Magnusson Mäkleri Norrtälje AB

Magnusson Mäkleri Norrtälje AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Borgargatan 6C, null, Norrtälje kommun

Borgargatan 6C

Lägenhet
Norrtälje kommun
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
1 250 000 kr
36 m²
1 rum
2 330 kr/mån
34 722 kr/m²

Borgargatan ligger med ett fint läge nära Norrtäljeviken i gränsen mellan Gransäter och Grind. Denna etta ligger med ett fint läge med en egen uteplats i markplan och har till och med utsikt över Norrtäljeviken. Dessutom är lägenheten helt nyrenoverad och det är bara att vrida om nyckeln och flytta in och börja bo! Du når ditt nya boende en trappa ned från ena sidan av huset eller från markplan vid altansidan. De 36 kvm fördelar sig på en hall med plats för att hänga av dig dina ytterkläder. Ett fint nylagt ljust golv ligger enhetligt i hela bostaden. Ett yteffektivt och stilrent kök där det är helt ny inredning med köksskåp i ljusgrå ton - och den maskinella utrustningen som micro, inbyggnadsugn, nedfälld häll samt kyl/frys - går i svart. Du kan även ha en matplats framför fönstret. Vardagsrummet är tilltaget och har plats för både säng, soffa och tv-möbel. Dessutom finns bra med förvaring i garderoberna som finns här. Du har stora fönsterpartier mot uteplatsen som ligger i det eftertraktade söderläget. Uteplatsen nås från detta rum och kan med fördel användas till ett extra rum om sommaren. Här vill du slå dig ner och avnjuta ditt kaffe med bok eller inta dina sommarmåltider! Uteplatsen är inramad av en häck och det växer en rhododendron på ena sidan samt andra vår-och sommarblommor. Om du önskar så planterar du dina egna favoritgrönsaker eller blommor här! Duschrummet når du från hallen och självklart är även det helt nyrenoverat. Här har du vitt kakel på väggarna och svart klinker på golv. Dessutom finns en tvättmaskin installerad här. Ett förråd finns på samma våningsplan som lägenheten, så du når snabbt din extraförvaring!

  • Uteplats
Yxlö bryggväg 66, Yxlö, Norrtälje kommun
Yxlö bryggväg 66, Yxlö, Norrtälje kommun, bild 2
Yxlö bryggväg 66, Yxlö, Norrtälje kommun, bild 3

Yxlö bryggväg 66

Fritidshus
Yxlö, Norrtälje kommun
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
7 900 000 kr
107 m²
4 rum
1 858 m² tomt

På Yxlö Bryggväg 66 finns det här trevliga fritidsboendet nu till salu. Fastigheten, Edsberg, ligger med ett högt fint läge med strålande utsikt över Furusundsleden. Här lät tidigare ägaren uppföra ett ombonat hus med bergvärme och rejäla umgängesytor, men med bevarad charm. Härliga umgängesytor, både rymligt kök samt stort vardagsrum där båda har gott om fönster vilket ger ständig kontakt med vattnet. Den stora altanen nås från såväl kök som vardagsrum, det finns även en separat balkong med utgång från vardagsrummet. Altanen har en nedfälld pool samt i bortre änden ett bastus med vedeldad bastu med utsikt över leden. Huset har även ett sovrum samt duschrum med förbränningstoalett. En trappa upp finns en stor vindsvåning med gott om sängplatser för övernattande gäster. På tomten finns även ett enkelt men praktiskt gästhus med två sovrum samt ett litet kök. Ett garage med tillhörande snickarrum finns också intill den tilltagna parkeringsytan. Fastigheten har nyttjanderätt via servitut på marken vid strandlinjen nedanför fastigheten, här finns även egen brygga med y-bommar. Bryggan har segelbåtsdjup på utsidan och vid stranden finns även en charmig sjöbod. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för ’Edsberg’.

  • Premium
Strömsviksvägen 40, Herräng, Norrtälje kommun
  • Lör 13 apr
Strömsviksvägen 40, Herräng, Norrtälje kommun, bild 2
Strömsviksvägen 40, Herräng, Norrtälje kommun, bild 3

Strömsviksvägen 40

Fritidshus
Herräng, Norrtälje kommun
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
3 500 000 kr
77 m²
3 rum
2 079 m² tomt

Välkomna till ett fantastiskt fritidsställe invid Strömsviken där huset ligger högt beläget. Här har man vacker utsikt ner över vattenspegeln både inifrån huset och från den stora altanen. Nedanför tomten ligger en gemensam brygga där man kan ha en liten båt som man snabbt når ut till vacker och lugn skärgård. Huset är beläget med ett insynsskyddat läge på den natursköna tomten och här finns WC och året-runt vatten vilket gör att det går utmärkt att vistas här både sommar- och vintertid. Affärer finns i Herräng, Hallstavik, Älmsta och Grisslehamn. Fastigheten är besiktigad.

  • Premium
Esplanaden 9B, Grossgärdet, Norrtälje kommun
  • Mån 1 apr kl 11:00
Esplanaden 9B, Grossgärdet, Norrtälje kommun, bild 2
Esplanaden 9B, Grossgärdet, Norrtälje kommun, bild 3

Esplanaden 9B

Lägenhet
Grossgärdet, Norrtälje kommun
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
1 795 000 kr
58,4 m²
2 rum
vån 2/3
3 550 kr/mån
30 736 kr/m²

Denna underbara lägenhet på Esplanaden 9B, belägen på populära Grossgärdet, erbjuder en välplanerad tvåa på 58,4 kvadratmeter. Lägenheten har generöst ljusinsläpp från fönster åt två håll och en mysig balkong i västerläge. Badrummet är helkaklat och har golvvärme som renoverades år 2010. Köket är familjevänligt och erbjuder gott om arbetsyta. Lägenheten har ett fantastiskt läge med närhet till flygfältets handelsplats, där en av Sveriges bästa ICA-butiker finns. Dessutom har du gångavstånd till stadens pittoreska centrum och bekväm tillgång till pendelbussarna som tar dig till Stockholm och Uppsala. Ett extra plus med läget är närheten till sportcentrumet med Friskis & Svettis, hockeyrink, badhus och fotbollsplaner. Här får du verkligen det bästa av både boende och fritidsaktiviteter! Denna lägenhet måste upplevas på plats. Kontakta oss om du vill veta mer! Planritning kommer inom kort!

  • Premium
  • Balkong
Posthusgatan 3, Centralt, Norrtälje kommun
  • Mån 1 apr kl 12:00
Posthusgatan 3, Centralt, Norrtälje kommun, bild 2
Posthusgatan 3, Centralt, Norrtälje kommun, bild 3

Posthusgatan 3

Lägenhet
Centralt, Norrtälje kommun
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
4 500 000 kr
110 m²
4 rum
vån 3/3
10 455 kr/mån
40 909 kr/m²

