HusmanHagberg Västerås

HusmanHagberg Västerås

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Safirgatan 6, Bäckby, Västerås kommun
  • Sön 28 apr kl 12:15
Safirgatan 6, Bäckby, Västerås kommun, bild 2
Safirgatan 6, Bäckby, Västerås kommun, bild 3

Safirgatan 6

Lägenhet
Bäckby, Västerås kommun
1 300 000 kr
72 m²
3 rum
vån 4/4
4 810 kr/mån
18 056 kr/m²

Välkommen till denna nyproducerade trea på Safirgatan 6! Här på populära Safirgatan återfinns denna lägenhet som erbjuder ett ljust och trivsamt hem med genomgående hög standard. Här återfinns två rymliga sovrum, varav ett stilfullt master bedroom och ett som flexibelt kan användas till ett extra sovrum eller kontorsutrymme. Det moderna köket är smakfullt utformat med alla bekvämligheter du kan tänkas behöva för att få vardagen att smidigt gå runt. Vidare finns ett fräscht renoverat badrum och goda förvaringsutrymmen. Med välplanerade ytor och bekväm placering, är detta hem perfekt för dig som söker både komfort och funktionalitet. Här bor du med alla bekvämligheter inom räckhåll så som livsmedelsaffär, gym, vårdcentral, lekpark/fotbollsplan, apotek och kyrka. För barnfamiljen finns förskolor och grundskola i närheten. Dessutom ligger Erikslunds stora shoppingområde ett stenkast bort där du finner ett brett utbud av shopping, livsmedelsbutiker och restauranger. Detta boende måste upplevas på plats, varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Karlsgatan 19C, Centrum, Västerås kommun
  • Mån 22 apr kl 17:00

Karlsgatan 19C

Lägenhet
Centrum, Västerås kommun
2 595 000 kr
82 m²
3 rum
vån 2/3
4 966 kr/mån
31 646 kr/m²

Kliv in genom porten på Karlsgatan 19C och låt dig omfamnas av en atmosfär av subtil elegans där denna extraordinära lägenhet, belägen på andra våningen väntar på att bli ditt nya hem. Här bjuds du in till ett hem där varje detalj är noggrant utvald för att skapa en harmonisk livsstil. Med en yta på generösa 82 kvadratmeter, takhöjd om tre meter och underbart ljusinsläpp från stora fönsterpartier, erbjuder denna bostad en plats där varje vrå får spegla din unika stil och smak. Här är ett hem att trivas i! Det stilrena köket är en dröm för matälskaren, komplett med moderna apparater och välplanerad förvaring. Här finns gott om plats för matgrupp där dagens alla måltider kan avnjutas. Efter en lång dag på jobbet kan du slappna av i det rymliga vardagsrummet, perfekt för både stillsamma kvällar och trevliga tillställningar med vänner och familj. När kvällen närmar sig bjuder de två rogivande sovrummen in till en god natts sömn, det ena kan med fördel kan användas som matsal eller arbetsrum om så önskas. Vidare finns ett smakfullt renoverat badrum som är komplett med alla bekvämligheter du kan önska dig. Denna bostad är inte bara en plats att bo på, det är en livsstil som erbjuder dig det bästa av stadens puls bara ett stenkast bort. Njut av spontana middagar på någon av stadens populära restauranger eller helgshopping längsmed gatorna. Med en perfekt balans mellan stadens bekvämligheter och ditt eget privata utrymme är detta drömhemmet för dig som önskar det bästa av två världar. Här bor du i en välskött och stabil förening med en ekonomi som ger trygghet och komfort. Detta boende måste upplevas på plats, välkommen hem till Karlsgatan 19C!

  • Plus
Karlfeldtsgatan 62, Nordanby, Västerås kommun
  • Sön 21 apr kl 13:15

Karlfeldtsgatan 62

Radhus
Nordanby, Västerås kommun
2 850 000 kr
110 m²
4 rum
193 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska boende med det lilla extra! I detta centrala och väl omhändertagna radhus möts du av en öppen och inbjudande planlösning med genomgående fräscha ytskikt. Njut av det sociala entréplanet som karaktäriseras av ett smakfullt renoverat kök med allt du kan tänkas behöva för en smidig vardag och ett tilltaget vardagsrum med gott om utrymme för möblemang och gemenskap med nära och kära. Utanför vardagsrummet väntar en underbar uteplats som bjuder er på många härliga soltimmar och fantastiska sommarkvällar. Vidare upp på det övre plan finner du tre rogivande sovrum och två badrum i tidlösa toner, varav ett helkaklat. Här erbjuds mycket goda förvaringsmöjligheter via garderober och praktisk walk-in-closet i detta boende. Dessutom får du tillgång till garage i länga. Området är lugnt och skönt, med allt du kan önska inom räckhåll. I nära anslutning återfinns lekplats och natursköna promenadstråk. Ett stenkast från huset återfinns förskola, skola, mataffärer, busshållplats och grönområden. Anslutning till E18 finns på kort avstånd. Vill du bo på ett lugnt område men ändå ha cykelavstånd till city är detta radhus verkligen något för dig! Välkommen att uppleva detta underbara boende på visning, här på Karlfeldtsgatan 62 väntar allt du önskar och lite till!

