Bjurfors Mölndal

Bjurfors Mölndal

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Bifrostgatan 48 E, Mölndal - Pedagogen Park, Mölndals kommun
  • Ons 8 maj kl 16:45
Bifrostgatan 48 E, Mölndal - Pedagogen Park, Mölndals kommun, bild 2
Bifrostgatan 48 E, Mölndal - Pedagogen Park, Mölndals kommun, bild 3

Bifrostgatan 48 E

Lägenhet
Mölndal - Pedagogen Park, Mölndals kommun
Bjurfors Mölndal
2 395 000 kr
51,5 m²
2 rum
vån 6/6
3 730 kr/mån
46 505 kr/m²

Välkomna till denna nyproducerade tvåa högst upp i huset med genomgående vita väggar samt ljus ekparkett. Vi kliver in i en praktisk och rymlig hall där förvaringen är maximal med en imponerande skjutdörrsgarderob. Till vänster ligger det rofyllda sovrummet, vänd mot en lugn och tyst innergård. Sovrumsfönstren är strategiskt placerade för att ha ett behagligt ljusinsläpp. Köket är utrustat med stilsäkra beigea skåp från Marbodal och rostfria vitvaror såsom kyl/frys, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin och fläkt. Bänkskivan i brunbeige ton med matchande laminatstänkskydd utgör en stilren touch tillsammans med en snygg underlimmad diskho med rostfri blandare. En trivsam sittbänk med förvaring förlänger kökets funktionalitet och skapar en härlig atmosfär. Utgången till den härliga balkongen med fri och öppen utsikt finner vi här. Den skapar en perfekt plats att uppskatta omgivningarna och njuta av lugna stunder. Badrummet är inrett med klinker och kakel i moderna, ljusa beiga nyanser. Här finns praktiska detaljer som handdukstork, kommod, spegelskåp och en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Duschväggen är tillverkad i klarglas. Det som gör Brf Växthuset unikt är den mysiga och tysta innergården som ligger på våning 5 av 6. Här kan du njuta av föreningens gemensamma möblerade växthus, omgivet av vackra planteringar och belysning. Läget är fantastiskt med närhet till allt – ta hissen ner till ICA eller utforska närliggande blomsterbutik, restaurang, vårdcentral, tandläkare och gym. En bekväm busshållplats finns precis utanför huset, och för de som önskar finns garageplatser tillgängliga i byggnaden.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Bifrostgatan 48 E, Mölndal - Pedagogen Park, Mölndals kommun
  • Ons 8 maj kl 16:45
Bifrostgatan 48 E, Mölndal - Pedagogen Park, Mölndals kommun, bild 2
Bifrostgatan 48 E, Mölndal - Pedagogen Park, Mölndals kommun, bild 3

Bifrostgatan 48 E

Lägenhet
Mölndal - Pedagogen Park, Mölndals kommun
Bjurfors Mölndal
2 195 000 kr
51,5 m²
2 rum
vån 5/6
3 730 kr/mån
42 621 kr/m²

Välkomna till denna nyproducerade tvåa med genomgående vita väggar samt ljus ekparkett med vattenburen golvvärme för extra komfort. Vi kliver in i en praktisk och rymlig hall där förvaringen är maximal med en imponerande skjutdörrsgarderob. Till höger ligger det rofyllda sovrummet, vänd mot en lugn och tyst innergård. Sovrumsfönstren är strategiskt placerade för att ha ett behagligt ljusinsläpp. Köket är utrustat med stilsäkra beigea skåp från Marbodal och rostfria vitvaror såsom kyl/frys, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin och fläkt. Bänkskivan i brunbeige ton med matchande laminatstänkskydd utgör en stilren touch tillsammans med en snygg underlimmad diskho med rostfri blandare. En trivsam sittbänk med förvaring förlänger kökets funktionalitet och skapar en härlig atmosfär. Här finner vi även den franska balkongen som har en fri och öppen utsikt, vilket skapar en perfekt plats att uppskatta omgivningarna och njuta av lugna stunder. Badrummet är inrett med klinker och kakel i moderna, ljusa beiga nyanser. Här finns praktiska detaljer som handdukstork, kommod, spegelskåp och en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Duschväggen är tillverkad i klarglas. Det som gör Brf Växthuset unikt är den mysiga och tysta innergården som ligger på våning 5 av 6. Här kan du njuta av föreningens gemensamma möblerade växthus, omgivet av vackra planteringar och belysning. Läget är fantastiskt med närhet till allt – ta hissen ner till ICA eller utforska närliggande blomsterbutik, restaurang, vårdcentral, tandläkare och gym. En bekväm busshållplats finns precis utanför huset, och för de som önskar finns garageplatser tillgängliga i byggnaden.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Knarrhögsgatan 4B, Mölndal - Innerstaden, Mölndals kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Mån 6 maj kl 16:45
Knarrhögsgatan 4B, Mölndal - Innerstaden, Mölndals kommun, bild 2
Knarrhögsgatan 4B, Mölndal - Innerstaden, Mölndals kommun, bild 3

Knarrhögsgatan 4B

Lägenhet
Mölndal - Innerstaden, Mölndals kommun
Bjurfors Mölndal
1 795 000 kr
36 m²
1 rum
vån 1/4
2 972 kr/mån
49 861 kr/m²

Med ett centralt läge i Mölndal och i en välskött fastighet och HSB-förening finner vi denna fina bostad! Här är det bara att flytta in! Lägenheten om ca 36 kvm är ytterst välplanerad och har stora fönsterpartier där ljuset flödar in och sprider sig vackert över rummens alla ytor. Bostaden är planerad med ett stilrent kök med matplats, rymligt och lättmöblerat allrum, bra förvaringsmöjligheter i en klädkammare samt ett fräscht och ett trivsamt badrum. Här bor ni centralt i Mölndal med täta kommunikationer både via buss, spårvagn och tåg men ändå med ett lugnt lummigt läge. Välkomna!

