Bjurfors Åre

Bjurfors Åre

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Björnen Copperhill 37, Åre Björnen, Åre kommun
Björnen Copperhill 37, Åre Björnen, Åre kommun, bild 2
Björnen Copperhill 37, Åre Björnen, Åre kommun, bild 3

Björnen Copperhill 37

Fritidshus
Åre Björnen, Åre kommun
Bjurfors Åre
35 000 000 kr
301 + 66 m²
12 rum
1 265 m² tomt

Copperhillvägen snirklar sig som en serpentin uppåt mot en av Björnens högsta punkter. Snötyngda granar skymtar till på ena sidan och västerut öppnar sig den spektakulära utsikten ner mot Åresjön och ut över fjällmassivet. Allra högst upp, lite nedanför Copperhill Mountain Lodge, ligger detta fantastiska fjällhem. Liften stannar cirka 200 meter bort, för en snudd på optimal ski in/ski out. Mot entrésidan är formspråket slutet med enstaka småspröjsade fönster. Läget, ett stycke ner på kanten av den branta sluttningen, ger ytterligare privat karaktär. Mellan de två byggnaderna skymtar den milsvida utsikten. På andra sidan vänder husen den stora terrassen och de närmast heltäckande glaspartierna mot den skyhöga och fria panoramautsikten mot Åreskutan och alla ljusen nere i dalen längs Åresjön. Huvudbyggnaden byggdes 2013 och är om 173 kvm. Stilen är traditionellt nordiskt i två etage och bostadens designlinje kännetecknas av rena naturmaterial och platsbyggda lösningar i en sober ton. När det andra huset byggdes 2020 följdes designlinjen upp i de två nya lägenheterna. Resultatet blev en unik och charmig gårdsmiljö med mycket privat och skyddad atmosfär, samt tre sammanhållna bostäder med plats för flera stora familjer och uthyrning. Ner i minsta detalj skräddarsydda för ett aktivt liv året runt, med allt från vintersport till jakt, vandring och fiske. Husen har totalt upp till 10 sovrum, sju badrum (fem av dem en suite med sovrum), sällskapsytor i öppen planlösning, fyra eldstäder, två femstjärniga bastuanläggningar, platsbyggd förvaring, platsbyggda möbler, dubbelgarage, bubbelpool, stora terrassytor, två balkonger, bra skidförråd mm. Läget, högst upp i exklusiva Copperhill, talar sitt tydliga språk.

  • Premium
Duvedsbyn Sälltorpet 330, Duved, Åre kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Duvedsbyn Sälltorpet 330, Duved, Åre kommun, bild 2
Duvedsbyn Sälltorpet 330, Duved, Åre kommun, bild 3

Duvedsbyn Sälltorpet 330

Fritidshus
Duved, Åre kommun
Bjurfors Åre
4 250 000 kr
87 m²
5 rum
2 040 m² tomt

Varmt välkommen till ett idylliskt och välskött boende med ett lugnt och naturskönt läge - Sälltorpet 330. Här upplever du ett boende med närhet till naturen, på en stor och naturskön tomt, lämpligt för såväl fritids- som permanentboende. Bostaden är välplanerad med tre bra sovrum, stilsäkert helkaklat badrum med bastu, härligt allrum med fint ljusinsläpp där du kan njuta av den öppna spisen och utsikt mot fjällbjörkarna som växer på tomten. Från matplatsen, där det finns gott om plats för familj och vänner, har du fri utsikt österut. Sommartid betar hästar i hagen precis intill huset. Uteplats i soligt söderläge med både trätrall och en fast grillplats, perfekt för att avnjuta måltider och naturens skiftningar under alla årstider. Det separata gästhuset, byggt 2012, erbjuder ett generöst sovrum med takhöjd upp i nock, ett helkaklat badrum och en rymlig hall med plats för förvaring. I en separat dörr finns även ett förråd där du får plats med skidor, pjäxor och annan utrustning som hör till för ett liv i fjällen. Från huset är det gångavstånd upp till längdspår och det finns fina möjligheter till skoteråkning. En kort bilresa bort, cirka tre kilometer, ligger Duved. Här finner du skidbackar, paddelhall, hälsocentral, tågstation, butiker, restauranger och gym. Här finns även flera förskolor samt nybyggda Duved skola (förskoleklass till år 9) vilket möjliggör att kunna njuta av lugnet i Sällbacken permanent, men ändå ha närheten till skola och aktiviteter för barnen. För dig som spelar golf ligger Åre Golfklubb med sin 18-hålsbana några minuter med bil västerut. Bostaden säljes möblerad och utrustad, med reservation för personliga tillhörigheter. Välkommen på visning!

  • Premium
Ol Persvägen 8A, Duved, Åre kommun
  • Sön 21 apr kl 16:00
Ol Persvägen 8A, Duved, Åre kommun, bild 2
Ol Persvägen 8A, Duved, Åre kommun, bild 3

Ol Persvägen 8A

Radhus
Duved, Åre kommun
Bjurfors Åre
4 750 000 kr
156 m²
5 rum
440 m² tomt

Varmt välkommen Ol Persvägen- ett välplanerat parhus mitt i hjärtat av Duved. Med en yta på 156 kvadratmeter erbjuder detta hem en bekväm och trivsam tillvaro i en av Åres mest populära och familjevänliga områden. Här bor du med ett bekvämt gångavstånd till allt som Duved har att erbjuda, såväl som närhet till naturen. Parhuset är fördelat på två plan och erbjuder en öppen och social planlösning. På nedre plan är husets sociala del, perfekt för familjen med gott om plats för vänner. Här finner ni ett rymligt kök och matplats, vardagsrum, badrum samt tvättstuga. Övre våningen rymmer tre väl tilltagna sovrum, ytterligare ett badrum och ett allrum som erbjuder flexibilitet för familjens behov. För den aktiva familjen är läget perfekt med kort promenad till skola, förskola, tågstation, ICA, restauranger, idrottshall, skidbackar, längdspår och andra fritidsaktiviteter. Välkommen på visning!

