Södermäklarna

Södermäklarna

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Petrejusvägen 16, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun

Petrejusvägen 16

Lägenhet
Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
Södermäklarna
5 900 000 kr
102 m²
4 rum
vån 3/4
6 732 kr/mån
57 843 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och rymliga 4:a med gavelläge på Hammarbyhöjden. Planlösningen erbjuder rymliga öppna sociala ytor, tre sovrum av ordentlig storlek, två badrum, balkong samt utmärkt förvaring i klädkammare. Lugnt belägen i Hammarbyhöjden med Hammarbybacken och Nackareservatet in på knuten. Nackareservatet är Stockholms största grönområde. Här finns oändliga ströv- och friluftsområden med mycket djurliv och flera badsjöar. På bara ett par minuters promenad från lägenheten ligger T-banan som tar dig ner till city på ca 10 min och till Skanstull på ca 5 min. Vid Hammarbyhöjdens egna centrum finns det mesta man kan önska sig av service som restauranger, kaféer och matbutiker m.m. Inte långt ifrån ligger även Sickla köpcentrum och Hammarby sjöstad med dess krogar. Efter 5 minuters promenad når ni Globen City med ett stort utbud av shopping och caféer. Flertalet skolor och förskolor finns också i området. Sammanfattningsvis kan man säga att ni här kommer bo i ett mycket lugnt, grönt och trevligt område med bara några minuters resväg till stadens puls.

  • Balkong
  • Hiss
Krukmakargatan 2, Södermalm - Mariatorget, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Krukmakargatan 2, Södermalm - Mariatorget, Stockholms kommun, bild 2
Krukmakargatan 2, Södermalm - Mariatorget, Stockholms kommun, bild 3

Krukmakargatan 2

Lägenhet
Södermalm - Mariatorget, Stockholms kommun
Södermäklarna
5 500 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1
3 021 kr/mån
103 774 kr/m²

Välkommen till denna vackra sekelskiftesbostad anno 1890 bara ett kvarter från Mariatorget i vackert utsmyckad fastighet. En bostad med majestätisk takhöjd, vackra, djupa fönster med speglade nischer och fiskbensparkett.

  • Premium
  • Hiss
Maria Bangata 17, 8 tr, Södermalm-Högalid, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00
Maria Bangata 17, 8 tr, Södermalm-Högalid, Stockholms kommun, bild 2
Maria Bangata 17, 8 tr, Södermalm-Högalid, Stockholms kommun, bild 3

Maria Bangata 17, 8 tr

Lägenhet
Södermalm-Högalid, Stockholms kommun
Södermäklarna
5 100 000 kr
59 m²
2 rum
vån 8/9
3 170 kr/mån
86 441 kr/m²

Underhållning på hög nivå - Storslagen utsikt över Tantolundens vajande prakt, himlens rika skådespel och magiska solnedgångar - från samtliga fönster och balkong. Bostaden är både fri från insyn och rik på utsikt där du tar del av stadens händelser och landmärken såsom Högalidskyrkan och nytillkomna Strato. Visuellt fri entré till matchplanen på Zinkens IP. Heja Bajen! Lägenheten är placerad 8 trappor upp i fastigheten och har en utmärkt funktionell planlösning med härligt ljusflöde från flertalet fönster i parad. Den stora inglasade balkongen i väster är ingen vanlig balkong utan en veranda med pelare i alla fyra hörnen, vilket ger rumskänsla. Vardagsrum öppnar upp mot kök med matplats för 6 personer eller fler. Rymligt sovrum med inredd klädkammare öppnar för alternativa möjligheter som en riktigt bra 2,5:a. Kanske vill du unna dig dina drömmars walk-in-closet och bygga om förvaringen? Eller har du en mindre familjemedlem som behöver ett eget kryp-in? Helkaklat badrum (år 2015). Föreningens fastighet gränsar till Tantolunden. Populär Brf med låg belåning som äger marken och dessutom i ett av husen där du tar en av de två hissarna ner till alla faciliteter som erbjuds medlemmarna. Vad sägs om ett välutrustat gym, bastu med relax, övernattningsrum bara för att nämna några? Pendeltåg och bussar vid Stockholms Södra (Rosenlundsgatan) inom några minuters promenad.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bastugatan 2, Södermalm-Mariaberget, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00

