Boporten

Boporten

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kungsgatan 63D, Centralt, Umeå kommun
Kungsgatan 63D, Centralt, Umeå kommun, bild 2
Kungsgatan 63D, Centralt, Umeå kommun, bild 3

Kungsgatan 63D

Lägenhet
Centralt, Umeå kommun
Boporten
6 795 000 kr
127 m²
2 rum
vån 7/7
6 390 kr/mån
53 504 kr/m²

Extraordinär livsstilslägenhet där alla bitar faller på plats! Varmt välkomna till denna exklusiva takvåning i Umeås centrum med ett av de absolut bästa läget. Här bor du högst upp i huset med balkong/terass i perfekt solläge som bjuder på sol från morgon till kväll. Detta blir er egen privata oas med plats för såväl middagsbjudningar som avkoppling. Interiören övertygar med en öppen planlösning där det stilfulla köket integreras smidigt med vardagsrummet. Här blir bostadens hjärta och mittpunkt en plats för social samvaro och sköna stunder. Vardagsrummet fullkomligt badar i ljus från de stora fönsterpartierna mot terrassen och har en otrolig rymd med magisk takhöjd. Vidare bjuder våningen på två sovrum varav ett master bedroom med badrum i anslutning, och därtill ges ytterligare ett badrum i matchande stil. Ni bor på det översta våningsplanet och hissen tar er bekvämt ända ner till garaget. Här bor ni i ett modernt hus med byggår 2018 och ritat av den världsberömda danska arkitektfirman BIG. Dessutom bor du nära till precis allt. När det närmar sig middagstid väntar en gastronomisk upplevelse på uppskattade restauranger som Facit och Harlequin som ligger alldeles intill. Centralstationen inom räckhåll samt natur och bad med promenadavstånd. Kort och gott ett hem för livsnjutaren som vill ha ett bekvämt och bekymmersfritt boende med närhet till citypuls och all tänkbar service. Här bor ni på en högre nivå, i alla avseenden. De två väldesignade sovrummen och det välutrustade badrummet skapar en distinkt privat avdelning där komfort och avkoppling står i fokus. Denna lägenhet måste helt enkelt upplevas för att fullt ut förstå dess unika charm och funktion. Varmt välkommen på visning för att ta del av allt detta och mer därtill. Här väntar en livsstilslägenhet som inte bara uppfyller dina förväntningar – den överträffar dem. Missa inte tillfället! Detta är en bostad som upplevs bäst på plats. Kontakta ansvarig mäklare Helen Norrman 0720-509351

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tegsvägen 1E, Teg, Umeå kommun

Tegsvägen 1E

Villa
Teg, Umeå kommun
Boporten
4 495 000 kr
117 m²
5 rum
145 m² tomt

Välkommen till Tegsvägen 1E, ett fint radhus beläget på en eftertraktad gavel med en inbjudande atmosfär. Här möts du av genomgående parkettgolv som sträcker sig genom hela hemmet och skapar en varm och välkomnande känsla. Nedre plan har dessutom vattenburen golvvärme. Bostaden har två helkaklade badrum, ett fint kök med matplats samt separat tvättstuga. Här finns också ett härligt vardagsrum med plats för både soffa och matbord. Alla fönster i bostaden ramas in med fönsterbrädor i marmor. Med tre sovrum finns det gott om plats för både familj och gäster. Dessutom finns arbetsrummet som också kan fungera som ett mindre sovrum. Uteplatsen i västerläge bjuder in till soliga dagar och avkopplande kvällar. Och som en del av samfälligheten ingår en carport, vilket ger dig bekvämligheten av skyddad parkering. Här finns även ett förråd i anslutning till carporten som ger er extra förvaring. Bostaden ligger i ett barnvänligt område med närhet till både förskola och skola. Bra bussförbindelser finns. Missa inte chansen att göra detta radhus till ditt nya hem.

Donners gränd 2, Sandåkern, Umeå kommun

Donners gränd 2

Lägenhet
Sandåkern, Umeå kommun
Boporten
3 895 000 kr
98,5 m²
4 rum
vån 3/5
5 930 kr/mån
39 543 kr/m²

Välkommen till Donners gränd 2, en fantastisk fyrarummare med genomgående ljusa ytskikt och ekparkettgolv. Interiört bjuds du på en planlösning som låter varenda kvadratmeter komma till sin fulla rätt. Här får du dessutom en takhöjd på 2,60 m. Lägenheten erbjuder tre sovrum, ett stort helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare samt gästtoalett och klädkammare. Kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning bidrar tveklöst till den höga trivseln. Här finns plats för det stora sällskapet. Fönster placerade i tre väderstreck fyller rummet med naturligt ljus. Köket är utrustat med en praktisk köksö, perfekt för sociala tillställningar eller familjemiddagar. Utöver detta kan du njuta av den stora inglasade balkongen på hela 14 kvm i söderläge. Här kan många timmar spenderas från tidig vår till sen höst. Beläget i ett eftertraktat område, är du bara en kort promenad från Umeå city, med närhet till Tvärån och de vackra promenadstråken längs älven. Ett perfekt boende för dig som söker efter lugna kvarter men ändå vill bo med närhet till både city och rekreationsområden. Välkommen hem!

