Riksmäklaren

Riksmäklaren

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kungsgatan 52A, CENTRUM, Uppsala kommun
  • Sön 7 apr kl 10:45
Kungsgatan 52A, CENTRUM, Uppsala kommun, bild 2
Kungsgatan 52A, CENTRUM, Uppsala kommun, bild 3

Kungsgatan 52A

Lägenhet
CENTRUM, Uppsala kommun
Riksmäklaren
2 990 000 kr
88 m²
3 rum
vån 3/4
6 053 kr/mån
33 977 kr/m²

Söker du ett boende ett stenkast från Resecentrum? Utmärkt för pendling till Stockholm och Arlanda med perrongen på bara några minuters avstånd. Fint skick, 2,70 meter i takhöjd, renoverat badrum och kök. Fungerande öppen spis. Här kan du verkligen bo bekvämt med anrika restaurangen Peppar Peppar och femstjärniga hotell Elite som närmsta grannar. Varför inte unna dig en hotellfrukost på helgen eller en trevlig spontan middag? Lägenheten är trevligt planerad med stora fönsterpartier och 2,70 meter i takhöjd som ger en rymlig känsla. Totalrenoverad kring 2010 med ett nytt kök som bjuder in till matlagning med gott om bänkytor och förvaring. Fullständig maskinell utrustning och ett extra plus är hel kyl och frys i fullhöjd, dubbla diskmaskiner och en champagnekyl. Renoverat duschrum som är helkaklat med spotlights i taket. Vidare har lägenheten ett rymligt vardagsrum med fungerande öppen spis signerad Ekeby Bruk som värmer på vinterkvällarna, utgång till balkong där du på sommaren kan njuta av kvällssol. I fil med vardagsrummet finns ett stort sovrum som med fördel kan användas som matrum samt ytterligare ett sovrum. Båda sovrummen ligger ostört in mot gården. Brf Fjalar 2 är en mycket stabil och välskött förening många stora renoveringar är gjorde och det finns en tydlig underhållsplan för vad som väntar de kommande åren. Bostadsrättsföreningen har en mysig och avskilt belägen innergård med utemöbler för att kunna umgås eller äta utomhus. Här finns även parkeringsplatser med el-plint. I föreningen finns även många gemensamhetsytor så som cykelförråd, föreningslokal, snickerihörna, takterrass, torkrum och tvättstuga. Till lägenheten tillhör två förråd, ett vinds- och ett källarförråd. Avgiften är nyligen höjd och inga ytterligare höjningar är planerade i nuläget! Förutom det perfekta pendlarläget bor du också på bekvämt avstånd till flera stora arbetsplatser som Samariterhemmet, Akademiska Sjukhuset och Stadshuset. Du har även hela Uppsalas utbud av shopping, nöjen och kultur runt hörnet. Varmt välkommen att kontakta mäklare för privat visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vreta strandväg 3, Vreta, Uppsala kommun
  • Sön 7 apr kl 12:00
Vreta strandväg 3, Vreta, Uppsala kommun, bild 2
Vreta strandväg 3, Vreta, Uppsala kommun, bild 3

Vreta strandväg 3

Villa
Vreta, Uppsala kommun
Riksmäklaren
11 750 000 kr
278 m²
7 rum
2 885 m² tomt

På en högt belägen tomt ligger denna välskötta villa i herrgårdsstil som erbjuder ett representativt boende med gott om ytor för umgänge med familj och vänner, rymliga sovrum och flygelbyggnader med relax, gästrum, möjlig uthyrning och garage. På varma sommardagar kan du njuta vid den egna poolen som har sol större delen av dagen eller ta en kort promenad till Ekoln och njuta av bad och lugnet vid vattnet. Tycker du om trädgård och odling finns här fina ytor för plantering och en extra bonus är att du under sommaren har fri tillgång på sjövatten. Huvudbyggnaden uppfördes 1998 och är i 2-plan om 278 kvm. Här genomsyras huset av väl tilltagna rum som bjuder in till social samvaro och även privata delar för hela familjen. Redan när du kliver in hallen möts du av representativa ytor med gott om plats för både möblering och ytterkläder. Köket rymmer en stor familj och bjuder in till matlagning med rejäla bänkytor och en trevlig köksö. En fin detalj är den murade öppna spisen som minner om svunna tider och här finns även en fungerande vedspis. Sociala ytor finns i vardagsrum en murad eldstad med kassett och matrum/bibliotek intill samt utgång till ett stort uterum som förlänger säsongen från tidig vår till sent höst. På entréplanet finns vidare ett duschrum, två sovrum varav det ena ett lämpligt hemmakontor samt tvättstuga med groventré. En trappa upp möts du av ett mycket rymligt allrum där hela familjen och dina gäster kan samlas. En privat del finns för föräldrarna med ett sovrum, walk-in-closet och ett lyxigt renoverat badrum med hörnbadkar och dusch. För barnen finns två jämnstora sovrum med ett väl tilltaget duschrum. Flygelbyggnaderna bidrar till fastighetens herrgårdskänsla, den ena byggnaden innehåller en relax med bastu samt ett väl tilltaget hobbyrum som lätt kan byggas om till en lägenhet och den andra byggnaden innehåller en lägenhet som lämpar sig för uthyrning med allrum, pentry och wc samt garage med plats för en bil. Fastigheten är medlem i en bryggförening vilket möjliggör båtplats samt bad från "egen" brygga som du når på några minuters promenad. I Vreta bor du på en idylliskt lantlig plats med endast 20 minuter in till Uppsala City med bil samt goda kommunikationer med buss. Här finns natur- och friluftsliv runt knuten och med en kort promenad når du badplats och den egna båtplatsen. Fina promenadstråk finns i Vreta men också i närliggande Hammarskog med flera uppmärkta leder. En favorit är promenaden till Vreta Udd med mysiga grillplatser och härlig utsikt över Ekoln. På vintern finns skidspår, pulkabacke vid Herrgården och när isen lägger sig plogas den för skridskoåkning. Det här är ett hus som måste upplevas. Varmt välkommen att kontakta mäklare för visning!

  • Premium
  • Energieffektiv
Nöthårsvägen 26, NÅNTUNA-VILAN, Uppsala kommun
  • Sön 14 apr kl 14:00
Nöthårsvägen 26, NÅNTUNA-VILAN, Uppsala kommun, bild 2
Nöthårsvägen 26, NÅNTUNA-VILAN, Uppsala kommun, bild 3

Nöthårsvägen 26

Villa
NÅNTUNA-VILAN, Uppsala kommun
Riksmäklaren
3 950 000 kr
77 + 20 m²
3 rum
367 m² tomt