Stig in i denna eleganta etagelägenhet mitt i hjärtat av Norrtälje. Med sina trippla uteplatser erbjuder den en unik och exotisk upplevelse. Tänk dig att sitta på en av uteplatserna, omgiven av tornen och Norrtäljeån, njutandes av solens strålar och en kopp kaffe. På sommarkvällarna kan du avnjuta trevliga middagar utomhus vid kökets uteplats. Och inte att förglömma balkongen på övervåningen med utsikt över Norrtälje stad. Här kan du verkligen uppleva alla årstider, från vinterkvällarnas mystik till sommarnätternas glädje. Denna lägenhet är verkligen något alldeles extra. Välkommen till denna fantastiska bostad på 110 kvm och 4 rum. En rymlig hall med avhängningsmöjligheter. Intill hallen finns en WC med dusch, toalett och kommod. Med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum får du en rymlig och luftig känsla. Vardagsrummet pryds av en eldstad för extra mysfaktor. De stora fönstren ger inte bara massor av naturligt ljus, utan skapar även en vacker tavla vid matplatsen. Njut av bekvämligheten med ett modernt kök och en mysig vardagsrumsyta. Intill köket finns även ett rum som antigen kan nyttjas som extra förråd eller ett mindre sovrum. På övervåningen finns tre sovrum och ett elegant badrum med badkar. Kan du tänka dig att komma hem efter en lång dag och få koppla av i ett härligt badkar? Att kunna fylla det med varmt vatten, tända några doftljus och bara slappna av i lugn och ro. Till lägenheten hör en garageplats. En snöig dag bara att ta hissen ner till den varma bilen i garaget och rulla upp till Flygfyren på några minuter. Ett unikt och centralt boende i stadskärnan omringad av mysiga fik, restauranger, trevliga butiker, busstation med direktbuss till Stockholm. Skola finns med omnejd, även en otrolig skärgård och vacker natur. En lägenhet som måste upplevas på plats! Planritning kommer inom kort!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Eknö Furusundsvägen 410, Furusund - Eknö, Norrtälje kommun
  • Mån 1 apr kl 13:15

Eknö Furusundsvägen 410

Fritidshus
Furusund - Eknö, Norrtälje kommun
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
2 800 000 kr
91 m²
2 rum
3 139 m² tomt

Nu kan vi äntligen presentera detta fantastiska fritidshus på Eknö. Det är många som önskar sig ett eget boende med skärgården runt hörnet. Välkommen till ett fritidshus som går att nyttja både som permanentbostad eller en plats för semester och avkoppling. Inte långt ifrån fastigheten når ni en mysig badplats med båtmöjligheter. Har man båt kan man enkelt ta sig över till skärgårdsöarna, Yxlan och Blidö. En idyll i mina öron! Detta kommer blir den obligatoriska samlingsplatsen för era nära och kära. Du välkomnas av en rymlig hall med avhägningsmöjligheter. Precis intill hallen finns ett duschrum, med WC, dusch och handfat. Bredvid duschrummet når ni bostadens sovrum. Vidare kommer vi till en öppen planlösning med rymligt vardagsrum och matplats. Med sina stora fönster får man ett härligt ljusinsläpp i bostaden. I vardagsrummet finns en eldstad för extra myskänsla och komfort. Finns även en luftvärmepump i huvudhuset. Köket står utrustat med spis, kyl, frys och en vedspis. Perfekt om man någon gång skulle få strömavbrott. Då kommer ni fortfarande kunna laga mat och hålla er varma. Fiber finns indraget i bostaden. Tomten fördelar sig på ca 3000 kvm, en fin trädgårdstomt. På tomten finns ett gästhus med hall, WC, sovrum, en liten kokvrå och ett större allrum. Här kan dina gäster vara ifred. Luftvärmepump är värmekällan som även kan styras på annan ort med hjälp av en app. Perfekt om man vill få bostaden uppvärmd innan man åker ut till sitt landställe. Till huset hör en bod med gott om förvaring av redskap. Det finns även en vedbod. Till fastigheten hör även en krypgrund/källare som används som ett extra förråd. Med 5 minuters bilväg finns en jättefin badstrand och fin brygga, Förängsbadet. Perfekt om ni vill ta familjen på utflykt! På Skärgårdsön Yxlan finns alltid något man kan hitta på sommar som vinter. Bussen från Norrtälje stannar med ett par minuters gångavstånd. Waxholmsbolaget trafikerar både Yxlan och Blidö och vid Glyxnäs på Blidö kan man göra utflykter, t.ex. med Ångfartyget Blidösund till Norröra där Saltkråkan (Astrid Lindgren) spelades in. På Blidö finns även ICA butik. På fastlandet finns Furusunds Värdshus som har ett stort utbud av skärgårdsmat och även övernattning. Finns även en hamnkrog i gästhamnen som är populär sommartid. Det är ca. 25 minuter till Norrtälje stad med alla bekvämligheter som matbutik, shopping, restauranger och fik. Till Stockholm tar det ca. 1 timme. Kontakta ansvarig mäklare för intresse!

  • Plus
Väster Edsvik 84, Björkö, Norrtälje kommun

Väster Edsvik 84

Fritidshus
Björkö, Norrtälje kommun
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
2 850 000 kr
97 m²
4 rum
2 946 m² tomt

Välkommen till Väster Edsvik 84, en plats som med största sannolikhet kommer att bli den naturliga samlingsplatsen för familj och vänner. Nu väntar detta idylliska hus med permanentstandard på sin nästa ägare. Huset ligger ca 300m från en vacker liten havsvik där fastigheten har servitut för både brygga, båtplats, och gångväg över ängen. Möjligheten att ha egen båt så nära huset erbjuder oändliga utflyktsmål för bad, fiske, eller dagsturer i skärgården. Bostaden har en ljus, öppen och rymlig planlösning som ger en luftig känsla. Ytskikten är genomgående nyrenoverade med nylagt golv och nymålade väggar. Hallen har goda förvaringsmöjligheter med två inbyggda garderober samt ett förrådsrum, som kan göras om till en gästtoalett. Det rymliga köket om ca 20m2, är ljust och perfekt för matlagning och umgänge för större sällskap. Från det härliga stora vardagsrummet finns en utgång till altanen och tomtens baksida, vilket erbjuder möjligheten att enkelt kunna njuta av utsikten över tomten och ängen nedanför, både inifrån och från uteplatsen, sommar som vinter. Murstocken i vardagsrummet har en oanvänd rökkanal vilket ger möjligheten att kunna installera en braskamin. Vidare finns två mysiga sovrum, ett badrum med WC och dusch, samt en praktisk groventré/tvättstuga som kan göras om till ytterligare ett sovrum om så önskas. Sammantaget erbjuder bostaden en bekväm och inbjudande interiör för ditt dagliga liv eller som sommarboende. Den stora gröna tomten har generösa proportioner och ett lugnt, avskilt läge, vilket erbjuder ett perfekt ställe för barn och djur att leka fritt på eller lugn och ro för den som hellre söker detta. Tomten är omringad av vacker natur med gott om svampställen och hallonbuskar och utsikt över en öppen äng ner mot vattnet. Det finns också en rymlig verkstad med ett större förråd, samt en isolerad gäststuga om ca 15m2 med nylagt golv på tomten. I husets uppvärmda källarutrymme finns en värmepump som driver det energieffektiva jordvärmesystemet samt en vedspis som kan kopplas in vid behov. Utrymmet fungerar också som ytterligare ett förråd eller matkällare. Björkö är en fantastiskt plats där du kan njuta av den vackra naturen och långa promenader längs kusten eller utforska de omgivande skogarna. Det finns många små utflyktsmål, badställen, och svampställen på cykelavstånd i närheten, samt restauranger, mataffär, och bensinmack max 10 minuter bort med bil. I närområdet till Björkö finns också populära utflyktsmål som Arholma, Väddö, Singö, och Grisslehamn, varifrån man enkelt kan ta sig till Åland för ytterligare spännande upplevelser.

