Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

Notar

Notar

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kungsängsgatan 36C, Centrum, Uppsala kommun

Kungsängsgatan 36C

Lägenhet
Centrum, Uppsala kommun
Notar
1 850 000 kr
31,1 m²
1 rum
vån 5/5
2 196 kr/mån
59 486 kr/m²

Välkommen till denna mycket ljusa och högst tilltalande etta med balkong högst upp i huset på ett eget våningsplan! Bostadens välplanerade yta fördelar sig på en välkomnande hall med platsbyggd garderob, ett stilrent renoverat helkaklat badrum, ett arbetsvänligt kök samt ett luftigt allrum med generösa fönsterpartier som bidrar till ett fantastiskt ljusinsläpp samt utgång till den härliga balkongen med slående utsikt över takåsar. Precis utanför dörren finner ni dessutom en rymlig walk-in-closet på ca 3kvm med generös förvaring för kläder, skor, väskor med mera. Här bor ni lugnt och tryggt mitt i centrala Uppsala. Brf Brynhild är en mycket välskött och stabil förening med låg belåning, god ekonomi och låga månadsavgifter där flertalet renoveringar redan är utförda, bland annat stamrenovering. Bostaden har ett makalöst pendlarläge med direkt närhet till såväl city, centralstationen som studentlivet. Ni har gångavstånd till nationer, universitet, restauranger, caféer, livsmedelsbutiker, gym, shopping samt fina promenad/ cykelstråk längs Fyrisån och Stadsparken. Närmsta ICA-butik ligger ca 150 meter bort. Ni har dessutom tillgång till extra cykelparkering utomhus, övernattningslägenhet samt en härlig grönskande, skyddad innergård med trädgårdsmöbler, grill och odlingsmöjligheter. Här är det lugnt och tyst trots det centrala läget mitt i city. Välkomna till en egen oas med ett enastående läge i Uppsala city!

  • Balkong
  • Hiss
Portalgatan 70, Kapellgärdet, Uppsala kommun
  • Sön 14 apr kl 11:00
Portalgatan 70, Kapellgärdet, Uppsala kommun, bild 2
Portalgatan 70, Kapellgärdet, Uppsala kommun, bild 3

Portalgatan 70

Lägenhet
Kapellgärdet, Uppsala kommun
Notar
3 695 000 kr
99 m²
4 rum
vån 1/5
5 609 kr/mån
37 323 kr/m²

Välkomna till Portalgatan 70 och denna ljusa 4:a med stor uteplats! Här bor ni endast 10 minuter från stan i en lugn och trivsam miljö. Här finner ni ett attraktivt boende med öppen planlösning, rymliga rum i en populär och välskött förening. Bostadens mycket generösa uteplats är den perfekta platsen för nära och kära att samlas och njuta av tillvaron tillsammans. Här finns gott om utrymme för avkoppling under solens varma strålar. Bostaden erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, tre rymliga sovrum samt två badrum. Här finns gott om plats för hela familjen att trivas. Kapellgärdet är ett fortsatt växande område som blivit mycket populärt tack vare den korta promenadsträckan på ca 10 minuter till Uppsalas stadskärna och Centralstationen som erbjuder bekväma kommunikationer. Här bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med förskola och skolor för alla åldrar inom räckhåll. Affärshuset Kvarnen ligger endast ett stenkast bort med en ICA med generösa öppettider, apotek, Systembolaget, restauranger och annan service. I närområdet finns även en närlivs, frisör, gym och grönområden med lekpark. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Höganäsgatan 1B, Höganäs, Uppsala kommun

Höganäsgatan 1B

Lägenhet
Höganäs, Uppsala kommun
Notar
2 995 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2
2 829 kr/mån
36 975 kr/m²

Välkomna till Höganäsgatan 1B i mycket populär och välskött förening! Lägenheten om 81 kvm fördelar sig på två rymliga sovrum, en hall med bra förvaringsmöjligheter, ett fullutrustat kök, badrum med tvättmaskin och dusch samt ett luftigt vardagsrum med utgång till en trevlig balkong. I Brf Österplan bor ni i en välskött och trevlig förening med låg avgift, låg belåning och med hiss från markplan. Som boende i Höganäs bor ni i ett av Uppsalas i särklass mest populära och attraktiva boendekvarter. Området präglas av ett citynära boende, vackra omgivningar med fina hus, grönområden och närhet till allt som ni kan tänkas behöva. Från bostaden är det promenadavstånd till allt detta. Samtidigt bor ni i lugna och trygga kvarter. I närhet finns det välsorterade mataffärer, flertalet restauranger, gym, Höganäsparken och allt vad som finns i Uppsala centrum. Här bor man även i perfekt pendlingsläge med endast 10 min till Uppsala centralstation. Annonsen kommer uppdateras löpande. Kontakta mäklare för mer information.

  • Balkong
  • Hiss
Körvelgatan 19A, Årsta, Uppsala kommun

Körvelgatan 19A

Lägenhet
Årsta, Uppsala kommun
Notar
1 995 000 kr
79,7 m²
3 rum
vån 2/2
5 400 kr/mån
25 031 kr/m²

Välkommen till Körvelgatan 19A, där denna fantastiska 3:a med balkong väntar på att bli ditt nya hem i underbara Årsta! Här erbjuds en bostad som tilltalar hela familjen med sina generösa ytor och smarta planlösning. Med sina 79,7 kvadratmeter har varje rum utformats för att maximera komfort och trivsel, och de fräscha ytskikten ger en inbjudande känsla från första stund. Ett komplett kök, ett ljust och luftigt vardagsrum, två mysiga sovrum och ett stilrent badrum väntar på att få vara din familjs oas. I detta harmoniska område omges ni av grönska och lugn, samtidigt som ni har all tänkbar service inom bekvämt räckhåll. Årsta centrum lockar med sina generösa öppettider på ICA, apotek, mysiga restauranger och dagis för de små. Området kring bjuder även på skolor, vårdcentral och ett nytt, fräscht utegym för den hälsosamt aktiva. Perfekt belägen intill expansiva Gränbystaden som ständigt växer och erbjuder ett brett utbud av butiker och nöjen. Med smidiga busskommunikationer och cykelvägar tar ni er snabbt och enkelt in till city på bara 13 minuter, samtidigt som närheten till E4:an underlättar för bilpendlare. Här finns verkligen alla förutsättningar för en bekväm och trivsam vardag! Detta är ert tillfälle att hitta ert drömboende på Körvelgatan 19A. Välkommen hem!