Välkommen till ett mycket trevligt hus på Nöthårsvägen 26. Här får du ett modernt renoverat hus som trots sin storlek ger gott om utrymme. Du möts av en välkomnande hall med med plats för avhängning samt med en inbyggd garderob, från hallen nås vardagsrummet som kan rymma både soffgrupp och matbord. För den familj som eventuellt behöver ett sovrum till finns möjligheten att sätta upp en vägg i vardagsrummet och göra ett extra sovrum. Badrummet är stort och har ett trevligt takfönster som ger extra känsla av rymd. Köket som ligger i mitten av huset har även det ett takfönster som ger ett härligt ljus. Från köket nås de två sovrummen, det ena sovrummet är riktigt stort med gott om förvaring. Det andra sovrummet passar perfekt som rum för ett barn eller som kontor. Från det stora sovrummet finns utgång till uterummet som är väl tilltaget. Vidare från uterummet når du den stora altanen som är byggd i etapper och har flera trevliga platser att sitta på. Runt altanen går en tät häck som ger ett bra insysnskydd på sommaren. På framsidan finns carport och ytterliggare en altan mellan carporten och förrådet. Här sitter man perfekt med morgonkaffet. Nåntuna ligger cirka 6 km från centrala Uppsala, från city tar det ca 10 minuter med bil, eller varför inte cykla in längs den trevliga cykelbanan. Området är känt för sina vackra naturomgivningar och möjlighet till ett rikt friluftsliv. I barnvänliga Nåntuna finns närhet till flera lekplatser, Lilla Djurgårdsskogen med joggingslingor, skidspår och aktiviteter för barn samt direkt närhet till "Nåntuna hills" för pulkaåkning och andra aktiviteter. Den som söker lugnet förflyttar sig snabbt till Lunsenskogen, ett naturreservat där Upplandsleden passerar över barrskogsklädda marker och som vintertid blir till fina skidspår. Söker man en aktiv fritid finns utegym vid Sävja IP, skidåkning utför samt pulka i närbelägna Sunnerstabacken, samt skridskor, bad, fiske och segling vid populära Ekoln. Skidspår finns även på ängarna längs Fyrisån. I närområdet finns även god service i form av en mycket bra livsmedelsbutik (Ica Supermarket), vårdcentral, apotek, bibliotek, grundskola och förskolor. Området ligger även strategiskt placerat i förhållande till E4.ans påfarter som tar dig norr- och söderöver. Kommunikationerna är även väldigt goda genom belysta cykelbanor till city och via bussar med flera linjer och täta turer. Vamt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Premium
Neptunusvägen 7, null, Uppsala kommun
  • Sön 14 apr kl 13:00

Neptunusvägen 7

Villa
Uppsala kommun
Riksmäklaren
3 195 000 kr
124 m²
587 m² tomt

Välkomna till det här 2-plans friliggande huset uppfört 1981. 124 kvm fördelade på fem rum och kök. Garage med förråd. Fint barnvänligt läge i början på en återvändsgata. Inbäddad i grönska och med en skogsdunge som närmaste granne har huset ett fint insynsskyddat läge. Flertal möjliga uteplatser runt huset, här är solen på baksidan av huset på morgonen och förmiddagen, mot kvällen har ni solen på framsidan. Entréplan med duschrum, klädkammare, tvättstuga, vardagsrum med utgång till altanen och ett sovrum. Stort kök med köksö och plats för stort matbord. På övervåningen finns ytterligare ett badrum och 3 sovrum. Fiber finns indraget i huset. På Neptunusvägen bor ni med närhet till skola och förskola, bibliotek, apotek, vårdcentral (både MVC och BVC), folktandvård och mataffärer. Mycket bra pendlaravstånd. Från huset på Neptunusvägen kan du cykla eller ta en promenad till stationen och sen är restiden ca 8 minuter in till Uppsala med tåg. Bussförbindelserna är mycket bra närmsta busshållsplats ligger ca 2 minuters promenad ifrån huset. Med bil tar du dig snabbt ut till E4:an för resa både norr och söder om Uppsala. Cykelväg finns hela vägen in till Uppsala. Huset är besiktigat. Tillträde enligt överenskommelse, innan skolstart möjligt. Vad är bäst med att bo just här? Man tar sig snabbt in till Gränby och centrala Uppsala. Snabbt ute på E4:an och tar sig enkelt norr eller söder ut. Närhet till bad i Fyrisån både sommar och vinterbad. Vattnet kontrolleras av Uppsala Kommun. Sandstrand med närliggande beachvolleybollplaner och grönområden. Asfalterad slinga på ca 3 km för inlines, rullskidor och parasportare på sommaren. Uppsalas bästa längdskidspår på vintern och man använder konstsnö för att förlänga säsongen. MTB bana på ca 5 km samt en pumptrack. Det aktiva föreningslivet och många engagerade Storvretabor grundar för en bra samverkan och många vuxna personer finns naturligt där ungdomar befinner sig. (nattvandring, ungdomsgård och idrottsevenemang t.ex ) Det här är en kommande försäljning, varpå information och bilder kommer att uppdateras, välkommen redan nu med din intresseanmälan! Anne Weyde - din mäklare genom livet.

  • Plus
Södra Slavstavägen 6D, Slavsta/Årsta, Uppsala kommun

Södra Slavstavägen 6D

Tomt
Slavsta/Årsta, Uppsala kommun
Riksmäklaren
2 500 000 kr
1 283 m² tomt

Unik möjlighet att bygga ditt drömhus i en anrik, lantlig miljö i direkt närhet till både stad och natur. Här bor du i Slavsta By, närmsta granne med en av de ursprungliga gårdarna med en välbevarad mangårdsbyggnad från 1700-talet blandat med ny bebyggelse som harmonierar med den befintliga. Dessutom alldeles intill infarten till Vedyxaskogen som erbjuder fina promenadstigar. Från tomten har du endast 5 minuter med bil till den södra påfarten till E4:an och vidare mot Arlanda och Stockholm. På samma korta avstånd finns också Fyrislund med både arbetsplatser och handel. I närområdet finns Slavsta förskola och med ca 10 minuters promenad nås Palmbladsskolan från åk 6-9. Tomten ligger inom detaljplanerat område (detaljplan för Slavsta, etapp 1 som vann laga kraft den 4 juni 1991) Fastigheten får bebyggas med en högsta byggnadshöjd om 5 meter. Särskild hänsyn ska tas till den befintliga bebyggelsemiljön som är varierad både vad gäller ålder och utseende men som ändå bildar en miljö som uppfattas som enhetlig. Ny byggnad bör anpassas till denna helhet när det gäller uttryck. Kommunalt vatten och avlopp. Anslutningsavgifter bekostas av köpare. Varmt välkommen att kontakta mäklare för mer information och visning!

