Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västerås

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västerås

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Humlegatan 1, Gideonsberg, Västerås kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00

Humlegatan 1

Villa
Gideonsberg, Västerås kommun
5 500 000 kr
136 + 120 m²
6 rum
1 180 m² tomt

Välplanerad 1½-plansvilla med källare. Genomgående renoverad de senaste åren. Rymligt renoverat kök med matrum, ljust och luftigt vardagsrum med öppen spis, 3 sovrum och renoverat badrum. Källarplan med mycket förvaring samt tv-rum, bibliotek/kontor och tvättstuga. Stor altan, utekök, soldäck och pool. Lättskött trädgårdstomt med fint hörnläge mot allmänning. Vidbyggt garage. Fiber. Mycket populärt och barnvänligt område. Nära till skola, dagis, mataffär och endast ett stenkast från city. Välkommen på visning!

  • Plus
Hagalidsvägen 4, Haga, Västerås kommun

Hagalidsvägen 4

Lägenhet
Haga, Västerås kommun
1 250 000 kr
61,2 m²
2 rum
vån 2/8
4 499 kr/mån
20 425 kr/m²

Ljus välplanerad tvåa på andra våningen i 55+ boende med hiss. Genomgående fint skick med renoverat kök och badrum. Bra läge med inglasad balkong i söder. Tryggt och bra boende i trivsam förening där flera gemensamma aktiviteter anordnas!

  • Balkong
  • Hiss
Adolf zethelius gata 3, Bäckby, Västerås kommun

Adolf zethelius gata 3

Lägenhet
Bäckby, Västerås kommun
755 000 kr
65 m²
2 rum
vån 6/6
4 375 kr/mån
11 615 kr/m²

Välplanerad 2:a som idag används som en "liten" 3:a. Badrum renoverat 2021. Högst upp i huset med fin utsikt och inglasad balkong i söder. Välskött förening med stabil ekonomi. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Polstjärnegatan 47, Vetterstorp, Västerås kommun

Polstjärnegatan 47

Lägenhet
Vetterstorp, Västerås kommun
995 000 kr
80,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 464 kr/mån
12 360 kr/m²

Varmt välkommen till Polstjärnegatan 47 och denna trevliga och välplanerade lägenhet helt utan insyn! Lägenheten fördelar sina 80,5 kvadratmeter över en rymlig hall med klädkammare, ett badrum med dusch och tvättmaskin samt en separat gäst-wc. Vidare finner vi två väl tilltagna sovrum med garderobsvägg i det ena, följt av köket byggt i vinkel med plats för mindre matgrupp. Vardagsrummet är rymligt med härligt ljusinsläpp genom fönsterpartier och med utgång till stor härlig balkong i söder. Här finns möjlighet att sätta sin egen prägel och tillträdet kan anpassas efter önskemål. Stabil och välskött förening, läs mer på http://www.vetterstorp1.se/ Välkommen med din visningsanmälan!

  • Balkong
Benvägen 37, Bjurhovda, Västerås kommun
  • Imorgon kl 15:15
Benvägen 37, Bjurhovda, Västerås kommun, bild 2
Benvägen 37, Bjurhovda, Västerås kommun, bild 3

Benvägen 37

Lägenhet
Bjurhovda, Västerås kommun
795 000 kr
78 m²
2 rum
vån 3/3
6 287 kr/mån
10 192 kr/m²

Välkommen till Benvägen 37 och denna rymliga, renoverade 2:a belägen på tredje våningen! - Totalrenoverad. - Stor och rymlig 2:a med möjligheter att göra om till en 3:a. - Gott om förvarings möjligheter med två förråd/klädkammare. Bostaden fördelar sig över 78 välplanerade kvadratmeter med genomgående laminatgolv och fräscha ljusa färger. När du kliver in i lägenheten möts du av en välkomnande hall med plats för avhängning. Stilrent renoverat badrum med plats för tvättmaskin. Renoverat kök med ljusa härliga färger samt med plats för stor matgrupp vid matplats. Det stora vardagsrummet är fyllt med naturligt ljus tack vare de höga fönstren som leder ut till en inglasad balkong. I lägenheten finns goda förvaringsmöjligheter med två förråd/klädkammare. Här har du det perfekta boendet för hela familjen med närhet till förskola, skola, livsmedelsbutik samt med goda kommunikationer till city och dess stora utbud av restauranger och butiker. Välkommen med din anmälan! Anmälan sker på mäklarens hemsida klicka "Läs mer hos mäklaren" och sedan "Boka tid för visning".