  • Balkong
  • Hiss
Skidspåret 13, Berghem, Umeå kommun

Skidspåret 13

Lägenhet
Berghem, Umeå kommun
Boporten
2 195 000 kr
69 m²
3 rum
vån 5/6
4 263 kr/mån
31 812 kr/m²

Välkommen till Skidspåret 13! Här erbjuds en fin trea, belägen högt uppe i huset. Bostaden erbjuder inte bara en fantastisk utsikt utan också ett hem fyllt av ljus och rymd tack vare de genomgående ljusa ytskikten. Det helkaklade badrummet är både praktiskt och lätt att underhålla. I köket, som rymmer en mysig matplats, kan du njuta av många trevliga middagar med familj och vänner. Det härliga vardagsrummet inbjuder till avkoppling och social samvaro. Ett av sovrummen har dessutom fördelen av en utgång till den inglasade balkongen, där du kan njuta av lugnet oavsett väder. Beläget i ett fint område med närhet till Umeå centrum, har du allt du behöver inom bekvämt avstånd. Och med en stabil förening med låg månadsavgift kan du känna dig trygg i ditt nya hem. Varmt välkomna att boka in er på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Ystarvägen 148, Västra Ersboda, Umeå kommun
Ystarvägen 148, Västra Ersboda, Umeå kommun, bild 2
Ystarvägen 148, Västra Ersboda, Umeå kommun, bild 3

Ystarvägen 148

Lägenhet
Västra Ersboda, Umeå kommun
Boporten
2 495 000 kr
130 m²
5 rum
vån 1
7 981 kr/mån
19 192 kr/m²

Välkommen till denna härliga bostad med mycket bra läge i området. Bekvämt placerad på en gaveln med egen ingång från markplan. 130 rymliga kvadrat fördelat på 5 rum och kök, addera därtill två altaner med soligt läge och balkong. Ljusa och öppna sällskapsytor med ett härligt ljusinsläpp, avkopplande utsikt över skogsdungen samt möjlighet till 4 bra sovrum. Trevlig innergård endast ett mindre stenkast från lekpark och fotbollsplan/hockeyplan. Ett hus att trivas i och passar barnfamiljen optimalt.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Granudden 8, null, Umeå kommun
Granudden 8, null, Umeå kommun, bild 2
Granudden 8, null, Umeå kommun, bild 3

Granudden 8

Villa
Umeå kommun
Boporten
5 995 000 kr
107 m²
4 rum
1 385 m² tomt

Drömmer ni om ett strandläge som både är helt privat och en trädgård som är utöver det vanliga? Då har ni äntligen kommit hem! Här bor ni med perfekt strandläge, naturskönt och helt privat från insyn men ändå trevliga grannar inom räckhåll. Det är dessutom otroligt nära in till Umeå stad! Fantastisk hus med högt i tak och ett fantastisk ljusinsläpp som golvar dig! Stora härliga ytor, perfekt för umgänge men ändå möjlgihet till fler sovrum. Låt oss prata om uterummet, det är perfekt placerat på gaveln av huset så att du kan njuta av solen och utsikten hela dagen, ja solen den lämnar dig aldrig. Ni har den fantastiska trädgården i blickfånget som ger ett härligt lugn, här kan ni verkligen koppla av och njuta. Uterummet rymmer både matgrupp och myshörnan och givetvis ert allra bästa sällskap. På gården finns praktiskt garage med carport och ett härligt spabad. Varmt välkomna att boka visning!

  • Premium
Biologigränd 12, Ålidhem, Umeå kommun

Biologigränd 12

Lägenhet
Ålidhem, Umeå kommun
Boporten
1 695 000 kr
78 m²
3 rum
vån 2/3
4 623 kr/mån
21 731 kr/m²

Välkommen till Biologigränd 12 och denna trevliga trea (två sovrum och ett generöst vardagsrum utrustat med moderna bekvämligheter, perfekt för såväl vardagsmiddagar som större bjudningar Trevlig planlösning: Genomtänkt och funktionell som maximerar användningen av varje kvadratmeter, skapar en luftig och välkomnande atmosfär. Inglasad balkong: Ett extra rum att njuta av året runt, med ett fint läge som erbjuder en härlig utsikt och möjlighet till många soltimmar. Perfekt för morgonkaffet eller en lugn stund med en bok. Om föreningen: Förening känd för sin stabilitet och sunda ekonomi. En låg belåningsgrad ger en trygghet för dig som boende, med minimal risk för oväntade avgiftsförändringar. Gemensamma utrymmen: Tillgång till välunderhållna gemensamma utrymmen såsom tvättstuga, cykelförvaring och kanske en mysig innergård. Bra läge i Bergshem: Närhet till service, grönområden och goda kommunikationer som förenklar vardagen. Missa inte chansen att bli del av denna trivsamma gemenskap. Denna lägenhet erbjuder ett bra boende. För att boka en visning och ta del av mer information, kontakta oss redan idag. Din drömbostad väntar på dig i Berghem – där hem blir till verklighet. Varmt välkommen hem!

