Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vallentuna

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vallentuna

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Sörgården 116, Vallentuna Centrum, Vallentuna kommun
  • Borttagen före visning

Sörgården 116

Lägenhet
Vallentuna Centrum, Vallentuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vallentuna
1 950 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 2/3
5 250 kr/mån
24 528 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
  • Balkong
Svartsjövägen 56, Lövsättra, Vallentuna kommun

Svartsjövägen 56

Fritidshus
Lövsättra, Vallentuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vallentuna
1 900 000 kr
29 + 25 m²
2 rum
301 m² tomt

Vill du förvärva ett kvadratsmart hus i koloniområde? Då är Svartsjövägen 56 helt rätt för dig! Här lever man med ett av områdets absolut bästa lägen, med utsikt mot öppna landskap och grönskande skog. Denna renoverad byggnad på dryga 29 kvadratmeter med en Attefallsbyggnad om 25 kvadratmeter ligger enbart en kort biltur från både Vallentuna och Täby. Huvudbyggnaden består av kompakta men extremt välplanerade kvadratmeter och utgör vardagsrum, sovrum och nyligen renoverat duschrum. Köket är välplanerat i vitt med öppen planlösning mot vardagsrummet. Duschrummet är nyligen renoverat med smakfulla materialval i vitt och grått. Attefallsbyggnaden består av sovrum med pentry, duschrum och bastu, här behövs en uppdatering av ytskikt mm. Utöver detta finns ett rejält trädäck med egen bar, eldrivna markiser, infravärme och praktiska förrådsutrymmen. Området är ett koloniområde som ligger mysigt inbäddat i en härlig grönskande och rogivande miljö. Området har eget vatten och avlopp som sköts via samfälligheten. Här bor man i en lugn och härlig omgivning men samtidigt med närhet till golfbana, köpcenter och restauranger. Dessutom så tar det endast c:a 20 minuter till centrala Stockholm med bil. Säljaren är ett konkursbo och fastigheten kommer att säljas med friskrivningsklausul.

Fritzbergsvägen 151E, Bällstalund, Vallentuna kommun

Fritzbergsvägen 151E

Lägenhet
Bällstalund, Vallentuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vallentuna
2 395 000 kr
63 m²
3 rum
vån 2/2
5 184 kr/mån
38 016 kr/m²

Här erbjuds en luftig och optimalt planerad hörnlägenhet där det generösa ljusinsläppet ger lägenheten en härlig rymd. Välkommen att flytta in i detta okomplicerade hem. Lägenheten består av en funktionell hall, vardagsrum, kök, duschrum och två sovrum. I det välplanerade och sociala vardagsrummet/köket fås fint ljusinsläpp och härliga umgängesytor. Köket är socialt, praktiskt och har öppen planlösning mot vardagsrummet och bra förvaringsmöjligheter i flera skåp, bänkskiva i laminat och skåpluckor i björk. Badrummet är och funktionellt med toalett, duschhörna och handfat med kommod men även fullutrustat med tvättmaskin och torktumlare. De mysiga sovrummen har gråmålade väggar och parkettgolv, det ena med fönster i två väderstreck. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här trean finns det en härlig balkong i perfekt söderläge. Här bor du i populära Bällstalund med närhet till kommunikationer restaurang och ICA-butik. Vallentunasjön ligger inom gångavstånd. Vallentuna Centrum ligger en cykeltur bort och Vallentuna IP finns en biltur från bostaden. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Vallentuna har att erbjuda. Vi ses på visningen!

