Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariestad

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariestad

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Södra kolarestigen 63, Ekudden, Mariestads kommun
  • Mån 29 apr kl 16:30

Södra kolarestigen 63

Lägenhet
Ekudden, Mariestads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariestad
795 000 kr
73 m²
2 rum
vån 1/2
4 589 kr/mån
10 890 kr/m²

Tvårumslägenhet i markplan om 73 kvm i populärt område. Bostaden erbjuder en praktisk planlösning, fint kök och uteplats. På Ekudden bor man med närheten till det mesta, så som fina promenadstråk, bad och matbutik. Hållplats för buss finns intill området och via en kort cykeltur når du centrum med dess utbud. Välkomna att boka er på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Brf Sänningen, null, Mariestads kommun
  • 3 lediga bostäder

Brf Sänningen

Lägenhet
Mariestads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariestad
fr. 1 095 000 kr
54,6-86,1 m²
2-4 rum
4 111 kr/mån

Nu har vi nöjet att presentera dessa nyproducerade bostadsrättsparhus som byggs på attraktiva Sjölyckan. Lägenheterna är fördelade på 2:or, 3:or samt 4:or. Varje bostad kommer att ha exteriöra ytor så som stenbelagda uteplatser eller en generös balkong. Luftiga planlösningar, hög standard och träffsäkra materialval. Lättillgänglig parkering och separata förrådsutrymmen kommer att finnas. Ett tidlöst boende i skandinavisk stil. Focus på detaljer och hållbara materialval, en sober och mjuk färgskala som ger ett lugn. Alla detaljer bidrar till en fin helhet, kök från Vedum, parkettgolv i alla rum samt helkaklade badrum. Planlösningarna är utformade för optimalt boende , anpassade efter olika behov och livssituationer. Här kan alla bo bekvämt! Byggnaderna är vända mot söderläge vilket ger många härliga soltimmar och tacksamt ljusinsläpp. Vit fasad med svarta fönster och detaljer. Njut av promenadstråk i vacker natur, ta ett varv i det lugna området eller en cykeltur till Snapen. Sjölyckan bjuder på många magiska kvällar med vackra solnedgångar. Här bor du högt över vattnet och kan njuta av en härlig vy. På bekvämt avstånd finns matbutik och följer du cykelbanan tar du dig snabbt ner till Mariestads centrum. Varmt välkomna att kontakta oss för mer information. Preliminär inflytt 1a Juni 2025.

  • Nybyggnadsprojekt
Bigatan 5, Marieholm, Mariestads kommun

Bigatan 5

Lägenhet
Marieholm, Mariestads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariestad
575 000 kr
67,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 095 kr/mån
8 519 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva denna rymliga 2-rumslägenehet på hela 67,5 Kvadrat! Endast en halvtrappa upp finner du denna ljusa och trevliga gavellägenhet. Bostaden är fördelad i sovrum, vardagsrum, badrum, och kök. Dessutom finns en möblerbar hall med utgång mot den mysiga inglasade balkongen! Här bor du i ett populärt och trivsamt området med närhet till kommunikationer, centrum, skola, förskola, grönområden och mycket mer. Varmt välkommen på visning!

Hertig karls torg 2, Gärdet, Mariestads kommun
  • Budgivning pågår

Hertig karls torg 2

Lägenhet
Gärdet, Mariestads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariestad
695 000 kr
65 m²
3 rum
vån 3/3
4 582 kr/mån
10 692 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva en inflyttningsklar och välplanerad lägenhet med centralt läge och balkong i väster. Snyggt kök, neutrala färgval och gott om förvaring är bara några av de egenskaper den här fina lägenheten bjuder på. På Hertig karls torg bor du med parkeringsmöjligheter, busshållplats och restauranger strax intill bostaden. Dessutom med promenadavstånd till centrum! Välkomna!

  • Balkong
Drottninggatan 4B, Centrum, Mariestads kommun

Drottninggatan 4B

Lägenhet
Centrum, Mariestads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariestad
1 295 000 kr
76,4 m²
3 rum
vån 1/5
6 157 kr/mån
16 950 kr/m²

Med ett centralt läge och i välskött förening finner ni denna trevliga trerumslägenhet. Ett välplanerat boende med bra ytor och en inglasad balkong i markplan som ger en känslan av ett extra rum! Här kan ni njuta tidigt på våren eller sent in på höstkvällen. För er som är 55+ och söker ett praktiskt boende är detta utmärkt! Här finner ni närhet till det mesta samt möjligheten att njuta av en trevlig innergård. Hiss finns! Välkomna att boka visning!