Emundsplan 1, SVARTBÄCKEN, Uppsala kommun

Emundsplan 1

Övrigt
SVARTBÄCKEN, Uppsala kommun
Riksmäklaren
10 500 000 kr
195 m²
870 m² tomt

I hörnet av Sköldungagatan och Emundsplan finner ni detta hus. Trevlig vändplan med gräsmatta mellan husen och på andra sidan finner ni vackra allen där många rastar hunden eller tar sin morgonpromenad. Den charmiga bostaden har genomgående fina ytskikt med modern och ljus färgsättning i kombination med charmiga golv. Mycket fönster som ger ett magiskt ljusinsläpp genomgående i hela huset. Här finns fler tidstypiska detaljer och inte minst en eldstad för både mysfaktor samt värme . Säljes som privatboende fastighet eller kommersiell fastighet. Går att tomställa och renovera till en bostad. Huset består av fyra stycken lägenheter samt två studentrum i dagsläget. I huset finns fem badrum samt fem kompletta kök. Vill ni bo här själva eller hyra ut huset i omgångar - välj själva beroende på er situation i l iivet! Varför inte ett generationsboedne där både barn samt barnbarn har gått om ytor? Vill ni istället hyra ut allt så kan ni få ut ca 47.000kr/mån. Lägenheterna är i dagsläget fördelade på: - 3:a på ca 80 kvm - 3:a på ca 80 kvm - 1:a på ca 30 kvm - 1:a på ca 25 kvm - 2 st studentrum med delat kök samt badrum I källaren finns även tvättstuga och bastu. Tomten är belägen i ett hörn och har gräsmatta som sträcker sig runt hela huset. I trädgården finns flera fruktträd, förråd samt uteplats med skydd för vädret. Här kan ni samlas med hela familjen för fina stunder i strålande solsken eller i svala skuggan. På andra sidan Emundsplan finns även en allmänning med både gräsytor och olika slags träd som bidrar till den härliga atmosfären. Huset ligger mitt i det lugna och barnvänliga området Svartbäcken. Här bor du bekvämt i centrala Uppsala med närhet till det mesta. Service som Läkarmottagning, restauranger, mataffär och skolor finns inom gångavstånd. Vill du leva ett aktivt liv finns alla förutsättningar för det tack vare Lötens IP, Diöshallen, skatepark samt Uppsalas mest besökta arena Fyrishov där det anordnas mängder av kulturella utställningar och mässor av olika slag. Här kan du även besöka äventyrsbadet och träningsanläggningar. Fina promenad- och motionsspår finns det gott om men favoriten för många - Röborundan, som dessutom inkluderar vacker miljö kring Gamla Uppsala högar. Belysta cykel- och promenadvägar finns till och från city och Uppsala Resecentrum, dit tar det ca 5-10 min på cykel! Tillträde flexibelt beroende på användning. *** Går att köpa aktiebolaget som äger fastigheten för den som vill*** *** ENDAST BOKADE VISNINGAR VID BEKRÄFTAD FINANSIERING - RING MÄKLAREN FÖR MER INFO***

Gråbergsvägen 20, ERIKSBERG, Uppsala kommun

Gråbergsvägen 20

Villa
ERIKSBERG, Uppsala kommun
Riksmäklaren
8 250 000 kr
165 + 22 m²
7 rum
959 m² tomt

På en hörntomt i hjärtat av Eriksberg är denna klassiska 20-talsvilla i 2 1/2-plan med källare belägen. Här erbjuds familjen ett boende i lugnt och barnvänligt område med bekvämt avstånd till både natur och stadsliv, i ett idylliskt villakvarter som består av lugna små gator och grönskande trädgårdar med bekvämt cykelavstånd till Uppsala city, Akademiska sjukhuset, Universitetet och kort promenadavstånd till uppskattade Stadsskogen. Nu är det dags för en ny familj att leva och bo i denna villa som har haft samma ägare sedan 60-talet. Huset erbjuder gott om ytor och många detaljer från 20-talet bevarade, här finns ursprungliga trägolv och fönster i två väderstreck i de flesta rum som ger rikligt med ljusinsläpp och framförallt utsikt över det mysiga villakvarteret. På entréplanet finns hall med gott om plats för familjens ytterkläder, gäst wc, ett härligt vardagsrum med plats för soffgrupp intill den öppna spisen, en matsal och ett kök som renoverades med ny inredning 2012. På övervåningen finns ett rymligt allrum, två sovrum samt duschrum och badrum. Ytterligare en trappa upp, på vinden, finns två sovrum - en perfekt våning för tonårsbarnen som önskar avskildhet eller för dig som önskar arbeta ostört hemifrån. Källarvåningen är oinredd och här finns gott om förvaringsmöjligheter och tvättstuga. För bilen finns plats i carport och härifrån når du enkelt groventrén på sidan av huset som leder både till hallen och till källaren. På den grusade uppfarten finns plats för flera bilar. I Eriksberg bor du nära naturen i Stadsskogen och Hågadalens härliga omgivningar med fantastiska vandringsmöjligheter. Från Gråbergsvägen är det gångavstånd till Västertorg med matbutiker, apotek, vårdcentral, frisör mm. I närområdet finns även skolor, förskolor, restauranger, bibliotek och övrigt serviceutbud. Nära till kommunikationer med buss och med cykel tar du dig till stadskärnan på bara 15 minuter. Huset är besiktat av försäkrat för dolda fel genom Anticimex - Trygga Hem. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Sundins väg 2, JÄRLÅSA, Uppsala kommun

Sundins väg 2

Villa
JÄRLÅSA, Uppsala kommun
Riksmäklaren
Pris saknas
122 m²
4 rum
4 474 kr/mån

Friliggande bostadsrättsvilla i ett gemytligt samhälle med skola, förskola, butik samt goda bussförbindelser till Uppsala samt Sala. Bostaden som är en enplansvilla om ca 122 kvm med tillhörande garage har genomgått en totalrenovering av badrum, kök och resterande ytskikt under de senaste åren. Tillgång till eget garage i direkt anslutning till groventrén, här i garaget finns även en separat förrådsdel. Trädgården på framsidan och sidan av huset är omgiven av ett staket samt buskage för insynsskydd. Huset har en öppen planlösning mellan matplats och kök med en stor köksö som skiljer ytorna åt. Här finns möjlighet till ytterligare ett rum, i när husen byggdes var platsen för matsal planerad som bibliotek, bostaden är registrerad som 5 rok idag. Tre stora sovrum varav det ena har en altandörr ut till trädgården på husets baksida och de andra två har gott om utrymme. Det vardagsrummet är ljust och öppet med en altandörr ut till baksidan. Fler av hushållen intill har anlagt en uteplats i anslutning till huset. Fullt utrustat badrum med dusch, gäst wc samt tvättstuga med groventré. Måste ses! BRF Hasselbo En förening med 18 bostadsrätter fördelade på 6 st 1-plansvillor med garage samt 2-3 rok i lägenhetsbyggnad. När många föreningar planerar att höja avgiften har istället avgiften sänkts och lån har betalats av. Skötseln av huset så som målning, tak och allmänytor sker via föreningen. Järlåsa erbjuder både förskola och skola (F-6) och en aktiv idrottsförening med tillgång till en stor sporthall samt elljussår. Goda bussförbindelser med Uppsala och Sala från samhället, här finns även pizzeria, café, matbutik och bensinmack. Området har mycket att erbjuda i naturväg så som flertalet sjöar där man kan svalka sig med ett dopp eller ta en tur ut på sjön och prova sin fiskelycka. Här finns även gott om bär- och svampplockningsställen. Varmt välkomna på visning!

  • Uteplats
Fyrisvallsgatan 10A, LUTHAGEN, Uppsala kommun

Fyrisvallsgatan 10A

Lägenhet
LUTHAGEN, Uppsala kommun
Riksmäklaren
1 595 000 kr
29 m²
1 rum
vån 1/5
2 618 kr/mån
55 000 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade etta där man har utnyttjad varje centimeter på bästa sätt. Lägenheten har tilltalande färger och materialval och fördelar sig på en hall med garderober, ett rymligt badrum förberett för tvättmaskin, sovalkov med plats för dubbelsäng, allrum med härligt ljusinsläpp och utgång till den härliga och stora uteplatsen i söderläge samt ett smakfullt kök med god förvaring. Till lägenheten hör ett källarförråd. Brf Solitär har satsat mycket på gemensamhetsutrymmena och det märks på det vackra orangeriet som man kan boka och ha fester och events, eller vad sägs om den ovanligt stilsäkra tvättstugan med en loungedel. I huset finns det en sushirestaurang och inte långt härifrån ligger Mimmi Ekholms plats med all tänkbar service så som ICA, gym, café och restauranger. Bra cykel- och gångvägar in till centrum samt goda bussförbindelser. Nära till E:4ans påfart. Vart välkommen på visning!

