Bjurfors Halmstad

Bjurfors Halmstad

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Skallbergsvägen 33, Skallen/Haverdal, Halmstads kommun
  • Fre 29 mar
Skallbergsvägen 33, Skallen/Haverdal, Halmstads kommun, bild 2
Skallbergsvägen 33, Skallen/Haverdal, Halmstads kommun, bild 3

Skallbergsvägen 33

Villa
Skallen/Haverdal, Halmstads kommun
Bjurfors Halmstad
13 000 000 kr
175 + 15 m²
5 rum
780 m² tomt

I solnedgången står sällskapsytornas glasparti på vid gavel ut till den stora takterrassen om 40 kvm. I solnedgången är atmosfären mycket speciell härute, med ljummen havsbris och doften från blommande trädgårdar. Blicken kan följa kustlinjen från Haverdals vita sandstrand, några hundra meter ner, och sedan kilometerlångt förbi udden vid Villshärad. När den röda himlen har mörknat glittrar ljusen i höjderna över den mjukt välvda kusten ner mot Halmstad. En sådan sommarkväll påminner både vyerna och stämningen nästan om den franska rivieran. I fridfulla kvarter, i sluttningen över Haverdalsstranden, ligger denna smått spektakulära privatvilla, ensam i sitt slag. Redan från uppfarten kan du se havet glittra till. Den tidlöst modernistiska byggnaden har ett mycket rent formspråk där material som vit träpanel, grå fasadsten, plåt och glaspartier samsas med goda proportioner. Ett mer traditionellt huselement med danskt listpapptak kombineras med en modernistisk vinkelbyggnad med närmast heltäckande glaspartier. På framsidan finns en japanskinspirerad uppfart med grus, maffiga stenblock och vita träplank som tillsammans med liguster hindrar insyn. På baksidan finns en skyddad innergård med stark atmosfär och exklusivt trägolv i sydamerikansk Ipe. Interiören präglas av stora och massivt ljusa rumsvolymer samt branta taklinjer som reser sig ända upp i nock. Planlösningen är mestadels öppen och villan har påkostade naturmaterial och design i en diskret exklusiv ton. Entréplanets golv är exempelvis övervägande i vitpigmenterad ektilja om 26 mm. Här finns även golv i kalksten. I den långa ljusgången, med öppet i nock, går tankarna nästan till ett internationellt galleri. Köket har en låg profil och en närmast minimalistisk inredning från HTH. Det ligger i öppen planlösning med den stora matsalen omfamnad av heltäckande glaspartier. På övre plan fortsätter sällskapsytorna ut via heltäckande glaspartier på den stora takterrassen med panoramautsikt över hav och strand. Villan har även en klassisk master bedroom-svit med eget badrum och walk-in-closet. Övriga sovrum ligger i ljusgången där även badrum och tvättstuga finns. Bostaden har hög utrustnings- och tekniknivå med bland annat infälld downlight och inbyggt ljudsystem. Läget, några minuters promenad från den klassiska Haverdalsstranden, kräver kanske ingen djupare förklaring. Du når Halmstad efter en dryg kvart i bilen.

  • Premium
Pålsbovägen 6, Söndrum/Pålsbo, Halmstads kommun
Pålsbovägen 6, Söndrum/Pålsbo, Halmstads kommun, bild 2
Pålsbovägen 6, Söndrum/Pålsbo, Halmstads kommun, bild 3

Pålsbovägen 6

Lägenhet
Söndrum/Pålsbo, Halmstads kommun
Bjurfors Halmstad
1 595 000 kr
89,5 m²
4 rum
vån 2/4
7 394 kr/mån
17 821 kr/m²

Varmt välkomna till ett mycket bra boende i ett trevligt område med cykelavstånd till både hav och centrum. Bostaden om 89,5 kvm erbjuder öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, tre sovrum och badrum samt separat tvättstuga. Flygstadens köpcentrum finns på bekvämt avstånd och området har goda bussförbindelser. Föreningens utemiljö är uppskattad av ung som gammal där den gemensamma gröna innergården blir den naturliga samlingspunkten. Föreningen anordnar även trevliga aktiviteter för medlemmarna.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Elmblads väg 18, Snöstorp, Halmstads kommun
Elmblads väg 18, Snöstorp, Halmstads kommun, bild 2
Elmblads väg 18, Snöstorp, Halmstads kommun, bild 3

Elmblads väg 18

Villa
Snöstorp, Halmstads kommun
Bjurfors Halmstad
3 975 000 kr
125 + 24 m²
5 rum
578 m² tomt

På ett av områdets mest eftertraktade lägen presenterar vi stolt detta fina souterränghus, som inte bara erbjuder tilltalande arkitektur utan även en panoramautsikt över den natursköna Fylleåns dalgång och dess omgivningar. Här väntar ett hem varsamt omhändertaget av dess nuvarande ägare. Här erbjuds rymligt och ljust vardagsrum med en öppen spis som blir navet för mysiga kvällar och en oslagbar vy som bjuder in till avkoppling och inspiration, fyra sovrum, helkaklat badrum. Sammanfattningsvis är detta hem en dröm som blir verklighet. Ett perfekt läge, generösa ytor och härlig utsikt. Tveka inte att ta chansen att uppleva allt detta boende har att erbjuda – det är en möjlighet du inte vill missa!