  • Balkong
  • Hiss
Vadsbovägen 25, Ladukärr, Mariestads kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Vadsbovägen 25

Villa
Ladukärr, Mariestads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariestad
2 295 000 kr
108 + 5 m²
4 rum
1 072 m² tomt

Välkommen till det nyrenoverade Vadsbovägen 25! Denna villa, med en yta på 108 kvadratmeter och fyra rymliga rum - inklusive tre sovrum - är nu redo att imponera. Med en stilfull renovering har denna fastighet förvandlats till ett modernt hem som utstrålar både komfort och elegans. Oavsett om du behöver ett hemmakontor, ett utrymme för hobbyer eller bara en lugn läshörna, erbjuder den bostad fyra rum i denna villa en flexibel layout som passar alla dina behov. Dessutom har läget på Vadsbovägen 25 mycket att erbjuda. Med närheten till skog och natur kan du njuta av frisk luft och vacker omgivning, samtidigt som du har bekvämt avstånd till skolor, butiker och andra bekvämligheter som behövs för en praktisk vardag. Varmt välkommen på visning!

Grangärdesgatan 14, Grangärdet, Mariestads kommun

Grangärdesgatan 14

Villa
Grangärdet, Mariestads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariestad
1 895 000 kr
110 + 53 m²
5 rum
858 m² tomt

Välkommen till denna familjevänliga villa i det populära området Grangärdet. Här bor ni med närhet till skola, promenadstråk, fin natur men även närhet till staden. Grangärdesgatan 14 är en villa med många fina egenskaper, ett praktiskt planerat boende med en välskött trädgård som verkligen fångar ögat, träd och buskar som ger känslan av en egen oas. Följ årets säsonger och njut av trädgårdens indelade "rum". Insida bjuder på tacksamma ytor med ett genomgående ljus som följer bostadens rum. Anpassa boendet efter behov och skapa ett hem just för dig och din familj. Varmt välkomna att anmäla er till visning!

Hemmingstorp 712, Hemmingstorp, Mariestads kommun

Hemmingstorp 712

Villa
Hemmingstorp, Mariestads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariestad
5 485 000 kr
182 + 41 m²
4 rum
3 122 m² tomt

Välkommen till Hemmingstorp! Nu har du chansen att förvärva en rymlig, högt beläget 1-plansvilla om 182 kvm. Njut av en vacker vy över Vänern och naturens omgivning. En plats att känna lugn, trygghet och inspiration. Här ges lyxen att kunna bo avskilt i kombination med närhet till det som vardagen behöver. På gångavstånd finns bad och sandstrand, vackra miljöer att njuta av. Närområdet erbjuder också möjlighet till båtplats men det finns också 24/7-butik med det mest man kan behöva samt restaurang. För er som inte vill ta bilen eller har barn i skola finns bra busskommunikation. Bo bekymmerslöst i ett nytt hus med en genomtänkt planlösning och en hög standard på materialval. Känslan av högt och skyddat läge följer med in i de stora sällskapsytorna, takhöjden ger bostaden en härlig rymd och husets arkitektur gör att dagsljuset kan löpa genom hela bostaden. Kliv in genom dörren och imponeras av takhöjden och den öppna planlösningen, här är det enkelt att känna sig välkommen. En generös huvuddel med vardagsrum och ett öppet kök. Utformat både praktiskt och estetiskt, i köket finns en unik detalj som finns på mångas önskelista, nämligen lyxen av ett eget "walk-in-skafferi". Utmärkt till extra förvaring, för er med bakintresse eller för att gömma undan den mysiga kaffehörnan. Väldigt snyggt och mycket praktiskt! Den stora altanen nås även via köket, här kan du njuta av middagar, spabad, magnifika solnedgångar över Vänern och Torsö. En plats utmärkt att njuta av. Detta är ett boende för er som söker lugnet på landet med närheten till allt vad Vänern och de vackra omgivningarna har att erbjuda men ändå söker det bekväma och praktiska i livet. Välkomna hem, vi ses på Hemmingstorp 712.