  • Balkong
Yttersjö 511, Yttersjö, Umeå kommun
  • Imorgon kl 14:00
Yttersjö 511, Yttersjö, Umeå kommun, bild 2
Yttersjö 511, Yttersjö, Umeå kommun, bild 3

Yttersjö 511

Villa
Yttersjö, Umeå kommun
Boporten
5 275 000 kr
168 m²
6 rum
1 494 m² tomt

Välkommen att bosätta er i Yttersjö, den populära byn med idylliska omgivningar och närhet till Umeå, som erbjuder en unik kombination av lugn landsbygd och stadsnära bekvämligheter. Här finns en nybyggd drömvilla med placering på en högt belägen tomt, med en magisk utsikt över sjön och den vackra naturen. Trädgården är anlagd med gräsmatta, fruktträd och pallkragar. Huset har en genomtänkt design som är både inspirerande och funktionell, med högkvalitativa materialval och vitvaror, som den extra breda italienska Bertazzonispisen. Här finns allt man behöver för ett rikt och uppfyllande liv, utrustat med alla bekvämligheter. En perfekt plats för de som värderar natur, skönhet och lyx, men också vill ha möjlighet att snabbt ta sig till stadens utbud och tjänster. Bo nytt och med lägre månadskostnad då det är befriat från fastighetsavgift.

  • Premium
  • Energieffektiv
Furugränd 2A, Teg, Umeå kommun
  • Sön 21 apr kl 11:00
Furugränd 2A, Teg, Umeå kommun, bild 2
Furugränd 2A, Teg, Umeå kommun, bild 3

Furugränd 2A

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
Boporten
1 550 000 kr
40 m²
1 rum
vån 2/3
3 126 kr/mån
38 750 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva en av de få ettorna om 40kvm på omtyckta Furugränd 2A. Optimalt placerad i huset, med endast några få trappsteg till ytterdörren men fortfarande lagom högt upp för att slippa besvärande insyn. Sällan har 40 kvadratmeter fördelats och disponerats så väl som här. Förvänta dig en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter. Ditt badrum är helkaklat och tilltaget, köket är rymligt och välutrustat med gott om arbetsytor och plats för stort matbord. Det stora allrummet bjuder på gott om svängrum och möbleringsmöjligheter och härifrån nås en tilltagen balkongen som erbjuder sol större delen av dagen. Ägaren har smart nog delat av allrummet för att få ett avskilt sovrum som numera nås från hallen. Fördelarna med att bo på Furugränd 2A är många. Avståndet till city, universitet, Umeälven och köpcentrum är alla inom gång/cykelavstånd. För studenten nås Universitet enkelt via cykel eller via goda kommunikationer i närhet till bostaden. I närhet har du fina strövområden och även omtyckta strandpromenaden. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Premium
  • Balkong
Oriongatan 9B, Tomtebo/Tavleliden, Umeå kommun
  • Sön 21 apr kl 11:00
Oriongatan 9B, Tomtebo/Tavleliden, Umeå kommun, bild 2
Oriongatan 9B, Tomtebo/Tavleliden, Umeå kommun, bild 3

Oriongatan 9B

Radhus
Tomtebo/Tavleliden, Umeå kommun
Boporten
3 595 000 kr
105 m²
4 rum
188 m² tomt

Välkommen till Tomtebo/Tavleliden och detta trivsamma radhus om 105 kvadratmeter. Här erbjuds fyra rum som fördelas på två plan. Ett trivsamt HTT-kök, genomgående ekparkettgolv och dubbla badrum i mörk, italiensk granitkeramik. Tre rymliga sovrum varav ett med walk-in-closet! Härliga uteplatser som erbjuder sol hela dagen och en vacker, japansk trädgård med orangeri som förlänger sommaren! Låga driftkostnader med frånluftvärmepump och vattenburen golvvärme i hela entréplan. Carportplats i länga! Bo i ett nytt och barnvänligt område inom några få kilometer på Tomtebo som utvecklas i rask takt. Här växer såväl nya barn som hus upp. Bo med närhet till det mesta med bland annat närhet till omtyckta Nydalasjön. Här finns alltifrån badmöjligheter, motionssligor, skidspår, grillplatser och äventyrsbadet Umelagun. På taveliden bor man med närhet till goa kommunikationer in till centrum. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Energieffektiv
Fiskestigen 1, Holmsund, Umeå kommun
  • Sön 21 apr kl 11:00
Fiskestigen 1, Holmsund, Umeå kommun, bild 2
Fiskestigen 1, Holmsund, Umeå kommun, bild 3

