Ove Nilsson Fastighetsbyrå AB

Ove Nilsson Fastighetsbyrå AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Övre Röra 152, Svartedalen, Stenungsunds kommun

Övre Röra 152

Tomt
Svartedalen, Stenungsunds kommun
795 000 kr
967 m² tomt

Tillfälle! Högt belägen tomt i lantlig idyll 200 meter från bad och fiskesjö. Här är tillfället för dig som väntat på en fin byggklar tomt i underbar natur på bekvämt pendlingsavstånd från Göteborg. Denna tomt är ej bunden till någon husfirma så du kan fritt välja hustyp och leverantör eller om du vill bygga i lösvirke. Tomten på nästan 1000 kvm lämpar sig för såväl fritids som permanentboende och har ett härligt utsiktsläge med en vacker vy över landskapet och ner mot Dalgången med skog och ängar. Läget, nära Svartedalens naturreservat är fantastiskt för dig som älskar lugnet på landet och en enastående natur. Svartedalen är känt för sina mäktiga skogar, vackra sjöar och trolska raviner, gärden och ängar. Vid sjön Ålevatten finns en stuga som heter Bottenstugan. Detta är en omtyckt plats i Svartedalen varifrån flera vandringsleder utgår. Här finns parkering, informationstavla, toalett och tre vindskydd med grillplatser. Till Spekeröd och Stora Höga tar det ca. 10 min. med bil och här finns skola, dagis, matbutik, apotek, gym och restauranger. Skolbuss stannar 150 meter från huset. Ring gärna mäklaren för närmare information/boka visning på denna trevliga tomt.

Varekilsnäs 422, Varekilsnäs, Orust kommun

Varekilsnäs 422

Fritidshus
Varekilsnäs, Orust kommun
2 995 000 kr
40 + 10 m²
3 rum
993 m² tomt

Högt och ogenerat läge på en underbar bergs/naturtomt med havsutsikt! Vi har nu nöjet att presentera ett fritids eller mindre åretrunthus i mycket fint skick och med en strålande utsikt över Stigfjorden. Huset är beläget på en mkt solig och fin tomt om ca. 1000 kvm med flera härliga uteplatser samt ett nybyggt lusthus och gäststuga. Fastigheten är helt renoverad under de senaste åren med nytt tak, tilläggsisolerat med 3-glasfönster, ny luftvärmepump, indraget fiber, renoverat kök och badrum m.m. Trevlig och öppen planlösning med vacker vy över havet från det ljusa vardagsrummet och köket. Låga driftskostnader med ny värmepump och en skönt värmande braskamin när höstmörkret faller på. Välkommen att kontakta mäklaren för ytterligare information och visning till detta trivsamma boende i absolut toppskick!

Toppformsbacken 7, Björlanda, Göteborgs kommun

Toppformsbacken 7

Tomt
Björlanda, Göteborgs kommun
2 990 000 kr
909 m² tomt

Tillfälle i populära Björlanda nära havet! Sällan hittar man en sådan här tomt - högt belägen med ett underbart naturskönt fritt och härligt läge längst in på återvändsgata med en fin vy över nejden och villorna nedanför. Här är det lugnt och skönt och sol från från morgon till kväll! På tomten som inte är knuten till någon husleverantör finns ett förhandsbesked med lov om att bygga ett 1-planshus med fristående garage. Du kan alltså bygga i lösvirke eller välja valfri husleverantör och det kan vara möjligt att få bygga en annan typ av hus än vad förhandsbeskedet säger. Läget i området är ett av de allra bästa - ingen trafik vid huset samt gränsande mot naturen. Här kan barnen leka fritt och det är cykelbana bort till den omtyckta och närbelägna Björlandaskolan. Fiber och kommunalt VA finns att ansluta sig till. Med ett nybyggt hus får ni minimala underhållskostnader, låga driftskostnader och det utgår ej heller någon fastighetsavgift (fastighetsskatt) under de första 15 åren, och dessutom får ni ju ert drömboende på köpet! Kontakta mäklare Per Sichtling för vidare information och visning.

Brahegatan 12C, Gamlestan, Göteborgs kommun

Brahegatan 12C

Lägenhet
Gamlestan, Göteborgs kommun
1 850 000 kr
59 m²
2 rum
vån 3/4
5 013 kr/mån
31 356 kr/m²

Visning söndag 21/4 kl 12:30-13:30 Stor luftig och fräsch lägenhet högt upp i huset med mycket bra läge, här bor du med närhet till allt, stor och mysig innergård med grillmöjligheter. Välkomnande hall med plats för avhängning av kläder. Stort härligt kök att trivas i, här finns gott om plats för flera personer och bra arbetsytor. Luftigt och lättmöblerat vardagsrum med spotlights i tak. Rejält sovrum med plats för både dubbelsäng och arbetshörna. Helkaklat fräscht badrum med dusch och utrustat med tvättmaskin.

Visar alla 4