  • Balkong
Portalgatan 90, Kapellgärdet, Uppsala kommun
Portalgatan 90, Kapellgärdet, Uppsala kommun, bild 2
Portalgatan 90, Kapellgärdet, Uppsala kommun, bild 3

Portalgatan 90

Lägenhet
Kapellgärdet, Uppsala kommun
Notar
3 095 000 kr
80 m²
3 rum
vån 4/6
6 539 kr/mån
38 688 kr/m²

Kontakta mäklaren för privatvisning! Varmt välkomna till Portalgatan 90 och denna välplanerade 3-rumslägenhet i Kapellgärdet. Den välkomnande hallen hälsar dig välkommen med gott om förvaringsmöjligheter i form av platsbyggda garderober, vilket är perfekt för att hålla ordning på dina ägodelar. Från hallen leder en naturlig flöde in i det moderna köket, som har gott om plats för både matlagning och sociala tillställningar. Den öppna planlösningen mot vardagsrummet skapar en inbjudande atmosfär och leder ut till den fantastiska inglasade balkongen, vilket gör det till den perfekta platsen att samla familj och vänner för trevliga tillfällen. Intill köket och vardagsrummet ligger det rymliga sovrummet med ytterligare platsbyggda garderober för optimal förvaring. Den andra sovrummet är också utrustad med platsbyggda garderober och ger gott om utrymme för gäster eller familjemedlemmar. Bostadens badrum är välutrustat med både tvättmaskin, torktumlare och golvvärme för extra komfort. Dessutom finns en extra WC för ökad bekvämlighet, vilket är ett praktiskt tillskott till bostaden. Föreningen erbjuder en rad faciliteter för sina medlemmar, inklusive bilpool och cykelpool för enkla transportlösningar. Innergården är utrustad med ett utegym och en grillplats för gemensamma aktiviteter, medan den bokningsbara takterrassen och relaxavdelningen erbjuder avkoppling och möjlighet till sociala sammankomster. Dessutom finns en övernattningslägenhet tillgänglig för besökare eller tillfälliga boenden. Med närhet till stadskärnan är det bekvämt att utforska olika butiker, restauranger och kulturella evenemang. Samtidigt ger närheten till Röbo friluftsområde möjligheter till naturupplevelser och friluftsliv. För ytterligare underhållning och rekreation finns även Fyrishov i närheten, med sina olika faciliteter för alla åldrar. Området kännetecknas av en mångfald av service och bekvämligheter, inklusive affärer, parker, gym, förskolor och skolor. Detta skapar en trivsam och levande atmosfär som lockar människor i alla åldrar och livssituationer.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Stationsgatan 38, Centrum, Uppsala kommun
  • Sön 7 apr kl 13:15
Stationsgatan 38, Centrum, Uppsala kommun, bild 2
Stationsgatan 38, Centrum, Uppsala kommun, bild 3

Stationsgatan 38

Lägenhet
Centrum, Uppsala kommun
Notar
4 200 000 kr
101 m²
3 rum
vån 3/7
4 272 kr/mån
41 584 kr/m²

Nu finns chansen att bo i centrum med Frodeparkens grönskande träd utanför fönstret och endast några steg från pendling och nöjen. Här finner vi en unik lägenhet med oslagbart läge i Uppsala. Perfekt läge för den som pendlar och reser med Arlanda 25 minuter bort! Välkommen till detta fantastiskt trevliga boende som erbjuder ett modernt utseende med hjärta och värme. Här finner vi en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter, två helkaklade badrum utrustat med dusch, tvättmaskin, torktumlare samt golvvärme. Två vackra rymliga sovrum som erbjuder bra förvaring samt naturligt fint ljus. Sen finner vi hjärtat i bostaden och det är köket, med sin mittpunkt och utformning så är det här ni kommer samlas för en trevlig kväll. Köket är fullt utrustat och har en trevlig bardisk där man kan umgås medans ni lagar mat. Vardagsrummet med sin öppna planlösning mot köket maximerar sällskapsytorna och ger utrymme för alla att få plats. Med sina stora fönster ges detta rum både ljus och rymd och bostadens matplats har en fantastisk utsikt. Dessutom kommer detta boende med en mycket rymlig inglasad balkong där ni kan duka upp för fest och avnjuta solen och vyn över stan!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Eskilsgatan 3A, Fålhagen, Uppsala kommun
  • Sön 7 apr kl 11:15
Eskilsgatan 3A, Fålhagen, Uppsala kommun, bild 2
Eskilsgatan 3A, Fålhagen, Uppsala kommun, bild 3

Eskilsgatan 3A

Lägenhet
Fålhagen, Uppsala kommun
Notar
1 295 000 kr
20 m²
1 rum
vån 2/4
1 515 kr/mån
64 750 kr/m²

Välkomna till denna ljusa och charmiga 1:a med 2,7 m i takhöjd med ett perfekt pendelläge i populära Fålhagen. Här bor ni i lugnet men ändå centralt med gångavstånd till resecentrum, Vaksala torg, affärshuset kvarnen, flera gym och city med allt det har att erbjuda. Trots det centrala läget finner ni grönska i flertalet parker i direkt närhet. Lägenheten har ett ljust vardagsrum med stort fönsterparti, ett helkaklat duschrum samt förvaring i garderober. Föreningen som är stambytt erbjuder bland annat tvättstuga, cykelförråd, barnvagnsförråd samt övernattningslägenhet. Området Fålhagen har kommit att bli ett av Uppsalas mest attraktiva områden, med närhet till det mesta så som affärshuset Kvarnen med mataffär, apotek och systembolag, Vaksalatorg där det bedrivs torghandel på lördagar och bl.a. höst- och julmarknader, Uppsala Konsert och Kongress med olika evenemang och föreläsningar. I området finns flera restauranger, parker och fina promenadstråk. Gångavstånd från stadskärnan där ni har all tänkbar service. Fålhagen är även perfekt för den som pendlar då resecentrum ligger en kort promenad bort. Väljer ni bilen tar ni er via Tycho Hedéns väg ut på E4:an! Välkommen hem!