Fiskestigen 1

Radhus
Holmsund, Umeå kommun
Boporten
3 495 000 kr
159 m²
5 rum
544 m² tomt

Varmt välkomna till Fiskestigen 1, där ett ljust och rymligt radhus väntar på att bli ditt nya hem. Detta charmiga gavelradhus är en verklig pärla i området, med sin välkomnande fasad och en tomt som erbjuder både privatliv och möjligheter till trädgårdsodling och lek. Den egna bastun är en lyxig tillgång som lovar avkoppling och återhämtning efter en lång dag. Inomhus finner du generösa sällskapsytor som är perfekta för att underhålla gäster eller bara njuta av familjens sällskap. Köket, som är hjärtat i hemmet, är både rymligt och praktiskt med moderna vitvaror, rikligt med förvaringsutrymmen som inkluderar en fin förvaringsmöbel som löper längs ena väggen. Den mysiga kaminen i vardagsrummet erbjuder inte bara värme utan också en atmosfär av hemtrevnad och mysfaktor. De fyra sovrummen är smart planerade för att maximera utrymmet och ge varje familjemedlem eller gäst sitt eget privata utrymme. Uteplatserna på både fram- och baksidan av huset är designade för att du ska kunna njuta av solen och den friska luften närhelst du önskar. På framsidan välkomnar en charmig veranda dig och dina gäster, medan baksidan har en rymlig terrass som är perfekt för grillkvällar och sociala tillställningar. Området runt Fiskestigen karaktäriseras av sin vänliga atmosfär och gemenskap, med närhet till skolor, butiker och naturupplevelser. Cykelvägar och promenadstråk inbjuder till aktiva dagar. Med enkel tillgång till huvudvägar och kollektivtrafik är detta hem också idealiskt för pendlaren. Missa inte chansen att göra Fiskestigen 1 till ditt drömhem, där varje dag erbjuder en möjlighet att leva livet fullt ut. Välkommen hem.

  • Premium
Lyktvägen 79A, Tomtebo, Umeå kommun
  • Sön 21 apr kl 17:00
Lyktvägen 79A, Tomtebo, Umeå kommun, bild 2
Lyktvägen 79A, Tomtebo, Umeå kommun, bild 3

Lyktvägen 79A

Lägenhet
Tomtebo, Umeå kommun
Boporten
1 395 000 kr
40 m²
1.5 rum
vån 4/4
4 250 kr/mån
34 875 kr/m²

Välkommen längst upp i huset och denna kvadratsmarta lägenhet på populära Tomtebo. Här får du ett hem med sociala ytor och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, ett stilrent kök som är utrustat med all den maskinella utrustning du kan tänkas behöva. Badrummet är helkaklat och full-utrustat med egna tvättmöjligheter och golvvärme. God förvaring med skjutgarderob samt extra garderober. Sovalkov som inrymmer dubbelsäng på 180 cm. Bo dessutom i en trevlig och välskött förening på Tomtebo. Området präglas av sina gröna omgivningar och bra kommunikationer. Bussen som stannar strax i närheten tar er till såväl till universitetsområdet som centrala stan inom kort. Här bor ni dessutom ett stenkast från omtyckta Nydalasjön. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Näckrosvägen 19, Västerslätt, Umeå kommun
  • Mån 29 apr kl 17:00
Näckrosvägen 19, Västerslätt, Umeå kommun, bild 2
Näckrosvägen 19, Västerslätt, Umeå kommun, bild 3

Näckrosvägen 19

Lägenhet
Västerslätt, Umeå kommun
Boporten
2 195 000 kr
71,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 636 kr/mån
30 699 kr/m²

Upptäck drömlivet på Näckrosvägen 19, en oemotståndlig pärla som omfamnar dig med sin charm och bekvämlighet. Med tre rum och kök på 71,5 kvadratmeter erbjuder denna moderna bostad en perfekt kombination av stil och funktionalitet. Belägen i den eftertraktade Brf Ängsbollen på populära Västerslätt, omges du av en levande och samtidigt avslappnad atmosfär. Här kan du njuta av det bästa av två världar: den lugna omgivningen som ger en känsla av gemenskap och samtidigt närhet till stadens puls och bekvämligheter. Inne i denna välplanerade bostad möts du av ljusa och luftiga ytor som välkomnar naturligt ljus och skapar en harmonisk atmosfär. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök skapar en perfekt plats för umgänge och avkoppling, medan de två sovrummen erbjuder privatliv och avskildhet. Brf Ängsbollen har dessutom ett utmärkt utbud av gemensamma faciliteter som bidrar till en hög livskvalitet. Med närhet till grönområden, lekplatser och promenadstråk finns det gott om möjligheter till rekreation och aktiviteter för hela familjen. Missa inte chansen att skapa ditt drömliv på Näckrosvägen 19. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck allt som denna fantastiska bostad har att erbjuda!

  • Premium
  • Balkong
Kungsgatan 37, Centralt/väst på stan, Umeå kommun
  • Sön 21 apr kl 15:00
Kungsgatan 37, Centralt/väst på stan, Umeå kommun, bild 2
Kungsgatan 37, Centralt/väst på stan, Umeå kommun, bild 3

Kungsgatan 37

Lägenhet
Centralt/väst på stan, Umeå kommun
Boporten
2 595 000 kr
76 m²
2.5 rum
vån 3/3
4 743 kr/mån
34 145 kr/m²

