Bjurfors Torslanda

Bjurfors Torslanda

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Sillviks Havskoloni  lott nr 145, Torslanda - Lilleby, Göteborgs kommun
  • Ons 1 maj kl 13:00
Sillviks Havskoloni  lott nr 145, Torslanda - Lilleby, Göteborgs kommun, bild 2
Sillviks Havskoloni  lott nr 145, Torslanda - Lilleby, Göteborgs kommun, bild 3

Sillviks Havskoloni lott nr 145

Fritidshus
Torslanda - Lilleby, Göteborgs kommun
Bjurfors Torslanda
2 895 000 kr
50 + 38 m²
3 rum

Välkommen till en sommaridyll omgiven av både natur och hav. Bostaden är totalt nyrenoverad samt tillbygg med ca 10kvm. Här har man renoverat med varsamhand som skapat ett nytt smakfullt hem för den kräsna. Här erbjuds två fina sovrum, helkaklat modernt badrum. Övre plan öppnar upp till härliga vyer mot havet samt området och tack vare den trevliga takhöjden upplevs övre plan väldigt rymligt. Smakfullt kök med fina detaljer som vinkyl, integrerade kyl/frys samt diskmaskin. Här finner du en vacker och rogivande omgivning med flera motionsslingor och promenadstråk runt knuten, samt salta bad från både strand, klippor, bryggor och stegar. På väg hem från badet kan man ta en fika eller en bit mat på Carls Café & Bistro på den stora terrassen och titta ut över havet och skärgården .

  • Premium
Altarbacken 7, Torslanda - Lilleby, Göteborgs kommun
  • Tor 25 apr kl 17:30
Altarbacken 7, Torslanda - Lilleby, Göteborgs kommun, bild 2
Altarbacken 7, Torslanda - Lilleby, Göteborgs kommun, bild 3

Altarbacken 7

Villa
Torslanda - Lilleby, Göteborgs kommun
Bjurfors Torslanda
8 100 000 kr
170 + 30 m²
5 rum
1 011 m² tomt

Nu har vi nöjet att kunna erbjuda ett boende i en stor vacker villa med dubbelgarage. En smakfull och enhetlig interiör med en öppen och ljus planlösning med stora fönsterpartier som skapar ljus samt ryggåstak i sociala delarna vilket ger en härlig rymd för hela bostaden. Köket är en dröm för dig som gillar matlagning och umgänge. Sällskapsrummet ligger i direkt anslutning till köket och erbjuder både matplats och ytor för en stor inbjudande sittgrupp. Stenlagda uteplatser löper runt villan som kopplar samman inne och utelivet om sommaren. Här finns idag två sovrum varav ett är inrett som klädkammare men med de generösa ytorna så kan man lätt få två sovrum till om så önskas för familjen. Bostaden erbjuder även klädkammare, härliga ytor för klädvård, och ett rymligt badrum. Dubbelgarage där både bilar och hobbyverksamhet får plats om så önskas. Villan har en klassisk arkitektur med underhållsfritt tegel samt fönsterbrädor i granit vilket ger en exklusiv känsla. De stora uteplatserna i sten och den välplanerade trädgården erbjuder verkligen något extra med sitt soliga och höga läge. Skola och dagis finns på promenadavstånd. Omgivningarna erbjuder en vacker miljö för promenad och motion. Havet finns på cykelavstånd med fina bad och klippor.

  • Premium
Dörjevägen 4B, Fotö, Öckerö kommun
  • Sön 21 apr kl 11:00

Dörjevägen 4B

Radhus
Fotö, Öckerö kommun
Bjurfors Torslanda
7 495 000 kr
157 + 27 m²
6 rum
217 m² tomt

