Bjurfors Malmö City

Bjurfors Malmö City

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kiviksgatan 9A, Östra Sorgenfri, Malmö kommun

Kiviksgatan 9A

Lägenhet
Östra Sorgenfri, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
1 395 000 kr
61 m²
3 rum
vån 2/4
5 100 kr/mån
22 869 kr/m²

Välkommen till lugna och gröna Kiviksgatan. Området präglas av stora välskötta trädgårdar på tyst men ändå centralt läge. Från föreningens grönskande gårdssida når vi denna 3:a på 61 kvm som känns betydligt större tack vare planlösningen och den stora balkongen med eftermiddagssol som förlänger vardagsrummet. Med gott om förvaring, stort vardagsrum och två sovrum så är denna bostad perfekt för dig som söker ett praktiskt boende på lugnt läge. På Östra Sorgenfri bor du centralt i Malmö med cykelavstånd till bla, Triangelns station, Ribban och Malmö Universitet. För dig som pendlar finns buss- och tågförbindelser på kort gångavstånd och föreningen tillhandahåller egna parkeringsplatser (separat kö). På promenadavstånd når du också S:t Knuts utbud av caféer och restauranger samt Folkets Park och Möllans nöjesutbud, här finns något för alla.

  • Balkong
  • Hiss
Balladgatan 47, Högaholm, Malmö kommun

Balladgatan 47

Lägenhet
Högaholm, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
1 150 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 8/8
4 745 kr/mån
14 110 kr/m²

I populära Högaholm erbjuds nu en trevlig och välplanerade trerumslägenheten. Utöver en stor inglasad balkong med härlig utsikt erbjuds ett rymligt kök med matplats och goda ytor för matlagning, två sovrum med utgång till balkongen samt ett luftigt vardagsrum. Brf Högaholm är en mycket populär föreningen med stora grönområden kring sina hus. I Föreningen finns både gym, bastu, festlokal, hobbyrum, utomhusparkering och varmgarage. I avgiften ingår både bredband och tv. I området finns dagis och skola samt närhet till goda kommunikationer. Precis runt hörnet finns påfarten till Inre Ringvägen och då är varken staden eller vidare förbindelser över Öresundsbron inte långt borta. För dig som gillar shopping ligger Emporia och Hyllie bara fem minuter bort. Välkommen på visning till en trivsam bostad belägen i ett familje- och pendlarvänligt område!

  • Balkong
  • Hiss
Sjöblads väg 13, Rosengård, Malmö kommun

Sjöblads väg 13

Lägenhet
Rosengård, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
995 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 9/9
6 358 kr/mån
12 209 kr/m²

Välkommen till Sjöblads Väg 13! Via hissen från markplan tar vi oss upp till nionde våningen till en rymlig och välplanerad trerumslägenhet. Här erbjuds ett stort vardagsrum som ger plats för både en soffgrupp och matplats, kök med goda ytor för matlagning och utgång mot den stora balkongen. Vidare erbjuds både ett badrum och en gäst-wc, två bra sovrum med utgång till balkongen från det ena rummet. Lägg därtill flertalet inbyggda garderober med mycket förvaringsmöjligheter och du har en perfekt lägenhet. Som bostaden självklara höjdpunkt finns här en stor inglasad balkong i österläge med morgonsol som nås från ena sovrummet och köket. Balkongen kan användas året om och härifrån ges en härlig utsikt. Precis runt knuten finns skolor, bussförbindelser, tågstation och gott om grönområden om du vill njuta av grönska och natur. Kontinentalbanan med tågstation gör det enkelt för dig som pendlar. På Rosengård bor du omgiven av härliga grönytor och Brf Ida är strategiskt placerad alldeles intill en stor park. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Västmanlandsgatan 6D, Dalaplan, Malmö kommun

Västmanlandsgatan 6D

Lägenhet
Dalaplan, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
795 000 kr
26 m²
1 rum
vån 3/3
1 697 kr/mån
30 577 kr/m²

I denna charmiga och välplanerade etta möts linoljesåpade brädgolv med ett platsbyggt arkitektritat kök, renoverat badrum och unika detaljer. Tyst läge med fint ljusinsläpp högst upp i huset. Praktisk planlösning med sovalkov, plats för soffgrupp och matbord samt förvaring i två inbyggda garderober. Väggarna är målade med färg från Auro som ger den där matta härliga känslan. Bakom Södervärn, Pildammarna och Möllevången finner vi Dalaplan. Dalaplan och Södervärn blir ständigt mer och mer centralt och efterfrågat. Här är gångavstånd till Malmös mest centrala delar med city, Möllevången och Folkets Park. Bakom hörnet lockar Pildammarna för motion, samt Mobilia och Triangeln för pulserande cityliv. Intill ges utmärkta kommunikationer via Södervärn och Triangelstationen. Välkommen att se denna fina bostad på plats!

