Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Gransikagatan 5B, Norrmalm, Skövde kommun

Gransikagatan 5B

Lägenhet
Norrmalm, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
1 275 000 kr
56,1 m²
3 rum
vån 1/3
4 535 kr/mån
22 727 kr/m²

Utmärkt boende nära centrum för dig som har höga krav på ditt boende. Kvadratmetermässigt låter kanske 56 kvm mer som en tvåa i storlek, men oj vad skönt att ha ett extra rum utan att månadsavgiften springer iväg, den här lägenheten känns dessutom större då en vägg flyttats och vi har en stor öppning mellan kök och vardagsrum. Den här fina lägenheten är renoverad från 2016 och framåt. Helkaklat badrum med egen tvättmaskin, snyggt och modernt kök och fräscha ytskikt i hela lägenheten. Läget är mycket bra nära högskola, resecentrum och centrum. ICA-butik finns i närheten liksom restauranger och caféer. Det bekväma avståndet till såväl uteliv i centrum och shopping vid Elins Esplanad gör att du klarar dig bra utan bil. Vill du ändå hyra parkeringsplats finns det att hyra på föreningens baksida och när dina vänner hälsar på finns det parkering längs gatan mot avgift.

Gustav Adolfs gata 30D, Norrmalm, Skövde kommun

Gustav Adolfs gata 30D

Lägenhet
Norrmalm, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
850 000 kr
80,5 m²
4 rum
vån 2/4
7 252 kr/mån
10 559 kr/m²

Varmt välkommen till denna rymliga lägenhet om 80,5kvm! Här erbjuds en väldisponerad bostad med generösa ytor. Lägenheten är inredd med tre hela sovrum, rymligt kök och badrum. Vidare in bjuder bostaden på ett stort vardagsrum som rymmer en större soffgrupp och här finns möjlighet att förlänga den sociala ytan till sovrummet som används idag som ett matsalsrum. Här finns dom gamla dörrarna kvar som ger ett väldigt trevligt intryck med det vackra parkettgolvet som löper genom båda rummen. Härifrån når ni även bostadens mysiga balkong som ligger i ett härligt söderläge. Avslutningsvis erbjuds gott om förvaring såväl på vinden, källaren och inne i bostaden. Utmärkt boende för dig som prioriterar hiss och ett bra läge! Här får du även möjligheten att sätta din egna prägel på denna vackra bostad. Skövdehus nr 9 är en stabil och välskött förening, som medlem har du en förmånlig avgift där värme, vatten, bostadsrättstillägg, bredband och kabel-tv ingår. Förutom ett bra boende erbjuder föreningen samlingslokal, relaxavdelning med bastu och tvättstuga. Här bor ni i ett perfekt läge mellan Elins Esplanad och Skövde centrum, med flera butiker och all tänkbar service samt skolor som ligger endast ett stenkast bort och här erbjuds även stora möjligheter till friluftsliv och naturupplevelser. Goda busskommunikationer ligger ett stenkast bort samt bra cykelvägar som leder dig snabbt till Skövdes olika stadsdelar. Varmt välkomna att boka in er på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Lerdala Solliden, Lerdala, Skövde kommun
  • Tis 23 apr kl 16:30
Lerdala Solliden, Lerdala, Skövde kommun, bild 2
Lerdala Solliden, Lerdala, Skövde kommun, bild 3

Lerdala Solliden

Gård/Skog
Lerdala, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
2 995 000 kr
97 + 21 m²
4 rum