  • Premium
Åby allé 5, Mölndal - Stallbacken, Mölndals kommun
  • Tor 2 maj kl 18:00
Åby allé 5, Mölndal - Stallbacken, Mölndals kommun, bild 2
Åby allé 5, Mölndal - Stallbacken, Mölndals kommun, bild 3

Åby allé 5

Lägenhet
Mölndal - Stallbacken, Mölndals kommun
Bjurfors Mölndal
1 495 000 kr
25 m²
1 rum
vån 3/4
2 681 kr/mån
59 800 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade etta i populära Stallbacken. Detta hem byggdes 2018 och har 25 välplanerade kvadratmetrar som är belägna på våning tre av fyra. Lägenheten disponerar över en ytterst yteffektiv planlösning med öppna sociala ytor men med en avskild sovalkov som smidigt gömmer undan sängen. Köket har bra med skåpförvaring och diskmaskinen underlättar vardagen. Två stora fönster och den franska balkongen bidrar med ett fint ljusinsläpp. Det får plats både en soffa och ett mindre matbord. Helkaklat badrum som går i vitt och grått. Här bor ni med ett utmärkt samt lugnt läge med närhet till det mesta och skyddat från störande trafik. Bredband ingår i månadsavgiften.

  • Premium
  • Hiss
Bergskroken 2, Krokslätt, Mölndals kommun

Bergskroken 2

Lägenhet
Krokslätt, Mölndals kommun
Bjurfors Mölndal
5 695 000 kr
116 m²
4 rum
vån 6/7
7 237 kr/mån
49 095 kr/m²

Detta hem är beläget på våning 6 av 7 och vi tar enkelt hissen upp till våningsplanet. Bostadens välplanerade ytor har genomgående hög standard och moderna materialval. Stora fönsterpartier åt tre väderstreck skapar ett fint ljusflöde. Lägenheten har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Det är från vardagsrummet som vi når den största terrassen om ca 22 kvm som har ett härligt sydostläge. Denna terrass är inglasad. Vidare är bostaden planerad med ett rymligt huvudsovrum med bra förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderoben. Härifrån nås den andra terrassen om ca 13 kvm som har ett nordvästläge, även denna är inglasad. Det andra och tredje sovrummet är lika stora och passar bra som barn, gäst eller arbetsrum. Båda badrummen nås från hallen, det största är helkaklat och har dusch samt en tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Det andra badrum är även det helkaklat och har dusch. I hallen finner vi även den stora klädkammaren som rymmer både kläder och prylar. Här bor man med alla tänkbara bekvämligheter och det är bara att flytta in. Välkomna på visning.

  • Balkong
  • Hiss
Larssons Berg 4, Mölndal - Stensjön, Mölndals kommun
  • Tor 2 maj kl 16:45
Larssons Berg 4, Mölndal - Stensjön, Mölndals kommun, bild 2
Larssons Berg 4, Mölndal - Stensjön, Mölndals kommun, bild 3

Larssons Berg 4

Lägenhet
Mölndal - Stensjön, Mölndals kommun
Bjurfors Mölndal
3 495 000 kr
69 m²
3 rum
vån 4/5
5 485 kr/mån
50 652 kr/m²

Välkomna till en mycket ljus och fin nyproducerad lägenhet 2017. Högt och fritt läge med närhet till Stensjön. Brf Stensjöberget erbjuder ett modernt och bekvämt boende nära såväl naturen kring Gunnebo Slott som kommunikationer till Mölndals centrum och Göteborg. Lägenhetens välplanerade ytor har genomgående hög standard och moderna materialval. Stora fönsterpartier skapar ett fint ljusflöde över parkettgolven och den öppna planlösningen mellan vardagsrummet och det vita köket i modern stil. Denna trea om ca 69 kvm disponerar över en ytterst yteffektiv planlösning med öppna sociala ytor, helkaklat modernt badrum med tvättmaskin och torktumlare, stilsäkert kök, två bra sovrum samt balkong i sydvästläge med härlig utsikt. Detta kvalitativa boende erbjuder alla tänkbara bekvämligheter samt påkostade och väl genomtänkta materialval från golv till tak. Här bor man nära naturen med sjöar, motionsslingor och Gunnebo Slottspark bara ett par minuter från bostaden. I närområdet finns servicebutik, restaurang, minigolf och kanotuthyrning. Bra busskommunikationer och det är smidigt att ta sig ut på leden in till Göteborg.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hultavägen 127, Kållered - Tulebo, Mölndals kommun
  • Sön 5 maj kl 10:45
Hultavägen 127, Kållered - Tulebo, Mölndals kommun, bild 2
Hultavägen 127, Kållered - Tulebo, Mölndals kommun, bild 3

Hultavägen 127

Lägenhet
Kållered - Tulebo, Mölndals kommun
Bjurfors Mölndal
2 995 000 kr
112,5 m²
5 rum
7 691 kr/mån
26 622 kr/m²

Välkommen till ett välplanerat BR-radhus i detta idylliska och mycket barnvänliga område. Bostaden om 112,5 kvm har ett praktiskt kök och ljust vardagsrum. Fyra bra sovrum varav ett med utgång till en stor och härlig baksida med insynsskyddat läge där ni kan sitta på altanen och njuta av solen. Badrum på vardera plan, klädkammare och tvättstuga som underlättar vardagen. Här bor ni i ett barnvänligt och lugnt område med lekplats alldeles utanför dörren samt nära till förskola och skolor. Här finns också vackra grönområden, Tulebosjön samt bra kommunikationer bara några minuter bort.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Splintvedsgatan 10, Hills, Mölndals kommun
  • Mån 29 apr kl 17:00
Splintvedsgatan 10, Hills, Mölndals kommun, bild 2
Splintvedsgatan 10, Hills, Mölndals kommun, bild 3

Splintvedsgatan 10

Lägenhet
Hills, Mölndals kommun
Bjurfors Mölndal
5 250 000 kr
111 m²
3 rum
vån 3/3
9 752 kr/mån
47 297 kr/m²

