Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Folkungagatan 9 lgh 1001, Södercentrum, Kalmar kommun
  • Tor 4 apr
Folkungagatan 9 lgh 1001, Södercentrum, Kalmar kommun, bild 2
Folkungagatan 9 lgh 1001, Södercentrum, Kalmar kommun, bild 3

Folkungagatan 9 lgh 1001

Lägenhet
Södercentrum, Kalmar kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
1 195 000 kr
47 m²
1 rum
vån 1/3
2 852 kr/mån
25 426 kr/m²

Välkommen till BRF Melrose, en centralt och mycket omtyckt bostadsrättsförening, en lågt belånad, belägen på Söder med närhet till fina bad i Kalmarsundsparken, gemytliga Stensö och anrika Kalmar Slott! Välplanerad 1:a med mycket ljusinsläpp tack vare fönster i två väderstreck, ett smakfullt kök i bra storlek, förråd i lägenheten och även i källaren, duschrum med kaklade väggar och ett rymligt allrum med tre garderober, plats för säng, matbord och TV-hörna, väldigt kvadratsmart. Ägaren har installerat spotlights i allrummet, vilken styrs av ett smart Plejd-system och en mycket praktisk upphängning i innertaket som gör att man smart kan avskilja sov-delen. Den mysiga innergården med grönyta och uteplats är ett jätteplus som du får nyttja och i vilken man gärna tillbringar soliga dagar. Kalmar länssjukhus, Linnéuniversitetet, mataffär, centralstation och Kvarnholmen med alla sina butiker och restauranger ligger bara en kort promenad bort. Här kommer du bo bra och till en låg månadskostnad!

  • Premium
Linas väg 39, Kulltorp, Kalmar kommun

Linas väg 39

Villa
Kulltorp, Kalmar kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
1 895 000 kr
84 + 81 m²
3 rum
818 m² tomt

I naturnära och barnvänliga Kulltorp erbjuds nu en trivsam villa på hörntomt! Planlösningen består på entréplan av två sovrum, ett duschrum, ett rymligt vardagsrum med täljstenskamin och utgång till en mysig altan som ligger i soligt söderläge. Det finns också ett trevligt kök med mycket skåp och en stor köksö. I källaren finns ett sovrum, en stor gillestuga som går att dela av om ytterligare rum önskas, förrådsutrymme, badrum samt tvättstuga. Närheten till både Kalmar och Karlskrona gör att Kulltorp ligger strategiskt för pendlare. Välkommen på visning!

Kolbodagatan 10, Kolboda, Kalmar kommun

Kolbodagatan 10

Villa
Kolboda, Kalmar kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
2 750 000 kr
160 m²
5 rum
2 600 m² tomt

I natursköna och havsnära Kolboda ligger denna skatt till fastighet! Tillfällena är få, men nu ges den unika chansen att förvärva en fin och gedigen fastighet. Tilltalande gammaldags charmfull stil med stor tomt på attraktivt hörnläge - en riktig husdröm! På två plan fördelar sig detta fantastiska boende om cirka 160 kvm innehållande fem rum varav tre sovrum. Huset har fått sig en total renovering invändigt med nymålade väggar, helt nya golv med vattenburen golvvärme på nedre plan, uppvärmning sker fördelaktigt via en helt ny luft/vattenpump. Husets rum flödar av ljus och rymd tack vare vackra spröjsade fönster som vetter mot flera olika väderstreck. I kombination med smakfull interiör som kakelugnar förhöjs känslan av välbehag ytterligare. Övervåningen bjuder på en luftig hall med utgång till balkongen samt två sovrum varav det ena har en vacker kakelugn. Extra mysigt är att det är en trevlig passage som binder samman sovrummen med ett stort helkaklat badrum och garderobsavdelning. Utvändigt bjuds på en trevlig utemiljö vackert inramad av växtlighet. Solljus från morgon till kväll som gott om plats för lek och aktivitet samt fina möjligheter till odling på flera ställen. Tomten är lättskött med generösa parkeringsytor i närhet till huset och med två infarter. Till fastigheten hör också en magasinsbyggnad som bjuder på förvaringsmöjligheter eller varför inte nyttja ytan för att skapa er egen relax-avdelning, hemmagym eller kanske utöva annan hobby-verksamhet. I Kolboda bor du med närheten till hav och bad, omgärdad av vacker natur. På samma gata ca 150 m från huset, ligger Slätabodens gårdsbutik där ni kan köpa närproducerad frukt & grönt mm. Till Kalmar kör ni på ca 20 min och busshållplatsen ligger ca 200 m från huset. Välkommen att boka er på visning!