Nu finns en otroligt charmig liten hästgård på drygt 3 ha till salu strax utanför Lerdala. Rött hus med vita knutar vackert beläget på en sluttande tomt. Trädgården är underbar med äppleträd som kantar den grusade gången upp mot huset. Den stora trädgården bjuder på frukt och bär och vackra rabatter samt en pool att svalka sig i under de härliga sommardagar vi har framför oss. I huset som byggdes 1929, byggdes till på 80-talet och sen renoverades i början på 2000-talet har vi en stor hall, kök med vedspis, kontor/klädvårdsrum, badrum och tvättstuga, vardagsrum med platsbyggda bokhyllor, braskamin och utgång till uteplats samt ett sovrum på entréplan. En våning upp finns två stora sovrum och en liten toalett samt en hall med utgång till balkongen. Stallet har tre boxar och sadelkammare. Intill finns ett garage med carport. Idag används garaget för hobbyverksamhet. Framför stallet finns en liten hage och den stora beteshagen ligger på andra sidan vägen. I omgivningarna runt huset finns härliga promenad- och ridvägar. Lerdala kännetecknas av vacker natur och det finns många utflyktsmål inom räckhåll. Silverfallet känns extra aktuellt den här vackra årstiden. Skola och förskola ligger inte långt bort och har båda gott rykte och samhället är trivsamt och gemytligt. Motionsspår och längdskidspår finns uppe i byn för den som vill hålla formen, men underbar natur med svamp och lockande bär finns ju direkt intill huset. Det är inte heller långt till bad eller långfärdsskridskor i Lången eller badplatsen i Flämslätt med restaurang och hotell. Även vid golfbanan intill finns en bra restaurang med fullständiga rättigheter. ICA och vårdcentral finns i Timmersdala. Fastigheten Lerdala 52:1 är taxerad som en vanlig villafastighet typkod 220 och är ca 1 ha; hus med trädgård, stall, garage och en del av hästhagen. Fastigheten Kvarnemossen 1:1 på drygt 2 ha som består av skog och betesmark är taxerad som en obebyggd jordbruksfastighet, typkod 110. Båda fastigheterna säljs tillsammans. Taxerad areal blir då totalt ca 3,1 ha. Välkomna att boka in er på visning! Passa gärna på att ta med picknickkorgen för en extra fin dag i omgivningarna.

  • Premium
Karl Dahlins väg 18C, Hentorp, Skövde kommun

Karl Dahlins väg 18C

Lägenhet
Hentorp, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
1 075 000 kr
87 m²
4 rum
vån 1/3
6 065 kr/mån
12 356 kr/m²

Denna trevliga lägenhet har en optimal planlösning för dig som behöver tre sovrum. Här bor du i ett familjevänligt område med närhet till allt du behöver. Lägenheten ligger bara några trappsteg upp från marken vilket gör den lättillgänglig med närhet till både parkering och föreningens gemensamhetsytor. Bostaden har tre rymliga sovrum som alla är avskilda från varandra, två stamrenoverade badrum som är i gott skick varav ett med dusch och det andra med badkar, ett fint kök samt ett stort vardagsrum med tillgång till balkong i söderläge. Lägenheten ligger på första plan i en välskötta brf Vallsängen som är känd för sin storlek men även för sin goda ekonomi. Föreningen erbjuder bland annat gym, relaxavdelning med jacuzzi och bastu, festlokal samt elbilsladdning. I månadsavgiften ingår värme, vatten och ett utbud av digital-TV kanaler samt avsättning till den inre reparationsfonden. Denna lägenhet har ca. 9 000 kr som kan användas till framtida renoveringar. Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område med lekplatser, skola och förskolor i närheten. Det finns livsmedelsbutik nära samt kollektivtrafik med busslinje till centrum. En promenad bort finns Skövde Golfklubb samt fotbollsklubben Våmbs IF. För den som gillar promenader i fin natur kan både Sommarhemskullen och Getaryggen avnjutas med fåglar kvittrandes i träden. Välkommen på visning!

  • Balkong
Havstenavägen 36, Havstena, Skövde kommun

Havstenavägen 36

Lägenhet
Havstena, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
1 495 000 kr
77 m²
3 rum
vån 7/9
5 125 kr/mån
19 416 kr/m²

Ett underbart boende, högt upp i hus med hiss med inglasad balkong i västerläge med kvällssol mot berget. Här är det mesta genomgånget och renoverat på senare år, utmärkt för dig som bara vill fokusera på att flytta in utan att behöva lägga tid och energi på renoveringar. Helkaklat badrum med tvättmaskin och modernt kök med nya vitvaror är några av fördelarna med denna bostad, men det häftigaste är ändå läget med den fria vy och härliga kvällssol som strömmar in på balkongen på sommaren är svårslaget. Bra förvaringsmöjligheter där förrådet till lägenheten ligger på bostadens entréplan. Planlösningen ger många möbleringsmöjligheter där rummet vid köket användes som matplats av förra ägaren medan nuvarande ägare disponerar det som ett sovrum. Oavsett hur du väljer att inreda bostaden så passar bostaden bra för dig som vill undvika trappor då den nyrenoverade hissen från entréplan tar dig direkt upp till bostaden utan ett enda trappsteg i vägen. Underlättar både för dig som flyttar från villan för att slippa trappor och för er som funderar på vart barnvagnen ska parkeras. Här bor du i en mycket välskött förening med stark ekonomi med mer pengar i kassan än de har skulder, vilket är mycket ovanligt. I den låga månadsavgiften till föreningen ingår utöver värme och vatten även tv och bredband. Föreningens har satsat mycket på att ta hand om sina hus och närmiljöer för att öka trivseln. Med fina grill grillplatser, lekplatser och planteringar skapas en härlig atmosfär i området. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare redan idag för mer info om bostaden och försäljningsprocessen.