Längs en södersluttning i sydvästra Mölndal har Hills Villastad växt fram. Här har det byggts 60 moderna lägenheter med stora balkonger - precis vid Hills golfbana. Bostaden är väldisponerad och de ca. 111 kvm är fördelande på en rymlig hall med klädkammare och garderober, badrum med tvättavdelning, två bra sovrum, varav huvudsovrummet har ett eget badrum och en klädkammare. Den öppna planlösning mellan kök och vardagsrum ger ett ljust och luftigt rum som är perfekt för den sociala prägeln. Köket är stilrent inrett med ljusa luckor och här finns smarta lösningar diskmaskin är snyggt integrerade. Balkongen om ca 14 kvm nås från vardagsrummet och har ett skönt sydostläge. Det unika med denna bostaden är den stora terrassen om ca. 40 kvm som ligger i ett perfekt sydvästläge. Den generösa takterrassen är en fristad för avkoppling och social samvaro. Här kan du njuta av hisnande solnedgångar, plantera grönsaker eller arrangera oförglömliga grillkvällar med vänner och familj. Terrassen ger dig möjlighet att förlänga ditt vardagsrum utomhus och skapa minnesvärda stunder. Magiskt utsikt över Hills Golfbana. Söderläget är ett modernt kvarter med lägenheter precis vid foten av den vackra sluttningen, med ett stilfullt villakvarter i ryggen och fri utsikt över golfbanan och den nya parken blir detta ett trivsamt boende. Arkitekturen är unik och noga utformad efter platsen. Fasadmaterialet skapar ett diskret skuggspel och ett modernt uttryck. Här bor du i ett lugnt och fritt läge. Golf och natur på hemmaplan. I Hills Villastad bor du i ett vackert landskap. På Hills Golf & Sports Club finns en av Sveriges finaste golfanläggningar. Här finns dessutom gym och banor för padel. I klubbhuset ligger en populär restaurang som bjuder in till lunch, middag, söndagsfika eller varför inte en afterwork.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Högenvägen 162, Kållered - Livered, Mölndals kommun
  • Idag kl 17:00
Högenvägen 162, Kållered - Livered, Mölndals kommun, bild 2
Högenvägen 162, Kållered - Livered, Mölndals kommun, bild 3

Högenvägen 162

Radhus
Kållered - Livered, Mölndals kommun
Bjurfors Mölndal
3 995 000 kr
135 m²
5 rum
289 m² tomt

På en barnvänlig, lugn och bilfri gata öppnar vi nu upp möjligheten till att förvärva detta trevliga och välplanerade 1½-plans radhus med gavelläge i populära Livered. Bilen kan vi parkera i garagelängan och sedan tar vi oss fram till bostaden. Det välskötta huset har genomtänkt planlösning som fördelar sig på två plan. Intill entrén finns en trevlig uteplats med sydostläge - perfekt för morgonkaffet i solen. På entréplanet finns de sociala ytorna såsom kök och vardagsrum. Köket är stort och har gott om skåpförvaring samt arbetsyta. Intill fönstret finner vid en givna platsen för matbordet. Det rejäla vardagsrummet ligger i vinkel och har fönster i två väderstreck som ger ett fint ljusinsläpp. Både en större matgrupp och soffgrupp ryms med lätthet i rummet. Vardagsrummet går även att dela av för att få ett sovrum till för den som önskar. Det är från vardagsrummet som vi når ut den den underbara altanen och vidare ut mot gräsmattan. Utanför tomtgräns finner vi en stor gräsyta som är perfekt för barnlek. I hallen har vi badrummet med dusch och en separat tvättstuga. En trappa upp finns tre bra sovrum samt ett badrum med badkar. Vindsutrymme med brädgolv över hela övervåningen. Högenvägen är beläget i ett naturnära område där många boende uppskattar lugnet och den trygga miljön för sina barn, men ändå ha direkt närhet till Kållered köpstad med dess utbud av mataffärer och butiker. Här har vi också bra kollektiva förbindelser där bland annat pendeln tar er till Göteborgs central på ca 15 minuter. Vi har också närhet till skolor och fritidsaktiviteter samt sist, men inte minst, Tulebosjön med svalkande bad. Välkomna på visning

  • Premium
Kärnvedsgatan 59, Hills, Mölndals kommun
  • Tor 2 maj
Kärnvedsgatan 59, Hills, Mölndals kommun, bild 2
Kärnvedsgatan 59, Hills, Mölndals kommun, bild 3

Kärnvedsgatan 59

Lägenhet
Hills, Mölndals kommun
Bjurfors Mölndal
3 695 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 2/4
6 266 kr/mån
45 337 kr/m²

Välkomna till denna trivsamma och nybyggda lägenhet i populära Hills. Bostaden om ca 81,5 kvadratmeter är belägen på våning två av fyra. Här möts vi av en ljus hall där ytterkläderna har sin självklara plats i garderoberna. Vi kliver vidare in i bostaden och möts av en öppen och social planlösning som sammankopplar vardagsrum och kök. Det stilrena köket från Marbodal går i vinkel och har gott om förvaringsmöjligheter och bra arbetsytor. Vardagsrummet är rymligt och här får en större soffgrupp enkelt plats. Intill matplatsen når vi den stora balkongen om ca 12 kvadratmeter som har ett soligt sydvästläge. Här ryms både loungegrupp och matplats tillsammans som blommor. Bostaden har två bra sovrum. Huvudsovrummet är rejält och har två bra skjutdörrsgarderober som hjälper till med klädförvaringen. Bostadens andra sovrum passar perfekt som barnrum eller kontor. Stilrent helkaklat badrum med spotlights och för en behagligare vardag finns en tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Under klinkersten finner vi golvvärme samt att badrummet har en handdukstork, båda dessa var ett tillval. Från hallen nås även den praktiska gästtoaletten. Välkomna till ett hem med alla tänkbara bekvämligheter och naturen utanför dörren. Golf och natur på hemmaplan - I Hills Villastad bor du i ett vackert landskap med golfbana, gärdsgårdar, slingrande stigar och Hills Park ett 50 000 kvm stort grönområde med bland annat en spegeldamm och trevliga mötesplatser. Med Sandsjöbacka naturreservat strax intill har du nära till skog och badsjöar. På Hills Golf & Sports Club finns en av Sveriges finaste golfanläggningar. Här finns dessutom gym och banor för padeltennis. I klubbhuset ligger en populär restaurang som bjuder in till lunch, middag, söndagsfika eller varför inte en afterwork? Naturnära och världsnära. Hills Villastad ligger avskilt utan att vara isolerat. Att kunna bo nybyggt mitt i grönskan med kantarellskog alldeles utanför dörren kallar vi lyx. Samtidigt är stadspulsen aldrig långt borta. Mölndals Innerstad ligger bara några minuter härifrån, ett expansivt centrum med stora visioner och ett populärt utbud. Centrala Göteborg ligger också nära, på bara 14 minuter är du mitt i centrum. Oavsett vart du ska är du snabbt ute på leden för att ta dig hit eller dit. Bussen går nu in i Hills villastad och närmsta busshållplats finns på Splintvedsgatan. Välkommen hem till Hills.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Pedagoggatan 12, Mölndal - Pedagogen Park, Mölndals kommun
  • Mån 6 maj kl 18:00
Pedagoggatan 12, Mölndal - Pedagogen Park, Mölndals kommun, bild 2
Pedagoggatan 12, Mölndal - Pedagogen Park, Mölndals kommun, bild 3