  • Premium
  • Balkong
Älvdansvägen 5, Älvkullen, Västerås kommun
  • Tor 25 apr kl 17:30
Älvdansvägen 5, Älvkullen, Västerås kommun, bild 2
Älvdansvägen 5, Älvkullen, Västerås kommun, bild 3

Älvdansvägen 5

Radhus
Älvkullen, Västerås kommun
3 285 000 kr
119 m²
5 rum
vån 1/1
5 993 kr/mån
27 605 kr/m²

Varmt välkommen till Älvdansvägen 5 och detta underbara bostadsrättsradhus nyproducerat 2020. Huset är i absolut toppskick, beläget på eftertraktade och barnvänliga Älvkullen med Västerås Golfklubb som granne. Nu finns möjligheten att förvärva detta radhus. På entréplan finner ni en välkommande hall med klinker, stilrent och modernt kök med tillhörande matplats som är i öppen planlösning mot vardagsrummet, helkaklat badrum samt separat tvättstuga. Från vardagsrummet finner ni utgång till uteplats med trall i härligt solläge och gräsmatta med plats för såväl lek som umgänge och friggebod perfekt för gräsklipparen. På övre plan som blir en mer privatare del av bostaden finns ett helkaklat badrum samt fyra praktiska sovrum. Framsidan är asfalterad med plats för möblemang samt parkeringsplats för två bilar varav ena under carport samt även utrustat med elbilsladdare. Bostaden är utrustad med effektiv frånluftsvärmepump för uppvärmning med vattenburen golvvärme på nedre plan samt radiatorer på övre plan. Detta är perfekt för den med höga krav på sitt boende, där allt är nytt och fräscht. Med naturen runt knuten, nära till förskola och skola samt Erikslund. Här får man alla fördelar med att bo i hus ihop och bekvämligheten med en bostadsrättsförening som har det stora ansvaret! I närområdet kan man välja på flertalet lekparker, förskola/skolor och Vedbobacken för vinterns skidåkning samt den direkta närheten till golf på Västerås Golfklubb. Även nära till familjekära utflyktsmålet Vallby Friluftsmuseum. Detta är det ultimata boendet för barnfamiljen. Anmäl er till visning via vår hemsida (Läs mer hos mäklaren).

  • Premium
  • Uteplats
Blomstergatan 8, Gideonsberg, Västerås kommun
  • Imorgon kl 14:00
Blomstergatan 8, Gideonsberg, Västerås kommun, bild 2
Blomstergatan 8, Gideonsberg, Västerås kommun, bild 3

Blomstergatan 8

Lägenhet
Gideonsberg, Västerås kommun
595 000 kr
25 m²
1 rum
vån 5/10
2 134 kr/mån
23 800 kr/m²

Välkommen till en elegant bostad på Blomstergatan 8! - Inkluderar vindsförråd och matkällare - Generöst ljusflöde - Tillgång till gym, bastu och övernattningsmöjligheter Denna charmiga enrumslägenhet på 5:e våningen är idealisk för den som söker bekvämt och stilfullt boende. Vid entrén möts du av välkomnande ytskikt och en hall med gott om plats för förvaring. Inuti lägenheten finner du ett smakfullt inrett allrum utrustat med moderna faciliteter, som ger dig möjlighet att njuta av öppna ytor, ljusa ytskikt och en härlig inglasad balkong. Badrummet är elegant inrett med kakel och våtrumsmatta på golv och erbjuder både dusch och plats för tvättmaskin. Blomstergatan 8 är belägen i ett lugnt och attraktivt område med närhet till Mälardalens Universitet, grönområden, skolor, restauranger och shopping. Här kan du njuta av bekvämligheten att ha allt du behöver inom räckhåll. Tveka inte att ta chansen att skaffa dig detta fantastiska boende. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Norra skjutbanegatan 21B, Haga, Västerås kommun
  • Imorgon kl 13:00

Norra skjutbanegatan 21B

Lägenhet
Haga, Västerås kommun
1 295 000 kr
79,7 m²
3 rum
vån 2/3
4 080 kr/mån
16 248 kr/m²

