Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn

Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Sommarvinden 12D, Strand, Kristinehamns kommun

Sommarvinden 12D

Lägenhet
Strand, Kristinehamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
650 000 kr
93,5 m²
4 rum
4 954 kr/mån
6 952 kr/m²

Välkommen till Sommarvinden 12D, ett 2-våningsradhus med optimalt läge på omtyckta Strand i Kristinehamn. Med 4 rum och kök på 94 kvm, egen carport och en nybyggd altan på framsidan med sol hela dagen, är detta ett hem att trivas i under många år framöver. Här betalar man en kallhyra på 4 954 kr där kostnad för uppvärmning, hushållsel och vatten tillkommer. Entréplanet bjuder på sociala ytor med bl.a. ett rymligt vardagsrum varifrån man kan kliva ut till den mysiga baksidan som skyddas av skogen med uteplats, gräsyta och ett fristående förråd med mycket förvaringsutrymme. Övervåningen erbjuder tre stycken sovrum och ett andra badrum för privatlivet. Strandområdet är perfekt för alla åldrar med närhet till skola, förskola och vackra skogspartier. Missa inte chansen att uppleva detta hem. Kontakta oss för visning idag!

Närkevägen 12, Kristinehamn, Kristinehamns kommun

Närkevägen 12

Villa
Kristinehamn, Kristinehamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
1 495 000 kr
90 m²
5 rum
989 m² tomt

Nu har du chans att förvärva en fin fastighet på populära Östermalm! Huset fyller 100 år och kommer med tidstypiska detaljer som vedspis, brutet sadeltak och extra takhöjd. Trevlig trädgård med inglasad altan med soldäck, isolerad bod och bra förrådsutrymmen. Östermalm som område är populärt bland kristinehamnarna och erbjuder allt du behöver för att leva bekvämt - mataffär, förskolor, skola, blomhandel, lekparker, promenadstråk och närhet till E18 för dig som pendlar. Välkommen hem!

Nyhamnsvägen 6D, Kristinehamn, Kristinehamns kommun

Nyhamnsvägen 6D

Lägenhet
Kristinehamn, Kristinehamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
1 275 000 kr
59,3 m²
2 rum
vån 1/2
4 731 kr/mån
21 501 kr/m²

Välkommen hem! BRF Sannakajen 3 stod klart 2022/2023 och erbjuder bekväma boenden för alla! Jag har nöjet att presentera en fin tvåa i markplan med egen uteplats. Lägenheten har ett snyggt grå/grönt kök, öppen planlösning, fint sovrum och ett helkaklat badrum. I närheten av Sannakajen hittar vi handelsområde, Kristinehamns centrum, bra allmänna kommunikationer och Kristinehamns Arena. Varmt välkommen att kontakta mig för mer information!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Sandtorpsvägen 14, Kristinehamn, Kristinehamns kommun

Sandtorpsvägen 14

Villa
Kristinehamn, Kristinehamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
2 195 000 kr
86 + 40 m²
4 rum
911 m² tomt

Varmt välkommen till Sandtorpsvägen, beläget på populära Djurgården. Här hittar vi ett boende där nuvarande ägare tagit hand om alla stora renoveringar, så som kök, badrum, tak, fönster och fasad. Tre mysiga sovrum, ett fint kök, ljust och fräscht vardagsrum samt ett helkaklat badrum väntar på dig. Lagom stor trädgård med uteplats under tak samt ett soldäck som ger plats åt ett spa-bad för den som önskar. Inom gångavstånd finns Djurgårdsskolan, förskolan trollstugan, Ica Nära och Björkvallen IP som erbjuder aktiviteter som skridskoåkning, frisbeegolfbana och elljusspår för dig som vill snöra på dig springskorna och ta en löptur.

Gisselbacka 3330, Rudskoga, Kristinehamns kommun
Gisselbacka 3330, Rudskoga, Kristinehamns kommun, bild 2
Gisselbacka 3330, Rudskoga, Kristinehamns kommun, bild 3

Gisselbacka 3330

Villa
Rudskoga, Kristinehamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
1 895 000 kr
116 + 63 m²
4 rum
9 861 m² tomt

