SkandiaMäklarna Varberg

SkandiaMäklarna Varberg

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Lindelövstigen 4, Espevik, Varbergs kommun
  • Sön 21 apr kl 14:00

Lindelövstigen 4

Fritidshus
Espevik, Varbergs kommun
SkandiaMäklarna Varberg
3 495 000 kr
79 m²
4 rum
1 050 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva ett härligt fritidshus med friköpt tomt i Espevik! Lugnt och skyddat läge som sista hus på gatan med fina badvikar inom promenadavstånd och grönskande natur runt husknuten. Välhållet hus med både inglasat uterum och stor altan i soligt sydvästläge. Bra planlösning med tre sovrum, rymligt kök och fint allrum med öppen spis för att koppla av och njuta även de där kyliga höstkvällarna. På tomten finns rikligt med träd och bärbuskar, här finns även en isolerad gäststuga på 10 kvm. Välkommen hem!

  • Plus
Trönningebjärsvägen 39, Trönninge, Varbergs kommun

Trönningebjärsvägen 39

Lägenhet
Trönninge, Varbergs kommun
SkandiaMäklarna Varberg
2 695 000 kr
71 m²
3 rum
vån 4/6
5 216 kr/mån
37 958 kr/m²

Brf Pilbacken i Trönninge är en förening med stilfullt producerade bostadsrätter från 2021 där vi nu kan erbjuda en mycket fin trerummare med fantastisk utsikt från fjärde våningen. Föreningen består av två flerbostadshus med totalt 48 bostadsrätter om två till tre rum och kök. Denna trea disponeras på 71 kvm med härlig, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, stilrena materialval, två ljusa och fina sovrum, hall med bra förvaringsmöjligheter samt ett modernt badrum med tvättmöjligheter. Den rymliga inglasade balkongen erbjuder ett extra rum året om och här sitter man gärna både vid frukosten, eftermiddagsfikan eller på kvällarna och njuter av den vidsträckta utsikten och magiska solnedgångar som färgar hela himlen röd. I området finns lekplats och grillplats och naturen runtom erbjuder trevliga promenadstråk och plats för lek och aktiviteter. Trönningebjärsvägens förskola finns i närområdet och Trönninge skola finns endast några minuter bort. Bra kommunikationer med bussar in till Varberg samt nära till motorvägspåfart för den som pendlar med bil. Välkommen hem!

  • Hiss
Hjortvägen 30D, Hjortsberg, Falkenbergs kommun

Hjortvägen 30D

Lägenhet
Hjortsberg, Falkenbergs kommun
SkandiaMäklarna Varberg
2 100 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2/2
5 657 kr/mån
25 926 kr/m²

På Hjortvägen 30D finns nu en fin och välplanerad trerummare på 81 kvm till salu! Bostaden är belägen på andra plan med en inglasad balkong i härligt sydvästläge, där man kan avnjuta eftermiddags- och kvällssolen samt viss havsutsikt. Lägenheten består av ett kök med plats för matsalsbord och stolar samt med utgång till den inglasade balkongen, ett fräscht badrum med tvättmöjligheter, två sovrum, två praktiska klädkammare/förråd samt ett rymligt vardagsrum med delvis öppen planlösning mot köket samt trevlig utsikt mot grönområde. Här har du ett mycket trivsamt boende i en lägenhet som är både ljus och rymlig och har ett bra läge i området! Föreningen och innergårdarna är väl underhållna och här finns tillgång till bl.a. bastu, boulebana, lekplats, grillplats, tennisbana, samlingslokal samt övernattningslägenhet för anhöriga. Här bor man dessutom med perfekt läge med närhet både till ljuvliga Skrea Strand samt bekvämligheter och service såsom restauranger, idrottsanläggningar, skolor och förskolor, matbutik samt konditori som finns i närområdet. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Visar alla 3