Möllevångsgatan 53, Folkets Park, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 11:30
Möllevångsgatan 53, Folkets Park, Malmö kommun, bild 2
Möllevångsgatan 53, Folkets Park, Malmö kommun, bild 3

Möllevångsgatan 53

Lägenhet
Folkets Park, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
4 995 000 kr
121 m²
5 rum
vån 4/5
5 393 kr/mån
41 281 kr/m²

Välkommen till Möllevångsgatan 53! Här presenterar vi en exceptionell bostad med generöst ljusinsläpp, rymlig yta och imponerande volym om hela 121 kvadratmeter. Den består av fyra sovrum, badrum, och wc, samt generösa gemensamma utrymmen och en stor balkong! Den imponerande takhöjden förstärker känslan av rymd och lyx, vilket gör denna bostad till en komplett och påkostad drömlägenhet. Belägen bara några steg från livliga Möllevångstorget, erbjuder området ett rikt nöjesutbud med populära restauranger och caféer. Dessutom har du Folkets Park bara ett stenkast bort, där du kan njuta av härliga promenadstråk och lekplatser. En rogivande promenad tar dig även till Triangelns köpcentrum. Placeringen i området Folkets Park och Möllevången gör detta till ett av Malmös mest eftertraktade områden, med sitt varierade utbud av restauranger, barer och butiker. Möllevångstorget är känt för sin livliga torghandel med färska frukter och grönsaker, och har varit en historisk samlingsplats sedan början av 1900-talet. Dess närhet till City och gågatan gör det bekvämt att ta sig runt. Goda kommunikationer för både regional och lokal trafik finns, med Citytunneln som tar dig enkelt till Lund, övriga Skåne, samt över sundet till Köpenhamn och Kastrup. Pildammsparken ligger endast 10 minuters promenad bort. Varmt välkommen att boka en visning och upptäck allt detta fantastiska hem har att erbjuda!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lägatan 17, Dockan, Malmö kommun
  • Imorgon kl 16:30
Lägatan 17, Dockan, Malmö kommun, bild 2
Lägatan 17, Dockan, Malmö kommun, bild 3

Lägatan 17

Lägenhet
Dockan, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
4 495 000 kr
93 m²
4 rum
vån 5/7
5 112 kr/mån
48 333 kr/m²

Välplanerad fyra med 11 m² stor balkong i söderläge! Öppen och praktisk planlösning med stora sällskapsytor och fullutrustat kök. Utmärkt förvaring i snygga skjutdörrsgarderober och dusch i både badrum och gäst-wc. Upplev känslan av att bo i en ny och toppfräsch lägenhet mitt i Dockan! Här är allt klart vid inflyttning och det är bara att flytta in och bo! Brf Varvet ligger ett stenkast från Malmö C och här finns både mysiga caféer och högklassiga restauranger samt lekplatser och parker. Här finns också lugnet på den charmiga innergården, träbryggan ett par kvarter bort och promenaden längs kajen. Påkostat tillval med vacker enstavsparkett! Tidlös och vacker byggnad med tegel och smidesdetaljer som flörtar med områdets industriella tradition. På insidan är exteriören ljusare och innergården blir som ett grönt rum för medlemmarna. Supergedigen föreningsekonomi borgar för en trygg framtid med låga avgifter och bekymmersfritt boende!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bruksallén 10, Hököpinge, Vellinge kommun

Bruksallén 10

Lägenhet
Hököpinge, Vellinge kommun
Bjurfors Malmö City
2 295 000 kr
64 m²
3 rum
vån 4/6
4 912 kr/mån
35 859 kr/m²

Välkommen till Bruksallén 10! I charmiga Höpinge, där en fantastisk möjlighet väntar på dig att kalla detta nyproducerade boende hemma. Denna underbara 3-rumslägenhet, belägen på den fjärde våningen, erbjuder inte bara en praktisk planlösning utan också en imponerande fri utsikt som få andra kan matcha. Med en yta på 64 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet det bästa av båda världar: tillräckligt med utrymme för att trivas, samtidigt som den behåller en intim och inbjudande atmosfär. Den smarta planlösningen optimerar varje kvadratmeter och skapar en känsla av rymd och luftighet i varje rum. Det första som möter dig när du kliver in är den ljusa och öppna vardagsrummet, som bjuder in till avkoppling och sociala sammankomster. Härifrån kan du också njuta av den otroliga panoramautsikten som sträcker sig långt bortom fönstrens ramar. Det är den perfekta platsen att njuta av både soluppgångar och solnedgångar. Köket är utformat för både stil och funktion och är utrustat med moderna apparater och generöst med förvaringsutrymme. Matlagning blir en njutning i detta inspirerande utrymme där du kan låta din kreativitet flöda. De två sovrummen är omsorgsfullt utformade för att erbjuda en fristad för avkoppling och återhämtning. Här finns gott om plats för både sömn och förvaring, och den lugna atmosfären gör det lätt att slappna av. Kontakta oss idag för att boka din visning och låt oss hjälpa dig att upptäcka ditt nya drömboende!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Flintevångsvägen 267-15, Staffanstorp, Staffanstorps kommun

Flintevångsvägen 267-15

Villa
Staffanstorp, Staffanstorps kommun
Bjurfors Malmö City
11 995 000 kr
202 + 123 m²
7 rum
6 692 m² tomt