  • Premium
Älvstigen 3-12, Projekt Duved Strand, Duved, Åre kommun
  • Sön 21 apr kl 11:40
Älvstigen 3-12, Projekt Duved Strand, Duved, Åre kommun, bild 2
Älvstigen 3-12, Projekt Duved Strand, Duved, Åre kommun, bild 3

Älvstigen 3-12, Projekt Duved Strand

Radhus
Duved, Åre kommun
Bjurfors Åre
7 285 000 kr
164 m²
6 rum
560 m² tomt

Om du letar efter ett nytt och modernt boende i Duved, ska du inte missa projektet på Duved Strand som exploatören BearPeak uppför. Husen är byggda i två plan och har fyra till fem sovrum, två badrum med dusch, ett stort vardagsrum med öppet kök och en härlig terrass. Här finns gott om plats för hela familjen och dina gäster att umgås, koppla av och njuta av livet. Husen har också närhet till älven som rinner förbi nedanför bostäderna, där du kan se vattnet strömma på sommaren och isen glittra på vintern. Duved Strand har ett perfekt läge i Duved, med promenadavstånd till allt vad byn har att erbjuda. Här finns en ny skola för 800 elever, en sporthall, ett gemensamt växthus, en livsmedelsbutik och flera restauranger. Vi ska inte glömma bort skidåkningen och några av dalens härliga pister, vass skogsåkning och utmanande längdspår med elljus. Söker du ännu mer variation kan du enkelt ta dig till Åre med bil eller buss, hållplatsen finns strax ovanför området. Duveds Strand är inte bara ett boende, det är design och arkitektur signerat Hans Murman och Murman Arkitekter. Välkommen att flytta in i Duved! Några av husen erbjuder tillträde redan under april/maj 2024. Länk till bostadsväljaren finns under fliken "Dokument" där du kan se vilka hus som finns tillgängliga. Carport ingår i det annonserade priset för respektive hus.

  • Premium
  • Nyproduktion
Björnenvägen 10b, Åre Björnen, Åre kommun
Björnenvägen 10b, Åre Björnen, Åre kommun, bild 2
Björnenvägen 10b, Åre Björnen, Åre kommun, bild 3

Björnenvägen 10b

Lägenhet
Åre Björnen, Åre kommun
Bjurfors Åre
6 597 500 kr
101 + 10 m²
6 rum
vån 2/2
2 217 kr/mån
65 322 kr/m²

Mycket trevlig våning med perfekt utsikt och perfekt ski in ski out läge. Entréplan: Välkomnande entré med skidförvaring utanför dörren, generös hall och öppet rakt in till stort fullt utrustat kök med matplats för 8-10 personer och utgång till stor balkong med Björnens bästa utsiktsläge med Renfjället till vänster Åresjön & Mullfjället rakt fram och Åreskutan upp till höger. Två rymliga sovrum med fint ljus i söderläge, i entrén ligger också ett badrum med dusch och bastu samt separat wc. Övervåning: Via en trevlig trappa upp från köket kommer man upp i vardagsrummet på övervåningen, den magiska utsikten är ännu lite bättre här. I bakänden ligger två fina sovrum samt ett badrum med wc, handfat och dusch. Fastigheten har totalrenoverats och har en osedvanligt bra ekonomi, skuldfri samt hyresintäkter om 40.000:-/år från en telemast där avtalet löper på 20 år och är indexreglerat vilket borgar för en fin ekonomi för föreningens medlemmar. Föreningen består av fyra bostadsrätter, 2st som den beskrivna 101kvm +10kvm biyta samt 2st om 58kvm med 3 sovrum, med pris 3.503.500:- och månadsavgift på låga 1.273:-/månad

  • Premium
  • Balkong
Karolinervägen 73B, Duved, Åre kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Karolinervägen 73B, Duved, Åre kommun, bild 2
Karolinervägen 73B, Duved, Åre kommun, bild 3

