SkandiaMäklarna Sollentuna

SkandiaMäklarna Sollentuna

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Bryggvägen 2A, Viby, Sollentuna kommun

Bryggvägen 2A

Villa
Viby, Sollentuna kommun
SkandiaMäklarna Sollentuna
10 500 000 kr
251 m²
9 rum
870,3 m² tomt

Välkommen till en stor familjevilla med mycket attraktivt läge nära sjön Ravalen. Hus från 1989 som är påbyggt 2009. Boarea på hela 251 kvm. Nedre plan med härliga sällskapsdelar, stort, modernt kök med matplats för 10 personer, kaklat duschrum och två bra sovrum. Övre plan med ljust sällskapsrum med terrass, fyra bra sovrum (ett med walk on closet) och stort badrum med bastu, badkar och bra duschplats. Allt i gott skick. Tomt med stort trädäck (med spabad), gräsmatta och insynsskyddande häck. Garage med förrådsdel samt plats för två bilar på uppfarten. Laddstolpe för elbil finns. Mycket attraktivt läge i barnidyllen Viby intill sjön Ravalen och direkt närhet till naturreservat, Bögs gård, golfbana och ridstall. Flera populära förskolor och välrenommerade skolor inom ett par minuters promenad. En kort busstur eller promenad tar dig till Norrvikens pendeltågstation från vilken du tar dig till Stockholm city på ca 20 min och till Arlanda flygplats på ca 19 min. Välkommen till ett hus att trivas i!

Timotejvägen 12, Rotebro, Sollentuna kommun

Timotejvägen 12

Lägenhet
Rotebro, Sollentuna kommun
SkandiaMäklarna Sollentuna
1 595 000 kr
67 m²
2 rum
vån 2/3
4 987 kr/mån
23 806 kr/m²

Välplanerad tvåa i trivsam förening med mycket bra ekonomi och väldigt låg skuldsättning. Föreningen diskuterar nu ett stambyte vilket i så fall bl.a. kommer att innebära renoverade badrum. Planlösning enligt följande: Stor hall med gott om plats för klädavhängning. En rejäl klädkammare/förråd och två garderober/skåp ryms också i hallen. Rakt fram från hallen ligger sovrummet som har gott om plats för både dubbelsäng och exempelvis skrivbordshörna. Från hallen kommer du också till det stora vardagsrummet. Här finns plats för både soffhörna och matplats. Köket är ett arbetskök med bra arbetsytor och förvaringsutrymmen och det är utrustat med spis, fläkt, ugn, kyl och frys. Badrummet är i äldre skick och har WC, tvättställ och dusch, våtrumsmatta och -tapet. Från vardagsrummet kommer man ut på den stora möblerbara balkongen med västläge. Nära naturen med fina promenadstråk, golfbana m.m. men också nära kommunikationer med en kort promenad till pendeltågsstationen. Förskolor och skolor i närområdet.

Törnskogsvägen 52, Törnskogen/ Vaxmora, Sollentuna kommun
  • Imorgon kl 15:00
Törnskogsvägen 52, Törnskogen/ Vaxmora, Sollentuna kommun, bild 2
Törnskogsvägen 52, Törnskogen/ Vaxmora, Sollentuna kommun, bild 3

Törnskogsvägen 52

Villa
Törnskogen/ Vaxmora, Sollentuna kommun
SkandiaMäklarna Sollentuna
9 500 000 kr
196 + 35 m²
6 rum
1 795 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa omgiven av en generös tomt högt belägen, insynsskyddad och vacker natur. Med Törnskogen som granne kan du njuta av lugnet och friden samtidigt som du har bekvämt avstånd till allt du behöver. Det rymliga hemmet erbjuder stora sociala ytor, perfekta för att bjuda in vänner och familj till trevliga sammankomster och minnesvärda stunder. Med fem bekväma sovrum finns gott om plats för hela familjen att känna sig hemma. Den imponerande spa-avdelningen är en fristad för avkoppling och återhämtning. Här finns bastu, badkar, och en avslappnande relaxavdelning för att stilla sinnet och kroppen. Ett varmt garage är en praktisk tillgång som ger extra komfort och skydd åt dina fordon i alla väderförhållanden. Denna villa erbjuder det bästa av både bekvämlighet och natur, och är redo att bli ditt nya hem. Här bor du i ett mycket lugnt och attraktivt villaområde med naturen som granne. På sommaren är det en kort promenad ned till en liten sandstrandspärla. På vintern finns det plogade isbanorna på både Norrviken och Edsviken. Förskolor och populära Vaxmoraskolan ligger på promenadavstånd. Rudbecks gymnasium finns en kort bussresa bort. Vaxmora Torp är ett populärt mål för skogspromenaden eller så finns det flertal slingor runt i Törnskogens naturreservat. Vill man åka slalom tar man sig på några minuter till Väsjöbacken som även har flera motionsspår.