  • Premium
Bruno liljeforsgatan 36, Gränby, Uppsala kommun
  • Sön 7 apr kl 12:15
Bruno liljeforsgatan 36, Gränby, Uppsala kommun, bild 2
Bruno liljeforsgatan 36, Gränby, Uppsala kommun, bild 3

Bruno liljeforsgatan 36

Lägenhet
Gränby, Uppsala kommun
Notar
1 495 000 kr
34 m²
1 rum
vån 4/5
2 953 kr/mån
43 971 kr/m²

Varmt välkomna till Bruno Liljeforsgatan 36 och denna yteffektiva 1:a med balkong! Denna bostad präglas av fräscha rum och kvadratsmart planlösning. Bostaden erbjuder en ljus hall, ett helkaklat badrum med dusch och kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Vidare finner ni ett komplett kök med öppen planlösning mot det trivsamma vardagsrummet med utgång till en härlig balkong som vetter ut mot innergården. Mysig sovalkov med bra förvaringslösning. De som bor i bostadsrättföreningen uppskattar det citynära läget, här är det lätt att från bostaden att ta sig till Uppsalas olika hörn. Från bostaden har ni väldigt nära till moderna IFU arena med Uppsalas finaste idrottsanläggning och ICA Råbyvägen ligger bara ett stenkast bort. Vidare är det lika nära till Gränby köpstad och Gränby centrum, här finner ni Uppsalas bästa shopping. För er som gillar att träna så finns det flera gym i närheten, bl.a STC (Råbyvägen), Actic (Torngatan) och Friskis och Svettis (Väderkvarnsgatan). Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kungsgatan 93B, Kungsängen - Industristaden, Uppsala kommun

Kungsgatan 93B

Lägenhet
Kungsängen - Industristaden, Uppsala kommun
Notar
3 795 000 kr
109,5 m²
4 rum
vån 6/7
6 615 kr/mån
34 658 kr/m²

Välkommen till Kungsgatan 93B i Uppsala – en exklusiv och välbelägen bostad som erbjuder enastående kvällssol och en imponerande utsikt mot slottet. Belägen på våning 6 av 7 i en eftertraktad byggnad, sträcker sig denna rymliga bostad över generösa 109.5 kvadratmeter. När du kliver in i lägenheten möts du av en ljus och välkomnande atmosfär. De stora fönstren, tillsammans med lägenhetens gavelläge, skapar en känsla av rymd och ger ett naturligt ljusflöde genom hela bostaden. Men det som verkligen gör detta hem unikt är den inglasade balkongen som erbjuder en perfekt plats att koppla av och njuta av kvällssolen samtidigt som du har en utsikt över det vackra slottet. Bostaden har tre välproportionerade sovrum, vilket ger gott om plats för hela familjen eller möjligheten att skapa ett hemmakontor eller en gästrumslösning. De två badrummen är välutrustade och erbjuder bekvämlighet och funktionalitet för hushållet. Dessutom finns det ett praktiskt förråd i lägenheten, vilket är perfekt för att förvara dina ägodelar på ett organiserat sätt. Läget är också oslagbart. Med närheten till Uppsalas centralstation har du utmärkta kommunikationsmöjligheter och enkel tillgång till stadens rika utbud av kultur, restauranger och shopping. Att kunna ta en kort promenad till centrala Uppsala och ha alla bekvämligheter inom räckhåll är verkligen en fördel som inte bör underskattas. Här bor ni i Industristaden, Industristaden är ett av Uppsalas i särklass mest attraktiva områden att bo i. Läget är optimalt för många. Perfekt läge för pendlaren med sin närhet till Centralstationen. I närområdet har ni Willys, frisör, apotek, caféer, restauranger och gym. Är man sugen på en promenad så ligger lummiga stadsparken bara ett stenkast bort som erbjuder fina promenadstråk längs ån. På andra sidan ån ligger även Studenternas med sportevenemang, restaurang och aktiviteter. Bryggorna runt ån samt bänkar och parker gör detta till ett grönskande område som bara fortsätter att växa. Förskola finns alldeles i närheten samt Anna Petrus park där det finns möjlighet till lek och avkoppling. Detta område är omtyckt av människor i alla åldrar vilket ger en bra blandning av människor Välkommen till ditt drömhem i Uppsala!

  • Balkong
  • Hiss
Dalaresan 1, Sävja, Uppsala kommun

Dalaresan 1

Lägenhet
Sävja, Uppsala kommun
Notar
1 295 000 kr
66 m²
2 rum
vån 4/4
4 415 kr/mån
19 621 kr/m²

Nu presenteras denna mycket tilltalande bostad som ligger högst upp i huset med en stor balkong! Här har ni en bostad där uttrycket "Bostaden måste upplevas på plats" verkligen passar in. Om ni väljer att flytta hit kommer ni att kunna dra nytta av alla möjligheter som kommer med att bo i en väletablerad förening samtidigt som ni njuter av fördelarna med en fantastisk bostad. Läget är fritt och ger en privat känsla - högst upp i byggnaden med en underbar utsikt. Balkongen är belägen i ett soligt läge utan insyn. Dessutom erbjuder bostaden ett rymligt sovrum, ett stort badrum med god plats för tvättmaskin och ett inbjudande vardagsrum med öppen planlösning mot det rymliga och lättarbetade köket. Dessutom finns det gott om förvaringsutrymme i form av en funktionell klädkammare. I denna bostad är boendet bekvämt med hiss från markplan, flera tvättstugor, bastu, gym, hobbyrum, övernattningsrum och festlokal som föreningens medlemmar kan utnyttja! För föreningens medlemmar finns även möjlighet att hyra parkeringsplatser eller garage. Till bostaden hör också ett vindsförråd. Området präglas av många vackra grönområden och har goda pendlingsmöjligheter med cykelvägar, bussar med frekventa avgångstider och enkel tillgång till E4:an. För den som uppskattar fina promenadstråk är Lunsen en underbar plats att tillbringa tid på. Det finns också närhet till flera välsorterade mataffärer, förskolor, skolor, vårdcentral, bibliotek, apotek och ungdomsaktiviteter. Vid Sävja IP finns också en fin lekplats för barnfamiljer. Välkommen på visning. Detta kan bli ditt!

