Bjurfors Bjärred

Bjurfors Bjärred

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Ljunghustorget 4, Habo Ljung, Lomma kommun

Ljunghustorget 4

Villa
Habo Ljung, Lomma kommun
Bjurfors Bjärred
7 495 000 kr
145 + 78 m²
5 rum
1 111 m² tomt

Tilltalande villa med fullt utrustat gästhus belägen på attraktivt och lugnt läge i populära Habo Ljung. Här bor man mycket bra med närhet till havet, badbrygga, golfbana och rekreationsområde. Villan har en boyta om ca 145 kvm fördelad på 5 rum varav 2-3 sovrum samt källare om ca 78 kvm. Gästhuset som är ca 38 kvm är i bra skick. Här finns ett kök, helkaklat badrum med dusch och ett stort vardagsrum med skjutdörrsparti ut mot uteplats. Huvudbostaden har ett arbetskök med granitbänkar och stort matrum med skjutdörrsparti ut mot uteplats och trädgård. Stort och ljust vardagsrum med öppen spis. På entréplan finns även ett stort sovrum samt ett helkaklat badrum. En halvtrappa upp finns ett allrum som även kan nyttjas som sovrum. En halvtrappa ner finns ett fint sovrum som har terrassdörrar ut mot uteplats och trädgård. Källaren består av ett helkaklat badrum, hall och gillestuga med klinkergolv, tvättstuga, förråd och pannrum. Det finns en villaförening i Habo Ljung som bland annat arrangerar midsommarfirande, kräftskiva samt sköter om föreningens badbrygga. Via villaföreningen finns även möjlighet att hyra båtplats vid bryggan. Välkommen på visning!

Paulus väg 8, Barsebäcksby, Kävlinge kommun
Paulus väg 8, Barsebäcksby, Kävlinge kommun, bild 2
Paulus väg 8, Barsebäcksby, Kävlinge kommun, bild 3

Paulus väg 8

Villa
Barsebäcksby, Kävlinge kommun
Bjurfors Bjärred
4 895 000 kr
107 m²
3 rum
469 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva denna nybyggda och friliggande 1-plansvilla om 107 kvm med inredningsbar vind som kan ge ytterligare 56 kvm boyta. Huset erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, 2-3 sovrum, badrum med dusch, rymlig och välkomnande hall samt en generös tvättstuga. Integrerat och isolerat garage om ca 19,5 kvm. Vattenburen värme med låg energiförbrukning. Hörntomt om 480 kvm. Köket har inredning från Älvsbyhus med vita luckor och grå/svart bänkskiva i laminat. Köksö med plats för två barstolar. Utrustningen består av induktionshäll, mekanisk fläkt, inbyggd varmluftsugn, inbyggd mikrovågsugn, diskmaskin, kyl och frys. Alla maskiner är av märket Elektrolux. Badrummet har en grå våtrumsmatta och väggarna är klädda med vit Fibo-Trespo. Här finns wc, tvättställ med vit kommod, badrumsskåp med belysning, dusch med glasdörrar, väggskåp, infällda spotlights samt ett fönster. Den generösa tvättstugan har grå våtrumsmatta och utgång till det isolerade garaget. I tvättstugan finns bland annat bänkskiva i grå/svart laminat, tvättmaskin (Elektrolux), torktumlare (Elektolux), tvättho, förvaringsskåp samt Nibe frånluftsvärmepump. Alla vistelserum har vitlaserat trägolv och vitmålade väggar. I den inredningsbara ovanvåningen ingår bland annat trappa, fönster, underlagsgolv samt förberedelser för vvs, el, data och TV. Kostnaden för att inreda ovanvåningen blir därför låg oavsett om du väljer att bygga själv eller om du låter någon annan göra det. Följande tillval har gjorts i huset: 1 Hårdgjord uppfart om ca 50 kvm 2. Hårdgjord stig till entrén 3. Oinredd ovanvång med förberedelse enligt standard 4. Förberett för fiber 5. Möbelpaket 900 i badrum 6. Gråa takpannor i betong 7. Takkupa 8. Maskinpaket i tvättstuga I närområdet finns skola och förskola inom gångavstånd och havet ligger endast ett par kilometer bort. På kort avstånd har du också Center Syd med allt vad du behöver. Barsebäcks Golf & Country Club når du på 5 minuter med bil. Pendlar du så går det snabbt och lätt att ta sig ut på motorvägen.

