Bjurfors Lerum

Bjurfors Lerum

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Haegerströms väg 7, Lerum - Centrum, Lerums kommun

Haegerströms väg 7

Lägenhet
Lerum - Centrum, Lerums kommun
Bjurfors Lerum
1 750 000 kr
74 m²
4 rum
vån 3/3
6 315 kr/mån
23 649 kr/m²

Välkommen till denna stora 4:a på Haegerströms väg, som ligger med ett lugnt läge i centrala Lerum. En stor inglasad balkong vilket ger möjlighet till en lång utesäsong. Tre väl tilltagna sovrum tillsammans med ett stort vardagsrum ger en mycket "kvadrat-smart" lägenhet. Helkaklat badrum med dusch. Brf Rosengården i Lerum är en välskött och omtyckt bostadsrättsförening. Det finns en gemensam tvättstuga i hus 5 samt cykelförråd. Bostaden ligger på gångavstånd till allt som centrala Lerum har att erbjuda inklusive pendelstationen som tar er vidare mot Alingsås eller Göteborg.

  • Balkong
Lerum Andersvägen 88, Lerum - Centralt, Lerums kommun

Lerum Andersvägen 88

Lägenhet
Lerum - Centralt, Lerums kommun
Bjurfors Lerum
1 395 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1
6 011 kr/mån
23 250 kr/m²

Välkomna in till denna tvåa om 60 kvm, med stor inglasad balkong och hörnläge som ger extra ljus och karaktär. Entrén är ljus och fräsch med praktiskt klinkergolv och plats för förvaring av skor och ytterkläder. Till höger om hallen nås köket, där både köksbänk och luckor är justerbara för att passa dina behov. Köket är utrustat med moderna bekvämligheterna och erbjuder gott om plats för matbord. Vidare från köket nås en rymlig förvaringsyta med flera garderober. Intill ligger sovrummet, tillräckligt stort för en dubbelsäng, sängbord och extra garderober om så önskas. Till vänster om sovrummet öppnar sig det ljusa och inbjudande vardagsrummet, med direkt tillgång till den generösa inglasade balkongen. Där kan du koppla av och njuta. Bostaden har även ett stort badrum komplett med WC, kommod, spegelskåp, dusch, handdukstork och tvättmaskin. Alla dessa bekvämligheter för att göra vardagen smidigare. På Lerum Andersvägen bor du centralt i Lerum med gångavstånd till både matbutiker och sjön Aspen. Härifrån är det en trevlig promenadväg till Lerums centrum med Bagges torg och Solkattens galleria, där du finner ett brett utbud av service med butiker, mysiga caféer, restauranger och apotek. I Lerum centrum ligger även pendelstationen som smidigt tar dig till Göteborg eller Alingsås. I närheten finns dessutom flera förskolor och skolor samt den populära Nyebroparken. Nyebroparken erbjuder grönytor och en större lekplats som passar både stora och små. Varmt välkomna att kontakta fastighetsmäklaren för mer information och möjlighet till förhandsvisning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Kring-Alles Väg 34A, Lerum - Hallsås, Lerums kommun

Kring-Alles Väg 34A

Radhus
Lerum - Hallsås, Lerums kommun
Bjurfors Lerum
4 675 000 kr
122 m²
5 rum
7 468 kr/mån
38 320 kr/m²