Bastugatan 2

Lägenhet
Södermalm-Mariaberget, Stockholms kommun
Södermäklarna
7 200 000 kr
97 m²
4 rum
vån 1/3
4 868 kr/mån
74 227 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska och ljusa 4:a belägen på eftertraktade Bastugatan mitt på vackra Mariaberget. Med ett unikt hörnläge erbjuds en härlig luftig atmosfär med generöst ljusinsläpp från flera stora fönsterpartier i två väderstreck. Ett stort vardagsrum som är perfekt för att ta emot stora sällskap och för att skapa sociala sammanhang. Dessutom har det en praktisk ingång till det rymliga köket, vilket är idealiskt för mysiga middagar. Med tre ordentligt tilltagna sovrum och gott om förvaring i två praktiska klädkammare passar denna bostad utmärkt för barnfamiljen. Dessutom finns en extra wc för extra bekvämlighet. Området runt Bastugatan erbjuder en unik blandning av historisk charm och modern livsstil. Med vackra kullerstensgator och bevarade kulturhus får man en genuin känsla av att vara en del av Stockholms historia. Samtidigt finns Söders pulserande utbud av restauranger, kaféer och butiker bara en kort promenad bort. Ivar Los Park och Monteliusvägen, med sina fantastiska utsikter över Stockholm, ligger också på bekvämt avstånd och erbjuder perfekta möjligheter till avkoppling och rekreation. Missa inte chansen att bo i denna drömlika bostad omgiven av allt som Stockholm har att erbjuda!

  • Plus
  • Hiss
Katarina Bangata 65, Södermalm, Stockholms kommun

Katarina Bangata 65

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Södermäklarna
4 995 000 kr
57 m²
2 rum
vån 2
2 949 kr/mån
87 632 kr/m²

Välkommen till detta charmiga och rymliga 60-talsboende med fantastiskt ljusinsläpp och en underbar utsikt över Katarina Bangatas lummiga allé. Lägenheten erbjuder gott om förvaringsmöjligheter, stora fönster och generösa proportioner som skapar en härlig atmosfär. Det generösa vardagsrummet är perfekt för umgänge med vänner och familj, medan det ljusa och luftiga sovrummet ger en fridfull plats för återhämtning. Äldre standard med visst renoveringsbehov. Den rymliga balkongen bjuder in till sköna eftermiddagar och kvällar där man kan njuta av solens sista strålar. På kvarterets innergård finns en barnvänlig oas med lekplats, grillmöjligheter och vackra blomsterarrangemang. Läget mitt i populära Sofo innebär att man har ett fantastiskt utbud av kaféer, barer och restauranger precis runt hörnet. Att ha både Nytorget och Blecktornsparken inom bekvämt gångavstånd ger möjligheten till en aktiv och hälsosam livsstil i city. Sammanfattningsvis erbjuder detta boende en perfekt kombination av modern bekvämlighet och charmig 60-talskaraktär, med närhet till stadens puls samtidigt som man kan njuta av lugnet och grönskan i det närliggande parkområdet. En optimal livsstil väntar dig här, välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Bridgevägen 12, Trångsund, Stortorp, Huddinge kommun

Bridgevägen 12

Lägenhet
Trångsund, Stortorp, Huddinge kommun
Södermäklarna
1 100 000 kr
32 m²
1 rum
3 272 kr/mån
34 375 kr/m²

Välkommen till denna mycket funktionellt planerade 1a om 32m². Trivsam planlösning och ljust läge med stora fönster. Lägenheten har ett trivsamt allrum med plats för en stor säng och rymlig soffa. Snyggt badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Här bor man med närhet till både service och kommunikationer. Intill lägenheten ligger vackra Drevviken med flertalet badplatser på gångavstånd. Även den populära restaurangen Villa Printz ligger på endast några minuters avstånd.

