Bjurfors Väster

Bjurfors Väster

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Petter-Jons Gränd 1, Nya Hovås, Göteborgs kommun

Petter-Jons Gränd 1

Lägenhet
Nya Hovås, Göteborgs kommun
Bjurfors Väster
3 490 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 3/5
3 972 kr/mån
55 840 kr/m²

Nu finns tillfälle att förvärva en välplanerad 2:a om 62,5 kvm med en generös inglasad balkong om 21,5 kvm. Här erbjuds en öppen och social planlösning och rymlig balkong vänd åt väst. Ett stilrent och högkvalitativt vitt kök från Marbodal, stilrent badrum med egen tvättmöjlighet och rymligt sovrum med utmärkt förvaring i garderober och plats för större säng. Slående takhöjd och generösa fönster som bjuder in ljuset. Hiss finns. Perfekt boende för såväl gammal som ung. Närhet till salta bad, Göteborgs citykärna, naturområden, allmän service och goda kommunikationer. Välkommen att trivas i populära Nya Hovås och populära HSB Boulevarden!

  • Balkong
  • Hiss
Växelmyntsgatan 21F, Högsbohöjd, Göteborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00

Växelmyntsgatan 21F

Radhus
Högsbohöjd, Göteborgs kommun
Bjurfors Väster
4 975 000 kr
97 m²
5 rum
114 m² tomt

Med mycket bra läge i området, gränsande till parkområde/lekplats ligger detta fräscha och mycket trevliga 2-plans radhus i fyra spännande etager. Trivsamt och lättskött med både stor altan i soligt söderläge och skyddad stensatt uteplats på entrésidan. Här bor ni i nära anslutning till Ruddalens natur, motions och friluftsområde, lugnt, lummigt och barnvänligt med bekvämt avstånd till förskolor, skolor och kommunikationer. Fryktorget ligger på bekvämt avstånd och erbjuder såväl täta bussavgångar som närlivs. Ni når även spårvagnen på Axel Dahlströms torg på promenadavstånd. Närheten till Slottsskogen, Göteborgs city och flera stora affärscentra innebär ett bekvämt och trivsamt boende i ett populärt område. Dessutom flera förskolor i närområdet. I samfälligheten finns en lekplats samt pallkragar för odling. Här finns alla förutsättningar att trivas!

  • Plus
Enskärsgatan 12, Önnered, Göteborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 14:15

Enskärsgatan 12

Villa
Önnered, Göteborgs kommun
Bjurfors Väster
8 950 000 kr
221 + 54 m²
7 rum
892 m² tomt

Välkomna till en mycket trevlig villa där ni bor och lever med naturen som granne och med vidsträckt vy över dalen och närområdet. Högst upp och längst in på en lugn återvändsgata, insynsskyddat med massor av sol och härligt ljus. Ett härligt boende i en läcker, väldisponerad och mycket trivsam villa om totalt ca 275 kvm. Genom de generöst tilltagna uteplatserna i olika väderstreck och husets stora öppna sällskapsytor blir hemmalivet en skön tillvaro där gränserna mellan utomhus och inomhus suddas ut. Här bor ni även med gångavstånd till Ganlet, Rörvik och Hammar med badplatser, bryggor och småbåtshamnar. Här disponerar ni 6 rum och kök, varav 4 rymliga sovrum, härliga och mycket trevliga sällskapsytor där det nya köket från Ballinglöv med bänkskivor i Dekton är öppnat och integrerat med det stora, ljusa vardagsrummet med vy över dalen och närområdet. Köket med stor köksö är fullt maskinellt utrustat med utgång till den skyddade altanen på baksidan av huset. Ni har även tillgång till stort badrum, duschrum med bastu, gästtoaletter, stor tvättstuga, hobbyrum, walk in closet och gott om förvaringsutrymmen. Bergvärme, dubbelgarage och parkeringsplatser. Tomten om 892 kvm, består dels av en vacker och lättskött naturtomt, dels av en grönskande trädgårdstomt med prunkande rabatter och lekytor. Ett barnvänligt och praktiskt boende för den stora familjen med generösa ytor och med direkt närhet till förskolor, skolor och kommunikationer. Utanför entrén och vidare längs med delar av huset breder en stor trälagd terrass ut sig. Försedd med skuggande markis och med sol från tidig morgon till sen kväll. Dessutom, lättillgänglig och högt belägen med utsikt över dalen och närområdet. En härlig umgängesyta med gott om plats för era utemöbler där familj och vänner får plats att umgås. På baksidan av huset med naturen och grönskan som fond breder ytterligare en stor trälagd uteplats ut sig. Skyddad från insyn och med gott om plats för loungegrupper, grillen och växter.