Ortalavägen 245, Väddö, Norrtälje kommun

Ortalavägen 245

Gård/Skog
Väddö, Norrtälje kommun
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
4 995 000 kr
200 + 32 m²
8 rum
6,2 ha tomt

Fin gård med charmigt huvudhus, stall, ridbana och gästhus nu till försäljning och detta beläget på ca 6 hektar mark, med många möjligheter! Välkommen till denna sekelskiftesdröm som bildades genom avsöndring 1904 och därefter ägostyckning 1927. Den ena husbyggnaden är från byggåret 1909 och en tillbyggd huskropp från 2002 som tillsammans utgör ca 200 kvm. Byggnaderna är smakfullt hopbyggda med ett harmoniskt samspel via ett fåtal etagetrappsteg. Här bor du med en ombonad känsla från förr och samtidigt med en modern standard. Sekelskifteshuset har bevarad charm med bland annat vackra trägolv och fönster. Den nyare husdelen har en fantastiskt generös takhöjd i vardagsrummet - perfekt för umgänge. På tomten finns obegränsade odlingsmöjligheter och plats för djurhållning! INTERIÖR Ingång till huset sker till hall med bra förvaring av ytterkläder och skor. Väl inne i köket möter man den lantliga stilen och här finns gott om matlagningsytor. Här finns all maskinell utrustning du behöver. Vackra handblåsta spröjsade fönster. Intill köket når du ett matrum med plats för hela familjen. En trappa leder dig upp till övre plan och här finns två sovrum samt ett badrum. Totalt finns 5 sovrum så du har verkligen plats för den stora familjen! Den nya huskroppen har en generös takhöjd och här har du plats för soffgruppen framför stora fönsterpartier. En värmande eldstad står i ena hörnet och ger behaglig extravärme när det behövs. Ett fint akvarium på 540 liter finns inbyggt i väggen mellan vardagsrummet och tvättstugan och ger ytterligare karaktär åt rummet och inger ett lugn när du vilar ögonen på akvariemiljön. Tvättstugan har en grovingång, perfekt om du kommer från stallet in till huset. Intill tvättstugan finns en av husets tre toa/duschrum. Det finns två sovrum på entreplan. På det övre planet finns ett ljust allrum öppet ner mot vardagsrummet för en perfekt rymd. Via loftgång når du master bedroom samt egen toalett. Den nybyggda huskroppen har vattenburen golvvärme. Runt huset och på tomten finns det alltid en plats i solen eller skuggan - vad du önskar sitta, efter väder. Du har bland annat en fin altan vid husets baksida med fin utsikt över natur. Själva trädgårdstomten runt mangårdsbyggnaden är 2292 kvm. En vacker tomt med fina planteringar gör att du gärna vistas här under sommaren! Här växer bland annat äppelträd, syrenbuskar, klätterrosor och rhododendron. Ett litet växthus finns och ett tillhörande odlingsland. STALL Stallet har tre boxar och sadelkammare samt foderrum. Ett loft med plats för hö och halm. Det finns indraget vatten till stallet. Intill stallet finns en ridbana, som numer är gräsbevuxen. Men den går att återställa då det ligger ridbaneunderlag med fint grus. Ridvolten har belysning och är ca 700 kvm. I dag nyttjas den för hundträning. Det finns gott om plats intill stallet att angöra hagar. GARAGEBYGGNAD En byggnad att nyttja efter önskemål. Idag används det som förråd och till detta finns hundgårdar. MARKEN Förutom trädgårdstomten förfogar man över 59900 kvm jordbruksmark! Denna fördelar sig i stora drag enligt 1 hektar bete, 4 hektar skog och 1 hektar skogsimpediment. Här finns många olika användningsområden, tidigare användes ägorna till utsättning av fågel, men den erbjuder även möjlighet till att inhägna hagar. Dessutom är skogen är rik på bär och svamp. Allt detta ligger utom planlagt område vilket betyder att det finns goda möjligheter att bygga. Till fastigheten följ

Stockholmsvägen 24D, Centralt, Norrtälje kommun

Stockholmsvägen 24D

Lägenhet
Centralt, Norrtälje kommun
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
2 250 000 kr
86 m²
vån -1/3
4 805 kr/mån
26 163 kr/m²

En unik lägenhet på 86 kvm med ingång från föreningens lugna innergård. Det är bara denna lägenhet och en elfirma som använder ingången så porten är väldigt lugn. Inne i lägenheten ser man direkt att det är ett boende utöver det vanliga. En öppen planlösning mellan vardagsrum och kök gör det enkelt att umgås. Det finns tre sovrum här varav ett är ett större med plats för dubbelsäng. Ett av de andra sovrummen är ett litet rum som kanske lämpar sig väl för kontor eller ett barnrum. Generellt har lägenheten en högre takhöjd än normalt vilket ger en luftig och härlig känsla. Från vardagsrummet har man fint ljusinsläpp från fönstren och utsikt över föreningens lummiga innergård. Belysningen kan styras i några rum via App - genom Philips "Hue"-system. Nya golv inlagt 2021. Badrummet är helkaklat med mörkt klinker och tillhörande golvvärme och på väggarna är det stora vita kakelplattor. Utgång finns till balkongen som vetter åt samma håll. Här kan man slå sig ner med en kopp kaffe och släppa iväg barn till lekparken och ändå ha de under uppsikt. Från lägenheten går du bara över gatan till ICA Flygfyren och handelsområde med flertal butiker. Ovanför boendet har du en restaurang, så om du inte har middagen planerad har du mat snabbt tillhanda. Till Stockholmsbussarna är det endast 200 meter att gå, så för pendling ligger lägenheten helt perfekt. Busskommunikationerna är många och pendling till Stockholm sker på ca. 1 timme med buss 676. Grossgärdet är en underbar stadsdel i Norrtälje där det finns närhet till det mesta- förutom det vi redan nämnt har du gångavstånd till Norrtälje sjukhus, matbutiker och shopping. Naturområden med elljusspår för terränglöpning under sommaren och skidåkning på vintern. Sommartid blomstrar föreningens innergård vackert och flera uteplatser öppnas upp. Det blir som en förlängning av den egna bostaden. Packa ner en filt, en bra bok och en svalkande dryck. Flexibelt tillträde. Verisure alarm finns att koppla in sig på.

  • Balkong
Yxlö bryggväg 64, Yxlö, Norrtälje kommun
Yxlö bryggväg 64, Yxlö, Norrtälje kommun, bild 2
Yxlö bryggväg 64, Yxlö, Norrtälje kommun, bild 3

Yxlö bryggväg 64

Fritidshus
Yxlö, Norrtälje kommun
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
5 900 000 kr
54 m²
2 rum
1 171 m² tomt

Riktigt tilltalande strandfastighet intill Furusundsleden med kvällssol och magiska solnedgångar. Huset, med namnet Edsbacka, är i grunden ett äldre hus som är tillbyggt och smakfullt uppfräschat samt moderniserat. Här finns en stor trädäckad altan i frontline mot stranden, solen hittar till altanen från morgon till kväll. Läget några meter över havet ger fastigheten en behaglig vy över vattnet. Fastigheten har servitut att nyttja framförliggande område med ca 300m strandlinje till strandrekreation. Den är även delägare i intilliggande s:14, där brygga finns. Huset har målade trägolv, genomgående ljus färgsättning och synliga takbjälkar. Här finns kök och helkaklat duschrum med förbränningstoalett. Rymligt vardagsrum med fönster mot havet samt utgång till altanen. Under altanen finns förvaringsutrymme, bra för utemöbler och annat praktiskt. På entrésidan så finns det även en uteplats en liten upp på berget. Yxlö Bryggväg 64 erbjuder verkligen ett riktigt havsnära boende.