Ödingstorp 116, Lindsdal, Kalmar kommun

Ödingstorp 116

Villa
Lindsdal, Kalmar kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
3 695 000 kr
119 + 85 m²
5 rum
2 750 m² tomt

Varmt välkommen ut på landet, till vackra Ödingstorp, strax utanför Lindsdal. Med ett fantastiskt rofyllt läge ligger denna rymliga villa med tillhörande ekonomibyggnad och brygghus. Bedårande utsikt över öppet landskap, åkrar och beteshagar - här infinner sig verkligen lugnet! Stor uteplats på baksidan med pool. Kanske du drömt om att skaffa lite smådjur, såsom t.ex. höns eller har trädgårdsintresse och vill odla, då är detta verkligen något för dig. Behöver du större utrymmen för företaget eller din hobby, då är ekonomibyggnaden perfekt. Mysiga promenadstråk och närhet till skog och natur ger livskvalité i vardagen. Lindsdals centrum ligger endast cirka 3-4 km från bostaden och Kalmar stad når du med bil inom cirka 10-15 minuter!

Jakobsgatan 30B, Paradiset, Nybro kommun

Jakobsgatan 30B

Lägenhet
Paradiset, Nybro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
265 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/3
3 673 kr/mån
4 492 kr/m²

Vill du bo i Paradiset? Lugnet i paradiset, precis som det låter. Ett omtyckt område som erbjuder ett trivsamt boende, både för barnfamiljen men även för dig som vill bo själv i ett lugnt område som har gångavstånd till centrum.

  • Balkong
Doktor Sandbergs Gata 11C, Nybro, Nybro kommun

Doktor Sandbergs Gata 11C

Lägenhet
Nybro, Nybro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
265 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 561 kr/mån
4 862 kr/m²

En tvåa nära centrum. På Doktor Sandbergs gata 11 C hittar vi denna fina tvåa om 54 kvm. En ljus och fräsch lägenhet med härligt ljusinsläpp. Adressen erbjuder närhet till service, lekplats, skola, kommunikation och mycket annat. Trägolv i hela lägenheten.

  • Balkong
  • Hiss
Vädergatan 45, Hanemåla, Nybro kommun

Vädergatan 45

Villa
Hanemåla, Nybro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
1 895 000 kr
155 + 95 m²
7 rum
492 m² tomt

Vädergatan 45 erbjuder ett hus med kärlek, hela fem sovrum och ett tonårsrum i källaren. Huset har fantastiska ytor för umgänge och förvaring. På övre plan har man gjort ett extra sovrum. Vädergatan erbjuder också närhet till skola, service, kommunikation och natur. Precis vid baksidan finns det en stor lekplats i området för barnen, öppna upp på baksidan av huset och låt er njuta av områdets hjärta. Laddbox för el-bil finns installerad.

Tegelviksvägen 7B, Tegelviken, Kalmar kommun
  • Tor 4 apr
Tegelviksvägen 7B, Tegelviken, Kalmar kommun, bild 2
Tegelviksvägen 7B, Tegelviken, Kalmar kommun, bild 3

Tegelviksvägen 7B

Lägenhet
Tegelviken, Kalmar kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
890 000 kr
50 m²
2 rum
vån 2/3
4 617 kr/mån
17 800 kr/m²

I omtyckta Tegelviken ligger denna välvårdade 2:a! Med hiss från markplan tar du dig enkelt upp till våning två och lägenheten! Helkaklat badrum med tvättmaskin. Modernt kök med diskmaskin och snygg träpanel pryder ena väggen. Genomgående fina golv och mycket bra förvaring med flera garderober. Stor, inglasad balkong mot baksidan i västerläge. I månadsavgiften ingår Tv-kanaler och Bredband från Telia. Inre reparationsfond om 3 477 kr. På vinden finns stort vindsförråd och i källaren finns tvättstuga och cykelförvaring. Nära natur, service, sjukhuset och kommunikationer.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Runnehällsvägen 30, Krafslösa, Kalmar kommun
Runnehällsvägen 30, Krafslösa, Kalmar kommun, bild 2
Runnehällsvägen 30, Krafslösa, Kalmar kommun, bild 3

