SkandiaMäklarna Upplands Väsby

SkandiaMäklarna Upplands Väsby

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Poolcirkeln 12, Fresta/Ekeby, Upplands Väsby kommun
  • Sön 21 apr kl 13:00
Poolcirkeln 12, Fresta/Ekeby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Poolcirkeln 12, Fresta/Ekeby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Poolcirkeln 12

Villa
Fresta/Ekeby, Upplands Väsby kommun
SkandiaMäklarna Upplands Väsby
4 695 000 kr
126 m²
5 rum
5 990 kr/mån

Har du drömt och letat efter en stor och välplanerad villa med härlig altan och tomt till din familj? Nu är väntan över. Nu säljs en spektakulär och rymlig villa med byggår 2018 i populära Fresta där du bor i ett barnvänligt villaområde med närhet till det mesta. Det här huset har ett av föreningens absolut bästa lägen med plan och fri gräsmatta på baksidan av huset. Stort hus om totalt 126 kvm fördelat över två plan med solig och skyddad altan/tomt mot grönområde och förråd på baksidan. Invändigt kan ni njuta av en fantastisk planlösning med stora sociala ytor och många sovrum/allrum, kök med öppen planlösning mot vardagsrum, 3-4 st sovrum och 3 st våtutrymmen - allt givetvis i toppskick. I Fresta By utanför Upplands Väsby växer ett attraktivt bostadsområde fram. Här bor du med naturen som granne i ett lugnt bostadsområde där lekplatser, skolor, förskolor finns på nära håll och bra pendlingsmöjligheter. Fresta som område ligger med ett strategiskt läge i Upplands Väsby - här har du nära till i princip allt - förskolor, skolor, kommunikationer (buss till pendeltåg som tar er till Stockholm, Arlanda eller Uppsala) och närhet till E4:an som tar dig till Stockholm, Arlanda eller Uppsala.

  • Premium
  • Uteplats
Skolvägen 8, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
  • Sön 21 apr kl 12:00
Skolvägen 8, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Skolvägen 8, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Skolvägen 8

Villa
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
SkandiaMäklarna Upplands Väsby
8 900 000 kr
206 m²
6 rum
1 472 m² tomt

Har du varit på jakt efter en storslagen villa i ett helt unikt läge? På den lilla villagatan Skolvägen i Centrala Väsby säljs nu områdets häftigaste enplanshus med oändliga möjligheter. Denna rymliga villa har en huvudbyggnad om 206 m² i ett plan och en tomt om 1 472 m² samt både enorma uteplatser, separat grillhus och förrådsutrymmen. Möjlighet till att bygga inglasat uterum (äldre bygglov finns) och attefallshus. Hela huset är totalt ombyggt år 2011 och håller idag absolut högsta standard med stora sociala ytor. Huset/fastigheten har en rad bekvämligheter och finesser, däribland installerad bergvärme, vattenburen golvvärme, luftkonditionering på flera ställen i huset, robotgräsklippare och automatisk bevattning. Hela främre delen av fastigheten är omsluten av stora stålgrindar med motoriserad öppning. Villan är belägen mycket centralt (men ändå lugnt avskilt) i Upplands Väsby och i närheten finner du både pendeltågs- och busstationen, restauranger, butiker med mera. På bara några minuter når du till Väsby centrum.

  • Premium
  • Uteplats
Stockholmsvägen 10, Odenslunda/Glädjen, Upplands Väsby kommun
  • Sön 21 apr kl 13:00
Stockholmsvägen 10, Odenslunda/Glädjen, Upplands Väsby kommun, bild 2
Stockholmsvägen 10, Odenslunda/Glädjen, Upplands Väsby kommun, bild 3

Stockholmsvägen 10

Villa
Odenslunda/Glädjen, Upplands Väsby kommun
SkandiaMäklarna Upplands Väsby
5 850 000 kr
92 + 47 m²
4 rum
1 041 m² tomt