  • Plus
Sevallagatan 5B, Skiljebo, Västerås kommun
  • Sön 21 apr kl 15:45

Sevallagatan 5B

Lägenhet
Skiljebo, Västerås kommun
1 050 000 kr
56 m²
2 rum
vån 9/9
3 282 kr/mån
18 750 kr/m²

Låt hissen ta dig högst upp i bostadshuset och njut av utsikten som denna bostad har att erbjuda. Denna härliga 2-rumslägenhet erbjuder ett hem om välplanerade 56 kvadratmeter med generösa utrymmen och genomgående naturliga ljusinsläpp. Här återfinns ett trivsamt kök med utrymme för matgrupp, ett tilltaget vardagsrum med gott om plats för ett sedvanligt möblemang där gemenskap står i centrum. Härifrån nås balkongen med härlig utsikt över staden. Vidare finns ett rogivande sovrum och ett badrum med badkar för extra avkoppling. Här bor du i ett område där bekvämligheten är en del av vardagen, med gångavstånd till Skiljebo centrum finns allt du behöver inom räckhåll, från livsmedelsbutiker till gym och frisör. Föreningen är stabil och välskött med bekvämligheter som du får utnyttja och hyra som medlem. Här finns gym, bastu, festlokaler för olika tillställningar och en övernattningslägenhet, perfekt för dina gäster som hälsar på. Med närhet till Hälla Shoppingområde och sjukhuset är läget perfekt för alla livsstilar. Här trivs det aktiva paret likaväl som den äldre. För dig som arbetar på någon av Västerås större arbetsplatser på Finnslätten eller sjukhuset, får du dessutom gångavstånd till jobbet. Välkommen hem till Sevallagatan 5B!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Vänortsgatan 9, Lillhamra, Västerås kommun
  • Sön 21 apr kl 13:00

Vänortsgatan 9

Lägenhet
Lillhamra, Västerås kommun
2 295 000 kr
69 m²
3 rum
vån 3/4
4 118 kr/mån
33 261 kr/m²

Denna trea erbjuder en fantastisk upplevelse med sitt fria läge och bedårande utsikt som välkomnar dig varje dag. Natursköna vyer blir din ständiga följeslagare från den underbara inglasade balkongen, där du kan njuta av både morgonkaffe och kvällssol i fullkomlig avskildhet. Bostaden välkomnar dig med en öppen planlösning där det moderna köket blir navet för sociala sammankomster och mysiga middagar. Fräscha ytskikt sträcker sig genom hela bostaden och harmoniserar vackert med det naturliga ljusinsläppet. Efter en lång dag kan du koppla av i det rymliga badrummet och skämma bort dig själv med en stunds avkoppling. Behöver du förvara dina ägodelar finns gott om plats i det praktiska förrådet, vilket gör det enkelt att hålla ordning och reda. Lillhamra är en underbar plats att bo på, inom räckhåll finns allt du behöver för en smidig vardag. Ett stenkast från området ligger Hälla Shopping som erbjuder ett brett utbud av livsmedelsbutiker, shopping och snabbmatsrestauranger. Här finns även skolor och förskolor inom bekvämt avstånd samt utmärkt busskommunikation för ditt dagliga pendlande.. Här finns allt du behöver inom räckhåll, samtidigt som du kan ta långa promenader i grönskan och låta tankarna vandra fritt. Varmt välkommen att boka dig för visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Relävägen 4, Asea-stan, Västerås kommun

Relävägen 4

Lägenhet
Asea-stan, Västerås kommun
1 495 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/3
4 421 kr/mån
25 339 kr/m²

Välkommen till denna nyrenoverad pärla på populära Asea-Stan. Låt hissen smidigt ta dig upp till våning två, där denna två-rumslägenhet om 59 kvadratmeter väntar på sin nya ägare. Här erbjuds en nyrenoverad bostad med smart planerade ytor och genomgående naturliga ljusinsläpp. Det stilrena och fullt utrustade köket bjuder in till en trivsam plats för matlagning medan vardagsrummet skapar utrymme för avkoppling efter en lång arbetsdag eller gemenskap med nära och kära. Vidare finns ett ljust och rogivande sovrum samt ett helkaklat badrum i jordnära toner. Detta hem är en oas av modern komfort och stil, här är det bara att flytta in! Bostadsrättsföreningen är välskött och stabil där du har möjlighet att utnyttja gym mot en mindre avgift, få tillgång till en bekväm övernattningslägenhet som är perfekt att boka när gästerna kommer och hälsar på samt en föreningslokal som du kan använda för gemenskap och evenemang. Området är omtyckt och perfekt beläget med närhet till stadens puls, centralstationen och Mälardalens universitet. Här trivs alla, från ambitiösa studenter och pendlare till livsnjutare som uppskattar livets goda. Denna bostad måste upplevas på plats, varmt välkommen på visning!