  • Premium
Tuvtegsvägen 3, Rådmansö, Gräddö, Norrtälje kommun
Tuvtegsvägen 3, Rådmansö, Gräddö, Norrtälje kommun, bild 2
Tuvtegsvägen 3, Rådmansö, Gräddö, Norrtälje kommun, bild 3

Tuvtegsvägen 3

Fritidshus
Rådmansö, Gräddö, Norrtälje kommun
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
2 375 000 kr
66 m²
3 rum
2 317 m² tomt

Njut av ett underbart fritidshus beläget på eftertraktade Rådmansö. En naturskön tomt där huset ligger med ett insynsskyddat läge med vackra träd som omger byggnaderna. Tomten fördelas på 2317 kvm. Man har bara 5-7 minuters promenad till närmsta bad vid insjöfjärden. Sedan Gräddö och Norrtälje viken åt andra hållet cyklar man till på ca. 8-10 minuter, där kan man efterfråga båtplats i området. Varmt välkommen till Tuvtegsvägen som ligger bara 20 minuter utanför centrala Norrtälje. Ett fritidshus som moderniserats och renoverats senaste året. Nu är det bara för dig och familjen att flytta in. Här kan ni verkligen koppla av och slå er till ro efter en intensiv arbetsvecka bara 1 timme från Stockholm. Huvudbyggnaden är ca. 66 kvm, med en trivsam fördelning av ytan. Huset har ett insynsskyddat läge mot grannar och runt om angränsar det mot allmänningen. Stanna upp och lyssna på ljuv fågelsång medans man blickar ut mot den rofyllda naturen. Tänd brasan i vardagsrummet, läs en avkopplade bok, detta är din fristad. Säljaren har dragit nya rör och förberett för vattentoalett för den som vill bekosta ett nytt avloppssystem. Det är egen borrad brunn med året runt vatten in i bostaden. Man välkomnas ett nybyggt altandäck i bästa solläge. Hall och duschrum är placerat vid entrén. På golvet ligger ett trendigt golv som är omsorgsfullt lagt i hela huset. I höger varv kliver vi in i köket med de vita luckor och en klassisk bänkskiva i trä. Köksön kommer väl tillpass som serveringsyta och avlastning. Den rymliga matdelen är perfekt placerad med fönster i två vädersträck och naturen utanför fönstret. Vägg i vägg med köket har vi ett långsmalt skafferi och litet teknikrum där bland annat varmvattenberedare står placerad. Perfekt med extra förvaring! Vardagsrummet är harmoniskt och fönstersättningen perfekt placerad. Ljusinsläppet är fenomenalt och möblerna faller sig naturligt på sin rätta plats. Eldstaden är hemmets höjdpunkt, en vacker pjäs som verkligen fyller sin funktion med värme till hela bostaden. Kryp upp i soffan och hör den sprakande brasan i bakgrunden, ljuvligt! Vidare kommer vi till de två sovrummen som följer samma stil som övriga huset. Det ena är lite mindre och det andra rymmer en dubbelsäng. Det finns även en befintlig friggebod som nuvarande ägare lagt in golv i och installerat ett element, eller ett bra extra förråd. Det är ca. 20 minuter till Norrtälje stad med alla bekvämligheter som matbutik, shopping, restauranger och fik. Till Stockholm tar det ca. 1,10 minuter. Bussar går dagligen via stora vägen till Norrtälje. Här bor man i ett lugnt område nära bad och båtplats. Bra grannar och trivsamma miljöer. Fastigheten ligger nära den populära byn, Gräddö. Där har man en hamn, stränder, badklippor och fina strövområden. Där finns ICA-butik, pizzeria, förskola och sommartid även flera kafeér, båt- och kajakuthyrning. Ett ställe att uppleva på plats! Trädgården är naturtomt och lite arbete krävs men som man kan utveckla hur mycket man vill. Varmt välkommen!

  • Premium
Bangårdsgatan 2D, Centralt, Norrtälje kommun

Bangårdsgatan 2D

Lägenhet
Centralt, Norrtälje kommun
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
1 695 000 kr
60 m²
2 rum
vån 3/3
3 752 kr/mån
28 250 kr/m²

Här tror vi att du finner allt du behöver. En charmig lägenhet i ett centralt läge med nära till allt! En lugn och vacker park utanför att gå ner och njuta av. En välskött förening med låga månadsavgifter. Med ett centralt läge och utsikt över den vackra Roslagsparken ligger denna charmiga 2:a högst upp i huset. De 60 kvm är välplanerade med gott om förvaring. Du kliver in i en liten hall med plats för att hänga av dig dina ytterkläder. Rakt fram har du en rymlig inbyggd garderob där du kan förvara jackor och skor. En inre hall ger möjlighet till möblering och ytterligare förvaring. Vardagsrummet har ett härligt ljus och här ligger ett fint trägolv. Bokhyllor står mot ena långsidan och en fin detalj är det inbyggda skåpet med vacker glasdörr. Vardagsrummet rymmer både plats för soffgrupp och matmöbel. Balkongen nås härifrån och denna ligger med ett fint söderläge och en jättefin utsikt över den grönskande Roslagsparken. Under sommaren är växtligheten här fantastisk och vintertid ligger snön på träden och solen strålar glimrar genom grenarna. Köket har både öppna hyllor och skåp. Skåpluckorna är målade i en tidlös allmogeblå färg som möter samma ton på pärlspontpanelen. Smakfullt bevarade trägolv även här. Du finner ett väl tilltaget sovrum i lägenheten. Även detta rum har en rymlig inbyggd garderob. Dessutom finns fristående garderober och hyllsystem som kvarlämnas att nyttjas för köparen. Här bor ni på med ett otroligt centralt läge i en stabil bostadsrättsförening med god ekonomi och låga avgifter. Området är beläget med närhet till både natur och hamnen samt stadens centrum. På ett kort promenadavstånd finns mataffär, restauranger, mysiga fik och shopping. Busstationen ligger bara Bangårdsgatan upp och nås via en promenad på 5 minuter.

  • Balkong
Ångbåtsgatan 2, Norrtälje Hamn, Norrtälje kommun

Ångbåtsgatan 2

Lägenhet
Norrtälje Hamn, Norrtälje kommun
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
4 100 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 13/16
5 924 kr/mån
52 903 kr/m²

Nu erbjuds möjligheten att bo på ett av Norrtäljes bästa lägen med utsikt över hamninloppet! Högt upp i Soltornet på våning 13 finner ni denna tilltalande trerumslägenhet. Genom de stora fönstren och balkongräcke i glas får bostaden ett fint ljus. Här finns ett stilrent kök från HTH, inbyggda vitvaror och den klassiska och moderna bänkskivan med tillhörande stänkskydd i fin natursten. Boendet erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket gör detta till en mycket social lägenhet där allt binds samman med genomgående hög standard, vitlaserad ekparkett samt ljusa väggar. I bostaden finns ett rymligt duschrum med gott om förvaring i skåp samt tvättmaskin och torktumlare. Duschväggen i klarglas, de mörka kakelplattorna och den dova belysningen ger en lyxig känsla. Golv med värmeslingor gör det behagligt att kliva ut ur duschen. Den väl tilltagna balkongen sträcker sig runt lägenheten med utgång från både sovrum och kök. Här njuter man av Norrtäljevikens inlopp och frasen ”Här vill jag bo” har aldrig varit mer passande. Det växande hamnområdet ger dig en direkt access till Norrtälje hamn och via bron Havslänken binds den nya stadsdelen och Societetsparken med sin grönska samman. Varför inte ta en promenad till parkens tennisbanor, utegym, omtyckta lekpark eller promenadstråken längs kajen bort till Havspiren och vidare till Kärleksudden där en trevlig badplats finns. I den trivsamma stadskärnan finns restauranger, butiker, barer och caféer. Här bor du i hjärtat av en mix av stadens puls och ån som rinner genom staden. Du tar dig till busstationen på ett fåtal minuter där buss tar dig runt Roslagen men även med goda kommunikationer till Stockholm som i rusningstrafik avgår med 10 minuters intervaller. En lägenhet som måste upplevas, varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Kuddalavägen 8, Bergshamra., Norrtälje kommun
  • Sön 31 mar kl 14:30
Kuddalavägen 8, Bergshamra., Norrtälje kommun, bild 2
Kuddalavägen 8, Bergshamra., Norrtälje kommun, bild 3

Kuddalavägen 8

Fritidshus
Bergshamra., Norrtälje kommun
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
1 150 000 kr
40 m²
3 rum
2 160 m² tomt