Välkommen till ett centralt boende; endast ett stenkast bort från shoppingturen, bad och naturlivet. På väst på stan och dess lugnare del med citypulsen runt knuten vilar din alldeles egen oas. På Kungsgatan 37 väntar en unik vindslägenhet. Att hitta ett boende likt detta är en möjlighet som inte kommer ofta. Från bostaden har du utsikt över trädtoppar, himmel och trädgård. Det är något alldeles speciellt med ett så centralt läge som fortfarande kan ge en känsla av lugn och harmoni. Föreningens gemensamma trädgård är privat och alldeles ljuvlig. Stor gräsyta med plats för grill och umgänge. Addera därtill en tillgänglig garageplats med laddstolpe, få förunnat med detta centrala läge. (Enligt ordförande 2024-04-12) Interiört kommer du uppskatta charmen i form av snedtak och takfönster. De smakfulla färgvalen och de fina trägolven. "Bada i ljus" är en återkommande klyscha men här stämmer det på pricken! Högst upp i huset med fönster i två väderstreck resulterar i fantastiskt ljusinsläpp. Köket är modernt och välutrustat i en öppen planlösning mot sällskapsrummet. Badrummet är rymligt och utrustat med egen tvättmaskin - vardagslyx när den är som bäst! Brf Leoparden 1 är en förening man stormtrivs i. Se fram emot ett rymligt vindsförråd samt ett matkällarförråd och tidigare nämnda garageplats. Utöver det så tillhör med en stabil förening med mycket god ekonomi. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Domarevägen 13C, Teg, Umeå kommun
  • Sön 21 apr kl 14:00
Domarevägen 13C, Teg, Umeå kommun, bild 2
Domarevägen 13C, Teg, Umeå kommun, bild 3

Domarevägen 13C

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
Boporten
1 895 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/2
5 015 kr/mån
31 583 kr/m²

På markplan väntar en riktig tiopoängare. Vad sägs som ett genomgående gott skick? Tillgång till stor härlig altan med bästa solläge! Förvänta dig en tvårummare fördelad på 60 kvadratmeter med fönster i två väderstreck och luftiga rum. Invändigt bjuds du på ett välutrustat kök, sovrum i bra storlek med fina förvaringsmöjligheter och ett helkaklat badrum. Det luftiga vardagsrummet erbjuder plats för både soffgrupp och större matbord för dina gäster. Här bor du centralt med närhet till allt som kan önskas. Från bostaden har du promenadavstånd till Bölesholmarna med badplats, närhet till city och dess stora utbud av butiker, caféer och restauranger. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Östra Kyrkogatan 64, Haga, Umeå kommun
  • Sön 21 apr kl 13:00
Östra Kyrkogatan 64, Haga, Umeå kommun, bild 2
Östra Kyrkogatan 64, Haga, Umeå kommun, bild 3

Östra Kyrkogatan 64

Lägenhet
Haga, Umeå kommun
Boporten
2 195 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2
3 025 kr/mån
39 196 kr/m²

Östra Kyrkogatan är en ofta efterfrågad men sällan presenterad adress. Välkommen till en modern bostad som inte lämnar något övrigt att önska. En tvåa på pappret, men så mycket mer i verkligheten. Interiört bjuder denna tvårummare på en social och praktisk planlösning. Detta är helt klart en tvåa som vet vad den vill. Var sak har sin plats och köket, signerat av Ballingslöv, är en fullträff. Här har inget lämnats åt slumpen. Modernt, rymligt och stilfullt blir adjektiven. Ett kök som ligger med öppen planlösning till sällskapsrummet. I hemmet finns dessutom ett perfekt sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Badrummet är tidlöst, helkaklat och utrustat med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Ljuset träffar lägenheten från två olika håll. Och balkongen! Vi får ju inte glömma balkongen som är inglasad. Den vetter med nosen mot solen i västerläge. Bo med närhet till centrala Umeå i kombination med närhet till Gamlia och Umeälven. En extra guldkant på vardagen är Tenton gym som finns i samma hus och hyrs ut av föreningen. Addera därtill Coop och en ÖK:s omtyckta kvarterskrog som är ett stenkast bort. För dig som studerar/arbetar på universitetsområdet har du behagligt avstånd till området. Med det kan det vara bra att ha med sig att det är lätt att bli bekväm när du bosätter dig så centralt, du behöver liksom inte planera livet in i minsta detalj, det löser sig ändå. Så, kort och gott, här har du aldrig mer än några minuter hem vart du än befinner dig. Varmt välkommen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Mariehemsvägen 27C, Mariehem, Umeå kommun
  • Sön 21 apr kl 12:00
Mariehemsvägen 27C, Mariehem, Umeå kommun, bild 2
Mariehemsvägen 27C, Mariehem, Umeå kommun, bild 3

Mariehemsvägen 27C

Lägenhet
Mariehem, Umeå kommun
Boporten
2 295 000 kr
83 m²
3 rum
vån 2/3
5 156 kr/mån
27 651 kr/m²

Vill du som jag gärna bo fint men även billigt? Här har ni äntligen möjligheten att köpa en fin trea i gott skick med uthyrningsrum som har egen ingång. Det finns dessutom trinettkök och badrum med dusch, allt ni kan tänkas behöva! I övrigt har ni en mycket fräsch tvårummare med snyggt och modernt kök och renoverat badrum som är i ett smakfullt utförande. Utöver det finns givetvis en inglasad balkong med bästa solläge! På Mariehem bor du med närhet till det mesta - matbutiker, restauranger, apotek samt gym för den som gillar att träna! Det finns goda kommunikationer i form av bussar som tar dig till samtliga stadsdelar av Umeå. En kort promenad bort nås även Nydalasjön som passar de som gillar alla typer av utomhusaktiviter. Här erbjuds bland annat längdskidor och promenadstråk under vintertid och badstrand, elljusspår, lekplatser, grillplatser under sommartid. Bostadsrättsföreningen är välskött och har länge varit en omtyckt förening att bo i. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Mariehemsvägen 114, Mariehem, Umeå kommun
Mariehemsvägen 114, Mariehem, Umeå kommun, bild 2
Mariehemsvägen 114, Mariehem, Umeå kommun, bild 3