Kyrkogatan 22E, Gamla stan, Mariestads kommun
Kyrkogatan 22E, Gamla stan, Mariestads kommun, bild 2
Kyrkogatan 22E, Gamla stan, Mariestads kommun, bild 3

Kyrkogatan 22E

Lägenhet
Gamla stan, Mariestads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariestad
2 950 000 kr
101 m²
4 rum
vån 1/3
6 244 kr/mån
29 208 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska bostadsrättslägenhet på Kyrkogatan i vackra gamla stan Mariestad i det före detta Läroverket. Beläget på Näset med den ståtliga Domkyrkan som granne. Med sina generösa 101 kvadratmeter erbjuder denna välplanerade bostad trevliga sociala ytor i den tidigare gymnastiksalen som byggdes 1912 i jugendstil. Här har varje detalj noggrant planerats och inget har lämnats åt slumpen. Det är en påkostad och exklusiv bostad. Detta är verkligen en unik plats där du kan njuta av både vacker sjöutsikt, gamla stans fina miljöer och närheten till allt vad Mariestad kan erbjuda. För den som älskar vatten bor ni endast en kort promenad ner ner till Vänern och båthamn. Läget är perfekt för den som söker närhet till kommunikationer, vilket gör det enkelt att ta sig till och från sitt hem. Dessutom kan du glädjas åt att bo i en välskött förening med stabil ekonomi. Det finns även tillgång till parkeringsplats så här kan du tryggt parkera din bil. Sammanfattningsvis är detta en drömbostad för den som söker det lilla extra. Missa inte chansen att bli ägare till denna unika pärla. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Västra långgatan 15, Älgarås, Töreboda kommun
  • Budgivning pågår

Västra långgatan 15

Villa
Älgarås, Töreboda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariestad
225 000 kr
77 + 54 m²
4 rum
1 065 m² tomt

Välkommen till Västra Långgatan 15 och en fastighet med stor potential. Här har det tidigare bedrivits taxiverksamhet vilket man kan se spår av på husets baksida med två garageportar. På senare år har huset använts som privatbostad bestående av fyra rum och kök, varav två sovrum. Byggnaden är försett med ett vattenburet system kopplat till vedpanna. I Älgarås finns både förskola, skola och hållplatser för buss. Dessutom är det närhet till både Töreboda ca 15 min och Hova ca 10 min, som erbjuder lite större utbud av butiker och restauranger. Välkomna på visning! Fastigheten säljs med friskrivningsklausul.

Tomter Töreboda Kommun, null, Töreboda kommun
  • 26 lediga bostäder

Tomter Töreboda Kommun

Tomt
Töreboda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariestad
fr. 160 650 kr
1 537 m² tomt

För er som önskar förverkliga drömmen om att bygga sitt egna boende finns möjlighet att förvärva bra belägna tomter i Töreboda. På ett kort avstånd har ni närheten till det mesta, oavsett vilken fas i livet just ni är så finns det något för alla. Njut av en vacker promenad längt med Göta kanal, här finns promenadväg/cykelväg hela vägen in till centrum och attraktiva naturområden. För er där vardagspusslet behöver löpa på smidigt når ni både förskola och skola på bekvämt avstånd. I centrum finns matbutik, restauranger och fik. Mycket bra pendlingsmöjligheter med tåg och busskommunikation, med tåg når ni på ca en timme Göteborg och två timmar Stockholm. De tomter som nu finns är så generösa i sin storlek att det finns utrymme för individuell utformning av husen i stor utsträckning. LERLYCKAN! På första parkett mot Göta Kanal i det nya området Lerlyckan som fått sitt namn efter Törebodas långa lergodstillverkning, då man i generationer brukat leran för att tillverka tegel, takpannor, kakelugnar, blomkrukor och hushållsgods. Tomterna är belägna med närheten till det mesta, oavsett vilken fas i livet just ni är så finns det något för alla. Njut av en vacker promenad längt med Göta kanal, här finns promenadväg/cykelväg hela vägen in till centrum och attraktiva naturområden. För er där vardagspusslet behöver löpa på smidigt når ni både förskola och skola på bekvämt avstånd. I centrum finns matbutik, restauranger och fik. Mycket bra pendlingsmöjligheter med tåg och busskommunikation, med tåg når ni på ca en timme Göteborg och två timmar Stockholm. De tomter som nu finns är så generösa i sin storlek att det finns utrymme för individuell utformning av husen i stor utsträckning. Kontakta oss redan idag så pratar vi vidare och hjälper er med alla funderingar och frågor ni har! För att bygga krävs bygglov och det är Miljö- och Byggnadsförvaltningen som tillhandahåller blanketter och behandlar bygglovsansökningar. Bygglovsansökan gör till den gemensamma Miljö- och byggnadsförvaltningen för Mariestads, Gullspångs och Törebodas kommuner. Miljö- och byggnadsförvaltningen, Stadshuset på Kyrkogatan 2 i Mariestad. Tel. 0501-75 50 00 Kostnader för tomt, planavgift samt anslutning för kommunalt vatten och avlopp betalas i samband med undertecknande av köpekontrakt. För mer specifika uppgifter om VA avgift samt planavgift kontakta oss på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling så får ni specifika uppgifter för den tomten ni är intresserade av. Det har inte skett någon geoteknisk undersökning av fastigheterna. Det åligger köparen av fastigheten att utföra den undersökningen. Tillkommande kostnader(ca uppgifter) Planavgift 21 000kr Elanslutningsavgifter ca 30 000kr Bygglov ca 15 000kr Nybyggnadskarta från ca 10 000kr Utsättning av hus från ca 10 000kr Länken nedan kan ni se mer om detaljplaner i Töreboda kommun https://karta.mariestad.se/plankartant/index.html Följ adressen nedan och läs mer om Töreboda kommun https://www.nykommun.se/kommun/toreboda/#start