Välkommen till detta charmiga och genuina hem med en underbar lantlig känsla. Här möts du av en mysig braskamin som sprider en varm atmosfär genom hela huset. Stora renoveringar är gjorda för att ge dig ett välvårdat och bekvämt boende. Det ljusa och trevliga köket är perfekt för matlagning och umgänge, och det finns gott om ljusinsläpp i varje rum. Den generösa källaren erbjuder utmärkta förvaringsmöjligheter. Den stora tomten är vackert anlagd med bärbuskar och växter, generösa gräsytor för lek och spring, och erbjuder möjlighet till djurhållning i mindre skala. Här kan du njuta av en rofylld utsikt och ett lugnt och tyst läge, samtidigt som du har närhet till naturen och sjön. I området finns trevliga cykel- och promenadvägar samt en närliggande skola för barnen. För den gröna tummen finns en handelsträdgård med ett stort sortiment bara ett stenkast bort. Dessutom finns det jättefina badmöjligheter och Skagern-runt-leden går bara 200 meter från huset. Ridbanan och det lilla stallet ger möjligheter för hästälskare. Garaget har en praktisk sadelkammare. Möjlighet finns att köpa med ved.

  • Premium
Havsvinden 9, Strand, Kristinehamns kommun
  • Tis 23 apr kl 16:00

Havsvinden 9

Villa
Strand, Kristinehamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
1 995 000 kr
130 + 48 m²
7 rum
728 m² tomt

Underbar villa på barnvänliga Strand. Här kan hela familjen njuta av lugnet och närheten till naturen samtidigt som ni har bekvämt avstånd till skola, förskolor och lekplatser. Med minimal trafik på den trygga återvändsgatan kan barnen leka fritt och utforska området. Villan är perfekt för er som älskar att umgås och ha gott om utrymme. Den luftiga och öppna planlösningen ger er möjlighet att samlas både i vardagsrummet och i det stora köket där ni kan laga härliga middagar tillsammans. Braskaminen skänker en extra mysfaktor och behaglig värme under kalla dagar. Med två fräscha badrum och många sovrum finns det gott om plats för hela familjen och eventuella gäster. Ni kommer uppskatta altanerna på både fram- och baksidan, där ni kan koppla av och njuta av många soltimmar. Utomhussäsongen förlängs av det inglasade uterummet som ger er möjlighet att njuta av solen även under kallare dagar, samtidigt som ni har skydd mot väder och vind. Förvaringsutrymmena är generösa både inne och ute, och varmgaraget ger er en bekväm parkering året runt. Flytta in på Havsvinden 9 och börja skapa minnen för livet!

  • Plus
Nyhamnsvägen 4D, Kristinehamn, Kristinehamns kommun
  • Ons 24 apr kl 16:00

Nyhamnsvägen 4D

Lägenhet
Kristinehamn, Kristinehamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
2 350 000 kr
104,6 m²
5 rum
vån 2/2
8 344 kr/mån
22 467 kr/m²

Lägenheten har en smart planlösning där man får stora sällskapsytor i kök och vardagsrum som är i öppen planlösning. I duschrummet som är helkaklat har man även egen tvättmaskin och torktumlare. Sovrummen är i bra storlek med garderober i varje rum för bra förvaring. I nära anslutning till lägenheten har man även tillgång till förråd. Vid Sannakajen bor man med närhet till vattnet men också centralt. En kort promenad bort hittar vi Kristinehamns centrum med butiker, restauranger och handelsområde.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Smarta och sjönära radhus i Norra Sörkastet - Avgiftsfritt 24 månader!, Norra Sörkastet, Kristinehamns kommun
  • 16 lediga bostäder

Smarta och sjönära radhus i Norra Sörkastet - Avgiftsfritt 24 månader!

Radhus
Norra Sörkastet, Kristinehamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
fr. 2 495 000 kr
87-110 m²
3-5 rum
398 m² tomt