  • Balkong
  • Hiss
Stenmursgatan 20D, Trädgårdsstaden, Skövde kommun

Stenmursgatan 20D

Lägenhet
Trädgårdsstaden, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
1 550 000 kr
69 m²
3 rum
vån 2/2
4 724 kr/mån
22 464 kr/m²

Varmt välkommen till Stenmursgatan 20D där vi finner denna ljusa bostadsrätt byggd 2017. Här bor du i en stilren och väldisponerad 3:a om ca 69kvm med härligt ljusinsläpp från två olika väderstreck. Bostaden erbjuder en trevlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två sovrum, ett fräscht badrum samt en skön och rymlig balkong. Här är det en trevlig och familjär känsla i området med endast fyra lägenheter i varje 2-plans hus. Området Trädgårdsstaden är en dröm för barnfamiljen eller dig som trivs med det småskaliga och personliga men ändå bekväma och moderna. Här har du allt du behöver på bekvämt avstånd. Ta en skön promenad i naturen, ta cykeln eller bussen till stan. På Stenmursgatan bor du i ett barnvänligt område med gångavstånd till Trädgårdsstadens förskola och grundskola (F-ÅK 6). Shopping och matbutiker ligger på kort avstånd samt goda kommunikationer till service! Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Balkong
Helenius gata 46B, Norrmalm, Skövde kommun

Helenius gata 46B

Lägenhet
Norrmalm, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
850 000 kr
37,5 m²
1 rum
vån 2/3
3 379 kr/mån
22 667 kr/m²

Välkommen in till denna fräscha 1-rummare på 37,5 välplanerade kvadratmeter där till och med internet ingår i den låga hyran på 3 379 kr! Här bor du i en lägenhet som idag är i riktigt bra skick, med fina trägolv snyggt genomgående i hela lägenheten, och stilrent vitmålat i tak och på väggar så när som på en grå fondvägg i solvalkoven för att få lite egen rumskänsla där. Köksinredningen är stilrent vit med svart kakel på väggarna ovanför bänkskivan. Köket har gott om arbetsyta och bra plats för en köksgrupp med matbord och stolar. Vardagsrummet har ett härligt ljus från de stora fönstren och dörren ut till den franska balkongen i västerläge, och med ett avskiljande draperi mot sovalkoven får man nästan känslan av ett eget sovrum. Slutligen har vi lägenhetens badrum som är riktigt snyggt och fräscht renoverat med klinker på väggar i snyggt stengrå ton tillsammans med ett svart marmorgolv med lyxigt glänsande finish. Badrummet är dessutom utrustat med tvättmaskin, vilket är ganska unikt för en lägenhet i denna storlek! I bostadsrättsföreningen RBF Skövdehus nr 8 bor du i en stabil förening med trevliga föreningsutrymmen som bastu och föreningslokal man som medlem kan utnyttja. Dessutom ligger bostaden med utmärkt läge på Norrmalm med gång/cykelavstånd till det mesta av det bästa. Stadsdelen växer och expanderar så att läget bara känns mer och mer centralt för varje år! Så om du vill bo på 37,5 välplanerade och renoverade kvadratmeter med låg avgift och närhet till såväl shopping, gym, matbutiker och aktiviteter, plus att Högskolan i Skövde och resecentrum bara ligger en kort promenad från lägenheten: då har du hittat en lägenhet för dig! Varmt välkommen att boka dig på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Flugsnapparvägen 17, Lerdala, Skövde kommun

Flugsnapparvägen 17

Villa
Lerdala, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
2 795 000 kr
102 + 148 m²
4 rum
1 187 m² tomt

Här har vi en mycket bra familjevilla med bästa läge på en återvändsgata i utkanten av Lerdala. Bara 1 km till golfbanan och 2 km till bad i Flämsjön, fantastisk natur och i ett trevligt samhälle med förskola och skola F-6. Elljusspår på 2,5 km samt slingor på 5 och 7 km. Festplatsen Gröna lund går att hyra till fest och i Flämslätt finns även en bra restaurang och kursgård. Villan är en enplansvilla med underbart kök från Kvänum med köksö som är en fröjd för den matlagningsglada familjen. Då man öppnat upp mot vardagsrummet blir det härligt socialt vid varje tillställning och det gör även att ljuset flödar genom huset. Det finns tre bra sovrum och ett fint badrum. En trappa ner har vi ett trivsamt och fräscht allrum med öppen spis. I pannrummet, med den moderna värmepumpen, finns även plats för ett välutrustat hemmagym. Det finns ett hobbyrum med stora förvaringsutrymmen och en ö i mitten som är utmärkt för all slags pysslande. På nedre plan finns även en rymlig tvättstuga, klädkammare, matkällare och riktigt stora förrådsutrymmen, samt trappa upp till det stora garaget. Garaget, med nyinstallerad eldriven port, har gott om arbetsytor även när bilen står parkerad där. På uppfarten framför finns plats för ytterligare bilar. Har man en aktiv fritid och uppskattar bra förvaringsutrymmen så är det här huset en riktig guldklimp. Säljarna har bott här sedan huset byggdes. De har trivts mycket bra och tagit väl hand om sitt hus under alla år. Baksidan av huset har en fin altan med insynsskyddat läge och fin utsikt som måste upplevas på plats.