Varmt välkommen till Norra Skjutbanegatan 21B och denna trerummare belägen på andra våningen! - Låg månadsavgift där bredband ingår - Stabil förening med god ekonomi - Renoverade ytskikt & kök - Stor inglasad balkong med fin utsikt Bostaden fördelar sig över 77,7 välplanerade kvadratmeter med två sovrum, vardagsrum med utgång till balkong, badrum och kök. Sovrummen är i olika storlekar varav ett nås från hallen och är rymligt med garderober och ett nås från köket. Köket har plats för matgrupp och utrustat med allt man behöver. Vardagsrummet är rymligt med plats för både soff- och matgrupp, härifrån nås den inglasade balkongen som vetter mot grönområden. Finns även ett litet rum som används idag som disponeras som barnrum men som även kan användas som klädkammare eller kontor. Till lägenheten hör ett separat förråd och parkering kostar endast 150kr med el-stolpe. Föreningen erbjuder även tvättstuga, cykelrum, och barnvagnsrum. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Plus
  • Balkong
Älbyvägen 16G, Älby Hagar, Västerås kommun

Älbyvägen 16G

Tomt
Älby Hagar, Västerås kommun
1 875 000 kr
2 396 m² tomt

Nu finns chansen att köpa sista tomten i Älby hagar! En av de största tomterna om hela 2 396 kvm. Här ingår anslutningsavgifter till vatten och avlopp. Fiber och el är framdraget till tomtgräns. Bo på landet, med närhet till stadens utbud och möjligheter. Här har du din drömtomt i ett härligt område mellan Irsta och Gäddeholm. Natursköna omgivningar med åkrar, ängar, skogar, rikt djurliv och Mälaren inom räckhåll. Mycket bra läge endast 1 mil från Västerås och 7 min med bil till Hälla. Skolskjuts finns i närheten och bra pendlingsläge nära påfarten till E18. Passa på att bygga nytt med fördelar såsom låga driftkostnader, låga underhållskostnader, ingen fastighetsavgift i 15 år (minst 8000 kr/år) och inga stora renoveringar. Skapa ditt eget drömboende där du själv kan välja stil, färger och material. Välkommen!

  • Plus
Släggkastargatan 7, Rönnby, Västerås kommun
  • Imorgon kl 13:00

Släggkastargatan 7

Lägenhet
Rönnby, Västerås kommun
695 000 kr
48,5 m²
2 rum
vån 8/9
3 754 kr/mån
14 330 kr/m²

Varmt välkommen till Släggkastargatan 7 och denna 2:a om 48,5kvm med inglasad balkong mot innergård! -Stabil förening med god ekonomi -Närhet till skola, förskola -Lugnt område med närhet till natur -Inglasad balkong med eftermiddag/kvällssol 48,5 kvadratmeter med stor potential att bli ditt dröm hem. Med generösa ytor och en inglasad balkong med härlig utsikt över området, finns det gott om utrymme för både avkoppling och underhållning. I denna bostad finns det gott om möjligheter att skapa ett modernt och stilrent boende som uppfyller alla dina önskemål. Hissar finns hela vägen ner till källaren där ni finner förråd till lägenheten och tvättstugan. Här bor du tryggt i stabil förening på populära Rönnby. Med gångavstånd når man motionsspår, skola, förskola samt goda kommunikationer till city. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Ståndkroksgatan 3, Hamre, Västerås kommun
  • Imorgon kl 12:00
Ståndkroksgatan 3, Hamre, Västerås kommun, bild 2
Ståndkroksgatan 3, Hamre, Västerås kommun, bild 3