Mariehemsvägen 114

Lägenhet
Mariehem, Umeå kommun
Boporten
1 795 000 kr
69,5 m²
3 rum
vån 3
6 213 kr/mån
25 827 kr/m²

Om du identifierar dig som en kräsen bostadssökare, kan denna pärla mycket väl uppfylla dina önskemål. Belägen på tredje våningen med minimal insyn, erbjuder denna bostad ett trivsamt läge i en modern och välhållen fastighet. Varje kvadratmeter är optimalt utnyttjad för att skapa generösa sällskapsytor, perfekta för social gemenskap. Ljusinsläppet är behagligt tack vare gott om fönster i två väderstreck och två rymliga balkonger. Förvaringsmöjligheterna är rikliga, både i hallen och i sovrummen. Boendet åtnjuter stabilitet och välskötsel i en trygg och välfungerande förening. Trevliga innergårdar bidrar till trivseln, och det fördelaktiga läget erbjuder närhet till vacker natur samt bekvämligheter som matbutiker, restauranger, apotek och gym i Mariehems centrum. Dessutom finns utmärkta kommunikationsmöjligheter till stadens centrum, och för bilburna innebär den närliggande parkeringen en betydande fördel. God kollektivtrafik, i form av bussar som tar dig till alla delar av Umeå, finns tillgänglig. Dessutom ligger Nydalasjön bara en kort promenad bort och erbjuder ett brett utbud av utomhusaktiviteter året om, från längdskidåkning och promenadstråk på vintern till badstrand, elljusspår, lekplatser och grillplatser under sommaren. Varmt välkommen att upptäcka allt detta och mer!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Rådjursvägen 18, Marieberg, Umeå kommun
Rådjursvägen 18, Marieberg, Umeå kommun, bild 2
Rådjursvägen 18, Marieberg, Umeå kommun, bild 3

Rådjursvägen 18

Villa
Marieberg, Umeå kommun
Boporten
4 590 000 kr
160 + 31 m²
5 rum
554 m² tomt

Varmt välkommen till Rådjursvägen 18 och denna perfekt planerade villa i ett plan. Hemmet disponerar cirka 160 kvm fördelat på fem rum och kök och allt i ett plan. Köket är modernt, stilrent och välutrustat. Badrummet är nyrenoverat. Helkaklat och smakfullt inrett. Njut av en praktiskt tvättavdelning som nyligen är renoverad. Du kommer längta till söndagstvätten! Sovrummen är smart planerade, alla i bra storlek och med bra förvaring. Huset erbjuder dessutom ett extra rum med separat ingång. Mysig tomt med sol hela dagen.

  • Premium
Häradsvägen 167, Vindeln, Vindelns kommun
  • Imorgon kl 14:00
Häradsvägen 167, Vindeln, Vindelns kommun, bild 2
Häradsvägen 167, Vindeln, Vindelns kommun, bild 3

Häradsvägen 167

Villa
Vindeln, Vindelns kommun
Boporten
5 795 000 kr
300 + 300 m²
9 rum
4 033 m² tomt

Välkommen till denna förtrollande villa, en gång en prästgård, som nu strålar i all sin prakt efter noggranna ombyggnationer och renoveringar. Byggd 1914, har huset bevarat sin unika karaktär och stil med omsorgsfullt bevarade detaljer som foder, lister, spegeldörrar och skräddarsydda garderober, som alla skapar en förtrollande och genuin atmosfär. Detta hem är en hyllning till arkitekturens charm med sitt filade rumskoncept, generösa takhöjd och generösa ljusflöden som skapar en unik atmosfär som få hus kan erbjuda. Hemmet sträcker sig över tre våningar och erbjuder en total boyta på cirka 550 kvm. På entréplanet välkomnas du av sociala utrymmen såsom en dignande matsal, ett elegant vardagsrum, ett förtjusande bibliotek/kontor och ett ljust och rymligt kök. Köket leder ut till trädgården och altanen, vilka även nås från matsalen. Här finns också två toaletter, en välkomnande hall och en harmonisk spa/relaxavdelning. På övervåningen finner du ett charmigt allrum, fem generösa sovrum, en praktisk walk-in-closet och en tilltalande toalett. Överallt pryds golven av vackra trä- och parkettgolv, och två fungerande öppna spisar ger en extra touch av elegans. Dessutom är huset utrustat med bergvärme för energieffektiv uppvärmning, vilket bidrar till låga energikostnader. För de som önskar kan solpaneler enkelt installeras på carportens tak. Tomten är en solrik oas från morgon till kväll och inkluderar även ett nyrenoverat dubbelgarage med vattenanslutning samt en carport med plats för upp till fyra bilar. År 2016 byggdes en rymlig, asfalterad infart om 700 kvm. Beläget på Häradsvägen 167 erbjuder fastigheten en fantastisk närhet till Vindelälven och en hisnande utsikt över landskapet, Vindelälven och den magnifika gamla kyrkan från sin upphöjda position. Här har du bekvämt avstånd till Vindelns centrum, där du hittar en mängd servicefaciliteter, skolor och förskolor. Dessutom finns utmärkta kommunikationsmöjligheter till centrala Umeå. Welcome to this enchanting villa, once a vicarage, which now shines in all its splendor after careful conversions and renovations. Built in 1914, the house has retained its unique character and style with carefully preserved details such as linings, mouldings, mirrored doors and bespoke wardrobes, all of which create an enchanting and genuine atmosphere. This home is a tribute to the charm of architecture with its filed room concept, generous ceiling height and generous light flows that create a unique atmosphere that few houses can offer. The home extends over three floors and offers a total living space of approximately 550 sq m. On the entrance floor you are welcomed by social spaces such as a dignified dining room, an elegant living room, a delightful library/office and a bright and spacious kitchen. The kitchen leads out to the garden and the balcony, which are also accessible from the dining room. There are also two toilets, a welcoming hall and a harmonious spa/relaxation area. Upstairs you will find a charming family room, five generous bedrooms, a practical walk-in closet and an appealing toilet. Everywhere, the floors are decorated with beautiful wooden and parquet floors, and two working fireplaces add an extra touch of elegance. In addition, the house is equipped with Geothermal heating for energy-efficient heating, which contributes to low energy costs. For those who wish, solar panels it can be easily be installed on the roof of the carport. The plot is a sunny oasis from m