Här finner man en bostad utöver det vanliga, där varje dag inramas av en magnifik havsutsikt i flera väderstreck. Här kan du följa havets skiftande årstider i både storm och solsken. Beläget nära solvarma klippor erbjuder detta hem inte bara en spektakulär utsikt utan även möjligheten till uppfriskande kvällsdopp, med båtar som sakta glider förbi, och med avslutning på uteplatsen som omfamnar huset från två sidor. Steg in i denna stilfulla bostad och möts av en entré med en takhöjd på 2,5 meter, vilket genast ger en känsla av rymd och välbefinnande. De sociala ytorna bjuder in till samvaro, med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som badar i naturligt ljus från de stora fönsterpartierna. På detta plan finner du också ett bekvämt sovrum komplett med garderober samt ett stilrent badrum, vars klassiska färger ger en tidlös atmosfär. Övre planet nås via en stilren trappa i vitt, där ett stort och ljust allrum välkomnar dig med plats för familj och vänner att samlas. Här finns även möjlighet att skapa ytterligare ett rum om så önskas. Andra våningen rymmer också ett stort sovrum samt ett smakfullt utformat badrum, komplett med både badkar och dusch, i stilrena färger av vitt och grått. I källarplanet finns en en rymlig tvättstuga med alla bekvämligheter, en generös hall med praktiska skjutdörrsgarderober och extra förvaringsutrymmen under trappan. Här finns också en separat lägenhet med egen ingång, perfekt för gäster eller för uthyrning. Den välplanerade lägenheten erbjuder ett kombinerat kök och vardagsrum, ett mysigt sovrum med tillhörande klädkammare samt ett modernt badrum med dusch och tvättmaskin. Här erbjuds du en livsstil som få har förmånen att uppleva - en plats vid havet med strålande havsutsikt i ett modern och smakfullt boende.

  • Plus
  • Energieffektiv
Dörjevägen 6, Fotö, Öckerö kommun
  • Sön 28 apr kl 13:30
Dörjevägen 6, Fotö, Öckerö kommun, bild 2
Dörjevägen 6, Fotö, Öckerö kommun, bild 3

Dörjevägen 6

Villa
Fotö, Öckerö kommun
Bjurfors Torslanda
11 500 000 kr
266 m²
8 rum
539 m² tomt

Idylliska skärgårdsön Fotö med drygt 600 fastboende ligger söder om Hönö – en bro förbinder de båda öarna. Här finns bland annat en levande båthamn och på mjukt formade granitklippor klättrar de stora, vita skärgårdsvillorna. På ett av öns högsta klipplägen tronar denna traditionella trävilla som är omfamnad av trädäck och med glaspartierna vända mot solnedgången. Det höga läget ger fint insynsskydd och, på husets baksida breder det orörda bohusländska granitberget ut sig. På tomten finns också möjlighet till egen odling om man så önskar. Via flera fönsterpartier, terrasser och balkong är panoramautsikten fri mot bland annat Hönö Klåva och Göteborg, där Karlatornet syns sticka upp. Villans mellanplan är socialt och helt i öppen planlösning och får kaskader av ljus från alla väderstreck. Arkitekturen är tidlöst blond och ren med bitvis nästintill heltäckande glaspartier mot havet och med ett vackert ekgolv som flyter ut under det höga taket. På detta plan ryms matsal, kök, vardagsrumsdel samt bibliotek. Transparensen mot havsdoft, klippor och solnedgång blir given via de stora träterrasserna som tar över efter sällskapsytorna och omfamnar stora delar av villan. Det höga läget och klipporna skapar här en insynsskyddad miljö med sol hela dagen och ljudet från havet. I det översta planet finns ett allrum med öppet upp till nock och burspråk i fritt västerläge och med obruten horisont. Här uppe finns även en sovrumsavdelning och badrum. I källarplanet med egen entré finns möjlighet till uthyrning, generationsboende eller eget företagande i två rum och en hall. Här nere är det förberett för badrum och ett av rummen har ett pentry. Villan har bland annat fyra sovrum, två stilrena badrum, hörnbadkar, exklusivt kök med vitvaror från Miele och inredning från Gaggenau, kamin, öppen spis, stora terrassytor, tre terrassbalkonger, sällskapsytor på två plan, parkering och förrådsbyggnad. Centrala Göteborg når du med bil på cirka 50 minuter.

  • Premium
Myrbostigen 9A och 9B, Torslanda - Andalen, Göteborgs kommun

Myrbostigen 9A och 9B

Villa
Torslanda - Andalen, Göteborgs kommun
Bjurfors Torslanda
8 495 000 kr
259 m²
9 rum
884 m² tomt