Ståndkroksgatan 3

Villa
Hamre, Västerås kommun
5 995 000 kr
154 + 57 m²
7 rum
1 059 m² tomt

Nu saluförs denna storslagna och gedigna Ankarswedsvilla på härliga Hamre, ett av Västerås mest attraktiva områden. Med närhet till Mälaren samt Hamre IP finner vi denna enastående bostad om totalt 211 kvm i ett plan. Varmbonat dubbelgarage med direkt access in i bostaden. Villan är belägen i direkt anslutning till Hamre äng på soldränkt och insynsskyddad FRIKÖPT tomt om 1059 kvm. Bostaden har genomgått flertalet renoveringar som t ex nytt tak, renoverat kök och badrum m.m. Väldisponerad bostad med stora sällskapsytor, fantastisk altan, här finns plats för både loungemöbler och matgrupp och inbjuder verkligen till samvaro. Köket är rymligt och ligger i anslutning till matsalen och vardagsrummet med den vackra öppna spisen och stora fönsterpartier mot trädgården. Bostaden har hela 5 sovrum och renoverade våtutrymmen. Detta är ett boende i hjärtat av Hamre som måste upplevas på plats. Låt dig imponeras av denna magnifika bostad utöver det vanliga. Området är lugnt och fridfullt och det finns en stor grön äng bakom huset (Hamre äng) där det finns fotbollsmål. I närheten finns även en asfalterad tennisplan och en stor lekplats. Det är några minuters gångpromenad till Mälaren och gångstråket utefter vattnet med spänger och grillplats. På vintern när Mälaren har fryst så kan man gå ut på isen därifrån och åka skridskor, skidor eller ta en promenad. Endast 5 minuters promenad till populära Hamreskolan och flera förskolor. Bostaden säljes förbesiktigad med Dolda-fel försäkring. Anmäl ert intresse via vår hemsida (Läs mer hos mäklaren).

  • Premium
Dingtuna torggata 8, Dingtuna, Västerås kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Dingtuna torggata 8

Lägenhet
Dingtuna, Västerås kommun
845 000 kr
65,2 m²
2 rum
vån 1/2
3 765 kr/mån
12 960 kr/m²

Välkommen till Dingtuna Torggata 8 och denna rymliga tvårummare om 65 kvadratmeter. Här bor du bekvämt på bottenplan i lugnt område med egen entré samt en härlig uteplats. Bostaden erbjuder ett rymligt kök med generösa arbetsytor, ett vardagsrum med stora fönster samt utgång till härlig uteplats, ett sovrum med klädkammare och badrum. Välkommen hem!

  • Uteplats
Mesangatan 4, Öster Mälarstrand, Västerås kommun

Mesangatan 4

Lägenhet
Öster Mälarstrand, Västerås kommun
2 945 000 kr
89 m²
3 rum
vån 4/5
5 588 kr/mån
33 090 kr/m²

Varmt välkomna till Mesangatan 4 och denna trevliga lägenhet på populära Östra mälarstrand. Det första som möter dig när du kliver in är en ljus och praktisk hall, i anknytning ligger det första sovrummet som är väl tilltaget storleksmässigt med gott om förvaringsmöjligheter genom klädkammare. Brevid så har vi även det helkaklade badrummet, vidare in så kommer vi till köket som är kombinerat med vardagsrummet. Här finns det plats för matlagning och sociala stunder med vänner och familj. Vidare så har vi det andra sovrummet som också är väl tilltaget med utsikt mot innergården. I anknytning till vardagsrummet så har vi också en inglasad balkong med utsikt mot innergården. Föreningen har en gemensam relaxavdelning med bastu och bubbelbadkar, som man får nyttja som medlem i föreningen. Övernattningslägenhet finns. Området är känt för sin charm och sin närhet till vattnet, och erbjuder en mängd bekvämligheter och aktiviteter inom gångavstånd. Med mysiga kaféer och restauranger till vackra parker och promenadvägar längs vattnet, finns här något för alla smaker och intressen. Anmäl er till visningen på vår hemsida (Läs mer hos mäklaren) Endast bokade sällskap.

  • Balkong
  • Hiss
Knutsgatan 11A, Centralt, Västerås kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00

Knutsgatan 11A

Lägenhet
Centralt, Västerås kommun
1 895 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1/3
2 918 kr/mån
37 157 kr/m²

Varmt välkommen till Knutsgatan och denna underbara bostad. Här erbjuds en charmig och stilren lägenhet i absolut toppskick! Ett modernt och stilrent kök i härliga materialval, vardagsrum med ett underbart ljusinsläpp, ett rogivande sovrum med stora fönster samt ett helkaklat badrum med golvvärme. Bostadens generösa takhöjd och stora fönster bidrar till ett harmoniskt ljusinsläpp. Denna ljusa tvåa är i mycket fint skick, missa inte chansen att förvärva din drömbostad. Perfekt för dig som vill bo centralt med närhet till centralstation, grönområden och city med dess utbud av butiker, nöjen och restauranger. Brf Gården är en välskött förening med låga avgifter, en härlig boendemiljö med närhet till centrum med dess fulla utbud av butiker och restauranger och promenadavstånd till centralstationen. Välkommen med din anmälan, vi ses på visning!