Runnehällsvägen 30

Villa
Krafslösa, Kalmar kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
2 995 000 kr
139 + 96 m²
7 rum
1 207 m² tomt

I lugna och barnvänliga Krafslösa erbjuds du nu ett boende som passar den större familjen eller för er som vill ha gott om plats runt er! Villan ligger på en uppvuxen hörntomt och är till största delen helt insynsskyddad, vilken frihet! Många mervärden får du som köpare här, såsom t.ex. bergvärme, fiber, kamin, inglasad altan, garage, friggebod för gäster och gott om förvaringsutrymmen och hobbyrum i källaren! Dess läge gör att du kommer bo med närhet till vackra Värsnäs med sin natur, sin golfbana och mysiga bad. Hansa City når du bara på ett par minuter och Kalmar stad ligger inte längre bort än att det går att cykla eller ta en kort bilfärd om ca 8-10 minuter! Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Falkenbergsvägen 23A, Södra Området, Kalmar kommun

Falkenbergsvägen 23A

Lägenhet
Södra Området, Kalmar kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
695 000 kr
21 m²
1 rum
vån 3/3
2 216 kr/mån
33 095 kr/m²

Varmt välkommen till en kvadratsmart etta med fina ytskikt, välplanerad planlösning och en stor inglasad balkong! Hemmet bjuder på en hall i med avhängningsytor, ett tilltaget badrum, funktionellt kök och till sist har vi det härliga allrummet som rymmer både soffa, säng, och matbord. Från allrummet når man den inglasade balkongen som förlänger rummet. Balkongen ligger i västerläge! Det där lilla extra erhåller bostaden genom en reparationsfond på över 5000 kr. Perfekt för dig som någon gång vill sätta din egen prägel! HSB BRF Vallmon är en välskött förening med trygg ekonomi. I den låga månadskostnaden om 2216kr ingår värme, vatten, bredband, kabel-TV och nätavgiften för elen. Dessutom har du som medlem tillgång till flera bekvämligheter såsom tvättstugor, övernattningslägenhet, föreningslokal och bastu. På Falkenbergsvägen 23A bor du med gångavstånd till härlig natur, havet, sjukhuset, service och kommunikationer. Välkommen att boka dig på visning!

  • Balkong
Skräddaretorpsvägen 5A, Skälby, Kalmar kommun
  • Tor 4 apr

Skräddaretorpsvägen 5A

Lägenhet
Skälby, Kalmar kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
1 195 000 kr
65 m²
2 rum
vån 2/3
4 089 kr/mån
18 385 kr/m²

På omtyckta Skräddaretorpet erbjuds nu denna charmiga tvåa! Låt mig presentera ett hem som karaktäriseras med fint ljusinflöde, fräscha ytskikt, välplanerad planlösning, tilltagna rum och en stor inglasad balkong i västerläge! Öppna ytterdörren och välkomnas av en luftig hall med platsbyggda garderober. Vidare kommer vi till köket som är väl tilltaget med goda arbetsytor och matplats. Badrummet är fräscht och rymligt samt här finns egen tvättmaskin. Sovrummets storlek möjliggör för dig att inte behöva kompromissa bort något. Här finns en vägg med garderober, plats för dubbelsängen samt matchande sängbord. Från sovrummet når vi dessutom den stora inglasade balkongen som blir som ett härligt extra rum. Till sist har vi hemmets hjärta, vardagsrummet som erbjuder plats för både soffgruppen och middagsbordet. Här ryms vänner och familj vilket gör rummet till lägenhetens naturliga samlingsplats! För dig som uppskattar friluftsliv och närhet till stadskärnan är detta en utmärkt adress, i området finns välbesökta 4h-gården, ett fräscht utegym, närhet till Hansa City och kort cykeltur når du kvarnholmen. BRF Skräddartorpet är en mycket omtyckt förening med ständig fokus på förbättringsåtgärder. Gemensamma utrymmen med tvättstuga, cykelförråd, kvarterslokal och övernattningsrum. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Lech Walesas gata 47D, Ljusstaden, Kalmar kommun