Välkomna till Kring-Alles Väg 34A och detta mycket fina parhus i bostadsrättsform. Parkera bekvämt i egna carporten och tag trappan upp via den första terrassen om ca 30 kvm till din egna entré. I carporten finns laddstation för elbil installerad. Trevlig hall med plats för ytterkläder i garderob med skjutdörrar och praktiskt klinkergolv. Till vänster om hallen ett härligt sovrum med separat klädkammare, öppna skjutdörren ut till terrassen och släpp in morgonluften. Längre in i bostaden ligger ett snyggt kök från Marbodal och även här en stor skjutdörr ut till terrassen. Fint parkettgolv och ljusa väggar. Vacker matplats intill de höga fönsterpartiet. I vinkel ligger vardagsrummet med en fin vy via panoramafönster från golv till tak i två plan. Rullgardiner ger solskydd vid fönstren. På entréplan finns ett helkaklat badrum med dusch och skön golvvärme. Även ett helkaklad tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare samt värmepump. En trappa i ek tar oss upp till ett tv-rum med parkettgolv, ljusa väggar och ett räcke mot fönsterpartierna som ger en vacker utsikt över takåsarna ner mot Lerums centrum. Ett första, något mindre sovrum som skulle kunna göras om ett större sällskapsrum önskas. Intill sovrummet ligger ett helkaklat badrum med badkar och även här ligger golvvärme för extra komfort. Det stora sovrummet, ligger längst in på detta våningsplan rymmer en dubbelsäng och har fyra fasta garderober. I detta sovrum har en luft/luft värmepump installeras för komfortkyla på årets varmare dagar. Från sovrummet leder en stor skjutdörr ut till den soliga takterassen. Denna möbleras enkelt med både mat och lounge grupp. Här samsas grillen enkelt med planteringslådor och krukor och här njuter vi av solen från förmiddag till dess sista strålar i väster. Här bor ni bekvämt med närhet till naturen, kommunikationer och centrala Lerum. Välvårdad bostad av hög kvalité och standard. Varmt välkomna att kontakta fastighetsmäklaren för mer information och visning!

Gulmåravägen 10, Gråbo-Olstorp, Lerums kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Gulmåravägen 10

Villa
Gråbo-Olstorp, Lerums kommun
Bjurfors Lerum
4 995 000 kr
130 + 29 m²
4 rum
1 028 m² tomt

Smakfullt utformad enplansvilla med insynsskyddat läge intill skogsbrynet. Villan som byggdes 2015 har genomgående hög standard och lämpar sig ypperligt för barnfamiljen med höga krav på sin boendemiljö. Väl tilltagna utrymmen för socialt umgänge i vardagsrum med braskamin, i öppen planlösning med kök och matsal. Sovrummen, tre till antalet, är samtliga av god storlek. Påkostat och rymligt badrum med bastu i snyggt, helkaklat utförande samt en separat gäst-WC. Från vardagsrummet nås ett rymligt, inglasat uterum som förlänger säsongen och flera uteplatser i olika väderstreck, samtliga skyddade från insyn. Här kan man njuta av solen från morgon och till sent inpå kvällen. Det härliga uteköket blir grillkvällarnas givna utgångspunkt. Spabad förgyller såväl kyliga vinterkvällar som under årets varmare del. Garage som idag inretts till förråd samt separat hobbyrum, perfekt för hemmakontoret, gymmet eller för övernattande gäster. Bostaden är belägen i ett lugnt villaområde och angränsar direkt till ett skogsparti Olstorps förskola ligger bara några minuters promenad från bostaden och för de lite äldre barnen väntar någon av Gråbos tre grundskolor för åk F-9. I centrala Gråbo finns också livsmedelsbutiker, restauranger och service i form av bl.a. vårdcentral, bibliotek och gym.

  • Plus
Bergendals väg 102, Lerum-Hulan, Lerums kommun

Bergendals väg 102

Radhus
Lerum-Hulan, Lerums kommun
Bjurfors Lerum
2 900 000 kr
100 m²
4 rum
125 m² tomt