  • Plus
Vegagatan 3D, Vega, Västerås kommun
  • Tor 25 apr kl 17:00
Vegagatan 3D, Vega, Västerås kommun, bild 2
Vegagatan 3D, Vega, Västerås kommun, bild 3

Vegagatan 3D

Lägenhet
Vega, Västerås kommun
995 000 kr
41 m²
2 rum
vån 2/3
3 461 kr/mån
24 268 kr/m²

Välplanerad tvåa med mycket bra läge. Genomgående klinker/parkett/laminatgolv och rogivande färgsättning i hela lägenheten. Välplanerat kök med fräscha vitvaror och vardagsrum med härligt ljusinsläpp. Mysig balkong mot grönområde i soligt västerläge. Välskött förening med bra underhåll och låg avgift. Gott om förvaring i både klädkammare samt garderober. Mycket bra läge nära Rocklunda, kommunikationer och city.

  • Premium
  • Balkong
Älvkullevägen 15B, Älvkullen, Västerås kommun
  • Budgivning pågår
  • Imorgon kl 17:15
Älvkullevägen 15B, Älvkullen, Västerås kommun, bild 2
Älvkullevägen 15B, Älvkullen, Västerås kommun, bild 3

Älvkullevägen 15B

Lägenhet
Älvkullen, Västerås kommun
2 395 000 kr
86,5 m²
3 rum
vån 1/1
5 079 kr/mån
27 688 kr/m²

Fantastisk lägenhet på Älvkullen om 3 rok med ett bra läge endast ett stenkast från Västerås golfklubb. Här bor ni i en lägenhet om 86,5 kvadratmeter med generös takhöjd om ca 2,7 meter som ger en härlig rymd. Lägenheten karaktäriseras av ljusa ytskikt med parkettgolv runt om, sociala ytor i form av öppenhet mellan köket och det stora vardagsrummet samt utgång till balkongen i härligt solläge. Vardagsrum med exklusiv träpanel och utgång till balkong om ca 8 kvm i soligt sydvästläge. Två sovrum med fönster mot entrésidan och två helkaklade badrum varav det ena med tvättmaskin och torktumlare. Strategiskt placerat förråd precis bredvid entrén och parkering med elstolpe i anslutning till lägenheten. Nära till fina strövområden, Vallby friluftsmuseum, Vedbobacken, skola & förskola samt Erikslund shoppingcenter.

  • Premium
  • Balkong
Blåsenbergsvägen 6, Kvicksund, Västerås kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Blåsenbergsvägen 6

Villa
Kvicksund, Västerås kommun
1 695 000 kr
58 + 7 m²
3 rum
2 465 m² tomt

Förverkliga din dröm på denna stora hörntomt om 2 465 kvm, komunalt vatten och avlopp är inkopplat samt fiber draget till tomtgärns! Bostaden ligger även nära två väldigt populära badplatser, sandbadet samt svinskärsbadet som bara är en promenad på cirka 5 minuter bort. Kvicksund är en attraktiva villaidyll som ligger vid Mälaren med bad och båtliv. I närheten av bostaden ligger den populära skolan Tegelviken, som har både förskoleklass och årskurs 1-9. Kvicksund erbjuder Sundbyviks golfbana (pay and play). Det finns mataffär, restaurang, pizzeria, café, glassbar, frisör, idrottsplats, gym och padelbana. Kvicksund ligger bra till för pendlare med tåg eller bil till Eskilstuna, Västerås samt Stockholm. Kvicksund är en perfekt plats för barnfamiljen eller ni som vill bo med Mälaren som ständigt närvarande granne. Har finns många härliga promenadstråk i underbara miljöer. Bostadens säljes förbesiktigad med Dolda-fel försäkring.