  • Balkong
Kumla 57, Brottby, Vallentuna kommun

Kumla 57

Villa
Brottby, Vallentuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vallentuna
5 295 000 kr
165 m²
5 rum
1 414 m² tomt

Välkommen till denna nybyggda och högt belägna familjevilla. Här finner ni ett välplanerat bostadshus i två plan och en magisk utemiljö, ett garage, samt ett attefallshus med egen altan. Fastigheten gör sig alltså perfekt som ett generationsboende eller till någon som vill ha möjlighet att hyra ut för att minska sina egna boendekostnader. Bostadshuset som byggdes 2021 välkomnar dig med stora sociala ytor. Planlösningen i nedre plan bjuder på ett stort kök med plats för matplats invid fönster. Vardagsrum är lättmöblerat och har generöst ljusinsläpp från stora fönster. Här finns plats för både en större matgrupp samt en soffhörna. Det är även härifrån man når vidare ut till den trälagda altanen. I våningsplanet finns även två bra sovrum, ett fräscht badrum samt en tvättstuga. Ovanvåningen inreddes under 2022 och består av ett stort allrum samt ett lyxigt sovrum med både ett en suit badrum och en väl tilltagen garderob med skjutdörrar. Maximerad förvaring genom skåpsluckor som leder till kattvindarna. Trädgården breder ut sig med plana gräsytor på husets framsida, ett fint växthus och odlingsmöjligheter på husets ena kortsida och när du kommer till husets baksida möts du av en gigantisk trädäckad altan som lämnar väldigt lite i övrigt att önska. Här finns plats att samla vännerna på middag under den solskyddande pergolan, laga mat i det väl tilltagna uteköket, bada i den vedeldade badtunnan, eller varför inte i spabadet. Utsikten är fri och du ser långt ut över både trätoppar och ängar. Attefallshuset är välplanerat och har en imponerande takhöjd på 4 meter. Ytan rymmer både ett sovrum och ett kombinerat kök och vardagsrum, ett loft samt ett helkaklat badrum. Utanför breder en stor trädäckad altan ut sig. Till huset hör även ett garage som har gott om plats för både bilen och för förvaring. Kumla ligger trevligt beläget i ett lugnt och lantligt lantligt läge med hästgårdar, golfbana och skogsområden med promenadstigen inpå knuten. Med bilen når du Roslagsstoppet och E18 på 5 min alternativt Brottby på 5 min åt andra hållet.. På Roslagsstoppet finns bekvämligheter såsom postuthämtning, minibutik och ett gatukök. Det finns även en infartsparkering och flera bussar som bekvämt tar dig vidare mot både Norrtälje eller Stockholm. I Brottby finns alla bekvämligheter såsom skola, förskola, kommunala färdmedel, mataffär, postombud, pizzeria och bensinmack. Välkommen att anmäla dig till visning!

Kårsta-Gillberga 26, Kårsta, Vallentuna kommun

Kårsta-Gillberga 26

Villa
Kårsta, Vallentuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vallentuna
4 995 000 kr
129 m²
2 730 m² tomt

På en lantligt belägen tomt ute i Kårsta kommer husmodellen Henrik att uppföras tillsammans med ett dubbelgarage om 37 kvm, perfekt för en familj som vill kunna känna lyxen av att flytta i ett hus som första familj. Byggnadsprocessen kommer att starta så fort vi skrivit köpekontrakt och man kommer därmed även att ha en viss chans till att göra ändringar eller tillval enligt önskemål. Såhär beskriver hustillverkaren själv husmodellen Henrik: "Henrik är 1,5-planshuset för dig som har en fantastisk utsikt i ena riktningen. Det helt integrerade köket/vardagsrummet har här fått bre ut sig över en hel långsida. Med upp till sex fönster och en fönsterdörr har du lätt kvarterets maffigaste utsikt. Och här kan vi snacka öppen planlösning! 64,5 kvm och gott om plats för middagar, kalas och släktträffar. En köksö med bardisk i köksdelen blir pricken över i:et. Vill du lägga till ett tredje sovrum och klädkammare är det lätt gjort utan att tappa för mycket av köket/vardagsrummet. Bygger du en altan kan du nå den både från kök/vardagsrum och det extra sovrummet. Drömmigare går det knappast att få. På övervåningen har vi skissat för ett sovrum, toalett, klädkammare och allrum. Stort nog för att vara som en egen lägenhet. Men här har du också möjlighet att skapa precis den planlösningen du vill ha. Till den inredningsbara övervåningen ingår alltid trappa, fönster, underlagsgolv och förberedelser för vvs, el och data." Även ett dubbelgarage om 37 kvm kommer att uppföras. Kårsta är för dig som vill kombinera lugnet på landet men fortfarande ha stadens puls på pendlingsavstånd. Här bor du i en genuin och lugn skogsmiljö där du har både skola (F-6), förskola, motionsspår, en populär nybyggd lekplats, två olka badsjöar, svamp och bärskogar på gångavstånd. Under 2024 kommer även en lanthandel att öppna centralt i Kårsta, något som varit väldigt efterlängtat. Med Roslagsbanan tar du dig enkelt hela vägen in till Östra station på ca 50 minuter. Har du bil så tar du dig upp till roslagsstoppet och därifrån går Buss 676 och 639 med frekventa avgångar till både Norrtälje och in till Stockholm. Dessutom tar du dig till Arlanda på bara 30 minuter med bil. Välkommen på visning!

