Bjurfors Södra Bohuslän

Bjurfors Södra Bohuslän

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Skogsborg 104, Kyrkesund, Tjörns kommun

Skogsborg 104

Villa
Kyrkesund, Tjörns kommun
Bjurfors Södra Bohuslän
2 850 000 kr
78 m²
4 rum
1 253 m² tomt

Skogsborg på Tjörn är ett vackert och ett fridfullt område som omfamnar naturens lugn och skönhet. Beläget på den vackra ön Tjörn, är Skogsborg perfekt för den som söker en avskild och naturnära tillvaro. Området är omgivet av berg, skogar och grönska, vilket ger en känsla av ro och frid. Huset erbjuder fyra rum och kök, perfekt för familjen och som en avslappnad tillflyktsort. De stora altanerna i söderläge och sydväst fångar den varma kvällssolen, perfekt för avkoppling och sociala stunder utomhus. Det här är verkligen ett paradis för den som älskar att njuta av ljuset, lugnet och skönheten i naturen. Det här charmiga huset på en återvändsgata är verkligen något speciellt - ingen trafik eller onödigt spring. Här kan du uppleva den naturliga skönheten på västkusten samtidigt som du har närhet till havet. För den som älskar att utforska naturen finns det gott om vandringsleder och möjligheter till att upptäcka områdets flora och fauna. Skogsborg på Tjörn erbjuder en unik möjlighet att bo i harmoni med naturen samtidigt som du har moderna bekvämligheter och närhet till service, salta bad och bryggor.

Härön Klämma 288, Härön, Tjörns kommun

Härön Klämma 288

Villa
Härön, Tjörns kommun
Bjurfors Södra Bohuslän
10 000 000 kr
77 + 47 m²
4 rum
360 m² tomt

Välkommen till vackra ön Härön med en gedigen historia med anor från sena 1500-talet. Härön ligger vid Kyrkesund på Tjörns nordvästra del. Härön är bilfri men det finns en färja som har regelbunden förbindelse med Kyrkesunds brygga. Häröns badplats, Stavsund, erbjuder en liten sandstrand för de mindre barnen, sedan finns även brygga med stege och trampolin. Hela Härön erbjuder möjligheter till sol och bad. Följer du vandringslederna finns många små vikar och ostörda klippor för solbad, främst mot söder. Vandringslederna har olika längd och svårighetsgrader. Restaurang Magasinet är Häröns restaurang, en västkustpärla där du avnjuter lunch, middag eller fika vid vattnet. Förutom på sommaren håller restaurangen öppet vissa tillfällen under höst och jul. Antalet aktivt fastboende är idag knappt 20 personer. Sommartid är dock alla de 120 husen bebodda.

Svanvik 407, Svanvik, Tjörns kommun

Svanvik 407

Villa
Svanvik, Tjörns kommun
Bjurfors Södra Bohuslän
2 875 000 kr
65 m²
4 rum
1 333 m² tomt

Välkommen till vackra Svanvik i Höviksnäs med cykelavstånd till salta bad och solstänkta klippor, omgivet av det bästa som västkusten har att erbjuda, är detta ett paradis för naturälskare, båtentusiaster och för alla som söker en fridfull tillflyktsort. Här finner ni ett fint hus som ligger sist på en återvändsgata med grönskande natur runt omkring sig. En härlig altan som delvis är under tak. Med närheten till service, skolor och andra bekvämligheter är det en perfekt plats för både familjer och dem som söker lugn och ro. Här kan du verkligen leva det goda livet vid havet. Höviksnäs ligger ca fem minuter från Tjörnbron vilket gör området attraktivt för pendlare. Till Göteborg tar det ca 40 minuter med bil.

Källstången 26, Skärhamn, Tjörns kommun
  • Tor 9 maj kl 14:30

Källstången 26

Radhus
Skärhamn, Tjörns kommun
Bjurfors Södra Bohuslän
6 750 000 kr
129 m²
5 rum
148 m² tomt

Området Källstången med sin närhet till Skärhamn, erbjuder en fantastisk möjlighet att njuta av vattenliv, konst, långa promenader, go mat på en härlig restaurant eller varför inte bara en glass i kvällssolen vid din alldeles egna sjöbod . Skärhamn är känt för sin pittoreska skärgårdsmiljö och konstscen, allt från Nordiska Akvarellmuseet till en riktig lång dag vid havet. Närhet till livsmedelsaffär, skola, bank, gym, padel, fritidsaktivitet och gott om kollektivtrafik. Här kan du leva vid vattnet med enkel tillgång till bad och bryggor. En fastighet som erbjuder det bästa av boende i skärgården med bekvämlighet och charm, nära till badplatser och vackra promenadstråk längs kusten. Kontakta oss för mer information och för att boka visning - skyndsamt då dessa boenden brukar ha en tendens av att säljas fort. Välkommen till ditt nya drömhem i Skärhamn!

  • Plus
Adels lid 2, Stocken, Orust kommun

Adels lid 2

Villa
Stocken, Orust kommun
Bjurfors Södra Bohuslän
6 975 000 kr
121 + 66 m²
6 rum
505 m² tomt

Rymligt hus - med njutbar havsutsikt samt sköna uteplatser. Boende som fungerar både året runt och som fritidshus, med en värmande hand kan detta hus få nytt liv och bli en riktig skärgårdspärla. Rymligt hus med gott om plats för hela familjen och goda övernattningsmöjligheter nära och kära. Ett stenkast till Gullholmen och Käringön som erbjuder en fantastisk skärgårdsmiljö med båtliv, bad, fiske och unik bebyggelse. Pittoresk mysig kustort med småbåtshamn, kustnära bebyggelse och en välbesökt camping. Omtalade restauranger och salta bad på promenad avstånd ifrån huset. Stockens resturang och rökeri erbjuder härliga evenemang som räkfrossa, grillkvällar samt Quiz-afton. Några Kilometer ifrån huset ligger Ellös samhälle med förskola/ skola (F-6), Hemköp, bageri, några restauranger, fiskhandel, hotell och badplats ligger bara 5-10 min bort med bil. Det finns härliga löp- och promenadstråk med naturen in på knuten. Välkomna på visning!