  • Premium
  • Uteplats
Tegelhagsvägen 67, Tegelhagen, Sollentuna kommun
  • Imorgon kl 14:00

Tegelhagsvägen 67

Radhus
Tegelhagen, Sollentuna kommun
SkandiaMäklarna Sollentuna
6 300 000 kr
100,5 m²
4 rum
6 774 kr/mån
62 687 kr/m²

Välkommen till denna fint renoverade 4:a med solig takterrass och kanonläge i attraktiva Tegelhagen med eget poolområde. Ett charmigt radhus med utbyggd entré på ca 4 kvm, 3 rymliga sovrum, 2 badrum samt uteförråd. Ljust hemtrevligt kök med matplats, vardagsrum, hall. arbetsrum och nytt lyxigt duschrum på entréplan. 2 bra sovrum och badrum på övre plan. Riktigt bra läge i området med 3 härliga insynsskyddade uteplatser, den första på baksidan med stort trädäck och den andra på framsidans innergård samt en härlig takterrass som har sol från morgon till kväll. Här har man en fin vy över området och bort till poolområdet. Föreningen har egen pool, bastu, gemensamhetslokal, 2 tvättstugor och gästlägenhet. Radhuset har ett lugnt läge i attraktiva Tegelhagen med närhet till badstrand, tennisklubb, fina promenadstråk längst Edsvikens vatten till bl.a. Ulriksdals slottsträdgård. Det är mycket trivsamma omgivningar med båtklubbar, badklippor och stränder samt skridskoåkning vintertid. Inte långt till friidrottsanläggningar, skridskohall, sim- och sporthall, Väsjöbacken och Edsbergs slottspark. Bra kommunikationer med ca 15 minuters promenad till Helenelunds pendeltågsstation och nära flera busslinjer bl.a. direktbuss till City. Snart kommer även tvärbanan till Helenelund. Mycket nära till flera förskolor och till populära Tegelhagsskolan. Mao ett mycket bra och eftertraktat läge i Sollentuna!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Celsings väg 12, Rotsunda, Sollentuna kommun

Celsings väg 12

Radhus
Rotsunda, Sollentuna kommun
SkandiaMäklarna Sollentuna
4 500 000 kr
122 m²
4 rum
172 m² tomt

Välkommen till ett rymligt och väldisponerat radhus om 122 kvm boyta fördelat på 3 sovrum, 2 badrum, tvättstuga, kök och ett rymligt vardagsrum. Mycket lugnt läge på bilfri gata. Här finns en fantastisk uteplats på baksidan. Huset har generösa sociala ytor med fina ljusinsläpp och genomgående gott skick. Fullutrustat kök med matplats för 4-6 personer. Rymligt vardagsrum med utgång till härliga baksida med trädäckad uteplats (delvis under tak om man önskar) med ett väldigt lugnt och skyddat läge mot allmänning. Huset har en fin stenlagd entré med inramning av häck och ett fint körsbärsträd. Egen plats i carporlänga ingår i samfällighetsavgiften. Möjlighet till extra parkering för boende. Här bor du i ett lugnt område med direkt närhet till natur och härliga strövområden (Norrvikens strand m.m.). Flera populära golfbanor för golfaren. Bussförbindelser till Rotebro station där man enkelt kan ta sig till Stockholm eller norrort. I området finns flera skolor och förskolor. Med avfart från E4an finns Rotebro handelsplats med Stora Coop, Willys, Systembolag och mycket mer. Närhet till Norrvikensjö som sommartid bjuder på bad och kanotpaddling och vintertid, plogad långskridskobana.

  • Uteplats
Östervägen 19c, Häggvik/Skälby, Sollentuna kommun

Östervägen 19c

Radhus
Häggvik/Skälby, Sollentuna kommun
SkandiaMäklarna Sollentuna
5 900 000 kr
102 + 10 m²
4 rum
5 800 kr/mån
57 843 kr/m²

Välkommen till ett populärt och trevligt "engelskt" radhus på totalt 112 kvm, varav boarea 102 samt inredd vind på 10 kvm. Huset är byggt 1958 och har en tilltalande planlösning med kök, vardagsrum och duschrum på entréplan samt 3 bra sovrum och kaklat badrum på övre plan. Här finns trappa upp till vindsrummet med stort takfönster och bra förvaring i 2 kattvindar. Trädäckad uteplats med bästa solläge och lummiga häckar. Sammantaget ett mycket trevligt boende som renoverat fint med bevarade detaljer. Förening med god ekonomi, charmiga hus med stor gemensam trädgård för mysiga grillkvällar med lek och spel. Beläget i ett attraktivt och barnvänligt villaområde, väldigt centralt i kommunen med promenadavstånd till det mesta såsom sim-, boll- och sporthallar, kommunikationer, Edsbacka Bistro och Värdshus, Edsbergs slottsträdgård, Edsvikens vatten med badstrand och båtklubbar. Inte heller långt till Norrvikens sjösportcenter med paddling sommartid och plogad skridskobana vintertid. Här är det även promenadavstånd till både förskola, låg-, mellan, högstadie- och gymnasieskola.

  • Uteplats
Betesvägen 10, Centrala Sollentuna/Tureberg, Sollentuna kommun

Betesvägen 10

Villa
Centrala Sollentuna/Tureberg, Sollentuna kommun
SkandiaMäklarna Sollentuna
8 250 000 kr
170 m²
6 rum
611 m² tomt