  • Hiss
Narvavägen 73, Hammarby, Västerås kommun

Narvavägen 73

Lägenhet
Hammarby, Västerås kommun
395 000 kr
23,5 m²
1 rum
vån 2/3
2 183 kr/mån
16 809 kr/m²

Välkommen till denna mysig etta på populära Krumeluren. I denna enrummare med välplanerad yta finner allt du behöver för att trivas, från det öppna allrummet med utgång till balkong, till det praktiska pentryt och det stilrena badrummet. Detta är det perfekta boendet för studenten, för dig som söker en övernattningslägenhet eller för dig som letar efter ditt första boende. Här bor du i ett lugnt och trivsamt område med närhet till grönområden och utmärkta kommunikationsmöjligheter som närliggande busshållsplatser och cykelvägar till centrum samt centralstationen. Dessutom har du gångavstånd till matbutik, apotek och pizzerior. Här på Krumeluren blir din vardag både bekväm och smidig. Här bor du i en stabil och välskött förening med värme, kallvatten, varmvatten, grundutbud på TV och bredband inkluderat i avgiften. Välkommen på visning!

  • Balkong
Hagabergsvägen 14A, Hagaberg, Fagersta kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00

Hagabergsvägen 14A

Villa
Hagaberg, Fagersta kommun
1 395 000 kr
132 m²
4 rum
2 178 m² tomt

Längst in på gatan i ostört läge återfinns denna trivsamma bostad fördelad över två fastigheter Hagaberg 7 och 8. Vägen som leder in till tomten ägs dessutom av dig. Med sitt fantastiska läge omgiven av natur skapas den perfekta platsen för den växande familjen. Här erbjuds en huvudbyggnad om 132 kvm fördelade över två plan. Entréplanet karaktäriseras av ett välplanerat kök, härlig matsalsdel som leder dig vidare till det inglasade uterummet komplett med trädäck som vetter mot soligt söderläge. Här får spabadet sin givna plats. Vidare finns badrum, WC och en praktisk tvättstuga för din bekvämlighet. Kliv upp på övre plan och möts av ett allrum och två tilltagna sovrum. Allrummet kan med fördel delas av till två sovrum för den större familjen, se den alternativa planlösningen. Utvändigt väntar en förtrollande tomt på hela 2178 kvm, omgärdad av lugn och ro samtidigt som den ligger nära allt du kan tänkas behöva för en smidig vardag. Tomten är en lekfull plats för barnens lek och en magisk plats för dig som gillar att fixa och dona i trädgården. Den kompletterande byggnaden med två generösa carportar och ett extra rum skapar en idealiskt plats för gäster eller som arbetsplats för egenföretagaren. Varför inte omvandla rummet till ett uthyrningsutrymme och minska dina boendekostnader? Denna bostad måste upplevas på plats, välkommen på visning!

  • Plus
Rubingatan 24A, Bäckby, Västerås kommun
  • Sön 21 apr kl 12:00

Rubingatan 24A

Lägenhet
Bäckby, Västerås kommun
1 450 000 kr
85 m²
4 rum
vån 1/4
5 612 kr/mån
17 059 kr/m²

Med egen uteplats samt gavelläge! Här erbjuds en bostad som omfamnas av ljus och rymd genom bostadens fantastiska gavelläge. Stig in i den öppna och sociala planlösningen där kök och vardagsrum blir den naturliga samlingsplatsen för familjen att umgås på. Köket har allt du kan önska dig för en bekväm och enkel matlagning och ger gott om utrymme för en matgrupp där familjen kan njuta av dagens måltider. Vardagsrummet är väl tilltaget och förlängs av den magiska uteplatsen som ger ytterligare rum för umgänge, perfekt för grillkvällar och härliga middagar under sommarmånaderna. Vidare finns tre rogivande sovrum där hela familjen kan återhämta sig och få en god natts sömn, två klädkammare och ett badrum med tvättmöjligheter för din bekvämlighet. Den grönskande innegården med välplanerad lekpark skapar en trivsam och trygg plats för barnen att leka på, perfekt för barnfamiljen. Här bor du granne med mataffär och aktivitetspark samt ett stenkast från området finns Erikslunds Shoppingcenter att tillgå med ett brett utbud av shopping och restauranger. För dig med bil garanterar föreningen en parkeringsplats som hyrs mot en kostnad på 400kr/mån. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Blomstergatan 10, Gideonsberg, Västerås kommun
  • Tor 18 apr kl 16:30

Blomstergatan 10

Lägenhet
Gideonsberg, Västerås kommun
1 295 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1/10
3 889 kr/mån
22 328 kr/m²