  • Plus
Saltholmsgatan 45B, Långedrag - Saltholmen, Göteborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 12:45

Saltholmsgatan 45B

Radhus
Långedrag - Saltholmen, Göteborgs kommun
Bjurfors Väster
14 500 000 kr
191 m²
6 rum
328 m² tomt

Nere vid Saltholmen rullar Hinsholmskilens stilla vågor in. Båtmasterna gungar sakta i den varma kvällsbrisen längs kajer och bryggor. På andra sidan vattnet klättrar grönskan och luften är tung av tjära och havsdoft. Bara 60 meter upp i de fridfulla skärgårdskvarteren reser sig det nybyggda parhuset sin traditionella träfasad. På baksidan ligger trädgårdens gräsytor och innanför de öppna altandörrarna breder det vackra enstavsgolvet i ek ut sig över de stora sällskapsytorna i öppen planlösning med det exklusiva Marbodalköket. På ett av landets kanske främsta lägen ligger detta nybyggda parhus. Bostaden är om hela 191 kvm över sex rum och tre etage. Exteriören är stiltrogen med brant tak, småspröjsade fönster och fasad med lockpanel. Entréplanet öppnar upp sina stora ekparkettytor med bitvis öppen planlösning och massivt ljus från två håll. Takhöjden är ansenlig och transparensen till trädgården på baksidan är tydlig. Arkitekturen är tidlöst blond och ren precis som de ofta massiva naturmaterialen. På mellanplanet finns fyra sovrum och det översta etaget överraskar med stort allrum med havsutsikt och öppet upp till nock. Bostaden har upp till fyra sovrum, två sobra badrum med samtida design, stora sällskapsytor i öppen planlösning med matsal och exklusivt Marbodalkök, stort allrum, platsbyggd förvaring, master bedroom med walk-in-closet, flera förrådsytor, stor uppfart, välutrustad tvättstuga mm. Ett förrådsrum på tredje etage kan bli ett extra sov- eller arbetsrum. Bostadens läge får anses tillhöra ett av Långedrags främsta. Den där ljumma sommarkvällen är det svårt att förstå att du faktiskt kan stå på Avenyn efter knappa femton minuter i bilen eller en halvtimma på spårvagnen. Detta måste vara en av Europas mest stadsnära skärgårdsmiljöer. För det mesta kan du dock låta bilen stå. En kort promenad tar dig till GKSS småbåtshamn eller LSS i Långedrags gamla hamn. Här kan du njuta av genuin skärgårdsmiljö. Avsluta kvällen på Långedrags Värdshus eller Seglarkrogen. Ett stenkast bort ligger Saltholmens tennisbana och här finns också en lekplats för de små. Vill du lämna stan för en dag tar du skärgårdsbåten ut till Göteborgs vackra södra skärgård. Det kan bli en dans på Brännö brygga eller natursköna promenader och härliga bad. I direkt närhet ligger förskolor, skolor och väl utbyggda kommunikationer med buss eller spårvagn. Här finns väl ansedda skolor, bland annat gamla och nya Långedragsskolan, Påvelundsskolan samt Skäret och den internationella Engelska skolan.

  • Plus
Vallhamnsgatan 132, Näset, Göteborgs kommun

Vallhamnsgatan 132

Radhus
Näset, Göteborgs kommun
Bjurfors Väster
4 975 000 kr
115 m²
5 rum
172 m² tomt

Välplanerad och fint renoverad radhusgavel med perfekt solläge i området. Från huset är det nära till förskola, skola, buss, fina bad, småbåtshamn mm. PLANLÖSNING ENTRÉPLAN: Entré med snyggt klinkergolv med golvvärme samt bra plats för avhängning av kläder. Vardagsrum i vinkel med snyggt golv samt ljusa väggar och stort fönsterparti vilket gör rummet ljust och luftigt. Här finns gott om plats plats för såväl sällskapsdel som rejält matbord. Här finns dessutom utgång till den insynsskyddade uteplatsen som har en stor och lättskött altan. Här har man möjlighet till sol från tidig förmiddag till sen kväll. På framsidan finns en insynsskyddad uteplats med morgonsol. 2021 renoverades köket på ett smakfullt sätt. Köket har gott om förvaring, bra arbetsytor och ett par perfekta frukostplatser. Bland de väl fungerande vitvarorna (alla från 2021) finns även en vinkyl. På golvet ligger samma golv som i vardagsrummet och väggarna är ljusa. Vid entrén ligger tvättstuga med tvättmaskin från 2018 och torktumlare från 2010 samt gästtoalett med handfat, wc, helkaklade väggar och klinkergolv. PLANLÖSNING ÖVRE PLAN: På övre plan finns 4 bra sovrum. Det största sovrummet har en rejäl garderob med skjutdörrar samt utgång till balkongen. Sovrum 2 har bra förvaring i form av en egen klädkammare. På övre plan finns även ett fint badrum med helkaklade väggar, klinkergolv med golvvärme, duschplats, handfat och wc.

Övre Gillviksvägen 7, Kullavik, Kungsbacka kommun

Övre Gillviksvägen 7

Villa
Kullavik, Kungsbacka kommun
Bjurfors Väster
7 975 000 kr
164 + 21 m²
6 rum
672 m² tomt