Välkommen till detta trevliga radhus med bra läge i barnvänligt område. Helt perfekt med gångavstånd till flera förskolor, skolor och mataffär. Öppen och luftig planlösning mellan kök och hall. Både hall och kök har praktiskt klinkergolv från 2018. Kökets matplats ligger naturligt vid fönstret mot innergården. Köket går i vitt och innanför detta en tvätt avdelning med tvättmaskin och torktumlare. Från hallen når vi vardagsrummet med ett fint parkettgolv och vita väggar. Stora fönsterpartier och utgång till den altanen . För grill och samkväm finns plats på altanen. Via trädgården har man direktkontakt med områdets lekplats. En trappa upp ligger bostadens tre sovrum, ett badrum med dusch, wc kommod och spegel samt en stor klädkammare. Uteplatsen på framsidan ligger i anslutning till entrén och erbjuder en insynsskyddat plats för morgonkaffet. Från innergården når vi ett förråd med gott om plats till förvaring alternativt hobbyrum. Garageplats i länga ingår i samfälligheten. Hulan är ett barnvänligt område med flera stora lekplatser och med närhet till både vacker natur, bra kommunikationer, stor mataffär och skolor.

Lillans väg 6, Gråbo - Centralt, Lerums kommun

Lillans väg 6

Villa
Gråbo - Centralt, Lerums kommun
Bjurfors Lerum
4 500 000 kr
166 + 38 m²
6 rum
928 m² tomt

Välkommen till Lillans väg 6, en liten gata, perfekt belägen centralt i Gråbo. Ett stenkast från Lekstorpsskolan(F-9), Lekstorps Idrottsplats och Montessoris förskola. Ett mycket vackert hus, ursprungligen byggt 1932, tillbyggt 1992. En lyckad tillbyggnation där man har lyckts bibehålla husets vackra karaktär. Intill huset finns det ett fristående garage med en isolerad förrådsdel. Här är förberett för vatten och avlopp. Tidigare tänkt att användas till lokal för verksamhet. Huset ligger insynsskyddat inramat av en tät häck av tujor. Runt huset finns det en fin gräsmatta, odlingslådor samt ett fantastiskt vackert äppelträd. Vid husets entrésida finns det en stor altan med sol större delen av dagen. Från det över planets något större föräldrasovrum så finns det en balkong med kvällssol. Huset har en fin balans mellan bra sällskapsytor, ett stort kök samt möjlighet till många sovrum om så önskas. Det finns ett badrum i entréplan samt ytterligare ett en trappa upp. Köket har en mycket fin plats för matbord i ett vackert burspråk. Välkommen att kontakta mäklaren för ytterligare information eller boka en tid för visning.

Benelyckevägen 64, Gråbo-Stannum, Lerums kommun

Benelyckevägen 64

Villa
Gråbo-Stannum, Lerums kommun
Bjurfors Lerum
4 450 000 kr
125 m²
4 rum
2 550 m² tomt

Nu kan vi erbjuda denna genomgående mycket smakfullt renoverade villa på stor trädgårdstomt. Bostaden omfattar en bostadsyta om 125 kvadratmeter och fördelar sig över ett stort, öppet kök med vardagsrum i anslutning, tre sovrum och ett väl tilltaget badrum. Som en förlängning av bostadens ytor bildas en oas sommartid på en vidsträckt terrass med omväxlande sol eller skugga under dygnets alla ljusa timmar. Bostadens tre sovrum är samtliga stora och rymliga med plats för både säng, klädförvaring och lekytor. Badrummet går i ett mycket smakfullt utförande med helkaklade väggar och golv i en stilsäker betonggrå ton. Här finns alla de bekvämligheter man kan önska såsom golvvärme som får frusna fötter att trivas. Badrummet har utrustats med både dusch och badkar, samt en praktisk tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Tomten är på hela 2 550 kvadratmeter vilket möjliggör en eventuell framtida avstyckningsmöjlighet. Omgivningarna präglas av en lantlig miljö och alldeles inpå knuten ligger skogsområden som ger möjlighet till svampplockning och skogspromenader. Allt detta erbjuds bara en halvtimme från Göteborg med bil eller allmänna kommunikationer. Busshållplats med direktavgångar två gånger i timmen nås på en kort promenad från bostaden. Centrala Gråbo med skolor, matvaruaffärer, bibliotek och annan service nås på en kort biltur eller ca. 15 minuter med cykel. Längs den gamla banvallen är en fin cykel- och gångväg iordningställd vilken lockar både motionärer, ryttare och cykelpendlare. Banvallens asfalterade sträckning går hela vägen från Gunnilse, genom Stannum, Gråbo och Björboholm till Sjövik i norra änden av sjön Mjörn.