En charmig och rymlig 2-plans villa med källarvåning från 1936 där en herrgårdsliknande grind välkomnar dig till Stockholmsvägen 10. Här bor du i ett villaområde med närhet till det mesta. En generös tomt med plats för många bilar, garage med förråd, växthus och möjlighet till flera uteplatser på den stora tomten. På tomten finns möjlighet att bygga attefallshus om man vill. Här bor du i ett hus där du har de sociala ytorna som kök, matplats och vardagsrum på mellanplan, sovrum och badrum på övre plan och en källarvåning med allrum/gillestuga, förråd, tvättstuga och diverse utrymmen. Den flexibla planlösningen och möjligheten till separat ingång via källarplan möjliggör en perfekt yta för den egna företagaren eller en uthyrningsdel som kan inbringa många tusenlappar per månad i intäkt. Odenslunda/Glädjen ligger med ett strategiskt läge i Upplands Väsby - där du har nära till i princip allt - förskolor, skolor, matbutik, kommunikationer (buss och pendeltåg till Stockholm, Arlanda eller Uppsala) och närhet till E4:an som tar dig till Stockholm, Arlanda eller Uppsala. Välkommen!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Pastorsvägen 14, Prästgårdsmarken, Upplands Väsby kommun
  • Sön 21 apr kl 14:15
Pastorsvägen 14, Prästgårdsmarken, Upplands Väsby kommun, bild 2
Pastorsvägen 14, Prästgårdsmarken, Upplands Väsby kommun, bild 3

Pastorsvägen 14

Radhus
Prästgårdsmarken, Upplands Väsby kommun
SkandiaMäklarna Upplands Väsby
4 150 000 kr
102 m²
4 rum
5 619 kr/mån
40 686 kr/m²

Med sitt fantastiska läge i området och genomtänkta design, välkomnar detta gavelradhus dig till en värld av modern elegans och bekvämlighet. Då huset har två badrum och tre rymliga sovrum finns gott om plats för familjen att trivas. Här är det genomgående enhetliga golv och väggar och 3 sovrum som kan inredas på olika sätt. De charmiga uteplatserna erbjuder till en fridfull oas för avkoppling och socialt umgänge då uteplatsen ligger insynsskyddat bakom växtlighet. På framsidan finns uppställningsplats för bilen. Dessutom är huset perfekt beläget med närhet till förskola, idylliska Edssjön och bekvämt promenadavstånd till pendeltåget. Upplev det ultimata i både komfort och läge - detta är ett hem där drömmar blir verklighet.

  • Premium
Kvarnvägen 5, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
  • Budgivning pågår
Kvarnvägen 5, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Kvarnvägen 5, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Kvarnvägen 5

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
SkandiaMäklarna Upplands Väsby
2 695 000 kr
84 m²
4 rum
vån 3/3
5 247 kr/mån
32 083 kr/m²

Välkommen till denna stilfulla och moderna bostad belägen i hjärtat av Upplands Väsby. Det här en av föreningens härligaste lägenheter om 4 rok i populära Brf Korpkulla 1 - högst upp i huset med en stor inglasad balkong i härligt solläge (söder) och fin utsikt över föreningens lugna innergård. Den här bostaden har två badrum med duschmöjligheter. Med sitt centrala läge och närhet till kommunikationer är detta hem perfekt för den som vill ha allt inom räckhåll. I denna bostad på Kvarnvägen 5 erbjuds ni bland annat bra öppen planlösning mellan kök/vardagsrum, tre ordentliga sovrum, klädkammare, bra förvaring, två stycken fina & kaklade badrum (den ena med tvättmaskin) och fint renoverat kök (kyl/frys från år 2021, induktionshäll år 2020 och diskmaskin år 2018) med intilliggande matplats. Alla ytskikt är renoverade mellan år 2017-2021 med genomgående fina golv och väggar i ljusa färgval. Nya elkontakter och strömbrytare år 2018 i hela bostaden. Låg avgift i förhållande till lägenhetens storlek. Hiss finns i huset. Varmgarage och förråd finns i källaren. Härlig innergård med plats för umgänge och lek. Brf Korpkulla 1 ligger mycket centralt i en populär del av Upplands Väsby och runt hörnet finner du både pendeltågs- och busstationen, restauranger, butiker med mera. På bara några minuter når du till Väsby centrum.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Industrivägen 28, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
  • Budgivning pågår
Industrivägen 28, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Industrivägen 28, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Industrivägen 28