Karolinervägen 73B

Radhus
Duved, Åre kommun
Bjurfors Åre
5 250 000 kr
92 + 8 m²
4 rum
470 m² tomt

Välkommen till Karolinervägen 73B- äntligen ges möjligheten att förvärva detta nybyggda, trevliga och välplanerade parhus med fint läge i populära Duved. Både området och bostaden lämpar sig perfekt både för permanent- och fritidsboende. Här bor du med naturen som granne och parhuset är byggt med en smakfull design, det har stilrena ytskikt och materialval som skapar en harmonisk och inbjudande atmosfär. Huset erbjuder en bra funktion, fördelat på två våningsplan. På entréplan möts du av en rymlig hall, badrum med bastu samt två bra sovrum. På övre plan möts du av det härliga ljusinsläppet och fin utsikt mot Renfjället. Öppen och social planlösning mellan allrum, matplats och den dimgröna köket från Vedum. Här är även utgången till den stora balkongen i soligt sydvästläge. Bostaden har även ett loft där du själv har möjligheten att skapa det utrymme du behöver, kanske ett kontor där du kan blicka ut mot naturen genom det generösa fönstret, eller varför inte ett extra allrum för barnen eller ett sovrum när gäster kommer på besök- möjligheten finns till att skapa det rum och den funktion just du behöver. Parhuset har också en carport med ett stort förråd som erbjuder gott om plats för alla de prylar ett liv i fjällen innefattar. Här bor du med direkt närhet till allt som Duved har att erbjuda såväl som närheten till naturen. Här bor du med promenad/cykelavstånd till Duved skola (F-9), förskola och idrottshall. Det är även ett bekvämt avstånd till ICA, STC gym, restauranger, Åre Sportcenter och tågstation. På Åre Sportcenter kan du utöva padel, tennis, golf, gym och här finns även naprapat. Här kan du hyra en coworking plats om du vill jobba på distans. Här kan du dessutom prova på klättring i den nya klätterarenan. Här bor du i ett naturskönt område med närhet till skog och mark. Parhuset har ett perfekt utgångsläge för olika aktiviteter, närmsta lift från huset är Englandsliften som du når med knappt 10 minuters promenad. Fisket i Tegeforsen är bara 5 minuter bort. Sommartid har du även närhet till vandrings- samt cykelleder.

  • Premium
Lödings väg 15, Björnänge/Såå/Brattland, Åre kommun
  • Sön 21 apr kl 10:00
Lödings väg 15, Björnänge/Såå/Brattland, Åre kommun, bild 2
Lödings väg 15, Björnänge/Såå/Brattland, Åre kommun, bild 3

Lödings väg 15

Villa
Björnänge/Såå/Brattland, Åre kommun
Bjurfors Åre
8 900 000 kr
127 + 8 m²
7 rum
595 m² tomt

Lödings väg är ett lantligt och fridfullt område med utsikt mot söder över hästhagar, Åresjön och Renfjället. Huset från Forsgrens Timmerhus är beläget med närhet till naturen, skidåkningen, längdåkningen, cyklingen och övriga aktiviteter som familjen kan tänkas utöva. Det ligger dessutom smidigt placerat för kommunikation med bil till jobbet, buss till skolan och övriga ärenden en bit bort. Från huset når du Björnenliften på några minuters promenad. I Björnen centrum strax ovanför bostadsområdet finns Valles område för barn, liftar, längdspår, cykelleder sommartid, restauranger och skiduthyrning. I nedre plan finns möjlighet att dela av en komplett lägenhet som kan generera fina intäkter. Bostaden ger en härlig fjällkänsla med sin fina utsikt och lämpar sig utmärkt både som permanentbostad och fritidsboende. Interiört skapar timmerpanelen på väggarna en mysfaktor och ger en känsla av värme. Bostaden har sju rum varav fem sovrum, vilket erbjuder en bra funktion och ger gott om plats för familj och vänner. Kök, vardagsrum och matplats är öppna och sociala ytor där du kan umgås och njuta av den vackra utsikten. Samtidigt är sovrummen praktiskt nog i den andra änden av huset vilket underlättar när vissa vill krypa ner och läsa en god bok medan andra väljer att sitta kvar och mingla framför brasan med ett glas i handen. Badrum med dusch och bastu ger dig möjlighet att koppla av efter en aktiv dag utomhus oavsett årstid. Området är populärt för permanentboende där flera barnfamiljer bor idag men det är samtidigt väl lämpat för fritidsboende. Här har du nära till både Björnenliften och Åre Hästsportarena, samt promenadavstånd till Ica Björnänge.

  • Premium
Granlidsvägen 1, lgh 1503, Åre By, Åre kommun
  • Tis 23 apr kl 17:00
Granlidsvägen 1, lgh 1503, Åre By, Åre kommun, bild 2
Granlidsvägen 1, lgh 1503, Åre By, Åre kommun, bild 3

Granlidsvägen 1, lgh 1503

Lägenhet
Åre By, Åre kommun
Bjurfors Åre
3 500 000 kr
70 m²
2 rum
vån 6/9
4 550 kr/mån
50 000 kr/m²

Välkommen till denna väldisponerade och renoverade lägenhet beläget högt upp i huset med makalös utsikt över sjö och fjäll. Redan direkt när vi kommer in i hallen slås vi av den otroliga utsikten över fjället och sjön, köket är totalrenoverat med smakfulla materialval och påkostade vitvaror samt socialt disponerat med en köksö strategiskt placerat mitt i rummet. Som upplagt för att bjuda in till trevliga tillställningar tillsammans med familj och vänner. Från köket kan vi ta oss ut till balkongen, varför inte med något gott i glaset och samtidigt njuta av den vackra utsikten över Åresjön, renfjället och den upplysta levande byn. I lägenheten finns också ett rymligt sovrum, stor hall med bra förvaringsmöjligheter, ett invändigt förråd/kontor och ett badrum. Till lägenheten hör också ett eget stort förråd smidigt beläget på samma våningsplan, det tillsammans med gemensamma utrymmena gör boendet perfekt för Årebon med mycket prylar. Här och i området bor många av Åres permanentboende vilket gör Åretorpet till ett trevligt och levande område året runt med bland annat lekpark och grönytor utanför huset. I direkt närhet finns också gym (STC) och Åre Hälsocentral, Totthummeln med fina promenadleder och det bästa av allt är att du även har gångavstånd till Åre torg. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Årevägen 79, Villa Björkhagen, Åre By, Åre kommun
Årevägen 79, Villa Björkhagen, Åre By, Åre kommun, bild 2
Årevägen 79, Villa Björkhagen, Åre By, Åre kommun, bild 3

Årevägen 79, Villa Björkhagen

Fritidshus
Åre By, Åre kommun
Bjurfors Åre
40 000 000 kr
291 + 104 m²
9 rum
1 505 m² tomt