Rader av solida vinstockar sträcker sig mot det öppna landskapet. Mäktiga trädkronor vaggar i sakta takt med vinden. Solen står högt på himlen och värmer kullersten och putsade stenmurar. Dofter av friskt bladverk och bördig mylla ligger i luften. På terrassen serveras gästerna egenproducerat Chardonnay. Det skulle lika gärna kunna vara en sydländsk gård som beskrivs men den här vingården ligger betydligt närmre än så. Närmare bestämt i Kyrkheddinge, bara 5 km utanför Staffanstorp. Att ha vinrankor i Skånes södra delar är kanske inte helt ovanligt, men att ha en vingård där det framställs vin från stock till flaska sedan 20 år tillbaka är onekligen sällsynt. Flintevångs vingård har idag 500 stockar som mycket väl kan ökas till det dubbla för den som vill ta produktionen till en annan nivå. Kanske i kombination med gårdsförsäljning, restaurang, kurser eller gästboende? Ytorna finns, för den som vill och vågar satsa. Men, det är förstås fullt möjligt att njuta av skörden i mindre skala och hålla det till en hobbynivå. Bortsett från raderna av vinrankor är miljön så skånsk som den kan bli med vidsträckta åkermarker, gyllene rapsfält, slingrande grusvägar, skogsdungar och betesmarker. Gården nås via en privat väg och ligger mjukt inbäddad bland åkrar och fält. Boningshuset i vinkel uppfördes runt 1918 och är som taget ur en saga med dess vitputsade fasad, korsvirke, spröjsade fönster, homejor och vasstak. År 2015 kompletterades huset med en påbyggnadsdel av återbrukstegel och omfattande glaspartier som ritades av arkitekt Gisli Kristjansson. Stilspråket i bostaden bjuder på mycket karaktär från svunna tider men har också en stor dos modernistiska inslag som harmoniserar väl tillsammans. Öppen planlösning, takhöjd upp till nock med friliggande bjälkar och många fönster maximerar såväl rymd som ljus. Huset ansluter både till en lummig trädgård i väst och den pittoreska kullerstensgården. Från köket har ni fri utsikt över vingården och slätterna. Den andra längan innefattar garage, wc och stall med sadelkammare och tre boxar, varav den ena nyttjas för vintillverkningen. Planet ovanför är oinrett och har en betagande utsikt över slätterna, vilket ger en fantastisk möjlighet att skapa något nytt på. Framför stallbyggnaden finns en väl tilltagen hage som i dagsläget nyttjas för rekreation, bollspel och 8-hålsgolfbana men kan ge gott om plats för fler vinstockar. Läget är trivsamt och erbjuder mycket på bekvämt avstånd. Till fots nås fina promenadstråk, cykelleder i direkt anslutning och två busstationer inom 5-12 minuters promenad, varav den ena tar er direkt till Malmö. Förskola och skola finns i Kyrkheddinge. En sagolik plats i Skåne som erbjuder en uppsjö av möjligheter att infria drömmar på.

S:t Johannesgatan 3D, Triangeln, Malmö kommun

S:t Johannesgatan 3D

Lägenhet
Triangeln, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
3 150 000 kr
56 m²
2 rum
vån 3/7
3 686 kr/mån
56 250 kr/m²

På stark cityadress ovanpå Triangelns köpcentrum finner du denna härliga tvårummare med utsikt över trädtopparna och granne med den vackra S:t Johanneskyrkan. Bostaden erbjuder optimal planlösning, härligt ljusinsläpp och en ljuvlig balkong. Man tar hissen upp till tredje våningen och möts av en mycket välskött och mysig innergård. Här erbjuds man en välkomnande hall med måttanpassade skjutgarderober och trevligt grått klinkergolv. Fönsterna som går från nästan golv till tak bjuder på ett fantastiskt ljusinsläpp i det rymliga sällskapsrummet. Vidare bjuder bostaden på ett trevligt och väldisponerat kök i bra materialval! Sovrummet är bra planerat med inbyggd skjutgarderob. Badrummet är generöst med gott om förvaring i linneskåp samt utmärkta tvättmöjligheter med både torktumlare och tvättmaskin. Njut av ett superbt boende i ett av Malmös mest attraktiva områden där citytunneln, högklassiga restauranger och butiker finns i bostadens absoluta närhet. Promenadstråk, parker, goda kommunikationer och diverse träningsaktiviteter väntar utanför porten. Malmös nyaste Ica kan med fördel nås utan att lämna byggnaden.

  • Balkong
  • Hiss
Östervärnsgatan 12B, Östervärn, Malmö kommun

Östervärnsgatan 12B

Lägenhet
Östervärn, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
1 550 000 kr
49,5 m²
2 rum
vån 4/4
3 268 kr/mån
31 313 kr/m²

Med optimalt och lugnt läge erbjuds nu denna bevarade 30-talslägenhet beläget på centralt läge med begränsad insyn, närhet till alla tänkbara bekvämligheter såsom dagligvaruhandel, buss- och tågpendling till Lund och Malmö centralstation. Här erbjuds en hemtrevlig tvårummare om 49,5 ytterst välplanerade och smarta kvadratmeter. Ljusa väggar, vacker fiskbensparkett, fransk balkong, helkaklat badrum och ett fräscht kök med alla bekvämligheter! Härligt ljusflöde tack vare den genomgående planlösningen. Området Värnhem myllrar av små trevliga restauranger och caféer. För de som vill njuta av natur och gröna ytor finns Rörsjöparken och Ellstorpsparken att strosa runt i. Runt hörnet hittar man Värnhemstorget och upplevelsecentret Entré. Utmärkta kommunikationer med flertal busslinjer, Östervärns tågstation och med bil är man ute på motorvägen på några få minuter! Mataffärer finns runt hörnet med generösa öppettider. Varmt välkommen på visning!