Har du någon gång drömt om ett gulligt litet hus mitt i skogen med närhet till en badsjö? Då tror jag att vi har något för dig. En söt liten stuga mitt i naturen med blåbärsris, tallar och granar som närmsta granne. Med sin unika position uppe på höjden omfamnas du av trädtoppar i naturskön miljö. Ca. 200 meter så är ni framme vid en badplats som erbjuder en fin brygga med gräsytor, området kallas "Norra bryggan". Efter några tuffa år i pandemi och stigande räntor väntar vi nog alla in den färgsprakande och livfulla sommaren för att kunna packa väskorna och bege sig ut till våra frizoner. Kuddalavägen 8 är en av kommunens billigaste fritidshus just nu och väntar på sin nästa ägare! Stugan från 1966 och fördelar sin 40 kvadratmeter effektivt. Två sovrum där ena rymmer en 140 säng och i andra är det optimalt med en våningssäng för gäster eller barnen. Huset har moderniserats under 2023 med vitmålade trägolv som följer enhetligt rum för rum. Ett mindre nyrenoverat kök men ack så funktionellt. I vänstervarv från entrén finns en separett med handfat där sommarvatten från samfälligheten är indraget, här kan man modernisera efter eget tycke och smak. Vidare kliver vi in i allrummet som har fönster vetter åt flera håll rakt ut mot grönskan. Rummet har utgång till verandan som blir en förlängning av bostaden som man såklart även kan bygga in vid behov. Byggrätten i området är 80 + 40 så i praktiken kan man nästan två dubbla ytan för den som vill och kan. Bygglov ansöker man som vanligt hos kommunen. Det finns utedass och dusch med egen varmvattenberedare i förrådsbyggnaden intill. Sommartid funkar det utmärkt, men finns såklart utvecklingspotential. Föreställ er en varm sommarkväll, solen står i sin bästa position, precis riktat mot er altan med en mysig vy. Barnen har precis varit nere vid badet och gjort sig redo för kvällens middag. Grillen är i full sprak och ett glas vin är upphällt. Här har vi ett tillstånd då ni bara njuter av tystnad och harmoni. Detta är första dagen på semestern och här ska ni spendera era dagar framöver. Huset nyttjas primärt vår-höst God kommunikation från Stockholm, ca 1,15 timme med bil. https://gunnedet.se - Gunnedet samfällighetsförening är uppdelat i tre geografiska områden, se hemsidan. Bussar går direkt från Norrtälje stad och stannar ca. 2 km från huset vid den större vägen. I Bergshamraby finns närmsta ICA butik, Apotek, Pizzeria samt Länna skola, F9. Välkommen, ta vara på möjligheten och säkra din plats på visningen!

  • Premium
Åsättra bryggväg 68, Ljusterö, Österåkers kommun

Åsättra bryggväg 68

Villa
Ljusterö, Österåkers kommun
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
4 495 000 kr
165 m²
6 rum
1 981 m² tomt

Tänk dig att du vaknar upp i detta charmiga enplanshus på Ljusterö. Du tar en 5-minuters promenad till Åsättra hamn och njuter av den vackra skärgårdsidyllen. I Åsättra hamn finns det möjlighet att hyra båtplats för att njuta av båtliv och utforska vackra vattenområden. Efter en avkopplande dag vid havet kommer du tillbaka till ditt hem, som ger dig 165 generösa kvadratmeter med gott om utrymme och ljus. Dessutom är det bara en kort 10-minuters bilresa från färjan, vilket gör det till ett perfekt läge för att enkelt ta sig till och från ön. Det här är verkligen ett drömboende för alla som älskar skärgårdslivet. Den här fastigheten är perfekt för både året runt boende och som fritidshus. Du kan njuta av det lugna skärgårdslivet när du är där på fritiden och samtidigt ha alla bekvämligheter du behöver för att bo här året runt. Det är verkligen det bästa av båda världar! Huset välkomnar dig med ljusa och luftiga rum, perfekt för avkoppling och umgänge. Den öppna planlösningen ger en känsla av rymlighet och gör det lätt att röra sig mellan köket, matplatsen och vardagsrummet. Köket och vardagsrummet smälter samman i ett och samma rum. Det ger en modern och social atmosfär där du kan laga mat samtidigt som du umgås med familj och vänner. Ett lantligt kök som är utrustat med kyl, frys, ugn och spis. Allt för att kunna tillaga en god middag! Intill köket finns anslutning till tvättstugan, där du hittar allt du behöver för att ta hand om tvätten. Det inkluderar en tvättmaskin, torktumlare, praktiska vikbänkar och gott om förvaringsutrymme. Perfekt att ha en tvättstuga med groventré. Du kan enkelt komma in och tvätta efter aktiviteter utan att smutsa ned gästingången. Praktiskt och bekvämt! Från hallen når ni första badrummet som har en smart layout. Det är anslutet till en rymlig klädkammare och leder sedan vidare till sovrummet. Det ger en bekväm och praktisk lösning för att få en privat och avskild känsla i master bedroom. Fortsättningsvis finn ett mysigt sällskapsrum och två rymliga sovrum. Det är en perfekt plats där ungdomarna kan få vara ifred och ha sin egna lilla oas. Det kommer att älska att ha ett eget utrymme att koppla av och umgås. Utöver allt som beskrivits finns det öven ett till sovrum och ett separat duschrum. Det ger ännu mer flexibilitet och bekvämlighet för alla som bor i huset. Det finns gott om plats för familjen i denna fastighet. Fiberinternet finns tillgängligt i huset. Perfekt för att njuta av underhållning och ha produktiva arbetsdagar. Tomten är välskött och erbjuder möjligheter för trädgårdsarbete eller lek och spel. Det finns en härlig altan i söderläge där du kan njuta av soltimmarna och koppla av. Dessutom finns det ett hönshus på tomten där du kan ha dina egna höns. Det är en rolig och unik möjlighet att ha färska ägg direkt från trädgården. Ljusterö är en underbar plats! En ö i Stockholms skärgård och erbjuder en vacker natur och lugn atmosfär. Här kan du njuta av havet, vackra stränder och härliga skogsområden för vandring och utforskning. Det finns också några mysiga cafeér och restauranger där du kan avnjuta lokala rätter och njuta av den avslappnande skärgårdsstämningen. Finns även Ljusterö skola som erbjuder årskurserna F - 9, perfekt för er som vill bo permanent! Kom och upplev detta på plats med mig!

  • Plus
Ekvägen 26, Hallstavik, Norrtälje kommun

Ekvägen 26

Villa
Hallstavik, Norrtälje kommun
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
1 400 000 kr
91 + 91 m²
1 044 m² tomt

Välkommen till detta en-planshus med inredd källare. Med sina 91 kvm boarea och 91 kvm biarea finns det gott om potential för att skapa ditt drömhem. Här kan du låta din kreativitet flöda och sätta din prägel på varje rum. Perfekt för den händiga! Ta chansen att skapa ett hem som är precis som du vill ha det. Driftskostnader och planritning kommer inom kort. På entréplan välkomnas du av en hall med avhängningsmöjligheter. Till höger finner du ett kök som är perfekt för matlagning och umgänge. Vidare kommer du till ett rymligt vardagsrummet där du har utgång till altan och tomt. Fortsättningsvis ett duschrum med WC, handfat och dusch. Från badrummet når du husets tre sovrum. I två av sovrummen är innertaket i sämre skick. Om du går en trappa ned finner du ett förvaringsrum som tar dig vidare till det stora garaget. Här har du även tillgång till en gillestuga och ett extra duschrum med ett extra förvaringsrum. Samt WC och toalett. Det finns ett stort garage som du har tillgång till både utifrån och inifrån huset. Det ger dig möjligheten att enkelt parkera och komma åt ditt fordon, samtidigt som du har smidig tillgång till huset. Ett perfekt tillägg för bekvämlighet och extra förvaringsutrymme.