Välkommen till denna unika fastighet vilken ger flera olika möjligheter. Här kan man välja på att hyra ut en del av huset för extra inkomster, skapa ett generationsboende eller om man önskar göra om till enfamiljs bostad. Husets generösa kvadratmetrar samt unika planlösning fungerar idag som två hushåll, men kan enkelt göras om till ett. Bostäderna andas rymlighet och praktiskt boende i form av många sovrum, sociala ytor och bra förvaring, i samband med ett fint ljusinsläpp. Det finns flera sovrum vilket göra att det finns gott om plats för övernattande familj och vänner. Ett härligt boende med en stor altan som omfamnar bostaden ut mot naturen. Här erbjuds det även ett fantastiskt uterum, som förlänger sommarkänslan en bra bit in på hösten. Här kan du även sätta på infravärmen vilket gör att du kan utöka husets umgängesytor och använda det året om. Uterummet och altanen är fantastiska platser att koppla av på och njuta av utsikten över trädgården och naturen. Baksidan av huset är insynsskyddad för att garantera privatlivet för de som bor i huset. Här finns också ett bubbelbad som erbjuder avkoppling efter en lång dag. Trädgården löper runt huset och ger extra utrymme för lek och spring. Huset har också ett garage med elbilsladdare, vilket ger gott om plats för fordon och utrustning samt förvaring. Andalen ligger havsnära och med naturen runt knuten. I närheten finns det flera badplatser, som erbjuder bad från både strand, klippor, hopptorn och bryggor. Det finns förskolor och skolor i närområdet som man smidigt kör förbi när man åker hemåt. Området bjuder på flera promenadvägar som leder till hav och natur. Här kan man springa, cykla eller ta härliga promenader direkt utanför dörren. För dig som älskar havet, båtlivet och sköna bad finns allt runt knuten! Det är även gångavstånd till expressbuss som tar dig snabbt och enkelt in till de centrala delarna av Göteborg. I närområdet finner du även ridskola och golfklubb. På väg hem till bostaden hittar du Amhults centrum, med ett serviceutbud av det du behöver i form av bland annat matbutiker och apotek.

Runslingan 142, Torslanda - Centrum, Göteborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Tor 25 apr kl 17:30
Runslingan 142, Torslanda - Centrum, Göteborgs kommun, bild 2
Runslingan 142, Torslanda - Centrum, Göteborgs kommun, bild 3

Runslingan 142

Villa
Torslanda - Centrum, Göteborgs kommun
Bjurfors Torslanda
4 195 000 kr
116 m²
5 rum
144 m² tomt

Söker du ett modernt och välplanerat radhus, perfekt för hela familjen? Här är det bara att flytta in! Välkommen till en bostad med smart planlösning och tre rymliga sovrum, med möjlighet för ytterligare ett om så önskas, vilket ger flexibilitet och utrymme att anpassa efter egna behov. Här finns också ett inrett förråd med vitmålade väggar, parkett och element som kan användas som ytterligare ett rum. Renoverade badrum, kök och nya fönster samt ytskikt skapar en fräsch och modern atmosfär. Badrummen är stilrent inredda och utrustade med alla moderna bekvämligheter. Köket är både stilfullt och funktionellt med gott om bänkyta och förvaringsutrymme samt en trevlig matplats centralt placerad i burspråk med flera fönster som släpper in härligt ljus. Det anslutande vardagsrummet rymmer både soffgrupp och matbord och leder ut till en härlig uteplats. Här kan ni njuta av avkopplande stunder skyddade från väder och vind av balkongen samt elmarkis, med en liten gräsmatta där barnen kan leka eller där ni kan utforska ert trädgårdsintresse. Det finns också ett isolerat förråd med två fönster som har vitmålade väggar och parkettgolv samt uppvärmt med radiator. Går utmärkt att använda som ungdomsrum, kontor eller ateljé. Detta hem erbjuder en praktisk och bekväm vardag med närhet till allt ni behöver. Beläget i ett lugnt och trivsamt område, ger detta radhus en atmosfär av trygghet och gemenskap. Perfekt för den lilla familjen som söker ett enkelt och trivsamt boende med utrymme för alla. Med sin centrala placering på Runslingan är det enkelt att ta sig till närliggande bekvämligheter såsom affärer, skolor och kollektivtrafik. På nära avstånd finner man också havet med flera badplatser samt grönområden med härliga promenadstigar.