Bergsslingan 39B, Lerum - Hallsås, Lerums kommun
  • Sön 5 maj kl 10:30

Bergsslingan 39B

Lägenhet
Lerum - Hallsås, Lerums kommun
Bjurfors Lerum
3 595 000 kr
105 m²
4 rum
6 326 kr/mån
34 238 kr/m²

Ett riktigt fint radhus i souterräng med uteplats, balkong och parkeringsplats i direkt anslutning till din bostad. 3 bra sovrum, rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier mot det gröna och fin matplats i förlängning till köket. Bilen parkeras i egna carporten som rymmer flertalet fordon. Härifrån kommer ni in via groventrén och dess hall med plats för ytterkläder och skor. En trappa upp från groventrén ligger köket från kvalitativa Marbodal med uppgraderade vitvaror från Siemens och matgruppen placeras naturligt framför fönstret mot entrésidan och gården. Köket integrerar fint med vardagsrummet som har stora fönsterpartier och utgång till balkongen med sol från tidig morgon fram till eftermiddagen. Här njuter ni av morgonkaffet och den möbleras enkelt med både loungegrupp och grill för umgänge med familj och vänner. Intill huvudentrén på detta plan finns uteplats för middagar och kvällste med sol från eftermiddag till halv åtta. I anslutning till denna entré finner vi garderober samt ett stort helkaklat badrum med dusch, wc, kommod, spegelskåp och golvvärme. Här sköts även familjens klädvård. En trappa upp från det sociala våningsplanet ligger familjens mer privata del. Här ligger tre bra sovrum varav master bedroom har en hel garderobsvägg med skjutdörrar och stora fönster som folierats för skydd mot solen. Badrummet på detta plan är även det helkaklat, har ett badkar, wc, kommod, spegelskåp och el slingor för extra komfort. Hela bostaden har genomgående fin trestavig ekparkett i matt lack och fönsterbrädor av natursten. Ett riktigt praktiskt boende för familjer med höga anspråk på kvalitét och bekvämlighet. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Karl XII:s väg 6, Lerum - Aspenäs, Lerums kommun
  • Sön 5 maj kl 11:00
Karl XII:s väg 6, Lerum - Aspenäs, Lerums kommun, bild 2
Karl XII:s väg 6, Lerum - Aspenäs, Lerums kommun, bild 3

Karl XII:s väg 6

Villa
Lerum - Aspenäs, Lerums kommun
Bjurfors Lerum
6 975 000 kr
220 + 20 m²
9 rum
1 038 m² tomt

Välkommen hem till denna familjevilla som erbjuder gott om plats för den stora eller växande familjen. Här ryms sovrum, allrum och stora sociala ytor gott och väl på villans 220 kvm i två plan. Fantastiska vyer över Aspen och badsjön nås på ett par minuters promenad. Kuperad trädgårdstomt med utsiktsplatsen högt placerad. Entréplan kan efter utbyggnad (2010) erbjuda fem sovrum, ett badrum och ett extra wc. Här finner vi även tvättstugan och ett allrum. En trappa upp ligger ett riktigt stort och stilrent kök från Noblessa (2018) och en härlig matplats med fönster i två väderstreck. Centralt placerad står kaminen. Svårt att slita blicken från vyerna över sjön Aspen och dess bebyggelse. Via dubbeldörrar från kök och matplats når vi altandäcket som erbjuder gott om plats för middagar med stora sällskap och umgänge i loungedelen medans kocken håller grillen i gång. För årets mindre torra och varma dagar sitter vi i vardagsrummet och njuter av lika hänförande utsikt via de stora fönsterpartierna. Ytterligare två något mindre rum och ett badrum återfinns på detta plan. Villan har ett garage om ca 20 kvm. Bergvärme från 2013. Laddare för elbil från 2022.