Pedagoggatan 12

Lägenhet
Mölndal - Pedagogen Park, Mölndals kommun
Bjurfors Mölndal
2 495 000 kr
44,5 m²
2 rum
vån 3/4
3 608 kr/mån
56 067 kr/m²

Bli den första att flytta in i denna välplanerade tvåa med balkong i Mölndals nya stadsdel Pedagogen Park. Bostaden om 44,5 kvadratmeter är fördelad på två rum och kök. Här möts vi av en öppen och social planlösning som sammankopplar vardagsrum och kök. Genomgående för lägenheten är det vitpigmenterade parkettgolvet och väggarna är alla målade i vitt. Det stilrena köket från Marbodal har beigea köksluckor och en laminatbänkskiva som ger bra med arbetsytor. I skåp och lådor ryms alla köksprylar. Den maskinella utrustningen består av ugn, spishäll, mikro, kombinerad kyl/frys samt en diskmaskin. Fläkten kommer från Franke, resterande är från Siemens. Matbordet har sin givna plats intill köket. Vardagsrummet ger bra med utrymme för soffa med tillhörande möblemang och även ett skrivbord för den som önskar. Det är från vardagsrummet som vi når ut till den underbara balkongen med ett högt och fritt läge. Nordvästläget ger bra med sol. Vidare har bostaden ett bra sovrum med en hel garderobsvägg som hjälper till med förvaringen. I hallen når vi badrummet. Badrummet är inrett med klinker och kakel i moderna och ljusa beigea nyanser. Här finns praktiska detaljer som handdukstork, kommod, skåpförvaring, avlastningsyta samt en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Brf Odlaren kommer få en mysig gård med ett rymligt växthus som tillhör de boende i föreningen. I anslutning kommer det finnas plats för att odla, umgås eller bara koppla av med en bra bok. Under sommarmånaderna kan man slå sig ner under den mysiga pergolan. Pedagogen park är en helt ny stadsdel som har ett perfekt läge i Mölndal med närhet till allt. Här finns både bostäder, kontor och butiker så som ICA Nära och Steinbrenner & Nyberg. Utforska närliggande blomsterbutik, restauranger, vårdcentral, tandläkare och gym. En busshållplats finns i närheten av föreningen. I området kommer det finns många olika grönområden och parkytor och för den som inte nöjer sig med det finns både Änggårdsbergen och Fässbergsdalen i nära anslutning. Här har du också närhet till olika köpcentrum som Mölndal Galleria, 421 i Högsbo och Sisjöns handelsområde.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Granitvägen 8, Lindome - Valåsdalen, Mölndals kommun
  • Idag kl 18:15
Granitvägen 8, Lindome - Valåsdalen, Mölndals kommun, bild 2
Granitvägen 8, Lindome - Valåsdalen, Mölndals kommun, bild 3

Granitvägen 8

Lägenhet
Lindome - Valåsdalen, Mölndals kommun
Bjurfors Mölndal
1 995 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 2/3
4 185 kr/mån
26 779 kr/m²

Välkomna till denna trevliga bostad som är belägen på våning två av tre. Bostaden disponerar över ett ljust och välplanerat kök med matplats för flera invid fönstret som har sikt över föreningens fina omgivningar. Vidare finns två bra sovrum varav huvudsovrummet har en rejäl skjutdörrsgarderob. Badrum med dusch och tvättmöjligheter i form av tvättmaskin. Ett fönster bidrar med dagsljus till badrummet och samtidigt underlättar vädringen. Det rymliga vardagsrummet ger plats för en rejäl soffgrupp med tillhörande möblemang och ett stort fönsterparti släpper in rikligt med ljus. Det är härifrån som vi når den stora och inglasad balkongen i västerläge. Tack vare inglasningen kan vi nyttja balkongen långt in på höstkanten. Parkering ingår i avgiften. På gångavstånd finns pendeltåg, butiker, skolor och vårdcentral. I området finner man även fina strövområden och närhet till golfbana samt härliga badsjöar. Välkomna på visning.

  • Premium
  • Balkong
Växthusgatan 3, Mölndal - Innerstaden, Mölndals kommun
  • Mån 29 apr kl 16:45

Växthusgatan 3

Lägenhet
Mölndal - Innerstaden, Mölndals kommun
Bjurfors Mölndal
2 950 000 kr
81 m²
3 rum
vån 1
5 699 kr/mån
36 420 kr/m²

I en utav Mölndals mest stabila och populära HSB föreningar finner vi denna ljusa och kvadratsmarta trea om 81 kvm belägen med ett bra läge i huset. Bostaden har en mycket bra planlösning och välplanerade rum. Ljust kök med bevarade detaljer och med god plats för matbord. Helkaklat badrum i neutrala färger. Från det rymliga vardagsrummet finner vi utgång till balkong där ni kan njuta av solen från tidig morgon. Bostaden har även en Gäst-wc. Här bor ni i en välskött fastighet och omtyckt förening i hjärtat av Mölndal med närhet till det mesta! Gångavstånd till matbutiker, restauranger, träningsanläggning samt goda kommunikationer som tar dig in till city på några minuter. Bostaden säljs med friskrivningsklausul.