Denna fantastiska villa ligger i ett högt, ljust och lugnt område på en återvändsgata, vilket gör den till en idealisk plats för familjer med barn. Med bekvämt promenadavstånd till både Gillvik och Kullsvik samt Kullaviks hamn, erbjuder fastigheten närhet till underbara badvikar och småbåtshamnar, perfekt för dem som älskar att njuta av havet och vackra naturområden. Huset består av sex rum, inklusive fyra sovrum och stora förrådsutrymmen som ger gott om plats för förvaring och flexibilitet. Dessutom innebär det vattenburna systemet med en frånluftsvärmepump från 2021 låga driftkostnader och en miljövänlig uppvärmningslösning. På sluttningsplanen finns även möjlighet att omvandla ett av förråden till ett femte sovrum, vilket ger ännu mer utrymme och flexibilitet för familjen. Med en perfekt balans mellan lugn och närhet till både natur och bekvämligheter, är denna villa en dröm för dem som söker ett bekvämt och avslappnat boende. Kullavik ligger strax söder om Hovås och Billdal och lite norr om Särö och Malevik. Närheten till Göteborg och Kungsbacka gör att många vill leva och bo just här. Det är lätt att förstå en ljummen sommarkväll nere i hamnen - när havsdoften blandar sig med doften av nyklippt gräs och grillad entrecote från de prydliga trägårdarna. Utöver natursköna promenadstråk längs havet, cykelleder och båthamnar finns det gott om badklippor och sandstränder. Alldeles i närheten har du restaurang, café, bageri, livsmedelsaffärer samt apotek och vårdcentral. I samhället ligger Kullaviksskolan F-9, Kullaviks Montessoriskola samt Fullriggaren Malevik. Här finns dessutom bra bussförbindelser till såväl Kungsbacka som Göteborg. I Kullavik är seglingsintresset stort och den svenske seglarlegenden Pelle Petterson är sedan länge bosatt här. Den lokala seglingsklubben, Kullaviks Kanot & Kappseglingsklubb har under åren haft många framstående seglare i både svenska seglareliten och världseliten.

Basungatan 18, Ruddalen, Göteborgs kommun

Basungatan 18

Lägenhet
Ruddalen, Göteborgs kommun
Bjurfors Väster
1 495 000 kr
30 m²
1 rum
vån 6/7
1 975 kr/mån
49 833 kr/m²

Denna mysiga och välplanerade etta om ca 30 kvm är belägen i hjärtat av Ruddalen med högt och fritt läge utan insyn. Lägenheten har optimal planlösning med ett rymligt allrum och separat sovalkov samt genomgående ljus färgsättning. Stabil, stambytt förening med kommunikationer och affärer runt hörnet. Den låga avgiften gör lägenheten till en perfekt förstabostad för studenten, alternativt för dig som endast önskar en bra övernattningslägenhet med närhet till allt! Reparationsfond på drygt 3 000:- finns att tillgå för den som flyttar in. Till lägenheten hör även ett vindsförråd! Ruddalen är ett omtyckt och populärt område med närhet till det mesta, inte minst den härliga naturen! Ruddalens motionscentrum, som erbjuder allt från isbanor till gym, ligger bara några minuter bort. Frölunda Torg, med fler än 100 butiker, når man med spårvagn på 2 minuter. Från Frölunda Torg tar man sig sedan lätt till salta bad vid Näset eller Askim.

  • Hiss
Killingegången 25, Hagen, Göteborgs kommun
  • Borttagen före visning

Killingegången 25

Radhus
Hagen, Göteborgs kommun
Bjurfors Väster
7 450 000 kr
169 + 8 m²
6 rum
132 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
Knapebacken 11, Sisjön, Göteborgs kommun
  • Sön 21 apr kl 14:00

Knapebacken 11

Lägenhet
Sisjön, Göteborgs kommun
Bjurfors Väster
2 995 000 kr
61 m²
2 rum
vån 4/4
3 914 kr/mån
49 098 kr/m²

Varmt välkomna att bo och trivas på natursköna Knapebacken 11, högst upp i huset i omtyckta brf Sisjöhöjd. En ljus och rymlig gaveltvåa om 61kvm med närhet till precis allt. Denna kvalitétsbostad andas social prägel med öppen planlösning, hög komfort samt vackert ljusspel. En av bostadens absoluta attribut är även den stora balkongen om 12 kvm som delvis har reglerbar inglasning, och delvis öppen yta med utsökt utsikt över naturen precis utanför. Här ges en vidsträckt vy mot den lummiga omgivningen och aktiviteterna runt omkring husknuten. Modernt och stilrent kök från Marbodal som andas kvalité och hög standard med komplett maskinpark. Badrummet är stilrent med praktisk tvättavdelning som underlättar vardagen. Genomgående kvalitativa materialval i form av kvalitativ ekparkett och slätmålade väggar ger en neutral bas att inreda efter. Hiss finns från garaget upp till lägenhetsplan. Perfekt boende för såväl den äldre som den yngre målgruppen. Varmt välkomna! Här bor du med närhet till Askims badet, Göteborgs citykärna eller en morgonpromenad i Sisjöns naturområde eller Änggårdsbergen. Allmän servicen är god med Sisjöns handelsområde runt hörnet och Frölunda torg en bit bort. Busshållplats finns alldeles intill området. Välkommen att trivas på populära Knapebacken! Området är barnvänligt med direkt närhet till förskolor, skolor och lekplatser.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Bassängbacken 2, Särö, Kungsbacka kommun

Bassängbacken 2

Lägenhet
Särö, Kungsbacka kommun
Bjurfors Väster
4 395 000 kr
75 m²
3 rum
vån 1/2
3 804 kr/mån
58 600 kr/m²

Med toppenläge i attraktiva Särö, nära naturområden och salta bad, finner ni detta underbara hem. Bostaden har genomgått en varsam renovering under de senaste åren med genomgående hög standard och ett gott slutresultat. Modernt kök som erbjuder fina arbetsytor och gott om förvaring. Lyxigt renoverat badrum med uppskattad tvättpelare samt golvvärme. Två generösa sovrum som båda har ett insynsskyddat läge. Föreningen är välskött med god ekonomi och erbjuder uteplatser med grillmöjligheter i varierande väderstreck. Särö med den omtyckta restaurang Blomstermåla vid havet, är välkänt för de flesta. Särö var badort och sommarresidens för många göteborgska familjer. Flera av de imponerande sommarvillorna finns bevarade och har varsamt restaurerats för att passa för åretruntboende. Golf, tennis, bad och båtliv kännetecknar Särö, som också har orörda naturområden med promenadstigar längs med havet. Utmed kusten kan man idag cykla på den gamla, nedlagda, Säröbanan, som tidigare transporterade ut göteborgarna till sina sommarvillor i Askim, Hovås, Brottkärr med Amundön, Billdal, Kullavik, Malevik och med Särö som ändstation.