Vi är stolta över att presentera ett spännande nyproduktionsprojekt i Norra Sörkastet, beläget i vackra Kristinehamns kommun. Vår plan är att bygga 16 smarta radhus i bostadsrättsform som kommer att erbjuda en modern och trivsam livsstil för sina invånare. Till detta erbjuder vi även de 10 första som tecknar 24 månader avgiftsfrihet! Av dessa radhus kommer 7 att vara eleganta enplanshus, medan de resterande 9 kommer att sträcka sig över två plan. Vi har noggrant utformat enplanshusen för att erbjuda en bekväm och öppen planlösning med tre rum och kök. Det generösa vardagsrummet har ett stort burspråk som skapar en ljus och trevlig matplats för middagar och umgänge med familj och vänner. Det rymliga sovrummet har till och med en praktisk klädkammare, och i duschrummet finns en bekväm tvättmaskin och torktumlare för din bekvämlighet. Våra tvåplanshus är designade för att ge en perfekt balans mellan funktion och stil. På entréplanet möts du av ett modernt kök som smidigt övergår till vardagsrum och matplats. Här finner du också ett separat duschrum samt en praktisk tvättstuga. För den som önskar finns möjlighet att skapa ett fjärde sovrum på entréplanet. På övre plan finns tre mysiga sovrum, ett allrum för avkoppling och umgänge samt en rymlig klädkammare. Vi har tänkt på alla detaljer för att skapa ett perfekt hem för dig och din familj. Utomhusmiljön är också omsorgsfullt utformad för att möta dina behov och förväntningar. Varje radhus kommer att ha sin egen privata uteplats i form av ett trädäck, där du kan njuta av frisk luft och avkoppling. Dessutom kommer varje radhus att ha ett praktiskt förråd för förvaring av dina ägodelar. I föreningen kommer man ha en lummig innergård med gemensamt växthus. Läget för bostadsrättsföreningen är fantastiskt, med närhet till sjön och endast en 5-minuters promenad till den vackra badstranden. Om du känner för att utforska staden finns det bara cirka 3 km till centrum, där du kan upptäcka en mängd bekvämligheter, butiker och restauranger. Föreningen kommer också att ingå i en samfällighet, vilket ger dig möjlighet att ha en egen båtplats vid en brygga som föreningen anlägger. För den som uppskattar sjölivet är detta verkligen en unik fördel som kommer att förhöja din livsstil och ge dig möjlighet att njuta av allt vad sjön har att erbjuda. Missa inte chansen att bli en del av detta exklusiva nyproduktionsprojekt i Norra Sörkastet. Kontakta oss idag för mer information och boka ditt drömhem redan nu! Försäljningen sker löpande via bokningsavtal.

  • Nybyggnadsprojekt
Orkanvinden 3a, Strand, Kristinehamns kommun

Orkanvinden 3a

Lägenhet
Strand, Kristinehamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
475 000 kr
87,5 m²
3 rum
5 620 kr/mån
5 429 kr/m²

Letar du efter ett boende där det i princip bara är att ställa in möblerna och börja trivas? Då borde du ta en närmare titt på den här lägenheten. Här bor du i ett charmigt hem fullt av karaktär. Lägenheten erbjuder en boyta om 87.5 kvadratmeter som fördelas på tre rum och kök (samt två stora förråd). Tack vare att lägenheten är så välplanerad finns här plats för det mesta man vill ha i hemmet. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här trean finns en underbar takbeklädd balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder sol från eftermiddagen till kvällen och plats för matgrupp. I Brf Hägringen har man god ekonomi och härlig sammanhållning, för de boende i föreningen finns en gemensamhetslokal att hyra. För barnen finns en trevlig lekplats samt närhet till skogen där man kan bygga kojor och plocka bär. På gångavstånd finns både förskola och skola årskurs F-3. Varmt välkommen på visning av denna trevliga lägenhet!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Fryxellsgatan 3, Björneborg, Kristinehamns kommun

Fryxellsgatan 3

Villa
Björneborg, Kristinehamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
1 290 000 kr
119 + 31 m²
4 rum
945 m² tomt

Fryxellsgatan 3 i Björneborg - ett hem för livsnjutare och naturälskare. Med skogen som granne och vatten inom bekvämt avstånd blir detta hus en plats där du verkligen kan integrera naturen i din dagliga tillvaro. Trivsamheten i området är påtaglig och skapar en varm atmosfär för både vuxna och barn. För fritidsaktiviteter och motion finns belyst elljusspår precis vid huset, med skidspår på vintern. Dessutom kan du utmana vänner och familj i frisbeegolf på 18-hålsbanan i närheten. Huset erbjuder det bästa av två världar - ett mysigt, enkelt och driftsäkert boende. För att underlätta vardagen ingår en förinställd robotgräsklippare, medan kaminen, badtunnan och jacuzzin tillför en extra touch av vardagslyx. Laddbox för elbil finns också på plats. Med en enkel trädgård att sköta och sol från morgon till kväll på baksidan av huset blir vardagen här både bekväm och njutbar. På hösten kan du till och med plocka kantareller inpå husknuten - fråga gärna säljaren om den hemliga platsen bakom huset! Närheten till skola, lokal butik och andra bekvämligheter gör detta till en trygg plats där du har allt du behöver inom räckhåll. Det är helt enkelt ett hem där naturen möter bekvämligheten på ett sätt som gör det till den perfekta platsen att kalla hem.