  • Nybyggnadsprojekt
Torsö Brofästet 18, Torsö, Mariestads kommun

Torsö Brofästet 18

Tomt
Torsö, Mariestads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariestad
795 000 kr
1 124 m² tomt

Vid Torsös brofäste, där landskapet sveper upp i en magnifik panoramavy, väntar denna förtrollande byggklara tomt på sina blivande ägare. Med sina imponerande 1 124 kvadratmeter är detta en plats där drömmar om ett eget hem kan förverkligas. Här finns redan alla nödvändiga bekvämligheter på plats - vatten och avlopp, samt det moderna nätverket av fiber finns vid tomtgräns. Men att äga denna tomt innebär mer än bara att ha ett stycke mark. Det innebär att bli en del av en gemenskap som värnar om sitt naturliga arv. Gemenskapen erbjuder en välskött badstrand, en plats där tiden kan förloras i horisonten medan man njuter av de vidsträckta ytor som omger stranden. Här, inbäddat i landskapet, står även ett strandhus vars dörrar öppnas till en värld av avkoppling och njutning, inklusive en bastu som lockar till stunder av fridfull avslappning. Och för dem som är lockade av äventyr på det blåa havet, finns möjligheten till en båtplats i den egen marinan. En plats av lugn och stillhet, där båtar vilar och väntar på sina nästa resor till havets äventyr. Denna tomt representerar mer än bara ett stycke mark. Den är en portal till en livsstil av harmoni och gemenskap, där naturen är en ständig följeslagare och äventyr väntar runt varje hörn.

Valnötsstigen 9, Bråtenpark, Mariestads kommun

Valnötsstigen 9

Lägenhet
Bråtenpark, Mariestads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariestad
470 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2/4
6 366 kr/mån
5 802 kr/m²

Välkommen till Akaciastigen 13! Denna trevliga 3 rumslägenhet bjuder på en ljus och luftig interiör och ger dig möjligheten att skapa ditt eget personliga utrymme. Bostaden är belägen i Bråten, vilket är ett lugnt och barnvänlig område. Området är omgivet av vackra grönområden och natursköna platser som gör det till en bra plats att bo på. Inom området finns två olika lekplatser, varav en har genomgått renovering under 2021 för att säkerställa en säker och trivsam lekmiljö för barnen. Nyligen har fönster byts för att energieffektivisera bostäderna! Prismaskolan, med sin fantastiska lekplats och pulkabacke, är bara ett stenkast bort, vilket ger en bekväm och nära tillgång till skolan. Dessutom finns det en välutrustade mataffärer inom gångavstånd, vilket gör det enkelt att handla för vardagliga behov. Vi välkomnar dig att besöka denna charmiga bostad och upptäcka dess potential. Kontakta oss för mer information eller för att boka en visningstid!