  • Uteplats
  • Hiss
Trollbäcksvägen 9, null, Uppsala kommun
  • Sön 7 apr kl 13:00
Trollbäcksvägen 9, null, Uppsala kommun, bild 2
Trollbäcksvägen 9, null, Uppsala kommun, bild 3

Trollbäcksvägen 9

Villa
Uppsala kommun
Riksmäklaren
3 095 000 kr
121 + 73 m²
566 m² tomt

Letar ni ett välplanerat, barnvänligt enplanshus med framtidspotential? På ett gatunamn som slungar en in i skogarna kring Mattisborgen väntar det här huset på sin nästa familj. Huset, enplan med källare har en totalyta om 194 kvm. Entréplanet har hall, kök med stor matplats, duschrum med toalett, vardagsrum med stora fönster och hela fem sovrum. Från matplatsen har ni utgång till husets altan i bästa syd-väst läge. I källaren har vi en klassisk gillestuga, pingisrum (förråd/hoppbyrum), tvättstuga, duschrum med toalett och klädkammare. Fastigheten har ett rymligt vidbyggt garage. Trollbäcksvägen 9 har en uppväxt, lättskött tomt i syd-västläge och badar i sol. Den ramas in av en häck och som ger ett naturligt insynsskydd ett stort körsbärsträd stoltserar på tomten och ger naturlig skugga. Sjungarparken gränsar till fastigheten. Bälinge är ett lugnt och barnvänligt område, knappt 15 km från centrala Uppsala. På promenadavstånd ligger områdets två skolor, Bälinge skola med klasser från förskoleklass till årskurs 5 och Hagmarkens skola med klasser från förskoleklass till årskurs 3. Tre förskolor finns: Klockarbol, Hagmarken och Bälinge. Allt man behöver ligger nära, livsmedelsbutik, pizzeria, bibliotek, vårdcentral, ”Bälingebadet” - sommarbad med 3 utomhuspooler samt stadsbuss med täta bussförbindelser till Uppsala. Här finns ett rikt föreningsliv med Bälinge IF som är en stark idrottsförening med verksamhet inom fotboll, längdskidor, innebandy och bordtennis. Cirka 4 km nordväst om Bälinge finns Edenhofs golfklubb och på ca 6 km avstånd finns även två ridskolor, Bälinge ryttarförening och Agersta islandshästcenter. Närmsta padelbana hittar ni hos Agersta islandshästcenter. Huset är besiktigat. Tillträde enligt överenskommelse, snabbt tillträde är möjligt. Det här är en kommande försäljning information och bilder kommer att läggas till. Kan det här vara ert nästa boende? Då är ni varmt välkomna att visa ert intresse redan nu. Anne Weyde - Mäklaren genom livet.

  • Premium
Lästmakargatan 8A, SALABACKE, Uppsala kommun

Lästmakargatan 8A

Lägenhet
SALABACKE, Uppsala kommun
Riksmäklaren
1 590 000 kr
44 m²
1 rum
vån 2/3
3 231 kr/mån
36 136 kr/m²

Rymlig etta med stort kök och härligt vardagsrum med balkong i soligt läge. I denna stora etta på hela 44 kvadrat finns alla möjligheter att trivas riktigt bra. Hallen är rymlig med gott om förvaring. Badrum med kakel och klinker samt förberett för tvättmaskin. Köket är stort med gott om plats där originalskåpen är bevarade och i bra skick. Vardagsrummet är lägenhetens höjdpunkt. Här finns massor med plats för stor soffgrupp, läshörna eller hemmakontor samt en sovalkov som gör att man får en sovplats som är lite avskilt från övriga rummet. Möjlighet till snabbt tillträde finns om så önskas! Här på Lästmakargatan 8A bor du i Brf Österstull som är en stabil förening med många renoveringar gjorda och god ekonomi. Föreningens medlemmar har fördelen att kunna nyttja ett gym, cykelförråd, hobbyrum, gästlägenhet, samt sju tvättstugor där det är lätt att få tvättid. Sala backe är ett lugnt och populärt område där det mesta finns inom promenadavstånd. Stora välskötta parkområden finns på gångavstånd såsom Källparken. Lägenheten är optimalt belägen med närhet till de stora utbuden av shopping, restauranger och caféer både i stadskärnan och vid Gränby centrum. I det direkta närområdet finns livsmedelsbutiker, konditorier samt restauranger. Centrala Uppsala nås med enkelhet genom endast ca 7 minuters cykeltur via någon av de trevliga cykelbanorna som omger Uppsala som även tar dig till flertalet av universiteten. Med kort promenadavstånd finns busshållplats som tar dig till city på några minuter och för pendlaren finns E4:ans på- och avfart nära till hands.

  • Balkong
Östra Lackeviksvägen 45, Östammar/Öregrund, Östhammars kommun

Östra Lackeviksvägen 45

Fritidshus
Östammar/Öregrund, Östhammars kommun
Riksmäklaren
3 250 000 kr
90 + 8 m²
3 rum
2 081 m² tomt

Mellan Öregrund och Östhammar, alldeles intill havet, finner ni denna idyll som erbjuder ett rikt friluftsliv året runt. En välhållen och ompysslad villa med permanentstandard och garage, ett hus som har gott om utrymme för familj och vänner. Huset har tillgång till vatten via föreningen året runt samt eget avlopp. Huset erbjuder fina umgängesytor med en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök vilket också gör att utrymmet får ljusinsläpp från tre väderstreck. Vardagsrummet erbjuder gott om plats, kamin samt dörr ut till en fantastisk altan med bästa solläge och fin sikt ut mot den egna tomten och omgivningarna. Ett fullt utrustat kök med matplats intill fönster med fin utsikt. Två rymliga sovrum, ett fullt utrustat badrum samt separat tvättstuga. Kommer vänner och familj på besök finns det även ett fint gästhus. Intill huset står ett rymligt garage och det finns en bra uppställningsyta för fordon intill. Släng handduken över axeln och traska ner till båten eller för att ta ett dopp i havet, strax intill fastigheten finns det en vik som erbjuder en riktig sommaridyll med sköna klippor, brygga och strand som passar alla åldrar. Båtplats med y-bom i den fina båthamnen ingår i samfälligheten, här finns även en samlingsplats med grill.

Biotopstigen 3, Öregrund, Östhammars kommun
  • Mån 1 apr kl 15:10

Biotopstigen 3

Fritidshus
Öregrund, Östhammars kommun
Riksmäklaren
3 250 000 kr
83 m²
4 rum
635 m² tomt

Tillfälle att förvärva fritidshus med suveränt läge på fantastiska Sunnanö! Villan är byggd i lösvirke och har en mycket tilltalande planlösning med kök och vardagsrum i en öppen planlösning. Tack vare högt till tak och panoramafönster som sträcker sig från golv till tak har rummet ett otrolig rymd och ett härligt ljusflöde, i vardagsrummet står även en kamin som ger hög mysfaktor och är en bra värmekälla. Från både kök och vardagsrum finns utgång till en stor altan om ca 60 kvm i ett lugnt läge mot lummigt skogsområde där ni under hela dagen kan sitta i solen. Tack vare husets utformning får ni på altanen två vindskyddade lägen. Vidare finns tre sovrum varav det ena lite större med ingång till klädkammare och badrum med bastu. Genomgående parkettgolv och vita målade väggar ger tillsammans med högblanka köksluckor och rostfria vitvaror stilsäker känsla över huset. Här bor ni med ett fantastiskt läge på Sunnanö där det bland annat finns fina motionsspår, tennisbana, havsbad vid omtyckta sandstränder. I närheten finns Katarinöras båtklubb med egen klubbholme med vedeldad bastu och grillplatser. Från fastigheten är det bara ca en kilometer till Öregrund centrum med ett rikt krog- och kulturliv. Öregrund som är en av Sveriges bäst bevarade trästäder, är mycket uppskattad för sin småstadscharm och pittoreska hamn. Här finns ett brett utbud av restauranger, caféer och butiker. I närheten finns skola och förskola samt en kort bilväg bort ligger Öregrunds Golfklubb. Mycket billigt boende med en låg månadskostnad.