Villagatan 9, Marielund, Kristinehamns kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Villagatan 9

Villa
Marielund, Kristinehamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
2 300 000 kr
115 + 9 m²
4 rum
732 m² tomt

Välkommen till ditt drömhus på Villagatan 9 i familjära Marielund. Detta enplanshus på 115 kvm har genomgått smakfulla renoveringar och erbjuder en härlig och öppen planlösning som genomsyrar varje rum. Med stora sällskapsytor och tre välplanerade sovrum är det ett hem för den som söker både komfort och stil. Huset har ett vattenburet värmesystem med en frånluftsvärmepump från 2021 vilket ger en bekväm och ekonomisk lösning. I vardagsrummet möts du av en värmande täljstenskamin som skapar en atmosfär av hemtrevnad och avkoppling. Den öppna planlösningen skapar en naturlig samlingsplats för familj och vänner. Den lilla källardelen erbjuder ett extra WC-rum, bastu och möjligheten att skapa ett personligt utrymme enligt egna behov. Parkering är inget problem med både varmgarage och carport till ditt förfogande. Detta hus är perfekt för barnfamiljen eller för det unga- såväl som för det äldre paret som vill bo i en trygg och trivsam miljö. Den höga placeringen ger en underbar utsikt över Kristinehamn, och solnedgångarna ute på trädäcket är helt magiska. Området är lugnt och tryggt med närhet till skola och matbutik och för pendlaren är det nära till påfart till E18. Upplev livet på Villagatan 9, där varje detalj har omsorgsfullt planerats för att skapa det perfekta hemmet för dig och din familj. Kontakta oss för att boka en visning och låt detta fantastiska hus bli din nya vardag.

Ferlinvägen 6, Kristinehamn, Kristinehamns kommun

Ferlinvägen 6

Villa
Kristinehamn, Kristinehamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
1 695 000 kr
104 + 3 m²
4 rum
979 m² tomt

Hemtrevligare än så här kan det knappast bli. Genom villan går en röd tråd både färgmässigt och materialmässigt - allt tillsammans skapar en känsla av ett varmt och trevligt hem. Hallen ger plats för avhängning av skor och jackor direkt innaför dörren, det finns även platsbyggda garderober med bra förvaringsmöjligheter för alla ytterkläder och skor som man inte vill ha framme. Köket bjuder på bra arbetsytor för matlagning men även umgänge kring matbordet. Har man ett större sällskap över på middag så husar ni plats för den i det mysiga vardagsrummet under de kalla halvåret - tills ni plockar fram grillen och kan fortsätta hänget ute på den fantastiska altanen! Tre sovrum finns att tillgå i bra storlekar. Du får plats med allt du behöver för att skapa en rogivande plats att sova på. Helkaklat badrum med badkar och golvvärme finns också. Även en gästtoa finns att tillgå. Trevlig trädgårdstomt, framförallt lättskött för den som inte har gröna fingrar. För dig blir altanen en given plats att slappa på under de varmare dagarna och det sena sommarkvällarna. För dig som är trädgårdsintresserad finns det plats både för odlingar och det där växthuset du alltid drömt om (det finns absolut plats för en studsmatta också men det säger vi inte högt till barnen). Drevsta som område har allt du kan tänkas behöva. Förskolan äventyret ligger endast en kort promenad bort, Södermalmsskolan lika så. Utanför huset har vi stora grönområden som bjuder in till lek och aktivitet. Centrum, allmänna kommunikationer, matbutik, gym är exempel på andra saker som finns i närheten. Här bor man med bekvämt avstånd till det mesta. Lugnt och barnvänligt område, extra plus är att ni bor på en gata utan genomfartstrafik.

  • Plus
  • Uteplats
Skaraborgsvägen 20, Södermalm, Kristinehamns kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Skaraborgsvägen 20

Lägenhet
Södermalm, Kristinehamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
155 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 948 kr/mån
2 897 kr/m²

Välkomna till denna fina tvåa om 53,5 kvadratmeter, belägen på fjärde våningen på Skaraborgsvägen 20. Lägenheten bjuder på en öppen och ljus atmosfär med nyligen renoverade ytskikt och bekvämligheter som inkluderar både tvättmaskin och diskmaskin inom bostaden. Ett praktiskt förråd finns precis utanför ytterdörren för extra förvaring. Det höga och lugna läget ger en underbar utsikt, med närheten till natur och grönområden, vilket ger möjlighet till avkoppling i solen eller trevliga grillkvällar. Trots den fridfulla omgivningen tar det bara några minuter att nå centrum, vilket ger det bästa av två världar. Månadsavgiften på 4 948 kr inkluderar samtliga kostnader (el upp till viss gräns), och det finns gratis parkering tillgänglig på gatan utanför. Om du söker en mysig och praktisk bostad är detta definitivt något för dig. Kom gärna på visning och upptäck själv!