  • Uteplats
Kapplandsgatan 58B, Högsbo, Göteborgs kommun
  • Borttagen före visning

Kapplandsgatan 58B

Lägenhet
Högsbo, Göteborgs kommun
Bjurfors Väster
1 895 000 kr
38 m²
1 rum
vån 1/4
2 491 kr/mån
49 868 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Uteplats
Uggleberget 26, Nya Hovås, Göteborgs kommun
  • Mån 22 apr kl 17:30
Uggleberget 26, Nya Hovås, Göteborgs kommun, bild 2
Uggleberget 26, Nya Hovås, Göteborgs kommun, bild 3

Uggleberget 26

Lägenhet
Nya Hovås, Göteborgs kommun
Bjurfors Väster
2 990 000 kr
47 m²
2 rum
vån 2/6
4 823 kr/mån
63 617 kr/m²

Nu finns tillfälle att förvärva en utav de exklusiva lägenheter som uppförts på toppen av Uggleberget. Denna välplanerade tvårummare på våning 2/6 erbjuder ett kvadratsmart boende med känsla för stil och finess. Ett högkvalitativt hem där kök och vardagsrum samsas i en öppen och social planlösning, det finns ett rymligt sovrum med goda förvaringsmöjligheter i garderober samt ett lyxigt badrum med stilrena färg- och materialval. Generös balkong om 8 kvm som ligger inbäddad i grönska. Bostadsrättsföreningen Hovås Hills tillhandahåller även ett generöst soldäck för föreningens medlemmar samt bastu- och relaxavdelning. Här samsas urban känsla och puls med naturen i närområdet. Man bor med direkt närhet till salta bad och skogspromenader, närhet till allmän service och city.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Bergkristallsgatan 30, Tynnered, Göteborgs kommun

Bergkristallsgatan 30

Lägenhet
Tynnered, Göteborgs kommun
Bjurfors Väster
1 395 000 kr
41 m²
1.5 rum
vån 2/3
3 409 kr/mån
34 024 kr/m²

Välkommen till detta välplanerade boende som kort och gott har allt att önska hos en trivsam etta med sovalkov. Stora fönsterpartier skänker rummet rikligt med ljus och övriga attribut som walk-in-closet, helkaklat badrum samt praktisk köksdel karaktäriserar detta boende. Föreningen är lugnt belägen med härliga gröna omgivningar och grillmöjligheter på gården. Bekvämligheter såsom skola, förskola, affärer och kommunikationer finns inom gångavstånd. Med snabbuss, linje 50, från hållplats Beryllgatan till Brunnsparken tar man sig på ca. 15 minuter. Närheten till både storstadens puls och naturen gör Tynnered till ett mycket attraktivt bostadsområde. Göteborgs Skärgård ligger bara ett stenkast bort. Fiskebäck har badplats, café, pub, uthyrning av båtar och fantastiska bryggor att ligga på. Påvelund och Ruddalen erbjuder härliga grönområden, idrottsanläggningar och fina promenadstråk. Frölunda Torg med sitt rika utbud av affärer nås endast 7 minuter bort med kollektivtrafik.

Fridlandsgatan 4, Långedrag - Hinsholmen, Göteborgs kommun
  • Sön 21 apr kl 11:00

Fridlandsgatan 4

Radhus
Långedrag - Hinsholmen, Göteborgs kommun
Bjurfors Väster
7 450 000 kr
121 + 6 m²
5 rum
390 m² tomt

Här erbjuds ett välplanerat enplans kedjehus i toppskick med lättskött trädgårdstomt och stor trälagd altan med pergola. Bostaden badar i ljus från generösa fönsterpartier som binder samman utomhus- och innemiljö på ett härligt och harmoniskt sätt. Drygt 120 kvadratmeter, fördelat på stort ljust vardagsrum i öppen anslutning till trevlig matplats. I vardagsrummet står en braskamin som värmer och borgar för mysiga höst- och vinterkvällar. Rymligt och mycket fint renoverat kök från Marbodal med behaglig golvvärme och plats för frukostbordet. Stort kaklat och mycket smakfullt renoverat badrum med skön golvvärme. Ytterligare ett nyrenoverat och mycket fint duschrum, återigen med golvvärme. Huset erbjuder även fyra lugnt belägna sovrum och tvättstuga med groventré. Ett praktiskt boende i ett mycket populärt villaområde, ett område med karaktär, bebyggelse och trädgårdar i gammal anda, endast ett par-tre hundra meter från Hinsholmsvikens marina miljö och småbåtshamn. Lugnt och mycket barnvänligt med närhet till trevliga grönområden och promenadstråk och med direkt närhet till förskolor, skolor och kommunikationer, med tillgång till såväl spårvagn som buss. I praktiskt anslutning intill pergolan som är försedd med tak finns förrådet. Fina parkeringsmöjligheter i stor djup carport med plats för två bilar.