Olsebergsvägen 41, Bohus Malmön, Sotenäs kommun

Olsebergsvägen 41

Villa
Bohus Malmön, Sotenäs kommun
Bjurfors Södra Bohuslän
9 475 000 kr
214 m²
7 rum
658 m² tomt

Bohus-Malmön är en pärla i skärgården med en oemotståndlig skönhet och unik karaktär. Här kan du vakna upp till ljudet av vågorna och njuta av en panoramautsikt över havet från ditt eget hem. Livet på en ö erbjuder en helt unik skärgårdsupplevelse som få andra platser kan matcha. För er som drömmer om ett liv nära havet är Bohus-Malmön en idyllisk plats. Båtlivet är en naturlig del av vardagen här och ger dig möjlighet att utforska skärgården, hitta gömda vikar och upptäcka nya äventyr. Solnedgångar över horisonten från första parkett och färgsprakande himlar blir en naturlig del av din vardag här på Olsebergsvägen. Livet på Bohus-Malmön ger dig chansen att ständigt uppleva skiftande landskap och en ständig påminnelse om naturens skönhet. Om du letar efter ett hem där skärgårdens och Bohuskustens skönhet, havets lugn och en genuin gemenskap förenas, är Bohus-Malmön den perfekta platsen för dig att kalla hem. Med panorama vy över inloppet mot Smögen, från Hållö fyr så hittar du detta generösa hus med stora rum och altaner mot havet - en sällsynt pärla i typiskt Bohuslänskt natur på vackra Bohus-Malmön. Är ni en större familj som letar sommarboende eller varför inte bosätta er permanent så finns inte så många hus i området med denna storlek. Garage och friggebod - 7 rum och kök, två helkaklade badrum, tvättstuga, öppen planlösning med härliga dubbeldörrar till den stora altanen som går runt hela huset. Klippa gräs och sköta om trädgården slipper du här då ägaren tänkt till, att tomten skall vara lättskött och enkel att hantera året om. Välkommen till en plats där drömmar blir verklighet!

Parkvägen 5, Åstol, Tjörns kommun

Parkvägen 5

Villa
Åstol, Tjörns kommun
Bjurfors Södra Bohuslän
4 575 000 kr
112 + 9 m²
7 rum
227 m² tomt

På den unika och saltstänkta ön Åstol ligger detta trivsamma boende i en lugn, avkopplande och bilfri miljö. Från färjeläget i Rönnäng går färjan till ön på ca 15 minuter. Detta mycket smakfullt och välrenoverade klassiska skärgårdshus ligger med vindskyddat läge och som del i genuin och mycket charmig bebyggelse helt nära brygga och sjöbodar. Med några få steg befinner du dig vid härliga klippbad, stege och trampolin - här sitter du och njuter efter kvällsdoppet och ser solen brinna ner i horisontlinjen. Badrockavstånd på riktigt! Huset ligger också helt nära, intill, den sköna gröna parken med gräsytor och lekplats. De rymliga rummen och välplanerade planlösningen bjuder in till umgänge för många och huset har fint bevarade detaljer och ett hemtrevligt kök med fin logistik. Flera rofyllda sovrum, trevliga sällskapsrum och nyligen renoverat och snyggt badrum. I skydd för vind ligger den stora uteplatsen/terrassen för soliga dagar och ljumma sensommarkvällar. Balkongen på övre plan ligger i nordvästligt läge och ger sol många timmar. Närheten till öns handelsbod underlättar de dagliga inköpen. På den västra sida av ön, nära bostaden, finns en anlagd badplats med spännande bad för de små. Ön bjuder även på sköna klippbad åt alla olika väderstreck. Endast med en kort båttur nås de närliggande öarna Dyrön, Klädesholmen och Marstrand. Tjörns huvudort Skärhamn ligger ca 10 minuter med bil från färjeläget i Rönnäng.

Solgårdsterrassen 16, Stenungsund, Stenungsunds kommun
  • Mån 29 apr kl 18:30
Solgårdsterrassen 16, Stenungsund, Stenungsunds kommun, bild 2
Solgårdsterrassen 16, Stenungsund, Stenungsunds kommun, bild 3

Solgårdsterrassen 16

Lägenhet
Stenungsund, Stenungsunds kommun
Bjurfors Södra Bohuslän
2 495 000 kr
73 m²
2 rum
vån 2/5
5 632 kr/mån
34 178 kr/m²