  • Balkong
  • Hiss
Tullgarnsgatan 3, Industristaden, Uppsala kommun
  • Sön 7 apr kl 13:00
Tullgarnsgatan 3, Industristaden, Uppsala kommun, bild 2
Tullgarnsgatan 3, Industristaden, Uppsala kommun, bild 3

Tullgarnsgatan 3

Lägenhet
Industristaden, Uppsala kommun
Notar
1 595 000 kr
34 m²
1.5 rum
vån 7/7
1 873 kr/mån
46 912 kr/m²

Välplanerad bostad, funktion av 1,5:a med inglasad balkong och optimalt pendlarläge i fina Kungsängen! Är ni på jakt efter en rymlig lägenhet med optimal planlösning och balkong med närhet till all tänkbar service? Då kan detta vara något för er! Lägenheten bjuder på ett ljust kök med full maskinell utrustning, matplats för ca 4 personer och utgång till en härlig inglasad balkong i högt och fritt läge. Vidare finner ni ett trivsamt vardagsrum med bra ljusinsläpp, mysig sovalkov samt ett snyggt helkaklat badrum med kombinerad tork och tvättmaskin. Stor takterrass finns i huset. Som boende på Tullgarnsgatan 3 bor ni ett stenkast från citykärnan och Centralstationen, samtidigt som det går snabbt att ta sig ut och promenera i härliga strövområden. Nya parker och lekplatser har byggts upp och präglar området. Längs med ån finns även fräscha bryggor och grönområden att njuta av en solig dag. Ett perfekt område för er som vill bo centralt med närhet till det bästa som Uppsala har att erbjuda. Kungsängen/Industristaden har under senare år varit ett utav Uppsalas mest expansiva områden och har blivit väldigt populärt bland annat tack vare närheten till stadskärnan och Resecentrums alla kommunikationer. För den som uppskattar naturen finner ni vackra Å-rummet en kort promenad bort mot Fyrisån, för att nå stadsparkens grönområden och promenadstråk tar ni er endast över en bilfri bro. I stadsparken har ni Uppsalas stolthet Studenternas, här kan ni avnjuta många olika sporter och aktiviteter. Allsvensk fotboll på promenadavstånd! Lyxigt! På Studenternas finns även skridskobana och minigolf. Detta är ett modernt och bekvämt område som passar de allra flesta. Ett centralt område som ändå upplevs lugnt och stillsamt och erbjuder flertalet restauranger, frisör, gym, Willys, butiker m.m. Ett stenkast bort finns Centralstationen vilket gör detta till ett utmärkt läge för den som pendlar, ni tar er även enkelt ut på E4:an härifrån. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Storgatan 23A, Centrum, Uppsala kommun

Storgatan 23A

Lägenhet
Centrum, Uppsala kommun
Notar
4 695 000 kr
106 m²
4 rum
vån 2/4
6 539 kr/mån
44 292 kr/m²

//Bo mitt i stan men samtidigt med all bekvämlighet //Hiss från markplan //Garageplats ledig via föreningen //Både loggia och balkong Upptäck en extraordinär möjlighet mitt i hjärtat av Uppsala! Denna underbara lägenhet på Storgatan 23A erbjuder en oslagbar kombination av centralt läge och smart planlösning. Stig in i en ljus och välkomnande lägenhet. Här erbjuds en välkomnande hall med förvaringsmöjligheter, ett vardagsrum med gott om plats för soffgrupp och tillhörande möblemang som dessutom erbjuder möjligheten att öppna upp ytterligare för att skapa ännu mer känsla av rymd. Vidare finns också ett rymligt kök med gott om plats för middagar med hela familjen. Från köket når du den mysiga balkongen som vetter mot föreningens innergård för avkoppling och sociala stunder utomhus, eller njut av lugnet från den charmiga loggian strax intill, som kan användas både som matrum, sovrum eller annan social yta. Med tre generösa sovrum och två välutrustade badrum finns gott om plats för hela familjen att trivas. Dessutom är den stora tvättstugan inte bara praktiskt belägen, utan erbjuder också gott om förvaringsmöjligheter i anslutning till två av sovrummen för enkel och effektiv hantering av tvätt och kläder. Med en hiss i fastigheten är tillgängligheten aldrig ett problem, och du kan enkelt ta dig till din oas mitt i stadens puls. Föreningens innergård är en verklig pärla, där historiens vingslag möter modern komfort. Koppla av på de trevliga sittplatserna, grilla med vänner eller låt barnen leka fritt på lekplatsen - allt utan att lämna ditt eget hem. I föreningens källare finns även garage för smidig parkering trots det citynära läget och det är just nu en ledig plats via föreningen. Storgatan 23A erbjuder inte bara en fantastisk bostad, utan också en livsstil. Med närhet till Uppsalas bästa restauranger, teatrar, biografer och caféer är underhållningen aldrig långt borta. Pendlare kommer att uppskatta närheten till Uppsala resecentrum, medan lokala upplevelser väntar runt varje hörn på Vaksalatorg och det populära köpcentret Kvarnen. Välkommen till ditt nya hem, där stadsliv och avkoppling möts på ett perfekt sätt. Kontakta oss idag för att boka din visning och upptäck allt som Storgatan 23A har att erbjuda!