  • Nyproduktion
Svampskogsvägen 18, Bällstaberg, Vallentuna kommun

Svampskogsvägen 18

Lägenhet
Bällstaberg, Vallentuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vallentuna
1 695 000 kr
38 m²
1.5 rum
vån 3/4
3 416 kr/mån
44 605 kr/m²

Här erbjuds en modern och stilren lägenhet vars stora fönster gör att man får in maximalt med dagsljus. Är du på jakt efter en bostad i gott skick som det bara är att flytta in i kan det här vara lägenheten för dig. Det första man möts av i denna bostad är en inbjudande och funktionell hall. Det sociala, praktiska och fräscha köket bjuder på bänkskiva i laminat, släta luckor och plats för matbord och stolar. Öppet och stilrent vardagsrum med mycket dagsljus och härliga umgängesytor.

  • Balkong
  • Hiss
Engelbrektsvägen 191, null, Vallentuna kommun
  • Sön 28 apr kl 13:30
Engelbrektsvägen 191, null, Vallentuna kommun, bild 2
Engelbrektsvägen 191, null, Vallentuna kommun, bild 3

Engelbrektsvägen 191

Lägenhet
Vallentuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vallentuna
1 795 000 kr
57,8 m²
2 rum
vån 2/2
5 122 kr/mån
31 055 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade 2:a belägen på lugna Engelbrektsvägen. Här möts man av välplanerade kvadratmeter bestående av ett rymligt kök, ett stort sovrum där man har gott om plats för både dubbelsäng och förvaringsmöbler samt det härliga vardagsrummet som är generöst tilltaget. Här kan man ställa in en större soffgrupp att samla familjen och vännerna i. Utanför entrén på lägenhetens framsida finns en liten uteplats med plats för en sittgrupp. Här kan du känna dig trygg eftersom det mesta ingår i avgiften och så här beskriver säljaren hur det är att bo här: "Högt fritt och soligt läge i ett lugnt område med liten bit av skog runt knuten" Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Lindholmens gård 11, Lindholmen, Vallentuna kommun

Lindholmens gård 11

Villa
Lindholmen, Vallentuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vallentuna
6 750 000 kr
100 + 40 m²
7 rum
2 000 m² tomt