Lech Walesas gata 47D

Lägenhet
Ljusstaden, Kalmar kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
1 495 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2/2
5 406 kr/mån
18 457 kr/m²

Upptäck det ultimata boendet på Lech Walesas gata 47D, beläget i det eftertraktade området Ljusstaden i Kalmar. Denna fantastiska lägenhet, som är perfekt belägen på andra våningen av två, välkomnar dig med en unik charm och bekvämlighet. Byggd år 2012, andas denna moderna 3 ROK-lägenhet på 81 kvadratmeter elegans och stil. Det första som slår dig när du kliver in är det generösa ljusinsläppet som strömmar in från flera olika håll, vilket ger en öppen och inbjudande atmosfär. Trägolv pryder varje rum och ger en varm och naturlig känsla till hela bostaden. Njut av ditt morgonkaffe eller varför inte en avkopplande kvälls stund på den privata balkongen som vetter mot en vacker skogsdunge. En oas av lugn och fridfullhet, perfekt för att koppla av och samla kraft.. Området Ljusstaden i Kalmar är känt för sin trevliga atmosfär och närheten till allt du behöver. Här finns grönområden, närhet till kollektivtrafik och mycket mer – allt inom bekvämt avstånd. Sätt din prägel på detta exceptionella hem och skapa ditt eget paradis i Ljusstaden. Missa inte chansen att bli ägare till Lech Walesas gata 47D och upplev den perfekta kombinationen av modern elegans och harmonisk livsstil. Kontakta mig redan idag för att boka en visning och låt detta bli ditt nya drömhem!

  • Balkong
Ledungsvägen 10B, Funkabo, Kalmar kommun

Ledungsvägen 10B

Lägenhet
Funkabo, Kalmar kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
995 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/3
2 978 kr/mån
18 091 kr/m²

Upptäck en oemotståndlig bostad på Ledungsvägen 10B i Kalmar! Belägen en halvtrappa upp, denna 2-rums lägenhet på 55 kvadratmeter fått nytt liv genom åren med olika typer av renoveringar. Lägenheten är välplanerad med kök, sovrum och allrum samt balkong. Köket är modernt och innehar en diskmaskin, sovrummet är rymligt med stora garderober och badrummet är helkaklat och förberett för tvättmaskin. Njut av din egen balkong och upplev vackra ögonblick i både morgonens frid och kvällens lugn. En plats att koppla av och njuta av det vackra väder. Flyttar du hit blir du del av en trevlig och solid förening med mycket god ekonomi. Via föreningen har du tillgång till tvättstuga, bastu, grillplats, övernattningslägenhet och gym. I den låga avgiften om 2978 kr inkluderas värme, vatten, tv och internet. Funkabo är en mycket omtyckt och trivsam del av Kalmar som erbjuder närhet till både natur och service. I närområdet finns köpcentrum, skola, stadskärnan och havet. Välkommen på visning!

  • Balkong
Djurängsvägen 60B, Djurängen, Kalmar kommun

Djurängsvägen 60B

Lägenhet
Djurängen, Kalmar kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
575 000 kr
39 m²
1 rum
vån 3/3
3 273 kr/mån
14 744 kr/m²

I Djurängen finner vi denna extremt välplanerade hörnlägenhet med genomgående parkettgolv och fräscha ytskikt. Med utmärkta kommunikationer och cykel/gångvägar till city är detta en perfekt adress för dig som vill ha bekvämt avstånd till natur, skola, affär, köpcenter och stadskärnan. Ta hissen eller trapporna till ytterdörren och välkomnas av den inbjudande hallen som erbjuder bra förvaring tack vare flertalet garderober. Rakt fram ligger det delvis kaklade badrummet som är i tilltagen storlek med tvättmaskin. Vidare kommer allrummet med fönster i två väderstreck och fransk balkong. Här finns gott om plats för säng, soffa, soffbord och tv-möbel. Från allrummet nås köket som har bra arbetsytor och plats för ett matbord. Här får du en månadsavgift på 3 273 kr som inkluderar värme, vatten, tv och internet. I denna välskötta förening finns bastu, övernattningsrum och kvarterslokal. Med andra ord får du en utmärkt hörnlägenhet med väldisponerade ytor i ett tacksamt läge med cykelavstånd till det bästa Kalmar kan erbjuda. Varmt välkommen på visning!