Lisas höjd 39, Lisas Höjd, Kristinehamns kommun

Lisas höjd 39

Villa
Lisas Höjd, Kristinehamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
1 400 000 kr
118 + 28 m²
5 rum
665 m² tomt

Välkommen till Lisas Höjd 39, en charmig villa med alla de element som skapar en inbjudande och avslappnad atmosfär. Med kök, vardagsrum och gott om förvaringsutrymmen på entréplan och sina fyra rymliga sovrum en trappa upp erbjuder detta hem gott om plats för hela familjen. Här finns utrymme att anpassa och inreda efter dina behov. De stora fönstren ger varje sovrum ett ljust och välkomnande intryck. Denna villa har inte mindre än tre uteplatser. Perfekt för att njuta av soliga dagar, fika med vänner eller koppla av med en god bok. Oavsett om du föredrar en frukost på framsidan, en kvällsgrillning på baksidan eller en lugn stund på balkongen, finns här en plats som passar dig. På baksidan av huset finner du skogen som lockar med en rikedom av bär och svamp. Perfekt för den som gillar att plocka sina egna färska ingredienser. Här finns även motionsspår som bjuder in till promenader, löpning eller cykelturer i naturen. Ett paradis för den som älskar utomhusaktiviteter och frisk luft. Denna villa kombinerar bekvämt boende med naturens skönhet och tillgänglighet till trevliga utomhusutrymmen. Om du vill uppleva allt detta hem har att erbjuda, tveka inte att kontakta oss för att boka en visning. Det här är en möjlighet du inte vill missa. Detta är en aktiv matchning så kontakta mäklaren för med information!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Sandtorpsvägen 18, Kristinehamn, Kristinehamns kommun

Sandtorpsvägen 18

Villa
Kristinehamn, Kristinehamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
2 350 000 kr
101 + 69 m²
5 rum
865 m² tomt

Detta är inte bara ett hus; det är en livsstil. Sandtorpsvägen 18 är det hem du alltid drömt om, och nu har du möjligheten att göra det till ditt eget. Beläget i hjärtat av det populära Djurgården i Kristinehamn, erbjuder detta hus en oslagbar kombination av fridfullhet och bekvämlighet. Här har du allt inom räckhåll - skolor, shopping och natursköna omgivningar. Det är platsen där ditt liv tar en ny början. Det rymliga huset, med en generös yta på omkring 120 kvadratmeter, är utformat för att skapa en öppen, luftig och modern atmosfär. Du kommer att älska varje hörn av detta hem. Med 4 omsorgsfullt designade sovrum finns det gott om utrymme för hela familjen att trivas. Använd ett av rummen som ditt privata hemmakontor eller förvandla det till en ateljé - möjligheterna är oändliga. Det vidbyggda garaget är en bilägares dröm, men det är mer än så. Här finns plats för dina fordon, en verkstad och gott om utrymme för alla dina projekt, allt under samma tak och det bästa är att man når det direkt från groventrén! Den stora altanen är det ultimata stället för att umgås med vänner och familj. En del av altanen är skyddad från väder och vind, vilket gör den till den perfekta platsen för grillkvällar och avslappnade middagar utomhus. Vill du hellre njuta av solen finns en del av altanen som är öppen för sköna dagar. Dessutom finns det en mysig uteplats på andra sidan av huset, perfekt för att njuta av en lugn morgonkaffe. Detta hem är i toppskick och är byggt på en charmig hörntomt. Din dröm blir verklighet på Sandtorpsvägen 18. Här har du möjligheten att äga ett modernt, bekvämt och välskött hem på en av de mest eftertraktade platserna i Kristinehamn. Du kan ha det bästa av två världar - en rofylld tillvaro samtidigt som du har alla bekvämligheter på nära håll. Ge dig själv chansen att uppleva detta fantastiska hus genom att kontakta oss för en visning. Det är en möjlighet du inte vill missa! Ditt drömhem väntar på dig - låt oss göra det till verklighet!

  • Uteplats
Tullportsgatan 3B, Tullporten, Kristinehamns kommun

Tullportsgatan 3B

Lägenhet
Tullporten, Kristinehamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
900 000 kr
103 m²
4 rum
vån 1/2
6 968 kr/mån
8 738 kr/m²

Träd in i denna välkomnande etagelägenhet på Tullportsgatan 3B, en rymlig bostad med fyra rum och kök över 103 kvadratmeter. Det här hemmet erbjuder en praktisk layout och möjligheten att skapa upp till fyra sovrum efter dina behov. På entréplanet välkomnas du av generösa sociala ytor, perfekta för vardagligt umgänge, medan övervåningen agerar en privat oas. Med en söderlägesbalkong finns en solig reträtt att njuta av. Det centrala läget gör livet smidigt, med resecentrum och stadens faciliteter inom kort avstånd. Upptäck ett bekvämt boende utan extra krångel och en möjlighet att skapa ett hem mitt i stadens hjärta. Kontakta oss för att komma på visning!