Bomgatan 18, Västra Hamnen, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00
Bomgatan 18, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 2
Bomgatan 18, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 3

Bomgatan 18

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
3 895 000 kr
87 m²
4 rum
vån 2/7
6 837 kr/mån
44 770 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade 4:a i populära Västra Hamnen. Ett perfekt boende för dig som söker livskvalitet med närhet till både natur och stad. På bekvämt avstånd nås både havet och Västra Hamnens utbud av restauranger, caféer och välsorterade matbutiker. Med öppen planlösning mellan vardagsrum och balkong med direkt anslutning till den gårdsvända balkongen skapas en social och trivsam atmosfär. En given plats för matbord och enkla ytor att möblera på ger dig möjlighet att utforma ditt hem helt efter dina önskemål. Köket har gott om förvaring med vita släta fronter (Veddinge) med rostfria handtag (Billsbro). Full maskinutrustning bestående av dubbel kyl/frys i rostfritt, induktionshäll, mikro, varmluftsugn samt integrerad diskmaskin. Till vänster om köket finns ett rymligt förråd. På vänster sida om entrén ligger de tre sovrummen praktiskt i linje med varandra. Master bedroom rymmer utan problem en dubbelsäng och har gott om garderobsförvaring. De andra två sovrummen är lika stora och gör sig perfekt som barnrum, kontor, gästrum eller hobbyrum, användningsmöjligheterna är många. Enhetligt i samtliga rum flyter en vacker trestavsparkett från Kährs i vit matt ton som sätter en ljus och fräsch prägel på tillvaron. Badrum och gäst-WC ligger praktiskt placerade mellan vardagsrum och sovrummen, där det också finns en generöst med skjutdörrsgarderober och städskåp. Badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare (Cylinda), med förvaringsskåp ovanför, infällbara duschväggar i klarglas, handfat med kommod med spegel ovanför, samt wc-stol. Ljusgrå klinker i kustgranit på golv möts upp av vit kakel på väggar. Ett perfekt boende för såväl paret som familjen som önskar ett parknära läge nära till havet och Västra Hamnens fina promenadstråk. Utöver strandpromenader och sitt havsnära läge erbjuder även Västra Hamnen ett stort utbud av restauranger, systembolag och Ica Maxi vid Masttorget, endast ett stenkast från lägenheten. Somrarna bjuder på en trivsam badmiljö vid Bo01-bryggan och Scaniabadet. I området finns både låg, mellan och högstadieskola. Ta även del av volleybollplaner, beachclub, glasscaféer och njut av den härliga sommarmiljön som området präglas av. För skateboardåkaren ligger även Stapelbäddsparken på.. skateboardavstånd, några hundra meter bort. Närheten till Malmö C är endast några busstationer bort för pendlaren.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Einar Hansens Esplanad 34, Västra Hamnen, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 11:45
Einar Hansens Esplanad 34, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 2
Einar Hansens Esplanad 34, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 3

Einar Hansens Esplanad 34

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
2 275 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/6
4 456 kr/mån
42 130 kr/m²

Välkommen till denna nyproducerade 2:a om 54 noggrant planerade kvadratmeter med uteplats i västerläge mot innergården, på bekvämt avstånd från hav och park. Ta steget in i bostaden som välkomnar dig med en vacker vitlaserad matt 3-stavsparkett från Kährs som är ett enhetligt tema för hela bostaden. Till höger finns plats för klädhängare och till vänster ligger ett rymligt förråd med plats för det mesta. Inne i förrådet finns även städskåp. Till vänster efter entrédelen finns ytterligare garderobsförvaring bakom praktiska skjutdörrar. Kök och vardagsrum ligger i semiöppen planlösning vilket ger en praktisk integrering mellan ytorna, men samtidigt fyra möblerbara väggar i vardagsrummet. Vardagsrummet bjuder på generöst ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet. Härifrån nås även den egna uteplatsen i västerläge mot gården, en perfekt yta för utomhushäng under sommarhalvåret. Sovrummet ligger i anslutning till vardagsrummet och där ytorna prioriterats väl. De två ingångarna ger gott om plats för en dubbelsäng i mitten och lämnar samtidigt generösa ytor vid sidorna. Här inne finns ytterligare förvaring med stor klädkammare och ett skåp inuti. Här kan du skapa din egna walk-in-closet efter behov. Köket bjuder på generös förvaring och goda arbetysotr. Full uppsättning av vitvaror bestående av kyl/frys, diskmaskin, ugn, mikro och induktionshäll. Bänkskivan är vit marmormönstrad i slitstarkt laminat som möts upp av vitbeigt kakel upp till köksluckorna i ljus ask. Ett kök som bjuder in till mysig matlagning och en praktisk vardag. Stort helkaklat badrum med ljusgrå klinker på golv som möts upp av vitt kakel på väggar. Komplett inredning bestående av kombinerad tvätt & tork med bänkskiva och skåp ovan, stor duschörna med infällbara väggar i klarglas, handfat med stor kommod och spegel ovan, och sist men inte minst en stor handdukstork. För att ta del av mer information om inredningsvalen, se dokument "inredningsval". En perfekt bostad för såväl singeln som paret som önskar bo på superbt läge i Västra Hamnen! Utöver strandpromenader och sitt havsnära läge erbjuder även Västra Hamnen ett stort utbud av restauranger, systembolag och Ica Maxi vid Masttorget, endast ett stenkast från lägenheten. Somrarna bjuder på en trivsam badmiljö vid Bo01-bryggan och Scaniabadet. I området finns både låg, mellan och högstadieskola. Ta även del av volleybollplaner, beachclub, glasscaféer och njut av den härliga sommarmiljön som området präglas av. För skateboardåkaren ligger även Stapelbäddsparken på.. skateboardavstånd, några hundra meter bort. Närheten till Malmö C är endast några busstationer bort för pendlaren.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Gamla Dockan 13, Varvsstaden, Malmö kommun
Gamla Dockan 13, Varvsstaden, Malmö kommun, bild 2
Gamla Dockan 13, Varvsstaden, Malmö kommun, bild 3