Segelbåtsvägen 9, Rosättra, Norrtälje kommun
Segelbåtsvägen 9, Rosättra, Norrtälje kommun, bild 2
Segelbåtsvägen 9, Rosättra, Norrtälje kommun, bild 3

Segelbåtsvägen 9

Villa
Rosättra, Norrtälje kommun
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
6 995 000 kr
127 m²
4 rum
2 002 m² tomt

***OBS ENDAST UTOMHUS VISNING, ta infarten mot rosättra båtvarv*** Exklusiv villa i skärgårdsnära Rosättra med gott om plats för en stor familj. En fenomenal utsikt ner mot havet med ditt arrendeområde direkt utanför altanen med egen båtplats, allt ingår. Bara flytt in! Ett hus som måste ses i verkligheten. Ord kan inte beskriva, mer än perfektion! Det är en ära att få presentera denna stilsäkra fastighet där allt, precis allt är påkostat och storslaget. Här är inget lämnat åt slumpen och varje detalj är genomtänkt med havet som närmsta granne. Ett modernt arkitektritat hus med fokus på ett skandinaviskt avskalat utförande där stora fönsterpartier karaktäriserar byggnaden. Njut av en fridfull utsikt mot det glittrande havet och känn sommarbrisen i håret. Med sitt höga och ståliga läge står denna otroliga fastighet och väntar på sin nästa ägare. Detta är ett perfekt boende för dig med höga krav och som söker något unikt. Huset erbjuder tre generösa sovrum med stora fönsterpartier och två duschrum och gott om förvaring. Köket och vardagsrummet sitter ihop och skapar huset naturliga samlingsplats med stora glasskjutdörrar mot altanen. Här kan det arrangeras stora festliga arrangemang utan problem, öppna dörrarna så kan man få plats med långbord. Huset är beläget intill Rosättra båtvarv där dem tillverkar populära segelbåtarna Linjett. Ett 50 års arrende finns för ca. 1500 kvm som avser området mellan fastigheten och vattnet. Markägaren som upplåter arrendeområdet har beviljat tillstånd att anlägga brygga under förutsättning att tillståndsgivande myndighet beviljar det. Drönar film: https://www.youtube.com/watch?v=dKUtsO6kMRs&embeds_widget_referrer=https%3A%2F%2Fmy.matterport.com%2F&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fcdn.embedly.com%2F&embeds_referring_origin=https%3A%2F%2Fcdn.embedly.com&source_ve_path=MTM5MTE3LDIzODUx&feature=emb_title Kontakta ansvarig mäklare för visning

  • Premium
Harg 6:55 (Edsgarn), Vätö, Edsgarn, Norrtälje kommun

Harg 6:55 (Edsgarn)

Tomt
Vätö, Edsgarn, Norrtälje kommun
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
3 500 000 kr
4,5 ha tomt

En unik sjötomt i västlig riktning. Fördelas över ca. 4,5 hektar med ett stort skogsskifte som i princip täcker hela fastigheten. På ön finns det cyklar, fyrhjulingar och någon enstaka traktor. Detta är en Ö strax utanför Vätös ostligaste kust. Tomten är relativt plan med en högsta höjd längst bak på tomten på ca. 10 meter över havsnivån. Denna tomt har varit i samma familjs ägor från 1942 och nu har det kommit i beslut att sälja till en kreativ person/familj som kan bygga en av Roslagens häftigaste skärgårdsboenden. Det är fina fiskevatten i området och bara 3 minuter med båt kommer man till NSS-klubbholme (Norrtälje seglarsällskap) som är populärt för dess medlemmar och kanske något man hört talas om eller besökt. På ön finns 2-3 fastboende. Det finns ett äldre förhandsbesked under dokument från 2015 för nybyggnad av enbostadshus. Allt söks i vanlig ordning hos kommunen. Men det finns oändliga möjligheter på denna väl tilltagna sjötomt. Strandlinjen är ca. 185 meter lång med mycket vass men en del berg i dagen med sluttning och en mindre strand. Men såklart en del att göra vid vattnet. Närmsta granne har senaste 10 åren uppfört nya bryggannläggningar och renoverat. Tomten och egentligen hela ön erbjuder mycket kantareller, trumpetsvamp och Carl Johan. Växtligheten på ön dessutom riklig. Säljaren har även ansökt om avloppslösning i form av minireniningsverk som ligger annonserat under dokument samt en avsaltningsanläggning där man omvandlar havsvatten till dricksvatten. Effektiv och miljövänlig lösning. Kvällssolen är oslagbar! Med båten, över Norrtälje viken kommer man snabbt till Gräddö där matbutik (året om) och restauranger/fik finns under sommaren. Annars Hargsby finns en Konsum på fastlandet. Denna unika fastighet ligger i ytterskärgården och precis vid inloppet i Norrtäljeviken. Detta passar er som har stora drömmar om att skapa ert perfekta drömboende i skärgården. Man är välkommen att kontakta kommunen om man har frågor eller funderingar kring bygglov och önskemål. Kontakta mäklaren för mer info, snabbt tillträde är möjligt!

Vätövägen 494, null, Norrtälje kommun
  • Sön 7 apr kl 13:00
Vätövägen 494, null, Norrtälje kommun, bild 2
Vätövägen 494, null, Norrtälje kommun, bild 3

Vätövägen 494

Villa
Norrtälje kommun
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
10 800 000 kr
116 + 20 m²
3 rum
8 530 m² tomt

Välkomna till Vätövägen 494, en plats som tar andan ur en! Detta otroliga sjöställe i Nysättra erbjuder en charmig historia och en tomt som sträcker sig till 8 530 kvm längs Vätösundet. Här hittar du den perfekta kombinationen av historia och modernitet. Steg in i detta smakfullt renoverade hus från 1920, byggt delvis av ekar, det påstås att det fraktats via vattnet och tagits på tomten. Det nyrenoverade köket och hallen ger en fräsch och modern känsla. I vardagsrummet kan du njuta av en fantastisk utsikt över sundet genom de stora fönstren. En mysig kakelugn ger extra värme och skapar en inbjudande atmosfär. Solen skiner från morgon till kväll, och det generösa altandäcket omfamnar bostaden. Fastigheten är belägen på en höjd, vilket ger en imponerande känsla och gör ett starkt intryck på alla besökare. Här finns kommunalt vatten och avlopp, samt fiberanslutning. Den välskötta trädgårdstomten erbjuder välplanerade uteplatser där du kan njuta av solen under alla timmar på dagen. På fastigheten finns även ett extra hus där gäster kan bo bekvämt. Den stora gräsytan leder ner mot sundet där du hittar din egen brygga, här är vattnet så djupt att du kan förtöja en segelbåt. Med er båt tar ni er härifrån enkelt ut till ytterskärgården eller upp till Väddö och Grisselhamn via vackra Väddökanal, men även in till Norrtälje hamn! Varmt Välkommen på visning, en plats där historia möter modernitet och där naturen omfamnar dig. Kontakta oss idag för att upptäcka allt detta underbara hem har att erbjuda!