  • Premium
Häradsdomarevägen 44, Stenkullen-Centralt, Lerums kommun

Häradsdomarevägen 44

Lägenhet
Stenkullen-Centralt, Lerums kommun
Bjurfors Lerum
1 750 000 kr
62,2 m²
2 rum
vån 1/2
5 311 kr/mån
28 135 kr/m²

Mitt i trivsamma Stenkullen har vi nu nöjet att erbjuda en välplanerad lägenhet om två rum och kök i markplan. Med egen uteplats och tillgång till en liten trädgårdstäppa gör sig radhuskänslan påmind. Omtyckt bostadsrättsförening med god grannsamverkan och bra gemensamhetsutrymmen. Bostadens 62 kvadratmeter fördelar sig över ett fint kök med matplats, ett ljust och luftigt vardagsrum med utgång till uteplats, ett lugnt beläget sovrum med garderobsförvaring samt en separat, rymlig klädkammare. Badrum med tvättmöjligheter. För den som har behov av ytterligare ett sovrum finns möjlighet att dela av vardagsrummet och på så sätt skapa en trea. Lägenheten är i gott skick och de fräscha ytskikten går i en modernt ljus färgsättning. Det centrala läget medför att Stenkullens alla bekvämligheter finns inom kort gångavstånd. Stenkullens station med goda pendlingsmöjligheter ligger knappa 5 minuters promenad från bostaden. Pendeltågen har täta avgångar och korta restider både inom kommunen och till Göteborg eller Alingsås. Här finns även servicebutik, restauranger och ett gott utbud av träningsmöjligheter för den med en aktiv fritid.

  • Uteplats
Fjällestorpsvägen 24, Lerum - Stenkullen, Lerums kommun

Fjällestorpsvägen 24

Villa
Lerum - Stenkullen, Lerums kommun
Bjurfors Lerum
5 350 000 kr
150 m²
4 rum
3 012 m² tomt

I ett böljande landskap med ängar och hästhagar ligger denna trevliga enplansvilla. Så lantligt och fridfullt och ändå bara några kilometer till affärscentrum och skolor. Lokalbuss nås inom promenadavstånd. Socialt planerad enplansvilla med stort härligt kök som har utgångar till både pooldäcket och till uteplatserna på andra sidan huset. Vardagsrummet är mycket generöst tilltaget med braskamin som sprider skön värme kalla försommarkvällar. Huvudentrén har mycket bra förvaring i flera garderober. Sovrumsavdelningen ligger separat i ena ändan av huset och här finns också ett mindre rum lämpligt som kontor eller klädkammare. Tvättstugan är bra planerad och intill ligger det helkaklade badrummet samt en separat WC. På tomten finns en gäststuga för övernattande vänner. Fristående trädgårdsförråd och hönshus ligger intill.

Ölslandabyvägen 12, Stenkullen-Centralt, Lerums kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Ölslandabyvägen 12

Lägenhet
Stenkullen-Centralt, Lerums kommun
Bjurfors Lerum
1 590 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/3
3 358 kr/mån
29 444 kr/m²

Denna bostadsrätt är en perfekt kombination av stil, komfort och bekvämlighet. Köket renoverades 2018 och är utrustat med de senaste bekvämligheterna. Bostaden är väl planerad och har utöver det moderna köket en stor hall, ett sovrum samt ett ljust och rymligt vardagsrum. I direkt anslutning från vardagsrummet nås den härliga balkongen. Dessutom finns ett badrum som är utrustat med dusch och tvättmaskin, vilket skapar en vardaglig bekvämlighet. Här bor man med ett centralt läge i Stenkullen och med gångavstånd till förskolor, skolor, idrottsanläggningar och pendeltåg. Närliggande naturreservatet vid Säveån erbjuder härliga promenader i vacker miljö.