  • Premium
Malmövägen 13, Löddeköpinge, Kävlinge kommun
  • Sön 21 apr kl 14:15
Malmövägen 13, Löddeköpinge, Kävlinge kommun, bild 2
Malmövägen 13, Löddeköpinge, Kävlinge kommun, bild 3

Malmövägen 13

Villa
Löddeköpinge, Kävlinge kommun
Bjurfors Bjärred
4 500 000 kr
126 m²
4 rum
617 m² tomt

Mycket charmig och fräsch 1-plansvilla med inredd vind uppförd i slutet av 1800-talet på tomt om 617 m². Huset har genomgått omfattande en invändig totalrenovering 2022-2024 som bl.a innefattar kök, badrum, tvättstuga, toalett, värmesystem och ytskikt. Boytan om 126 m² är fördelad på 4 rum varav 3 sovrum samt en möblerbar hall på vindsplan. Fungerande kakelugn i vardagsrummet. Halva vindsplanet är oinrett men är möjligt att inreda för den som behöver större. Uppvuxen och prunkande trädgård med stensatt uteplats i sydväst. Separat förrådsbyggnad om 28 m². Mindre källardel (lågt i tak). Vattenburen värme med mycket låg förbrukning. Välkomna till ett oerhört gemytligt boende!

  • Premium
Anders möllares väg 40, Bjärred - Borgeby, Lomma kommun
Anders möllares väg 40, Bjärred - Borgeby, Lomma kommun, bild 2
Anders möllares väg 40, Bjärred - Borgeby, Lomma kommun, bild 3

Anders möllares väg 40

Villa
Bjärred - Borgeby, Lomma kommun
Bjurfors Bjärred
6 200 000 kr
174 m²
6 rum
976 m² tomt

Mycket väldisponerad och fräsch 1,5-plans familjevilla belägen på återvändsgata i populära Borgeby. Lättskött tomt i sydvästläge om hela 976 m². Boytan om 174 m² är fördelad på 6 rum varav 4-5 sovrum. Kök och vardagsrum med utgång till uteplats i sydväst. Möjligt att öppna upp mellan köket och vardagsrummet för den som önskar en öppen planlösning. Två nyrenoverade och helkaklade badrum. Tvättstuga med separat groventré. Nytt yttertak och nya fönster. Garage och nyanlagd uppfart med plats för totalt tre bilar. Mycket barnvänligt läge med bilfritt och kort promenadavstånd till skola och förskola.

  • Premium
Trollsjövägen 55, Bjärred - Sjösidan, Lomma kommun
  • Ons 24 apr kl 16:30
Trollsjövägen 55, Bjärred - Sjösidan, Lomma kommun, bild 2
Trollsjövägen 55, Bjärred - Sjösidan, Lomma kommun, bild 3

Trollsjövägen 55

Villa
Bjärred - Sjösidan, Lomma kommun
Bjurfors Bjärred
5 750 000 kr
127 m²
5 rum
335 m² tomt

På Bjärreds sjösida ligger denna välplanerade och fräscha 1,5-plansvilla på insynsfri hörntomt 335 m² som vetter mot grönområde. Boytan om 127 m² är fördelad på 5 rum varav 4 sovrum. Rymligt kök med inredning i bok. Badrum och gästwc med dusch är båda helkaklade med klinkergolv och golvvärme. Tvättstuga med separat groventré. Fristående förråd. Garage i länga. Bilfritt område med gångavstånd till skola och förskola gör detta boende perfekt lämpat för barnfamiljen. Välkomna på visning!

  • Premium
Amiralsvägen 6, Bjärred - Löddesnäs, Lomma kommun

Amiralsvägen 6

Villa
Bjärred - Löddesnäs, Lomma kommun
Bjurfors Bjärred
5 600 000 kr
165 m²
5 rum
315 m² tomt

Fräscht och välplanerat 1,5-planshus på Löddesnäs med lättskött och insynsfri västertomt om 315 m² som vetter mot grönområde. Boytan om 165 m² är fördelad på 5-7 rum varav 3-5 sovrum. Fräscht kök med burspråk och vit inredning i öppen planlösning med vardagsrummet. Det rymliga och ljusa vardagsrummet i vinkel har utgång till trädäcket. Två helkaklade badrum med klinkergolv. Tvättstuga med separat groventré. Stort delvis överbyggt trädäck samt stenlagd uteplats med spa, båda i väster. Förråd om hela 50 ². Stensatt uppfart med plats för två bilar. Närhet till skola, förskola, kommunikationer och till strandpromenaden.