  • Plus
Carl Gunérs väg 15, Askim, Göteborgs kommun
Carl Gunérs väg 15, Askim, Göteborgs kommun, bild 2
Carl Gunérs väg 15, Askim, Göteborgs kommun, bild 3

Carl Gunérs väg 15

Tomt
Askim, Göteborgs kommun
Bjurfors Väster
4 500 000 kr
751 m² tomt

Högt och ljust belägen tomt på ca 751 kvm som ligger på en lugn och barnvänlig återvändsgata i det trivsamma grannskapet. Tomten är inte bunden till någon husleverantör men det finns ett förslag framtaget av Trivselhus. Vill ni veta mer om detta upplägg, vänligen kontakta Joachim Lennartsson MOBIL 072-717 04 52, [email protected] Här bor ni centralt i Askim i ett barnvänligt och trivsamt område med direkt närhet till flera bra förskolor och skolor. Inom gångavstånd nås fina badvikar vid havet och vacker natur längs Gamla Säröbanan. Den som föredrar insjöns lite varmare vatten väljer i stället Sisjöns omtyckta badplats som ligger i Sandsjöbackas naturreservat. Här erbjuds härliga strövområden och populära motionsspår som lämpar sig väl för promenader, löpning och cykling. Ett extra plus är närheten till Brödhuset, som erbjuder färskt bröd och fikabröd sex dagar i veckan. Bra kommunikationer erbjuds in till centrala Göteborg med expressbussarna. DETALJPLAN Enligt planbestämmelserna så får ni uppföra en huvudbyggnad samt en garage-förrådsbyggnad icke uppta en större sammanlagd areal än 250 kvm. Fristående garage och förrådsbyggnad får ej uppta större areal än 50 kvm. Se detaljplan och planbestämmelser under fakta och dokument.

  • Premium
Lantmilsgatan 2, Högsbo - Kaverös, Göteborgs kommun
  • Tis 23 apr kl 17:30
Lantmilsgatan 2, Högsbo - Kaverös, Göteborgs kommun, bild 2
Lantmilsgatan 2, Högsbo - Kaverös, Göteborgs kommun, bild 3

Lantmilsgatan 2

Lägenhet
Högsbo - Kaverös, Göteborgs kommun
Bjurfors Väster
2 295 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/4
5 535 kr/mån
28 688 kr/m²

Nu kommer denna renoverade trerummare att erbjudas på bottenvåning i attraktiva Högsbo-Kaverös. En gemytlig genomgångslägenhet om 80 kvm där nytt möter gammalt i en härlig och smakfull atmosfär. Vackert ljusspel, bevarade parkettgolv och stora fönsterpartier är bara få av de attribut som förhöjer denna bostads charm och karaktär. Den disponeras enligt följande; en stor och luftig hall, två väl tilltagna sovrum, stambytt badrum som renoverats på nytt i fräscha kulörer, en praktisk klädkammare, totalrenoverat kök samt ett generöst vardagsrum med härlig utsikt. Sist men inte minst har denna bostad en underbar balkong med reglerbar inglasning som vetter mot söder. Detta blir en given favoritplats att vara- och umgås på under vår- och sommarhalvåret. Varmt välkomna! Föreningen är välskött med god renommé. Här bor ni i ett lugnt, barnvänligt område som endast ligger 7 minuter med spårvagn till Linnéstaden med hela dess nöjesutbud. Bekvämligheter såsom skola, förskola affärer och kommunikationer finns inom gångavstånd. Det är dessutom nära till Göteborgs mest besökta smultronställen; Botaniska Trädgården, Slottsskogen och Änggårdsbergen. Välkommen att trivas!

  • Premium
  • Balkong
Hovås ekorrstig 8, Hovås, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 12:30
Hovås ekorrstig 8, Hovås, Göteborgs kommun, bild 2
Hovås ekorrstig 8, Hovås, Göteborgs kommun, bild 3

Hovås ekorrstig 8

Villa
Hovås, Göteborgs kommun
Bjurfors Väster
12 900 000 kr
155 + 106 m²
7 rum
826 m² tomt

Legendariska Hovås är för många själva sinnebilden av det svenska kustsamhället. De smala villagatorna slingrar sig mellan klippor och grönska, havet är ständigt närvarande med ljud och dofter från kajer och småbåtshamnar. Solnedgångsvyerna över Askimsviken öppnar sig från klippor och sandstränder. Några hundra meter upp från stranden, på privat läge i grönskande kvarter, ligger denna charmiga poolvilla anno 1939 som är omsorgsfullt renoverad i bevarad äldre stil i skön harmoni med moderna badrum och kök. Med tidstypisk arkitektur har ni ett stort sällskapsrum, matsal, kök, tre sovrum och badrum på entréplan. På övre plan finner ni två sovrum varav ett i soligt söderläge med rymlig balkong. Badrum med bubbelbad och ång-bastu. Huset rymmer gott om förvaring och har ytterligare allrum i källarvåningen där också tvättstuga, gästtoalett, stort förråd, hobbyrum och teknikrum får plats. Från trädgård och altanen kan du ana ljudet av ett och annat golfslag mellan fågelsången – du har ca 200 meter till en av landets populäraste banor. Från fastigheten som ligger på en barnvänlig återvändsgata skymtar du också den smala stigen som leder bort mot Hovås havsbad. Du har bara några minuters promenad hem till poolen, eller ångbastun efter kvällsdoppet. Villan präglas av stora sällskapsrum i fil varav matsalen har en tidstypisk öppen spis. Den lummiga och insynsskyddade trädgården och privata läget i Hovås Villastad tillhör de mest attraktiva nära strand-, båt- och restaurangliv. Den plana gräsmattan och pool-området bidrar till den barnvänliga känslan. Några minuter promenad bort ligger Hovås Nedre som har expressbussar in till Göteborg. Efter en knapp kvart i bilen kan du parkera i city. Och via Säröbanan cyklar du samma sträcka på under en timme. Välkommen!