Välkommen till Solgårdsterrassen 16! Här erbjuds nu rymliga två rum och kök, om 73 kvm, stor inglasad balkong med rofylld utsikt och i ett läge för många sköna soltimmar. Invändigt är lägenheten mycket smakfull med genomgående hög standard och öppen, socialt integrerad planlösning mellan vardagsrum och kök. Rummen är lätta att trivas i och speglas av genomtänkt färgsättning ton i ton och stilsäkra materialval. Många snygga detaljer är utbytta/tillförda såsom ex. elkontakter, strömbrytare, dörrblad, gardin/mörkläggnings- och persiennlösningar, väggdetaljer m.m. Fönsterpartierna, med fönster i tre väderstreck, bjuder på optimalt ljusinsläpp. Här finns gott om praktisk förvaring i såväl klädkammare som fint inredd garderobsektion i sovrummet. Det snygga och helkaklade badrummet har förutom wc, duschhörna och tvättkommod även fina ytor för god klädvård med tvättmaskin och torktumlare. På Solgårdsterassen 16 bor du i ett av Stenungsunds bästa lägen. Områdets höga läge med sprakande utsikt sätter en extra guldkant på tillvaron. Med närhet till natur och bad är detta ett populärt nyuppfört område som passar de allra flesta. Här bor du med gångavstånd till det allra mesta. Exempelvis nås Stenungs Torg inom tio minuters promenadväg. Här erbjuds all möjlig service som livsmedelsbutik, systembolag, gym, caféer & restauranger och massor av bra shopping. Som boende på Solgårdsterassen har du även nära till skolor, förskolor och idrottsanläggningar. För dig som pendlar finns goda buss- och tågkommunikationer, inom promenadavstånd, där du når både Göteborg och Uddevalla med enkelhet.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Röra nordgårdsväg 132, Röra, Tjörns kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Röra nordgårdsväg 132

Fritidshus
Röra, Tjörns kommun
Bjurfors Södra Bohuslän
3 250 000 kr
62 + 20 m²
3 rum
1 300 m² tomt

Välkommen till Röra Nordgårdsväg 132, där drömmen om den perfekta sommaroasen blir verklighet! Denna charmiga egendom ligger bara en kort promenad från det populära badstället Röra Rump, vilket ger en oslagbar kombination av naturskön omgivning och bekvämlighet. Med en huvudbyggnad, attefallshus och friggebod, finns det gott om utrymme för familj och gäster att njuta av den avslappnade atmosfären. Tomten är kuperad och erbjuder vackra uteställen runt hela huset, perfekt för avkoppling och sociala tillställningar. Missa inte chansen att bli ägare till detta underbara hem och skapa minnen för livet i en av Tjörns mest eftertraktade områden. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäcka allt som denna pärla har att erbjuda.

Svens väg 3B, Fiskebäckskil, Lysekils kommun

Svens väg 3B

Lägenhet
Fiskebäckskil, Lysekils kommun
Bjurfors Södra Bohuslän
2 750 000 kr
54,6 m²
2 rum
vån 2/2
3 426 kr/mån
50 366 kr/m²

Här bor ni ett nybyggt, lugnt och attraktivt område i inbjudande miljö och på kortare promenad nås båthamn, bad och restaurang i absoluta toppklass. I närområdet fins vackra natursköna strövområden med bär- och svampskog samt fina aktivitets möjligheter så som tennis, padel och för den golfintresserade är det nära till både Näreby pay and play med 9 hål och till Skaftö Golf med sina fina 18-håls bana. Här finns också goda bussförbindelser och till Lysekil kan man ta sig både med personfärja som går från Fiskebäckskil och Östersidan eller med bilfärja från Skår. Här finns också fina cykelvägar som tar dig mellan de olika samhällena. Vandra i Vägeröds dalar som är ett naturreservat med ädelskog, det är en lummig oas med bokskog och ekar med utsikt över innerskärgård och havsstrandängar. Området är ett underbart utflyktsmål för alla som vill ha en naturnära upplevelse.

  • Balkong
Björholmsvägen 50, Klövedal, Tjörns kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Björholmsvägen 50

Villa
Klövedal, Tjörns kommun
Bjurfors Södra Bohuslän
3 675 000 kr
121 + 73 m²
6 rum
3 315 m² tomt

Ett väldisponerat och genom åren kärt familjehus som nu väntar på ny familj. Huset har under 2022 och 2023 genomgått en omfattande och väl utförd helrenovering där man tagit tillvara på husets ursprungliga charm och kvaliteter samtidigt som man tillfört allt vad ett modernt boende förväntas bjuda. Nylagt tak, dränering, jordvärme, all el bytt/uppdaterad, kommunalt VA är några av de funktionsmässiga sakerna som ordnats med. Samtliga rum i huset har fått estetiska lyft, allt i sobra färger - ton i ton och homogena golv för hela huset, och badrummen är nya. Den stora tomten bjuder på vackra naturtomtsinslag med bergshällar, magnifika ekar, spännande husgrunder som minner om forna dagar, stengärdesgård m.m. Huset upplevs rymligt och luftigt med genomtänkt disposition passande en familj med många familjemedlemmar. Här finns tre sovrum med privat sfär på övre plan och ett väl tilltaget allrum i entréplan samt ytterligare ett rofyllt sovrum. Källare, delvis ovan mark, passande för egen verksamhet, generationboende eller dylikt. Stort vidbyggt garage ger möjligheter till både god förvaring och hobbyverksamhet. Skola och förskola finns med promenadavstånd i Långekärr, helt nära huset, och det är inte mer än tio minuters körväg till matvaruaffär, apotek, pendelstation med expresskommunikationer mot Göteborg samt större skolor i Kållekärr. I området Långekärr har du nära till kilometer-, ja kanske till och med milvis, av vackra promenadstråk. Fina bad nås på cykelavstånd till Hällene, Kyrkesund med sitt barnvänliga Linneviken, Halsbäck brygga för de lite större. Björholmens Marina med sin trevliga hotell- och restauranganläggning ligger inom räckhåll för promenad eller cykel. Varför inte avsluta dagen med en god glass, stenungsbakad pizza eller ett gott glas vin i härlig bryggmiljö. Kort och gott ett stabilt hus, med god standard och moderna bekvämligheter för både praktisk vardag och driftsekonomi, i ett bra läge på omtyckta nordvästra Tjörn! Varmt välkommen på visning.