Havstenavägen 44, Havstena, Skövde kommun
  • Mån 22 apr kl 16:45

Havstenavägen 44

Lägenhet
Havstena, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
895 000 kr
41 m²
1 rum
vån 7/8
2 842 kr/mån
21 829 kr/m²

Vill ni bo riktigt bra så är den här rymliga ettan på våning 7 ett suveränt alternativ! Lägenheten är genomgående välrenoverad och fräsch, gott om garderober och förvaring och med en helt underbar vy över Billingen. Eftermiddags- och kvällssol och den stora inglasad balkongen, som nästan gör lägenheten till en 2:a, är en fantastisk kombo. Vid nyår kunde man se Billingens alla fyrverkerier medan man stod hemma på sin balkong och skålade in det nya året. När våren nu snart kommer är det dags att flytta ut på riktigt. Köket är snyggt och modernt och fullt utrustat och köket är helkaklat med dusch. Det höga läget gör också att insynen är i princip obefintlig, vilket alltid är skönt. Havstena är ett område som bara ökar i popularitet och det är inte konstigt då Skövde växer åt det här hållet och du har närhet till det mesta. I närområdet bjuds du på fin natur med bra promenadvägar, inte minst kring sjön eller lite längre bort upp mot Billingen. Österut har du Skövdes mesta shoppingområde kring Elins Esplanad. På cykel tar det fem min till centrum och det går stadsbussar på gatan utanför.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Lundenvägen 41B, Lunden, Skövde kommun

Lundenvägen 41B

Lägenhet
Lunden, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
895 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 934 kr/mån
16 126 kr/m²

Välkommen hem till denna ljusa och inbjudande lägenhet som har en genomgående hög standard där köket med alla vitvaror byttes 2020, badrummet totalrenoverat sedan 2021 och de flesta ytskikt är renoverade på senare år. Dessutom har man en riktigt härlig balkong som är såpass väl tilltagen att den känns som ett extrarum som blir en naturlig förlängning av bostaden. Här kan du flytta in och börja trivas direkt! Till lägenheten hör ett rymligt förråd på samma våningsplan som bostaden. Mycket praktiskt! Lågt belånad förening med många bra renoveringar utförda på senare år såsom byte av fönster och underhåll av fasader. Gott om p-platser för dig som har bil samt ett mycket trevligt läge med närhet till handelsområde. I Lunden bor du med närhet till handelsområden och med bra bussförbindelser som går ofta tar du dig simpelt in till centrum dessutom! Varmt välkommen med ditt intresse redan idag!

  • Plus
  • Balkong
Gustav Adolfs gata 30B, Norrmalm, Skövde kommun

Gustav Adolfs gata 30B

Lägenhet
Norrmalm, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
1 195 000 kr
66 m²
3 rum
vån 2/4
5 944 kr/mån
18 106 kr/m²

Låt oss erbjuda en super fin lägenhet med genomgående fräscha ytskikt från golv till tak! Här får ni en våning med ett helkaklat fint badrum med egen tvättavdelning samt ett praktiskt och rymligt kök. Vidare in i bostaden erbjuds två sovrum, rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter samt en generös sällskapsyta i vardagsrummet som ger hemmet en social atmosfär. Vardagsrummet förlängs med en balkong som är insynsskyddad och ligger i ett härligt söderläge. Skövdehus nr 9 är en stabil och välskött förening, som medlem har du en förmånlig avgift där värme, vatten, bostadsrättstillägg, bredband och kabel-tv ingår. Förutom ett bra boende erbjuder föreningen samlingslokal, relaxavdelning med bastu och tvättstuga. Här bor ni i ett perfekt läge mellan Elins Esplanad och Skövde centrum, med flera butiker och all tänkbar service samt skolor som ligger endast ett stenkast bort och här erbjuds även stora möjligheter till friluftsliv och naturupplevelser. Goda busskommunikationer ligger ett stenkast bort samt bra cykelvägar som leder dig snabbt till Skövdes olika stadsdelar. Varmt välkomna att boka in er på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Havstenavägen 38D, Havstena, Skövde kommun