Välkommen till denna välplanerade villa belägen i det familjevänliga området Tureberg. Fin uppväxt och insynsskyddad trädgårdstomt med flera soliga uteplatser. En mycket välskött tomt inramat med lummiga häckar, björkar, planteringar, vinbärsbuskar, körsbärs-, päron- och äppelträd. På entréplan välkomnas du av en luftig och yteffektiv hall med inbyggd garderobsvägg och fin trappa upp till övre plan. Vidare finner du ett stort och öppet vardagsrum med öppen planlösning mot matrum och kök. Från vardagsrummet når man det inglasade uterummet med fantastisk utsikt mot den prunkande trädgården, vidare kommer man ut till en stenlagd uteplats med kvällssol. Ett modernt och stort kök med köksö, perfekt för dig som gillar att spendera tid i köket. Från köket kommer man ut till det soliga trädäcket med utekök. På entréplan finner du också ett av husets 4 sovrum, ett badrum samt en stor ljus tvättstuga med separat entré. En trappa upp kommer du till ett allrum med tre takfönster och en klädkammare. Vidare finns det tre bra sovrum och ett fint badrum. Ett av sovrummen är väldigt stort då balkongen byggts in och man har ett generöst fönsterparti. I rummet finns även ett eget dressingroom. Här är det en härlig rymd och ett fantastisk utsikt över den lummiga trädgården och den angränsande parken. I det här sovrummet är känslan att man är mitt i naturen. På tomten finns ett totalrenoverat garage med isolerad förrådsdel samt uppfart för två bilar. Villan är belägen i centrala Tureberg, som är ett mycket centralt och uppväxt villaområde med blandad bebyggelse och mycket charm. Här kan man möta lugnet samtidigt som det finns bra kollektivförbindelser i närområdet med bussar och pendeltåg (ca 15 min till city). Promenadavstånd till både Sollentuna Centrum samt Häggviks handelsplats där det finns ett rikt utbud av butiker och restauranger. Det är även nära till Kista centrum. Promenadavstånd till Järvafältet med strövområden och natur. För barnfamiljen är Tureberg ett givet val med sin närhet till flertalet förskolor och skolor i området.

Lomvägen 39, Sjöberg/Kärrdal, Sollentuna kommun
  • Budgivning pågår
  • Imorgon kl 11:45

Lomvägen 39

Lägenhet
Sjöberg/Kärrdal, Sollentuna kommun
SkandiaMäklarna Sollentuna
1 250 000 kr
29,5 m²
1 rum
vån -1/2
2 335 kr/mån
42 373 kr/m²

På gaveln hittar ni denna ljusa och trevliga 1:a på ca 29,5 kvm i gott skick. Bra arbetskök som går i vitt och rostfritt med bänkskivor i svart laminat samt vitt kakel över. Sobert helkaklat badrum från 2021 med mörkgrått klinkergolv (golvvärme) och dusch. Rymligt rum med ljusgrå väggar och vackert ljusinsläpp från stora fönster. Här finns plats för både soffa och sängplats. Utanför fönstren finns en rejäl och solig uteplats. Lugnt läge nära strövområden, Rösjön, kommunikation och nya Sjöberg Centrum med affärer och restauranger.

  • Plus
Väsjövägen 7A, Väsjön, Sollentuna kommun

Väsjövägen 7A

Villa
Väsjön, Sollentuna kommun
SkandiaMäklarna Sollentuna
5 495 000 kr
52 + 33 m²
3 rum
802 m² tomt

Välkommen till denna naturnära tomt på populära Väsjövägen 7A i Sollentuna. I dagsläget finns ett äldre fritidshus på ca 52 kvadratmeter fördelat på tre rum och kök varav två sovrum. Fritidshuset är fullt funktionellt inrett med ett bra arbetskök, helkaklat badrum med dusch samt vardagsrum och två sovrum. Vardagsrummet har en härlig braskamin och plats för en matsalsdel. Två bra sovrum med vita väggar och ljust laminatgolv. Från köket har man utgång till en solig altan. Genomgående golvvärme med luftvärmepump. Här ges möjlighet att bygga ditt nya drömhem på denna trevliga tomt med en tomtarea på 802 kvadratmeter. Lugnt belägen i det barnvänliga området Väsjön kan detta bli ett perfekt hem för familjer som söker lugn och ro. För den som har behov av extra utrymme eller förvaring finns en förrådslänga på ca 33 kvm, som idag består av en enklare tvättstuga, badrum med wc, handfat och jacuzzi samt en förrådsdel. Perfekt för att rymma alla familjens behov. Möjlighet att även bygga attefallshus på prickmarken närmast vägen. Ett populärt och lugnt område som på bara några år växt fram till en helt ny stadsdel i Sollentuna Kommun. Området har utvecklats med eftertanke där man lagt stor vikt att bibehålla närheten till naturen. Här bor du mellan 3 sjöar; Rösjön, Fjäturen och Väsjön. Gångavstånd till Väsjöbacken och fina motionsspår runt Väsjön och bort till Edsbergssportfält. unikt område med närhet till Väsjöbacken för skidåkning, skridskoåkning på den frusna sjön och många fina spår i områdets olika naturreservat. Inte långt till Discogolfbana och Upzone Stockholm. I anslutning finns också områdena Törnskogen nära Norrvikens vatten samt det mycket populära Edsviken med sitt vackra sjöläge och båtliv. Med buss tar man sig snabbt till Mörby C eller Sollentuna C. Med bilen tar man sig ut på E4an på endast 5 min och har en bilfärd till Sollentuna centrum på endast 15 min. Inom några år kommer Väsjöskolan stå färdig, en stor skola som byggs i två etapper. Placering Huvudbyggnad ska placeras minst 4,5 meter från fastighetsgräns. Vid gräns mot gata får dock huvudbyggnad placeras i inre förgårdslinje i Komplementbyggnad ska placeras minst 6 meter från gata och minst 2,5 meter från övriga fastighetsgränser i Fastighet Minsta tomtstorlek är 600 m² i Omfattning Högsta byggnadshöjd är 7,0 meter i Högsta byggnadshöjd för komplementbyggnad är 2,7 meter i Högsta nockhöjd för komplementbyggnad är 3,5 meter i Utformning Högsta antal våningar är 2 i Balkonger och burspråk som placeras minst 3,0 meter över allmän plats får sticka ut högst 2,0 meter över denna i Utförande Dagvatten ska omhändertas lokalt genom infiltration där det är möjligt. Dagvatten från kvartersmark med flerbostadshus ska regleras så att uppkomna flöden begränsas till 50% av dimensionerande flöde vid 10-årsregn, eller genom anläggande av fördröjningsmagasin med en effektiv volym av 3 m3 per 100 m2 reducerad area. Dagvattenanläggning till parkeringsytor för 10 bilar eller fler förses med oljeavskiljare eller annan rening och uppfyller minst samma krav. Inom småhusfastigheter ska fördröjningsmagasin med en effektiv volym av 3 m3 per 100 m2 reducerad area anläggas. Stuprör förses med utkastare till tomtmark innan anslutning till magasin i Störningsskydd Bostadsbyggnader ska antingen placeras och utformas så att ekvivalentnivån för trafikbuller inte överstiger 55 dB(A) utan bostadsfönster, eller om ekvivalentnivån överstiger 55 dB(A) så att minst hälften av boningsrummen i varje lägenhet har fönster mot miljö där ekvivalentnivån uppgår till högst 50 dB(A). Varje bostad ska ha tillgång till uteplats eller balkong med högst 55 dB(A) ekvivalent ljudnivå och 70 dB(A) maximal ljudnivå. På skol- och förskolegård får maximalnivån för trafikbuller inte överstiga 70 dB(A) och ekvivalentnivån får inte överstiga 55 dB(A) i! Ändrad lovplikt, fastighetsplan Bygglov får inte ges för ändrad markanvändning förrän flytt av utfart till område markerat med "bro" har kommit till stånd.