  • Balkong
  • Hiss
Parkvägen 1, null, Tierps kommun
  • Budgivning pågår

Parkvägen 1

Villa
Tierps kommun
Notar
902 000 kr
95 + 109 m²
3 rum
1 145 m² tomt

Välkommen till ditt framtida drömhem på Parkvägen 1 i idylliska Skärplinge, en fastighet som kombinerar charm och funktionalitet i en perfekt symfoni. Här erbjuds en unik möjlighet att förvärva ett hem som har allt: generösa utrymmen, genomtänkta detaljer och en underbar tomt som inbjuder till kreativitet och avkoppling. När du kliver in genom dörren möts du av en rymlig hall som öppnar upp husets välkomnande hjärta. Med gott om plats för avhängning och förvaring är det enkelt att hålla ordning och reda. Det avskilda köket med plats för matbord blir en perfekt plats där matlagning och måltider förenar familj och vänner. Vidare in i bostaden finner du ett stort och ljust vardagsrum, där den öppna spisen står som rummets naturliga mittpunkt och skapar en varm och inbjudande atmosfär. Stora fönsterpartier släpper in gott om dagsljus och erbjuder en vacker utsikt över den omgivande trädgården. Vardagsrummet flödar naturligt ut till en generös uteplats, den perfekta platsen för avkopplande sommarkvällar och umgänge med nära och kära. Intill vardagsrummet hittar du en praktisk matplats som förenklar middagsbjudningar och familjemiddagar. På övervåningen väntar två rymliga sovrum, båda med kattvind för gott om förvaring. Ytterligare förvaringsutrymmen på denna våning säkerställer att allt har sin plats, från säsongskläder till minnessaker. Fastigheten kompletteras av en stor källare som erbjuder ännu mer förvaringsmöjligheter och ett garage med praktisk ingång till källaren, vilket underlättar i alla väder. Den härliga tomten som omger huset erbjuder oändliga möjligheter för trädgårdsprojekt, lek och utomhusaktiviteter – en grön oas där din fantasi sätter gränserna. I Skärplinge är du omringad av vacker natur och alla möjligheter till friluftsliv. Här finns även allt du behöver för vardagen - från mataffärer till caféer och restauranger. För familjer är Skärplinge ett perfekt val med både skola från årskurs 1-9 med bibliotek för allmänheten samt en helt nybygg förskola. Utöver detta finns även ishall, idrottsanläggning med fotbollsplaner, elljusspår samt ett utegym. Med goda kommunikationer är det dessutom enkelt att ta dig till Gävle och Uppsala, såväl som Stockholm. Parkvägen 1 i Skärplinge är mer än bara ett hem; det är en plats där minnen skapas, där familjeliv blomstrar och där varje dag erbjuder något att se fram emot. Missa inte chansen att göra detta till din nya adress. Varmt välkommen på visning – låt oss tillsammans ta det första steget mot ditt nya drömhem.

Kungsängsgatan 57M, Kungsängen - Industristaden, Uppsala kommun
  • Sön 7 apr kl 13:30
Kungsängsgatan 57M, Kungsängen - Industristaden, Uppsala kommun, bild 2
Kungsängsgatan 57M, Kungsängen - Industristaden, Uppsala kommun, bild 3

Kungsängsgatan 57M

Lägenhet
Kungsängen - Industristaden, Uppsala kommun
Notar
2 695 000 kr
64 m²
2 rum
vån 6/8
4 431 kr/mån
42 109 kr/m²

Utforska Fyrisån och fortsätt sedan till det växande området Industristaden. Här välkomnas du av en rymlig tvårummare på 64 kvm med en inbjudande balkong. Genom den nyligen genomförda renoveringen av köket höjs boendets kvalitet till en modern och elegant standard. Stig in i denna eleganta bostad genom att ta hissen upp till våning sex på Kungsängsgatan 57M. Direkt möts du av en generös hall som förenar hemmets olika delar. Ljuset flödar in i detta hem där parkettgolv leder dig genom den öppna planlösningen. Här hittar du ett luftigt sovrum med tillhörande balkong, ett stilrent kök som förnyades smakfullt under 2021, samt ett helkaklat badrum komplett med tvättmaskin och torktumlare. En praktisk klädkammare kompletterar bostadens funktionella layout. Köket smyckar bostaden med sin moderna design och öppnar upp mot vardagsrummet, vilket skapar en harmonisk atmosfär där du kan bjuda in vänner och familj till trivsamma tillställningar. På sommardagarna lockar den rymliga balkongen med sin bekväma atmosfär och en underbar utsikt över innergården, perfekt för avkoppling och socialt umgänge. Kungsängsgatan 57M i Uppsala erbjuder en trivsam livsstil i en pulserande stadsdel. Här finner ni alla nödvändiga bekvämligheter inom gångavstånd, inklusive matbutiker, caféer, restauranger och Anna Petrus park för avkopplande promenader. Med närheten till Fyrisån kan ni njuta av vackra promenader och koppla av längs vattnet medan stadens puls bara en kort promenad bort. Denna centrala plats är perfekt för pendlare med Centralstationen inom bekvämt avstånd och enkel åtkomst till E4:an för bilresor. Boendet erbjuder en harmonisk balans mellan stadsliv och lugn, med alla fördelar som Uppsala har att erbjuda precis runt hörnet. Kom och upplev det bästa av både bekvämlighet och livskvalitet här på Kungsängsgatan 57M! Varmt välkomna!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Petterslundsgatan 14E, Fålhagen, Uppsala kommun
  • Sön 7 apr kl 12:30
Petterslundsgatan 14E, Fålhagen, Uppsala kommun, bild 2
Petterslundsgatan 14E, Fålhagen, Uppsala kommun, bild 3

Petterslundsgatan 14E

Lägenhet
Fålhagen, Uppsala kommun
Notar
1 590 000 kr
24 m²
1 rum
vån 4/4
1 847 kr/mån
66 250 kr/m²

Med ett privilegierat läge i Fålhagen presenterar vi stolt denna välkomnande och välskötta 1:a på Petterslundsgatan 14E, belägen högst upp i huset för optimal utsikt och ljusinsläpp. Steg in i en harmonisk hall som leder dig till ett modernt och fullt utrustat kök i stilren design, perfekt för matlagning och samvaro. Det fräscha helkaklade badrummet med dusch och kombimaskin erbjuder bekvämlighet och praktiskt boende. Allrummet välkomnar dig med fantastiskt ljusinsläpp och en fransk balkong som ger en panoramavy över omgivningen. Här finns gott om plats för en säng, soffa och en matplats, samt praktiska förvaringslösningar med städskåp och garderober. På Petterslundsgatan 14E bor du i ett mycket bra läge i Fålhagen med utmärkt och bekvämt promenad avstånd till centralen och city. Bostaden är belägen i ett väldigt lugnt och barnvänligt kvarter i Fålhagen med närhet till Willys. Promenadavstånd till city med allt vad staden har att erbjuda samt till Uppsala Konsert och kongress och affärshuset kvarnen med Apotek, välsorterad ICA-butik, systembolag och flera affärer. I området har ni trevliga restauranger, högklassiga träningsanläggningar samt populära parkområden. Varmt välkomna!