  • Balkong
Västra vägen 13, Lockerud, Mariestads kommun

Västra vägen 13

Lägenhet
Lockerud, Mariestads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariestad
270 000 kr
81 m²
3 rum
vån 3/4
3 044 kr/mån
3 333 kr/m²

Välkommen till denna charmiga bostad belägen på andra våningen i en välskött fastighet med endast två trappor upp. Med en yta på 81,5 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet gott om utrymme och en trevlig atmosfär. Lägenheter för semester- och fritidsboende! Bra ljusinsläpp: Stora fönster skapar en ljus och inbjudande atmosfär i hela lägenheten. Rymligt vardagsrum: Perfekt för avkoppling och sociala sammankomster. Två sovrum: Båda sovrummen är rymliga och bekväma. Kök: Köket är funktionellt och utrustat med de nödvändiga bekvämligheterna. Badrum: Ett fräscht badrum med alla grundläggande bekvämligheter. Bostaden är belägen i en lugn och trevlig del av staden, nära till grönområden, skolor, affärer och kommunikationer. Här kan du njuta av en bekväm livsstil med allt du behöver inom räckhåll.

  • Balkong
Timmervägen 13, Marieholm, Mariestads kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Timmervägen 13

Villa
Marieholm, Mariestads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariestad
2 795 000 kr
111 + 111 m²
5 rum
847 m² tomt

En fantastisk möjlighet att förvärva fastigheten på Timmervägen 13. Denna välskötta egendom är rustad för framtiden med solceller och laddningsmöjligheter i garaget, vilket inte bara bidrar till en mer hållbar livsstil utan också till lägre energikostnader på lång sikt. Boendet sträcker sig över 111 kvadratmeter i bostadsytan och ytterligare 111 kvadratmeter i biyta, fördelat över två våningar och en harmonisk fördelning av fem rum samt ett funktionellt kök som inbjuder till både vardaglig användning och sociala tillställningar. Bostaden är även rustat med två badrum samt en wc. Marieholm är ett eftertraktat område med en perfekt balans mellan lugn och närhet till bekvämligheter. Med närheten till skolor är det ett idealiskt val för familjer, medan de två lekplatserna i området ger en välkommen möjlighet för barnen att leka och utforska. För ytterligare information varmt välkommen att kontakta mäklaren.

Tranvägen 44, Västra Skogen, Mariestads kommun

Tranvägen 44

Villa
Västra Skogen, Mariestads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariestad
3 395 000 kr
90 + 47 m²
3 rum
720 m² tomt

Söker ni ett lättskött och fint enplansboende med bra läge i området och skyddad baksida? Då kan Tranvägen 44 vara något för er. Här finns nu möjligheten att förvärva ett parhus i ett plan byggt 2016. Bostaden erbjuder bland annat en öppen och social planlösning, två sovrum, badrum och toalett samt ett inglasat uterum som förlänger säsongen. Garage och förråd! Bo bekvämt med en hög standard på ditt boende och dessutom ett väldigt bra läge. Genomgående parkettgolv kombinerat med klinker, ljusa väggar och tacksamt ljusinsläpp i varje rum. Bra med förvaring och en genomtänkt planlösning som ger möjlighet till ett optimalt boende för just er. På Tranvägen bor du med närhet till fina promenadstråk, Mariestads golfklubb, matbutik, vårdcentral och hållplats för lokalbuss. Välkommen att anmäla ert intresse!

  • Energieffektiv
Sjöfallsvägen 24, Sjötorp, Mariestads kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00

Sjöfallsvägen 24

Villa
Sjötorp, Mariestads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariestad
4 150 000 kr
197 + 79 m²
7 rum
1 080 m² tomt