Karis änggatan 3, Björneborg, Kristinehamns kommun

Karis änggatan 3

Villa
Björneborg, Kristinehamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
1 100 000 kr
118 + 45 m²
5 rum
913 m² tomt

Karis Änggatan 3 i Björneborg passar både för barnfamiljen, unga paret med familjedrömmar, pensionärerna som inte vill bo för trångt men i ett plan - men även den ensamstående eller dig som bara ställer ett högt kvar på ett lättskött och bekvämt boende! I närheten hittar du allt som du kan tänkas behöva för att leva bekvämt. Det finns förskola, skola, närbutik, pizzeria, elljusspår och en riktigt trevlig frisbeegolfbana! Här får du känslan av att bo lite på landet, men ändå med närhet till förnödenheterna. Kristinehamn ligger endast 10 minuter bilfärd bort och det finns dessutom bra bussförbindelser både för dig men även för dina barn om skolskjuts behövs. Trädgården som kommer med huset är alldeles lagom i storlek och bjuder på perfekt solläge från altanen, förvaring i förrådet och ett växthus för dig som gillar att pyssla med odlingar. Välkommen hem! Kontakta gärna mig för mer information.

  • Plus
  • Uteplats
Källarbacken 1, Fältet, Kristinehamns kommun

Källarbacken 1

Villa
Fältet, Kristinehamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
1 800 000 kr
144 + 73 m²
7 rum
912 m² tomt

Välkommen till Källarbacken 1 och det perfekta hemmet för barnfamiljen. Här bor du centralt med närhet till alla vardagens bekvämligheter som skola, förskola och matbutik. Med sina fem sovrum erbjuder det här hemmet gott om plats för hela familjen. Sovrummen är mångsidiga och kan enkelt anpassas efter behov, perfekt för en större familj eller för dig som behöver arbetsrum eller hobbyutrymmen. Bergvärme och braskamin tillför komfort och energieffektivitet. Det moderna köket och badrummet på entréplan har nyligen renoverats och höjer livskvalitén här. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och matrum skapar en naturlig samlingsplats för familj och vänner. I anslutning till vardagsrummet väntar en mysig inglasad altan och utanför den en välskött trädgård där du kan koppla av och njuta av lugnet. Trädgården blir en fridfull oas där du kan spendera sköna stunder, ägna dig åt odlingar och låta barnen leka fritt. Det här familjevänliga hemmet på Källarbacken 1 är en välkomnande plats med fokus på funktionalitet och bekvämlighet. Välkomna på visning och upplev hur det här hemmet kan bli er framtida oas!

Trutgatan, Sörkastet, Kristinehamns kommun

Trutgatan

Radhus
Sörkastet, Kristinehamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
2 895 000 kr
87 m²
3 rum
398 m² tomt

Välkommen till ditt framtida hem i Norra Sörkastet i Kristinehamn! Dessa 7 enplansradhus är den perfekta kombinationen av modern design och bekvämt boende. Med planerad inflyttning i kvartal 4 2024 kan du se fram emot att bli en del av denna nya och spännande gemenskap. Det bästa av allt? Du kan njuta av att bo här utan att behöva betala avgiften de första 24 månaderna! Det ger dig en unik möjlighet att komma in i ditt nya hem och samtidigt ha extra ekonomiskt utrymme att njuta av under den första tiden. En av de främsta fördelarna med dessa radhus är de öppna och sociala ytor som skapar en känsla av rymlighet och gemenskap. Den genomtänkta planlösningen ger dig möjlighet att njuta av trivsamma umgängesytor samtidigt som du behåller en känsla av privatliv. Här kan du enkelt bjuda in vänner och familj till trevliga middagar eller koppla av i det generösa vardagsrummet. Att bo i ett plan är något som många drömmer om, och dessa radhus gör den drömmen till verklighet. Du slipper trappor och kan istället njuta av en bekväm och funktionell boendemiljö. Med allt på samma våningsplan blir vardagen smidigare och mer tillgänglig för alla åldrar och livssituationer. Läget är oslagbart med endast en 5-minuters promenad till Vänern. Här kan du njuta av naturens skönhet och få en avkopplande känsla av närheten till vattnet. Med den friska luften och möjligheterna till fritidsaktiviteter som båtliv och fiske blir det en idyllisk tillvaro. Samtidigt är det bara cirka 3 km in till stadens centrum, vilket gör det enkelt att ta del av Kristinehamns utbud av restauranger och kultur. Du får det bästa av två världar - närheten till staden samtidigt som du kan återvända till ditt lugna och fridfulla hem. Dessa radhus är perfekta för dig som värdesätter moderna bekvämligheter, närhet till naturen och smidig tillgång till stadens faciliteter. Med deras strategiska läge och smarta planlösning är de ett drömhem för många. Så se fram emot att kalla ett av dessa enplansradhus i Norra Sörkastet ditt hem. Kontakta oss redan idag för att lära dig mer och säkra din plats i denna attraktiva och växande gemenskap. Och kom ihåg, de första 24 månaderna bor du här helt avgiftsfritt - en extra förmån som gör detta till ett oslagbart erbjudande!