  • Premium
  • Energieffektiv
Ranagårdsvägen 7, Ranagård, Halmstads kommun

Ranagårdsvägen 7

Lägenhet
Ranagård, Halmstads kommun
Bjurfors Halmstad
2 890 000 kr
76,1 m²
3 rum
vån 4/4
4 890 kr/mån
37 976 kr/m²

Enastående bostadsrätt, placerad högst upp i fastigheten. Här på våning 4 kommer ni känna lugnet och kan njuta av ett inbjudande läge mot sydväst vars sociala ytor gör det lätt att umgås med nära och kära. Pricken över i är bostadens vardagsrum med öppet i nock och placeringen mot den stora balkongen och det smakfulla och inredda köket. Planlösningen består av ytterligare två rum, har ett helkaklat och kombinerat tvätt och badrum. Separat klädkammare i anslutning till huvudsovrum. Bra förvaring i hallen och i den direkta anslutningen finns föreningens lägenhetsförråd. Föreningen erbjuder förutom en mycket trivsam utemiljö, barnvagnsförråd, övernattningsrum, styrelsrum och gemensam tvättstuga. Har ni bil parkeras den tryggt på den bestämda p-platsen där det också är förberett för installation av laddbox (På HSB:s fastigheter är solceller installerade på taken). Lägenheten var inflyttningsklar 2023 och upplevs såklart fortfarande som nyproducerad. Är på 76 kvadrat och i avgiften på 4 899 kr ingår värme, vatten, renhållning, fiber 500/500 och grundutbud TV. P-plats tillkommer för 200 kr/mån. El Hem ca.200 kr/mån (avtal via Brf). I lägenhetsförteckningen hos HSB är lägenheten typkodad som en 2:a eftersom det ena rummet på 8,4 kvadrat räknas som förråd pga. snedtaket - perfekta kontorsytan, gästrum alt. barnrum. Området är placerat nära till vacker natur, promenadstråk och fina cykelvägar och har den direkta närheten till kustremsan, Halmstad golfklubb, nya Ranagårdsskolan, förskola och utegym. Busshållplatsen som ligger i närheten tar oss smidigt till stadens centrala delar eller till Tylösand och sköna bad. Så varmt välkomna till denna moderna och välskötta lägenhet.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Margaretagatan 21, Halmstad - Centralt, Halmstads kommun

Margaretagatan 21

Villa
Halmstad - Centralt, Halmstads kommun
Bjurfors Halmstad
5 575 000 kr
250 + 65 m²
8 rum
702 m² tomt

3-4 hyreslägenheter + gårdsbyggnad med 3 nyrenoverade lokaler - Området runt Högskolan och Resecentrum är placerat i expansiva kvarter precis utanför stadskärnan. Här blandas bebyggelsen på ett bra sätt och som till största del består av vackra 20-30 talshus, nyproducerade och befintliga bostadsrätter, hyresrätter och studentbostäder. Förutom närheten till kommunikation och resecentrum som tar er smidigt till både Göteborg och Köpenhamn erbjuder området också Hotell med skybar och restaurang. Likaså finns mataffärer, aktivitetspark med bland annat utegym och vollyboll inom behagligt avstånd. Plus alla de studenter som förgyller området - En god blandning helt enkelt. Fastigheten är typkodad 220. Består av 2 byggnader varav det gula huset har 3-4 hyreslägenheter fördelat på 2 ½ plan med källare. Källarlägenheten är outhyrd och består av kök, helkaklat badrum och sovrum. Vattenburen golvvärme. I angränsande tegelbyggnad erbjuds 1 ½ plan med källare. Består av 3 nyrenoverade lokaler som bland annat erbjuder helkaklade badrum, kök i kontorsdelen. Övriga rum har förberett för pentry och vatten är framdraget. Vardera lokal är på ca. 25-30 kvm + inredd vind på ca. 30 kvm. Har separata ingångar, akustiktak, infälldbelysning och ny el (allt ledigt för ny köpare!). Uppvärmning i de båda husen är bergvärme respektive luft/luft värmepumpar. Hyresintäkt exklusive källare 20 800 kr/mån + 1 350/mån för extra avgift el (2022). 22 150 x 12 = 265 800 kr/år. Lokalerna är inte uthyrda eftersom ombyggnad nyligen är utförda. Föreslagen hyresnivå/rum cirka 4 000 - 5 000 kr/mån. Detaljplanen medger lokalyta. För bokning av visning eller frågor om bostäderna och området ring 035-188020 alt 0790-066633 // Henrik Hansson