  • Plus
  • Balkong
Snipåsvägen 37, Tollered, Lerums kommun

Snipåsvägen 37

Villa
Tollered, Lerums kommun
Bjurfors Lerum
5 490 000 kr
141 + 50 m²
6 rum
1 313 m² tomt

Ett fåtal hundra meter utanför den tätare bebyggelsen i Tollered väntar denna mycket tilltalande enplansvilla på att få bli hem åt nästa familj. Villan är ett Eksjöhus som uppfördes så sent som 2020 och är genomgående modernt utformad. Den optimalt planerade planlösningen fördelas över 141 kvadratmeter. De sociala utrymmena tillåts ta gott om plats, där vardagsrummet med sitt ryggåstak ger rumsvolymer utöver det vanliga. Sovrummen är fyra till antalet och samtliga i bra storlek. I dagsläget finns ett väl tilltaget badrum med både dusch och badkar, vid behov inreds ytterligare ett av klädkammaren som idag är förberedd för att bli ett badrum med dusch. Ytterligare en klädkammare och flera inbyggda garderober ger gott om förvaringsutrymmen. Separat klädvårdsavdelning med groventré. Isolerat dubbelgarage med automatisk port och laddbox för elbil. Tollered är en gammal fin bruksort belägen endast 5 km från Floda och 2 mil från Alingsås. Samhället byggdes upp i mitten av 1800-talet då Nääs fabriker slog upp sina portar. I de gamla fabrikslokalerna huserar idag ett välrenommerat hotell, restaurang, café, och ett flertal butiker av olika slag. I Tollered finns även en liten mataffär och en pizzeria. Sveriges minsta och sannolikt charmigaste biograf bidrar till kulturlivet på orten. Förskola och F-5 skola ligger på gångavstånd, ca. 1 km från bostaden. I närheten ligger också den mysiga badplatsen vid sjön Torskabotten. Omgivningarna erbjuder fina strövområden i den vackra naturen.

  • Energieffektiv
Bergsslingan 43C, Lerum - Norra Hallsås, Lerums kommun

Bergsslingan 43C

Radhus
Lerum - Norra Hallsås, Lerums kommun
Bjurfors Lerum
3 650 000 kr
105 m²
4 rum
vån 1/1
6 326 kr/mån
34 762 kr/m²

Välkomna in till detta väl underhållna radhus i bostadsrättsform. Bo bekvämt på stilrena 105 kvm med gröna omgivningar i populära Norra Hallsås. Bilen parkeras i egna carporten som rymmer flertalet fordon. Härifrån kommer ni in via groventrén och dess hall med plats för ytterkläder och skor. En trappa upp ligger köket från kvalitativa Marbodal och matgruppen placeras naturligt framför fönstret mot entrésidan och gården. Köket integrerar fint med vardagsrummet som har stora fönsterpartier och utgång till balkongen med skönt sydvästläge. Här ryms loungegrupp och grill för umgänge i eftermiddags solen till sena kvällen. Intill huvudentrén på detta plan finns uteplats för morgonkaffet. I anslutning till denna entré finner vi garderober samt ett stort helkaklat badrum med dusch, wc, kommod, spegelskåp och golvvärme. Här sköts även familjens klädvård. En trappa upp från det sociala våningsplanet ligger familjens mer privata del. Här ligger tre bra sovrum varav master bedroom har en hel garderobsvägg och stora fönster som folierats för skydd mot solen. Badrummet på detta plan är även det helkaklat, har ett badkar, wc, kommod, spegelskåp och el slingor för extra komfort. Hela bostaden har genomgående fin trestavig ekparkettgolv i matt lack och fönsterbrädor av natursten. Ett riktigt praktiskt boende för familjer med höga anspråk på kvalitét och bekvämlighet. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Hjällsnäsvägen 23, Gråbo - Centralt, Lerums kommun