  • Hiss
Hästhovsvägen 16, Färjestaden, Mörbylånga kommun

Hästhovsvägen 16

Villa
Färjestaden, Mörbylånga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
2 750 000 kr
164 m²
5 rum
915 m² tomt

Välkommen till denna idylliska plats! Denna väl omhändertagna familjevilla i Färjestaden är belägen i ett lugnt och barnvänligt område. Är detta hem den perfekta platsen för din familj att växa och skapa minnen? Mot det lilla skogspartiet ligger tomten väldigt mysigt, här kan barnen leka fritt på och utforska naturen. Njut av soliga dagar på den rymliga altanen, perfekt för familjemiddagar eller avkopplande stunder. Garaget ger dig gott om plats för både bil och förvaring! Upplev charmen i Färjestaden med dess lokala butiker, restauranger och gemenskap. Ta en kort promenad till mysiga badplatser och njut av färgsprakande solnedgångar vid vattnet.. Med närhet till förskolor och skolor blir vardagen smidig för både små och stora. Inte nog med det är det väldigt nära till busshållplats!

Alice Babs gata 44M, Ljusstaden, Kalmar kommun

Alice Babs gata 44M

Lägenhet
Ljusstaden, Kalmar kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
1 895 000 kr
69,3 m²
3 rum
vån 3/3
4 328 kr/mån
27 345 kr/m²

Välkommen till denna smakfulla och moderna 3:a belägen på tredje våning. Hiss finns för dig som inte vill ta trapporna. Här möts du av en fräschhet och stilrenhet som får lägenheten att kännas som ny! Ljuset flödar in genom generösa fönster och förstärker känslan av rymd och trivsel. Den stora balkongen med soligt läge blir din egna oas där du kan njuta av både eftermiddags- och kvällssol med många färgsprakande solnedgångar! Det helkaklade badrummet är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Köket är från Ballingslöv, fullutrustat med moderna apparater och gedigna materialval. Här finns utrymme för både kulinariska upptåg och trevliga måltider. För den som värdesätter bekvämlighet erbjuder denna bostad en egen parkeringsplats. Föreningen har installerat solceller samt laddstolpar för elbil. Men som pricken över i:et har föreningen en gemensam pool där du under de varmare månaderna kan svalka dig och njuta av en äkta lyxkänsla. Detta är en unik möjlighet att förvärva en bostad som kombinerar stil, komfort och bekvämlighet på bästa sätt. Välkommen till ditt nya drömhem!

  • Balkong
  • Hiss
Kungsgårdsvägen 60B, Skälby, Kalmar kommun

Kungsgårdsvägen 60B

Lägenhet
Skälby, Kalmar kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
1 350 000 kr
49,1 m²
2 rum
vån 1/2
3 656 kr/mån
27 495 kr/m²

Här finner du drömbostaden som uppfyller många krav en köpare brukar ha, såsom t.ex. markplan, hörnlägenhet, modernt och fräscht, stenlagd uteplats, välplanerade kvadratmetrar, fiber, bra förvaring både i lägenheten men också i utvändigt förråd. Byggår för dessa bostadsrätter är 2018 och denna 2:a är väl omhändertagen och känns som ny! Du kommer få bekvämligheter såsom diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare! Här kan du direkt flytta in och börja bo! På behagligt cykelavstånd når du både Kalmar centrum, Linnéuniversitetet och Hansa city med stort utbud av affärer. Dessutom ligger mataffärer inom kort promenadavstånd!

  • Uteplats
Pepparplan 6, Lindsdal, Kalmar kommun

Pepparplan 6

Villa
Lindsdal, Kalmar kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
2 575 000 kr
114 + 109 m²
5 rum
720 m² tomt