  • Plus
  • Balkong
Kvarnbygatan 23, Mölndal - Kvarnbyn, Mölndals kommun

Kvarnbygatan 23

Lägenhet
Mölndal - Kvarnbyn, Mölndals kommun
Bjurfors Mölndal
5 290 000 kr
96 m²
3.5 rum
vån 7/7
5 708 kr/mån
55 104 kr/m²

Välkomna till denna ljusa lägenhet som stod klar för inflytt under 2020. Centralt men lugnt belägen i populära Kvarnbyn med gångavstånd till Mölndals Innerstad. HSB Brf Mariedahl erbjuder ett modernt och bekvämt boende i en anrik miljö där Mölndals historia och ursprung ständigt gör sig påmind. Från Kvarnbyns utsiktsplats tar man sig smidigt ner till torget med hjälp av den praktiska hissen. Vi kliver in genom porten och tar smidigt hissen högst upp i huset till våning 7 för att välkomnas in i denna härliga genomgångslägenhet om 96 kvm. Bostadens välplanerade ytor har genomgående hög standard och moderna materialval med ett flytande golv i ekparkett i alla bostadens rum. Den öppna planlösningen mellan vardagsrummet och det ljusa köket i modern stil skapar stora umgängesytor, det finns gott om plats för allt som behövs. Något av det bästa i köket är fönstret ovanför diskbänken som ger fint ljusinsläpp samt låter dig se ut över grönområden medan du ordnar för middagen. Köket är utrustat med alla bekvämligheter som behövs för ett smidigt och praktiskt vardagsliv. Bostaden har rejält tilltagen takhöjd med ca 5,5 m till högsta punkt vilket bidrar med en rymlig och luftig känsla. Genomtänkta vinklar i taket skapar ytterligare intryck av rymlighet och i kombination med de generösa fönsterpartierna släpps maximalt med dagsljus in i lägenheten. Från köket nås balkongen med ett högt läge. Här kan ni njuta av många sköna soltimmar. De två sovrummen ligger på varsin sida av bostaden. Huvudsovrummet nås från hallen och har gott om förvaringsmöjligheter i garderoberna. En dubbelsäng med tillhörande möblemang ryms med lätthet. Det andra sovrummet är perfekt som barnrum. Två garderober finns för förvaring. Detta sovrum finner vi via vardagsrummet. Här i från nås ytterligare ett rum. Detta rum har högt snedtak med ett takfönster. Det är i bra storlek och fungerar bra som klädkammare/ kontor eller som barnrum. Bostadens badrummet är helkaklat och har en praktisk tvätt avdelning med tvättmaskin, torktumlare samt skåpförvaring. I hallen finns goda förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderoben och i klädkammaren. Det finns gott om plats för byrå om så önskas. Trevligt område med närhet till det mesta så som badplatser, Mölndal Innerstad med butiker och restauranger samt bra med kommunikationer med buss, spårvagn och tåg. Här bor du i en unik bostad med alla tänkbara bekvämligheter och det är bara att flytta in.

  • Balkong
  • Hiss
Mogatan 19, Mölndal - Stensjön, Mölndals kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Mogatan 19

Lägenhet
Mölndal - Stensjön, Mölndals kommun
Bjurfors Mölndal
3 250 000 kr
72 m²
3 rum
5 443 kr/mån
45 139 kr/m²

Mycket trivsamt bostadsrättsparhus med ett bra läge i lugnt och barnvänligt område med bilfria gårdar. Boytan är om 72 kvm och är fördelad på tre rum och kök. Lägenheten erbjuder ett ljust vardagsrum med utgång till den inglasade uterummet i ett härligt nordvästläge. Utanför finns också en trevlig yta av gräs, blommor och buskar med en skyddad uteplats i form av en berså. Köket är renoverat och har gott om skåpförvaring och bra arbetsytor. Bänkskivan i granit ger ett exklusivt intryck. Här finns allt som man behöver och matbordet har sin givna plats intill fönstret. Bostaden har två bra sovrum som rymmer både säng och förvaringsmöbler. Det ena sovrummet har även flertalet garderober. Badrummet är fräsch och det finns plats för en tvättmaskin. Detta hem ligger i ett naturskönt område med gångavstånd till fina strövområden och badsjöar. Bra skola och förskola finns i området. Välkomna på visning. Området kring Stensjön är mycket omtyckt tack vare sina vackra natursköna omgivningar kring sjön. Här bor ni lugnt och skönt men kommer smidigt ut på leden in till Göteborg och det är även bra bussförbindelser. I närområdet finns fik, pizzeria, närbutik, minigolf och badstrand. Gunnebo Slott finns på cykelavstånd och där finner vi trädgårdar, café och byggnader med historia från 1700-talet. Här finns även flera upplysta promenad/ löparslingor för den som vill motionera. Lite längre bort finns Rådasjön som är ett populärt tillhåll under alla årstider då det anordnas många aktiviteter runtomkring. Där finner vi bland annat roddklubb och fina badplatser för både stora och små. När isen ligger frusen finner vi de som är ute och pimplar och de som åker skridskor.

  • Balkong
  • Uteplats
Hagåkersgatan 24 A, Mölndal - Bosgården, Mölndals kommun
Hagåkersgatan 24 A, Mölndal - Bosgården, Mölndals kommun, bild 2
Hagåkersgatan 24 A, Mölndal - Bosgården, Mölndals kommun, bild 3

Hagåkersgatan 24 A

Lägenhet
Mölndal - Bosgården, Mölndals kommun
Bjurfors Mölndal
3 995 000 kr
105 m²
5 rum
vån 3/3
5 083 kr/mån
38 048 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade femma om ca 105 kvm som är belägen på våning tre av tre. Stambytt badrum och gäst-wc. Stilrent kök med stenskiva i komposit, som har gott om förvaringsmöjligheter och bra arbetsytor samt matplats intill fönstret. Köket har delvis öppen planlösning mot vardagsrummet. Vardagsrummet har mycket ljusinsläpp genom stora fönsterpartier och här finns utgången till den härliga balkongen. Fyra bra sovrum som rymmer säng med tillhörande möblemang. Bra läge nära kommunikationer, skola, förskola, Änggårdsbergen, Sahlgrenska, Mölndals centrum, servicebutik och Brogyllens bageri. Välskött förening och mycket god ekonomi. Välkomna till ett hem att trivas i.