Havstenavägen 38D

Lägenhet
Havstena, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
1 095 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 1/3
4 423 kr/mån
14 129 kr/m²

Endast en halvtrappa upp finner vi denna trivsamma 3-rummare i populära Havstena med stor inglasad balkong i söderläge! Vissa ytskikt i lägenheten är äldre och kan behöva uppdateras, men som helhet är lägenheten välvårdad, vardagsrummet nyrenoverat och ytorna är väldipsonerade. Köket är modernt med utdragningsbara lådor och bra bänkhöjd och det rymliga badrummet har egen tvättmaskin. Mycket stark ekonomi i föreningen, där ett normalår (utan större investeringar) innebär ett överskott på drygt 1,5 miljoner kronor. Totala skulderna har senaste åren amorterats med ca 1 miljon om året, trots det finns det drygt 4 miljoner i kassan. Sammanfattningsvis är detta en förening som står stadigt även efter det förändrade ränteläget. Området Havstena är väldigt populärt då det är ett lugnt område med närheten till handelsområdet Elins Esplanad men även grönområden och sjön västerut ger en skön balans av liv och lugn. Varmt välkommen att höra av dig om du vill ha mer info om bostaden, föreningen eller försäljningsprocessen.

  • Balkong
Melldala 14, Melldala, Skövde kommun

Melldala 14

Villa
Melldala, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
3 395 000 kr
104 + 13 m²
3 rum
6 059 m² tomt

Söker du ett lättskött boende precis vid vattnet? Söker du dessutom ett hus som har fiber, är vinterisolerat och har kommunalt vatten & avlopp? Då är Melldala 14 det perfekta valet för dig! Detta hus är en väl omhändertagen enplansvilla med modern och social yta som tillbyggts och renoverats i omgångar för att få till den perfekta planlösningen! Med väldigt sjönära läge intill sjön Lången bor du i ett hus med en fantastisk utsikt åt väster: De stora glaspartierna ut mot vattnet ger en vackert målande vy åt över sjön och en härlig känsla av rymd och ljus, samtidigt som täljstenskaminen skapar en mysig och varm atmosfär under kalla vinterkvällar. Fastigheten har en boarea på 104 kvm och en tomt på drygt 6000 kvm, vilket ger gott om utrymme för både inomhus- och utomhusaktiviteter. Även om fastigheten egentligen inte sträcker sig hela vägen ner till vattnet ligger tomten skyddad, och mellan fastigheten och vattenlinjen finns inget annat än gräsmatta, vilket gör det möjligt att njuta av bad och båtliv alldeles nedanför huset! Bostaden är belägen i Melldala som är ett lugnt och naturskönt område, här kan du njuta av växtligheten och stillheten. Samtidigt som du har nära till stadens bekvämligheter: oavsett om du använder de regelbundna bussarna eller tar en tur på knappa 20 minuter i bilen så är du mitt i Skövde centrum på ett enkelt sätt. Dessutom finns mataffären i Timmersdala ca 5 min bilfärd bort från huset, som har det mesta av det du kan tänkas behöva i vardagen. Så om du vill ha ett sjönära boende med fantastiskt läge intill sjön, härlig utsikt mot vattnet i stora glaspartier och stor tomt: Då har du äntligen hittat rätt! Varmt välkommen att boka dig på visning!

Karl Eks väg 17, Hentorp, Skövde kommun
  • Budgivning pågår

Karl Eks väg 17

Villa
Hentorp, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
3 495 000 kr
92 + 65 m²
4 rum
1 299 m² tomt