Gamla Dockan 13

Lägenhet
Varvsstaden, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
4 295 000 kr
66 m²
3 rum
vån 4/5
5 207 kr/mån
65 076 kr/m²

Varmt välkomna till Gamla Dockan 13. På perfekt läge med gångavstånd till city, saluhallen, kanalstråk samt havsbris runt hörnet finner du ett klimatsmart boende i Varvsstaden på historisk mark mellan Gamla Dockan och Kockums Gjuteri. Bli den första att flytta in i denna ljusa trerummare med optimal planlösning där varje kvadrat är noga genomtänkt. Öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum med 2 utgångar till den stora balkongen. Den fantastiska balkongen i söderläge bjuder på härliga soltimmar och kanalutsikt i två väderstreck, perfekt för att avnjuta morgonkaffet eller sena sommarkvällar med vänner och familj. Ett rymligt sovrum med inbyggda skjutdörrsgarderober, samt ytterligare ett mindre rum som kan nyttjas som kontor/extrarum, barnrum eller varför inte som en lyxig walk-in-closet. Helkaklat badrum med egen tvättmaskin och torktumlare samt förvaring och gott om arbetsyta. Exklusiva och stilfulla materialval i form av kök från Vedum, granitkeramik i badrummet samt genomgående ekparkett i hela bostaden. Föreningen har även en gemensam takterrass som ligger en våning upp i samma hus och en grönskande innergård med pergola, grillplats, sandlåda och regnbädd. Med mindre än fem minuters promenad från bostaden ligger Anna Lindhs plats och Malmö Centralstation med alla förbindelser till resten av Malmö samt tåget för vidare färd mot Kastrup och Köpenhamn. En unik möjlighet att bo på en adress som erbjuder bekvämlighet och stil och stor terrassliknande balkong med kanalutsikt. Välkommen till ditt drömhem med det lilla extra!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Falsterbogatan 12C, Folkets Park, Malmö kommun

Falsterbogatan 12C

Lägenhet
Folkets Park, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
1 350 000 kr
39 m²
1 rum
vån 2/4
3 081 kr/mån
34 615 kr/m²

Precis intill Folkets Park hittar ni denna genomgående och charmiga 30-tals 1,5:a. Med välplanerade 39 kvadratmeter är detta ett suveränt blivande hem för förstagångsköparen. Lägenheten omfamnas av ett område med goda kommunikationsmöjligheter, Möllevångens och citys restaurangutbud samt inte minst Folkets Parks breda nöjesutbud som är lägenhetens närmaste granne. Lägenheten genomsyras till större delen av vacker fiskbensparkett, takhöjd och rosetter. Solen sipprar in från två väderstreck och ger den charmiga inredningen en lyster som är unik att skåda. Ett rymligt 30-talsinspirerande köket vetter mot den soliga innergården. Vardagsrummet är stort och välplanerat som på ett smidigt sätt kan användas som en sovrumsavdelning och en sällskapsavdelning. Lägenhetens 3-glasfönster ger denna lägenheten med bevarad charm en fridfull känsla. En ögonsten i bra läge helt enkelt där gammalt möter nytt. Måste ses på plats! Välkommen på visning!

Citadellsvägen 21B, Citadellskajen, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 12:10
Citadellsvägen 21B, Citadellskajen, Malmö kommun, bild 2
Citadellsvägen 21B, Citadellskajen, Malmö kommun, bild 3

Citadellsvägen 21B

Lägenhet
Citadellskajen, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
4 995 000 kr
83 m²
3 rum
vån 4/8
5 340 kr/mån
60 181 kr/m²

Välkommen till Citadellsvägen 21B! I ett fantastiskt läge mitt i centrala Malmö möts stadens puls och havets brus, parkernas grönska och stranden, samt det moderna och det historiska Malmö. Vi introducerar en exklusiv och generös lägenhet om hela 83 kvadratmeter, välplacerad på femte våningen med hiss från markplan, med en njutbar balkong i österläge som blickar ut över glittrande vatten. Lägenheten bjuder in till ljusa och luftiga utrymmen med en öppen planlösning som förenar köket och sällskapsrummet. Köket är stilrent och välutrustat med en elegant bänkskiva i kvartskomposit, vilket ger en modern touch till utrymmet. De generösa ytorna inbjuder till sociala tillställningar och ger en inbjudande känsla. Här kan du avnjuta exklusiva detaljer och extra bekvämligheter som förhöjer din vardag ytterligare. Sovrummet är smart planerat med utmärkta förvaringsmöjligheter i form av en walk-in-closet, vilket gör det lätt att hålla ordning och trivsel. Badrummet är stilrent helkaklat och utrustat med både tvättmaskin och torktumlare för extra bekvämlighet i vardagen, samt spotlights i taket för att skapa en ljus och trivsam atmosfär. Detta är en möjlighet att bli en del av ett nytt och spännande kvarter i en fantastisk miljö. I närheten av Citadellskajen finns attraktioner som Malmö Live, fiskehamnarna och saluhallen. Stranden på Ribersborg ligger bara några minuters promenad bort. Kommunikationerna är utmärkta och centralstationen ligger inom kort gångavstånd, vilket gör det enkelt att ta sig till Köpenhamn. Här kommer du att kunna njuta av en inspirerande boendemiljö. Gatan mellan kanalen och området där kvarteret byggs kommer att förvandlas till en trevlig promenadväg och öppna upp för restauranger, uteserveringar och butiker som kommer att fylla området med liv. Varmt välkomna!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Neptunigatan 61, Varvsstaden, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 11:40
Neptunigatan 61, Varvsstaden, Malmö kommun, bild 2
Neptunigatan 61, Varvsstaden, Malmö kommun, bild 3