Bjurfors Beyond presenterar Villa Björkhagen - ett stort fjällhem om totalt ca 395 kvm. Fastigheten är belägen i hjärtat av Åre by fördelat på nio rum varav sju sovrum, generös salong med öppen spis och en värmande känsla, bibliotek, relaxavdelning, jacuzzi och biosalong. Villan har ett centralt läge som också är privat och avskilt, omfamnat av häckar och delvis anrika byggnader. Villa Björkhagen är en unik fastighet i sitt slag som uppfördes 1958 av familjen Tore och Ebba Widlund, som på den tiden också förvärvade Åregården, Grand Hotel (Grand Residence) och Sporthotellet. Åreskutan stoltserar i bakgrunden och på bara ett par minuter har du promenerat med skidorna på axeln till den närmaste skidliften. Nästan direkt från bostaden kan du sätta in foten i någon av de mysiga restaurangerna runt torget eller i de trevliga butikerna. Detta är ett fjällhem som är det utmärkta alternativet för dig som vill ha en ståtlig bostad för familj och släkt att fira högtider i, men också för skidveckan tillsammans med vänner eller för konferensen med ledningsgruppen. Villa Björkhagen ger dig ett unikt och harmonisk boende i Åre utöver det vanliga. Oavsett säsong och om du reser med bil, flyg eller tåg har du en utmärkt och smidig resa till och från bostaden. Det finns internationella anslutningar till Åre Östersund Airport via Stockholm Arlanda Airport men också direktflyg från Köpenhamn.

  • Premium
Sahlins väg 31 A-E, Åre By, Åre kommun
Sahlins väg 31 A-E, Åre By, Åre kommun, bild 2
Sahlins väg 31 A-E, Åre By, Åre kommun, bild 3

Sahlins väg 31 A-E

Fritidshus
Åre By, Åre kommun
Bjurfors Åre
10 500 000 kr
108 m²
5 rum
90 m² tomt

Nu ges möjlighet att förvärva ett eget nyproducerat hus om ca 108 kvm fördelat på fem rum, mitt i centrala Åre by. Läget erbjuder ett promenadavstånd till allt som erbjuds centralt med restauranger, barer, butiker, ICA, systembolag och bageri. Med en kort promenad på ett par minuter når du också den närmaste liften för att ta dig in i det centrala liftsystemet som tar dig hela vägen upp på Åreskutan. Det centrala läget gör att du inte behöver bil utan du kan resa med tåg eller flyg och ankomma till Station Åre där du sedan tar dig smidigt och enkelt upp till huset. Det är totalt fem hus som ska uppföras och dessa bostäder säljs som äganderätter med egen fastighet vilket är unikt i jämförelse med de stora utbudet av bostadsrätter i Åre där det generellt också ligger ett lån i bostadsrättsföreningen. Inflyttning sker i juni/juli 2024.

  • Premium
Sporthotellet, Årevägen 110, Åre By, Åre kommun
Sporthotellet, Årevägen 110, Åre By, Åre kommun, bild 2
Sporthotellet, Årevägen 110, Åre By, Åre kommun, bild 3

Sporthotellet, Årevägen 110

Lägenhet
Åre By, Åre kommun
Bjurfors Åre
8 950 000 kr
95 m²
4 rum
vån 1/4
5 325 kr/mån
94 211 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva en våning mitt i hjärtat av Åre by. Bostaden är belägen i anrika Sporthotellet från 1912 med ett perfekt läge intill skidåkning och nära till hela utbudet i Åre by vad gäller restauranger, butiker, Åre station, ICA och Holiday Club. Våningen inrymmer tre sovrum, kök, matplats och vardagsrum i social planlösning, vedeldad kamin, två badrum samt bastu. Fina ytskikt och materialval såsom vackra ekparkettgolv och lister i allmoge. Lägenheten ger ett mycket gott intryck med högt i tak och en härlig rymd. Bostaden är fri för köparen att disponera från tillträdesdagen utan något uthyrningsavtal.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Frönäsudden 2, 1103, Åre By, Åre kommun
  • Fre 3 maj kl 12:00
Frönäsudden 2, 1103, Åre By, Åre kommun, bild 2
Frönäsudden 2, 1103, Åre By, Åre kommun, bild 3

Frönäsudden 2, 1103

Lägenhet
Åre By, Åre kommun
Bjurfors Åre
3 100 000 kr
83 m²
3 rum
vån 4/6
5 867 kr/mån
37 349 kr/m²

Drömmer du om att bosätta dig i Åre och vill bo i ett levande område både vinter som sommar? Då kan denna bostad passa alldeles strålande för dig. Lägenheten är smakfullt renoverad med fin känsla för detaljer och här kan man njuta av den vackra utsikten över Åresjön och Renfjället från ditt fönster eller från balkongen. Bostaden är rymlig, ljus och välplanerad med ett stort vardagsrum, två stora sovrum, ett fräscht helkaklat badrum och ett smakfullt kök som med sin planering är som upplagt för att bjuda in till trevliga bjudningar i gott sällskap. Det finns också gott om förvaringsutrymmen i lägenheten och i huset vilket rimmar bra för Årefamiljen med mycket prylar. Frönäsudden är en trevlig förening där de allra flesta bor permanent vilket gör det till ett levande område, full av liv och rörelse året om. Från fastigheten så är det ca 15 minuters promenad in till byn där det bland annat finns restauranger av hög klass och fina förbindelser via buss som finns i direkt närhet från lägenheten. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Droletvägen 5, Åre By, Åre kommun
  • Tor 25 apr kl 10:00
Droletvägen 5, Åre By, Åre kommun, bild 2
Droletvägen 5, Åre By, Åre kommun, bild 3