  • Premium
  • Balkong
Åldermansgatan 28, Mölndal - Ryet, Mölndals kommun
  • Tor 2 maj kl 17:00

Åldermansgatan 28

Villa
Mölndal - Ryet, Mölndals kommun
Bjurfors Mölndal
6 950 000 kr
155 + 31 m²
6 rum
1 023 m² tomt

På en gata i Mölndals gamla kvarter finner vi denna fantastiska villa. Huset som byggdes på 1850-talet har senare byggts ut till sina idag 155 kvm. Den stora trädgården runt huset är perfekt för lekande barn och ljuvliga grillkvällar. Med 5 möjliga sovrum, luftiga utrymmen och med närhet till förskola och skola är detta hus det perfekta hemmet för många olika familjekonstellationer. Stig in i den välkomnande hallen med praktisk klädkammare och fin anslutning till husets ena badrum och tvättstuga. Husets första våning är social och inbjudande med kök och vardagsrum i nära anslutning. Stora fönsterpartier som släpper in ett härligt ljus till bostaden. Altanen som sträcker sig runt husets ena sida nås praktiskt från både vardagsrummet och tvättstugan. Utanför väntar en ljuvlig altan och trädgård där du kan njuta av soliga dagar och varma sommarkvällar. Med generösa dimensioner och en jämn yta, ger denna tomt en idealisk canvas för att förverkliga dina drömmars projekt. På övervåningen finns det fyra privata sovrum vilket erbjuder en fristad för återhämtning och ro. Här finns också generöst med förvaringsutrymmen och ett badrum. Den stora hallen ovanför trappan möjliggör för fin lekyta för barnen. Tack vare husets källarvåning finns ytterligare flexibla utrymmen för olika behov och intressen. En del av utrymmet passar utmärkt som rum till tonåringen, gästrum, hemmakontor eller varför inte en hobbyverkstad. På tomten finns plats för upp till 3 bilar och här finns även 2 praktiska förråd med bra plats för trädgårdsredskap och utemöblerna vintertid. Mölndals kvarnby är en gammal väl bevarad kulturbygd och K-märkningen har funnits i området sedan 1973. Området på kvarnfallens södra sida har använts för olika verksamheter i snart ett årtusende. Först kom kvarnarna, sedan manufakturerna och sedan industrin. Från alla dessa tidsperioder finns byggnader och miljöer bevarade. Utöver detta ligger Åldermansgatan 28 med närhet till Mölndals centrums alla bekvämligheter, naturområden och sjöar. Det är också bra för pendlare, med enkel tillgång till kollektivtrafik och tack vare närliggande motorvägar tar du dig snabbt in till centrala Göteborg.

  • Plus
Splintvedsgatan 4, Hills, Mölndals kommun
  • Idag
Splintvedsgatan 4, Hills, Mölndals kommun, bild 2
Splintvedsgatan 4, Hills, Mölndals kommun, bild 3

Splintvedsgatan 4

Lägenhet
Hills, Mölndals kommun
Bjurfors Mölndal
2 450 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/4
6 293 kr/mån
47 115 kr/m²

Längs en södersluttning i sydvästra Mölndal har Hills Villastad växt fram. Här har det byggts 60 moderna lägenheter med stora balkonger och terrasser - precis vid Hills golfbana. Denna välplanerade tvåa har en öppen och social planlösning mellan vardagsrummet och köket. Köket är stilrent inrett med vita luckor och en fin bänkskiva. Här finns alla bekvämligheter man kan tänka sig. Väggarna är alla målade i vitt och ger en skön känsla. Vardagsrummet är ljust och lättmöblerat och det är härifrån som vi når den stora balkongen i söderläge. Sovrummet är bra i storleken och kläderna kan vi enkelt förvara i klädkammaren som nås härifrån. Fräscht helkaklat badrum med en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Söderläget är ett modernt kvarter med lägenheter precis vid foten av den vackra sluttningen, med ett stilfullt villakvarter i ryggen och fri utsikt över golfbanan och den nya parken blir detta ett trivsamt boende. Arkitekturen är unik och noga utformad efter platsen. Fasadmaterialet skapar ett diskret skuggspel och ett modernt uttryck. Här bor du i ett lugnt och fritt läge.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Kärnvedsgatan 59, Hills, Mölndals kommun
  • Tis 7 maj kl 16:45
Kärnvedsgatan 59, Hills, Mölndals kommun, bild 2
Kärnvedsgatan 59, Hills, Mölndals kommun, bild 3

Kärnvedsgatan 59

Lägenhet
Hills, Mölndals kommun
Bjurfors Mölndal
3 495 000 kr
71,5 m²
3 rum
vån 3/4
5 627 kr/mån
48 881 kr/m²

Välkomna till denna trivsamma och nybyggda lägenhet i populära Hills. Bostaden om ca 71,5 kvadratmeter är belägen på våning tre av fyra. Här möts vi av en ljus hall där ytterkläderna har sin självklara plats i garderoben. Vi kliver vidare in i bostaden och möts av en öppen och social planlösning som sammankopplar vardagsrum och kök. Det stilrena, gråa köket från Marbodal går i vinkel och har gott om förvaringsmöjligheter och bra arbetsytor. Vardagsrummet är rymligt och här får en större soffgrupp enkelt plats. Intill matplatsen når vi den stora balkongen som har ett soligt sydostläge. Här ryms en loungegrupp eller matplats tillsammans med blommor. Bostaden har två bra sovrum. Huvudsovrummet är rejält och har en skjutdörrsgarderob som hjälper till med klädförvaringen. Bostadens andra sovrum passar perfekt som barnrum eller kontor. Stilrent helkaklat badrum med dusch och för en behagligare vardag finns en tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Välkomna till ett hem med alla tänkbara bekvämligheter och naturen utanför dörren. Golf och natur på hemmaplan - I Hills Villastad bor du i ett vackert landskap med golfbana, gärdsgårdar, slingrande stigar och Hills Park ett 50 000 kvm stort grönområde med bland annat en spegeldamm och trevliga mötesplatser. Med Sandsjöbacka naturreservat strax intill har du nära till skog och badsjöar. På Hills Golf & Sports Club finns en av Sveriges finaste golfanläggningar. Här finns dessutom gym och banor för padeltennis. I klubbhuset ligger en populär restaurang som bjuder in till lunch, middag, söndagsfika eller varför inte en afterwork? Naturnära och världsnära. Hills Villastad ligger avskilt utan att vara isolerat. Att kunna bo nybyggt mitt i grönskan med kantarellskog alldeles utanför dörren kallar vi lyx. Samtidigt är stadspulsen aldrig långt borta. Mölndals Innerstad ligger bara några minuter härifrån, ett expansivt centrum med stora visioner och ett populärt utbud. Centrala Göteborg ligger också nära, på bara 14 minuter är du mitt i centrum. Oavsett vart du ska är du snabbt ute på leden för att ta dig hit eller dit. Bussen går nu in i Hills villastad och närmsta busshållplats finns på Splintvedsgatan. Välkommen hem till Hills.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Gärdegatan 2D, Krokslätt, Mölndals kommun
  • Tor 2 maj kl 17:45
Gärdegatan 2D, Krokslätt, Mölndals kommun, bild 2
Gärdegatan 2D, Krokslätt, Mölndals kommun, bild 3