Neptunigatan 61

Lägenhet
Varvsstaden, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
1 895 000 kr
33,2 m²
1 rum
vån 6/6
2 884 kr/mån
57 078 kr/m²

Välkommen till Neptunigatan 61! I Malmös mest efterfrågade kvarter har vi nöjet att erbjuda en superb etta! På femte våningen kan du uppleva välplanerade kvadratmeter som inkluderar ett elegant kök från Vedum, ett rymligt vardagsrum med solsäker söderbalkong och ett komplett badrum med tvättmaskin/torktumlare. Det generösa ljusinsläppet tillsammans med de stilfulla materialvalen skapar en behaglig boendemiljö med hög kvalitet. Denna attraktiva och växande stadsdel, intill en gågata och en glittrande kanal, erbjuder en idealisk plats att bo. Precis vid Malmö Saluhall, mellan stadskärnan och stranden, utvecklas en ny stadsdel. Här kombineras kanalernas charm med varvsmiljön, vilket resulterar i en unik blandning av byggnader och verksamheter. Neptuni Brygga ger dig närhet till centralstationen, universitetet, stadskärnan, havet och Ribban. Det är ett område där man lever ett modernt och aktivt stadsliv med ett brett utbud av restauranger och service precis runt hörnet från bostaden. Varmt välkommen till visningen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Östra ryttmästaregatan 15A, Slottsstaden, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 13:45
Östra ryttmästaregatan 15A, Slottsstaden, Malmö kommun, bild 2
Östra ryttmästaregatan 15A, Slottsstaden, Malmö kommun, bild 3

Östra ryttmästaregatan 15A

Lägenhet
Slottsstaden, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
2 195 000 kr
55 m²
2 rum
vån 4/4
3 943 kr/mån
39 909 kr/m²

Välkommen till Östra Ryttmästaregatan 15A! På ett fantastiskt läge, presenterar vi denna tvårumslägenhet på 55 kvadratmeter. Ett hem där fokus ligger på ljus och rymlighet. Interiören är genomgående attraktiv med materialval som skapar en harmonisk planlösning. Våningen imponerar med generösa sällskapsytor och ett genomgående ljusinsläpp. Vid entrén möts vi av en rymlig hall med avhängningsmöjligheter i garderob. Vackert parkettgolv lämpar sig perfekt med de ljusmålade väggarna och de härliga fönsterpartierna. Sällskapsrummet blir en naturlig plats för social samvaro och erbjuder plats för både matsalsmöblemang och soffgrupp. Från hallen fortsätter vi in i sovrummet, där vi finner en rymlig garderob med gott om plats för en bekväm dubbelsäng och sängbord. Med ett kök som både är smakfullt och praktiskt, skapar de ljusgråa köksluckorna en tilltalande och modern atmosfär. Här erbjuds generösa förvaringsmöjligheter och plats för ett mindre matbord. Från entré och hall når vi badrummet som är vitkaklat och stilfullt renoverat. Föreningens gård är ett fantastiskt komplement till bostaden. Här finner du en välskött gräsmatta och bekväma sittmöbler. Lätt att ta sig in och ut från bostaden under grillkvällen! Här tillhandahålls en central adress placerad intill klassiska gatustråk i Slottsstadens mysigaste delar. Runt hörnet lockar populära restauranger och stadens puls, dessutom finns många härliga grönområden och parker på direkt gångavstånd. Området tillhör ett av Malmös mest populära och är känt för sina många mysiga uteserveringar, parker och caféer. Här finns goda kommunikationsmöjligheter, matbutiker och med en kort promenad når vi Ribersborg och havet. Helt enkelt ett läge med utmärkta förutsättningar för att uppleva det bästa av Malmö. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Eslövsgatan 5, Västra Sorgenfri, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 14:40
Eslövsgatan 5, Västra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 2
Eslövsgatan 5, Västra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 3

Eslövsgatan 5

Lägenhet
Västra Sorgenfri, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
1 795 000 kr
48 m²
2 rum
vån 1,5/4
2 646 kr/mån
37 396 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma bostad och förening med låga lån och låg månadsavgift. Bostaden bjuder på en fin kombination av modernt kök och badrum som går väl ihop med de bevarade 30-talsdetaljerna. Höjdpunkten är det stora vardagsrummet med härligt ljuinsläpp och en grönskande vägg av syrener precis utanför. Många trevliga originaldetaljer, såsom brädgolv och lamprosett ger denna bostad hög trivselfaktor. Separat sovrum med plats för säng och förvaring. Bostaden har dessutom helkaklat renoverat badrum. Ett komplett boende i ett av Malmös mysigaste kvarter. Välkommen på visning! Ett stenkast från S:t Knuts mysiga kulturkvarter ligger Eslövsgatan på lugnt läge. Postadressen är Nobelvägen men den härliga, genomgående lägenheten ligger i bostadslängan mot Eslövsgatan som även blir den naturliga passagen in till huset. Här bor du nära stadens utbud, samtidigt som du kan nyttja områdets egna utbud av caféer, restauranger och små butiker. Personliga favoriter är Jord, gatans egna falafelställe, Spoonerys rustika fastfood, Söderberg och Saras fika och Floreras fantastika utbud av blommor. Flertalet loppisfavoriter finns också i området. På Cykelavstånd når du Ribban för bad och stadens övriga utbud samt Triangeln och Malmö Central.