  • Plus
Kollungsvägen 17B, Skärhamn, Tjörns kommun

Kollungsvägen 17B

Lägenhet
Skärhamn, Tjörns kommun
Bjurfors Södra Bohuslän
2 625 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/2
6 062 kr/mån
36 458 kr/m²

Välkommen till en mycket fräsch och rymlig trea i trivsamma Brf Kollung Utsikten, belägen i en nyare del av Skärhamn med närhet till allt man kan önska. Här bor du i en välplanerad och kostnadseffektiv bostad som ligger i en idyll nära hav och natur och med en bostadsrättsförening som värdesätter hållbart tänkande i kombination med moderna och smarta lösningar som gör vardagen enkel. Lägenheten bjuder genomtänkt arkitektur och smakfulla materialval som i kombination med generös takhöjd och ljusinsläpp skapar ett rymligt och medvetet boende. Smakfulla detaljer, såväl exteriört som interiört, är noga utvalda och skapar skapa ett unikt och stilfullt hem som inrymmer kök och vardagsrum i öppen och social planlösning, ett sovrum med inbyggd förvaring och plats för dubbelsäng, ett något mindre sovrum, badrum med praktisk tvättdel för god klädvård. Två ljuvliga uteplatser som ger fina stunder för såväl soldyrkare som skuggsökare. Skönt skyddad balkong i härligt söderläge med access via helglasat skjutdörrsparti från köket samt stor uteplats på terrass invid entrédörr i nordvästligt läge vilket bjuder, förutom magisk utsikt över ängar och hav även ljuvlig kvällssol. Parkeringsplats med laddstolpe för elbil ingår i hyran. Det centrala läget nära hamnen i Skärhamn ger promenadavstånd till både naturen med bad och båtliv, shopping, service, skolor och kommunikationer. Hållplats för Tjörnexpress med avgång 1-2 ggr/timme nås inom två minuters promenad och tar dig som vill pendla kollektivt smidigt vidare till såväl Stenungsund och Göteborg.

  • Balkong
  • Energieffektiv
Grubbehagen 11, Höviksnäs, Tjörns kommun

Grubbehagen 11

Villa
Höviksnäs, Tjörns kommun
Bjurfors Södra Bohuslän
4 100 000 kr
140 + 27 m²
5 rum
621 m² tomt

Välkommen till Höviksnäs – din optimala boendeoas! Här presenterar vi ett fint hem som inte bara erbjuder välbefinnande och livskvalitet, utan också en investering för framtiden. När du kliver in i detta välkomnande hem möts du av en perfekt planerad layout och genomtänkta detaljer. Huset är strategiskt placerat med altaner som fångar solens strålar från morgon till kväll, vilket ger dig möjlighet att njuta av varje ögonblick av dagen i lugna omgivningar. Altanen i söderläge erbjuder en privat oas omgiven av doftande schersmin och syrener, medan den andra altanen i väster har insynsskydd av murgröna och andra vintergröna växter. Parkering invid huset är en lyx som inte alla i området har tillgång till, här finns inte bara gott om plats för tre bilar på den generösa parkeringen, utan också ett praktiskt garage med plats för en bil och en verkstadsdel. Med vintergröna växter som skapar en naturlig skärm mot gatan kan du njuta av privatliv och lugn. Tack vare bostadens placeringen på norra sidan av vägen genom Höviksnäs är det bara en kort promenad på några minuter till skolorna Fridas hage (förskola till åk 5) och Häggvallsskolan (åk 6-9), utan behov av att korsa bilvägar, vilket ger trygghet och bekvämlighet för hela familjen. Havet ligger inom bekvämt cykelavstånd, och du kan snabbt nå en av Tjörns bästa badplatser, Loka, för avkoppling och rekreation vid vattnet.

Skomakaregatan 2, null, Tjörns kommun

Skomakaregatan 2

Fritidshus
Tjörns kommun
Bjurfors Södra Bohuslän
5 750 000 kr
45 + 10 m²
3 rum
104 m² tomt

Fritidshus med del i mindre brygga på Klädesholmen. Välkommen till ditt drömboende på Klädesholmen! Detta underbara fritidshus erbjuder allt du kan önska dig för en avkopplande och pittoresk tillflyktsort vid vattnet. Utsikt mot Småbåtshamnen: Från altanen kan du njuta av en förtrollande utsikt över den pittoreska småbåtshamnen. Det är som att ha din alldeles egna postkortsutsikt, där du kan följa små båtar som glider in och ut från horisonten. Solnedgångarna över vyn är inget annat än en magisk upplevelse. Allrum med utsikt: Huset har ett för sin storlek generöst allrum som bjuder in till gemenskap och avkoppling. Den öppna planlösningen ger möjlighet att umgås samtidigt som den fantastiska utsikten över hamnen alltid är i fokus. Det är en plats där du kan skapa minnen med familj och vänner. Mindre entré i direkt anslutning till kök med matplats: Direkt från entrén når du det mysiga köket med plats för en matplats. Köket är välutrustat och perfekt för att laga smaskiga måltider som sedan kan avnjutas antingen inomhus eller på altanen med havsutsikt. På loftet finner du en ljus och rymlig yta med plats för sängar. Här kan man skärma av så man får lite avskildhet eller om man önskar en eller två sovplatser. Detta fritidshus på Klädesholmen är inte bara en fastighet - det är en dröm som blir verklighet. Kom och upplev den unika skönheten och charmen som Klädesholmen har att erbjuda. Ett paradis för alla som älskar havet, lugnet och den skandinaviska skärgården. Ge dig själv möjligheten att äga detta lättskötta och idylliska fritidshus, där varje dag är ett nytt äventyr och avkoppling är garanterad. Kontakta oss redan idag för mer information och visning!