Södermannagatan 68, 2 tr, Södermalm, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 13:15
Södermannagatan 68, 2 tr, Södermalm, Stockholms kommun, bild 2
Södermannagatan 68, 2 tr, Södermalm, Stockholms kommun, bild 3

Södermannagatan 68, 2 tr

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Södermäklarna
6 800 000 kr
75 m²
4 rum
vån 2/5
5 141 kr/mån
90 667 kr/m²

Välkommen till denna genomtänkt planerade fyra i mycket fint skick. Genomgående planlösning förser bostaden med ett rikligt ljusinsläpp från två väderstreck och härlig balkong mot innergården. Här finns rymliga sociala ytor i öppen planlösning och tre bra sovrum. Fastigheten är nyligen stambytt och lägenheten är i toppskick med smakfullt renoverat kök och badrum samt genomgående fina ytskickt. Det fina parkettgolvet är genomgående och bostaden är inredd med behagliga färgval. Stabil HSB-förening med garage. Attraktivt läge i Skanstull nära populära Ringen, Nytorget samt parkerna Lilla och Stora Bleckan!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sankt Paulsgatan 14, 2 tr, Södermalm, Stockholms kommun

Sankt Paulsgatan 14, 2 tr

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Södermäklarna
7 995 000 kr
77 m²
3 rum
vån 2/5
2 261 kr/mån
103 831 kr/m²

Välkommen till denna unika trerummare präglad av charm från byggåret 1929. Här finns den vackra fiskbensparketten bevarad tillsammans med vackra speglade dörrar och höga spröjsade fönster med djupa fönsternischer. Den generösa takhöjden i kombination med en genomgående planlösning ger ett fint ljusinsläpp i hela bostaden. Den genomtänkta planlösningen förser bostaden med ett ljust och rymligt vardagsrum, två ordentliga sovrum, kök med plats för matbord och duschrum samt två separata wc. Välskött och skuldfri förening med ledig garageplats! Med ett centralt läge på Söder invid Maria Kyrka finns ett brett utbud av butiker, restauranger, caféer och service runt knuten. Dessutom finns utmärkta kommunikationer via tunnelbanans gröna och röda linje vid Slussen, flertal busslinjer samt pendeltåg vid Södra station.

  • Hiss
Invernessvägen 18, Stocksund / Inverness, Danderyds kommun

Invernessvägen 18

Lägenhet
Stocksund / Inverness, Danderyds kommun
Södermäklarna
2 895 000 kr
32 m²
2 rum
vån 2/3
1 997 kr/mån
90 469 kr/m²

FAST PRIS! Nyproducerad 2:a med fönster i två väderstreck och egen entré. Sovrum som rymmer en dubbelsäng. Stilrent kök från Kvick med full maskinell och helintegrerad park. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Helkaklat badrum från Bricmate med tvättmaskin/torktumlare. Modern inredning med sociala ytor. Vattenburen golvvärme i hela lägenheten och FTX-system. I huset finns en gemensam terrass som kan nyttjas av medlemmarna. Låg fast avgift i 3 år. Föreningen godkänner fri 2:a hands uthyrning utan tidsbegränsning. Läget är optimalt med närheten till grönskande omgivningar samt nära kommunikationer och för den bilburne så kommer man ut på motorvägen på nolltid. Badplats ca 50 meter från fastigheten. Parkeringsplats finns att hyra precis utanför fastigheten.

  • Nyproduktion
  • Hiss
Midskeppsgatan 12, 3 tr, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
Midskeppsgatan 12, 3 tr, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun, bild 2
Midskeppsgatan 12, 3 tr, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun, bild 3

Midskeppsgatan 12, 3 tr

Lägenhet
Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
Södermäklarna
7 100 000 kr
93 m²
4 rum
vån 3/6
6 196 kr/mån
76 344 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och funktionella 4:a i central del av Hammarby Sjöstad. Här finns dubbla balkonger i varsitt väderstreck där man sommartid kan njuta av solen större delen av dagen. Bostaden har ett trevligt samspel mellan ute- och innemiljö med utgång till balkong från samtliga rum. Balkongerna är inglasade och kan nyttjas under stor del av året. Den genomgående planlösningen samt generösa fönsterpartier bidrar till ett härligt ljusinsläpp i bostaden. Planlösning med rymliga sociala ytor, tre ordentliga sovrum och smarta förvaringslösningar. Rymligt familjebadrum med tvättavdelning samt extra gäst-wc underlättar familjebestyren. Ett attraktivt boende i ett välbyggt hus med hög standard och påkostade materialval. Mycket stabil bostadsrättsförening med välskött ekonomi och låga avgifter. Genomgående parkettgolv och ljusa färgval.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Per Ludvig Lindgrens Terrass 4, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
Per Ludvig Lindgrens Terrass 4, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun, bild 2
Per Ludvig Lindgrens Terrass 4, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun, bild 3