  • Premium
  • Hiss
Kutörsgränd 2, null, Östhammars kommun
  • Sön 7 apr kl 10:30
Kutörsgränd 2, null, Östhammars kommun, bild 2
Kutörsgränd 2, null, Östhammars kommun, bild 3

Kutörsgränd 2

Villa
Östhammars kommun
Notar
2 995 000 kr
147 m²
6 rum
895 m² tomt

Välkommen till Kutörsgränd 2 – Ditt Drömhus! Erbjuds nu till försäljning är detta underbara hus, en sann pärla på Kutörsgränd 2. Ett hem som bär med sig historien från 1981 och som genomsyras av charm och karaktär. Med tillhörande garage och förråd, samt en fantastisk hörntomt, är detta en bostad som erbjuder allt du kan önska dig och lite till. Steg in i denna inbjudande villa och låt dig omfamnas av dess varma atmosfär. På 147 kvadratmeter fördelas utrymmena på ett harmoniskt sätt över ett och ett halvt plan. I vardagsrummet välkomnas du av den mysiga braskaminen som sprider både värme och trivsel. Här finns plats för både avkoppling och sociala stunder med nära och kära. Det rymliga köket i nyare standard är ett Puustelli kök, ett drömcentrum för alla matälskare. Här finns gott om plats för en generös matgrupp och utrymme för kreativ matlagning. Från vardagsrummet når du den soliga altanen med sydvästligt läge, där solen skiner från morgon till kväll, perfekt för utomhusaktiviteter och härliga sommardagar. På övervåningen finner du tre charmiga sovrum samt ett allrum där familjen kan samlas och skapa minnen tillsammans. Det trevliga badrummet erbjuder avkoppling i form av ett avslappnande badkar. Entréplanet bjuder som tidigare nämnt på ett kök i nyare standard och ett vardagsrum där den sprakande brasan väntar på att tändas. Utgången till altanen och den mysiga trädgården gör detta till det perfekta stället för avkoppling och socialt umgänge. Dessutom finns ett generöst sovrum som erbjuder gott om utrymme för avkoppling och återhämtning. På entréplanet finner du även ett praktiskt badrum med dusch samt en intilliggande tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Här finns även generösa arbetsytor för att underlätta i vardagen. En underbar bostad belägen i det idylliska Östhammar. Denna charmiga bostad erbjuder inte bara ett bekvämt boende utan även en fantastisk livsstil med närhet till både natur och stadsliv. Med en idealiskt pendlarläge är det lätt att ta sig till och från Östhammar. Med bil eller buss tar det endast cirka en timme att nå Uppsala, medan både Norrtälje och Stockholm är lättillgängliga. Perfekt för dig som önskar smidiga arbetspendlingar eller utflykter till närliggande städer. För de som uppskattar friluftsliv och rekreation finns Öregrunds golfklubb bara några kilometer bort. Här kan du njuta av golf på vackra grönområden och vidsträckta landskap. Dessutom ligger Öregrund inom bekvämt avstånd, endast 20 minuter bort. Där väntar pittoreska butiker, mysiga kaféer och möjligheten att ta färjan över till den charmiga ön Gräsö. På tomten finns även en loge med ursprung från urminnestider som skapar charm och förvaring. Dessutom pryds tomten av vackra äppelträd, körsbärsträd, vinbärsbuskar, krusbärsbuskar och fläderbuskar. Sammanfattningsvis är detta en villa som erbjuder det bästa av två världar – charm, karaktär och modern bekvämlighet. Anmäl ditt intresse redan idag!

  • Premium
Meteorvägen 30, Fullerö Hage, Uppsala kommun
  • Lör 6 apr kl 12:00
Meteorvägen 30, Fullerö Hage, Uppsala kommun, bild 2
Meteorvägen 30, Fullerö Hage, Uppsala kommun, bild 3

Meteorvägen 30

Lägenhet
Fullerö Hage, Uppsala kommun
Notar
1 295 000 kr
35 m²
1 rum
vån 3/4
3 094 kr/mån
37 000 kr/m²

Välkommen till Meteorvägen 30 och detta kvadratsmarta boende med snygg design och en modern touch! Utmärkt tillfälle för er som kommit in på drömutbildningen eller för er som pendlar och söker ett bekvämt boende. Här finner ni en mycket smart planerad 1:a i ypperligt pendlarvänligt läge. Bostaden har en genomgående hög standard och erbjuder smarta och praktiska förvaringslösningar. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger er möjligheten att möblera utefter eget önskemål och behov. Här kan ni enkelt sätta upp skenor i taket för en mer tydlig rumsindelning om så önskas. Köket är komplett utrustat i modern stil med integrerade vitvaror som gör helhetsintrycket mycket stilrent. Bostaden har även en möbleringsbar balkong där ni kan koppla av och avnjuta helgens frukost. Dessutom finner ni ett stort och helkaklat badrum med dusch, golvvärme och kombimaskin som underlättar eran vardag. Denna lägenhet är inte bara en plats att bo - det är ett hem där varje detalj är noggrant utvald för att skapa en harmonisk och bekväm livsstil. Missa inte chansen att bli ägare till denna pärla i Fullerö Hage. Till bostaden tillhör ett vindsförråd. Fullerö Hage är ett växande barnvänligt område med närhet till skog, natur och grönska med olika promenadvägar. Här finns förskola, lekplatser och bensinmack alldeles i närheten. Pendlarläget är utmärkt med närhet till påfarten till nya E4:an och ca 10-15 minuters cykelavstånd till Upptåget. Gränby Centrum nås på endast ca 5 minuter med bil och erbjuder all service du kan vara i behov av. Välkommen på visning. Detta kan bli ditt!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Råbyvägen 57E, null, Uppsala kommun
  • Sön 7 apr kl 11:30
Råbyvägen 57E, null, Uppsala kommun, bild 2
Råbyvägen 57E, null, Uppsala kommun, bild 3

Råbyvägen 57E

Lägenhet
Uppsala kommun
Notar
1 849 000 kr
58 m²
2 rum
vån 6/7
4 806 kr/mån
31 879 kr/m²