Droletvägen 5

Villa
Åre By, Åre kommun
Bjurfors Åre
8 500 000 kr
121 m²
4 rum
944 m² tomt

Vill du bo i Åre by med nära till allt? Då kan den här familjevillan passa perfekt för dig. Här finns gym, hälsocentral och skolbuss i direkt närhet från huset vilket förenklar vardagen en hel del. Det går också fint att promenera ner till Åretorg som bland annat erbjuder restauranger av hög klass, flertalet butiker och ett rikt uteliv. Villan har tre sovrum, ett stort vardagsrum med öppen spis, ett modernt kök och ett badrum med bastu. Från den soliga altanen kan man luta sig bakåt och njuta av utsikten över både Åresjön och Renfjället. Utbyggnadsmöjligheter finns för dig som önskar få till ett ännu större hus då säljaren har ett beviljat bygglov som godkänner att bygga på en våning till på huset, välkommen att kontakta mäklaren för mer information. Huset lämpar sig väl både som åretruntboende och som fritidshus. Området Solbringen är ett mycket populärt område i Åre med många barnfamiljer boendes både här och i närliggande kvarter. Välkommen hem!

  • Premium
Sadelhöjden 4B, Åre Sadeln, Åre kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Sadelhöjden 4B, Åre Sadeln, Åre kommun, bild 2
Sadelhöjden 4B, Åre Sadeln, Åre kommun, bild 3

Sadelhöjden 4B

Lägenhet
Åre Sadeln, Åre kommun
Bjurfors Åre
7 500 000 kr
86 m²
5 rum
vån 2/2
5 400 kr/mån
87 209 kr/m²

Låt oss presentera ett välplanerat och mysigt boende i Åre Sadeln med lodgekänsla och ett fantastiskt läge i brf Björnbergstunet. Bostaden är genomgående inredd med kvalitativa möbler från Slettvoll och med platsbyggd inredning från lokala snickeriet Ett Två Trä. Ski in/ski out till Åres hela skidsystem och här har du även gångavstånd till längdspåren samt Björnen centrum med service såsom restauranger, butiker och cykel-/skiduthyrning. Björnen är levande även sommartid med bla butik/restauranger samt nybyggda crosscountryleder för cykling vilka lämpar sig för hela familjen. Från lägenheten har du även gångavstånd till Fröåtjärnen där fiske och bad passar utmärkt sommartid. Lägenheten är fördelad på två plan vilket skapar en huskänsla. Timmerväggarna ger lägenheten en genomgående rustik atmosfär och det sociala planet med öppet ända upp i nock skapar en härlig rymd. Totalt fyra sovrum och dubbla badrum ger plats att husera två familjer samtidigt och även två parkeringar ingår i anslutning till huset. Braskaminen ger en mysig känsla och utsikten över skutan från balkongen njuter man gärna av i eftermiddagssolen. Överbygg har under 25 års tid byggt hus i fjällen och är den ledande timmerhusleverantören i Skandinavien. De rejäla husen med de tjocka timmerväggarna gör tillsammans med bergvärmesystemet husen väldigt energieffektiva och bekvämliga att vistas i. Invändigt bjuder bostäderna på en mysig genomgående lodgekänsla.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Tottvägen 117A, Fresk A51, Åre By, Åre kommun
Tottvägen 117A, Fresk A51, Åre By, Åre kommun, bild 2
Tottvägen 117A, Fresk A51, Åre By, Åre kommun, bild 3

Tottvägen 117A, Fresk A51

Lägenhet
Åre By, Åre kommun
Bjurfors Åre
14 400 000 kr
156 m²
6 rum
vån 3/5
8 345 kr/mån
92 308 kr/m²

Välkommen till Brf Fresk lght 51 i hus A, med ett mycket attraktivt, skidnära läge och en kort promenad till Åre Torg. 156 välplanerade kvm med 5 sovrum, 2 badrum och kök, matplats och vardagsrum i öppen, social planlösning. Balkong i sydväst. Garageplats och uppvärmning ingår i avgiften. Hall disponerad för skidåkare med platsbyggd förvaring och torkskåp. Här finns även garderob och städskåp. Till vänster i hallen finns lägenhetens ena badrum med dusch, wc, handfat, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare. Från hallen rakt fram möts du av lägenhetens hjärta genom kök, matplats och vardagsrum i öppen. social planlösning. Kök med köksö och matplats intill. Kök i ek är från Ballinglöv, vilket är utrustat med kyl, frys, spishäll, ugn, fläkt och mikrovågsugn. Vinkyl finns intill kök. Bänkskiva i ek och rostfri diskbänk. Matplats för 6-8 personer. Från rummets alla delar njuter man av elstaden placerad mellan matplats och vardagsrum. Hörnbalkong i sydväst nås från vardagsrummet. Lägenhetens planlösning är väl genomtänkt då man separerat den sociala delen från den privata sovrumsdelen. Här finns 5 sovrum, varav 3 med platsbyggda våningssängar (90/120 cm) och 2 sovrum med dubbelsängar (180 cm). Samtliga sovrum har förvaring genom byråer. Mittemot sovrum 1 och 2 finns badrum med dusch, badkar, handfat och bastu. Separat WC. Intill sovrum 1 finns klädkammare/förråd. Lägenheten har genomgående vattenburen golvvärme via bergvärme, vilket ingår i avgiften. Till bostaden hör ett lägenhetsförråd/skidförråd om 3,9 kvm beläget på plan 2 (souterrängplan). Kommer man från backen med skidor nås förrådet direkt via separat skidentrén på sidan av huset. Förrådet är utformat för skidåkaren, med pjäxvärmare och konsoler för skidförvaring. På plan 2 finns även vallabod och pingisrum. På plan 1 finns garage och cykelförråd. Lägenheten säljes möblerad med reservation för personliga tillhörigheter tex tavlor, skidor på vägg, ljusstakar, sängkläder, handdukar, kuddar/filtar. Inget uthyrningsavtal finns och bostaden kan disponeras fritt från tillträdesdagen. Tillträde kan ske inom kort efter ö.k med säljaren. Välkommen på visning. Finns även möjlighet till videovisning. OM FÖRENINGEN Brf Fresk är en solid förening som består av två flerbostadshus om totalt 23 lägenheter, med en mellanliggande garagedel om 30 parkeringsplatser. Ett mycket attraktivt läge för skidfamiljen med närhet till såväl VM 6:an som Tottbacken. Sommartid har man även vandringsleder runt husknuten och downhillcykling i VM 6:an.Från Brf Fresk går man till Åre torg på 6-7 minuter alternativt tar man Bergbanan där mellanavstigningen är belägen ca 100 m från huset.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Årevägen 196B, Åre By, Åre kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Årevägen 196B