Välkommen till denna renoverade och inflyttningsklara tvåa om hela 58 kvadratmeter! Direkt när du kliver in möts du av en rymlig hall med snygga spegelgarderober och gott om förvaringsmöjligheter. Perfekt för att hålla ordning och reda på dina kläder och andra tillhörigheter. Gå sedan vidare in i det renoverade eleganta köket som öppnar upp mot vardagsrummet och den soliga balkongen. Här kan du njuta av ljuset och atmosfären medan du lagar mat eller kopplar av med en kopp kaffe. Med öppen planlösning får du en känsla av rymd och samvaro. Denna lägenhet åtnjuter fördelarna av en välskött förening belägen på populära Gideonsberg. Här har du närhet till livsmedelsaffärer, allmänna kommunikationer och stadens puls. Missa inte chansen att få kalla detta hem - välkommen in!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Del av Rallsta 17:1, Hallstahammar, Hallstahammars kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Del av Rallsta 17:1

Tomt
Hallstahammar, Hallstahammars kommun
600 000 kr
3 129 m² tomt

I utkanten av Hallstahammars bostadsområde längsmed Rallstavägen erbjuds nu en unik möjlighet att förvärva två tomter i Hallstahammar kommun. En totalyta om cirka 3129 kvm utgör en sällsynt chans att förverkliga dina visioner. Idag innehar tomten en industribyggnad som tidigare tjänat som verkstad och en loge som brukats som förvaringsutrymme. Dessa egenskaper öppnar upp för en mängd olika möjligheter och företagsändamål såsom verkstad eller förvaring. Hallstahammar erbjuder bekvämligheter som matbutiker, snabbmatsrestauranger samt förskola och grundskola inom räckhåll. Här finns en harmonisk kombination av landsbygdens lugn och närhet till nödvändiga bekvämligheter. Avstyckning av tomten är ej klar och har därför inte fått rätt area ännu. Säljaren uppskattar arealen till ca 3129 kvm. Köparen påbörjar och bekostar avstyckning. För mer information och för att boka en visning, kontakta mäklaren.

Växthusvägen 34, Vega, Västerås kommun

Växthusvägen 34

Radhus
Vega, Västerås kommun
3 495 000 kr
79 + 45 m²
4 rum
123 m² tomt

Missa inte chansen att äga detta fantastiska och genomgående renoverade radhus från 50-talet. Beläget på underbara Vega. Med sin karakteristiska gula putsfasad inbjuder detta hem till en livsstil av komfort och charm. På entréplanet välkomnas du av ett elegant och fullutrustat kök. Vardagsrummet är en varm och inbjudande plats som erbjuder gott om utrymme för både samvaro och avkoppling. Steg ut på den förtrollande uteplatsen och låt det generösa trädäcket bli din oas för sommarkvällar fyllda med grillkvällar och avslappning i det ljuvliga spabadet. På övervåningen hittar du två lugna sovrum, vackert inredda och med gott om förvaringsutrymme. Ett helkaklat badrum kompletterar den bekväma livsstilen på detta våningsplan. Källarplanet är en fristad för avkoppling och gemenskap, med ett rymligt allrum som ger extra utrymme för umgänge med familj och vänner. Upplev lyxen av den eleganta bastun och bekvämligheten av badrummet med tvättmöjligheter och wc. Vega är en perfekt balans mellan bekvämlighet och livskvalitet, och här bor du med närhet till allt. Med bara en kort promenad till Rocklunda och enkel åtkomst till stadskärnan är detta ett idealiskt läge. Dess närhet till E18 gör det också enkelt för pendlare att ta sig inom Västerås eller till närliggande städer. Miss inte chansen att uppleva denna pärla! Välkommen på visning!

  • Plus
  • Energieffektiv
Horn 28, Horn mellan Strömsholm och Kvicksund, Västerås kommun
Horn 28, Horn mellan Strömsholm och Kvicksund, Västerås kommun, bild 2
Horn 28, Horn mellan Strömsholm och Kvicksund, Västerås kommun, bild 3

Horn 28

Villa
Horn mellan Strömsholm och Kvicksund, Västerås kommun
5 295 000 kr
217 m²
7 rum
1 422 m² tomt