Vill ni bo på en historisk plats? I sådana fall är detta hus något för er. Gustav Vasa sägs vara född i Lindholmen, på Vasa kullen. Som granne till Lindholmens gård bor man lantligt, med 10 min promenad till Lillsjön där det finns en badplats. Storsjön ligger intill, med brygga som lockar till fiske. Huset är otroligt charmigt, en tidigare statarbostad som renoverats och byggts till genom åren. Huset värms upp med bergvärme och har flera kaminer, vilket ger en billig driftskostnad. I köket och sovrummet på entréplan finns det golvvärme. Huset har fem sovrum varav ett på entréplanet, så här kan en familj bo och njuta av stora ytor. I övrigt är köksdelen med matplats husets hjärta med sin öppna planlösning, stora fönsterpartier samt braskamin som ger huset en magi utöver det vanliga. Vardagsrum, tvättstuga med kaklad dusch samt wc finns även på entréplanet. Fyra av sovrummen finns på det övre planet, varav det ena har en klädkammare. Här finns också ett badrum med badkar. Nuvarande ägare har bytt alla fönster och element samt renoverat tvättstugan, målat träpanel på fasaden, bytt innertak i vardagsrum och hall, lagt nya golv i tre av sovrummen samt ytskiktsrenoverat de flesta rummen. Det finns en borrad brunn på tomten (ej inkopplad) som komplement till den brunn som delas med fyra andra grannar. Dock har det aldrig varit ont om vatten i den delade brunnen. Avlopp delas med två andra fastigheter, där har man ett gemensamt ansvar vad gäller kostnad och skötsel. I Lindholmen finns det gott om natur, bär- och svampskog. Det är 1,2 km till Roslagsbanan som tar dig in till Stockholm på 37 minuter. I Lindholmen finns ICA- butik, skola och förskola. Tre kilometer bort finns en bra golfbana och gillar man hästar finns det gott om stall i närområdet. Varmt välkomna att kontakta mäklaren om ni har frågor om detta fantastiska hus.

Fritzbergsvägen 3, Bällstalund, Vallentuna kommun

Fritzbergsvägen 3

Lägenhet
Bällstalund, Vallentuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vallentuna
3 245 000 kr
85 m²
4 rum
vån 3/3
6 404 kr/mån
38 176 kr/m²

Unikt tillfälle att förvärva till denna hemtrevliga och moderna hörnlägenhet där det generösa ljusinsläppet inte gör dig besviken! Här bor man med föreningens bästa läge i en välskött 4:a i en stabil förening. Lägenheten har väggar och tak i ljusa, moderna kulörer högst upp i hus med stor hiss. De stora fönsterpartierna gör att bostaden känns rymlig och trivsam. Det första du möts av är den funktionella och välplanerade hallen där du har plats för avhängning direkt till vänster. Vidare finns ett socialt och trevligt vardagsrum med öppen planlösning mot ett praktiskt kök med bänkskiva i laminat, skåpluckor i trä. I köket finns även plats för matbord och stolar invid fönster med utsikt mot innergården. Det större sovrummet är ljust och mysigt och har gott om förvaring genom skjutdörrsgarderob och fint ljusinsläpp med fönster över hörn. Utöver det finns två mindre sovrum som kan nyttjas som exempelvis barnrum, gästrum eller kontor. Badrummet är fräscht och funktionellt med ny tvättmaskin och torktumlare. Dessutom har bostaden en praktisk och fräsch gästtoalett. För att förlänga sommarsäsongen finns en mysig balkong under tak med utsikt över trädtopparna. Stabil förening som nyligen investerat i ny värmecentral för att hålla ner föreningens driftkostnader. Inga andra större renoveringar är planerade. Här finns även bra med prisvärda parkeringsplatser att hyra. Lägenheten ligger i familjevänliga Bällstalund som erbjuder det mesta man önska sig med bra kommunikationer, närhet till matbutik och restaurang. Bara en kort promenad från huset finns flera förskolor, skolor (F-9) samt flera fina lekplatser vilket underlättar vardagen rejält för stressade småbarnsföräldrar. För dig som är sugen på idrott, finns fotbollsplan med konstgräs vid Bällstabergsskolan och i närheten av Vallentuna C ligger Vallentuna IP som erbjuder ishallar, tennishall, fotbollsplaner, friidrott, padelbanor (ute) mm. I Vallentuna hittar du även gym samt flertalet golfbanor.