  • Plus
  • Nyproduktion
  • Uteplats
Snårbotten Vårkragen, Storfors, Storfors kommun
  • Tis 23 apr kl 16:00

Snårbotten Vårkragen

Villa
Storfors, Storfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
1 400 000 kr
118 + 57 m²
4 rum
3 003 m² tomt

Ditt nya drömhem väntar på dig i Snårbotten Vårkragen i Storfors. Denna villa är inte bara ett hus; det är en livsstil. Med en generös bostadsyta på 118 kvadratmeter och en imponerande biyta på 58 kvadratmeter erbjuder detta hem en mängd möjligheter för dig och din familj att trivas. Inuti finner du tre rymliga sovrum som erbjuder gott om utrymme för både avkoppling och kreativ inredning. Köket är en hemtrevlig pärla med bra arbetsytor, vilket gör matlagningen till en fröjd. Det öppna vardagsrummet strålar av ljus och skapar den perfekta miljön för familjemöten och minnesvärda stunder. Garaget är direkt vidbyggt och nås bekvämt via groventren. Aldrig mer oro över väder och vind när du ska parkera eller ta hand om dina fordon. På fastigheten finns även ett stall, redo att välkomna 5-6 hästar och en bra sadelkammare. Om du har en passion för hästar eller drömmar om en egen häst, är denna fastighet perfekt för dig. Den stora trädgården är en frisk fläkt av grönska och utrymme för lek, trädgårdsarbete eller avkoppling under solen. Sommarkvällar och grillfester med vänner och familj blir till minnen för livet. Det här är mer än bara ett hus; det är möjligheten att förverkliga dina drömmar! Kontakta oss nu för att boka din visning och upptäck varför detta hem i Snårbotten Vårkragen är det som kommer att erbjuda dig den livsstil du alltid drömt om.

  • Plus
Virvelvinden 10, Strand, Kristinehamns kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Ons 24 apr kl 16:00

Virvelvinden 10

Villa
Strand, Kristinehamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
2 850 000 kr
170 + 50 m²
5 rum
933 m² tomt

Detta unika hus har mycket som är värt att uppmärksamma. Här finns fyra sovrum i bra storlek och gott om sociala utrymmen. Här får du ett rymligt boende där ni på båda våningsplan kan njuta till ljudet av den knastrande brasan i eldstaden. Något som verkligen utmärker den här bostaden är de genomgående fräscha ytskikten. Här kan man bara flytta in och börja trivas. Här ingår en härlig uppväxt tomt om 933 kvadratmeter som innebär stora möjligheter för såväl vuxna som barn. Att tomten ligger på en höjd med allmänning på baksidan och gångväg på ena sidan, gör att det känns väldigt privat. Husets stora och fina altan, som nås via vardagsrummet och tvättstugan genom uterummet. Altanen är perfekt för för härliga middagar och umgänge. På detta trädäck finns plats för flera sittgrupper och här kan man njuta av solen större delen av dagen och kvällen. Det finns även en stor uppfart med laddbox för elbilen, ett dubbelgarage med elektriska portar, förråd i anslutning till garaget samt en friggebod med vedskjul bakom. Här på Strand trivs såväl barnfamiljer som familjer med ungdomar. Med Marieberg med sina fina grönområden inom gångavstånd och stadsbondgården en cykeltur bort finns gott om möjligheter till aktiviteter. Dessutom har man Kristinehamns centrum en bit bort från bostaden. Detta är en Aktiv Matchning, så kontakta mäklaren för mer information!