Denna imponerande fastighet presenterar två separata huskroppar där huvudbyggnaden sträcker sig över hela 173 kvadratmeter och gästhuset omfattar 44 kvm. Dessa bostäder erbjuder inte bara en plats att bo på utan en komplett livsstil som omfamnar dig med generösa utrymmen och en fantastisk natur. Beläget på landsbygden, i en fridfull och naturskön miljö med utsikt över sjön, har denna fastighet ett strategiskt läge på ryggen av Hornåsen och erbjuder en underbar vy över Mälaren. Inuti möts du av elegant design och ett förtrollande ljus som strömmar genom de stora fönstren och skapar en härlig atmosfär. Entréplanet i huvudhuset välkomnar till social samvaro med sin öppna planlösning. Det platsbyggda köket är smyckat med massiva granitbänkskivor och är fullt utrustat med moderna apparater, vilket gör det till en underbar plats för matlagning och umgänge. Vardagsrummet och den storslagna matplatsen med imponerande takhöjd är designade för att rama in måltider med nära och kära samtidigt som de erbjuder en enastående utsikt över omgivningarna. På entréplanet finns även två rum, tvättstuga och ett helkaklat badrum. En trappa upp väntar ytterligare två sovrum och ännu ett helkaklat badrum där du kan njuta av en underbar utsikt över Mälaren. Utöver detta finns en fantastisk gäststuga på 44 kvadratmeter med en härlig altan, två rum, wc och pentry. Perfekt för den entreprenören som söker uthyrningsmöjligheter, när vänner eller familj kommer på besök, eller för äldre barn som får möjligheten att ha sitt eget utrymme. På tomten finns gott om plats för barnens lek och för trädgårdsprojekt i grönskande omgivningar. Området erbjuder en lugn och fridfull tillvaro med närhet till naturen och allt du kan behöva för att få din vardag att fungera smidigt. Bara några steg från huset väntar Mälarens vatten med en brygga och plats för egen båt. Mälaren erbjuder också fantastiska möjligheter till skridskoåkning på vårvintern, badmöjligheter och ett rikt fågelliv. Dessutom finns en förskola inom promenadavstånd på området, vilket är perfekt för småbarnsfamiljer, samt är Västmanlands hästmecka med flertal större stall i omgivningen. Denna villa erbjuder dig en privat oas, en möjlighet till ett liv fyllt av minnesvärda ögonblick och en underbar natur. Kontakta oss för mer information och låt oss introducera dig till denna magiska bostad!

  • Premium
Vetterslundsgatan 58, Vetterstorp, Västerås kommun
  • Sön 21 apr kl 14:00

Vetterslundsgatan 58

Lägenhet
Vetterstorp, Västerås kommun
1 195 000 kr
97,5 m²
4 rum
vån 3/3
7 100 kr/mån
12 256 kr/m²

På den idylliska Vetterslundsgatan står nu en verklig pärla och väntar på att få välkomna sin nya ägare. Denna magnifika bostad, strategiskt belägen på gaveln, bjuder in till en välbetänkt och generös fyrrumsumslägenhet där ljuset flödar genom varje rum på ett förtrollande sätt. Det moderna köket strålar av elegans med sin höga standard, vitvaror med få år på nacken samt plats för ett rejält matbord, medan det rymliga vardagsrummet erbjuder gott om utrymme för möblering och skapar en mysig atmosfär för samvaro med nära och kära. Två fridfulla sovrum, ett gästrum, ett praktiskt kaklat badrum med tvättmaskin, liten pittoresk gästtoalett samt väl tilltagna förvaringsutrymmen i bland annat hall som kompletterar bostaden perfekt. Det som verkligen sätter pricken över i:et är utsikten mot tre väderstreck! Först från den generösa balkongen från sovrummet, sedan från de stora väl tilltagna fönstren från vardagsrummet och till sist den franska balkongen i köket med söderläge. Balkongen blir en oas för både sociala tillställningar och avkoppling under soliga vår- och sommardagar. Boendet är en del av en välskött förening där bredband och grundutbud på TV ingår i avgiften, vilket bidrar till en bekymmersfri vardag. Området präglas av lugn och harmoni samtidigt som det erbjuder närhet till alla bekvämligheter du kan önska dig. Smidiga kommunikationsmöjligheter med buss eller cykel tar dig snabbt in till stadens puls, medan Råbyleden leder dig till Erikslunds shoppingområde där ett brett utbud av shoppingmöjligheter väntar. Varmt välkommen till en visning där du får upptäcka allt detta och lite till!

  • Plus
  • Balkong
Kvistbergavägen 7B, Tillberga, Västerås kommun

Kvistbergavägen 7B

Lägenhet
Tillberga, Västerås kommun
470 000 kr
37,7 m²
1 rum
vån 1/2
3 711 kr/mån
12 467 kr/m²

Denna charmiga enrums-lägenhet i Tillberga är redo att välkomna dig med ett nykaklat badrum och elegant klinker på golvet. Med en praktisk klädkammare och en mysig sovalkov erbjuds smart förvaring och avskildhet. Köket strålar med sina målade köksluckor medan de ljusa väggarna och golven skapar en luftig atmosfär. Här har du chansen att sätta din personliga prägel och skapa ditt drömboende. Bostadsrättsföreningen har en stabil ekonomi och alla lägenheter är garanterade en parkeringsplats - kostnadsfri. Med utmärkta bussförbindelser in till Västerås når du stadens puls på 10-15 minuter. Upplev den perfekta kombinationen av bekvämlighet och naturskön omgivning - boka din visning idag och låt oss visa dig varför detta kan bli ditt nya hem!