Drottninggatan 19B, Djäkneberget, Västerås kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Drottninggatan 19B, Djäkneberget, Västerås kommun, bild 2
Drottninggatan 19B, Djäkneberget, Västerås kommun, bild 3

Drottninggatan 19B

Villa
Djäkneberget, Västerås kommun
7 495 000 kr
163 + 86 m²
5 rum
815 m² tomt

Välkommen till Drottninggatan 19B – din nya drömbostad på en av stadens mest populära adresser! - 4 st kakelugnar & 1 vedspis - Sällsynt - Historisk karaktär - Renoverad - Carport byggt 2023 med Laddbox för elbil finns Detta charmiga hem på Djäkneberget är en sällsynt pärla som kombinerar historisk karaktär med modern bekvämlighet. Huset, uppfört år 1911, bär stolt på sin tidlösa elegans och välkomnar dig med öppna armar till en atmosfär av genuin charm. När du kliver in möts du av fyra vackert bevarade kakelugnar, var och en som ett konstverk som värmer upp inte bara rummen utan även själen. Den perfekta kombinationen av tradition och modernitet genomsyrar varje hörn av detta hem. Köket är utrustat med toppmoderna apparater och elegant design, vilket gör det till en kulinarisk oas för den passionerade kocken. De generösa sällskapsytorna skapar en harmonisk atmosfär, perfekt för umgänge med vänner och familj. Drottninggatan 19B har en idealisk planlösning med väl tilltagna sovrum och vackra sällskapsrum. De stora fönstren släpper in naturligt ljus. Här har du möjlighet att skapa ditt eget privata paradis mitt i stadens hjärta. Men det är inte allt - den lyxiga överraskningen väntar runt hörnet. När du utforskar trädgården finner du en vedeldad badtunna av högsta kvalitet, en Skärgårdstunna Regal, perfekt för att njuta av avkopplande stunder med familj och vänner. Med kapacitet för 5-7 personer erbjuder denna badtunna en oas av avkoppling och lyx, där du kan skapa minnen för livet under stjärnklara kvällar eller soliga eftermiddagar. Och det bästa av allt är att Skärgårdstunna Regal ingår vid försäljningen av Drottninggatan 19B, vilket ger dig möjlighet att omedelbart ta del av denna exklusiva upplevelse från dag ett. Läget är oslagbart med närhet till shopping, restauranger och kulturella evenemang. Den perfekta platsen för den som uppskattar stadslivets alla fördelar, samtidigt som man har möjlighet att koppla av i sitt eget historiska tillhåll. Välkommen hem till Drottninggatan 19B – där historien möter framtidens boende! Kontakta oss för att boka din exklusiva visning och upptäck allt som denna fantastiska bostad har att erbjuda.

  • Premium
Flitiga Lisas väg 9, Gryta, Västerås kommun
  • Budgivning pågår
  • Imorgon kl 14:00
Flitiga Lisas väg 9, Gryta, Västerås kommun, bild 2
Flitiga Lisas väg 9, Gryta, Västerås kommun, bild 3

Flitiga Lisas väg 9

Villa
Gryta, Västerås kommun
3 750 000 kr
126 + 36 m²
5 rum
838 m² tomt

Varmt välkommen till Flitiga Lisas väg 9 och denna en-plans villa med friköpt tomt! - Populärt område - Friköpt tomt Denna fastighet på en friköpt tomt erbjuder en unik möjlighet att skapa din egen oas i ett av områdets populära och eftertraktade kvarter. I fastighetens trädgård finns gott om utrymme för lek, trädgårdsodling och möjligheter till att skapa en plats för både avkoppling och sociala sammankomster. Huset är ett fantastiskt canvas för din kreativitet. Med fem rum och kök har du chansen att skapa ett boende som är helt anpassat efter din smak och livsstil. De generösa ytorna ger gott om utrymme för att skapa öppna sällskapsytor, mysiga sovrum och kanske en hemtrevlig arbetsplats. Gryta är ett omtyckt familjevänligt område som lockar med närhet till natur, skolor, shopping och kommunikation.

  • Premium
Markörgatan 6C, Haga, Västerås kommun

Markörgatan 6C

Lägenhet
Haga, Västerås kommun
985 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 607 kr/mån
17 748 kr/m²

Välkommen till denna trevliga lägenhet på grönskande Haga omgiven av lugna villakvarter, belägen på våning 2 med hiss. Direkt ni kliver över tröskeln så möts ni av en genuin känsla från denna stilrena bostad. En välplanerad lägenhet med gott om förvaring och stilfulla materialval. Njut av rymlig balkong i sydvästligt läge, stort sovrum, ljust rymligt kök med matplats och stort vardagsrum med utgång till balkong. Detta är en bostad att njuta av och trivas i. Stabil förening med låg avgift. Till lägenheten hör både vindsförråd samt källarförråd. På Haga bor ni med närhet till mataffärer, restauranger och kommunikation. Behagligt avstånd till city med dess mångfacetterade utbud av butiker och restauranger bara en cykeltur bort. Anmäl er till visning under bostaden på vår hemsida (Läs mer hos mäklaren).