Sidensvansvägen 22, Sjöberg, Sollentuna kommun

Sidensvansvägen 22

Lägenhet
Sjöberg, Sollentuna kommun
SkandiaMäklarna Sollentuna
2 975 000 kr
92 m²
3 rum
vån 0/6
6 749 kr/mån
32 337 kr/m²

Välkommen till denna hemtrevliga och välplanerade lägenhet med stor inglasad solig altan samt en liten trädgård. Trevligt, insynsskyddat läge med utsikt mot skogsparti. Modernt fint Pustelli kök med matplats och öppen planlösning mot vardagsrum. Rymligt vardagsrum med parkettgolv och skjutdörrar mot altanen, 2 bra sovrum, 2 WC , ett kaklat badrum med badkar och en mindre gästtoalett, stort förråd. Brf Snickarbacken är en välskött A-klassad, stabil och aktiv förening med god ekonomi. En härlig gemenskap med lekplats och en trevlig innergård. Därutöver finns bland annat flera gemensamma utrymmen, så som gemensamhetslokal, bastu, snickarbod, systuga, pingisbord, styrketräningslokal, cykel- samt barnvagnsförråd. Det finns även ett flertal gemensamma tvättstugor och en grovtvättstuga. Föreningen erbjuder gott om parkeringsplatser, kall och varm garage, Mc-platser och platser för att ladda elbilar. Här bor du vid ett av Sjöbergs bästa lägen med Edsviken, badplats och trevliga promenadstråk som granne. Inom promenadavstånd ges goda busskommunikationer och med bil har du närhet till såväl E18 som E4/E20. Närmaste tunnelbanestation är Mörby Centrum och med buss tar det endast ca 10 minuter dit. Ca 15 minuters bilväg till Stockholms City och 20 minuter till Arlanda. Här finns allt och lite till för dig som vill bo med bekvämt avstånd till allt Sollentuna har att erbjuda. Varmt välkomna till denna hemtrevliga lägenhet i attraktiva Sjöberg!

  • Uteplats
  • Hiss
Edsbäcksvägen 38, Häggvik/Edsbacka, Sollentuna kommun

Edsbäcksvägen 38

Radhus
Häggvik/Edsbacka, Sollentuna kommun
SkandiaMäklarna Sollentuna
6 800 000 kr
113 + 58 m²
6 rum
182 m² tomt

Välkommen till ett mycket populärt och moderna engelskt radhus på totalt 171 kvm (boarea 113 samt biarea 58 kvm). Huset är byggt 1962 och har en mycket tilltalande planlösning med kök med matplats, stort vardagsrum med bra matsalsdel och gästtoalett på entréplan samt tre bra sovrum, tv-/arbetshörna och badrum på övre plan. Källare med allrum/sovrum, modern tvättstuga/badrum, bra förvaringsutrymmen och rymligt garage. Solig trädäckad uteplats i väst som ligger skyddad tack vare förskjuten husrad. Gräsmatta, lummiga häckar och fina planteringar. Sammantaget ett hus i gott skick, vilket gör det till ett lätt hus att äga. Attraktivt barnvänligt villaområde som ligger väldigt centralt i kommunen med promenadavstånd till det mesta såsom sim-, boll- och sporthallar, kommunikationer (50 m till busshållplats), Edsbacka Wärdshus, Edsbergs slottsträdgård, Edsvikens vatten (ca 200 m) med badstrand och båtklubbar. Här är det även promenadavstånd till både förskola, låg-, mellan, högstadie- och gymnasieskola.