  • Plus
Fågelbo 14, Jumkil, Uppsala kommun

Fågelbo 14

Villa
Jumkil, Uppsala kommun
Riksmäklaren
5 750 000 kr
160 + 110 m²
10 rum
3 209 m² tomt

Kontakta mäklaren för att boka tid för vinsing! Här ges möjlighet att förvärva ett vandrarhem som i dagsläget erbjuder över 20 st sängplatser. Byggnaden har tidigare varit ett gammalt HVB och är fortsatt taxerad som vårdbyggnadsfastighet. Det ges möjlgihet att taxera om byggnaden vid intresse. Bostaden erbjuder 9 st sovrum samt ett tillhörande gästhus med eget kök samt badrum. Huvudbyggnaden fördelar sig på 3 plan och har sovrum på entreplan samt övervåning. Till sovrummen tillkommer det 3 st toaletter, 2 tvättstugor, duschrum samt ett stort kök som man har flyttat ut till garaget som du når via källaren. Bostaden har under senaste åren genomgått större renovering som: Bytt avloppstammar och brunnar i golv källare, stor översyn av reningsverket, installerat 3st, vattentankar för större kapacitet, installerat en till varmvattenberedare, byggt nytt duschrum i källaren, tryckt vattenbrunnen för bättre tillrinning, ny pump till vattenbrunnen, ny pump till infiltrationsanläggningen, byggt nytt kök i garaget, nya maskiner i tvättstugan, installation av 4st laddstationer för elbilar, ökat huvudsäkring och grävt in större inkommande elledning till fastigheten, byggt utehuset/grillhyttan samt lagt ny stenterass. Fastigheten är belägen 25 min utanför Uppsala. Här bor du med närhet till natursköna områden. Gällande bussförbindelser så går bussen precis utanför fastigheten och går ungefär 4 gånger per dag.

  • Plus
Börjegatan 8A, FRÄMRE LUTHAGEN - FJÄRDINGEN, Uppsala kommun
  • Tor 4 apr kl 17:00
Börjegatan 8A, FRÄMRE LUTHAGEN - FJÄRDINGEN, Uppsala kommun, bild 2
Börjegatan 8A, FRÄMRE LUTHAGEN - FJÄRDINGEN, Uppsala kommun, bild 3

Börjegatan 8A

Lägenhet
FRÄMRE LUTHAGEN - FJÄRDINGEN, Uppsala kommun
Riksmäklaren
3 750 000 kr
62 m²
3 rum
vån 2/5
3 576 kr/mån
60 484 kr/m²

I anrikt och omtyckt område finns denna mycket fint renoverade bostad, belägen på en lugn återvändsgatan med tillgång till privat innergård och ett stenkast bort finns den grönskande Vasaparken. I Främre Luthagen erbjuds du ett stadsnära boende med tillgång till allt vad Uppsala har att erbjuda i form av shopping, kultur och nöjen. På några minuters promenad finns välsorterade Ica Luthagens Livs, apotek och några av Uppsalas bästa restauranger. Via hiss från markplan nås lägenheten som är genomgående mycket smakfullt renoverad med många vackra detaljer såsom fiskbensparkett, djupa fönsternischer med fönsterbrädor i sten och dubbeldörrar. När ni stiger in i bostaden välkomnas ni av en inbjudande hall som tar er vidare in till bostadens hjärta - det renoverade köket i stilrent utförande. Vardagsrummet är rymligt och erbjuder plats för både soffgrupp och matbord. Från vardagsrummet nås den rymliga balkongen, här njuter ni av kvällssolen under sommaren och utsikt mot det anrika Vasahuset. Bostaden har två sovrum, varav ett större med ett vackert bevarat trägolv, och ett mindre som kan användas som till barn eller som kontor, med golvvärme för extra komfort. Badrummet är stilfullt inrett med svarta och vita färger, och är utrustat med golvvärme samt en duschhörna. Brf Glunten är en stabil förening med en belåningsgrad på endast 1875 kr/m². Flertalet större renoveringar har utförts under åren. Föreningen har flera gemensamma utrymmen så som tvättstuga, torkrum, gästrum med dusch och toalett som kan bokas av medlemmarna mot en avgift. Föreningen har även en trevlig trädgård med grill och utemöbler. Välkommen på visning av din drömlägenhet i centrala Uppsala!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Magasinsgatan 9B, KUNGSÄNGEN, Uppsala kommun
  • Budgivning pågår
  • Tis 2 apr kl 17:15
Magasinsgatan 9B, KUNGSÄNGEN, Uppsala kommun, bild 2
Magasinsgatan 9B, KUNGSÄNGEN, Uppsala kommun, bild 3

Magasinsgatan 9B

Lägenhet
KUNGSÄNGEN, Uppsala kommun
Riksmäklaren
3 595 000 kr
84 m²
3 rum
vån 5/7
4 325 kr/mån
42 798 kr/m²

Stilren genomgångslägenhet om 84 kvm med högt och fritt läge på våning 5. Hissen tar er direkt från garaget eller huvudentrén upp till våningen utan att passera några trappor. Bostadens yta fördelar sig på en hall med bra förvaring med badrummet nära till hands och generösa umgängesytor. Vinkeln i planlösningen gör att varje rum känns avskilt från de andra trots den öppna planlösningen mellan kök, matplats och vardagsrum. Här finns två fantastiska balkonger där den ena är en stor inglasad balkong med eftermiddag-och kvällssol. Panoramautsikt ut över omgivningarna där domkyrkans spiror och slottets kupol syns, även Fyrisån skymtas mellan grannhusen. Här finns utrymme nog att erbjuda plats för loungemöbler eller ytterligare en matplats och annan inredning. Det väl tilltagna badrummet är ett helkaklat badrum med bekvämligheter så som tvättmaskin och torktumlare med tillhörande förvaring och en rymlig dusch Här finns även två rymliga sovrum där det ena rummet har en avlång klädkammare med flertalet skjutdörrar, ytan bakom är stor nog att inredas som ett mindre hemmakontor vid behov och ändå ge plats åt kläder och skor. I det andra sovrummet finner ni utgången till hemmets andra balkong med morgonsol. Hela bostaden har en enhetlig stil och fint ljus från stora fönsterpartier. Brf Gustav Vasa är den sista och avslutande trädgården i populära Kungsträdgårdarna. Föreningen erbjuder de boende en fantastisk gemensam takträdgård med härlig utsikt från sjunde våningen där det finns ett gemensamt växthus för odlingar. Dessutom finns den gröna, lummiga innergården med blommande träd och bärbuskar. Området bjuder på färskt bröd från Thriller, matvarubutiker, förskolor, gym, frisersalonger, skönhetssalong, apotek samt en cykel- och gångbro som knyter ihop Kungsängen och Stadsträdgården. Med endast några minuters promenad tar ni er till city med shopping, nöjen, kultur och det vida utbudet av restauranger och pubar. Resecentrum erbjuder ett ypperligt pendlarläge och strandpromenaden invid Fyrisån inbjuder till en avkopplande boendemiljö.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fjällbo Selknä 155, MARIELUND, Uppsala kommun
  • Sön 7 apr kl 15:00
Fjällbo Selknä 155, MARIELUND, Uppsala kommun, bild 2
Fjällbo Selknä 155, MARIELUND, Uppsala kommun, bild 3