På Pepparplan 6, en lugn återvändsgata, bjuds du på en härlig och uppvuxen trädgårdstomt med en mycket mysig baksida. Trevlig planlösning med generösa sällskapsytor och många sovrum. Det nyrenoverade köket med påkostad maskinell utrustning i form av en bred induktionshäll, fläkt, dubbla ugnar där en har micro-funktion, kyl, frys och diskmaskin, här tillbringar man gärna tid i för matlagning och bakning. I källaren finns bl.a. stor gillestuga, hobbyrum och goda förvaringsutrymmen. En vacker Cronspis pryder vardagsrummet som både sprider värme och hjälper till att hålla nere driftskostnaderna. Luftvärmepump (luft/luft) på entréplan är installerad och ny 2022. Fastigheten är ansluten till fiber. På baksidans insynsskyddade uteplats, vilken ligger i sydvästligt läge sitter man gärna och njuter i eftermiddags- och kvällssolen och likaså dricker man gärna morgonkaffet vid entrén som ligger i österläge. Bilen parkerar du i garaget, vilket också ger plats för förvaring. I trädgården finns ytor för odling, i både mark och i odlingslådor. Det finns olika bärbuskar, såsom vinbär, hallon och blåbär som ägarna planterat. Här kommer du bo med närhet till det mesta. Skola, förskola, Lindsdals centrum med dess service och naturen ligger med kort promenadavstånd.

Kaptensgatan 11, Bergkvara, Torsås kommun
  • Budgivning pågår

Kaptensgatan 11

Villa
Bergkvara, Torsås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
950 000 kr
142 + 40 m²
420 m² tomt

Uppdatering: Nya rör för avlopp har installerats till övervåningen Upptäck drömboendet vid hamnen i Bergkvara på Kaptensgatan 11. Denna charmiga fastighet erbjuder möjligheten att bo nära vattnet och njuta av en avkopplande hamnmiljö. Med bara en kort promenad till hamnen kan du dagligen ta in den friska havsluften och det avslappnade atmosfären som präglar Bergkvara. Med närhet till skola, mataffär och barnomsorg så är Kaptensgatan 11 perfekt för den som vill ha en bekväm vardag. För trädgårdsentusiasten finns en bevattningsbrunn som kan hjälpa till att göra din trädgård frodig och blomstrande. Här kan du skapa din egen gröna oas och njuta av avkopplingen i din egen trädgård. Ditt boende är också utrustat med generösa utrymmen för att möta dina behov. Ett garage ger gott om plats för förvaring, medan förråden hjälper dig att hålla ditt hem välorganiserat och trivsamt. Men inte nog med det, en stor källare finns till förfogandet! Uteplatsen är stenlagd och inbjuder till trevliga stunder utomhus. Här kan du njuta av soliga dagar eller kvällar med vänner och familj i en härlig miljö som du kan kalla din egen. Detta retrohus är uppdelat i två våningar, vilket ger dig otaliga möjligheter. Det övre planet har tidigare varit uthyrt och ger dig möjlighet att generera extra inkomst eller anpassa utrymmet efter dina egna behov och önskemål. Huset är fullt av unik karaktär med sitt härliga färgspektrum och retro charm. Det är en plats där du kan sätta din egen prägel och skapa ett hem som är helt ditt eget. Utöver detta så installerades 2003 en bergvärmepump vilket värmer upp fastigheten Så tveka inte att kontakta mig idag för att boka en visning och uppleva den magiska atmosfären på Kaptensgatan 11. Här har du chansen att äga ett fantastiskt hem i Bergkvaras vackra hamnmiljö. Välkommen hem till din dröm vid havet!

Jägarevägen 2C, Funkabo, Kalmar kommun

Jägarevägen 2C

Lägenhet
Funkabo, Kalmar kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
765 000 kr
42,5 m²
1 rum
vån 2/3
2 415 kr/mån
18 000 kr/m²

Varmt välkommen till Jägarevägen 2C och denna trivsamma etta om 42,5 kvm! Ett hem som bjuder på en genomgående mysig känsla och med välbevarade originaldetaljer. Drömmen för dig som älskar retro! I det stora köket finns de klassiska skjutluckorna bevarade och generösa arbetsytor, samt gott om plats för ett matbord vilket oftast saknas i ettor. Allrummet är tilltaget och bjuder på flera möbleringalternativ. Dessutom har rummet ett stort fönsterparti och fransk balkong i söderläge! I anslutning till hallen hittar ni det helkaklade badrummet i tilltagen storlek. Flyttar du hit blir du del av en trevlig och solid förening med mycket god ekonomi. Via föreningen har du tillgång till tvättstuga, bastu, grillplats, övernattningslägenhet och gym. I den låga avgiften inkluderas värme, vatten, tv och internet. Funkabo är en mycket omtyckt och trivsam del av Kalmar som erbjuder närhet till både natur och service. I närområdet finns köpcentrum, skola, stadskärnan och havet. Välkommen på visning!