Gärdegatan 2D

Lägenhet
Krokslätt, Mölndals kommun
Bjurfors Mölndal
2 495 000 kr
56 m²
2 rum
4 352 kr/mån
44 554 kr/m²

Välkomna till en lyxig tvårummare med alla rätt i centrala men lugna Krokslätt. Lägenheten karaktäriseras av ljus och rymd tack vare den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Här skapas den utmärka platsen för sociala tillställningar med vänner och familj. Under sommarhalvåret tar ni med er middagen ut och njuter av en uteplats i soligt läge mot den lugna innergården. Lägenhetens välplanerade ytor har genomgående hög standard och moderna materialval med ett rymligt sovrum, helkaklat badrum med tvättdel och gott om förvaring i flertalet garderober. Stora fönsterpartier skapar ett fint ljusflöde över den öppna planlösningen mellan vardagsrummet och köket. Här är det bara att flytta in och bor ni med alla tänkbara bekvämligheter. Hiss går ner till varmgaraget som går att hyra. Bredband ingår i månadsavgiften! I Krokslätt bor ni bekvämt med närhet till det mesta! Gångavstånd till matbutiker så som Ica Maxi och Willys, restauranger, Safjällets vackra natur- och motionsområde, träningsanläggning samt goda kommunikationer som tar dig in till Göteborg på ca 10 minuter.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Bågskyttegatan 4A, Mölndal - Jungfruplatsen, Mölndals kommun
  • Sön 5 maj kl 11:45
Bågskyttegatan 4A, Mölndal - Jungfruplatsen, Mölndals kommun, bild 2
Bågskyttegatan 4A, Mölndal - Jungfruplatsen, Mölndals kommun, bild 3

Bågskyttegatan 4A

Lägenhet
Mölndal - Jungfruplatsen, Mölndals kommun
Bjurfors Mölndal
2 695 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 2/3
3 716 kr/mån
35 229 kr/m²

Belägen i det omtyckta området Jungfruplatsen finner vi denna ljusa och mycket väldisponerade trerumslägenhet om ca 76,5 kvm. I soligt sydväst ligger den härliga balkongen som vetter mot den lugna innergården. Bostaden är välplanerad med gott om förvaringsutrymme, två rymliga sovrum, rejält kök med matplats vid fönstret i en delvis öppen planlösning, stambytt helkaklat badrum med vägghängd toalett samt ett stort vardagsrum. En äldre och stabil HSB-förening med låga avgifter! Här bor man nära både Safjällets naturområde och nödvändig service på Jungfruplatsens torg. I närområdet finns också bra kommunikationer till både Chalmers och Sahlgrenska samt Mölndal Innerstad.

  • Premium
  • Balkong
Bergskroken 8, Krokslätt, Mölndals kommun
  • Imorgon
Bergskroken 8, Krokslätt, Mölndals kommun, bild 2
Bergskroken 8, Krokslätt, Mölndals kommun, bild 3

Bergskroken 8

Lägenhet
Krokslätt, Mölndals kommun
Bjurfors Mölndal
3 295 000 kr
60,7 m²
2 rum
vån 3/7
5 254 kr/mån
54 283 kr/m²

Bergskroken erbjuder ett modernt och bekvämt boende nära såväl naturen i Safjället som kommunikationer till Göteborg. Detta hem är beläget på våning tre av sju och har naturen som sin närmsta granne. Bostadens välplanerade ytor har genomgående hög standard och moderna materialval. Stora fönsterpartier som skapar ett fint ljusflöde över det klassiska parkettgolvet. Lägenheten har en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Härifrån når vi den inglasade terrassen om ca 22 kvm som har ett behagligt sydostläge. Det ljusgråa köket från Marbodal går i vinkel och har gott om arbetsyta och skåpsförvaring. Vitvarorna är samtliga från märket Siemens i rostfritt utförande. Vidare är bostaden planerad med ett rofyllt sovrum med skjutdörrsgarderob som underlättar klädförvaringen. Stor och luftig hall med ytterligare förvaringsmöjligheter. Helkaklat och modernt badrum med praktisk tvättdel. Här bor man med alla tänkbara bekvämligheter och det är bara att flytta in.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Nötåsberget 19, Mölndal - Sjövalla, Mölndals kommun
  • Sön 5 maj
Nötåsberget 19, Mölndal - Sjövalla, Mölndals kommun, bild 2
Nötåsberget 19, Mölndal - Sjövalla, Mölndals kommun, bild 3

Nötåsberget 19

Villa
Mölndal - Sjövalla, Mölndals kommun
Bjurfors Mölndal
15 000 000 kr
160 + 8 m²
5 rum
3 639 m² tomt