  • Premium
Nockebyvägen 37, Bromma / Gamla Bromma, Stockholms kommun
Nockebyvägen 37, Bromma / Gamla Bromma, Stockholms kommun, bild 2
Nockebyvägen 37, Bromma / Gamla Bromma, Stockholms kommun, bild 3

Nockebyvägen 37

Villa
Bromma / Gamla Bromma, Stockholms kommun
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
23 500 000 kr
197 + 112 m²
6 rum
576 m² tomt

Äntligen får vi presentera detta smakfulla 20-tals hus! Ett av Stockholms absolut bästa lägen. Närheten till innerstan har aldrig varit smidigare, kort promenadavstånd till kommunikationer. Denna möjlighet inträffar en gång vart femtionde år, så fortsätt inte scrolla och boka din plats på visningen. Med solen som följeslagare från morgon till kväll, erbjuder detta enastående läge en oöverträffad plats att kalla hem. Familjevillan är fördelad i två plan med källare som erbjuder generösa sällskapsytor. Det man slås av när man kliver in bostaden är att inget är lämnat åt slumpen, allt har en tanke med känsla och värme. Vi hittar flera tidstypiska originaldetaljer med vackert listverk i taket, parkettgolv och eldstäder. Fönstren är munblåst glas sedan 20-talet och de bryter ljuset på ett fantastiskt sätt har säljaren berättat. Denna bostad sticker ut på många sätt och fyller säkerligen mångas kravlista. I vänster varv kliver vi in i ett tidlöst kök som både är estetiskt vackert och praktiskt med en centrerad köks ö. Detta är ett kök där matlagningsintresset kommer att växa. Sedan kliver vi in i salen som angränsar till vardagsrummet med vackert ljusinsläpp på eftermiddagen. Huset har två fungerade eldstäder, gästtoalett, tre generösa sovrum, ett klassiskt badrum, allrum och dessutom en oinredd vind där det finns förädlingsmöjligheter. Tonårssvit eller hobbyrum, låt kreativiteten flöda. I källarplan finns vinkällare, gillestuga/hobbyrum, bastu, tvättstuga och ett enastående dubbelgarage. Inte många villor i Bromma som har just dubbelgarage. Huset är rustat med bergvärme och det är friköpt mark. Trädgården bjuder på god växtlighet och ett förtjusande växthus. Även en inbjudande altan och uteplats i söderläge som på sommaren skapar många trivsamma tillfällen med vänner och familj. Detta är ett perfekt hem för dig och din familj, med bekvämligheter och faciliteter som kommer att göra vardagen både enkel och njutbar. Ett barnvänligt område nära lekplatser, idrottsanläggningar och skolor/förskolor. Här har ni nära naturen då det endast är en kort promenad ner till Mälarens strandlinje med trevliga badplatser och promenadstråk. Skärgårdskänsla med stadslivet på smidigt och snabbt kommunikationsavstånd. Dessutom har ni både trevliga Kärsön och Drottningholm endast en bro bort. Ett lekfullt, personligt och lyxigt hem. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för visning!

  • Premium
Arholmagatan 13A, null, Norrtälje kommun

Arholmagatan 13A

Lägenhet
Norrtälje kommun
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
1 600 000 kr
60,4 m²
2 rum
vån 3/3
3 208 kr/mån
26 490 kr/m²

Högst upp i huset finner ni denna enastående tvårummare. En tvåa som upplevs mycket rymlig med ett härligt ljusflöde genom hela lägenheten. Här bor man i en äldre och stabil förening som i dagens marknad är av största vikt. Du kliver in i en rymlig hall med avhängningsmöjligheter. Till höger finner du bostadens sovrum med laminat golv och målade väggar. En ljus kulör som upplevs att sovrummet blir större. Fortsättningsvis ett kök med plats för matdel. Köket står utrustat med diskmaskin, spis, kyl, frys och gott om förvaringsskåp. Här kan du laga fantastiska middagar och bjuda dina vänner till trevliga kvällar. Vidare ett badrum med badkar, handfat och WC. Föreställ dig en kallare dag, du har precis kommit hem från jobbet, du fyller upp badkaret, tänder några ljus och slappnar av med din favoritserie. Det är mysfaktor på hög nivå! Vardagsrummet är rymligt och luftigt, och du har tillgång till en härlig balkong där du kan njuta av frisk luft och härliga soltimmar. Här bor du i ett lugnt område med matvarubutiken Ica Norrköp bara runt hörnet. Närheten till stadskärnan är perfekt att antingen promenera, cykla eller ta den lokala bussen. Avståndet till Stockholm/Uppsala/Arlanda är ca. 45 minuter med bil och pendla med buss 676 är ca. 1 timme. Omgivningarna är fantastiska runt Norrtäljeviken. Härliga promenadstråk, badplatser och svampskogar finns runt hörnet. Längre ned mot stan finner vi den vackra Societetsparken som prydes av fina tennisbanor mitt i grönskan. En gång- och cykelbro över norrtäljeviken gör det enkelt att ta sig till både utegym och picknick. Nära till klippbad eller en kvällstur med kajaken eller en joggingrunda till Kärleksudden. I Norrtälje hamn fylls vi av liv med stort utbud av restauranger, barer, lekplatser och promenadstråk. Här finns även båtförbindelser under sommartid ut till våra vackra öar i Roslagens skärgård. Kontakta ansvarig mäklare för intresse!

  • Balkong
Ekensborgsvägen 19, Sjötomt, Norrtälje kommun
Ekensborgsvägen 19, Sjötomt, Norrtälje kommun, bild 2
Ekensborgsvägen 19, Sjötomt, Norrtälje kommun, bild 3

Ekensborgsvägen 19

Fritidshus
Sjötomt, Norrtälje kommun
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
4 500 000 kr
40 m²
4 rum
2 350 m² tomt

Drömmer du om ett eget torp där du kan samla kraft, njuta av rofyllda omgivningar, påta i den egna trädgården eller starta dagen med ett uppfriskande morgondopp. Nu har du chansen att uppfylla "torpardrömmen" med denna mysiga, pittoreska och lantliga idyll. Ett fantastiskt sjöställe med brygga och sjöbod. Genom ett öppet landskap från stora vägen åker man genom en gårdsmiljö innan man når detta bedårande torp med anor från 1700-talet. Här presenteras ett ogenerat läge som förr i tiden kan tänkas ha nyttjats av drängarna på den närliggande gården. Byggnaden har under åren bevarats till stor del i original men också rustats och förädlats till vad det är idag. Synliga takbjälkar, vackra trägolv, trösklar och gamla spröjsade fönster. Precis som man vill ha det! På den generösa tomtytan finns flertalet byggnader uppförda. Såklart har vi en snickarboa och gästhus vid vattnet. Bostadshuset är en charmig byggnad. Detta har varit i familjens ägor i snart 30 år där de övernattat och bott primärt sommartid. Dessutom finns en borrad brunn med värmeslinga. Avloppssystemet är äldre men vattentoalett är installerat i huvudhuset även med dusch och varmvattenberedare. Huvudbyggnaden har mycket originaldetaljer som fördelas på ett plan med vindsutrymme som är uppdelat med 2 sovrum. När man kliver in i huset upplever man som lång person att huset har över 300 års historia. Förr var man nämligen kortare. Men vad gör det? Dessa hus växter inte på träd och nu har ni ett gyllene tillfälle att investera i lycka och välmående i sann torparanda vid badvänliga sjön Närdingen. Man välkomnas till en mindre hall där duschrummet finns placerat vägg i vägg med ingång från sovrummet samt en trappa till övervåningen som säljarens mor i egen regi har snickrat ihop, en händig kvinna. I vänstervarv kliver man in i köket där en hederlig vedspis står placerad fullt fungerade, detta rum har både använts som matrum och drängkammare. I högervarv kommer man till sovrummet på nedre plan som har en lantlig prägel med en fungerande kamin. Tänk er förmiddagen ute i skogen där ni plockat bär i mängder, nu är det sylt som står på schemat väl hemma i köket. Eftermiddagen bjuder på en fisketur eller SUP-bräda upp till skebo (3 km bort) som är ett anrikt brukssamhälle. Där finns en fin badplats och även en lokal pub som på sommaren arrangerar tillställningar för byborna. Nere vid den ca. 50 meter långa strandlinjen ligger en flytbrygga där man kan ha en mindre båt för ta sig ut på en fisketur när det än behagar. Det är en plan gräsmatta mot sjösidan som lämpar sig väl för lek och skoj. En barnvänlig tomt med plats för många roliga aktiviteter. Det finns också som en liten pir ut i vattnet jämte gästhuset/sjöboden vid vattnet. Att bo och leva ska vara enkelt. Kanske detta är just din mobilfri oas där ingen når dig, precis som förr. Eller så blir det ett hem för stora familjen där ni har möjlighet att bygga ut eller bygga till efter samråd med kommunen. Huset har under pandemi-åren inte nyttjats lika mycket och nu önskar familjen att någon får chansen att glädjas precis lika mycket som familjen gjort i alla år. Det är med sorg som det ska säljas men de hälsar och tror att ni kommer trivas på denna sagolika plats bland ängar, natur och sjöliv. Med buss 639 kan man ta sig hela vägen till Danderyd via väg 76. Busshållsplats Ununge kyrka eller Ekensborg. Det tar ca. 1,20 h med buss med den bussen ca. 1 timme med bil. Buss 641 tar man sig till Norrtälje busstation. Livet