Stig in i din drömlägenhet, denna fantastiska 2:a som erbjuder en enastående utsikt över domkyrkan. Belägen högt upp i lägenhetshuset öppnar balkongen upp för en panoramautsikt som få andra bostäder kan erbjuda. Höjden av denna 2:a skapar inte bara en känsla av exklusivitet utan ger också ett fantastiskt ljusinsläpp som fyller varje hörn av lägenheten. Avsluta dagen med den härliga solnedgången eller genom att njuta av det gnistrande stadslandskapet under nattens stjärnhimmel. Inuti bostaden möts du av en modern och stilren design, där varje detalj har noggrant utvalts för att skapa en harmonisk helhet. De öppna och ljusa ytorna ger en luftig känsla samtidigt som de moderna valen bidrar till en lyxig atmosfär. Här får du inte bara ett hem i toppskick utan också en unik möjlighet att uppleva staden från en helt ny vinkel varje dag. Missa inte chansen att äga denna drömlika 2:a med en utsikt som gör varje dag till något alldeles extra. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vretgränd 19, Centrum, Uppsala kommun
  • Borttagen före visning

Vretgränd 19

Lägenhet
Centrum, Uppsala kommun
Notar
2 095 000 kr
43,5 m²
1.5 rum
vån 1/7
2 456 kr/mån
48 161 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Hiss
Hollandsresan 122, Sävja, Uppsala kommun

Hollandsresan 122

Radhus
Sävja, Uppsala kommun
Notar
3 595 000 kr
114 m²
4 rum
196 m² tomt

På en lugn gata med naturen som granne finner ni detta trevliga hus på Hollandsresan 122 - med uteplats på framsidan samt en härlig altan på baksidan. Ett modernt boende som ger en förhöjd känsla av livskvalité till vardagen. Tomten är en perfekt plats för tillställningar för lekfulla barn eller för den trädgårdsintresserade att skapa sin drömträdgård. På framsidan av huset finns även gott om plats för att parkera flera bilar. Det tillhör även en garageplats i längan. Entréplanen erbjuder en välkomnande hall med avhängningsmöjligheter, ett nyrenoverat kök med goda arbetsytor samt förvaringsmöjligheter, ett fint helkaklat badrum med dusch och ett rymligt vardagsrum med fint ljusinsläpp tack vare större fönsterpartier samt utgång till uteplatsen. Vidare finner ni tvättstuga samt förråd. På ovanvåningen finns två rymliga sovrum, en mindre sovrum som även kan nyttjas som kontor, en klädkammare samt ett fint helkaklat badrum med badkar. I Sävja finner ni många fina grönområden perfekt för lek och en aktiv fritid. Här finns grundskola, förskola, lekplatser och idrottsplatser, Sävja IP erbjuder bland andra ett utegym samt fria områden för en aktiv livsstil för hela familjen. I närområdet finns även Ica, apotek, vårdcentral och pizzeria. Med nära till hållplats och en kollektivtrafik som kör täta turer är det lätt att ta sig till Centralstationen och stan och det är inte långt till Boland City för ytterligare shopping. Vill ni snabbt förflytta er från staden till vildmarken kan ni besöka naturreservatet Norra Lunsen som gränsar till Sävja. Det är ett stort och vilt skogsområde med ett nät av kilometerlånga stigar genom barrskogar och våtmarker. Snörika vintrar spåras det även skidleder. Fler platser som är trevliga att besöka är till exempel grillplatsen vid Stordammen alldeles söder om Sävja. Från det här hållet går också stigar in till Lunsens innersta delar. Varmt välkomna på visning!

Viggvägen 13A och 13B, null, Enköpings kommun

Viggvägen 13A och 13B

Tomt
Enköpings kommun
Notar
1 590 000 kr
704 m² tomt

Ditt drömhem väntar på dig – Sjönära tomter i Haga, Enköping! Drömmer du om att skapa ditt eget paradis vid Mälaren? Nu har du chansen att förverkliga den drömmen med våra fantastiska tomter på Viggvägen 13A och 13B! Belägna i en idyllisk sjönära miljö, erbjuder dessa tomter en oslagbar möjlighet att skapa det perfekta boendet för dig och din familj. Med ett existerande bygglov för ett parhus på totalt cirka 400 kvadratmeter och 200 kvm parhusenhet är dessa tomter perfekta för den som drömmer om eget boende med möjlighet till generationsboende eller uthyrning. Dessutom finns möjlighet att ansöka om eget bygglov för att skapa ditt drömhus precis som du vill ha det. Se bifogat dokument för mer information om det befintliga bygglovet. Vill man ha nyckelfärdigt finns även att anlita säljarna för tomterna för byggnation av huset. Kontakta mäklare för mer information. Tomterna har fiber till tomtgränsen och kommunalt vatten och avlopp finns i området. Med endast 10 minuters avstånd till Enköpings centrum, 50 minuter till Uppsala och 60 minuter till Stockholm, ger läget dig närhet till stadslivet samtidigt som du kan njuta av lugnet och skönheten i den omgivande naturen. Upptäck det historiska Haga slottet med sina vackra konferensanläggningar och omgivande miljöer. Missa inte denna möjlighet. Varmt välkommen!

Knipvägen 1A och 1B, null, Enköpings kommun

Knipvägen 1A och 1B

Tomt
Enköpings kommun
Notar
1 590 000 kr
884 m² tomt

Ditt drömhem väntar på dig – Sjönära tomter i Haga, Enköping! Drömmer du om att skapa ditt eget paradis vid Mälaren? Nu har du chansen att förverkliga den drömmen med våra fantastiska tomter på Knipvägen 1A och 1B! Belägna i en idyllisk sjönära miljö, erbjuder dessa tomter en oslagbar möjlighet att skapa det perfekta boendet för dig och din familj. Med ett existerande bygglov för ett parhus på totalt cirka 400 kvadratmeter och 200 kvm/parhusenhet, är dessa tomter perfekta för den som drömmer om eget boende med möjlighet till generationsboende eller uthyrning. Dessutom finns möjlighet att ansöka om eget bygglov för att skapa ditt drömhus precis som du vill ha det. Se bifogat dokument för mer information om det befintliga bygglovet. Vill man ha nyckelfärdigt finns även att anlita säljarna för tomterna för byggnation av huset. Kontakta mäklare för mer information. Tomterna har fiber till tomtgränsen och kommunalt vatten och avlopp finns i området. Med endast 10 minuters avstånd till Enköpings centrum, 50 minuter till Uppsala och 60 minuter till Stockholm, ger läget dig närhet till stadslivet samtidigt som du kan njuta av lugnet och skönheten i den omgivande naturen. Upptäck det historiska Haga slottet med sina vackra konferensanläggningar och omgivande miljöer. Missa inte denna möjlighet. Varmt välkommen!