Per Ludvig Lindgrens Terrass 4

Lägenhet
Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
Södermäklarna
5 595 000 kr
75 m²
3 rum
4 340 kr/mån
74 600 kr/m²

Nu finns chans att förvärva denna välplanerade 3:a på första parkett till Danvikskanalen. Här har man en påtaglig vattenkontakt från balkong, vardagsrum och kök samt fin vy mot Södermalm och Mandelparken. Balkongen erbjuder härlig kvällssol och utsikt över solnedgången vid Sofia Kyrkas topp. Hörnläget förser bostaden med ett fint ljusinsläpp från två väderstreck. Planlösningen erbjuder luftiga sociala ytor med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök samt två bra sovrum. Bostaden är i fint skick med stilrena materialval och parkettgolv.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Edestavägen 24, 2 tr., Bandhagen, Stockholms kommun

Edestavägen 24, 2 tr.

Lägenhet
Bandhagen, Stockholms kommun
Södermäklarna
2 375 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/6
6 866 kr/mån
30 063 kr/m²

Varmt välkomna till Edestavägen 24, 2 tr. En ljus och välplanerad 3:a fördelat på 79 kvm med stora fönsterpartier och en underbar balkong med god möblerbar yta. Denna trerummare har en mycket genomtänkt planlösning och erbjuder bl.a. två sovrum, rymliga sociala ytor samt ett helkaklat badrum med egen tvätt-del. Här finner man fantastiskt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck och en härlig balkong som nås från från vardagsrummet. I hallen finns det gott om utrymme för förvaringsmöblemang samt ingår ett källarförråd till lägenheten. Rymligt vardagsrum och kök gör detta till en luftig och social yta och perfekt samlingsplats för familj och vänner. En fantastisk bostad som måste upplevas på plats! I området finns flera förskolor och skolor, Bandhagens skola (F-6) och Bäckahagens skola (F-9). Goda kommunikationer i området med T-banans gröna linje som tar dig in till T-centralen på ca 20 min. Flera busslinjer finns till Älvsjö station, Liljeholmen, Farsta Centrum, Skarpnäck och Huddinge sjukhus.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Invernessvägen 18, Stocksund / Inverness, Danderyds kommun

Invernessvägen 18

Lägenhet
Stocksund / Inverness, Danderyds kommun
Södermäklarna
3 995 000 kr
55 m²
2.5 rum
vån 2/3
2 905 kr/mån
72 636 kr/m²

Välplanerad 2,5:a med spännande planlösning. I huset finns det en gemensam terrass ut mot grönska och vatten. Ett sovrum som rymmer en dubbelsäng. Kontor/kläkammare i bra storlek med förvaring. Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Helkaklat badrum med tvättmaskin/torktumlare. Entré via en säkerhetsdörr till en hall med klinkergolv och plats för förvaring. Kök och vardagsrum i öppen planlösning gör detta till en perfekt samlingsplats för sociala sammanhang och tillställningar. Köket är utrustat med stilrena materialval och moderna vitvaror. Föreningen kan godkänna juridisk person som köpare samt 2:a hands uthyrning! Låg fast avgift i 3 år. Föreningen godkänner fri 2:a hands uthyrning utan tidsbegränsning. Läget är optimalt med närheten till grönskande omgivningar samt nära kommunikationer och för den bilburne så kommer man ut på motorvägen på nolltid. Badplats ca 50 meter från fastigheten. Förråd finns i lägenheten. Parkeringsplats finns att hyra precis utanför fastigheten, ej kö.