  • Premium
  • Energieffektiv
Skolgatan 9B, Väst på stan, Umeå kommun
  • Sön 21 apr kl 16:00
Skolgatan 9B, Väst på stan, Umeå kommun, bild 2
Skolgatan 9B, Väst på stan, Umeå kommun, bild 3

Skolgatan 9B

Lägenhet
Väst på stan, Umeå kommun
Boporten
1 795 000 kr
44 m²
1.5 rum
3 442 kr/mån
40 795 kr/m²

Välkommen till Skolgatan 9B – ett drömboende som väntar på dig i Brf Skräddaren 4! Denna charmiga lägenhet i gårdshuset erbjuder en perfekt kombination av stil, komfort och harmoni. Med 1,5 rum och kök breder sig det stilfulla hemmet ut över 44 kvadratmeter. Lägenheten erbjuder en mysig och välkomnande atmosfär med balans mellan gammalt och nytt. Huset är ursprungligen från 1920-talet, men hela lägenheten totalrenoverades 2016 med moderna ytskikt. Ljusa och luftiga ytor skapar en harmonisk känsla där du genast kan känna dig hemma. Brf Skräddaren 4 har ett perfekt läge nära Umeås centrumkärna. Här har du närhet till allt du behöver – allt från grönskande parker, till trendiga caféer och bekväma kommunikationer. Varför välja mellan stadslivets puls och lugnet i hemmet när du kan ha båda? Föreningen har en mysig gemensam innergård, omsluten av häckar. På innergården finns också ett stort körsbärsträd och pallkragar med möjlighet att odla i. Tvättstuga finns mellan garage och gårdshus. Bostaden har ett genomgående ljust ytskikt, vitpigmenterat ekgolv och vackra spröjsade fönster. Lägenheten har fantastiska detaljer och smarta lösningar som ger dig allt du behöver för att leva bekvämt och njuta av varje ögonblick. Här möts du av fina hus i ett vackert område, med stadens puls som granne och bekvämt gångavstånd till både centrum och natursköna promenadstråk längs älven. Direkt bussförbindelse samt cykel- och gångvägar till universitet. Så varför vänta? Ta chansen att bli en del av gemenskapen på Skolgatan 9B och upptäck allt som Brf Skräddaren 4 har att erbjuda. Kontakta mig idag för att boka din visning och låt oss hjälpa dig att hitta ditt nya drömhem!

  • Premium
Verkstadsgatan 7A, Teg, Umeå kommun
Verkstadsgatan 7A, Teg, Umeå kommun, bild 2
Verkstadsgatan 7A, Teg, Umeå kommun, bild 3

Verkstadsgatan 7A

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
Boporten
5 395 000 kr
112 m²
4 rum
vån 4/5
5 815 kr/mån
48 170 kr/m²

Välkommen till Verkstadsgatan 7A, där drömmen om det perfekta hemmet blir verklighet! Denna fantastiska bostad erbjuder 112 kvadratmeter av modern och elegant design med fyra rum och kök som skapar en inbjudande atmosfär för hela familjen. Den öppna planlösningen ger en luftig känsla och skapar en harmonisk övergång mellan vardagsrum och kök. Köket är utrustat med toppmoderna apparater och stilrena ytor, perfekt för matlagning och underhållning. Här finns gott om plats för familjemiddagar eller festliga tillställningar med nära och kära. Lägenheten är genomgående ljus med stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus, vilket skapar en varm och inbjudande atmosfär. De fyra rummen ger flexibilitet för att skapa den optimala boendelösningen för din livsstil, oavsett om du behöver extra utrymme för arbete, avkoppling eller lek. Verkstadsgatan 7A har även fördelen av ett centralt läge, vilket ger en bekväm och smidig vardag. Här finns närhet till allt du behöver, från shopping och restauranger till grönområden och goda kommunikationer. Slutligen, låt oss inte glömma balkongen där du kan njuta av frisk luft och vacker utsikt medan du kopplar av efter en lång dag. Ge dig själv möjligheten att uppleva den högsta standarden av boende. Kontakta oss nu för att boka en visning och upptäck allt som Verkstadsgatan 7A har att erbjuda. Detta är inte bara ett hem; det är en livsstil!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lyktvägen 79A, Tomtebo, Umeå kommun
Lyktvägen 79A, Tomtebo, Umeå kommun, bild 2
Lyktvägen 79A, Tomtebo, Umeå kommun, bild 3