  • Premium
  • Energieffektiv
Kapplandsgatan 70, Högsbo, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 13:45

Kapplandsgatan 70

Lägenhet
Högsbo, Göteborgs kommun
Bjurfors Väster
1 690 000 kr
33,9 m²
1 rum
vån 3/3
2 332 kr/mån
49 853 kr/m²

Välkommen till denna ljuvliga och ljusa bostad om 33,9 kvm på trivsamma Kapplandsgatan, med direkt närhet till Slottskogen samt Marklandsgatans gedigna kommunikationer. Den tilltalande planlösningen, med genomgående ljusa ytskikt, skapar en bra bas att inreda efter. Praktiskt och ljust kök med charmiga originaldetaljer som förhöjer känslan. Balkongens fria sikt och härliga västerläge bereder väg för många stunder för både vila och sol. Badrummet är stambytt i föreningens regi. Välskött förening med god ekonomi samt fiberbredband som också är inkluderat i avgiften. Brf Täppan är en stabil och socialt omtyckt förening i hjärtat av Högsbo. I föreningen finns det även bastu, gäst-lägenhet samt festlokal som är lätta att boka. På Kapplandsgatan bor du med det perfekta läget intill hav och natur samt Göteborgs citykärna. Omgivningarna kring fastigheten är välskötta och den trivsamma innergården har allt man kan önska för medlemmarnas sociala samvaro. Kapplandsgatan har direkt närhet till Axel Dahlströms torg där du finner allt från ICA, restauranger, bibliotek och gym samt knutpunkten Marklandsgatan som erbjuder gedigna kommunikationer via både buss & spårvagn. Här bor du endast ett stenkast från centrala Göteborg via välhållna gång- och cykelbanor. En motionsrunda i Änggårdsbergens natur eller en cykeltur till havet ligger också nära till hands. Även närhet till grönskande Slottsskogen, Botaniska trädgården och inte minst Linnéplatsen som lockar med sitt sprudlande nöjesutbud.

  • Plus
  • Balkong
Göta älvsgatan 6B, Långedrag - Käringberget, Göteborgs kommun

Göta älvsgatan 6B

Lägenhet
Långedrag - Käringberget, Göteborgs kommun
Bjurfors Väster
6 300 000 kr
83 m²
3 rum
vån 4/6
5 523 kr/mån
75 904 kr/m²

Bjurfors har nöjet att presentera denna trerummare om 83 kvm med genomgående planlösning, stora fönsterpartier med generöst ljusinsläpp, sober och tidlös färgsättning samt exklusiv köksinredning från Kvänum. Här har Liljewalls arkitektbyrå använts sig av trä, sten och glas som representerar områdets närhet till hav, natur och klippor. På våning 4 är utsikten över villakvarterets takåsar fri och närvarande. Två generösa sovrum, badrum med egen tvättavdelning samt gästtoalett. Både badrum och kök ramas in av en vacker kalksten. På de två rymliga balkongerna kan man njuta av både ett österläge och ett västerläge. Läget i Långedrag och på Käringberget tillhör de allra bästa med närhet till hav, inlopp, hamnliv och den södra skärgården. Här ute är det mesta anpassat till ett aktivt liv vid havet, med båt- och vattensport samt närhet till vacker natur. I närheten ligger GKSS småbåtshamn, Långedrags Värdshus, Seglarkrogen och Saltholmens kallbadhus. Direkt närhet till allmän service såsom mataffär, bageri och apotek. Kommunikationerna är väl utbyggda med såväl buss som spårvagn som snabbt tar en in till centrala Göteborg samt charmiga skärgårdsbåtar som tar dig vidare ut till havsbandet. Området bjuder på det mesta, alldeles runt hörnet; Matvaruhandel: 30 m, 1 min gång Apotek: 50 m, 1 min gång Fiskdelikatess: 50 m, 1 min gång Bageri & Café: 50 m, 1 min gång Spårvagn & buss: 150 m, 2 min gång Bensinstation: 200 m, 3 min gång Förskola: 230 m, 3 min gång Påvelundsskolan: 500 m, 7 min gång Tennis & Badmintonklubb: 800 m, 10 min gång Seglingsklubb: 1,7 km, 10 min spårvagn Natur & berg: 5 m, direkt på bakgården

  • Balkong
  • Hiss
Hovås Allé 9, Hovås, Göteborgs kommun
  • Mån 22 apr kl 18:30
Hovås Allé 9, Hovås, Göteborgs kommun, bild 2
Hovås Allé 9, Hovås, Göteborgs kommun, bild 3

Hovås Allé 9

Lägenhet
Hovås, Göteborgs kommun
Bjurfors Väster
2 795 000 kr
41 m²
2 rum
vån 2/3
3 408 kr/mån
68 171 kr/m²