Öster Mälarstrands allé 132, Öster Mälarstrand, Västerås kommun
  • Sön 21 apr kl 14:30

Öster Mälarstrands allé 132

Lägenhet
Öster Mälarstrand, Västerås kommun
3 195 000 kr
79 m²
3 rum
vån 4/5
5 114 kr/mån
40 443 kr/m²

Välkommen till Öster Mälarstrandsallé 132!! Denna rymliga tre-rumslägenhet med kök har en yta på generösa 79 kvadratmeter och ligger på våning fyra av fem i en byggnad som är utrustad med hiss för din bekvämlighet. Lägenheten inrymmer ett stort vardagsrum med en öppen planlösning mot kök och matplats. Detta är den perfekta platsen för att ordna middagar och umgås med nära och kära. Badrummet är rymligt, här finns även klädvårdsmöjligheter via tvättmaskin och torktumlare. Två väl tilltagna sovrum, vidare finns en praktisk klädkammare för extra förvaring i bostaden. Oslagbart läge, med närhet till Mälaren. I månadsavgiften ingår både bredband och TV. Det här är en unik möjlighet att bo i en bekväm och praktisk bostad med en rad moderna bekvämligheter och en fantastiskt läge. Tveka inte att kontakta oss för mer information och för att boka en visning. Detta kan mycket väl vara ditt drömhem!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Knotavägen 37, Bjurhovda, Västerås kommun

Knotavägen 37

Lägenhet
Bjurhovda, Västerås kommun
795 000 kr
71,5 m²
3 rum
vån 3/4
5 448 kr/mån
11 119 kr/m²

Varmt välkommen till ditt framtida hem på Knotavägen 37! Denna välplanerade 3-rumslägenhet bjuder på ett generöst ljusinsläpp som följer dig genom hela lägenheten och skapar en trivsam atmosfär. Belägen på tredje våningen når du enkelt bostaden med hiss. Köket erbjuder stilrena ytor, moderna vitvaror och en trevlig matplats för middagar med familj eller vänner. Det rymliga vardagsrummet ger dig plats för både umgänge och avkoppling med gott om utrymme för möblemang. Härifrån nås den inglasade balkongen i soligt västerläge som ger dig en vacker vy över innegården. Vidare finns två rogivande sovrum som ger plats för både vila och återhämtning efter en lång dag. Badrummet är designat för både stil och funktionalitet, med tillgång till tvättmaskin och badkar. Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till bekvämligheter som livsmedelsbutik, bensinstation, grundskola och förskola. Här trivs det äldre paret likaväl som barnfamiljen. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Blomstergatan 14, Gideonsberg, Västerås kommun
  • Sön 21 apr kl 12:15

Blomstergatan 14

Lägenhet
Gideonsberg, Västerås kommun
1 095 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/3
4 624 kr/mån
19 909 kr/m²

Varmt välkomna till denna underbara yteffektiva tvårumslägenhet på Blomstergatan! Här möts du av en trivsam atmosfär och generösa ljusinsläpp som följer dig genom hela bostaden. Det rymliga vardagsrummet bjuder in till sköna stunder och erbjuder gott om plats för ditt favoritmöblemang. Dessutom finns en härlig balkong på tredje våningen som ger dig både eftermiddags- och kvällssol (sydväst) och vetter mot det grönskande området, perfekt för avkoppling och frisk luft. Det moderna köket är både funktionellt och stilrent med en trevlig matplats. Här kan du njuta av goda måltider med vänner och familj. Det rogivande sovrummet erbjuder en fristad för avkoppling och god sömn, medan det kaklade badrummet bidrar till den övergripande elegansen i bostaden. Denna bostad är en del av en ekonomiskt stabil och välskött bostadsrättsförening, vilket ger dig trygghet och långsiktig hållbarhet. Belägen på den omtyckta Blomstergatan i det attraktiva området Gideonsberg, omges du av grönskande miljöer och har samtidigt närhet till allt du kan tänkas behöva. Här får du en kombination av bekvämlighet och naturnära livsstil. Välkommen till ditt nya hem! Ett boende med idag en elegant maskulin karaktär!

  • Plus
  • Balkong
Mandelblomsgatan 29, null, Kumla kommun

Mandelblomsgatan 29

Tomt
Kumla kommun
1 195 000 kr
870 m² tomt

Välkommen till Gröna Sörby i Kumla! Vill du förverkliga drömmen om att bygga ditt eget drömboende? Då är detta ett utmärkt läge för att förverkliga din husdröm på en vacker tomt. Tomten är inte bunden till någon specifik husleverantör, vilket ger dig frihet att välja mellan olika leverantörer och husmodeller. Enligt detaljplanen (se bifogad detaljplan) så ger den dig möjlighet att bebygga marken med en friliggande en- eller två bostadshus där huvudbyggnaden får uppföras med två våningar på en rymlig tomt om 870 kvm. Huset kan byggas 30% av tomtens yta vilket ger en bostad på cirka 250 kvm. Tomten kan avgränsas med häck, staket eller dyligt mot övriga tomter och naturområden. Detta skapar en trivsam bostad för dig och din familj. Det är en av få obebyggda tomter som återstår i området. Övrigt: Tomten har kommunalt vatten och avlopp framdraget och anslutningsavgift är betald. Rördragning för el är gjord, endast en anslutningsavgift tillkommer. Fiber finns framdraget. Varmt välkommen att kontakta den ansvariga fastighetsmäklaren för att arrangera en fysisk eller digital visning.