  • Plus
Södra Västkustvägen 24, Bjärred - Gamla Bjärred, Lomma kommun
  • Budgivning pågår
Södra Västkustvägen 24, Bjärred - Gamla Bjärred, Lomma kommun, bild 2
Södra Västkustvägen 24, Bjärred - Gamla Bjärred, Lomma kommun, bild 3

Södra Västkustvägen 24

Villa
Bjärred - Gamla Bjärred, Lomma kommun
Bjurfors Bjärred
27 000 000 kr
528 m²
11 rum
4 667 m² tomt

Himlen har lagt sig som en rosaskimrande ridå över Öresunds salta hav medan solen så sakta närmar sig horisonten. En svag bris får trädkronorna att dansa lojt i takt med vinden. Från den upplysta altanen stämmer sommarkvällens fågelsång in till gästernas sorl. Villa Haga som är ett självklart inslag i Gamla Bjärreds miljö reser sig knappt 200 meter från vattenbrynet med en grönskande inramning av buxbom och höga träd. Villan från 1897 har bevarats ömt under åren och väcker stor uppmärksamhet med sin pampiga arkitektur som är en komposition av jugend och nationalromantik. Fastigheten var den andra i raden av sommarvillor som uppfördes vid havet på uppdrag av konsul Wilhelm Westrup och hans hustru Gudrun. Bakom ritningarna stod arkitekt Theodor Wåhlin som även står bakom Hippodromen i Malmö. Vid denna tid sträckte sig tomten hela vägen ner till stranden i väster med en tillhörande trädgårdsmästarbostad. Villan har nästan uteslutande varit privatbostad, bortsett från en tid som värdshus under 1970-talet. Uttrycket är tidstypiskt med vaniljvit slätputsad fasad, brunmålat korsvirke, valmat mansardtak, balkonger, veranda och småspröjsat glas. Entrésidan är traditionellt utformad med en grusad uppfart med prydnadsträd och formklippta buskar. På baksidan, mot havet, domineras trädgårdsmiljön av grönskande ytor, väldoftande blomsterprakt, terrasser och ett insynsskyddat poolområde. Altaner och balkonger nås från samtliga plan. Interiört överraskar rum efter rum med häpnadsväckande, slottslika originaldetaljer; dekorativa snickerier i mahogny, stjärnparkett, kassettak, kakelugnar, bröstpaneler med reliefer, spegeldörrar, hiss, kolonner, stuckaturer och listverk. Listan är lika lång som den är imponerande. Stilspråket är genomgående tidstroget, även i rummen med moderna funktioner såsom badrum, kök och sovrum. Allt förmedlar samma känsla som ursprunget. Den totala boytan om 528 kvm fördelas på tre våningsplan. Entréplan har flera vackra sociala rum såsom musikrum, sal, matsal, bibliotek samt kök med matplats. Utöver dem, finns ett sovrum, gäst-wc, grovkök samt den karaktäristiska hissen som är helt i originalutförande och tar dig mellan våningsplanen. Det andra våningsplanet rymmer ett allrum, badrum, två sovrum och ett sällskapsrum med utgång till balkong med fri havsutsikt. På det översta planet finns ytterligare två sovrum samt ett gym med anslutande badrum och en bastu. Samtliga kakelugnar på entréplan och våning två är renoverade och brukbara. De stora ytorna till trots förmedlar huset en varm, trivsam atmosfär hela vägen igenom. Ett havsnära hem med själ och historia.