Fjällbo Selknä 155

Villa
MARIELUND, Uppsala kommun
Riksmäklaren
5 985 000 kr
244 m²
10 rum
1 663 m² tomt

Med perfekt läge, i idylliska Fjällbo, finner ni detta rymliga tvåplanshus med dubbel-varmgarage där det under -22 installerades 28 solpaneler på taket, energiklass B. Under 2014 byggdes huvudbyggnaden ihop med den intilliggande sommarstugan vilket resulterade i ett rum med stora fönsterpartier mellan de två byggnaderna som ger vy direkt mot skogen helt utan insyn - Här är det enkelt att föreställa sig vilka trevliga sammankomster som kan komma att utspelas med familj, släkt och goda vänner. Tillgång till egen båtplats där du kan ta dig ut på sjön Trehörningen samt en gemensam badbrygga där du kan njuta av Selknäviken. Den trevliga planlösningen fördelar sig på entréplan med hall, bibliotek med täljstenskamin, kök, vardagsrum med stora fönsterpartier mot skogen, fem sovrum, allrum, förvaringsutrymme, tvättstuga samt ett badrum med badkar och dusch. På övre plan finns ett sovrum, duschrum samt ett stort allrum där hela familjen får plats. Här finns utgång till balkongen i väst som vetter mot trädgården. Det finns också två skilda uteplatser. En större sådan i "vecket" av huset där man innesluts av huset och blombuskar, perfekt för utemåltider och umgänge, en annan som vetter mot skogen. Trädgården är fri från insyn och erbjuder ett växthus, ett större rabattområde, samt två områden med pallkragar för odling. Det finns även ett äppelträd med 4 äppelsorter, vinranka med vindruvor, körsbärsträd (med ätkörsbär), fläder (en sort som är ätbar), röda och svarta vinbär, krusbär, slånbär, och hallon (blåbär och svamp finns i skogen bakom). Förutom det så finns flertalet blombuskar som t.ex. syrén och schersmin. Denna trädgårdstomt är verkligen en riktig sommardröm! Till huset hör ett dubbel-varmgarage med plats för två bilar samt plats för ytterligare 3+ bilar på husets uppfart. Det finns också en större bod med 3 rum där man kan ställa cyklar, stapla ved etc. Fjällbo är en naturskön och lugn plats med trevliga grannar där du med bil tar dig in till Uppsala på 20 minuter och pendlar du vidare via E4:an når du den södra påfarten på 15 minuter. Bussarna som du når via en kvarts promenad går en gång i halvtimmen och om du sommartid vill göra något extra kan du ta Lennakatten in till stan från Selknäviken. För den friluftsintresserade kan här njutas härliga av naturupplevelser året om och du bor nära intill ett av Uppsalas mest omtyckta friluftsområden Fjällnora. Ta en rogivande promenad i naturen längs Upplandsleden, plocka svamp, eller ta med en fikakorg till den närliggande bryggan och njut av vattnet. På vintern plogas fina banor upp för långfärdsskridskor och längdskidåkning. Skola FK till åk 3 finns vid Funbo kyrka och det finns flera förskolor i närområdet, bland annat i Gunsta. Inom cykelavstånd ligger Länna Bruks bryggeri och restaurang. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

  • Premium
  • Energieffektiv
Svartbäcksgatan 123, SVARTBÄCKEN, Uppsala kommun
Svartbäcksgatan 123, SVARTBÄCKEN, Uppsala kommun, bild 2
Svartbäcksgatan 123, SVARTBÄCKEN, Uppsala kommun, bild 3

Svartbäcksgatan 123

Lägenhet
SVARTBÄCKEN, Uppsala kommun
Riksmäklaren
5 900 000 kr
123 m²
3 rum
vån 5
7 750 kr/mån
47 967 kr/m²

Nu ges tillfälle att förvärva en sällsynt terraslägenhet med oslagbart läge intill grönskande parkområden. Här kan ni njuta av en bostad med stora fönsterpartier som ger rikligt med ljusinsläpp, en takhöjd som sluttar upp mot 3,35 meter, braskamin, två stora terrasser, en balkong och en mycket tilltalande planlösning - här är en lägenhet som verkligen erbjuder det lilla extra! När du kliver in i hallen möts du direkt av lägenhetens rymd som fås genom öppna ytor, den härliga takhöjden och de stora fönsterpartierna. I hallen finns gott om förvaring i en hel garderobsvägg och intill finns även en klädkammare. Hallen får fint ljus genom ett högt sittande takfönster och här, i en bredare del av hallen finns plats för en trevlig arbetshörna. Lägenhetens kök är socialt med en halv köksö som delar av mot vardagsrummet, här kan du duka upp buffén när vännerna kommer på besök. Matplatsen i köket ligger intill ett stort fönsterparti över hörnet i två väderstreck och här kan ni njuta av trädtopparna i parken intill. I vardagsrummet kan du möblera med matsalsbord och en soffgrupp intill braskaminen som värmer på kyliga kvällar. Här finns utgång till en mindre balkong och till en stor takterrass med sol från eftermiddag och hela kvällen samt en vidsträckt utsikt över Svartbäcken. Vidare finns två sovrum, båda lugnt och trivsamt belägna mot gropen. Det ena sovrummet har förvaring i hel garderobsvägg och utgång till lägenhetens andra takterrass, som är säljarnas favorit. Här njuter man av förmiddagskaffet och utsikten över den grönskande gropen i Svartbäcken. Lägenheten har också två helkaklade våtrum, det ena med badkar och det andra med dusch. Båda har fönster och är stilrent utförda med vitt kakel på väggen och grått klinker på golv med golvvärme. Om ni önskar en 4:a så finns möjlighet att göra ett rum till av vardagsrummet vilket var denna lägenhets ursprungliga planlösning. I Brf Galgbacken bor du i en mycket välskött förening med hiss från källarplan där lägenhetens förråd och gemensam tvättstuga tvättstuga finns. Läget är oslagbart, omgiven av natur- och parkmiljö som förutom ger en grönskande utsikt även bjuder in till härliga promenader eller en löptur i Röborundan. Till city tar du dig på cykel på ca 10 min och med en promenad på 25 min. Önskar du åka buss finns busshållplats utanför dörren. Med bil tar du dig snabbt ut på Bärbyleden och vidare till E4:an. Via Bärbyleden tar du dig också enkelt till Gränbystaden med all service och vill promenera till mataffären har du Torbjörns Torg på bekvämt avstånd. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan nu till denna bostad som kommer ge dig ett fantastiskt hem! Detta är en kommande annons och försäljning är planerad under våren.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Skyttelgatan 1, KUNGSÄNGEN, Uppsala kommun

Skyttelgatan 1

Lägenhet
KUNGSÄNGEN, Uppsala kommun
Riksmäklaren
3 195 000 kr
82 m²
3 rum
vån 2/6
5 218 kr/mån
38 963 kr/m²