  • Premium
Nickes Väg 90, Torslanda - Centrum, Göteborgs kommun

Nickes Väg 90

Radhus
Torslanda - Centrum, Göteborgs kommun
Bjurfors Torslanda
3 195 000 kr
107,8 m²
4 rum
7 168 kr/mån
29 638 kr/m²

Denna trevliga bostad kombinerar komforten av ett hus, med bekvämligheten av bostadsrätt. Med ett av områdets lite större parhus erbjuds man det bästa av två världar - villakänsla med enkelheten och gemenskapen i bostadsrättsform. Med grönskan som granne på baksidan och en solig uteplats och trädgård i sydväst, kan ni njuta av naturen och ljuset året runt. Här erbjuds man en bostad där utrymmet är fördelat över två plan. Nedre plan erbjuder generösa sällskapsytor med ett ljust kök och ett stort vardagsrum, en praktisk hall med skjutdörrsgarderob, tvättstuga och ett badrum med dusch. Övre plan inrymmer tre väl tilltagna sovrummen, en möblerbar hall med anslutande klädkammare och ytterligare ett badrum. Brf Västra Änghagen är en uppskattad och familjär förening, med alla fördelar som bostadsrättsformen innebär. Området är bilfritt och parkering är bekvämt tillgänglig antingen i det egna garaget eller på de fria parkeringsplatserna, där även laddningsmöjligheter finns tillgängliga. Närliggande busskommunikationer, förskolor, skolor och Torslanda Torg med sitt varierade utbud gör vardagen smidig. För naturälskaren finns Sillviks naturreservat inom gångavstånd, medan flera badplatser längs kusten nås med en kort cykeltur. Här finns allt som behövs för en bekväm och trivsam livsstil i harmoni med både stadens bekvämligheter och naturens skönhet.

  • Uteplats
Gårdsvägen 23, Hyppeln, Öckerö kommun
  • Sön 21 apr kl 11:00
Gårdsvägen 23, Hyppeln, Öckerö kommun, bild 2
Gårdsvägen 23, Hyppeln, Öckerö kommun, bild 3

Gårdsvägen 23

Villa
Hyppeln, Öckerö kommun
Bjurfors Torslanda
4 875 000 kr
160 m²
6 rum
628 m² tomt

Nu har vi möjligheten att kunna erbjuda denna fastighet med magnifik utsikt över havet. Likt en levande tavla breder havet ut sig framför huset. Sitt på altanen och följ havets skådespel som är lika vackert året runt. Huset har en mysig utomhusmiljö med altan och balkong med vidsträckt havsutsikt mot Vinga fyr. Baksidan av huset vetter mot naturen och har en gräsmatta som är vackert inramad av berget. Villan har en boyta på ca 160 kvm samt garage. Villan har idag ett nytt fint kök, vardagsrum, 3 sovrum, allrum, 2 badrum, tvättstuga, gästtoalett och ett rum med egen ingång. Rummet med egen ingång går att göra till en uthyrningsmöjlighet. Vissa delar av villan skulle behöva lite kärlek och omsorg. Detta är en riktig skärgårdsidyll med bad och småbåtshamn inom några kliv från huset. Kom och njut av utsikten och den ljuvliga miljön. Hyppeln, är en ö som tillhör Öckerö kommun och som ligger i Göteborgs norra skärgård. Hyppeln ligger vid farleden mellan Göteborg och Marstrand och är enkel att nå med egen båt eller färja. Ön är en del av det äkta Bohuslän och ger en smak av hur det gamla fiskesamhället en gång såg ut. Hyppelns gästhamn är mycket populär där den ligger i skärgårdsmiljö. Det finns även livsmedelsbutik Hökeriet och restaurang Stora Oset i Hyppelns charmiga lilla centrum. Det finns en vacker promenadstig, framkomlig med barnvagn på ca 3 km runt ön som erbjuder bra grill- och badplatser och vyer man inte glömmer i första taget.

  • Premium
Hjälmavägen 151, Torslanda - Björlanda, Göteborgs kommun
  • Tis 23 apr kl 17:30

Hjälmavägen 151

Villa
Torslanda - Björlanda, Göteborgs kommun
Bjurfors Torslanda
4 900 000 kr
110 + 10 m²
4 rum
1 098 m² tomt

Välkommen till ett boende med allt i ett plan, här finns ett stort inbjudande ljust kök med utgång till en solig altan som man kan njuta av under sommaren. Vardagsrummet och matplatsen har en öppen planlösning. Två sovrum med möjlighet att göra ett till sovrum i allrummet, tvättstuga och ett rymligt badrum. Tomten är lätt att sköta för dig som vill ha den naturlig och grön men erbjuder även möjligheter för dig som vill skapa en egen personlig grön oas. Havet och naturen blir en naturlig del av vardagen. Här erbjuds fina strövområden, en lantlig idyll med hästgårdar och fina salta bad.