Folkungavägen 17, Häggvik, Sollentuna kommun

Folkungavägen 17

Lägenhet
Häggvik, Sollentuna kommun
SkandiaMäklarna Sollentuna
1 750 000 kr
34,9 m²
1 rum
2 534 kr/mån
50 143 kr/m²

Ett stenkast från pendeltåget ligger denna välplanerade etta med stor inglasad möblerbar balkong mot den gröna innergården. En perfekt lägenhet som ett första boende och väldigt lämplig för dig som vill bo i ett lugnt område men med smidiga kommunikationer till jobb eller studier. Välskött och populär förening, mycket trevliga gemensamhetsutrymmen. Genomgående lägenhet med fönster från köket mot gatan och med stort fönsterparti i rummet mot balkongen och innergården. I hallen och köket ligger ett klinkergolv. Köket är utrustat med spishäll, ugn och kyl/frys. Här finns också plats för litet matbord. Rummet är rejält och här finns plats för både dubbelsäng, matplats och soffhörna. På golvet ligger ett parkettgolv. Badrummet är helkaklat och här finns badkar, WC, tvättställ och handdukstork.

Turebergs allé 7, Tureberg, Sollentuna kommun

Turebergs allé 7

Lägenhet
Tureberg, Sollentuna kommun
SkandiaMäklarna Sollentuna
2 695 000 kr
55,1 m²
2 rum
vån 4/5
4 109 kr/mån
48 911 kr/m²

Ljus och fin tvåa högt upp i huset med balkong i västerläge mot innergården. Välskött och populär förening. Lägenheten är bra planerad med rejäl hall med garderober och plats för klädavhängning. Från hallen kommer du in i det ljusa vardagsrummet med stort fönsterparti och dörr ut till balkongen. Till vänster från vardagsrummet ligger köket med matplats. Köket är utrustat med spis, ugn, kyl/frys och diskmaskin. Till höger om vardagsrummet ligger det rymliga sovrummet. Det kombinerade helkaklade dusch- och tvättrummet nås från hallen. Här finns dusch, WC, tvättställ och tvättmaskin.

  • Plus
  • Hiss
Lomvägen 25C, Kärrdal, Sollentuna kommun

Lomvägen 25C

Lägenhet
Kärrdal, Sollentuna kommun
SkandiaMäklarna Sollentuna
2 575 000 kr
83 m²
3 rum
vån 2/3
6 315 kr/mån
31 024 kr/m²

Nu är en 3:a med balkong till salu i det populära 55+ boendet i en mycket trevlig förening Kärrdals centrum. Modern och ljus lägenhet om 83 kvm i mycket bra skick. Generösa rum med genomgående parkettgolv, rymligt badrum och välplanerat kök. Fastigheten som uppfördes 2001 ligger bredvid nyrenoverade Sjöberg C runt hörnet med mataffär och service. Fantastiska grönområden, Roslagsleden, Rösjön, Edsviken med sina fina promenadstråk. Med buss precis utanför dörren tar du dig snabbt och enkelt till Mörby C eller Sollentuna C. Trevlig gård med grill och utemöbler att umgås med grannar och vänner. Välkommen till ett mycket trivsamt och bekvämt boende för dig som är 55+

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Lomvägen 213, Sjöberg/Kärrdal, Sollentuna kommun
  • Budgivning pågår

Lomvägen 213

Radhus
Sjöberg/Kärrdal, Sollentuna kommun
SkandiaMäklarna Sollentuna
3 995 000 kr
126 m²
5 rum
219 m² tomt

Välkommen till ditt drömhem med potential! Med ett av Lomvägens bästa lägen, mellan två lekplatser och utan grannar snett mittemot, erbjuder vi detta gavelhus. Letar du efter ett charmigt tvåplans gavelradhus där du kan skapa ditt eget unika drömhem? Då har du kommit rätt! Detta härliga hem erbjuder fem rum och kök med fantastisk potential för renovering och förvandling till din personliga oas. Beläget i ett barnvänligt område, bara en kort promenad från Sollentunas mest populära badplats, Rösjöbadet, erbjuder detta hem den perfekta kombinationen av natur och bekvämlighet. Ta med familjen för en avkopplande dag vid vattnet eller njut av lugnet i din egen trädgård. Med närhet till skolor, affärer och kommunikation är detta en idealisk plats för den moderna familjen. Ta chansen att forma detta hem till något speciellt och skapa minnen för livet.

  • Balkong
  • Uteplats
Sollentunavägen 132B, Centrala Sollentuna/Edsviken, Sollentuna kommun

Sollentunavägen 132B

Lägenhet
Centrala Sollentuna/Edsviken, Sollentuna kommun
SkandiaMäklarna Sollentuna
4 650 000 kr
81 m²
3 rum
vån 3/5
5 552 kr/mån
57 407 kr/m²