Välkommen till den välplanerade och ljusa lägenhet med en stor balkong i sydväst läge! Lägenheten har ett fantastiskt ljusinsläpp och erbjuder en ljuvlig atmosfär. Bostaden är välplanerad och erbjuder generösa umgängesytor och har en lagom öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där ljuset flödar in från stora fönsterpartier på husets gavel och ger ljusspridning från de många fönstren i två olika väderstreck. När du kliver in via hallen möts du av en stor och rymlig hall med gott om förvaringsmöjligheter på vänster sida. Rakt fram från hallen kliver du in masterbedroom som erbjuder gediget sovrum med ett stort fönster mot innergården. Vidare in i lägenheten möts du av ett till stort sovrum med en till klädkammare. Det sociala ytorna finner du längst in i lägenheten här möts du av ett stort vardagsrum med plats för en fullstor soffa samt tillhörande möblemang. Du når också ut till en stora balkongen om ca 14 kvm. Köket är välutrustat med allt du behöver för att underlätta vardagen och i angränings till köket finner du matplatsen som erbjuder upp till 8 st personer. Här bor du med nära till det mesta i detta expansiva område som nu vuxit fram rejält med klass och stil, grönskande innergårdar och ett stadsnära boende med alla dess fördelar. Med endast några minuters promenad tar ni er till city med shopping, nöjen, kultur och det vida utbudet av restauranger och caféer. Resecentrum erbjuder ett ypperligt pendlarläge då Kungsängen har en egen entré till Resecentrum och strandpromenaden invid Fyrisån inbjuder till vackra promenadstråk och en avkopplande boendemiljö. Här finns förskolor, gym, frisersalonger, skönhetssalong, mataffär (Willys), apotek samt en cykel- och gångbro som knyter ihop Kungsängen och Stadsträdgården. Anna Petrus park som ligger alldeles intill erbjuder roligheter för både stora och små barn. På Studenternas samlas alla sportfantaster, både sommar och vintertid. Kungsängen fördelas av en bra mix av människor med allt ifrån studenter, barnfamiljer till äldre par - Helt enkelt ett område där det är lätt att trivas och känna sig hemma!

  • Balkong
  • Hiss
Vasagatan 1A, FRÄMRE LUTHAGEN - FJÄRDINGEN, Uppsala kommun
Vasagatan 1A, FRÄMRE LUTHAGEN - FJÄRDINGEN, Uppsala kommun, bild 2
Vasagatan 1A, FRÄMRE LUTHAGEN - FJÄRDINGEN, Uppsala kommun, bild 3

Vasagatan 1A

Lägenhet
FRÄMRE LUTHAGEN - FJÄRDINGEN, Uppsala kommun
Riksmäklaren
3 200 000 kr
35 m²
1 rum
vån 6/7
2 929 kr/mån
91 429 kr/m²

* Fast pris - Först till kvarn! * Kontakta ansvarig mäklare för att boka in tid för visning. Möjlighet för juridisk person att köpa! - I Uppsalas vackraste byggnad finns nu möjlighet för dig som köpare med högt ställda krav att köpa en exklusiv och välplanerad 1:a i Vasahusets vindsvåningar! Med sin himmelsblå färg är det också ett av de mest igenkända husen i staden. Arkitekten Erik Hahr ritade Vasahuset i den för tiden mest trendiga stilen med pampiga portar och vackra trapphus. Lägenheten håller en genomgående hög standard med påkostade och smakfulla materialval, såsom Carrara marmor i kök och badrum, integrerade högtalare i taket, takfönster där mörkläggning och vädring styrs via fjärrkontroll, kombinerad tvättmaskin/torktumlare samt belysning i form av infällda spotlights med dimmerfunktion som förhöjer boendekvalitén. Fastigheten är uppförd 1907 och under 2016-2017 genomgick fastigheten en omfattande ombyggnation till att innehålla 29 st vindslägenheter som stod klara för inflytt under mars 2017. De välplanerade 35 kvadratmetrarna utgörs av hall med bra förvaring, ett unikt allrum med charmig vindskaraktär och takfönster som ger vy mot Domkyrkan och Uppsala innerstads takåsar där det finns plats för stor säng, soffa samt skrivbord. I köket från Ballingslöv med nordisk design och på vitvaror från Miele finns plats för matbord intill under de fina takfönstren som ger ett härligt ljusinsläpp till hela bostaden. Även badrummet genererar en exklusiv känsla tack vare de lyxiga materialvalen. Ett boende för den som önskar det där lilla extra och lite där till! Främre Luthagen är ett av Uppsalas mest attraktiva områden med flertalet grönområden och med Vasaparken som närmsta granne, blandad bebyggelse och vackra hus i klassisk stil. Området är uppskattat för dess lugn men med City och stadens puls inom ett bekvämt avstånd. I närområdet finns välsorterad ICA-butik, restauranger, café, apotek och butiker. Som studerande bor du med närhet till flera av universitetets institutioner, med Ekonomikum som den närmaste endast ett par hundra meter från husets port. Uppsalas rika nationsliv ligger i direkt närhet eller på kort gångavstånd. Goda kommunikationer för dig som pendlar till Stockholm med bil så har du närhet till påfart för E4:an samt att du cyklar till Uppsalas centralstation på ca 10 minuter. Gillar du att motionera och promenera, eller åka längdskidor finns den uppskattade Stabbyskogen i närheten - Detta är några av fördelarna med lägenhetens läge i Främre Luthagen!

  • Premium
  • Hiss
Torgny Segerstedts allé 4, ROSENDAL, Uppsala kommun
Torgny Segerstedts allé 4, ROSENDAL, Uppsala kommun, bild 2
Torgny Segerstedts allé 4, ROSENDAL, Uppsala kommun, bild 3

Torgny Segerstedts allé 4

Lägenhet
ROSENDAL, Uppsala kommun
Riksmäklaren
1 795 000 kr
48 m²
2 rum
vån 2/5
3 621 kr/mån
37 396 kr/m²

Välkommen till en välplanerad gavel tvåa, belägen på vån 2 i fastighet från 2015. Bostaden är smidigt och nära belägen den härliga grönskande stora terrassen. Ett bra läge nära Uppsalas stadskärna samt en ytsmart planlösning är några av de attribut som kännetecknar detta boende. Ett tillfälle att förvärva en två i det mycket eftertraktade Rosendal. Till lägenheten hör ett förråd och i föreningen finns även gemensamma cykelförråd. Mer information om Smaragden : http://rosendaluppsala.se/smaragden/ Rosendal är ett nytt växande område med naturen inpå knuten. Här finns gym, tennisbanor, padeltennis, basket och restauranger. Endast stenkast bort ligger också stadsskogen med sina härliga motionsspår. Goda förbindelser till Uppsala city via fina cykelvägar eller buss. BMC, Akademiska, SLU, Ångströmslaboratoriet och Ulltuna ligger på ett bekvämt cykelavstånd.