  • Plus
Mörkviksvägen 1, Karlskoga, Storfors kommun

Mörkviksvägen 1

Fritidshus
Karlskoga, Storfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
250 000 kr
45 m²
2 rum
2 000 m² tomt

I härliga Mörkviken hittar ni detta mysiga fritidshus som det är lätt att känna sig hemma i! Här ingår en arrendetomt om 2000 kvadratmeter som innebär stora möjligheter för såväl vuxna som barn. Stugan har 2 stora och charmiga uteplatser, som passar utmärkt för såväl lek som umgänge. Altanernas olika lägen gör att det alltid finns någonstans att sitta för att njuta av solen. För dig som gillar lugn och ro och uppskattar närhet till grönområden är Mörkviken verkligen helt rätt ställe att ha ett fritidsboende på, här finner du bland annat vackra grönområden, badsjö och fina skogspartier med gott om svamp och bär. Detta är en Aktiv Matchnning, å kontakta mäklaren för mer information och för att boka visning!

Kväggestorp 8, Kristinehamn, Storfors kommun

Kväggestorp 8

Fritidshus
Kristinehamn, Storfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
450 000 kr
41 m²
3 rum
1 656 m² tomt

Den stora tomten erbjuder fina möjligheter till både umgänge och lek. Tomten är 1656 kvadratmeter stor och har gott om blåbär och lingon. Här finns en takbeklädd och insynsskyddad altan med lättmöblerade ytor, sol hela eftermiddagen och kvällen och plats för matbord och stolar. För dig som gillar lugn och ro och uppskattar närhet till grönområden är Kväggestorp verkligen helt rätt ställe att ha ett fritidsboende på, att man dessutom har promenadavstånd till sjön Kväggen gör det ännu bättre. Närmsta stora ort är Storfors, och där finner du bland annat vackra mataffär, vackra vandringsleder och flera fina badplatser. Kontakta mäklaren för mer information!

Sjötorp 19, Storfors, Storfors kommun

Sjötorp 19

Villa
Storfors, Storfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
1 200 000 kr
67 + 46 m²
3 rum
2 827 m² tomt

Välkommen till Sjötorp i Storfors, där detta fantastiska hus väntar på sin nya ägare. Med en härlig utsikt över sjön Ullvettern är detta en plats som bjuder på fridfullhet och naturskönhet året runt. Oavsett om du letar efter en permanent bostad eller ett charmigt fritidshus, kommer denna fastighet att överträffa dina förväntningar. Med en yta på 67 kvm erbjuder detta hem en perfekt balans mellan komfort och bekvämlighet. Det finns ett sovrum där du kan njuta av lugn och ro, och på den inredda vinden finns väggfasta sängar som ger extra utrymme för gäster eller familjen. En riktig pärla i detta hus är källaren. Här hittar du ett relaxrum där du kan koppla av och njuta av lugnet efter en lång dag. Skäm bort dig själv i bastun eller ta ett avkopplande bad i badkaret – en perfekt fristad för välbefinnande och avkoppling. Tomten har också ett fantastiskt växthus med både vatten och el indraget. Här kan du odla dina egna grönsaker och blommor året runt. Det är en perfekt plats för trädgårdsentusiaster eller för dem som vill prova på att odla sin egen mat. Denna bostad erbjuder inte bara en underbar livsstil, utan också närhet till allt som Sjötorp och Storfors har att erbjuda. Utforska de vackra omgivningarna genom att ta en promenad, njut av fiske, eller koppla av vid någon av alla sjöar som ingår i bergslags kanalen. Här finns också gott om vandringsleder och naturreservat att utforska. Detta är en Aktiv matchning, så kontakta oss idag för att boka en visning och låt oss hjälpa dig att förverkliga din dröm om det perfekta hemmet.

  • Plus
  • Balkong
Kyrkstensvägen 8, Storfors, Storfors kommun

Kyrkstensvägen 8

Tomt
Storfors, Storfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
100 000 kr
1 420 m² tomt

Möjlighet att förvärva tomtmark om 1 420 m2 i Kyrksten. Fritt och härligt hörnläge som skyddas av skogen i öster. Mysigt och barnvänligt område med ca 15 min bilresa till centrala Storfors, 20 min till Karlskoga och 30 min till Kristinehamn. Tomtens byggnadsändamål framgår av bifogad plankarta och planbeskrivning, och det rekommenderas att kontakta stadsbyggnadskontoret för mer information. Kommunalt VA och el finns tillgängligt. Välkommen att ta vägarna förbi Kyrkstensvägen 8!

Visar 1 - 25 av 30