Varmt välkommen till denna mycket välplanerade lägenhet om 3 rum och kök i attraktiva Brf Strandvägen i Edsviken 4. Belägen på tredje våningen med två härliga balkonger (en mot gården och utsikt över villaområdet samt en mot gatan och fri utsikt mot Kung Agnes högar). Här bor du med en fot i Edsvikens villaområde och den andra i direkt närhet till Sollentuna Centrum med alla bekvämligheter! Genomgående planlösning i två väderstreck ger fina ljusinsläpp. Trevliga sällskapsytor samt badrum med tvättdel. Den här lägenheten kommer att inredas med designval "Vinter" i grå toner, vilket innebär en lite mörkare bas som ger en modern känsla. Bänkskivan i köket är i svart natursten med matchande köksluckor i grått. Färgen på väggarna är en grå kulör, som passar fint ihop med bostadens antracitgrå klinkergolvet i hall och badrum. Den vitlaserade ekparketten är inte bara mjuk att gå på utan binder också ihop bostaden till en estetisk enhet. Lägenheten får en härlig rymd då takhöjden är hela 2,7 m (förutom i badrum och klädkammare). Lägenheterna samlas runt en gemensam grön innergård med orangeri och odlingsmöjligheter. Hiss ner till källarplan där både förråd (ingår) och garageplatser finns att hyra. Någon minuts promenad till Sollentuna Centrum och pendeltåg/bussar. Bostaden säljs på ritning då lägenheten är klar för inflytt/övertagande den 20 mars 2024. Samtliga bilder är illustrationsbilder och ändringar kan förekomma.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Turebergsleden 109, Centrala Sollentuna/Tureberg, Sollentuna kommun

Turebergsleden 109

Lägenhet
Centrala Sollentuna/Tureberg, Sollentuna kommun
SkandiaMäklarna Sollentuna
6 700 000 kr
129 m²
4 rum
vån 5/6
7 602 kr/mån
51 938 kr/m²

Upptäck lyxen i Ditt drömhem! Välkommen till en elegant och ljus lägenhet som tar boendestandarden till nya höjder. Med 4 rum (möjligt 5 rum) och kök, fönster åt tre väderstreck och enastående bekvämligheter är detta det perfekta hemmet för den kräsne köparen. Stig in i det ljusa och luftiga vardagsrummet där naturligt ljus strömmar in från flera håll. Här finns gott om plats för både avkoppling och underhållning, och den öppna planlösningen skapar en känsla av rymd och frihet. Köket är komplett och har gott om förvaringsutrymme för att hålla allt organiserat och nära till hands. När det är dags att koppla av finns två badrum att välja mellan - ett utrustat med avkopplande bubbelbad och det andra med en uppfriskande dubbeldusch. Den stora inglasade balkongen, som förlänger ditt utrymme och låter dig njuta av frisk luft och panoramautsikt året runt. Oavsett om du vill njuta av en lugn morgonkaffe eller bjuda in vänner för en trivsam kväll, så är denna balkong det perfekta stället att vara på. BRF Cirkusplatsen har en fantastiskt fin innergård med stort växthus (som går att boka för födelsedagsfirande mm), vattenspel och lekplats. Bekvämt boende mycket centralt och nära till allt. Fin Sollentuna shoppingcentrum runt knuten med bussar och pendeltåg. Nära naturen och sjön Edsviken. Hiss från lägenheten direkt ner till både förrådet och bilen i garaget.

  • Balkong
  • Hiss
Soldatvägen 75D, Viby, Sollentuna kommun
  • Imorgon

Soldatvägen 75D

Lägenhet
Viby, Sollentuna kommun
SkandiaMäklarna Sollentuna
3 500 000 kr
107 m²
4 rum
7 385 kr/mån
32 710 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade lägenhet med 4 rum, två badrum och två underbara terrasser. Belägen i lugnt område direkt angränsande till Järvafältet. Lägenheten som går i vinkel är väldigt hemtrevlig med stort ljust kök med matplats centralt placerat och med stort fönsterparti från golv till tak mot innergården. Köket har gott om förvaringsmöjligheter och är utrustat med spishäll, fläkt, kyl, frys, inbyggnadsugn, mikrovågsugn och diskmaskin. Från hallen når man till höger ett av lägenhetens sovrum som har direktaccess till ett helkaklat duschrum med dusch, WC och tvättställ. I detta sovrum finns en stor skjutdörrsgarderob. De andra två sovrummen och vardagsrummet nås alla från matrummet. Vardagsrummet har utgång till den ena trallagda terrassen med plats för loungemöbler och grill. I anslutning till det ena av sovrummen finns en stor klädkammare. Från hallen når man det andra badrummet som har badkar, WC, tvättställ och handdukstork, kakel på väggarna och en våtrumsmatta på golvet. Separat tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare, ho, bra bänkyta och gott om förvaringsmöjligheter. Utanför ytterdörren ligger den andra terrassen. Här finns också ett kallförråd under trappen upp mot husets övre plan. Separat förrådsbyggnad med eget förråd om ca 9 kvm. Mot vägen, på andra sidan förråden, ligger carportlängan där man såklart har sin egen plats. Föreningen ligger i direkt anslutning till Järvafältet så man har verkligen direkt tillgång till naturen för avkopplande promenader, löpturer eller för att bara njuta av den vackra omgivningen.