  • Balkong
  • Hiss
Blåsenbergsvägen 3, Kvicksund, Västerås kommun

Blåsenbergsvägen 3

Villa
Kvicksund, Västerås kommun
2 495 000 kr
90 + 14 m²
4 rum
1 848 m² tomt

Välkommen till detta fritidshus i idylliska Kvicksund. Omgivet av en naturskön oas med sjöutsikt så bjuder detta hem in till en fridfull och avkopplande miljö. Huset är präglat av dess närhet till vattnet samt har en stor tomt, som ger generösa utrymmen för avkoppling och utomhusaktiviteter. Här kan du njuta av soliga dagar på gräsmattan eller ta dig ner till populära sandabadet för ett svalkande dopp, perfekt för familjemiddagar eller sommarfester. Området tillåter ett generöst bygglov om 300 kvm Kvicksund är en attraktiva villaidyll som ligger vid Mälaren med bad och båtliv. I närheten av bostaden ligger den populära skolan Tegelviken, som har både förskoleklass och årskurs 1-9. Kvicksund erbjuder Sundbyviks golfbana (pay and play). Det finns mataffär, restaurang, pizzeria, café, glassbar, frisör, idrottsplats, gym och padelbana. Kvicksund ligger bra till för pendlare med tåg eller bil till Eskilstuna, Västerås samt Stockholm. Kvicksund är en perfekt plats för barnfamiljen eller ni som vill bo med Mälaren som ständigt närvarande granne. Har finns många härliga promenadstråk i underbara miljöer. Bostadens säljes förbesiktigad med Dolda-fel försäkring.

Kolmilavägen 6, Kvicksund, Västerås kommun

Kolmilavägen 6

Villa
Kvicksund, Västerås kommun
4 195 000 kr
131 m²
5 rum
2 086 m² tomt

Välkomna till denna vackert belägna bostad om 130 kvm med tillhörande tomt på hela 2086 kvm. Huset är charmigt utbyggt och renoverat, med ett väl tilltaget vardagsrum samt ett öppet och socialt kök. Här finns plats för hela familjen att skapa nya minnen och njuta av den vackra miljö som Kvicksund erbjuder. Detta är verkligen en bostad som måste upplevas på plats, då bostaden är belägen nära vattnet samt fantastiska grönområden. I närheten av huset så finns även vackra promenadstråk samt Svinskärsbadet och Sandabadet. Kvicksund är en attraktiv villaidyll som ligger vid Mälaren med bad och båtliv. I närheten av bostaden ligger den populära skolan Tegelviken, som har både förskoleklass och årskurs 1-9. Kvicksund erbjuder Sundbyviks golfbana (pay and play). Det finns mataffär, restaurang, pizzeria, café, glassbar, frisör, idrottsplats, gym och padelbana. Kvicksund ligger bra till för pendlare med tåg eller bil till Eskilstuna, Västerås samt Stockholm. Kvicksund är en perfekt plats för barnfamiljen eller ni som vill bo med Mälaren som ständigt närvarande granne. Här finns många härliga promenadstråk i underbara miljöer. Bostadens säljes förbesiktigad med Dolda-fel försäkring. Anmäl er till en visningstid som passar via mäklarens hemsida. Endast bokade sällskap.