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
SkandiaMäklarna Upplands Väsby
2 595 000 kr
84 m²
3 rum
vån 2/5
5 162 kr/mån
30 893 kr/m²

Nu ges äntligen chansen att köpa en av föreningens härligaste lägenheter om 3 rok i populära Brf Korpkulla 1 - högt upp i huset med två st stora inglasade balkonger i härligt solläge och fin utsikt över området. I denna bostad på Industrivägen 28 erbjuds ni bland annat bra planlösning med närhet mellan kök/vardagsrum, ordentlig matplats i det fint renoverade köket, två ordentliga sovrum, klädkammare, bra förvaring samt rymligt & helkaklat badrum med tvättmaskin. Genomgående fina golv och väggar i ljusa färgval. Hiss finns i huset. Varmgarage och förråd finns i källaren. Härlig innergård med plats för umgänge och lek. Brf Korpkulla 1 ligger mycket centralt i Upplands Väsby och runt hörnet finner du både pendeltågs- och busstationen, restauranger, butiker med mera. På bara några minuter når du till Väsby centrum.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Parkvägen 18, Centralt/Folkparksområdet, Upplands Väsby kommun
  • Borttagen före visning
Parkvägen 18, Centralt/Folkparksområdet, Upplands Väsby kommun, bild 2
Parkvägen 18, Centralt/Folkparksområdet, Upplands Väsby kommun, bild 3

Parkvägen 18

Villa
Centralt/Folkparksområdet, Upplands Väsby kommun
SkandiaMäklarna Upplands Väsby
2 795 000 kr
68 + 21 m²
2 rum
3 632 kr/mån

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Jaktvägen 10, Bollstanäs, Upplands Väsby kommun

Jaktvägen 10

Lägenhet
Bollstanäs, Upplands Väsby kommun
SkandiaMäklarna Upplands Väsby
1 900 000 kr
61 m²
2.5 rum
vån 2/2
4 475 kr/mån
31 148 kr/m²

Superfin 2,5a på Jaktvägen 10 i det mysiga området Bollstanäs i Upplands Väsby. Bostaden har en yta på 61 kvm och fördelas mellan stora sällskapsutrymmen, sovrum och ett extra rum som kan inredas efter behov, ett badrum som nyligen renoverats med marmor plattor och en balkong mot ett härligt läge mot naturen. Med närheten till vackra promenadstråk och en kort promenad till Norrviken sjön, erbjuder denna bostad en perfekt livsstil för den naturintresserade. Här kan du njuta av bad på sommaren och skridskoåkning under vintermånaderna. Området Bollstanäs erbjuder en trevlig atmosfär med närhet till service och bekvämligheter. Här kan du njuta av naturen samtidigt som du har goda kommunikationer till centrala Upplands Väsby, Rotebro och Stockholm. Detta är verkligen ett tillfälle att skapa ett hem i harmoni. Välkommen.