  • Balkong
  • Hiss
Disavägen 13, null, Vallentuna kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Disavägen 13

Radhus
Vallentuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vallentuna
3 250 000 kr
112,8 m²
5 rum
6 210 kr/mån
28 812 kr/m²

Välkommen till detta fina och välplanerade parhus i barnvänligt område. Här bor du på två plan där entréplan erbjuder smakfullt renoverat kök, ljust vardagsrum i delvis öppen planlösning samt duschrum/tvättstuga. På detta plan finns även möjlighet att göra ett sovrum till om så önskas. På övre plan finns det fyra rymliga sovrum samt badrum. Här finns plats för bil i carport invid huset. Sommartid erbjuder den grönskande trädgården fina planteringar och plan gräsmatta. På Disavägen 13 bor man med närhet till Hagaskolan, Vallentuna IP, gym och annan närservice. Till Vallentuna Centrum är det cirka 15 minuters promenad. I centrum finns all tänkbar service såsom mataffärer, apotek, systembolag, klädaffärer och kulturhus bara för att nämna lite av utbudet. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Gärdesvägen 6, Vallentuna Centrum, Vallentuna kommun

Gärdesvägen 6

Lägenhet
Vallentuna Centrum, Vallentuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vallentuna
4 495 000 kr
90 m²
3 rum
vån 5/5
6 457 kr/mån
49 944 kr/m²

Högst upp på våning 5 av 5 i detta nyproducerade hus hittar du denna supermysiga 3:a om hela 90 kvm. Här bor du med charmiga snedtak och en otroligt vacker utsikt över Vallentuna och kvarnen. Lägenheten är väldisponerad med ett praktiskt och påkostat kök med delvis öppen planlösning mot vardagsrummet, två bra sovrum samt rymligt duschrum. Sovrummen är på 18 respektive 10 kvadratmeter och det största rummet har anslutning till egen balkong med morgonsol. I det större sovrummen finns också bra med förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderober med spegeldörrar. Den största fördelen med läget högst uppe på våning 5 är att här får ni fantastiskt fin vy ner mot Kvarnen och Kyrkan och det är svårt att inte trivas. Denna lägenhet erbjuder även två balkonger, en mot kvarnen och en mot innergården. Här bor man med ett centralt läge med närhet till restauranger, affärer och kommunikationer. Trevliga promenadstråk längst med Vallentunasjön och bakom Kvarnbadet. Här bor du även bekvämt i hus med hiss och garage i källarplan (Separat kö till garaget). Förråd finns även det i källarplanet. Varmt välkomna att höra av er om ni är intresserade av att veta mer om lägenheten!

  • Balkong
  • Hiss
Parkvägen 3, null, Vallentuna kommun

Parkvägen 3

Lägenhet
Vallentuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vallentuna
995 000 kr
18,4 m²
1 rum
vån 3/3
1 999 kr/mån
54 076 kr/m²

Ring mäklaren för att boka din privatvisning: Emelie Larsson 0763-143 586 Letar du efter en övernattningslägenhet eller studerar du och vill ha möjlighet till att kunna hyra ut lägenheten den tid du inte själv behöver bo där? Högst upp i huset och med balkong som vetter åt ett skogsparti finns den perfekta lösningen här! Ett boende i Brf Vallentuna Park är bekymmersfritt, Juridisk person accepteras som köpare och uthyrning är tillåtet. Lägenheterna är ljusa, frächa och möblerade med det du kan behöva för en bra start på din bostadskarriär alternativt för dig som bara behöver bo deltid. Materialvalen i lägenheten är stilrena med vita väggar, parkettgolv och ett kök med vita luckor och en ljus bänkskiva. Balkongen vetter mot ett lugnt skogsparti och blir därmed en härlig förlängning av lägenheten under årets varma månader. Bara ett stenkast bort ligger Vallentuna Centrum med butiker, caféer, stenugnsbageri, simhall, gym, bibliotek samt bussar och Roslagsbanan som tar dig till Stockholm på mindre än 30 minuter. Närhet även till natur och Vallentunasjön. För den aktiva finns det möjlighet till tennishall, is-hallar, fotbollsplaner, padelbanor samt motionsspår precis utanför dörren.. I dagsläget är lägenheten uthyrd och nuvarande hyresgäst kan tänka sig att bo kvar om man önskar det. Välkommen att kontakta mäklare Emelie Larsson för att boka din privatvisning!