  • Nyproduktion
  • Hiss
Vickervägen 16, 5tr, Hallunda, Botkyrka kommun

Vickervägen 16, 5tr

Lägenhet
Hallunda, Botkyrka kommun
Södermäklarna
1 995 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 5/7
5 947 kr/mån
25 414 kr/m²

På populära Vickervägen hittar i denna fina 3:a med rymlig inglasat balkong i fritt söderläge, genomgående planlösning och stambytta badrum från 2023. Bostaden är i bra skick med ett stilrent fullutrustat kök. Bostadens planlösning bjuder även på rymliga sociala ytor, två ordentliga sovrum och gott om förvaringsutrymme. Utanför lägenhetens entré finns ett tillhörande förråd som ingår i månadsavgiften. Här bor ni på en attraktiv adress, perfekt för barnfamiljer eller någon som söker bekväm livsstil med närhet till Hallunda C, T-bana, bussar, förskolor, skolor samt vackra grönområden. Missa inte tillfället.

  • Balkong
  • Hiss
Styrbordsgatan 7, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun

Styrbordsgatan 7

Lägenhet
Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
Södermäklarna
3 795 000 kr
56 m²
2 rum
3 702 kr/mån
67 768 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och välplanerade 2:a med stor skyddad uteplats mot lugn och grönskande gård. Uteplatsen är upphöjd och inramad av grönskande buskage och ligger i västerläge. Planlösningen erbjuder luftiga sociala ytor med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök, ett rymligt sovrum och bra förvaring i klädkammare. Här bor man i eftertraktad del av Hammarby Sjöstad med flertalet butiker, restauranger och service i närheten. På promenadavstånd finns även Sickla Köpkvarter med ett brett utbud av butiker och underhållning. Hammarby Sjöstad är omringat av trevliga naturområden. Här kan man promenera längs med vattnet, träna vid Hammarbybacken eller ta en längre promenad vid Sicklasjön med badplats.

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Årsta skolgränd 10, 3 tr, Årstaberg/Liljeholmen, Stockholms kommun

Årsta skolgränd 10, 3 tr

Lägenhet
Årstaberg/Liljeholmen, Stockholms kommun
Södermäklarna
3 300 000 kr
40 m²
2 rum
vån 3/9
3 196 kr/mån
82 500 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Välkomna till en perfekt 2:a med balkong mot gård och en öppen och social planlösning. Fönster ut mot föreningens gård som ger ett härligt ljusinsläpp i vardagsrum, kök och sovrum. Goda förvarings möjligheter via platsbyggda garderober. Köket ligger i anslutning till vardagsrum och blir en perfekt plats för umgänge. I bostaden möts du av hemtrevnad samt den topp-moderna affekten med dem stilrena materialvalen med hög standard. Här ifrån kan du rulla ut rakt på Årstabron, med Södermalm i andra änden. Årstabergs pendeltågstation och tvärbana är bara ett bar hundra meter bort. Här bor man med ett eftertraktat läge med närhet till butiker och restauranger vid Liljeholmskajen och Liljeholmstorget samtidigt som man bor invid Årstaskogen och Årstaviken med vackra naturområden. Garage under huset för både bil och cykel samt bilpool.

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Ringvägen 114, Västerhaninge, Haninge kommun

Ringvägen 114

Lägenhet
Västerhaninge, Haninge kommun
Södermäklarna
1 475 000 kr
57 m²
2 rum
vån 3/3
3 785 kr/mån
25 877 kr/m²

RING FÖR PRIVATVISNING. Högst upp i huset hittar ni denna underbara och ljusa 2:a med rymlig balkong, belägen på en attraktiv adress med promenadavstånd till natur, kommunikationer och Västerhaninge centrum. Här erbjuds en mycket väldisponerad bostad med välkomnande hall som har bra avhängningsmöjligheter i form av garderober. Trevligt kök med matplats. Rofyllt sovrum med garderober. Stambytt helkaklat badrum med tvättmaskin samt ett lättmöblerat vardagsrum. Till lägenheten hör ett källarförråd. Här bor ni i en stabil stambytt förening som äger sin mark. Föreningen har även en stor dold tillgång i sina 33 kvarvarande hyreslägenheter. Då de kan säljas när hyresavtalen sägs upp och blir en således en intäkt till föreningen. Missa inte tillfället!