Lägenhet
Åre By, Åre kommun
Bjurfors Åre
4 550 000 kr
70 m²
4 rum
vån 1/2
3 919 kr/mån
65 000 kr/m²

Varmt välkommen till en välplanerad souterrängvåning i Åre by med en fantastiskt fin utsikt mot Renfjället och Åresjön. Här bor du på ett oslagbart läge med gångavstånd till VM8an och en kort promenad till Åre torg och byns härliga utbud av butiker och restauranger samt tågstationen. Lägenheten tillhör en mycket välskött och helt skuldfri bostadsrättsförening. Här möts du av ett kök och allrum i en öppen och social planlösning med ett härligt ljusinsläpp från fönster både mot söder och väster. Härifrån når ni altanen i söderläge, en perfekt plats att njuta av solen och utsikten oavsett årstid. Bostaden har tre mysiga sovrum och ett rymligt, helkaklat badrum med bastu. Till lägenheten hör en parkering, ett praktiskt fristående förråd samt ett skidförråd vid entrén. Föreningen har även en gemensam vallabod. Läget är inte bara oslagbart för alpin skidåkning, vintertid når du även de fina längdspåren nere på Åresjön. Gillar du skoteråkning tar du dig enkelt ut till Åresjön och alla anslutande skoterleder. Bostaden är fri från uthyrningsavtal. Välkommen på visning!

  • Uteplats
Droletvägen 11, Åre By, Åre kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Sön 21 apr kl 11:00
Droletvägen 11, Åre By, Åre kommun, bild 2
Droletvägen 11, Åre By, Åre kommun, bild 3

Droletvägen 11

Villa
Åre By, Åre kommun
Bjurfors Åre
9 500 000 kr
172 m²
6 rum
995 m² tomt

Varmt välkommen till Droletvägen 11, en fantastisk villa med en imponerande utsikt över Åredalen och ett högt läge i det eftertraktade området Solbringen. Bostaden ger dig fantastiska förutsättningar för att njuta och trivas med familj och vänner. På övre plan möts du av de sociala ytorna i kök, vardagsrum och matplats där du med den härliga takhöjden får en känsla av rymd. Här kan du blicka ut över Åresjön, Renfjället, Mullfjället och Åreskutan genom ge generösa fönsterpartierna som samtidigt bjuder på ett trivsamt ljusinsläpp. På den rymliga balkongen i sydväst läge kan du njuta och koppla av under de soliga dagarna. När du kommer in efter en krispig dag i naturen kan du skapa extra mysig stämning och värme från den sprakande braskaminen i allrummet. På det övre planet finns också ett stilfullt badrum samt två generösa sovrum, båda med fantastiska vyer över fjäll och sjö. Det ena sovrummet har också en egen balkong där du kan avnjuta morgonkaffet. När du kommer in i huset på entréplan hälsas du välkommen av en rymlig hall med gott om förvaringsmöjligheter. Här finns också två stora sovrum, ett ytterligare vardagsrum, gäst-wc, tvättstuga och ett badrum med bastu. Solbringen är området som lockar barnfamiljer med sitt lugna läge och närheten till allt som Åre by har att erbjuda. På 15 minuters promenad når du Åre torg med restauranger, shoppingmöjligheter och nöjen. Gym, hälsocentral, coworking och förskolor finns i direkt närhet på bara några minuters promenad. Tottliften, som är närmaste lift, nås på cirka 10 minuters promenad genom Tottens by.

  • Premium
  • Energieffektiv
Tottvägen 113, Åre By, Åre kommun

Tottvägen 113

Lägenhet
Åre By, Åre kommun
Bjurfors Åre
1 350 000 kr
17 m²
1 rum
vån 1/4
1 737 kr/mån
79 412 kr/m²

Perfekt belägen skidåkarlya som med sitt höga läge ger en strålande utsikt över Åresjön och fjällen. Yteffektivt boende med dubbelsäng, ett rymligt badrum, en kokvrå med en mindre matplats med en magnifik utsikt där man både ser skidbacken och Åresjön. Bostaden har ett magnifikt läge i Åre by med skidåkning beläget utanför dörren under vinterhalvåret, populära vandringsleder runt husknuten under sommarhalvåret samt nära till cykling via VM6an och pulsen på Åre torg nås enbart med en kort promenad. Bostaden säljs fullt möblerad och utrustad. Uthyrningsavtal finns med Guestit med möjlighet till fina intäkter, avtalet kan sägas upp med en månads uppsägningstid och slutar då att gälla.