  • Plus
  • Uteplats
Sollentunavägen 132B, Centrala Sollentuna/Edsviken, Sollentuna kommun
  • Ons 24 apr kl 17:00

Sollentunavägen 132B

Lägenhet
Centrala Sollentuna/Edsviken, Sollentuna kommun
SkandiaMäklarna Sollentuna
2 195 000 kr
31 m²
1 rum
vån 3/5
3 288 kr/mån
70 806 kr/m²

Välkommen till denna väldisponerade 1:a i attraktiva Brf Strandvägen i Edsviken 4. Belägen på tre trappor med en fin balkong om 6 kvm mot föreningens trevliga gård. Här bor du med en fot i Edsvikens villaområde och den andra i direkt närhet till Sollentuna Centrum med alla bekvämligheter! Öppen planlösning mellan kök/matplats och vardagsrum med en sovalkov. Den här lägenheten kommer att inredas med designval "Vinter" i grå toner, vilket innebär en lite mörkare bas som ger en modern känsla. Bänkskivan i köket är i svart natursten med matchande köksluckor i grått. Färgen på väggarna är en grå kulör, som passar fint ihop med bostadens antracitgrå klinkergolvet i hall och badrum. Den vitlaserade ekparketten är inte bara mjuk att gå på utan binder också ihop bostaden till en estetisk enhet. Lägenheterna samlas runt en gemensam grön innergård med orangeri och odlingsmöjligheter. Hiss ner till källarplan där både förråd (ingår) och garageplatser finns att hyra (kö). Någon minuts promenad till Sollentuna Centrum och pendeltåg/bussar. Bostaden säljs på ritning då lägenheten är klar för inflytt/övertagande den 2024-03-21. Samtliga bilder är illustrationsbilder och ändringar kan förekomma.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Gärdesvägen 1B, Centrala Sollentuna/Edsviken, Sollentuna kommun
  • Ons 24 apr kl 17:00

Gärdesvägen 1B

Lägenhet
Centrala Sollentuna/Edsviken, Sollentuna kommun
SkandiaMäklarna Sollentuna
7 495 000 kr
108 m²
4 rum
vån 3/4
6 774 kr/mån
69 398 kr/m²

Varmt välkommen till denna väldisponerade lägenhet om 4 rum och kök i attraktiva Brf Strandvägen i Edsviken 4. Belägen på Gärdesvägen mot Edsvikens villaområde med både en stor terrass om 13 kvm samt en balkong om 6 kvm. Här bor du med en fot i Edsvikens villaområde och den andra i direkt närhet till Sollentuna Centrum med alla bekvämligheter! Genomtänkt planlösning i två väderstreck ger fina ljusinsläpp. Rymliga sällskapsytor, Två badrum varav ett med ingång direkt från master bedroom. Den här lägenheten kommer att inredas med designval "Sommar" med ljusa toner. Bänkskivan i köket är i ljusgrå natursten med köksluckor i vitt. Färgen på väggarna är ljusa, som passar fint ihop med bostadens klinker i hall och badrum. Ekparketten är inte bara mjuk att gå på utan binder också ihop bostaden till en estetisk enhet. Lägenheterna samlas runt en gemensam grön innergård med orangeri och odlingsmöjligheter. Hiss ner till källarplan där både förråd (ingår) och garageplatser finns att hyra. Någon minuts promenad till Sollentuna Centrum och pendeltåg/bussar. Bostaden säljs på ritning då lägenheten är klar för inflytt/övertagande den 2024-06-27. Bilderna är illustrationsbilder, dvs renderingar och från andra lägenheter i projektet med samma designval ("Sommar") så ändringar kan förekomma.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Edsviksvägen 4, 4 tr, Centrala Sollentuna/Edsviken, Sollentuna kommun

Edsviksvägen 4, 4 tr

Lägenhet
Centrala Sollentuna/Edsviken, Sollentuna kommun
SkandiaMäklarna Sollentuna
5 995 000 kr
100 m²
4 rum
vån 4/5
6 412 kr/mån
59 950 kr/m²

Varmt välkommen till denna mycket generösa lägenhet om 4 rum och kök i attraktiva Brf Strandvägen i Edsviken 4. Belägen på fjärde våningen med två härliga balkonger (en mot gården samt en mot gatan). Här bor du med en fot i Edsvikens villaområde och den andra i direkt närhet till Sollentuna Centrum med alla bekvämligheter! Genomgående planlösning i tre väderstreck ger fina ljusinsläpp. Väldigt rymliga sällskapsytor samt två rejäla badrum. Den här lägenheten är inredd med designval "Sommar" med ljusa toner. Bänkskivan i köket är i ljusgrå natursten med köksluckor i vitt. Färgen på väggarna är ljusa, som passar fint ihop med bostadens klinker i hall och badrum. Ekparketten är inte bara mjuk att gå på utan binder också ihop bostaden till en estetisk enhet. Lägenheterna samlas runt en gemensam grön innergård med orangeri och odlingsmöjligheter. Hiss ner till källarplan där både förråd (ingår) och garageplatser finns att hyra. Någon minuts promenad till Sollentuna Centrum och pendeltåg/bussar.

  • Balkong
  • Hiss
Solängsvägen 188, Solängen, Sollentuna kommun
Solängsvägen 188, Solängen, Sollentuna kommun, bild 2
Solängsvägen 188, Solängen, Sollentuna kommun, bild 3

Solängsvägen 188

Radhus
Solängen, Sollentuna kommun
SkandiaMäklarna Sollentuna
5 975 000 kr
118 m²
4 rum
255 m² tomt