Varmt välkommen till Sjöfallsvägen 24 i vackra Sjötorp! Beläget på en av Sjötorps vackraste gator finner ni denna pampiga och välskötta villa. Här bjuds på spännande arkitektur och en genomtänkt och smakfull trädgård. Med sina 197 kvm i boyta finns gott om plats för hela familjen. Renoverat med omsorg och expertis, vackra materialval och en tacksam planlösning. Här har inget lämnats åt slumpen. Läget bidrar till mycket, njut av natur och vattnen , följ årstiderna och upplev både sommarlivets rusning genom staden samt vinterns lugn. Bo nära förskola, livsmedelsaffär och framför allt Vänern som följs av restauranger och den populära båthamnen. Möts av en öppen planlösning och luftig hall. Vardagsrum, kök och matsal samspelar fint. Köket utmärker sig med focus på detaljer och smart förvaring med många ytor att nyttja, dessutom med en design som tilltalar. Den putsade braskaminen står stabilt och binder samman rummen. Genom vardagsrum och sovrum nås det generösa uterummet, upplev en inne/ute känsla. Följ förändringen i trädgården och njut av naturens tavla. I direkt anslutning till uterummet kliver ni enkelt ut på altanen och kan njuta av vardagslyx i spabadet . Här bor du definitivt med det lilla extra. Följ den massiva ektrappan upp och möts av ett härligt ljusinsläpp och framför allt en vacker vy över Vänern. Övreplan erbjuder många generösa rum med mycket karaktär, vackert behandlade trägolv, spännande vinklar, en braskamin, balkong och många takfönster som ger ett ljus utöver det vanliga. Ett stort allrum som binder samman alla rum, vad passar bäst för dig? Ett stort sovrum kanske? Ateljé? vardagsrum? skapa ett hem efter just din familjs behov. Detta är helt enkelt en villa som erbjuder det mesta. Bo bekymmerslöst och bekvämt. Låt detta bli ditt för alltid hem! Kontakta oss för att boka visningstid!

  • Plus
Älgaråsvägen 46, Hova, Gullspångs kommun

Älgaråsvägen 46

Villa
Hova, Gullspångs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariestad
550 000 kr
108 + 66 m²
4 rum
1 629 m² tomt

Välkommen till Älgaråsvägen 46! Nu möjlighet att förvärva en fastighet med stor potential och rymligt dubbelgarage. Bostadshuset har vattenburen värme via vedpanna. I Hova mycket av den dagliga service man kan tänkas behöva. Tex. mataffär, hållplats för buss och tåg, gym, café och pizzeria. Dessutom finns både förskola och grundskola. Välkommen att boka er till visning! Budgivning sker via Bank-ID. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul.

Anderstorp 33, Hova, Gullspångs kommun

Anderstorp 33

Villa
Hova, Gullspångs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariestad
895 000 kr
125 + 120 m²
5 rum
2 321 m² tomt

Välkommen till detta charmiga bostadshus beläget på Anderstorp 33 i Hova. Med en yta om 125 kvm i boyta och en biyta på 120 kvm erbjuder denna fastighet en perfekt balans mellan komfort och naturskön omgivning. Här finner du en genuin boendemiljö. Fastigheten omfamnas av en magnifik trädgård som sträcker sig över hela 2321 kvm. Här har du gott om utrymme för lek, odling och avkoppling. Trädgården blir en naturlig förlängning av ditt nya hem och erbjuder möjligheter för trädgårdsentusiasten eller den som söker lugn och ro. Med närhet till Skagen kan du uppleva en vacker och fridfull plats som erbjuder möjligheter till naturupplevelser, avkoppling och en skön atmosfär där det historiska och det naturliga smälter samman vid Vänerns kust. fiskemöjligheterna i Skagen är lockande för både entusiastiska fiskare och besökare som vill prova på fiske. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Långgatan 5, Hova, Gullspångs kommun

Långgatan 5

Villa
Hova, Gullspångs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariestad
975 000 kr
190 + 80 m²
5 rum
1 540 m² tomt

Denna charmiga 1 ½ plans villa med källare om 190 kvadratmeter, samt 80 kvadratmeter är biarea, har ett utmärkt läge. Belägen endast ett stenkast från den lokala matbutiken. Det finns även närhet till både förskola och skola inom ett bekvämt avstånd. Ytterligare fördelar med läget är de bra buss- och tågförbindelserna till städer som Mariestad och andra närliggande områden. Den ursprungliga 1930-talsvillan har en vacker tegelfasad. Den har genomgått flera renoveringar för att förbättra energieffektiviteten och säkerheten. Isolerfönster har installerats, vilket bidrar till att minska energiförbrukningen och förbättra inomhusklimatet. I samband med detta så har man installerat plisségardiner och spotlights i fönster fodren. Uppvärmningssystemet har även uppgraderats till en värmepump av typen luft/luft, vilket ger miljövänlig och kostnadseffektiv uppvärmning. Andra betydande renoveringar inkluderar fönsterbyte år 2019, installation av en ny el central med jordfelsbrytare år 2021, samt en takrenovering år 2014 med ny takpapp, läkt och betongpannor. Dessutom genomfördes dränerings- och fuktisolering år 2014.

  • Plus

Visar alla 20