Ödsmål 107, Henån, Orust kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Ödsmål 107

Gård/Skog
Henån, Orust kommun
Bjurfors Södra Bohuslän
5 350 000 kr
124 m²
3 ha tomt

Välkommen till denna fantastiska hästgård belägen på vackra Orust, endast 5-7 minuters bilresa från Henån. Här erbjuds en idyllisk och fridfull miljö för dig och dina hästar att trivas i. Denna hästgård är utrustad med ett eget stall och ridhus, vilket gör det till en perfekt plats för hästälskare och ryttare att njuta av sin passion året runt. Stallet är utformat för att erbjuda bekvämlighet och säkerhet för dina eller andras hästar, med gott om utrymme för foder och utrustning. Ridhuset ger möjlighet till träning och ridning oavsett väderförhållanden, vilket gör det möjligt att hålla igång hästarna och utveckla dina färdigheter som ryttare utan att behöva oroa sig för regn eller snö. Förutom stall och ridhus har denna gård flera hagar som ger hästarna gott om utrymme att röra sig fritt och njuta av frisk luft och gröna omgivningar. Det finns också stigar som slingrar sig genom den lantliga och vackra miljön runt gården, perfekt för avkopplande ridturer i naturen. Området runt gården erbjuder en mångfald av natursköna vyer och lantliga charm, perfekt för avkopplande ridturer och utforskning av omgivningarna på hästryggen eller till fots. Flertalet hagar och stigar i närheten gör att det finns gott om möjligheter att upptäcka den vackra naturen runt gården och varför inte ta dig till det salta havet eller den närliggande sjön - perfekt kombination av bad i salt och sött- vatten. Med närheten till Henån finns bekvämligheter och allehanda service inom räckhåll. Det här är verkligen ett unikt tillfälle att förvärva en hästgård med eget ridhus i en sådan fantastisk miljö. Missa inte chansen att göra din häst- och lantdrömmar till verklighet här på vackra Orust. Sammanfattningsvis erbjuder denna hästgård en perfekt kombination av funktionella faciliteter och naturskön omgivning, vilket gör den till en dröm för många hästälskare och ryttare som söker en plats att kalla hemma.

  • Plus
Fridhemsvägen 5D, Höviksnäs, Tjörns kommun
  • Mån 29 apr kl 17:00

Fridhemsvägen 5D

Lägenhet
Höviksnäs, Tjörns kommun
Bjurfors Södra Bohuslän
2 250 000 kr
51,8 m²
2 rum
vån 2/2
4 520 kr/mån
43 436 kr/m²

Här bor du i en kostnadseffektiv bostad belägen i en idyll nära hav och natur och med en bostadsrättsförening som värdesätter ekologi och hållbart tänkande i kombination med moderna, sunda och smarta lösningar som gör vardagen enkel. Lägenheten präglas av genomtänkt arkitektur och smakfulla materialval som i kombination med generös takhöjd och ljusinsläpp skapar ett rymligt och medvetet boende. Varje detalj och materialval är noga utvalda för att skapa ett unikt och stilfullt hem som inrymmer kök och vardagsrum i öppen och social planlösning, ett sovrum med inbyggd förvaring och plats för dubbelsäng, badrum med praktisk tvättdel samt ett loft med stort, härligt takfönster som adderar extra ytor. Uteplats invid entrédörr i bra läge utan förbipasserande som sista lägenhet på loftgången. Mellan bostadshusen står låga komplementbyggnader med framförliggande grusytor som fyller de praktiska behov som finns utöver det egna hemmet. Här kan man som boende i föreningen förvara saker, plantera blommor, tvätta cykeln eller ladda elbilen - föreningen har under 2022 installerat en laddbox för varje parkeringsplats, så att föreningens samtliga medlemmar bereds möjlighet att ladda eventuell elbil. För den som är intresserad finns det goda möjligheter att att odla både i direkt anslutning till husen och i form av odlingslotter på intilliggande äng. Egen pallkrage för exempelvis köksträdgård finns. I Höviksnäs bor man med närhet till det mesta såsom bad- och båtliv med Låkas fina baplats och Höviksnäs småbåtshamn, närbutik, förskolor och skolor t.o.m. åk 9, bibliotek, idrottshall och bra kommunikationer. På några minuters körtid nås Stenungsund med fullt utbud av affärer, service och nöjen samt flera möjligheter för den som ex. pendlar till Göteborg eller Uddevalla. Tåg och bussar trafikerar Stenungsund frekvent. Varmt välkomna att uppleva detta unika boende som lämnar ett lågt ekologiskt fotavtryck.