  • Balkong
  • Hiss
Kragstalundsvägen 71, Kragstalund, Vallentuna kommun

Kragstalundsvägen 71

Villa
Kragstalund, Vallentuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vallentuna
3 995 000 kr
112 m²
4 rum
200 m² tomt

Med ett av de bästa lägena i området återfinns detta välskötta gavelradhus i lugna och barnvänliga Kragstalund. Här har de 112 kvm utnyttjats till max och man har gott om plats för allt man kan tänkas behöva. Huset är väl omhändertaget, i genomgående i bra skick och med stilrena ytskikt, det är bara att flytta in! På nedre plan välkomnas du in via en praktisk hall. Vidare finner du ett bra planerat kök med gott om plats för matplats invid fönstret, ett stort vardagsrum, ett fräscht helkaklat badrum samt en renoverad tvättstuga. På övre plan finns två generösa sovrum med fint ljusinsläpp från varsitt stort fönster. Här finns dessutom ett mindre rum som i dagsläget fungerar som kontor men där endast fantasin sätter gränser. Kanske är det ett framtida lekrum eller varför inte ett hobbyrum där dina kreativa drömmar kan frodas. Badrummet är från 2022, helkaklat i sobra färger och med badkar. Via vardagsrummet når man även den lättskötta trädgården där den trälagda altanen på husets baksida ligger i härligt söderläge. Uppvärmningen är vattenburen och sker med fjärrvärme. P-plats i gemensamhetsgarage tillhör bostaden. Förråd finns i anslutning till entrén samt på husets baksida, dessutom har nuvarande ägare golvlagt uppe på vinden vilket ger ytterligare förvaringsmöjligheter. Här bor man i ett lugnt, barnvänligt område utan biltrafik. Man har fina lekplatser, närhet till skola och förskola samt kort promenadväg till både buss, tåg och affär. En extra bonus är områdets gemensamhetslokal som går att hyra till fest eller kalas. Huset är besiktigat, med fint resultat. Protokoll återfinns under "dokument". Mer information om Kragsta Södra Samfällighetsförening hittar ni på www.kssf.se

Hackstalund 15, null, Vallentuna kommun
  • Sön 12 maj
Hackstalund 15, null, Vallentuna kommun, bild 2
Hackstalund 15, null, Vallentuna kommun, bild 3

Hackstalund 15

Gård/Skog
Vallentuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vallentuna
7 495 000 kr
180 + 40 m²
6 rum
4 ha tomt

Beläget med ett rofyllt och bra läge, men samtidigt med gångavstånd till Roslagsbanan, hittar du denna mysiga gård om nästan 4 HA. Fastigheten ligger längst upp på återvändsgata mot ett större skogsområde. Här finns det mesta man kan önska sig och stora möjligheter för både egenföretagaren och den djurintresserade. Bostadshuset är stort och består av två huskroppar. En ny del om 180 kvm samt en äldre del om 40 kvm. "Lilla huset" har en något lägre takhöjd och man tror att huset är från mitten av 1600-talet. Här återfinns tidstypiska detaljer såsom synliga takbjälkar, väggarna har tidsenliga tapeter samt träpanel, i ena rummet finns en murad öppen spis och i det andra rummet som idag fungerar som kontor finns en charmig fungerande vedspis. Gediget trägolv med trä från egna skogen. Husets nya del, som är i två plan, byggdes till i mitten av 70 talet. Här finns alla bekvämligheter man kan behöva. Ett stort helkaklat badrum med både hörnbadkar & duschhörn, ett kök med luckor som är tillverkade av trä från den egna skogen, stort vardagsrum med en fantastisk kakelugn, samt en groventré/tvättstuga som renoverades 2022. I det övre planet finns tre bra sovrum, alla med trevlig utsikt över gården. Gott om förvaring samt ett äldre badrum som idag endast används som ett extra WC. Gårdens övriga byggnader består bla av ett stallet som nyligen är renoverat med ny el och vatten. Idag huserar fåren här inne och det finns plats för 4-6 boxar beroende på vilken storlek man önskar. Ihop med stallet finns även en stor verkstad om c:a 60 kvm. Verkstaden är isolerad och värms upp med kamin samt luftvärmepump. Varmvatten är indraget. På gårdsplanen finns även hönshus med tillhörande hönsgård, två stora carports med plats för flera bilar, tre traktorgarage, två bilgarage, en husbilscarport. samt en öppen maskinhall med gjuten platta med både billyft och svängtravers. I anslutning till denna finns också en inredd container om c:a 35 kvm. För djuren finns det 4 beteshagar samt 2 naturhagar, alla såklart inhägnade. Här bor man med ett perfekt läge endast c:a 35 minuters bilväg från centrala Stockholm. Oändliga möjligheter för egen företagaren att ha maskiner och verkstad hemma samtidigt som djuren kan beta på den egna marken. En möjlighet få förunnat. Välkomna att höra av er för mer info eller boka in er på visning.