  • Premium
  • Hiss
Ullsaxvägen 19, VALSÄTRA, Uppsala kommun
  • Mån 8 apr kl 17:00

Ullsaxvägen 19

Radhus
VALSÄTRA, Uppsala kommun
Riksmäklaren
4 495 000 kr
106 + 106 m²
4 rum
366 m² tomt

Trivsamt kedjehus med ett lugnt läge på återvändsgata som ger närhet till skolor, förskolor och grönområden. Här bor familjen på stora ytor 106 + 106 kvm där entréplanet erbjuder hall med kapprum och gäst-wc, härligt vardagsrum med stort fönsterparti som ger fint ljusinsläpp, 3 sovrum varav master bedroom har utgång till skyddad altan i soligt sydvästläge. Kök med matplats invid fönsterparti samt badrum med takfönster som ger ett trevligt ljus. En trappa ner finns ett stort allrum som idag delats av som allrum och sovrum, ytterligare ett sovrum samt förrådsmöjligheter. Här finns också en tvättstuga med bastu och dusch samt wc. På Ullsaxvägen bor du i ett mycket lugnt och barnvänligt område och läget vid återvändsgränden gör det perfekt för barnen att kunna använda gatan för lek. Promenadavstånd till grundskola, förskolor och idrottsanläggningar, fotbollsplaner och ishall. Här bor ni med närhet till flera mataffärer och även Gottsunda centrum med all tänkbar service i form av apotek, post, bibliotek, affärer, systembolag, restauranger, badhus och vårdcentral. Kort avstånd till busshållplats med flera bussförbindelser till City, Uppsala Science Park och Ultuna. För den som tar cykeln finns fina cykelvägar som leder in till centrala Uppsala.

  • Plus
Tackmossvägen 36, JÄRLÅSA, Uppsala kommun
Tackmossvägen 36, JÄRLÅSA, Uppsala kommun, bild 2
Tackmossvägen 36, JÄRLÅSA, Uppsala kommun, bild 3

Tackmossvägen 36

Fritidshus
JÄRLÅSA, Uppsala kommun
Riksmäklaren
1 595 000 kr
55 m²
3 rum
1 836 m² tomt

Helrenoverad stuga på stor öppen tomt med sjöglimt! Altanen är försedd med belysning och ger plats för utemöbler i alla väderstreck! Varmt välkomna till denna gemytliga stuga med året runt standard. Hela huset har renoverats invändigt och tilläggsisolerats. Huset har försetts med ett nytt tak samt nya fönster och dörrar. Ny el har dragits och ett nytt elskåp sitter på plats, nya rördragningar till avlopp samt vatten har gjorts. Huset har öppna sällskapsytor intill ett arbetskök och planlösningen ger ett fint ljusinsläpp och utsikt ut mot den omgivande tomten. Entrén till huset går via hallen men även vardagsrummet har försetts med en dörr som leder vidare ut till den stora altanen. Här finns även en kamin som ger möjlighet för en extra värmekälla. Intill köket ligger ett av sovrummen och från hallen på andra sidan köket ligger sovrum två. Intill hall och sovrum ligger ett stort badrum med dusch samt wc, här har det förberetts för tvättmaskin med rördragning och el. Vid renoveringen av huset har även tomten förhöjts, träd har röjts bort och en ny nedfart samt en väl tilltagen parkeringsplats har anlagts. Intill huset står en liten lekstuga och ett gästhus som kan användas som förråd eller bli sommarens semester projekt. Intill huset ligger ett stort fält och en stig leder ner till sjön. Här spåras det för skidåkning snöiga vintrar av lokala entusiaster. Området/Järlåsa Vid de intilliggande sjöarna Strandsjön och Stennässjön, som är två av flertalet sjöar i området, kan man svalka sig med ett dopp i sjön eller ta en tur ut i båt och prova sin fiskelycka. Bygden har en historia som sträcker sig långt tillbaka i tiden, ett samhälle med fin gemenskap och fantastiska omgivningar för den som vill ut i naturen. Samhället Järlåsa erbjuder både förskola och skola (F-6) och en aktiv idrottsförening med tillgång till en stor sporthall. Täta bussförbindelser till Uppsala och Sala från samhället. Här finns även pizzeria, matbutik, café och bensinmack samt en aktiv brandstation. I området finns det gott om bär- och svampplockningsställen. Allt detta med endast 30 minuters resa till centrala Uppsala.

  • Premium
Kungsgatan 7A, CENTRUM, Uppsala kommun
  • Budgivning pågår
Kungsgatan 7A, CENTRUM, Uppsala kommun, bild 2
Kungsgatan 7A, CENTRUM, Uppsala kommun, bild 3

Kungsgatan 7A

Lägenhet
CENTRUM, Uppsala kommun
Riksmäklaren
2 895 000 kr
86 m²
3.5 rum
vån 1/5
5 655 kr/mån
33 663 kr/m²

Rymlig, ljus och modern - Detta är några av ledorden som beskriver denna trivsamma 3:5a om 86 kvm ett stenkast från Uppsalas stadskärna. Här är det inrett med genomgående ljusa kulörer, ekparkettgolv och helkaklat badrum - allt av bra standard och stilrena materialval. Planlösningen erbjuder ett fullt utrustat kök med matplats invid fönsterparti. Vidare erbjuder lägenheten ett rymligt vardagsrum med utgång till den härliga balkongen i väst med vy mot den trivsamma innergården. Från vardagsrummet nås lägenhetens halvrum som idag nyttjas som matplats – Här är det enkelt att föreställa sig vilka härliga kvällar som kommer att utspelas i goda vänners lag. Utöver det erbjuder lägenheten två bra sovrum varav det ena har ingång till egen klädkammare samt ett helkaklat badrum med tvättmaskin. Kungsgatan är en av Uppsalas mest populära adresser. Här bor du med ett centralt läge där du på några minuter når du allt som Uppsala city har att erbjuda, allt ifrån nöjesliv och shopping till sköna promenader längs Fyrisån. I närheten finns flera trevliga restauranger med uteserveringar, fina parker och service med välsorterade Luthagens Livs och Apotek. Linnéträdgården nås enkelt och här kan du njuta av landets äldsta botaniska trädgård.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Svartbäcksgatan 42E, SVARTBÄCKEN, Uppsala kommun
  • Sön 14 apr kl 13:00
Svartbäcksgatan 42E, SVARTBÄCKEN, Uppsala kommun, bild 2
Svartbäcksgatan 42E, SVARTBÄCKEN, Uppsala kommun, bild 3

Svartbäcksgatan 42E

Lägenhet
SVARTBÄCKEN, Uppsala kommun
Riksmäklaren
4 990 000 kr
96 m²
4 rum
vån 4/4
6 158 kr/mån
51 979 kr/m²

Fantastisk takvåning om 96 kvm på en attraktiv adress i Uppsalas centrala delar som är belägen på fjärde och högsta våningen i huset. Lägenheten har stora fönsterpartier som släpper in ljuset och det är ren njutning att blicka ut mot Fyrisån från rymliga inglasade balkongen. Boarean fördelar sig på en hall med klinkergolv, ljust och luftigt vardagsrum som rymmer plats för stor soffgrupp. I öppen planlösning finner vi köket som med matplats invid fönsterparti. Från kök/vardagsrum finns utgången till den härliga balkong i väster som har ett mycket bra läge - fritt från insyn! Vidare erbjuder lägenheten 3 sovrum i varierande storlekar och två helkaklade duschrum varav det ena med tvättmaskin och torktumlare. Här möts du av en tidlös design med kvalité och färgval i neutrala toner och genomgående vitpigmenterat parkettgolv. Brf Metropolen erbjuder inte bara exklusiva lägenheter utan här bor du med faciliteter för att göra livet så enkelt som möjligt för de boende såsom garage i källarplan där du kan ta hissen direkt upp till ditt våningsplan. Grönskande innergård med lekytor och grillplats. Här bor du med ett centralt läge där du på några minuter når du allt som Uppsala city har att erbjuda, allt ifrån nöjesliv och shopping till sköna promenader längs Fyrisån. I närheten finns flera mysiga restauranger med uteserveringar, fina parker och service med välsorterade Luthagens Livs och Apotek. I närområdet finns också flertalet skolor och förskolor.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 70