  • Plus
  • Balkong
  • Energieffektiv
Budalsvägen 111, Sibräcka, Tjörns kommun

Budalsvägen 111

Fritidshus
Sibräcka, Tjörns kommun
Bjurfors Södra Bohuslän
1 575 000 kr
30 m²
3 rum
1 066 m² tomt

Välkommen till detta förtrollande torp omgivet av berg och böljande natur. Bara några minuters promenad bort öppnar sig en värld av ljuvliga sommarminnen med självplock av saftiga jordgubbar, en sann delikatess för alla sinnen. Bakom torpet sträcker sig de ståtliga bergen upp mot himlen, vilket ger en känsla av stillhet och äventyr precis utanför dörren. För den som söker både natur och bekvämlighet är Skärhamn bara en kort bilresa bort. Här finner du allt du behöver för att göra livet bekvämt och njutbart. Utforska den charmiga båthamnen, där båtar guppar i vattnet och doften av havet fyller luften. Upptäck de lokala restaurangernas läckra smaker och njut av att bli bortskämd av samhällsservicen, som erbjuder allt från butiker till sjukvård. När sommaren är som bäst, är badplatserna runt Skärhamn en oas av avkoppling och glädje. Slå dig ner på en solvarm klippa eller kasta dig ut i det kristallklara vattnet för att svalka dig från sommarens solstrålar. Sammanfattningsvis erbjuder detta torp en harmonisk balans mellan naturupplevelser och samhällsservice, där varje dag är en möjlighet att skapa minnen och uppleva det bästa av både landsbygdens lugn och stadens bekvämligheter.

Grötån 172, Grötån, Uddevalla kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Grötån 172, Grötån, Uddevalla kommun, bild 2
Grötån 172, Grötån, Uddevalla kommun, bild 3

Grötån 172

Villa
Grötån, Uddevalla kommun
Bjurfors Södra Bohuslän
5 250 000 kr
152 m²
6 rum
578 m² tomt

Här bor ni i en näst intill nybyggd villa i New England-stil med modern standard och genomgående påkostade materialval. Här har estetiken inte satts åt sidan, färgkombinationer i behaglig ton i ton harmoni med genomtänkta detaljer skapar ett homogent och rofyllt hem. Smakfullt kök med sober färgsättning i öppen plan med vardagsrum, fyra väl tilltagna sovrum, ett helkaklat badrum samt tvättstuga med groventré. Förvaringsmöjligheter finner ni i både klädkammare och flera garderober. Väldisponerade ytor som bjuder ett lättskött och praktiskt boende med trivsam rumsdisposition fördelat på två plan. Ytterligare förvaring kan skapas i möjlig fristående garage/förrådsbyggnad på tomten om 30 kvm vilket medges enligt detaljplan. Huset är beläget i trivsamt och centralt läge i området och från altanen i markplan samt från balkong och rum i övre plan bjuds sprakande vacker utsikt över hav och nejd med Orust som fond. Njut av den soliga och vindstilla terrassen på husets framsida. Trädgården är idag påbörjad med altan, gräsytor och mur. Inte färdigställd men har alla möjligheter att kunna bli en lättskött trädgård med ex. plan gräsmatta och vackert stenlagda ytor, kullersten, staket - eller fint indelad med gröna rum och odlingsmöjligheter. Nya ägaren skapar efter tycke och smak. Möjlighet till båtplats vid mycket närliggande brygga kan finnas, nya ägaren får själv ombesörja kontakt och förfrågan kring det.

  • Premium
  • Energieffektiv
Ängskogsvägen 1, Henån Centralt, Orust kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Tor 9 maj kl 11:00

Ängskogsvägen 1

Villa
Henån Centralt, Orust kommun
Bjurfors Södra Bohuslän
4 250 000 kr
161 + 14 m²
7 rum
861 m² tomt

Välkommen till Ängskogsvägen 1 i det charmiga och familjevänliga Henån! Detta välskötta hus erbjuder enastående möjligheter till bekvämt och rymlig boende för hela din familj och har även en attraktiv uthyrningslägenhet för extra flexibilitet. Några av höjdpunkterna: Storlek och öppna ytor - Hus har generösa och öppna ytor som skapar en ljus och luftig atmosfär. Den rymliga planlösningen ger gott om utrymme för umgänge och kreativ inredning. Lugnt område - Beläget i ett fridfullt och familjevänligt område, omgivet av grönska och natur. Här kan du och din familj njuta av lugnet, samtidigt med närhet till allt vad Henån har att erbjuda. Uthyrningslägenhet - Uthyrningslägenheten ger dig möjlighet att generera extra inkomster eller för att ha plats för gäster. Modernt och välskött - Huset är i utmärkt skick med moderna bekvämligheter och smakfulla detaljer. Du kan flytta in direkt och njuta av din nya bostad. Orangeri och uteplats - Det vackra orangeriet och uteplatsen är perfekta för umgänge oavsett väderlek. Nära till bekvämligheter - I närheten finner du förskola, skola, affärer och allt du behöver för en bekväm vardag. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Plus
Myckleby 2:29, null, Orust kommun

Myckleby 2:29

Tomt
Orust kommun
Bjurfors Södra Bohuslän
375 000 kr
1 740 m² tomt

Denna väl tilltagna nybyggartomt är perfekt för att förverkliga dina drömmar om ett eget hem. Med sin generösa yta erbjuder fastigheten en mångfald av möjligheter. Oavsett om du planerar att bygga en permanent bostad eller ett fritidshus, har du gott om plats för både hus och garage. För den trädgårdsintresserade erbjuder tomten mycket goda utrymmen för odling. På platsen finns redan en äldre arbetsbod som efter lite kärlek kan tjäna gott under byggnationen. Det här är en unik möjlighet att skapa ditt drömhem i en miljö med natur och utrymmen att utforska och njuta av. Grannfastigheten Myckleby 2:32 är också till salu.