  • Premium
Grynbodgatan 15D, Gamla Väster, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 10:20

Grynbodgatan 15D

Lägenhet
Gamla Väster, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
2 995 000 kr
52 m²
3 rum
vån 1/4
2 765 kr/mån
57 596 kr/m²

I hjärtat av Gamla Väster ligger denna smakfulla trea med skön citykänsla. Bostaden är belägen på attraktiv adress med omedelbar närhet till Lilla torg och stadens puls. Den nyrenoverade bostaden fördelar sig över 52 kvadratmeter med generös takhöjd som bidrar till en härlig och luftig känsla samt bra planlösning med stilsäkra materialval som är genomgående för hela bostaden. Kök och vardagsrum förenas i en social planlösning. Två sovrum som ligger vägg i vägg varav det ena med garderob och plats för dubbelsäng och det andra med plats för säng, skrivbord samt förvaringsmöjligheter. Badrummet är väl tilltaget med härlig hotellkänsla. På Grynbodgatan 15 bor du i Malmös mest efterfrågade kvarter med det bästa staden har att erbjuda precis utanför utanför porten. Ett stenkast från bostaden finner du grönskande Kungsparken som inbjuder till mysiga picknickstunder och ljuvliga promenader längs Malmös vackra kanal. I bostadens absoluta närområde finner du stort utbud av shopping, restauranger, caféer och underhållning. Närheten till Centralstationen och busshållplatserna vid Gustav Adolfs torg gör detta till ett utmärkt pendlingsläge. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Hiss
Rosengrens gata 7B, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun

Rosengrens gata 7B

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
2 495 000 kr
56 m²
2 rum
vån 4/4
4 278 kr/mån
44 554 kr/m²

Bara några meter från havet ligger Rosengrens gata och denna fina lägenhet med inglasad balkong med havsutsikt. Här bor du i en ljus gavellägenhet med fönster i två väderstreck. Kök och vardagsrum ligger i öppen social planlösning och sovrummet rymmer både dubbelsäng och förvaring i en stor skjutdörrsgarderob. Trots det attraktiva läget nere vid vattnet så är boendet väldigt lugnt och det finns ingen trafik utanför. I föreningen finns övernattningsrum om man har gäster, och vill man spontant träffa grannar i området kan man gå ner till boulebanan som är öppen för alla. Limhamns Sjöstad har under senare år genomgått en stor utveckling som lockar allt fler av stadens invånare. Området expanderar ännu och nyligen öppnades bl.a. en stor Ica på Geijersgatan. Tack vare minimalt trafikflöde bland bostäderna är det många familjer och djurvänner som söker sig hit. Här blir varje dag en dag vid havet! För pendlaren tar man sig snabbt och smidigt till Hyllie Station och Öresundsbron om så önskas. HSB Brf Kaptenen - Friköpt mark (ej tomträtt) - Gemensamma avtal för el och bostadsrättsförsäkring - Övernattningsrum för gäster

  • Balkong
  • Hiss
Formgatan 3, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 14:45
Formgatan 3, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 2
Formgatan 3, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 3

Formgatan 3

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
3 195 000 kr
97 m²
4 rum
vån 1/5
6 733 kr/mån
32 938 kr/m²

Välkommen till Formgatan 3! På första parkett, en halvtrappa upp välkomnar denna magiska familjefyra i mycket elegant utförande! Hemmet ligger på eftertraktat hörnläge vilket ger ett härligt ljusinsläpp och tack vare det fria läget är insynen minimal. Här avnjuts en härlig balkong i fri och luftig vy, ett kvalitetskök från Vedum med komplett maskinpark, en öppen och social planlösning, både badrum med egen tvättutrustning och gäst-WC. Det är få förunnat att kunna bo så nära vattnet. En kort promenad bort väntar havet och de härliga morgon- och kvällsdoppen, där man även kan följa fiskebåtarna ut mot Öresund för att sedan se sjöscouterna öva under dagen och för den aktiva finns både härliga promenadstråk och cykelvägar mot både Ribersborg och Bunkeflostrand. Förutom en trivsam bostad på ett eftertraktat läge, får ni även en engagerad förening som bidrar till en gemytlig stämning. Kort och gott ett hem för livsnjutaren som vill ha ett bekvämt och bekymmersfritt boende med närhet till hav, citypuls och all tänkbar service.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Grynbodgatan 15E, Gamla Väster, Malmö kommun
Grynbodgatan 15E, Gamla Väster, Malmö kommun, bild 2
Grynbodgatan 15E, Gamla Väster, Malmö kommun, bild 3

Grynbodgatan 15E

Lägenhet
Gamla Väster, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
2 895 000 kr
54 m²
2 rum
vån 4/4
3 394 kr/mån
53 611 kr/m²

Välkommen till Grynbodgatan 15E! I den charmiga stadsdelen Gamla Väster introducerar vi nu denna eleganta tvårumslägenhet som renoverades 2022. På översta våningen hälsas vi välkomna av en modern och unik planlösning, genomgående enhetligt golv och ljusa ytskikt. Det sociala vardagsrummet utgör hjärtat av bostaden och erbjuder gott om plats för både sittgrupp och matplats, vilket gör det perfekt för både middagar med vänner och mysiga kvällar hemma. Dessutom erbjuder köket smakfull och tidlös design samt praktiska funktioner. Lägenheten inkluderar även ett rymligt sovrum med generösa förvaringsmöjligheter samt en walk-in-closet. Badrummet är helkaklat i stilfullt utförande med plats dusch, wc och kommod. I Gamla Väster bor du i en lugn och fridfull miljö med kullerstensbeklädda gator, mitt i stadens centrum. Här har du närhet till stadens pulserande liv, restauranger, grönskande parker, nattliv och shopping, allt inom bekvämt gångavstånd. Varmt välkommen till visningen!