  • Plus
Hantverksgatan 7, Halmstad - Centralt, Halmstads kommun

Hantverksgatan 7

Radhus
Halmstad - Centralt, Halmstads kommun
Bjurfors Halmstad
5 690 000 kr
104 + 8 m²
3 rum
144 m² tomt

Detta gatuhus är en unik pärla mitt i stadens puls. Innergården ger dig möjlighet att njuta av utomhuslivet i lugn och ro, och den ljusa inredningen ger en inbjudande atmosfär. Ett perfekt hem för den som söker bekvämlighet och livsstil i centrum av staden. Eller varför inte ha ditt företag här, mitt i centrum. Huset erbjuder vardagsrum, kök, 2 sovrum och 2 badrum. Du kommer att vara omgiven av stadens pulserande energi och allt som centrum har att erbjuda, inklusive restauranger, butiker och nöjesliv, allt inom bekvämt gångavstånd. Läget är perfekt för den som vill leva nära stadens hjärta. Välkommen på visning.

Falckens Väg 32, Centralt - Väster, Halmstads kommun

Falckens Väg 32

Lägenhet
Centralt - Väster, Halmstads kommun
Bjurfors Halmstad
2 795 000 kr
110 m²
4 rum
vån 2/3
7 045 kr/mån
25 409 kr/m²

Välkommen till Falckens väg 32 och denna trivsamma etagelägenhet som erbjuder en perfekt kombination av bekvämlighet och komfort med sitt centrala läge och generösa utrymmen. Med 110 kvm fördelade över 4 rum och kök finns det gott om plats för hela familjen att trivas på. Lägenheten är belägen i en solid förening, vilket ger dig trygghet och stabilitet i ditt boende. Du kan känna dig säker i att du investerar i ett hem där gemensamma utrymmen och underhåll är i utmärkt skick. Med inte mindre än 2 badrum blir morgonrusningen smidigare än någonsin. Den här smart utformade lägenheten passar utmärkt för såväl familjer som för dem som uppskattar extra utrymme att använda efter eget behov. För de soliga dagarna och kvällarna erbjuder lägenheten en härlig balkong. Förutom alla dessa fantastiska egenskaper ingår även en p-plats i månadsavgiften, vilket gör det enkelt och bekvämt för dig att parkera din bil. Du behöver inte längre oroa dig för parkeringsplatser eller parkeringsavgifter – allt är redan inkluderat. Sammanfattningsvis är Falckens väg 32 en unik möjlighet att skaffa sig en rymlig och välplanerad etagelägenhet med centralt läge, perfekt för familjelivet eller för den som uppskattar extra utrymme. Med 4 rum, 2 badrum, en balkong och p-plats inkluderad i avgiften, är detta verkligen ett tillfälle du inte vill missa. Välkommen hem!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Vilshärads Raketväg 10A, Villshärad, Halmstads kommun

Vilshärads Raketväg 10A

Villa
Villshärad, Halmstads kommun
Bjurfors Halmstad
8 450 000 kr
138 m²
5 rum
893 m² tomt

Vem vill inte bo med närhet till havet och nästan höra vågorna skvalpa, förutom närheten till havet finns även naturen inpå knutarna. Här har du möjlighet att antingen bo permanent eller varför inte nyttja det som ditt fritidsboende. Vi kan nu erbjuda denna nyproducerade villa. Ett välplanerat 1-planshus á cirka 138 kvm med en tilltalande planlösning. Vilshärad är beläget 10 kilometer norr om Halmstad och en nära 4 kilometer lång sandstrand. En rogivande miljö och ett av Halmstads attraktivaste platser, som lockar permanentboende, fritidsboende och badsugna campinggäster. Området har tillgång till stadsbussarna så här skiftar man enkelt läget med naturen och centrala Halmstad. Förutom ovan erbjuds den direkta närheten till golfbanor, paddel, after beach och vackra promenader. Närheten till all tänkbar dagligvaru service, idrottsföreningar och skola är också ett stort plus.

Karl XI:s Väg 19, Halmstad - Centralt, Halmstads kommun

Karl XI:s Väg 19

Lägenhet
Halmstad - Centralt, Halmstads kommun
Bjurfors Halmstad
3 795 000 kr
95 m²
4 rum
vån 7/7
6 073 kr/mån
39 947 kr/m²

På Karl XI:s väg 19, högst upp på våning 7, hittar vi denna attraktiva och unika 4:a i centrala Halmstad med en underbar utsikt över Halmstad och dess omgivningar. Lägenheten på 95 kvm är fördelad på 4 rum varav två sovrum. Lägenheten är med sitt läge, fantastiska utsikt och planlösning ditt framtida drömboende. Här bor du lägesmässigt så centralt man kan komma, nära tillgång till citys charmiga restauranger, butiker och vackra natur. Med sin inglasade balkong från 2022 kan du sitta och avnjuta en god frukost med citykärnan som utsikt. Förbindelser så som buss och tåg är nära till hands och när det är strandväder så kan man enkelt ta cykeln, 10 min, till närmsta strand. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 9