  • Premium
Smidesvägen 10B, Vallentuna, Vallentuna kommun
  • Borttagen före visning

Smidesvägen 10B

Lägenhet
Vallentuna, Vallentuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vallentuna
1 895 000 kr
40 m²
2 rum
vån 2
3 504 kr/mån
47 375 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Balkong
  • Hiss
Brobyvägen 13, null, Vallentuna kommun

Brobyvägen 13

Villa
Vallentuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vallentuna
4 795 000 kr
209 + 125 m²
9 rum
1 282 m² tomt

Kontakta mäklare Emelie Larsson för att boka visning, 0763-143 586 I lugna Ekskogen finns nu möjlighet att förvärva detta stora och välskötta hus om hela 334 kvm fördelat på tre våningar. Här finns gott om plats för den stora familjen och alla era intressen. Kanske vill tonåringen eller föräldrarna ha en helt vindsvåning för sig själv? Alternativt så funderar ni på generationsboende eller att kunna få en extra inkomstkälla genom möjligheten att hyra ut? Den tillbyggda vindsvåningen öppnar upp för alla dessa möjligheter. Men vi börjar nerifrån. När du kliver in genom entrén så möts ni av en stor och praktisk hall där ni kan hänga av er och stuva undan alla ytterkläder. På högra sidan finns en toalett och också en dörr som ger direktacess till garaget. Via en hall nås den stora gillestugan som idag inrymmer en stor soffhörna och i övrigt är ganska outnyttjad. Här kan man placera pingisbordet och låta barnen leva fritt med sina kompisar. På nedervåningen finns också ett sovrum. Via en bred härlig trapp kommer man upp till ovanvåningen. Här möts man först av stora härliga fönsterpartier och med en platsbyggd arbetsbänk framför som familjen kan samsas om för att använda som hemmakontor, vid läxläsning eller som pysselbord. Vardagsrum, matrum och kök ligger i vinkel och bjuder på generösa och socialt planerade ytor med gott om plats för vilket möblemang man än föredrar. Det lantliga köket har gräddvita luckor och utsikten över trädgården och husets baksida är vilsam. Utöver detta så återfinns 3 stora sovrum och ett renoverat badrum på detta plan. Vindsvåningen färdigställdes under 2015 och bjuder idag på två stora rum, ett badrum samt gott om förvaring på kattvinden. Våningen används idag som sovrum i ena "rummet" och det andra rummet var tänkt att ha som allrum. Här finns även förberett för att sätta in en trinett vilket skulle öppna upp för ytterligare möjligheter. Direktacess från huset till garage med gott om plats för både bil och arbetsbänkar eller förvaring. Trädgården på husets baksida är insynsskyddad och angränsar mot skog. Här kan man njuta på den stora nybyggda altanen, ta ett dopp i spabadet eller samla familjen på grillmiddag. Att bo i Ekskogen är verkligen en möjlighet att få det bästa av två världar. Här bor du i ett fint område med trevliga grannar och bra gemenskap. Man har skogen inpå knuten och kan följa årstidernas skiftningar från första parkett. Samtidigt har man alla bekvämligheter man behöver inom en rimlig radie. Skola och förskola finns i Kårsta, E18 i Brottby når du på ca 10 minuter och där finns även mataffär, postombud, pizzeria och bensinmack. På bara några minuters promenadavstånd från huset når man Roslagsbanan om man vill färdas kommunalt in till Stockholm city, vilket är en bekväm resa på ca 50 minuter. I den intilliggande Bygdegården kan man både gå på bio, julmarknad och då och då anordnas pubkvällar. Hur många har ett sådant utbud på minimalt gångavstånd hemifrån? Huset är besiktigat, protokoll återfinns under "dokument". Välkommen på visningen!