Hästhagsvägen 1, Kvicksund, Eskilstuna kommun

Hästhagsvägen 1

Villa
Kvicksund, Eskilstuna kommun
5 750 000 kr
198 m²
6 rum
2 317 m² tomt

Välkommen till Kvicksund och denna fantastiska fastighet med plats för hela familjen. Huset samt dubbelgarage är byggt 2010 av Smålandsvillan, huset är placerat på höjden med en glimt av Mälaren. Tomten är på hela 2 317 kvm med stora gräsytor samt trevlig altan med swimspa med simdel samt jacuzzi. På gaveln av huset så har vi en stor inglasad del som man kan njuta av året runt med ingång till köket. Huset är fördelat på två plan med plats för två sovrum på övervåningen samt ett stort allrum. Här finner vi också ett badrum med bastu, dusch och WC. På entréplan så finner vi en stor ljus hall med ingång till kök, i anknytning så finns det stora vardagsrummet med utgång till altanen mot södra gaveln. På entréplan så finner vi också ett sovrum samt ett rum som nyttjas som walk in closet, men som kan göras om till sovrum eller hemmakontor. Följer vi korridoren så kommer vi sedan till groventren som ligger i anknyttning till uppfarten på gaveln. Vi välkommnas av en stor och trevlig uppfart som erbjuder stort dubbelgarage på gjuten platta, från garaget så når vi huset genom en charmig grusgång. Del av gemensam brygga finns även ett litet promenadstråk bort, där man kan hyra båtplats om man vill. Kvicksund är en attraktiva villaidyll som ligger vid Mälaren med bad och båtliv. I närheten av bostaden ligger den populära skolan Tegelviken, som har både förskoleklass och årskurs 1-9. Kvicksund erbjuder Sundbyviks golfbana (pay and play). Det finns mataffär, restaurang, pizzeria, café, glassbar, frisör, idrottsplats, gym och padelbana. Kvicksund ligger bra till för pendlare med tåg eller bil till Eskilstuna, Västerås samt Stockholm. Kvicksund är en perfekt plats för barnfamiljen eller ni som vill bo med Mälaren som ständigt närvarande granne. Har finns många härliga promenadstråk i underbara miljöer. Bostadens säljes förbesiktigad med Dolda-fel försäkring.

Lövhagsgatan 21, Råby, Västerås kommun
  • Imorgon kl 15:00

Lövhagsgatan 21

Lägenhet
Råby, Västerås kommun
745 000 kr
63 m²
2.5 rum
vån 1/3
4 607 kr/mån
11 825 kr/m²

Varmt välkommen till Lövhagsgatan 21 och denna elegant utformade och välbelägna 2,5-rumslägenhet på första våningen! - Stilrent kök - Fräscht badrum - Första våningen - Stabil förening Lägenheten imponerar med sitt stilfulla kök, avkopplande sovrum med tillgång till en härlig inglasad balkong och ett rymligt vardagsrum som rymmer både en bekväm soffhörna och en matsalsdel. Dessutom finns ett modernt badrum komplett med tvättmaskin och bubbelbad, samt ett mindre kontorsrum. Föreningen är välskött och trivsam, med bekvämligheter som relaxavdelning med bubbelpool och bastu, övernattningsrum samt fest- och fritidslokaler. Ytterligare information om föreningen finns tillgänglig på deras officiella hemsida: https://23an.se/ Lägenheten har en utmärkt placering med närhet till alla bekvämligheter. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Plus
  • Balkong
Lövhagsgatan  59, Råby, Västerås kommun

Lövhagsgatan 59

Lägenhet
Råby, Västerås kommun
825 000 kr
84 m²
3 rum
vån 3/3
5 935 kr/mån
9 821 kr/m²

Varmt välkommen till Lövhagsgatan 59 och denna välplanerade trerummare om 84 kvm! - Mysig och inglasad balkong - Stort källarförråd - Stabil förening Denna ljusa och rymliga tre rummare är perfekt för den som söker en bekväm bostad. Lägenheten har en öppen planlösning med härligt ljusinsläpp vilket ger ett luftigt och socialt utrymme. Köket är utrustat med moderna vitvaror och har gott om förvaringsmöjligheter. De två sovrummen är rymliga och ljusa. Det större sovrummet har plats för en dubbelsäng och har en stor garderob. Det mindre sovrummet kan användas som gästrum eller som ett arbetsrum. Badrummet har kaklade väggar och klinkergolv. Det är utrustat med dusch, toalett, handfat och handdukstork. Lägenheten har också en mysig inglasad balkong där man kan njuta av soliga dagar. Det finns också tillgång till en gemensam tvättstuga och ett cykelrum. Läget är utmärkt med närhet till både naturen och stadens puls. Det finns goda kommunikationer i området med bus inom gångavstånd. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Balkong

Visar 1 - 25 av 33