Slätängsvägen 11, Saxnäs, Mörbylånga kommun

Slätängsvägen 11

Tomt
Saxnäs, Mörbylånga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
1 495 000 kr
1 226 m² tomt

Längtar du efter nytt och fräscht? Kunna påverka hur ditt drömboende ska se ut? Med ett härligt läge i mysiga Saxnäs ligger denna obebyggda tomt och nu ges du möjlighet att förverkliga dina drömmar! Golfbanan blir du granne med, badvänliga Kalmarsund når du bara efter en kort promenad och Färjestadens centrum kan du smidigt cykla till. De vackra omgivningarna bidrar till ett lugn och en rogivande tillvaro. Anslutningsavgift för kommunalt vatten och avlopp är betalat. En huvudbyggnad om max 150 kvm samt komplementbyggnad om max 50 kvm tillåts att uppföras på fastigheten. Förverkliga din dröm och bygg ett nytt åretruntboende eller fritidsboende på denna idylliska plats! Tomten är ej knuten till någon speciell husleverantör så här bestämmer du själv vilket hus som skall uppföras!

Hemvägen 1, Norra Vimpeltorpet, Kalmar kommun

Hemvägen 1

Lägenhet
Norra Vimpeltorpet, Kalmar kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
2 250 000 kr
107 m²
4 rum
6 568 kr/mån
21 028 kr/m²

Varmt välkommen till Hemvägen 1 och denna gavellägenhet. Här bor ni med den perfekta mixen där ni slipper välja mellan att bo i hus eller lägenheten. Här får ni ta del av det bästa av två världar - en lättskött trädgård med egen biluppfart för två bilar och samtidigt ett underhållsfritt boende i bostadsrättsform! Detta parhus om 107 kvm i två plan stod inflyttningsklar så sent som 2019. Här erbjuds ett hem till er som bara vill flytta rakt in. Parhuset bjuder på ett fantastiskt ljusinsläpp ifrån 3 håll tack vare gavelläge. Ni får inte bara en utan två uteplatser så ni kan följa solens alla timmar. På baksidan finns den härliga altanen och lättskött trädgård som erbjuder plats för lek och planteringar. Norra Vimpeltorpet är ett av Kalmars nyare område som nu verkligen tagit form. Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till havet, fina promenadstråk, golfbana, lekplatser, förskolor och goda kommunikationer. Kalmars simhall och skolor håller på att byggas i området och kommer finnas en kort promenad bort. Välkommen att boka dig på visning!

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Jägarevägen 16B, Funkabo, Kalmar kommun

Jägarevägen 16B

Lägenhet
Funkabo, Kalmar kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
725 000 kr
38 m²
1 rum
vån 2/3
2 787 kr/mån
19 079 kr/m²

Med en både låg månadskostnad och ett bra läge till centrum, Linnéuniversitetet och daglig service kommer du bo bekvämt! Mycket trevlig och fräsch lägenhet om 1 rum med sovalkov och rymligt kök. Smakfullt vitt kök med plats för matbord, infällda spotlights i innertaket och diskmaskin. Rummet har parkettgolv och fransk balkong i österläge. Helkaklat duschrum med egen tvättmaskin! Ett mycket bekvämt boende!

Fatabursvägen 5B, Skälby, Kalmar kommun

Fatabursvägen 5B

Lägenhet
Skälby, Kalmar kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
745 000 kr
34,5 m²
1 rum
vån 3/3
2 666 kr/mån
21 594 kr/m²

I populära Skälbyområdet erbjuder vi en mycket välplanerad lägenhet på Fatabursvägen 5B. Lägenheten är 34,5 kvadratmeter och består av hall, duschrum och allrum med kokvrå. Hissen tar dig upp till våning 3. Öppen planlösning, fönster i två väderstreck och fransk balkong skapar ett härligt ljusinsläpp. Över 7 600 kr i inre reparationsfond! Om du önskar närhet till city, Linnéuniversitetet, livsmedelsbutiker och bra kommunikationer är detta något för dig!

  • Hiss

Visar alla 24