Välkommen till detta charmiga enplanshus med fantastiskt läge på återvändsgata med baksida mot söder. Perfekt för dig som vill njuta av stora uteplatser med fritt läge och stor trädgård. Villan har vidbyggt garage samt carport vilket ger gott om plats för bilarna. Bekväm uppvärmning genom jordvärme, nyare yttertak och isolerfönster. Invändigt har stora renoveringar utförts under 2023 med nytt badrum, WC och tvättstuga samt nya golv och ytskikt i flertalet rum. Idag finns det två sovrum i huset med möjlighet att skapa fler ifall önskan finns. Bostaden har stora sällskapsytor med stort kök, vardagsrum och ett ytterligare allrum. Med ingång från allrummet finns en fin bastu med helkaklad dusch precis utanför. Vad gäller förvaring så finns det gott om utrymmen för detta. Det finns pannrum, ett rymligt garage samt ett inrett förråd innanför garaget. Detta kan även användas som gästrum eller kontor om det skulle finnas behov för det. På tomten finns trädgårdsförråd samt gäststuga med indragen el. Hentorp är en av Skövdes mest attraktiva bostadsområden och det självklara valet för barnfamiljen. Här bor du nära flertalet förskolor, livsmedelsbutik, låg-, mellanstadieskola samt kollektivtrafik med restid på ca. 10 min in till centrum. En annan faktor som gör Hentorp attraktivt är det naturnära läget. Vackra naturreservat med flertalet promenadstråk upp mot berget, Simsjön, golfbanan och Getaryggen. Välkommen på visning!

Ringblommegränd 2B, Lunden, Skövde kommun

Ringblommegränd 2B

Radhus
Lunden, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
2 595 000 kr
112,5 m²
5 rum
5 462 kr/mån
23 067 kr/m²

Välkommen till detta fina och bekymmerslösa boende i nya Lunden. Denna bostad har ett av områdets bästa lägen med fri baksida i soligt västerläge. Här får du gott om sol på uteplatsen både eftermiddag och sen kväll. Bostaden är i nyskick med gedigna materialval och en utmärkt planlösning, entréplan fick nytt golv så sent som 2023. Här får du ett modernt kök med rostfria vitvaror (kyl och frys bytt 2022) spotlights i både hall och kök, två helkaklade badrum - det ena med badkar samt en separat tvättstuga. Sociala ytor på entréplan och sovrumsavdelning på övre plan med tre sovrum och ett allrum. Bilen parkerar du smidigt precis vid entrén och har du två bilar så ingår även en extraplats på föreningens gemensamma p-plats där det även finns gott om besöksparkeringar. Här är även förberett och framdraget för elbilsladdare. Lekplatsen ligger nära tillhands för leksugna barn! Den stora fördelen med just denna bostaden är läget på "bakre" längan vilket ger en större uteplats än motsvarande hus på främre raden. Solläget är utmärkt och den höga kullen på baksidan ger en bra avskärmning mot vägen.

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Klagstorpsvägen 18, Skultorp, Skövde kommun
  • Mån 22 apr kl 17:00

Klagstorpsvägen 18

Villa
Skultorp, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
3 995 000 kr
256 + 219 m²
8 rum
1 383 m² tomt

Välkommen till ditt drömboende på Klagstorpsvägen 18, en central belägen villa på trivsam gata! Här erbjuds nu en tvåfamiljsvilla där du som nästa person kan hyra ut en våning och bo på den andra tack vare villans genererösa 256kvm boarea! Nuvarande ägare bor idag på entréplan och har under flera års tid hyrt ut övervåningen vilket har bidragit till en lägre månadsutgift. Önskar du som nästa ägare att förvalta huset kan du hyra ut två 4or! På Klagstorpsvägen 18 får du ett stort och välplanerat hus på två plan med dubbelgarage, stor trädgård och uthyrningsmöjligheten. Huset är byggt 1958 och har renoverats löpande med smakfulla materialval och modern utrustning. På entréplan finns ett rymligt vardagsrum, öppen spis, ett ljust och fräscht kök med matplats, tre sovrum samt ett kaklat badrum. Från vardagsrummet har du utgång till en härlig uteplats där du kan njuta av solen och utsikten över den grönskande trädgården. På övervåningen finns en separat lägenhet med egen ingång. Här finns ett stort allrum med utgång till en balkong, ett kök, tre sovrum och badrum. Det finns också gott om förvaringsutrymmen på övervåningen. I källarplan finns gillestuga, dusch, tvättstuga, stora förvaringsutrymmen och ett dubbelgarage med plats för två bilar och förvaring. Garaget är isolerat. Huset har också fjärrvärme, vilket ger låga driftskostnader! Huset ligger i ett populärt och barnvänligt område, nära skolor, affärer och kommunikationer. Här bor du i en lugn och harmonisk miljö, samtidigt som du har nära till Skövdes centrum och alla dess bekvämligheter. Detta är ett hus som måste upplevas på plats! Välkommen att anmäla dig på visning idag!