På Hovås Allé 9 kan vi nu presentera denna smakfulla och moderna tvåa med storbalkong mot gården med kvällsol. Bostaden är belägen i hjärtat av Nya Hovås med goda kommunikationer och serviceutbud samt närhet till hav och natur. Bostaden erbjuder genomgående hög standard med stilrena färg- och påkostade materialval gör det enkelt att inreda utefter. Genom den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapas goda möjligheter för socialt umgänge med vänner och familj. Härifrån nås även den stora balkongen som släpper in rikligt med kvällssol och förlänger vardagsrummet under sommarhalvåret. Då lägenheten ligger högt upp i huset ger det en extra luftig och fri känsla. Badrummet är av hög standard och för extra komfort finns en tvättavdelning med både tvättmaskin och torktumlare . Sovrummet har ett rofyllt läge med god förvaring och inrymmer med enkelhet en säng och tillhörande sängbord.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Transistorgatan 33, Järnbrott, Göteborgs kommun
  • Sön 21 apr kl 12:30

Transistorgatan 33

Lägenhet
Järnbrott, Göteborgs kommun
Bjurfors Väster
3 250 000 kr
66 m²
2 rum
vån 3/7
3 476 kr/mån
49 242 kr/m²

Med ett utmärkt läge utan insyn ges här möjligheterna att förvärva en rymlig och ljus tvårummare på attraktiva Transistorgatan som stod klart 2013. Denna smart planerade bostad om ca 66 kvadratmeter har mycket att erbjuda som flertalet fönster, ljusa ytskikt samt genomgående parkettgolv. Stilrent och modernt kök som går i ljusa toner. Luftigt vardagsrum som erbjuder gott om plats för soffgrupp, härifrån nås den inglasade balkongen som bjuder på uppskattad vy mot det rogivande skogsområdet utanför. Sovrum är fritt från insyn och erbjuder fina förvaringsmöjligheter utöver den generösa klädkammaren som återfinns i bostadens hall. Sobert badrum med egna tvättmöjligheter. Bredband ingår i avgiften. Området vid Transistorgatan är omtyckt och populärt med närhet till det mesta, inte minst den härliga naturen! Ruddalens motionscentrum, som erbjuder allt från isbanor till gym, ligger bara några minuter bort. Närmsta spårvagnshållplats, ligger på 1 minuts promenadavstånd. Frölunda Torg, med fler än 200 butiker, når man genom en kort promenad eller med spårvagn på 2 minuter. En stor knutpunkt som med kollektivtrafik tar en till alla delar av stan. Från Frölunda Torg tar man sig även enkelt med cykel till salta bad vid Näset eller Askim.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Knapebacken 72, Askim - Sisjön, Göteborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Knapebacken 72

Radhus
Askim - Sisjön, Göteborgs kommun
Bjurfors Väster
6 875 000 kr
113 + 28 m²
6 rum
291 m² tomt

Här bor du i ett nästan nytt och energisnålt hus med närhet till natur, affärer, Sisjön, skola och lekplatser. Låg energiförbrukning, energiklass B. Bostaden har högt i tak vilket ger ljus och rymd. När du kör in på Knapebacken möts du av en barnvänlig miljö och modern och tidlös arkitektur. På uppfarten finns det plats för två bilar. Genomgående bra kvalité på materialvalen såsom vitpigmenterad Limestone ekparkett, trappa och markiser. Entréplanet erbjuder en rymlig hall med plats för avhängning och stora skjutdörrsgarderober som leder ut till ett allrum med mysig umgänges yta. Till höger om hallen finns ett konto/tv-rum som enkelt kan göras om till sovrum. Entréplanet har ett till två sovrum samt ett större kaklat badrum med dusch och toalett. I anslutning till allrummet finns tvättstuga. Här finns rikligt med arbetsytor, tvättmaskin, torktumlare, städskåp, trinettkök samt teknikrum. Hela sluttningsvåningen har vattenburen golvvärme. Påkostad och gedigen trätrappa leder upp till andra våningen. Här möts du av ett trivsamt och ljust kök från HTH med matplats samt ett ljust vardagsrum. Köksmaskiner från Siemens. Två skjutdörrs-partier i sydväst som öppnar upp vardagsrummet mot den inbjudande utomhusmiljön där den soliga altanen i söderläge är den centrala samlingspunkten. Påkostade markiser där det även går att få ett lodrätt solskydd som skapar en "uterumskänsla". Markiserna är bra för att hålla värmen under svala kvällar samt solen borta under varma sommardagar. Utformningen av den välplanerade baksidan gör att du får sol under större delen av dagen och kvällen. Andra våningen har dessutom två rymliga sovrum med skjutdörrsgarderober samt ett kaklat badrum med dusch och toalett. Sisjödal är ett spännande nytt område med ett härligt läge! I området finns förskolor, Sisjöskolan och Askimsskolan. Bussförbindelserna är goda. En kort bit bort ligger Sandsjöbackas naturreservat och Sisjön - en oas med fina strövområden, löparspår och stigar. Här finns flera badplatser och området är populärt både under sommar- och vintertid. På vintern kan man åka skridskor och grilla korv intill sjön. Här kan man även prova sin fiskelycka! Lockar istället havet så finns flera badplatser en bit bort v tex Askimsbadet och Hovås. Här bor man verkligen mellan hav och sjö! Nedanför området ligger Sisjöns Handelsområde som idag har ett rikt utbud av affärer, apotek, gym och restauranger. En kort bit bort ligger även 421 samt Frölunda Torg med sitt rika utbud. Flera lekplatser finns i området och många fritidsaktiviteter hittas i nära till hands såsom scouter, fotboll, ridskola och golf mm.