Lyktvägen 79A

Lägenhet
Tomtebo, Umeå kommun
Boporten
1 350 000 kr
40 m²
1.5 rum
vån 2/4
4 250 kr/mån
33 750 kr/m²

Välkommen till Brf Näcken 2 och ditt nya boende! Drömmer du om ett mysigt och modernt boende i en välskött förening? Då är Lyktvägen 79A den perfekta adressen för dig! Denna charmiga lägenhet erbjuder en harmonisk kombination av bekvämlighet, stil och trivsel. Med en yta på 40 kvadratmeter är denna lägenhet om 1,5 rum och kök den optimala platsen för dig som söker ett praktiskt och samtidigt välkomnande hem. Här finns gott om utrymme för att skapa ditt eget personliga uttryck och för att inreda efter din egen smak. När du kliver in genom dörren möts du av en ljus och luftig atmosfär som genomsyrar hela bostaden. De stilfulla och genomtänkta detaljerna, tillsammans med det öppna köket och det rymliga vardagsrummet, skapar en inbjudande och trivsam känsla som du kommer att älska att komma hem till varje dag. Här finns bland annat tillgång till gemensamma utrymmen som innergårdar, lekplatser och möjligheter till gemensamma aktiviteter. Dessutom har föreningen en välskött ekonomi och en stark gemenskap, vilket ger dig trygghet och lugn i vardagen. Beläget i ett populärt område med närhet till natur, service och kommunikation är Lyktvägen 79A den perfekta platsen för dig som vill ha det bästa av två världar – stadens puls och naturens lugn. Här finns goda möjligheter till både rekreation och nöjen, samt närhet till skolor, affärer och kommunikationer. Sammanfattningsvis är Lyktvägen 79A en fantastisk möjlighet för dig som söker ett modernt, bekvämt och välkomnande boende i en trygg och välskött förening. Missa inte chansen att skapa ditt drömhem i en av Umeås mest attraktiva områden – välkommen hem till Lyktvägen 79A!

  • Premium
  • Hiss
Olof Palmes gata 11, null, Umeå kommun
Olof Palmes gata 11, null, Umeå kommun, bild 2
Olof Palmes gata 11, null, Umeå kommun, bild 3

Olof Palmes gata 11

Lägenhet
Umeå kommun
Boporten
2 195 000 kr
83 m²
4 rum
vån 1/5
7 134 kr/mån
26 446 kr/m²

Drömmer ni om en markplans fyra med lugnt fint läge men ändå nästan mitt i city? Här har ni en stor härlig altan i ett lugnt läge med fin förmiddagssol. Interiört erbjuder bostaden 83 kvm fördelat i en trivsam planlösning med tre rymliga sovrum. Högt i tak ger hemmet en härlig känsla av ljus och rymd, speciellt i sällskapsrummet där blir takhöjden verkligen påtaglig. Nyligen renoverat badrum och här finns ytterligare ett badrum med wc. Varmt välkomna att boka visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Kavaljersvägen 16G, Umedalen, Umeå kommun
  • Sön 21 apr kl 16:00
Kavaljersvägen 16G, Umedalen, Umeå kommun, bild 2
Kavaljersvägen 16G, Umedalen, Umeå kommun, bild 3

Kavaljersvägen 16G

Lägenhet
Umedalen, Umeå kommun
Boporten
1 995 000 kr
68,3 m²
3 rum
vån 2/2
6 316 kr/mån
29 209 kr/m²

Välkommen till Kavaljersvägen 16G på snabbväxande och populära Umedalen. Med bekvämt avstånd till stadskärnan, mitt bland skog och gröna strövområden finns detta välskötta hem som stod klart 2018. Det som erbjuds är en gaveltrea fördelat på 68 kvadratmeter om tre rum och kök, som är planerade med eftertanke. Interiört möts du av en välkomnande hall, badrum med tvättavdelning och kök i öppen planlösning till sällskapsrummet. Två välplanerade sovrum och en klädkammare. Som boende på Kavaljersvägen 16G får familjen uppleva det bästa av två världar. Lugn och ro med susande lövträd, grönområde och en trygg närmiljö. Men samtidigt stadens utbud behagligt nära. Skolor/förskolor, aktiviteter, kommunikationer, Iksu Spa och klockarbäckens nya handelsutbud. Allt vad du kan tänkas behöva finns inom räckhåll. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong

Visar 1 - 25 av 85