  • Balkong
Fruängsvägen 48, Odenslunda, Upplands Väsby kommun

Fruängsvägen 48

Radhus
Odenslunda, Upplands Väsby kommun
SkandiaMäklarna Upplands Väsby
2 900 000 kr
90 m²
4 rum
5 014 kr/mån
32 222 kr/m²

En attraktiv 4a på 90 kvm fördelat på två våningsplan i Odenslunda. På entréplan har man sällskapsutrymmena samt badrum och på övre plan samtliga tre sovrum och badrum. Fina uteplatser på vardera sida om huset med en insynsskyddad och förlängd uteplats på baksidan. Fint helkaklat badrum på entréplan som renoverats på senare år. På övre har har man renoverat och isolerat samtliga golv och här finns golvvärme. Ett trivsamt boende med äkta radhuskänsla, ingen genomfartstrafik, möjlighet till parkering i bostadsområdet och gott om förvaring i förråd på entrésidan. Föreningen ligger i ett lugnt och barnvänligt område nära grund- och förskolor. Välkommen!

  • Uteplats
Edsby allé 42, Eds Allé/Runby, Upplands Väsby kommun
  • Sön 21 apr kl 15:30
Edsby allé 42, Eds Allé/Runby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Edsby allé 42, Eds Allé/Runby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Edsby allé 42

Lägenhet
Eds Allé/Runby, Upplands Väsby kommun
SkandiaMäklarna Upplands Väsby
2 395 000 kr
72 m²
3 rum
vån 3/4
4 326 kr/mån
33 264 kr/m²

I populära Eds Allé säljs nu en av Brf BoKlok Paradens bäst belägna lägenheter på Edsby Allé 42. Detta är en smakfull lägenhet om 3 rum och kök som ligger högt upp i huset och har byggår 2020. Bostaden har en balkong med utsikt över områdets natur och fina bebyggelse. Energieffektiv byggnad med klass B som ger dig extra mycket rabatt på bolån! Lägenheten har en mycket bra planlösning med öppenhet mellan kök/vardagsrum, två ordentliga sovrum med gott om förvaringsmöjligheter, praktisk klädkammare, stor hall, stort badrum med tvättmaskin/torktumlare och stor balkong på framsidan med söderläge och baksidan med nordvästligt läge vilket ger sol i stort sett hela dagen dagen till kvällen. Denna lägenhet flödar av ljus tack vare den genomgående planlösningen med fönster på båda sidor om huset. Bostaden är i mycket bra skick med matchande färgsättning på väggar, golv och övrig fast inredning. Brf BoKlok Paraden är en ekonomiskt stabil och nyproducerad (år 2020) förening med modernt och hållbart tänk, bland annat finns solpaneler på taket. I Eds Allé växer ett attraktivt bostadsområde fram. Här bor du med naturen som granne i ett lugnt bostadsområde där lekplatser, skolor, förskolor finns på nära håll och bra pendlingsmöjligheter. Eds Allé/Runby som område ligger med ett strategiskt läge i Upplands Väsby - här har du nära till i princip allt - förskolor, skolor, kommunikationer (buss till pendeltåg som tar er till Stockholm, Arlanda eller Uppsala) och närhet till E4:an som tar dig till Stockholm, Arlanda eller Uppsala.

  • Premium
  • Hiss
  • Energieffektiv
Huldregränd 2, Rotsunda, Sollentuna kommun
  • Budgivning pågår
Huldregränd 2, Rotsunda, Sollentuna kommun, bild 2
Huldregränd 2, Rotsunda, Sollentuna kommun, bild 3

Huldregränd 2

Radhus
Rotsunda, Sollentuna kommun
SkandiaMäklarna Upplands Väsby
3 350 000 kr
99 m²
4 rum
7 270 kr/mån
33 838 kr/m²

Nu säljs ett härligt gavelradhus i populära Rotsunda nära Norrvikens sjö på Huldregränd 2 där stora renoveringar gjorts, bland annat renovering av kök, 2 st renoverade och helkaklade badrum, stort altan- och trädgårdsområde och de flesta ytskikten i huset. Här bor ni i ett barnvänligt villa-/radhusområde med närhet till både service och natur. Den här bostadens tomt är en av de bäst belägna i området med sol under i princip hela dagen/kvällen. Värme ingår i avgiften till bostaden. Rotsunda ligger med ett lugnt och trevligt läge i Sollentuna - här har du i princip allt inom behagligt avstånd - förskolor, skolor, matbutik, kommunikationer (buss och pendeltåg till Stockholm, Arlanda eller Uppsala) och närhet till E4:an som tar dig till Stockholm, Arlanda eller Uppsala.