  • Plus
Stenmursgatan 22D, Trädgårdsstaden, Skövde kommun
  • Borttagen före visning

Stenmursgatan 22D

Lägenhet
Trädgårdsstaden, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
1 550 000 kr
69 m²
3 rum
vån 2/2
4 724 kr/mån
22 464 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Balkong
Lundenvägen 37C, Lunden, Skövde kommun

Lundenvägen 37C

Lägenhet
Lunden, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
1 095 000 kr
65 m²
2 rum
vån 2/3
4 538 kr/mån
16 846 kr/m²

Mycket fint renoverad lägenhet där allting är nytt på senare år med lyxigt badrum, nyrenoverat kök och nya ytsikt. Planlösningen är utmärkt med stort sovrum, matplats i anslutning till köket och ett lättmöblerat vardagsrum som även har utgång till den inglasade balkongen. Förvaring finns det gott om både i hall, sovrum och ett utvändigt förråd som ligger på samma våningsplan som bostaden. Bra ljusinsläpp i hela bostaden tack vare det trivsamma gavelläget. Här bor du i en mycket välskött förening med låg belåning trots att mycket stora renoveringar är utförda på senare år såsom fönster, fasad, säkerhetsdörrar och nu har man även börjat sätta upp laddstolpar vid p-platserna. Som boende i denna förening har du tillgång till gym, bastu och parkeringsplats. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer info om bostaden eller försäljningsprocessen.

  • Balkong
Fjällbjörksvägen 1, Stöpen, Skövde kommun
  • Budgivning pågår

Fjällbjörksvägen 1

Radhus
Stöpen, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
3 595 000 kr
128 m²
5 rum
523 m² tomt

Välkommen till detta härliga parhus i Stöpen med stor och lättskött tomt. Allting är klart, såväl invändigt som utvändigt och håller mycket hög standard. Här får du 128 välplanerade kvadratmetrar, fördelat på två våningar med sociala ytor på entréplan och sovrum/barnavdelning på övre plan. Utvändigt har vi både carport och förråd som ger bra förvaringsmöjligheter. Vid byggnationen gjordes många påkostade tillval som höjer huset till en extra dimension med modernt designade badrum, fina ytskikt och ett utmärkt kök. Boendeekonomin i ett såpass nybyggt hus blir utmärkt tack vare låg driftskostnad, befrielse från fastighetsskatt och minimalt underhållsbehov. Här finns fortfarande garantitid kvar och det finns redan en inplanerad 2-års besiktning till sommaren. Så flytta in dina möbler och njut från första dagen av ett problemfritt, ljust och hemtrevligt boende av hög kvalitet med "lagom" stor trädgård. Stöpen är ett underbart område för barnfamiljen där du har allt du behöver i form av förskola, skola, mataffär, motionsspår, cykelbana och goda kommunikationer. En expansiv stadsdel som ligger bra strategiskt placerad vilket bådar gott för framtiden. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare redan idag om du har frågor eller vill anmäla ditt intresse för bostaden.

  • Energieffektiv
Kapellvägen - Hus 3, Dälderna, Skövde kommun

Kapellvägen - Hus 3

Radhus
Dälderna, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
5 645 000 kr
154 m²
6 rum

BYGGSTARTAT | 3 sålda | 3 till salu | På ett av stadens mest attraktiva lägen, vid foten av Slalombacken på Kapellvägen byggs elva radhus med äganderätt som genomsyras av genomtänkta lösningar, en hög grundstandard och ett läge som ger närhet till allt det bästa Skövde har att erbjuda. De unika husen uppförs i två våningsplan om drygt 140 kvm i befintlig parkmiljö på lugn villagata, vilket skapar fantastiska hem och ett boende utöver det vanliga. Förråd utvändigt på både fram- och baksida som ligger strategiskt placerade för att gränsa av mellan husen och göra uteplatser och framsida mer privat. Självklart får elbilen plats framför huset! Husen är ritade av ritningens arkitektbyrå och kommer uppföras av Skövdevillan i en modern, kubistisk stil med genomtänkta detaljer och lösningar som ska leva upp till allt man kan förvänta sig och lite till av ett nybygge på en av Skövdes mest populära adresser. Läget är utmärkt med gott om parkliknande grönyta runt husen. Gångavstånd till allt man kan tänkas behöva med centrum åt ena hållet, friskvård och friluftsliv åt andra hållet med Billingens fritidsområde och fina promenadområden runt Rhodedendrondalen. Förskola, skola, mataffär, kommunikationer - allt man behöver finns runt knuten! Att köpa ett hus med äganderätt ger dig full kontroll på dina boendekostnader och tack vare att bostäderna är helt nyproducerade kommer du ha en låg driftskostnad och bufferten för framtida underhåll behöver inte vara lika stor som på gamla hus. Livskvalitet att slippa tänka på kommande renovering och fix och istället kunna njuta av detta fantastiska boende. Varmt välkommen med din intressanmälan redan idag, för mer info om lediga bostäder i projektet - se bostadsväljaren under "projektsidan" eller kontakta ansvarig mäklare!