  • Plus
Vadaby 19, Vada, Vallentuna kommun

Vadaby 19

Villa
Vada, Vallentuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vallentuna
4 095 000 kr
99 + 95 m²
6 rum
1 952 m² tomt

Kontakta mäklaren för att boka din visning, Emelie Larsson 0763-143 586 Välkommen till Vadaby 19, en fastighet med fantastisk utsikt, gott om plats för den stora familjen och med ett väl tilltaget dubbelgarage för den bilintresserade. Huset har fått mycket omsorg både invändigt och utvändigt genom åren, senast utförda åtgärd var att man lade om taket under 2021. Idag är huset åter i behov av en del modernisering och när det nu är dags för en ny ägare att få ta över så får man chansen att utveckla husets potential helt enligt eget tycke och smak. Den nästan 200 kvm stora bostaden har en väl uttänkt planlösning och består av ett praktiskt kök, ett stort vardagsrum med en härlig inmurad braskamin, ett angränsande matrum i vinkel, ett badrum, gäst WC och tre bra sovrum i det övre planet. I nedre planet finner ni en väl tilltagen gillestuga, gott om utrymmen för förvaring, en tvättstuga med dusch och bastu, wc, matkällare samt verkstad. Huset har anpassningar för rullstol vilket bla gör att köket är höj och sänkbart, det finns en hiss mellan planen och vissa dörrar är fjärrstyrda. Vyn du förälskar dig i när du först besöker Vadaby 19 är få förunnad. Att kunna sitta i köket och se ut över ängana, kanske skymta en ko som betar och bara njuta av lugnet är verkligen rogivande. Samtidigt når du E18 i Brottby på ca 10 minuter och alla bekvämligheter såsom skola, förskola, kommunala färdmedel, mataffär, postombud, pizzeria och bensinmack finns där. Bostaden är besiktigad och protokollet återfinns under dokument.

Bergsjövägen 53, Kårsta, Vallentuna kommun
  • Sön 28 apr

Bergsjövägen 53

Radhus
Kårsta, Vallentuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vallentuna
3 495 000 kr
128 m²
5 rum
6 008 kr/mån
27 305 kr/m²

I familjevänliga Kårsta finns chansen att förvärva ett av de snygga arkitektritade parhusen i Kårsta park. Här möts du av en väl genomtänkt planlösning med plats för allt man behöver, stilrena materialval och genomgående generöst ljusinsläpp från stora fönster. Bostaden har hög materiell standard såsom klinker i entré och badrum, ekparkett i samtliga rum, kök med vitvaror från Electrolux. Klimatsmart uppvärmning via vattenburen golvvärme i båda plan och samt braskamin. Egen tomt med gott om plats för lek samt trädäckad altan i bästa solläge. Ute i Kårsta bor du i en genuin och lugn skogsmiljö där du har både skola (F-6), förskola, motionsspår, en populär nybyggd lekplats, en mindre lanthandel samt svamp och bärskogar på gångavstånd. Från området når du dessutom stigen som tar dig till badplatsen vid Bergsjön på bara några minuter. Kårsta Park är för dig som vill kombinera lugnet på landet men fortfarande ha stadens puls på pendlingsavstånd. Med Roslagsbanan tar du dig enkelt hela vägen in till Östra station på ca 50 minuter. Har du bil så tar du dig upp till roslagsstoppet på mindre än 10 minuter och därifrån går Buss 676 och 639 med frekventa avgångar till både Norrtälje och in till Stockholm. Dessutom tar du dig till Arlanda på bara 30 minuter med bil. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 18