  • Premium
  • Uteplats
Skälbyvägen 8, Skälby, Upplands Väsby kommun
  • Sön 21 apr kl 14:00
Skälbyvägen 8, Skälby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Skälbyvägen 8, Skälby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Skälbyvägen 8

Radhus
Skälby, Upplands Väsby kommun
SkandiaMäklarna Upplands Väsby
4 195 000 kr
114 + 60 m²
5 rum
213 m² tomt

Har du letat efter ett unikt och charmigt 1970-talshus med härlig tomt, dubbelgarage och många möjligheter? Nu är väntan över. Nu säljs ett rymligt familjehus i populära Skälby där du bor i ett barnvänligt radhus-/kedjehusområde med närhet till det mesta. I den här delen av Skälby säljs det nästan aldrig eftersom de boende trivs så bra. Här har ni tillgång till en stor huvudbyggnad (174 m²), dubbelgarageplats i länga, mycket stora uteplatser på båda sidor om huset samt spabad för härliga badkvällar. Huset är i välhållet/fräscht skick med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, stora sovrum, helkaklat renoverat badrum och gott om förvaringsutrymmen i både olika typer av förråd, klädkammare och gillestuga. Mysig trädgårdstomt med härlig karaktär då det är både gräsmatta och berg/sten. Skälby ligger med ett lugnt och trevligt läge i Upplands Väsby - här har du i princip allt inom behagligt avstånd - förskolor, skolor, matbutik, kommunikationer (buss och pendeltåg till Stockholm, Arlanda eller Uppsala) och närhet till E4:an som tar dig till Stockholm, Arlanda eller Uppsala.

  • Premium
  • Uteplats
Herrgårdsvägen 34, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
  • Budgivning pågår

Herrgårdsvägen 34

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
SkandiaMäklarna Upplands Väsby
1 650 000 kr
42 m²
2 rum
vån 1/7
3 742 kr/mån
39 286 kr/m²

Denna välplacerade bostadsrätt på Herrgårdsvägen 34 erbjuder en unik planlösning i en stabil och välskött förening. Med sina 42 kvadratmeter och två rum är den perfekt för den som söker ett centralt beläget boende i Upplands Väsby. Lägenheten är en praktisk genomgångslägenhet vilket ger en luftig och öppen känsla. Här finns även en rymlig balkong som kommer bli inglasad och där man kan njuta av soliga dagar och trevliga stunder med vänner och familj då balkongen ligger i väster. En stabil förening som tar väl hand om gemensamma utrymmen, dessutom finns det goda kommunikationer i närheten, vilket gör att man snabbt och enkelt kan ta sig till Stockholm, Uppsala och andra destinationer. Detta är ett perfekt boende för den som söker bekvämlighet och närhet till allt det bästa som Upplands Väsby har att erbjuda.

  • Balkong
  • Hiss
Bromsbodavägen 13A, Runby, Upplands Väsby kommun

Bromsbodavägen 13A

Lägenhet
Runby, Upplands Väsby kommun
SkandiaMäklarna Upplands Väsby
1 730 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/4
4 562 kr/mån
32 037 kr/m²

En fint renoverad 2:a med en mysig balkong och förråd i länga. Hela lägenheten har renoverats på senare år med helkaklat duschrum och ett renoverat kök, nya ytskikt samt skjutdörrsgarderober i sovrum och hall. Här har du inte bara ett underbart grannskap men även naturen som närmsta granne och en innergård med lek- och grillplats. I föreningen har man bergvärme vilket medför att du har låga driftskostnader. Brf Runby gårdar är en omtyckt och ekonomiskt stabil förening med nära till kommunikationer (busshållsplats och gångavstånd till Upplands Väsby pendeltågsstation), livsmedelsbutik, motionsspår och natur.