Släggargatan 1G, Malmaberg, Västerås kommun

Släggargatan 1G

Radhus
Malmaberg, Västerås kommun
3 295 000 kr
101 m²
4 rum
7 948 kr/mån
32 624 kr/m²

Välkommen till Brf Tallgläntan, där ditt nya hem inte bara erbjuder elegans och komfort utan också en stark miljömedvetenhet. Det 101 kvm stora parhuset med 4 rum och kök är konstruerat med fokus på hållbarhet och energieffektivitet. Här möts du av högkvalitativa material som Kährs parkettgolv, underhållsfria kakelplattor, bänkskiva av elegant komposit för lång hållbarhet samt moderna Siemens-vitvaror som genomsyrar elegans. En välplanerad planlösning med funktionellt kök, lättskötta badrum, genomgående 1-stavsparkettgolv med golvvärme över hela nedervåningen, målade vita betongväggar som tillsammans skapar en harmonisk och stilren atmosfär i rummen.. Denna bostad är inte bara estetiskt tilltalande, utan den är också byggd med omsorgsfull miljöhänsyn. Energiklassen B gör det möjligt för dig att ansöka om Gröna bolån hos din bank, och den effektiva ventilationen med FTX-systemet bidrar inte bara till en hälsosam inomhusmiljö utan också till betydande energibesparingar. Brf Tallgläntan strävar efter att erbjuda inte bara ett hem utan en hållbar livsstil. Välkommen till ett boende där varje kvadratmeter är omsorgsfullt utformad med både din komfort och planetens välmående i åtanke!

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Engelbrektsgatan 59, Norberg/Centrum, Norbergs kommun
  • Budgivning pågår
Engelbrektsgatan 59, Norberg/Centrum, Norbergs kommun, bild 2
Engelbrektsgatan 59, Norberg/Centrum, Norbergs kommun, bild 3

Engelbrektsgatan 59

Övrigt
Norberg/Centrum, Norbergs kommun
3 000 000 kr
816 m² tomt

Vi har nöjet att presentera detta välskötta hyreshus i centrala Norberg med utmärkt potential för investering. Huset består av fem bostadslägenheter och två butikslokaler. Under 2020 genomgick fastigheten en omfattande renovering av både interiör och exteriör, vilket inkluderade renovering av alla våtutrymmen och kök. Dessutom har samtliga fönster i bostadsutrymmen bytts ut till energieffektiva 3-glasfönster och huset har tilläggsisolerats för ökad energieffektivitet. Stambyte och ny elinstallation har också utförts, och fastigheten är ansluten till fiber. Förutom de befintliga lägenheterna och butikslokalerna finns det även tre oanvända garage som kan omvandlas till en ny bostad, vilket ger en spännande utvecklingsmöjlighet. Totalt finns det fyra p-platser på fastigheten idag. Total uthyrningsbar yta på cirka 418 kvm och beräknade hyresintäkter på 436 629 kr per år. Kostnaderna uppskattas till 95 217 kr per år. Kontakta ansvarig mäklare för visning.

  • Premium
Johanneshöjden 4, Karlsdal/Centralt, Västerås kommun

Johanneshöjden 4

Lägenhet
Karlsdal/Centralt, Västerås kommun
1 995 000 kr
73 m²
3 rum
vån 1/14
4 266 kr/mån
27 329 kr/m²

Hög livsstil med närhet till stadens puls och hemmets ro! Varsågod – stig in i denna förtjusande trea och låt dig omfamnas av dess charm på hela 73 kvadratmeter. Belägen på markplan, i en idyllisk omgivning, skapar denna bostad en magisk atmosfär med en grönskande trädgård precis utanför den privata inglasade balkongen. Här, i denna fristad, finns alla bekvämligheter för dig och din familj att trivas. När du öppnar dörren möts du av en generös hall och vardagsrummets öppenhet som följer en vackert designad planlösning, perfekt för avkoppling och umgänge med nära och kära. Det ljusa köket inbjuder till måltider vid det stora fönstret, där du kan avnjuta din frukost med solens strålar som smyger in. En unik fördel med denna bostad är den inglasade uteplatsen som låter dig njuta av frisk luft och den omgivande grönskan. Badrummet är smakfullt helkaklat och skapar en avkopplande atmosfär. De två rymliga sovrummen är en perfekt plats för både dig och ditt barn eller som en gästvänlig oas. Läget är enastående med närhet till allt du behöver. Karlsdal är ett populärt område med en mångsidig mix av butiker, restauranger och kulturella upplevelser. Med utmärkta pendlarmöjligheter och närhet till både E18 och Centralstationen blir vardagen smidig, vilket gör det enkelt för dig att ta dig till och från arbetsplatsen. Denna bostad erbjuder inte bara ett trivsamt boende utan även en känsla av trygghet genom en välmående förening och välunderhållna fastigheter.