Den privata tillfartsvägen slingrar sig genom grönskan längs branten, högt över sjöstranden. Vägen slutar vid sluttningsvillans stora uppfart, här finns en carport och plats för många bilar. Utsikten över sjön öppnar sig nu i fritt panorama och bara ett par meter ner slår stilla vågor mot stranden och den egna bryggan. Det höga läget känns mycket privat och skyddat. Ut mot sjön vetter närmast heltäckande glaspartier och en hög terrass – den kuperade trädgården rymmer allt från Magnolia till Rhododendron. Trapporna vindlar sig ner genom grönska och över gräsytor. Här nere vid den egna stranden är atmosfären mycket speciell en blomdoftande sommarkväll. Det är svårt att tro att du befinner dig en knapp kvart från trafikbruset och folklivet i city. Här ute på bryggan vilar den totala friden längs Rådasjöns stränder. Tyst lövskog kantar den spegelblanka sjön. Stillheten bryts bara av en häger som snuddar vattenytan och en bit ut glider en ensam segelbåt mot båthamnen. Det är inte bara villans smått unika läge som imponerar. Den stiltrogna villan byggdes 1952, två öppna spisar (behöver besiktas för att vara i bruk) och ekparketter i holländsk läggning. Transparensen mot sjön och utemiljön är påtaglig i det insynsskyddade läget. Flera utgångar leder ut på terrassen och den långa balkongen. Tomten är om 3 639 kvm och till fastigheten hör omfattande vattenrätt. Villan har upp till fyra sovrum, två badrum, sobert kök, stora sällskapsytor, matsal, allrum, gäst-wc, entréer med tambur på två plan, relax med bastu, platsbyggd förvaring, walk-in-closet, flera uteplatser, terrasserad trädgård, privat tillfartsväg, stor uppfart, carport, brygga, vattenrätt mm. I dessa kvarter handlar mycket av livet om närheten till sjön med fiske, vackra promenadstigar längs stranden samt båt- och vattensport. När sjön fryser till sätter du på dig långfärdsskridskorna på den egna bryggan och ger dig av med packad rycksäck. Runt Rådasjön finns en 12 kilometer lång markerad slinga. Rådasjöns naturreservat består, förutom själva sjön, av omgivande strandskogar, öppna betesmarker och ädellövskogar med framförallt ek. Du bor nära centrala Mölndal med galleria, restauranger och caféer. Hills Golf & Sports club är en välkänd golfbana och här finns även restaurang, gym och paddelbana. I närområdet finns bra skolor F-9. Kommunikationerna är bra med cirka tjugo minuter till Göteborg och Landvetters flygplats.

  • Premium
Gladiolusgatan 4 B, Mölndal - Innerstaden, Mölndals kommun
  • Budgivning pågår
  • Mån 29 apr kl 18:00
Gladiolusgatan 4 B, Mölndal - Innerstaden, Mölndals kommun, bild 2
Gladiolusgatan 4 B, Mölndal - Innerstaden, Mölndals kommun, bild 3

Gladiolusgatan 4 B

Lägenhet
Mölndal - Innerstaden, Mölndals kommun
Bjurfors Mölndal
2 895 000 kr
92 m²
4 rum
vån 2/2
5 717 kr/mån
31 467 kr/m²

Välkommen till en trevlig lägenhet belägen på våning två av tre. Denna välplanerade fyra om 92 kvadratmeter erbjuder ett lättmöblerat vardagsrum med plats för både en soffgrupp och matsalsdel. Härifrån når vi balkongen som har ett högt och fritt söderläge. Det praktiska köket är bra utformat och ger bra med förvaring i skåp och lådor. Matplats för flera intill fönstret. Badrummet är helkaklat i vitt och svart, här finns badkar, handfat, toalett samt en tvättmaskin. Precis utanför finner vi en gäst-wc. Bostaden har tre bra sovrum. Huvudsovrummet har plats för en dubbelsäng och kläderna förvarar man i garderoberna. De andra två sovrummen ger plats åt säng, skrivbord samt förvaringsmöbler. Bostadsrättsförening med mycket god ekonomi och fina tillgångar i många bevarade hyresrätter. Den låga avgiften påvisar föreningens välmående. Föreningen har en engagerad styrelse som värnar om en långsiktighet i tanken kring ett kvalitativt boende för föreningens medlemmar. Välkomna till ett populärt område nära Mölndal Innerstad. Här vill man bo. Absolut närhet till matbutik, service och natur. Varmt välkomna till ett hem att trivas i.

  • Premium
  • Balkong
Seldonsgatan 4A, Mölndal - Åby, Mölndals kommun
Seldonsgatan 4A, Mölndal - Åby, Mölndals kommun, bild 2
Seldonsgatan 4A, Mölndal - Åby, Mölndals kommun, bild 3

Seldonsgatan 4A

Radhus
Mölndal - Åby, Mölndals kommun
Bjurfors Mölndal
4 950 000 kr
89 m²
3 rum
232 m² tomt

Välkomna till detta attraktiva gavelradhus i populära Åby. En inbjudande entré med stenlagd uteplats utan insyn där man möts av sval skugga under dagen och även den avkopplande kvällssolen under sommarhalvåret. Innanför dörren erbjuds 89 väldisponerade kvadratmeter i en trevlig planlösning fördelat över tre plan med bevarade originaldetaljer. Nedre plan finner vi ett stort vardagsrum där breda fönsterpartier bidrar med härligt ljusinsläpp och där man ständigt påminns om den insynsskyddade trädgården. Det soliga söderläget lyser upp den mysiga och lättskötta trädgården och den trevliga uteplatsen som ger utrymme till trädgårdsmöblemang och barnens spring och lek. Entréplan disponeras genom ett luftigt kök med gott om förvaringsmöjligheter och arbetsyta för matlagning. Intill fönstret finns en given matplats. Helkaklat badrum samt en gästtoalett. Övre plan erbjuder två rymliga sovrum och gott om förvaringsytor. Från det större sovrummet finner vi även den mysiga balkongen som även den vetter åt söder. Perfekt läge för er som söker ett centralt boende i ett barnvänligt område. Gångavstånd till både Mölndal Galleria och Centrum med stort utbud av butiker, mataffärer och andra tilltalande faciliteter. Mycket goda kommunikationer med buss, pendeltåg och spårvagn till Göteborg och Kungsbacka.

  • Premium

Visar 1 - 25 av 37