  • Premium
Trädgårdsgatan 4D, Centralt, Norrtälje kommun

Trädgårdsgatan 4D

Lägenhet
Centralt, Norrtälje kommun
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
3 995 000 kr
100 m²
4 rum
vån 1/2
8 942 kr/mån
39 950 kr/m²

Varmt välkommen till denna fantastiska fyra precis intill Norrtäljeån. Belägen i ett vackert hus erbjuder denna bostad en unik kombination av modern elegans och tidlös arkitektur. De stora och vackra fönsterpartierna ger ett härligt ljusinsläpp och skapar en atmosfär av lugn och harmoni. Den rymliga balkongen är perfekt för avkoppling och sociala tillställningar med familj och vänner samtidigt som den ljusa och luftiga interiören bjuder in till avslappnad boendekomfort. Varje rum är omsorgsfullt utformat för att maximera både funktionalitet och estetik. Föreningen stoltserar med fina faciliteter som ett lusthus, en liten brygga och uteplats vid ån där du kan njuta av vackra dagar och lyssna till ljudet av rinnande vatten. Här bor du med ett lugnt och centralt läge samtidigt som du har närhet till det mesta som Norrtälje har ett erbjuda. Den trivsamma stadskärnan precis runt hörnet med sina restauranger, mysiga caféer och butiker. Detta i kombination med att du är bara en kort bit från mer natursköna områden för en härlig promenad eller bara för att samla energi gör att du inte behöver sakna någonting. Busstationen nås på ett fåtal minuter där buss tar dig runt Roslagen men även med goda kommunikationer in till Stockholm. En lägenhet som helt enkelt måste upplevas på plats, varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Gökvägen 3, Norrtälje, Norrtälje kommun

Gökvägen 3

Lägenhet
Norrtälje, Norrtälje kommun
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
1 475 000 kr
46 m²
2 rum
vån 1/3
3 926 kr/mån
32 065 kr/m²

Varmt välkomna till denna charmiga och centralt belägna tvåa med närhet till allt vad Norrtälje har att erbjuda. Här finner ni en modern lägenhet i utmärkt skick där det smakfulla köket gör matlagningen till en fröjd. En välplanerad och yteffektiv bostad som bjuder in till ett trevligt umgänge med ett ljust och rymligt vardagsrum. Detta i kombination med ett rofyllt sovrum samt det stilrena badrummet gör detta till en lägenhet att längta hem till. Med gångavstånd till ett brett utbud av restauranger, butiker men även mer natursköna områden för en härlig promenad eller träning gör läget svårslaget för den som vill ha allt inom räckhåll. Denna stilfulla lägenhet är perfekt för den som önskar en bekväm och praktisk livsstil mitt i stadens hjärta. Kom och upptäck denna pärla och ta ett kliv in i ditt nya hem!

  • Balkong
Hamnvägen 19, Centralt, Norrtälje kommun
Hamnvägen 19, Centralt, Norrtälje kommun, bild 2
Hamnvägen 19, Centralt, Norrtälje kommun, bild 3

Hamnvägen 19

Villa
Centralt, Norrtälje kommun
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
6 950 000 kr
117 + 100 m²
7 rum
1 276 m² tomt

Huset har talat och vi kan nu varmt presentera detta detaljrika hem med en trädgård som är något alldeles extra. En klassisk, central och stilren villa med uppvärmd pool, solceller, garage och laddstolpe! Välkommen till familjevillan! Föreställ dig en tidig sommarmorgon och du är bara ett dopp ifrån själslugn och redo att starta dagen. Detta ståtliga hus är beläget på en höjd med en pampig entré där stenpartier och växtlighet dominerar. Huset är fördelat på entréplan samt en inredd källare, perfekt för tonårsbarnen eller varför inte som uthyrningsdel. Egen ingång finns. Väl inne i huset sprudlar det familjelycka med allt man kan önska i sitt drömhus. På Hamnvägen 19 kan barnen förvänta sig många härliga badtimmar, precis så som familjen levt fram till idag. Fastigheten omges av växtlighet som omfamnar huset och de sociala ytorna halvårsvis. Dessutom har de byggt ett insynsplank mot närmsta grannen vid poolområdet som ger mer avskildhet. Under de kallare årstiderna ramlar löven av men fram tills dess är det en otrolig färgexplosion. Nu är det dags att tända brasan och njuta av en stor kopp te i famnen. Tomten fördelar sig på ca. 1276 kvm där familjen köpt till ca. 300 kvm från kommunen för att få en naturlig tomtgränsdragning. Nu större än genomsnittet i området. Tomten är väldisponerad och ordet praktfull har aldrig varit mer passande i en presentation. Två fina äppelträd som ger bra skörd där man tillverkat sin egen äppelmust, provsmakning utlovas på visningen för den som önskar. I övrigt finns ett stort trädäck som knyter samman den övriga trädgården och stenpartierna. När man väl är ute följer solen alla timmar tomten och gräsytorna. Nu kliver vi in i värmen! Välkomnande, rymlig hall med ett vackert stengolv av marmor i ett elegant schackmönster. Vägg i vägg med entréhallen finner vi ett trendigt duschrum som är långsmalt men funktionellt. Rakt fram kliver man in i det stora vardagsrummet där man kan spendera flera timmar med en bra bok medan brasan sprakar i bakgrunden. Matrum med ett vackert burspråk ger utrymme för många middagsgäster. Vidare har vi ett lantligt men också modernt kök som verkligen utrycker matglädje. Kylen och frysen är köksutrustningens "Rolls Royce" som också blir en snygg detalj. Vidare finns diskmaskin, häll, fläkt, ugn och generösa arbetsytor med mässingsdetaljer. I köket finns en centrerad köksö som verkligen fyller sin funktion som är bra för servering och avlastningsyta. Det finns på detta plan 3 sovrum varav ett master bedroom. Sovrummen mot gatan har extra isolerglas för att ge total tystnad och harmoni när du sover. Ljuset flödar frikostigt genom rummen och den öppna känslan är uppskattad hos familjen. Fortsätter vi en trappa ner har vi utrymmen för era gäster eller kanske en tonåring som gärna vill bo ostört. Här finns två avkopplande sovrum, biorum och ett stort badrum med bastu. När barnen har somnat har du ett ypperligt tillfälle att stänga in dig i badrummet, fyll badkaret med varmt vatten, koppla upp dig med Netflix, tänd ljusen och NJUT. Det är vad jag kallar vardagslyx. Vidare finns en nedre hall för kontorssysslor, stor tvättstuga och ett möjligt träningsrum. Källarplanet har vattenburen golvvärme installerat. "Tonårsektionen" är det gamla garaget som nu är inrett. Det finns en egen entré i källarplanet som är ett steg mot vuxenlivet. I denna del finns det förberett för badrum. Finns naturliga utrymmen för ett pentry men inget som prioriterats av familjen. Perfekt som

  • Premium

Visar 1 - 25 av 43