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Haga parkgata 15A, Haga, Västerås kommun

Haga parkgata 15A

Lägenhet
Haga, Västerås kommun
670 000 kr
41,5 m²
1 rum
vån 2/3
4 136 kr/mån
16 145 kr/m²

Välkommen till denna charmiga 1:a om 41,5 kvadratmeter, där varje hörn är genomtänkt för optimal komfort. Det stora allrummet välkomnar dig med generös plats för möblemang och en rymlig säng, med en enkel utgång till den soliga balkongen i sydvästläge. Det fräscha köket bjuder in med generösa arbetsytor, perfekta för kulinariska äventyr, medan det helkaklade badrummet utstrålar renhet och elegans. En perfekt harmoni mellan funktionalitet och bekvämlighet. Goda bussförbindelser med cykelavstånd till centrum samt Mälardalens universitet. Nära också till Stenby och Finslätten för den som arbetar där! Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Vretgatan 8, Ormberget/Centralt, Västerås kommun

Vretgatan 8

Lägenhet
Ormberget/Centralt, Västerås kommun
3 095 000 kr
145 m²
6 rum
vån 3/3
12 204 kr/mån
21 345 kr/m²

Accepterat pris! - Kontakta mäklaren för privatvisning. Välkommen till denna ståtliga våning i centrala Ormberget, där du möts av en underbar inglasad balkong som bjuder på en spektakulär utsikt över staden och Mälaren! Lägenhetens generösa 145 kvadratmeter är perfekt planerade och erbjuder en harmonisk blandning av elegans och funktionalitet, med särskilt fokus på plats för stora familjen. En imponerande köksdel med matplats skapar en central samlingspunkt för vänner och familj. De fem sovrummen ger flexibilitet och möjligheter för olika livsstilar, medan vardagsrummet strålar av härlig rymd och inbjudande atmosfär. Lägenheten har även ett välutrustat badrum och en praktisk gäst-wc för extra bekvämlighet. Den pampiga egen entrén från trapphuset välkomnar dig till detta eleganta hem och erbjuder gott om utrymme för avhängning av ytterkläder. Belägen högst upp i huset i ett populärt och lugnt villakvarter, ger denna bostad dig möjligheten att bo ostört samtidigt som du har promenadavstånd till citylivets pulserande centrum. För den som har småbarn finns ett barnvagnsförråd i entrén, och en gemensam uteplats med grill skapar en idyllisk plats för avkoppling och trädgårdsnjutning. Denna lägenhet är helt enkelt ett unikt tillfälle som inte får missas. Upptäck det bästa av stadsboende och lugn atmosfär, och låt detta bli ditt nya hem där varje dag kan avnjutas med en extraordinär utsikt och en känsla av exklusivitet.

  • Plus
  • Balkong
Mandelblomsgatan 29, null, Kumla kommun

Mandelblomsgatan 29

Villa
Kumla kommun
4 195 000 kr
129 m²
5 rum
870 m² tomt

Ditt drömhem väntar i Gröna Sörby, Kumla! Här erbjuder vi dig chansen att förvärva en vacker obebyggd tomt, där vi har redan börjat planera något alldeles extra för dig och din familj. Huset ett modernt enplanshus, perfekt för den barnfamilj som längtar efter bekvämlighet och utrymme. Det blir den perfekta platsen för ert nya kapitel i livet. Huset utmärker sig med sitt generösa integrerade kök och vardagsrum. Detta blir hjärtat av ditt hem, en plats för både storslagna middagar och glada tillställningar. Alla sovrum är smart placerade i ena änden av huset, tillsammans med de två rymliga toaletterna – en för vuxna och en för barnen. Intill köket finner ni en rymlig tvättstuga med groventré. Här har vi tänkt på både stil och funktion. Allt detta kommer att bli verklighet på denna tomt. Inflyttning senast augusti 2024! Vi har redan tagit de första stegen genom att beställa enplansvillan. Ett pålitligt val som garanterar råvaror av hög kvalitet och komfort. Huset är i standardformat, vilket betyder att du har möjlighet att sätta din personliga prägel på huset. Välj dina egna färger och finish för att skapa det drömhem du alltid har önskat. Dessutom har du möjlighet att göra tilläggsval före februari 2024, vilket innebär att du kan anpassa ditt hem efter dina specifika behov och önskemål. Kanske en underbar pool där ni kan svalka er under sommarens varma dagar? Samtliga markarbeten och tomtrelaterade arbeten är utförda. Här i Gröna Sörby, Kumla, väntar en spännande framtid för dig och din familj. Observera att fastigheten har energiklass B vilket gör det möjligt för dig att söka ett s.k. Grönt Bolån hos din bank. Det är för att uppmuntra fler att ställa om till ett klimatsmart hem. Med Grönt Bolån får du avdrag på din ränta och därmed en lägre månadskostnad. Låt oss tillsammans skapa det perfekta hemmet med äganderätt för era drömmar. Kontakta oss idag för mer information och för att säkerställa din plats i detta exklusiva projekt! OBS! De interiöra och exteriöra bilderna är från ett referenshus/visningshus av samma modell och hustillverkare som det hus som är till försäljning. Ett referenshus finns bland annat på Arlanda om du är nyfiken.

  • Plus
  • Nyproduktion

Visar 1 - 25 av 29