  • Plus
  • Energieffektiv
Basungatan 28, Ruddalen, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår
  • Ons 24 apr kl 17:00

Basungatan 28

Lägenhet
Ruddalen, Göteborgs kommun
Bjurfors Väster
1 850 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/8
3 468 kr/mån
34 259 kr/m²

Tillfälle att förvärva denna ljusa och välplanerade genomgångstvåa med ett underbart läge med Ruddalens natur ca. 100 meter från bostaden. Social och välplanerad bostad med en inglasad balkong som har ett fantastiskt läge med naturen alldeles inpå. Trivsamt och modernt kök som går i vitt samsas med goda förvaringsmöjligheter. Rymligt vardagsrum med gott om plats för möblemang. Till lägenheten hör dessutom både vindsutrymme och källarförråd. Detta utgör ett prisvärt boende som passar såväl gammal som ung! I direkt anslutning till bostaden nås den nybyggda Altplatsen, som tillhandahåller Willys och gym b.la. Ruddalen är ett omtyckt och populärt område med närhet till det mesta, inte minst den härliga naturen! Ruddalens motionscentrum, som erbjuder allt från isbanor till gym, ligger bara några minuter bort. Frölunda Torg, med fler än 200 butiker, når man genom en promenad eller med spårvagn på 2 minuter. Från Frölunda Torg tar man sig enkelt till salta bad vid Näset eller Askim. Från hållplatsen Musikvägen når du stadens centrala delar såsom Linnéplatsen t.ex. på ca. 10-15 minuter.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Ersåsbacken 54, Önnered, Göteborgs kommun

Ersåsbacken 54

Radhus
Önnered, Göteborgs kommun
Bjurfors Väster
3 995 000 kr
127,8 m²
5 rum
10 105 kr/mån
31 260 kr/m²

I hjärtat av Önnered, endast 500 meter från havet, ligger detta trivsamma gavelradhus om ca 128 kvm! Bostaden disponerar en mycket tilltalande planlösning i två plan med generösa sällskapsutrymmen som inbjuder till trevliga middagar och socialt umgänge. Balkongen och de två uteplatserna medför att man kan njuta av solen från morgon till kväll. Den större uteplatsen har både altan och trädgård med en friggebod. Ostört och privat läge med natur och grönska som alldeles inpå. I denna bostad bor du i en stabil HSB-förening men med många av de fördelar som ett radhus kan inbringa. Önnered är ett lugnt område med närhet till både Göteborgs centrum och havet. Bekvämligheter såsom skola, dagis, affärer och kommunikationer finns inom gångavstånd. Önnereds hamn kallas för Önnereds brygga, här finns allt från fina badvikar som bland annat Ganlets badplats med klippor och liten sandstrand till båtliv och restauranger. Till Önnered hör även stora och lilla Rösö som med sina fiskebodar utgör ett pittoreskt inslag i skärgårdsmiljön.

  • Balkong
  • Uteplats
Önneredsvägen 100, Önnered, Göteborgs kommun
  • Mån 22 apr kl 17:30

Önneredsvägen 100

Lägenhet
Önnered, Göteborgs kommun
Bjurfors Väster
4 195 000 kr
71 m²
3 rum
vån 4/4
5 191 kr/mån
59 085 kr/m²

Varmt välkommen till denna utsökt kvalitétsbostad i nybyggda Brf Önneredsbodarna, där havet och den marina miljön blir din närmsta granne. Här bor och trivs du med ett av föreningens bästa lägen, högt upp i huset, och helt fri från insyn. Genomgående hög standard med stilrena färg- och materialval gör det enkelt att inreda utefter. Bostaden disponeras enligt följande; En stor & rymlig hall, två väl tilltagna sovrum, ett fräscht & sobert badrum med egna tvättmöjligheter och god förvaring, ett rymligt vardagsrum som samsas med det klassiska Vedumsköket i en öppen och social planlösning. Balkongen som vetter i fritt nordväst-läge, blir inte bara en favoritplats under vår-och sommarhalvåret, utan skänker även rikligt med kvällssol. Lägenheten värms upp med golvvärme som ger ett behagligt inomhusklimat oberoende av säsong. För den bilburne finns det ett parkeringsgarage under fastigheten, som dessutom utrustad med laddstolpe för elbil. Från garaget tar du hissen upp till lägenhetens våningsplan, smidigt och bekvämt på alla sätt. Helt enkelt- ett hem att älska! Önnered är ett havsnära och attraktivt område i sydvästra Göteborg. Området är kuperat med klippor närmast havet och skogsklädda bergsknallar. Bebyggelsen består huvudsakligen av villor och radhus. Brf Önneredsbodarna är en förening om 64 st. lägenheter som har fått sitt namn efter de handelsbodar som legat på platsen. Här finns ett brett serviceutbud med frisör, hudvård, sushi/wok och kläder. I sydväst har Önnered kontakt med havet och Önnereds Brygga som lockar med skärgårdsanda och på bryggan hittar man restaurang Jungman Jansson som är en trevlig och populär restaurang med utsikt över skärgården. I närområdet finns flera fina badplatser. Närmast ligger Ganlet och Rörviks badplatser som nås efter en kort promenad. På cykelavstånd finns några större badplatser som Näsetbadet och Smithska udden söder om Önnered eller Fiskebäcksbaden som ligger strax norr om Önnered. I föreningen finns även en gästlägenhet att tillgå.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 39