  • Balkong
Kungssätravägen 60, Sätra, Stockholms kommun

Kungssätravägen 60

Lägenhet
Sätra, Stockholms kommun
Södermäklarna
2 950 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/5
4 718 kr/mån
38 816 kr/m²

Intill Sätradalsparken hittar ni denna stilrena 3:a med stor inglasad balkong i soligt söderläge. Bostaden håller hög standard med modern planlösning och erbjuder ett snyggt kök i öppen planlösning mot en rymlig matplats, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter i form av separat klädkammare, garderob samt hatthylla. Två rofyllda sovrum samt ett lättmöblerat vardagsrum. Här bor ni med direkt närhet till T-bana och Sätra centrum med dess utbud. Inom promenadavstånd finns förskolor, skolor, olika sportanläggningar samt vackra grönområden med badmöjligheter. För den som gillar shopping och nöjen ligger Kungens kurva med IKEA, Skärholmens centrum samt Heron City inom några minuters resväg med bil eller buss. Missa inte tillfället!

  • Balkong
  • Hiss
Falkholmsgränd 11, 4tr, Skärholmen, Stockholms kommun

Falkholmsgränd 11, 4tr

Lägenhet
Skärholmen, Stockholms kommun
Södermäklarna
1 995 000 kr
83,5 m²
3 rum
vån 4
6 190 kr/mån
23 892 kr/m²

Varmt välkomna till denna ljusa och luftiga 3:a som erbjuder stora rum, stort kök, två wc i ett högt läge med fri utsikt, omringad av grönska, med ett härligt ljusinsläpp från generösa fönsterpartier från två väderstreck och en härlig balkong där ni kan njuta av sol större delen av dagen. Lägenheten ligger i ett stillsamt och familjevänligt område med mycket natur. Denna bostad passar en hel familj med sina stora sociala ytor i både vardagsrum och kök och dess funktionella planlösning gör det möjligt att bygga till ett extra rum vid behov. Närhet till Skärholmens centrum som har ett stort utbud av butiker och restauranger. Goda kommunikationer finns inom gångavstånd och föreningen erbjuder parkeringsplatser. Allmänt om området: Från bostaden är det en kort promenad till Skärholmen Centrum med ca 200 butiker, restauranger och caféer. Tvärs över motorvägen finner du även det stora nöjescentret Heron City med biograf, caféer, bowling m.m och även den välkända handelsplatsen vid kungens kurva där du finner exempelvis IKEA, City Gross, Jysk m.m. Goda kommunikationer i form av bussar som tar dig vidare till bland annat Huddinge och Älvsjö eller varför inte ta tunnelbanan som via röda linjen tar dig in till Stockholm city på drygt 20 minuter. Allmänt om föreningen: Föreningen förvaltas av Riksbyggen. Marken upplåts med tomträtt. Föreningen godkänner delat ägande. Föreningen erbjuder parkeringsplatser, förråd och cykelrum. Innan köparen godkänns i föreningen ska en avflyttningsbesiktning ske och denna bokas av säljaren.

  • Balkong
  • Hiss
Hundlokegränd 30, Hässelby, Stockholms kommun

Hundlokegränd 30

Lägenhet
Hässelby, Stockholms kommun
Södermäklarna
1 850 000 kr
41 m²
1 rum
vån 1
3 398 kr/mån
45 122 kr/m²

RING MÄKLAREN FÖR VISNING! I funktionell fastighet från 2018 finner ni denna trivsamma 1:a om 41kvm. Mycket fin lägenhet med stor uteplats som vetter mot lugnt skogsområde. Här kan du njuta av lugnet och naturen. El grill är tillåten, vill du använda gasol eller kol så går det bra en bit ifrån fastigheten, fördelen med att bo med uteplats! Eminent planlösning där varje kvadratmeter utnyttjas, genomgående gott om förvaring och härliga sällskapsytor. Mycket fint ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Bra hall med plats för förvaring i stor garderob samt avhängning direkt till vänster innanför dörren. I anslutning till hallen ligger det stora och fräscha badrummet som är utrustat med tvättställ, spegel, dusch samt en kombinerat tvätt och torktumlare. Vidare in i bostaden når du kök och rum som ligger i delvis öppen planlösning. Här kommer ett fint ljus in från två stora fönster samt balkongdörr. Lätt att möblera med stort matbord, soffgrupp samt tv möbel. Den maskinella utrustningen i köket består av spis, ugn, fläkt, mikro och diskmaskin. Mycket förvaring bakom vita skåpsluckor och stor kyl/ frys i rostfritt. Bostaden har genomgående ljusa väggar och vackert parkettgolv. Här är det bara att flytta in och trivas! Här bor du nära vackra grönområden och en kort promenad till tunnelbanan Hässelby gård. I närområdet finns flera stora matbutiker så som Willys, coop och Ica. Stabil brf med god ekonomi och fastighet i gott skick.