  • Hiss
Björnenvägen 10d, Åre Björnen, Åre kommun
Björnenvägen 10d, Åre Björnen, Åre kommun, bild 2
Björnenvägen 10d, Åre Björnen, Åre kommun, bild 3

Björnenvägen 10d

Lägenhet
Åre Björnen, Åre kommun
Bjurfors Åre
3 503 500 kr
58 m²
4 rum
vån 1/2
1 273 kr/mån
60 405 kr/m²

Mycket trevlig våning med perfekt solläge och ski in ski out då skidtransporten smiter förbi söder om huset. Entréplan: Välkomnande entré med skidförvaring utanför dörren, generös hall och öppet rakt in till stort fullt utrustat kök med matplats för 6 personer i öppen planlösning med vardagrum och utgång till en rejäl uteplats i soligt sydvästläge och utsiktsläge med Renfjället till vänster Åresjön & Mullfjället rakt fram och Åreskutan upp till höger. Ett dubbelsängssovrum samt två mindre sovrum med plats för våningssängar. Mycket trevligt badrum med dusch, wc, handfat och bastu & tvättmaskin. Fastigheten har totalrenoverats och föreningen har en osedvanligt bra ekonomi, skuldfri samt hyresintäkter om 40.000:-/år från en telemast där avtalet löper på 20 år och är indexreglerat vilket borgar för en bra ekonomi för föreningens medlemmar. I dagsläget täcker inkomsten från masten hela föreningens kostnader för samfälligheten. Föreningen består av fyra bostadsrätter, 2st som den beskrivna 58kvm samt 2st om 101kvm +10kvm biyta med 4 sovrum, med pris 6.597.500:- och månadsavgift på låga 2.217:-/månad

  • Premium
  • Uteplats
Enafors Enabacken 9 & 5, Handöl/Snasahögarna, Åre kommun
Enafors Enabacken 9 & 5, Handöl/Snasahögarna, Åre kommun, bild 2
Enafors Enabacken 9 & 5, Handöl/Snasahögarna, Åre kommun, bild 3

Enafors Enabacken 9 & 5

Tomt
Handöl/Snasahögarna, Åre kommun
Bjurfors Åre
425 000 kr
938 m² tomt

Högåsen är ett vackert beläget fritidshusområde med storslagen natur och vildmarken inpå husknuten. Området är litet och familjärt med fin gemenskap och har en trevlig blandning av norska, svenska och danska turister som slagit ner sina bopålar i området. Detaljplanen godkänner en generös byggyta om 150kvm inklusive garage och uthus. Se Detaljplanekarta och Detaljplan Högåsen under fliken "Dokument" Högåsens Samfällighetsförening sköter vatten & avlopp, vägunderhåll, snöröjning. I anslutning till området finns också en miljöstation för hushållssopor med källsortering. Fiber finns i området och beställs av respektive ägare om man så önskar. Samfälligheten har en fjärrstyrd bom in till området. För er som vill fara dit och kika på området och tomterna ber vi er ringa ansvarig mäklare Magnus Sandström när ni kommer till bommen så öppnar han den, samma procedur när ni lämnar området.

  • Premium
Handöl 340, Handöl/Snasahögarna, Åre kommun
Handöl 340, Handöl/Snasahögarna, Åre kommun, bild 2
Handöl 340, Handöl/Snasahögarna, Åre kommun, bild 3

Handöl 340

Tomt
Handöl/Snasahögarna, Åre kommun
Bjurfors Åre
1 500 000 kr
1 898 m² tomt

Välkommen till Forsåsen i Handöl. Det är en helt unik plats precis på gränsen till vildmarken och Storulvåns naturområde. Bortom detta område finns bara den makalösa fjällnaturen med sina storslagna vidder och underbara natur. Platsen är den perfekta kombinationen av närheten till den fina lilla byn Handöl, vildmarken utanför dörren och ändå närhet till Åre. Forsåsen blir ett område där man känner fjällmagin både inne och ute. Här har du möjlighet att koppla av i ditt drömboende med naturens lugn runt omkring. Bjurfors har nöjet att tillsammans med Björnberget Åre och Bra Hus erbjuda en nyckelfärdig paketlösning för tomt och hus. Föreslaget hus om ca 70kvm passar i den lokala miljön och är anpassad för den bästa fjällupplevelsen. Fokus har lagts på naturmaterial, utsikt, mysiga gemenskapsutrymmen och praktiska detaljer som förenklar din fjällvistelse. Du har sedan alla möjligheter att skräddarsy boendet utifrån dina behov och önskemål. För er som önskar går det såklart bra att bygga ert eget lilla hus. Möjligheten att bygga ett boende på denna unika plats dyker väldigt sällan upp. Utanför dörren finns bokstavligen starten till den berömda Jämtlands tringeln och fjällmiljön med dess otroliga vidder. På sommaren kan man vandra och fiska, på hösten plocka bär och svamp och på vintern gå på tur, topptur eller åka skoter. Låt drömmen om ett eget vildmarksboende bli verklighet, skapa ditt unika fjällboende och njut av naturen på ditt sätt! Fastigheten Handöl 1:365 i Forsåsen är en högt och vackert belägen tomt, det finns grusad väg fram till tomten och det är förberett för el, fiber samt vatten. Avlopp löses genom till exempel gemensam infiltration eller minireningsverk, förbränningstoalett.