  • Premium
Bjerehov 1B, Bjärred - Bjerehov, Lomma kommun
  • Budgivning pågår
Bjerehov 1B, Bjärred - Bjerehov, Lomma kommun, bild 2
Bjerehov 1B, Bjärred - Bjerehov, Lomma kommun, bild 3

Bjerehov 1B

Lägenhet
Bjärred - Bjerehov, Lomma kommun
Bjurfors Bjärred
2 850 000 kr
100 m²
4 rum
vån 1/2
7 022 kr/mån
28 500 kr/m²

Fräsch och mycket väldisponerad marklägenhet belägen på en gavel i populära Bjerehovsområdet. Boytan om 100 kvm är fördelad på 4 rum varav 3 sovrum. Lägenheten är i mycket bra skick med två helkaklade badrum och fräscht kök med utgång till uteplats i söderläge. Väldigt välskött förening med fantastiskt trevlig gårdsmiljö. Här finns festlokal, bastu, solarium och gym mm. Centralt läge i Bjärred med promenadavstånd till skola, service, affärer, kommunikationer och strandpromenaden.

  • Premium
  • Uteplats
Holländarehusvägen 54, Bjärred - Löddesnäs, Lomma kommun
  • Budgivning pågår
  • Lör 27 apr kl 13:00
Holländarehusvägen 54, Bjärred - Löddesnäs, Lomma kommun, bild 2
Holländarehusvägen 54, Bjärred - Löddesnäs, Lomma kommun, bild 3

Holländarehusvägen 54

Villa
Bjärred - Löddesnäs, Lomma kommun
Bjurfors Bjärred
5 290 000 kr
142 m²
5 rum
324 m² tomt

Trevlig och väldisponerad 1,5-plansvilla i fint och välhållet skick på fantastiskt läge med utsikt över Öresund, ängar, Löddeå och Vikhög. Boytan om 142 kvm är fördelad på 5 rum varav 3-4 sovrum. Två helkaklade badrum från 2003 respektive 2011. Fönster från 1999/2001. Stort och ljust vardagsrum samt allrum på övre plan med stora takfönster som ger en underbar utsikt. Fin och insynsskyddasd trädgård i söderläge. Isolerat förråd om ca 15 kvm. Bilfritt och barnvänligt område. Gångavstånd till skola och förskola utan att behöva korsa någon bilväg. Garage i länga.

  • Premium
Svalvägen 74, Bjärred - Alfredshäll, Lomma kommun
Svalvägen 74, Bjärred - Alfredshäll, Lomma kommun, bild 2
Svalvägen 74, Bjärred - Alfredshäll, Lomma kommun, bild 3

Svalvägen 74

Radhus
Bjärred - Alfredshäll, Lomma kommun
Bjurfors Bjärred
5 695 000 kr
128 + 29 m²
4 rum
450 m² tomt

Välrenoverat och smakfullt 1-plans atriumhus beläget på populära och barnvänliga Alfredshällsområdet i Bjärred. Den välplanerade boytan om 128 kvm är fördelad på 4 rum varav 3 sovrum. Huset har renoverats löpande sedan 2008 och är i bra skick såväl invändigt som utvändigt. Här erbjuds bl.a. ett välutrustat kök med inredning från Ikea med vita luckor, rymligt och ljust vardagsrum med braskamin och stora fönster mot den fina och insynsskyddade trädgården om 450 kvm, två helkaklade och fina badrum från 2011 och 2000 samt en fräsch tvättstuga som renoverades 2015. Integrerat garage/förråd om 29 kvm. Övervägande isolerglasfönster från 2008 och 2010. Inglasat uterum. Promenadavstånd till skola och förskola. Välkommen på visning!

  • Premium
Lobovägen 11, Bjärred - Sjösidan, Lomma kommun
Lobovägen 11, Bjärred - Sjösidan, Lomma kommun, bild 2
Lobovägen 11, Bjärred - Sjösidan, Lomma kommun, bild 3

Lobovägen 11

Villa
Bjärred - Sjösidan, Lomma kommun
Bjurfors Bjärred
7 800 000 kr
145 m²
6 rum
277 m² tomt

Detta stilrena och läckra 2-plans kedjehus uppfördes 2006 och är beläget på Bjärreds sjösida. Lättskött och insynsfri västertomt om 277 m² med pool. Ventilerad fasad från 2013. 6 rum varav 4 sovrum. Stora fönsterpartier från golv till tak ger ett härligt ljusinsläpp. Kök med vit inredning från HTH, 2 helkaklade badrum och tvättstuga med separat groventré. Stort härligt vardagsrum i vinkel. Carport och uppfart med plats för 2 bilar. Förråd. Närhet till skola, dagis, affärer, kommunikationer och strandpromenaden. Välkomna till ett härligt boende med minimalt underhåll och i inflyttningsklart skick.