Myckleby 2:32, null, Orust kommun

Myckleby 2:32

Tomt
Orust kommun
Bjurfors Södra Bohuslän
375 000 kr
1 807 m² tomt

Denna väl tilltagna nybyggartomt är perfekt för att förverkliga dina drömmar om ett eget hem. Med sin generösa yta erbjuder fastigheten en mångfald av möjligheter. Oavsett om du planerar att bygga en permanent bostad eller ett fritidshus, har du gott om plats för både hus och garage. För den trädgårdsintresserade erbjuder tomten mycket goda utrymmen för odling. Det här är en unik möjlighet att skapa ditt drömhem i en miljö med natur och utrymmen att utforska och njuta av. Grannfastigheten Myckleby 2:29 är också till salu.

Valsäng 112, Valsäng, Tjörns kommun
  • Lör 27 apr

Valsäng 112

Villa
Valsäng, Tjörns kommun
Bjurfors Södra Bohuslän
2 480 000 kr
75 + 45 m²
5 rum
2 989 m² tomt

Huset erbjuder fem rum och kök samt källare med gott om förvaringsutrymmen, tvättstuga och bakugn – tillsammans med bergvärmeanläggningen så har du goda förutsättningar för ett boende med låg driftkostnad. Upplev harmonin mellan modern teknologi med bergvärme, vedspis eller kamin. Ta steget mot en mer ekonomisk och bekväm livsstil redan idag! Stor parkering och bra med ytor på gårdsplanen för förvaring och uppställning, stora ytor ger en bra känsla av rymd - möjligheterna ökar... Gräsmattan är en fridfull stor oas, perfekta för avkoppling, utomhusaktiviteter, lek trädgårdsfester, och den erbjuder även möjligheter för trädgårdsodling om du är intresserad av att skapa din egen grönska. Gott om utrymme för parkering återfinns på husets framsida med infart och utfart iordningställd. Huset ligger i Valsäng, en kort bilresa från Kållekärrs centrum och alla dess bekvämligheter - affärer, restauranger och skolor. Kollektivtrafik med buss och busshållplats har du en kort promenad från huset. Här har du möjlighet att leva i harmoni med naturen, skog och hav. Bad och båtliv är endast 5min bort med bil eller en kort cykeltur bort… Gillar du som många andra att koppla av med hästar och ridning så ligger Valsängs ryttarförening ett par hundra meter bort. Kontakta mig idag för mer information och fakta.

  • Plus
Glimsåsvägen 5, Ellös, Orust kommun

Glimsåsvägen 5

Villa
Ellös, Orust kommun
Bjurfors Södra Bohuslän
2 480 000 kr
105 + 67 m²
4 rum
989 m² tomt

Upptäck ditt drömhem i fridfulla Ellös! Ett charmigt och kärleksfullt renoverat hus i 1 ½plan med en rymlig källare väntar på att bli ditt nya hem. Bekvämlighet möter stil, entréplanet med en genomtänkt planlösning som omfattar det rymliga köket - hjärtat av hemmet. Ett mysigt vardagsrum, med stora fönster som ger härligt ljus och utsikt mot trädgården och gräsmattan. Sovrum med gott om garderobsutrymme och förvaringsplats, gott om plats för en bekväm säng och personliga inslag. Dessutom finns en bekväm toalett på detta plan, vilket ger extra bekvämlighet och gör vardagen smidigare. Ta trappan upp till övre plan, upptäck de generösa utrymmena som detta hem kan erbjuda. Här möts du av två rymliga sovrum, perfekta för att skapa personliga och det bekväma utrymmet för både vuxna och barn. Varje sovrum har stora ytor och fönster som släpper in naturligt ljus, vilket skapar en ljus och luftig atmosfär. Glöm inte att utforska möjligheterna med vindsförvaring i de så kallade "kattvindarna" – en charmig detalj som ger extra utrymme för att organisera och förvara dina ägodelar. Här kan du skapa ett eget litet förråd eller utrymme för att förvara säsongsbetonade kläder och andra tillbehör. Övre planet erbjuder även en altan, en plats full av frisk luft, kanske lufta några av sängkläderna... Ett imponerande källarplan, utrustat för både avkoppling och praktisk användning, med en separat in- och utgång erbjuder detta plan en känsla av oberoende och mångsidighet. Den stora tvättstugan är utformad för effektivitet och funktionalitet. Här finns generösa torkmöjligheter som gör tvätten till en enkel och smidig process. Dessutom har du gott om förvaringsutrymme för rengöringsmedel och andra hushållsartiklar. Ta del av en avkopplande stund i den inbjudande duschen och varva ner efter en lång dag. För den som gillar att vara kreativ eller behöver ett utrymme för praktiskt arbete finns också en plats för kreativitet och verktyg. Skapa och fixa med lätthet i ett dedikerat utrymme där du kan förvara och organisera dina verktyg och arbetsmaterial. Med källarplanet i detta Ellös-hem får du inte bara en extra dimension av boendeutrymme utan också en plats för avkoppling, praktiskt arbete och gott om förvaring. Huset andas lugn och harmoni, perfekt för den som söker en fristad från stadens stress. Med omsorgsfull renovering har varje detalj noggrant utformats för att skapa en inbjudande atmosfär. Här finns utrymme att njuta av livet, vare sig det är i det mysiga vardagsrummet, det stilfulla köket eller de stora sovrummen. Trädgården är en plats där du kan koppla av och umgås med familj och vänner. Här finns även utrymme för egna trädgårdsprojekt och gröna fingrar. Dessutom har du bekvämligheten av att ha dagligvaruhandeln inom bekvämt räckhåll, vilket gör vardagen smidig och enkel. För pendlare är läget perfekt med bekväma och snabba pendlingsmöjligheter mot Göteborg eller upp mot trestadsområdet. Du kan njuta av det lugna lantlivet samtidigt som du har enkel tillgång till arbetsplatser och stadsliv inom en kort resa. Missa inte chansen att skapa ditt drömboende i Ellös – en plats där stillhet och bekvämlighet förenas i en perfekt harmoni, huset erbjuder inte bara en praktisk och funktionell layout utan även möjligheter att njuta av det vackra utomhuslivet och den marina omgivningen. Kontakta oss redan idag för att boka en visning och upplev själv charmen i detta underbara hem!