Äntligen är ett av de attraktiva enplanshusen i Solängen till salu! Ett enplanshus med bra läge bara ett stenkast från Norrvikens strand. Parhuset som är byggd 1968 är på 118 kvm med stor trädäckad och insynsskyddad uteplats. Huset totalrenoverades 2017 då man i princip byggde ett nytt hus i det gamla skalet. Det installerades en luft/vatten värmepump och genomgående vattenburen golvvärme, vilket ger huset en mycket låg energiförbrukning (totalt 11 400 kWh/år). Dessutom drogs nytt vatten, ny el, och nytt avlopp. Det byggdes 2 nya badrum, ny tvättstuga och ett nytt kök som har en öppen planlösning mot en generös matplats och vardagsrum med härlig rymd. Panoramafönster och dubbeldörrar mot stor trädäckad uteplats. På trädäcket finns drivbänkar med automatisk bevattning. Fiber installerat och egen garageplats i länga. Beläget i attraktiva Solängen vid Norrvikens strand på lugn och barnvänlig gata nära Norrvikens vatten för bad och skridskoåkning, stora strövområden och motionsspår. Nära populära förskolor och skolor. Ett mycket tilltalande och lättskött boende i vacker miljö med endast 15 minuters bilväg till Stockholms City och 20 minuter till Arlanda.

  • Premium
Turebergs allé 33, 2tr, Tureberg, Sollentuna kommun
Turebergs allé 33, 2tr, Tureberg, Sollentuna kommun, bild 2
Turebergs allé 33, 2tr, Tureberg, Sollentuna kommun, bild 3

Turebergs allé 33, 2tr

Lägenhet
Tureberg, Sollentuna kommun
SkandiaMäklarna Sollentuna
3 250 000 kr
71 m²
3 rum
vån 2
5 004 kr/mån
45 775 kr/m²

Nu har du chansen att få vara första ägare av denna fina 3:a Bostaden säljs på ritning då lägenheten är klar för inflytt/övertagande den 2024-04-29. Från lägenheten har du direkt tillgång via hiss till garaget. Lägenheten har ett tillhörande förråd. Här har en ny modern del av Sollentuna centrum skapats med möjlighet för fler att bo centralt i Sollentuna. Sollentuna Centrum och Häggviks Handelsplats ligger båda inom promenadavstånd, där det finns en uppsjö av shopping och mysiga restauranger, caféer och pubar. I närheten av Sollentuna C finns också ett stort bibliotek, Sollentuna sjukhus med vårdcentral, idrottsplats, sim- och sporthallar, skolor och förskolor. Ett väldigt populärt område med närhet till bussar och pendeltåg, det tar endast 13 minuter från Sollentuna Station till Odenplan samt 16 min till T-centralen. Promenadavstånd till Edsvikens vatten med bad och båtliv. Nära Järvafältet, Sollentunavallen, sport-och simhall. Lätt och snabbt till Stockholms innerstad eller Arlanda.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hagvägen 2B, bv, Edsbacka, Sollentuna kommun

Hagvägen 2B, bv

Lägenhet
Edsbacka, Sollentuna kommun
SkandiaMäklarna Sollentuna
2 900 000 kr
63 m²
2 rum
vån 1/4
3 708 kr/mån
46 032 kr/m²

Välkommen till denna trevliga lägenhet med stor, solig uteplats och ett bra läge i den populära Brf Edsbacka Port. Modern och ljus 2:a om 63 kvm mittemot Edsbacka Wärdshus och Edsbergs slottspark vid Edsvikens vatten. Stor uteplats med soligt söderläge, stort sovrum med bra förvaring, rymligt kaklat badrum med tvättmaskin & torktumlare och fräscht, nyrenoverat kök med öppen planlösning mot ljust vardagsrum. Stort förråd/klädkammare. Välskött fastighet från 2005. Centralt beläget i attraktiva Edsbacka med härliga cykel- och promenadstråk utmed Edsviken. Nära förskola, skola, sport-och simhall samt flertalet busslinjer. Promenadavstånd till Häggviks handelsplats och Sollentuna C.

  • Hiss
Edsviksvägen 12, 1 tr, Centrala Sollentuna/Edsviken, Sollentuna kommun
  • Imorgon kl 14:00

Edsviksvägen 12, 1 tr

Lägenhet
Centrala Sollentuna/Edsviken, Sollentuna kommun
SkandiaMäklarna Sollentuna
4 995 000 kr
90 m²
4 rum
vån 1
5 959 kr/mån
55 500 kr/m²

Varmt välkommen till denna väldisponerade lägenhet om 4 rum och kök i attraktiva Brf Strandvägen i Edsviken 4. Belägen på fint gavelläge mot Edsvikens villaområde med två härliga balkonger (en mot Edsviksvägen samt en mot Kungsvägen). Här bor du med en fot i Edsvikens villaområde och den andra i direkt närhet till Sollentuna Centrum med alla bekvämligheter. Den direkta närheten till Edsvikens strand via kort promenad på Strandvägen erbjuder bad och båtliv samt trivsamma grönområden. Genomtänkt planlösning i flera väderstreck ger fina ljusinsläpp. Rymliga sällskapsytor, rejält badrum samt en gäst WC. Den här lägenheten är inredd med designval "Sommar" med ljusa toner. Bänkskivan i köket är i ljusgrå natursten med köksluckor i vitt. Färgen på väggarna är ljusa, som passar fint ihop med bostadens klinker i hall och badrum. Ekparketten är inte bara mjuk att gå på utan binder också ihop bostaden till en estetisk enhet. Lägenheterna samlas runt en gemensam grön innergård med orangeri och odlingsmöjligheter. Hiss ner till källarplan där både förråd (ingår) och garageplatser finns att hyra. Någon minuts promenad till Sollentuna Centrum och pendeltåg/bussar.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 27