Stormgatan 17, Uppsala, Uppsala kommun
  • Sön 31 mar kl 12:00

Stormgatan 17

Lägenhet
Uppsala, Uppsala kommun
Notar
2 395 000 kr
103,2 m²
4.5 rum
vån 2/3
5 152 kr/mån
23 207 kr/m²

Rymlig och fin 4,5:a på Vädergatorna med trivsamma rum och en härlig balkong! Mycket stabil förening med bergvärme, solceller som ger låga elkostnader. Samt att elen är gemensamt upphandlad för föreningens medlemmar. Endast 2.688kr lån/kvm!!! Detta attraktiva boende rymmer plats för hela familjen att trivas. Dess 103 kvm har fördelaktigt används på bästa sätt för er att trivas och bo bra. Här finner ni fräscha ytskikt, rymliga rum och gott om praktisk förvaring. Köket är av stilren design med bra arbetsyta och goda förvaringsmöjligheter. Intill köket finner ni ett rymligt rum med tillhörande balkong, och med utrymme för ett stort matbord där hela familjen får plats. För årets soliga dagar kan ni duka upp ute på balkongen och njuta av lugnet. Vidare finner ni ett luftigt vardagsrum, tre fina sovrum och en stor walk-in closet/förråd. Helkaklat badrum med badkar och en wc. Här bor ni i ett barnvänligt och trivsamt område med stora gröna ytor och två lekparker på gården. Här finns gott om plats för aktiviteter för både yngre och äldre barn. Varje gård på vädergatorna har minst en unik lekplats per gård som går att nyttja. Sedan har ni flertalet grillplatser på gården med gott om sittplatser för härliga sommardagar. Gränby är ett populärt och citynära område med ett mycket trevligt läge mitt emellan city och Gränbystaden. Gränby erbjuder all tänkbar service som restauranger, caféer, matbutiker, biograf samt utmärkt shopping. På bekvämt promenadavstånd finner ni Gränbyparken med stora grönområden, lekparker och 4-H gård. Belysta cykel- och promenadvägar till och från city. Utmärkt pendlarläge med täta bussförbindelser och kort körsträcka till E4:ans norra påfart. Välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Energieffektiv
Petterslundsgatan 14N, Fålhagen, Uppsala kommun

Petterslundsgatan 14N

Lägenhet
Fålhagen, Uppsala kommun
Notar
1 550 000 kr
26 m²
1 rum
vån 1
2 039 kr/mån
59 615 kr/m²

Välkommen till ditt drömhem på Petterslundsgatan i pittoreska Fålhagen, Uppsala! Denna underbara 1:a erbjuder en perfekt balans mellan modern komfort och charmig atmosfär. Köket är modernt och stilrent. Badrummet med kakel och klinker är fräscht. Sovalkoven bjuder in till avkoppling och vila i en mysig och avskild atmosfär. Här kan du sjunka ner i din säng och låta vardagens stress rinna av dig, medan du drömmer om morgondagens äventyr. Det bästa är ändå den härliga uteplatsen med sitt sydvästliga läge. Här kan du njuta av solen under större delen av dagen, umgås med vänner och familj, eller bara koppla av med en kopp kaffe och en god bok. Läget är perfekt med närhet till allt du behöver för en bekväm vardag. Fålhagen erbjuder en genuin och charmig atmosfär med mysiga kaféer, butiker och grönområden att utforska. Samtidigt har du goda kommunikationsmöjligheter med närhet till bussar och andra bekvämligheter. Ni tar er enkelt till Uppsala Centrum på 5 minuter om ni cyklar eller 15 minuters gång. Missa inte chansen att bli ägare till denna fantastiska lägenhet på Petterslundsgatan. Kontakta oss redan idag för att boka din visning och upptäcka allt som denna pärla har att erbjuda!

  • Uteplats
Salagatan 53C, Fålhagen, Uppsala kommun
  • Budgivning pågår

Salagatan 53C

Lägenhet
Fålhagen, Uppsala kommun
Notar
1 950 000 kr
41 m²
2 rum
vån 1/3
3 322 kr/mån
47 561 kr/m²

Här har ni chansen att förvärva en mycket tilltalande bostad som erbjuder en harmonisk färgskala med högkvalitativa materialval. Detta boende genomsyras av hög standard, vackert ljusinsläpp, fina trägolv och ett stilrent kök. Här erbjuds en praktisk hall, ett modernt kök med diskmaskin och ett ljust och luftigt sovrum med bra förvaring i form av skjutdörrsgarderober. Varje kvadratmeter är väl uttänkt och med en smart planlösning så finns det plats för allt. Vardagsrummet erbjuder generösa sällskapsytor och här finner ni även bostadens mysiga balkong med utsikt över föreningens fina innergård, där ni kan avnjuta något gott att äta och dricka i solen. Dessutom erbjuder bostaden ett fräscht och helkaklat badrum med dusch. Som boende i denna förening har ni även tillgång till de gemensamma utrymmena som föreningen har. Där finns bland annat en trevlig bastuavdelning, samlingslokal och ett hobbyrum för den händige. Lägenheten är belägen i ett lugnt område bara ett stenkast från Frodeparken och Centralstationen som gör detta till ett utmärkt pendlarläge. Uppsalas mest centrala delar och pulserande stadskärna ligger även det bara några minuter bort. I gallerian Kvarnen, ca 650 meter bort, finns affärer, restauranger och systembolag. Området Fålhagen har kommit att bli ett av Uppsalas mest attraktiva, med närhet till det mesta så som affärshuset Kvarnen med mataffär, apotek och systembolag, Vaksalatorg där det bedrivs torghandel på lördagar och bl.a. höst- och julmarknader, Uppsala Konsert och Kongress med olika evenemang och föreläsningar. I området finns flera restauranger, parker och fina promenadstråk. Gångavstånd från stadskärnan där ni har all tänkbar service. Fålhagen är även perfekt för den som pendlar då resecentrum ligger en kort promenad bort. Väljer ni bilen tar ni er via Tycho Hedéns väg ut på E4:an! Välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong

Visar 1 - 25 av 86