  • Premium
Karl Johans väg 13 B, Åre By, Åre kommun

Karl Johans väg 13 B

Radhus
Åre By, Åre kommun
Bjurfors Åre
9 300 000 kr
109 + 23 m²
6 rum
257 m² tomt

Här erbjuds möjlighet att förvärva ett parhus med äganderätt centralt i Åre by. Här bor man i ett lugnt och trivsamt område med ett mycket bra utgångläge till all tänkbar service i byn. Ett stenkast från huset ligger Coop och Åre bageri och med en kort promenad når ni Åre torg och alla restauranger, butiker samt skidlift. Huset stod klart 2023 så allt är i nyskick med bland annat kök från Ballingslöv och vitvaror från Siemens. Huset bjuder på fina vyer upp mot backar och Mörvikshummeln. Huset är i två plan med social planlösning och lämpar sig för såväl permanent- som fritidsboende för de som önskar ett lugnt men ändå centralt läge. Huset har under säsongen hyrts ut med goda intäkter, du som köpare är dock inte bunden vid något uthyrningsavtal. Välkommen på visning!

Björnänge 2:78, Solbringen, Åre By, Åre kommun

Björnänge 2:78, Solbringen

Tomt
Åre By, Åre kommun
Bjurfors Åre
2 995 000 kr
979 m² tomt

Nu ges möjlighet att förvärva en tomt med söderläge i Åre by inom laga kraft vunnen detaljplan för uppförande av bostadshus med två lägenheter. Läget erbjuder en vacker utsikt över Renfjället och Åresjön där du också har ett trevligt solläge. Som detaljplanen tolkas tillåter byggrätten en byggnation av bostad för fristående hus i en våning plus ett soutterängplan där terrängens lutning så medger. Huvudbyggnad samt ett uthus/annan byggnad. Två bostadslägenheter är tillåtna. Det står också i detaljplanen att ett ytterligare uthus kan få uppföras om byggnadsnämnden godkänner det som lämpligt. Tillåten byggnadsarea, dvs byggnadernas avtryck på tomten, uppgår till 130 kvm. Max tillåten byggnadshöjd är 5,2 meter för huvudbyggnad och 3,0 meter för annan gårdsbyggnad. Se dokument för information om byggnadshöjder. Anslutning för kommunalt vatten & avlopp finns vid tomtgräns. Det finns även rör med draglina draget till tomtgräns för elanslutning där det återstår att dra in kabeln från närmaste elskåp ca 100 meter från tomten. Gällande infartsväg pågår det idag diskussion mellan berörda markägare om att se över möjligheten till att förlänga infarten Frönäsvägen österut, och då ansluta fastigheterna som ligger öster om Vikbölevägen. Det innefattar bl. a denna tomt Björnänge 2:78. Som ett andra alternativ tittar på man också på att bryta ny väg öster om fastigheten Björnänge 2:90 och ansluta dessa tomter österifrån.

Björnen Ekorren 7, Åre Björnen, Åre kommun

Björnen Ekorren 7

Lägenhet
Åre Björnen, Åre kommun
Bjurfors Åre
1 695 000 kr
19 m²
1 rum
vån 2/4
2 115 kr/mån
89 211 kr/m²

Välkommen in till en mycket yteffektiv lägenhet med platsbyggda möbler och skidåkning samt service beläget precis utanför dörren. Lägenheten ligger bekvämt på entréplan vilket ger en smidig access och utöver det är takhöjden även högre än övriga våningar i föreningen vilket ger en rymligare känsla. Bostaden ligger mitt i Björnen Centrum vilket innebär att vintertid finns alpinåkningen och Björnens barnområde inom bara några meter och längdåkningen nås också enkelt via en kort promenad från lägenheten. Här finns också restauranger och Skistars reception för bland annat skiduthyrning och övrig service som underlättar din fjällsemester. Området är trevligt även sommartid då man ställer om skidområdet till en trevlig cykelbana och här finns också för de lite mer adrenalinfyllda även en häftig höghöjdsbana. Enkelt ägande i stabil förening där värme, vatten, kabel TV, bredband och hushållsel ingår i månadsavgiften. Med andra ord är lägenheten ett litet men charmigt boende som passar perfekt för dig som vill ha det enkelt och bekvämt i fjällen.

  • Hiss
Fröåvägen 23F, Åre Björnen, Åre kommun

Fröåvägen 23F

Lägenhet
Åre Björnen, Åre kommun
Bjurfors Åre
4 500 000 kr
80 m²
4 rum
vån 2/3
4 074 kr/mån
56 250 kr/m²

Ett toppenläge för dig som älskar skidåkning och uppskattar ett bekvämt läge med nära till allt i Björnen Centrum. Här har vi en trevlig och väldisponerad lägenhet som rymmer bland annat tre sovrum, ett stort badrum med bastu, en gästtoalett, vardagsrum och kök i öppen planlösning samt en trevlig och rymlig balkong. I anslutning till entrén finns också ett skidförråd och en parkeringsplats med laddstolpe tillhör lägenheten. Skidåkarläget är alldeles strålande då skidtrantrasporten passerar precis intill huset som leder er ned till Björnenliften där du sedan når Sadeln- och hela Åres liftsystem. Utöver skidåkarläget är det även bekvämt promenadavstånd till Carins Krog, livsmedelsbutik, skiduthyrning och Skistar reception. Lägenheten ligger på uthyrningsavtal via AGO med möjlighet till goda hyresintäkter. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong

Visar 1 - 25 av 36