  • Premium
Östra Kennelvägen 29, Bjärred - Gamla Bjärred, Lomma kommun
Östra Kennelvägen 29, Bjärred - Gamla Bjärred, Lomma kommun, bild 2
Östra Kennelvägen 29, Bjärred - Gamla Bjärred, Lomma kommun, bild 3

Östra Kennelvägen 29

Villa
Bjärred - Gamla Bjärred, Lomma kommun
Bjurfors Bjärred
5 995 000 kr
104 m²
4 rum
669 m² tomt

Nu finns en sällsynt möjlighet att förvärva detta 1-plans kedjehus (gavelhus) på ett mycket bra läge ett stenkast från havet i Bjärreds gamla del. Boytan om 104 kvm är fördelad på 4 rum varav 3 sovrum. Huset har renoverats invändigt under 2017. Insynsskyddad tomt om 669 kvm i söderläge. Garage och carport.

  • Premium
Öresundsvägen 3B, Bjärred - Gamla Bjärred, Lomma kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Öresundsvägen 3B

Villa
Bjärred - Gamla Bjärred, Lomma kommun
Bjurfors Bjärred
8 450 000 kr
148 m²
6 rum
850 m² tomt

Fräscht och mycket väldisponerad 1- plansvilla belägen i hjärtat av gamla Bjärred på insynsfri tomt om 850 m². Boytan om 148 m² är fördelad på 6 rum varav 4 sovrum. Öppen planlösning mellan kök, matplats och allrum med braskamin. Kök från Ballingslöv med vita luckor och bänkskivor i svart granit. Två helkaklade badrum och separat tvättstuga som nyligen renoverats. Vardagsrum som går stänga till med praktiska skjutdörrar. Separat groventré med utgång till carporten. Två inglasade uterum och två stora trädäck varav ett med nedsänkt spa. Garage och förråd. Närhet till affärer, restauranger, skola, dagis, kommunikationer och till strandpromenaden. Mycket låg energiförbrukning.

Trädgårdsvägen 5, Bjärred - Gamla Bjärred, Lomma kommun

Trädgårdsvägen 5

Villa
Bjärred - Gamla Bjärred, Lomma kommun
Bjurfors Bjärred
11 800 000 kr
195 m²
6 rum
1 121 m² tomt

Topprenoverad och mycket väldisponerad 1-plans poolvilla belägen i hjärtat av gamla Bjärred på insynsfri södertomt om 1.121 m². Boytan om 195 m² är fördelad på 6 rum varav 4 sovrum. Praktisk barnavdelning med 2 sovrum, allrum och eget badrum. Stort vardagsrum i öppen planlösning med köket. Master bedroom med eget badrum och egen walk in closet. 2 helkaklade badrum samt gästtoalett. Tvättstuga med separat groventré. Inglasat uterum och spa. Kort promenadavstånd till skola, förskola, affärer och kommunikationer.

Östra Kennelvägen 15, Bjärred - Gamla Bjärred, Lomma kommun

Östra Kennelvägen 15

Villa
Bjärred - Gamla Bjärred, Lomma kommun
Bjurfors Bjärred
11 800 000 kr
187 m²
5 rum
990 m² tomt

Välkommen till denna representativa och moderna familjevilla byggd 2017 i bästa stenmaterial. Villan är attraktivt belägen i Bjärreds gamla del med närhet till havet och strandpromenaden. Boytan om 187 kvm som erbjuder en modern och planlösning mellan kök och vardagsrum, 4 bra sovrum, walk in closet, 2 rymliga badrum samt tvättstuga med egen groventré. Härliga sällskapsytor, generös takhöjd och stora fönsterpartier skapar en fantastisk rymd och ljus till bostaden. Smakfullt kök från HTH med generös köksö och takhöjd som imponerar både i köket och vardagsrummet. Lägg därtill vattenburen golvvärme i hela huset, ett generöst trädäck i soligt västerläge samt låga driftkostnader så har man en boendekvalité utöver det vanliga. Trädgårdstomt om 990 kvm i bästa västerläge. Biluppställningsplats om 125 kvm. Fastigheten går även att köpa i bolagsform. Kontakta fastighetsmäklaren för visning!

Visar alla 15