  • Nyproduktion
Vasagatan 14, Vasastaden, Skövde kommun

Vasagatan 14

Villa
Vasastaden, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
12 495 000 kr
800 m²
20 rum
1 035 m² tomt

Möjlighet att förvärva fastighet och i samband med förvärvet ta över befintlig ägare som hyresgäst. Kontakta ansvarig mäklare för vidare diskussion kring hyresavtalets villkor och vilka delar av fastigheten som är aktuell för uthyrning. Möjlig finns att hyra ut en våning och själv disponera övrig byggnad eller att hyra ut hela fastigheten. Mitt i hjärtat av Vasastaden ligger denna fantastiska fastighet. Välskött med löpande renoveringar genom åren som gör att fastigheten är i mycket bra skick men samtidigt behållt charmen och själen i denna sekelskiftesbyggnad. Idag används byggnaden i sin helhet som en kontorsbyggnad där källarplanet har lunchrum, konferensrum, arkivering och övrig förvaring samt vitala funktioner såsom serverrum och pannrum. Dispositionen av entréplan är mycket flexibel då de flesta väggar är uppbyggda i efterhand för att få till kontorsrum, från början har entréplan bestått av större utrymmen och går att återställa. Mellanplanet har gott om kontor där varje rum går att stänga, en klar fördel kontra de flesta öppna kontorslandskap. Vindsvåningen har fullgod takhöjd och även här har vi kontorsutrymmen. Byggnaden har två trapphus och toaletter på alla våningsplanen. Har du inte behov av alla ytor själv så kollar vi tillsammans på hur man kan avdela fastigheten. Fastigheten har idag 20 möjliga kontorsrum, varav de flesta är stora nog att dela på flera medarbetare. För den som är intresserad av historik så uppfördes fastigheten 1904 som privatbostad för löjtnant, senare Ryttmästare, Richard Bäckström. För mer information om försäljningsprocessen och för att anmäla ditt intresse - kontakta ansvarig mäklare redan idag!

Däldernas Parkradhus - Kapellvägen , null, Skövde kommun

Däldernas Parkradhus - Kapellvägen

Radhus
Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
fr. 5 645 000 kr
154 m²
6 rum

På ett av stadens mest attraktiva lägen, vid foten av Slalombacken på Kapellvägen byggs elva radhus med äganderätt som genomsyras av genomtänkta lösningar, en hög grundstandard och ett läge som ger närhet till allt det bästa Skövde har att erbjuda. De unika husen uppförs i två våningsplan om drygt 154 kvm i befintlig parkmiljö på lugn villagata, vilket skapar fantastiska hem och ett boende utöver det vanliga. Förråd utvändigt på både fram- och baksida som ligger strategiskt placerade för att gränsa av mellan husen och göra uteplatser och framsida mer privat. Självklart får elbilen plats framför huset! Husen är ritade av Ritningen arkitektbyrå och kommer uppföras av Skövdevillan i en modern, kubistisk stil med genomtänkta detaljer och lösningar som ska leva upp till allt man kan förvänta sig och lite till av ett nybygge på en av Skövdes mest populära adresser. Läget är utmärkt med gott om parkliknande grönyta runt husen. Gångavstånd till allt man kan tänkas behöva med centrum åt ena hållet, friskvård och friluftsliv åt andra hållet med Billingens fritidsområde och fina promenadområden runt Rhodedendrondalen. Förskola, skola, mataffär, kommunikationer - allt man behöver finns runt knuten! Att köpa ett hus med äganderätt ger dig full kontroll på dina boendekostnader och tack vare att bostäderna är helt nyproducerade kommer du ha en låg driftskostnad och bufferten för framtida underhåll behöver inte vara lika stor som på gamla hus. Livskvalitet att slippa tänka på kommande renovering och fix och istället kunna njuta av detta fantastiska boende. Varmt välkommen med din intresseanmälan redan idag, tiden för intresseanmälan ligger till grund för den ordning man kommer få chansen att köpa den bostad man önskar. Läs mer om grundstandarden i dokumentet "Leveransdeklartion Däldernas Parkradhus". Observera att visa av illustrationerna kan visa tillvalsbilder. Projektet kommer säljas i två etapper där de första 6 husen i etapp 1 nu är ute till salu. Maila in din intresseanmälan redan idag för att säkra din plats i kö-listan. Planerad säljstart i slutet av Augusti, mer info inför den kommer till de som intresseanmält sig.

  • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 22