  • Premium
  • Hiss
Ångfärjekajen 12, Varvsstaden, Malmö kommun
  • Mån 29 apr kl 17:00
Ångfärjekajen 12, Varvsstaden, Malmö kommun, bild 2
Ångfärjekajen 12, Varvsstaden, Malmö kommun, bild 3

Ångfärjekajen 12

Lägenhet
Varvsstaden, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
7 695 000 kr
93 m²
4 rum
vån 4/5
5 179 kr/mån
82 742 kr/m²

Välkommen till Ånfärjekajen 12! Stig in i din drömbostad vid Brf Fyrskeppet och upplev det ultimata stadsboendet. Denna magnifika 4:a på fjärde våningen tar din livsstil till nya höjder med enastående lyx och bekvämlighet. Storslagenheten börjar redan vid dörren, där du välkomnas av ett hem som genomsyras av påkostade tillval och exklusiva detaljer. Med dubbla balkonger kan du njuta av solen och den friska luften med en panoramautsikt över den gnistrande kanalen, som erbjuder en ständigt föränderlig teater av stadens liv och rörelse. Inuti bostaden öppnar sig ett elegant och välplanerat utrymme som är utformat för både komfort och elegans. Här möts du av högkvalitativa materialval och moderna finishar som skapar en atmosfär av sofistikerad lyx. Den generösa planlösningen ger dig gott om utrymme att leva och umgås, med stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus och ger rummen en känsla av ljus och rymd. Köket från Vedum är utrustat med moderna maskiner och stilrena ytor där matlagning blir en njutning. De rymliga sovrummen skapar en fridfull och avkopplande miljö, idealisk för att återhämta sig efter en intensiv dag. Badrummen är elegant utformade med omsorgsfullt valda detaljer som ger en känsla av förfinad elegans och erbjuder allt man kan önska sig för en lyxig upplevelse. Att bo på Brf Fyrskeppet är att leva livet på stadens absoluta topplägen, där varje dag är fylld med möjligheter till äventyr och upptäckter. Med närheten till stadens bästa restauranger, butiker och kulturella sevärdheter är allt du behöver inom räckhåll, samtidigt som du kan njuta av lugnet och stillheten i din egen lyxiga oas. Varmt välkommen att boka en visning och upptäck allt detta fantastiska hem har att erbjuda!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Packhusgatan 23B, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun

Packhusgatan 23B

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
3 150 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/6
5 470 kr/mån
39 873 kr/m²

På havsnära läge intill sjöstadens mysiga kajpromenad välkomnar en stilsäker trea med utmärkt planlösning och västerbalkong. Bostadens 79 rymliga kvadratmeter fördelar sig över trivsamma sällskapsytor i semiöppen anslutning till köket från Vedum, två bra sovrum, optimala förvaringslösningar samt badrum med tvätt. Njut av påkostade inredningsval så som skogsgröna köksluckor, bänkskiva i sten, fint parkettgolv och spröjsade fönster. Här bor du i ett bekvämt och modernt område med underbara omgivningar och bra kommunikationer. På promenadavstånd nås badplatser, småbåtshamn samt Ribersborgs vidsträckta strand och grönytor. I området finns ett bra utbud av restauranger, caféer och matbutiker samtidigt som närheten till Limhamns Centrum och dess utbud underlättar vardagen. I föreningen finns faciliteter som anlagd innergård, pergola, gästlägenhet, cykelparkering och bilpool. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Isbergs Gata 4, Dockan, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00

Isbergs Gata 4

Lägenhet
Dockan, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
3 795 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/8
4 715 kr/mån
47 438 kr/m²

På härliga Dockan finner vi denna ljusa och välplanerade trerumslägenhet. Lägenheten är belägen på andra våningen i huset med hiss från markplan. Bostaden erbjuder ljuvlig balkong mot den lugna innergården. Den ljusa känslan förstärks av stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp. Kök och vardagsrum länkas samman i en öppen planlösning. Köket erbjuder en smakfull inredning. Här finns goda förvaringsmöjligheter. Sällskapsdelen erbjuder plats för såväl soffgrupp som matplats. Härifrån nås den stora gårdsvända balkongen. I lägenheten finns även två rymliga sovrum som båda rymmer plats för dubbelsäng och förvaring. Bostaden pryds genomgående av vacker parkett och väggarna är ljusa och släta. Utöver detta erbjuder bostaden ett rymligt badrum. Här bor du i en solid förening på havsnära läge alldeles intill Dockans trevliga utbud av restauranger, butiker och caféer. Lägenhetens attraktiva läge erbjuder närhet till city och centralstationen. Kommunikationer finns på bekvämt promenadavstånd. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 75