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Galoppgatan 12, Smedby, Upplands Väsby kommun
  • Sön 21 apr kl 12:00

Galoppgatan 12

Radhus
Smedby, Upplands Väsby kommun
SkandiaMäklarna Upplands Väsby
1 400 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/2
6 286 kr/mån
23 333 kr/m²

NYTT PRIS på det här härliga hörnradhuset är idag disponerat som två rum och kök med en inhägnad uteplats på vardera sida om huset. Varmförråd på entrésidan och ett kallförråd på baksidan av huset. Bostaden har ett renoverat badrum och även ett kök som renoverats under åren. I området Smedby bor du med ett lugnt och naturnära läge precis invid Norra Berget och den trevliga vikingagården Gunnes gård. Gångavstånd till förskola, skola och busshållplats som tar dig till Väsby centrum och Upplands Väsby pendeltågsstation. Välkommen!

  • Plus
  • Uteplats
Brogränd 25, Skälby, Upplands Väsby kommun
Brogränd 25, Skälby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Brogränd 25, Skälby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Brogränd 25

Radhus
Skälby, Upplands Väsby kommun
SkandiaMäklarna Upplands Väsby
4 450 000 kr
136 + 22 m²
6 rum
327 m² tomt

Nu säljs ett fint renoverat enplanshus i barnvänliga och mysiga Skälby. Längst in på den lilla mysiga gatan Brogränd säljs nu ett renoverat och rymligt hus (med en totalarea om 158 kvm) som bland annat har uterum, förråd och uthyrningsdel som ger bra boendeekonomi. Huset är renoverat under år 2020 och håller genomgående bra standard med stora sociala ytor. I huset finns dessutom luft-luftvärmepump, stora uteplatser och braskamin. Läget på huset/tomten är ett av områdets bästa med ett helt ostört hörnläge som måste upplevas på plats. Skälby ligger med ett lugnt och trevligt läge i Upplands Väsby - här har du i princip allt inom behagligt avstånd - förskolor, skolor, matbutik, kommunikationer (buss och pendeltåg till Stockholm, Arlanda eller Uppsala) och närhet till E4:an som tar dig till Stockholm, Arlanda eller Uppsala.

  • Premium
  • Uteplats
Igelvadsstråket 25, Fresta, Upplands Väsby kommun

Igelvadsstråket 25

Villa
Fresta, Upplands Väsby kommun
SkandiaMäklarna Upplands Väsby
4 795 000 kr
137 m²
5 rum
6 804 kr/mån

Har du drömt och letat efter ett härligt hus med stor altan/tomt till familjen? Nu är väntan över. Nu säljs ett spektakulärt och rymligt hus med byggår 2017 i populära Fresta där du bor i ett barnvänligt villaområde med närhet till det mesta. Carport med plats för två bilar och förråd. Invändigt kan ni njuta av en fantastisk planlösning med stora sociala ytor, en härlig takterrass med många soltimmar, kök med öppen planlösning mot vardagsrum, hela 4 st sovrum, 2 st våtutrymmen - allt givetvis i toppskick. Ansluten med fiber till Upplands Väsby stadsnät. I Fresta By utanför Upplands Väsby växer ett attraktivt bostadsområde fram. Här bor du med naturen som granne i ett lugnt bostadsområde där lekplatser, skolor, förskolor finns på nära håll och bra pendlingsmöjligheter. Åkerholmen är ett område med 18 kedjehus som byggs runt en grönskande dunge, en Åkerholme. Fresta som område ligger med ett strategiskt läge i Upplands Väsby - här har du nära till i princip allt - förskolor, skolor, kommunikationer (buss till pendeltåg som tar er till Stockholm, Arlanda eller Uppsala) och närhet till E4:an som tar dig till Stockholm, Arlanda eller Uppsala.

  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 17