  • Uteplats
  • Hiss
Skarpbrunnavägen 211, BV, Eriksberg, Botkyrka kommun

Skarpbrunnavägen 211, BV

Lägenhet
Eriksberg, Botkyrka kommun
Södermäklarna
1 895 000 kr
72,5 m²
3 rum
4 939 kr/mån
26 138 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS. KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING. GAVELLÄGENHET MED SJÖUTSIKT! Nu har ni chansen att förvärva denna ljusa gavellägenhet som bjuder på en hänförande utsikt över omgivningen och Mälarens glittrande vatten. Bostaden är välplanerad med rymlig balkong, lättmöblerat vardagsrum, kök med matplats, 2 sovrum i bra storlek, helkaklat badrum. Till lägenheten hör även ett källarförråd. Här bor ni i en familjär och välskött förening med mysiga innergårdar och närhet till T-bana, bussar, skolor, förskolor, centrum samt vackra grönområden.

  • Balkong
Tingstorget 1, 4tr, Alby, Botkyrka kommun

Tingstorget 1, 4tr

Lägenhet
Alby, Botkyrka kommun
Södermäklarna
1 450 000 kr
36 m²
2 rum
vån 4/8
3 195 kr/mån
40 278 kr/m²

Endast ett stenkast till kommunikationer, gym och butiker finner ni denna moderna 2:a med rymlig balkong. Välplanerad bostad med påkostade materialval som erbjuder fullutrustat kök i öppenplanlösning mot vardagsrummet, helkaklat badrum med golvvärme och tvättdel samt ett rofyllt sovrum med garderober. I samma hus finns en frisörsalong, Trafikskola och Kiosk. Gångavstånd till centrum, vackra grönområden samt Eriksbergs Handelsplats där det finns bl.a. ICA Maxi, Bauhaus, Biltema m.m. Varmt välkomna till ert nya boende.

  • Balkong
  • Hiss
Hagalundsgatan 22, 12 tr, Hagalund, Solna kommun

Hagalundsgatan 22, 12 tr

Lägenhet
Hagalund, Solna kommun
Södermäklarna
3 400 000 kr
67 m²
3 rum
vån 12/13
4 690 kr/mån
50 746 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Högt upp i huset finner ni denna välplanerade 3:a med stor balkong med soligt västerläge och fri utsikt. En trevlig bostad med väl tilltagna sällskapsytor och stambytt badrum. Lägenheten disponeras optimalt med ett generöst vardagsrum med gott om ljusinsläpp och ingen insyn. Här bor ni i ett centralt läge med närhet till Solna C och med utmärkta kommunikationsmöjligheter (t-bana, buss, pendeltåg och tvärbana). Barnvagnsvänligt trapphus utan trappsteg och en rymlig hiss.

  • Balkong
  • Hiss
 Inverness Strand S18, null, Danderyds kommun

Inverness Strand S18

Lägenhet
Danderyds kommun
Södermäklarna
fr. 2 895 000 kr
32-55 m²
2-2,5 rum
1 997 kr/mån

Välkommen till Inverness strand S18 i Danderyd! Deus Fastigheter har utvecklat ett nytt bostadskvarter med 10 ljusa och välplanerade lägenheter. Inverness strand S18 består av exklusiva lägenheter med utmärkta materialval och spännande planlösningar. Fastigheten håller hög standard och internationell klass med underbart läge vid vattnet i Stocksund. Läget är optimalt med närheten till vattnet och grönskande omgivningar samt nära T-bana (Danderyd Sjukhus), nära till butiker och restauranger. Tunnelbanan tar dig in till centrala Stockholm på ca 10 minuter. För den bilburne så kommer man ut på motorvägen på nolltid. Badplats finns ca 50 meter från fastigheten. Friköpt mark! Räntegaranti i 3 år!

  • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 24