Hjällsnäsvägen 23

Lägenhet
Gråbo - Centralt, Lerums kommun
Bjurfors Lerum
2 275 000 kr
67,2 m²
3 rum
vån 2/5
4 128 kr/mån
33 854 kr/m²

Nu kan vi erbjuda en rymlig trerumslägenhet i Gråbo centrum, belägen alldeles intill Mjörnbotorget och dess goda utbud av service och kommunikationer. Planlösningen fördelar sig över 67 kvadratmeter och inrymmer två sovrum ett smakfullt helkaklat badrum med tvättavdelning samt ett ljust och härligt kök i öppen planlösning med vardagsrum. Dessutom en stor och mycket användbar balkong i soligt söderläge, som vetter mot föreningens lugna innergård. Bra förening med låga avgifter där både uppvärmning, vatten och fiber ingår. För familjens yngre medlemmar finns flera förskolor och skolor på bekvämt gångavstånd. En kort cykeltur genom lantliga och vackra Hjällsnäs leder till sjön Mjörn och svalkande bad i Hjällsnäsviken. Belägen alldeles intill Mjörnbotorget gör att centrumläget blir påtagligt. På några snabba steg finner ni ett urval av matställen, livsmedelsaffärer och andra butiker. För den som önskar finns också möjlighet till träning på Nordic Wellness som ligger invid torget eller Gråbo Sportcenter en kort cykeltur bort. Pendlaren hittar Gråbo busstation på bekvämt avstånd, endast någon minut från porten avgår lokalbussar och direktbussen Gråbosnabben som tar er utan byten till Göteborg.

  • Balkong
  • Hiss
Hyacintvägen 5, Gråbo-Olstorp, Lerums kommun

Hyacintvägen 5

Tomt
Gråbo-Olstorp, Lerums kommun
Bjurfors Lerum
1 950 000 kr
1 330 m² tomt

Välkommen till Olstorp. En mycket expansiv och populär ort i kommunen. Närhet till förskolor och skolor i Olstorp och Gråbo. Bra kommunikationer mot Göteborg och Stenkullen/Lerum. Gråbo centrum växer fort. Tomten ligger precis utanför detaljplan vilket skapar möjlighet att skapa ett boende efter egna önskemål. Under dokument presenterar vi två förslag på hus från husleverantör LB-hus. Optimal 168 samt Optimal 145. Se bifogade produktblad samt offerter från LB-hus. För ytterligare information eller frågor kontakta mäklaren eller: Mikael Nilsson säljare på LB-hus 0732-686886 [email protected] Observera att huset ej är knutet till någon leverantör.

Hörnemossevägen 5, Gråbo - Centralt, Lerums kommun

Hörnemossevägen 5

Tomt
Gråbo - Centralt, Lerums kommun
Bjurfors Lerum
1 500 000 kr
1 510 m² tomt

Äntligen finns chansen att förverkliga husdrömmen på en av två nya villatomter med mycket vackert läge i Gråbo! En av tomterna har redan hittat en ny ägare och det är nu endast en tillgänglig tomt kvar. Positivt förhandsbesked för bostadshus och garage är beviljat. Tomterna är belägna med bekväma 10 minuters promenadavstånd från centrala Gråbo, samtidigt som naturen ligger alldeles om knuten. Förskola och grundskola med F-9 ligger endast ett fåtal hundra meter från den framtida bostaden. På en kort cykeltur via Hjällsnäs öppna åkerlandskap nås sjön Mjörn med badplats och båtklubb. Gråbo centrum och dess utbud av butiker och service och goda kommunikationer till Lerum och Göteborg nås på en behaglig promenad från platsen där din framtida bostad snart kan ta form. Här kan ni tillsammans med LB-hus uppföra er drömvilla där valmöjligheterna är många. Med totalentreprenad byggs huset nyckelfärdigt och till hög kvalitet. Stora möjligheter till anpassning precis efter ert tycke och behov. För förslag rekommenderas att kontakta säljare Adam Kruse på LB-hus, 070-601 21 63 [email protected]. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att se några exempel på passande husmodeller. Där kan du under fliken dokument också se exempel på en mer detaljerad produktionskostnadskalkyl inkl. hus och totalentreprenad. I en nybyggd villa bor ni med låga driftkostnader och är dessutom befriade från fastighetsavgift i 15 år, en avgift som för närvarande är på 9 287 kr om året. Dessutom möjliggörs för amorteringsfria bolån under de första 5 åren. Hjällsnäs 36:21 omfattar en areal om 1510 kvadratmeter. Priset om 1 500 000 kr avser endast tomten. Observera att detta är ett utgångspris som kan komma att överstigas vid ev. budgivning. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information och visning!