  • Plus
Norra Hjuviksvägen 6, Torslanda - Hästevik, Göteborgs kommun

Norra Hjuviksvägen 6

Tomt
Torslanda - Hästevik, Göteborgs kommun
Bjurfors Torslanda
8 000 000 kr
2 907 m² tomt

Tomten är på hela 2907 kvm ligger utanför planlagt område. Vid en eventuell plan för avstyckning behöver man ansöka om förhandsbesked för att undersöka möjligheten till ytterligare byggnation för fastigheten. Säljarna har även gjort en arkeologisk förundersökning hos Länsstyrelsen se bifogade dokument . Det finns en liten stuga idag på tomten som kommer att behövas rivas. Varmt välkomna på visning. I idylliska Hästevik bor ni på ett lantligt läge med badplats och båthamn och betande hästar på ängarna runtom. Med norra skärgården och Björkö i blickfånget badar man från Hästeviks badplats eller klipphällarna intill. Barnvänligt område med flera förskolor i närheten. Fem minuters bilväg bort finns Amhult centrum med all tänkbar service och på kort avstånd från tomten finns hållplats för bussar. Vid närliggande Lilla Varholmen avgår bilfärjor till Hönö, Öckerö och Björkö med täta turer.

Västerlyckan 10A, Torslanda - Nötö, Göteborgs kommun

Västerlyckan 10A

Tomt
Torslanda - Nötö, Göteborgs kommun
Bjurfors Torslanda
5 500 000 kr
1 095 m² tomt

Att bo på Nötö erbjuder en unik livsstil som präglas av lugn, ro och en nära koppling till hav och natur, men ändå med närheten till centrala Göteborg. Här har ni möjlighet att skapa era drömmars bostad. Till er hjälp finns det ett förslag på ett inspirerande arkitektritat hus, skapat utifrån tomtens läge och förutsättningar. Här kan du vakna varje morgon till den hisnande utsikten över havet från bostadens, andas in den friska havsluften och uppleva den lugna tystnaden som bara en plats omgiven av hav och natur kan erbjuda. Livet på Nötö handlar om att njuta av allt som den havsnära miljön har att erbjuda, oavsett om det är att utforska de omkringliggande skogarna och klipporna, ta en promenad längs havet eller utforska någon av det närbelägna öarna som erbjuds i området. Här finns också en liten hamn med pittoreska sjöbodar och bad finns att tillgå både från klippor och stegar. Med snabb anslutning når man Göteborgs Norra Skärgård och flera mindre öar med naturhamnar samt även Vinga Fyr. I närområdet finns förskolor och skolor, Amhults centrum med flera affärer och café samt Torslanda Golfklubb. Men samtidigt är livet på denna plats inte bara en upplevelse av avkoppling, utan också en möjlighet att leva en bekväm och modern livsstil. Med endast 25 minuter till centrala Göteborg och alla dess bekvämligheter, såsom shopping, restauranger och kultur, får du det bästa av två världar. Kort sagt, att bo på denna plats är att leva en livsstil som präglas av en harmonisk balans mellan avkoppling och modern bekvämlighet, i en naturskön miljö som bjuder på en enastående livskvalitet. Tomten är belägen på en höjd med fantastisk utsikt över havet, och här har man möjlighet att skapa det perfekta hemmet med underbara omgivningar. Tomten är avstyckad från Västerlyckan 10B. På tomten så finns det redan idag uppfört en asfalterad uppfart med parkeringsplats och i anslutning ett välutrustat dubbelgarage om 40 kvm med två portar som tillhör fastigheten. Planen tillåter en byggyta på 100 kvm bottenyta på huvudbyggnad med minsta avstånd till tomtgräns om 6 meter. Attefalls åtgärder är möjliga. Se bifogad dokument med planbestämmelse. Mäklarens uppdrag omfattar endast förmedling av tomten. Vi presenterar er ett förslag från E/M Arkitektur & Inredning se bifogade bilder samt planlösningar. Entreprenadavtal avseende uppförande av ett bostadshus ingås mellan Husleverantören och köparen. Mäklaren förmedlar inte entreprenaden. Kontakta arkitekt Elin 0705-230232 för mera information om husförslaget.

  • Plus

Visar alla 11