  • Plus
Hamnvägen 8, Mollösund, Orust kommun

Hamnvägen 8

Villa
Mollösund, Orust kommun
Bjurfors Södra Bohuslän
12 000 000 kr
104 + 12 m²
7 rum
345 m² tomt

I en av dom bästa lägena i hamnen finner ni denna stora, ståtliga villa med tillhörande sjöbod på arrende. Mollösund, det genuint vackra fiskeläget från 1500 talet, uppfört längst ut på västsidan av Orust. Här finner ni denna vackra skärgårdsvilla uppförd på stenfot i granit. Läget mitt bland magasin, sjöbodar och andra för området typiska byggnader i färgglada nyanser borgar för att man har full koll på allt från båttrafik till hamnbassängens sommarglädje, gränder, snickarglädje, restauranger, salta bad, samt doften av öppet hav, salt och kanske "torkad långa" gör platsen till en underbar rekreationsplats. Ett fritidsboende för er som vill nyttja det året om eller kanske rent utav bosätta sig här permanent. Här bor ni mitt i händelsernas centrum samtidigt som man har sin egna privata sfär. Inrett i tre plan med sovrum, kök och hygienutrymme på alla tre planen och i mellanvåningen finns både kamin och kakelugn att tända när hösten och vintern tränger sig på. Att leva här bjuder på fantastiska kontraster från sommaren med folk i samtliga hus , myller och mycket aktiviteter till totalt lugn när höststormarna tränger sig på. Lika skönt att krypa upp i soffan intill en tänd brasa i kaminen på hösten som klippbad en varm sommardag. Mollösund bjuder på flera badplatser. Livsmedelsbutiken har öppet hela året, samt även fiskaffärerna, om ni inte får napp. Larssons fisk ligger dessutom granne. Vintertid åker ni skidor runt bollplanen, eller går den berömda poängpromenaden vid juletid i Mollösunds city. Vill ni golfa, ligger vackra Orust golfbana vid Malö strömmar, en kort biltur från byn. Älskar man hav och den bohuslänska kusten med sin varma granit, sin arkitektoniska flora av äldre bebyggelse, samt dess kulörer, uteliv gästhamnar, goa grannar eller vill man bara komma bort från stressen i stan, och varva ner vintertid och vara för sig själv och ta det lugnt. Då är detta platsen för er! Ingen trädgård som kräver massa skötsel utan det enda som behövs göras är att skrapa och måla fasaden. Det bor ca. 200 personer här året runt, och de trivs. De har en egen Facebook-sida där alla får vara med som bor på orten, och här hjälps man åt när nån behöver skjuts till stan eller vill mura upp en trappa, bl.a. Ett exklusivt boende, där allt är i tipp topp, från parkering av bilar till alla renoverade rum. Även Västtrafik tar er eller edra besökare hit. Ni är hjärtligt välkomna på visning, och vi är stolta att få visa upp denna smakfulla fastighet för er. Välkomna.

Varfjäll 444, Ström, Orust kommun

Varfjäll 444

Villa
Ström, Orust kommun
Bjurfors Södra Bohuslän
2 450 000 kr
100 m²
4 rum
1 688 m² tomt

Lockas du av att iordningställa boendet efter dina önskemål och påverka din framtid, titta förbi och se möjligheterna... Ett boende som lämpar sig såväl som sommarboende som permanent. Vill du som många andra bo lantligt men ändå kunna ta cykeln till badet, kanske ta en bit mat på Slussens Pensionat eller bara vara i trädgården och påta så har du nu möjligheten. "Ser du solen så ser solen dig" På denna tomt är soltimmarna många, gillar du lugnet och gärna vill vara lite avskild från dina närmaste grannar har du hittat rätt. Fyra rum och kök med två badrum, tre sovrum och ett stort allrum med kamin och utgång till en härlig punschveranda. Köket utgör "hjärtat" av huset med sitt centrala läge. Tre mysiga sovrum, varav det stora sovrummet har "eget" badrum med stora balkongdörrar i glas till altanen. Badrummen är iordningställda med kakel, klinker och golvvärme. Altan i skyddat läge mot söder, altanen sträcker sig vidare från söder mot väster med rymliga ytor och gott om plats för grillen. Härlig gräsmatta och trädgård, vill du odla finns möjligheten att skapa ett eget "trädgårdsland" på tomten och plantera grönsaker för husbehovet eller vill du bara nyttja det befintliga växthuset gör man det med enkelhet. Skog och natur som är rik på stigar finns i närområdet, gillar man plocka svamp så ser skogen inbjudande ut och jag lovar att skogens guld, dvs kantarellerna finns där. För den som vill ut i naturen eller bara motionera lite kan stigarna användas till sköna promenader eller härliga joggingturer. Välkommen på visning - boka tid eller hör av er till ansvarig mäklare.

Visar 1 - 25 av 31