Albert Ribbas väg 7C, Lerum, Lerums kommun

Albert Ribbas väg 7C

Tomt
Lerum, Lerums kommun
Bjurfors Lerum
2 475 000 kr
1 239 m² tomt

På två tomter med högt fritt läge och utsikt över ängar finns det nu chans att förverkliga husdrömmen. Här bor du med naturen utanför dörren samtidigt som du har ett bekvämt avstånd till all tänkbar service i Lerums centrum. Strax utanför tomtgränsen finns fina promenadvägar och rikliga svamp- och bärmarker samtidigt som bussen stannar bara några hundra meter bort. På tomten skall det byggas ett sluttningshus tex Myresjöhus Smart 149 som är ritat med inspiration från sommarhusen på den amerikanska östkusten. Husets storlek och de många sovrummen gör att det passar särskilt bra för barnfamiljer. Här kan du läsa mer om just denna husmodell: https://www.myresjohus.se/vara-hus/smart-149/ Under Bostadsfakta finns en Bokalkyl som visar att kostnaden för denna tomt och hus blir ca 7 070 000 kr. Förskolor och F-9 skola finns i Stenkullen endast 2 km bort. I Stenkullen finns även pendeltåg, restauranger, gym och servicebutik. Buss 538 trafikerar närområdet. För mer information om tomterna och området, kontakta mäklaren Michaela Viden, [email protected], 0766 - 48 79 99. För mer information om lämpligt sluttningshus från Myresjöhus, kontakta Anders Stenborg, [email protected], 0706 - 01 54 98.

Albert Ribbas väg 7B, Lerum, Lerums kommun

Albert Ribbas väg 7B

Tomt
Lerum, Lerums kommun
Bjurfors Lerum
2 625 000 kr
1 355 m² tomt

På två tomter med högt fritt läge och utsikt över ängar finns det nu chans att förverkliga husdrömmen. Här bor du med naturen utanför dörren samtidigt som du har ett bekvämt avstånd till all tänkbar service i Lerums centrum. Strax utanför tomtgränsen finns fina promenadvägar och rikliga svamp- och bärmarker samtidigt som bussen stannar bara några hundra meter bort. På tomten skall det byggas ett sluttningshus tex Myresjöhus Smart 149 som är ritat med inspiration från sommarhusen på den amerikanska östkusten. Husets storlek och de många sovrummen gör att det passar särskilt bra för barnfamiljer. Här kan du läsa mer om just denna husmodell: https://www.myresjohus.se/vara-hus/smart-149/ Under Bostadsfakta finns en Bokalkyl som visar att kostnaden för denna tomt och hus blir ca 7 070 000 kr. Förskolor och F-9 skola finns i Stenkullen endast 2 km bort. I Stenkullen finns även pendeltåg, restauranger, gym och servicebutik. Buss 538 trafikerar närområdet. För mer information om tomterna och området, kontakta mäklaren Michaela Viden, [email protected], 0766 - 48 79 99. För mer information om lämpligt sluttningshus från Myresjöhus, kontakta Anders Stenborg, [email protected], 0706 - 01 54 98.

Visar alla 19