Bjurfors Hisingen

Bjurfors Hisingen

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Virvelvindsgatan 6, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
  • Lör 27 apr kl 11:00
Virvelvindsgatan 6, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Virvelvindsgatan 6, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Virvelvindsgatan 6

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
2 495 000 kr
66 m²
3 rum
vån 1/11
4 161 kr/mån
37 803 kr/m²

Välplanerad hörnlägenhet med centralt läge på Hisingen. Stor inglasad och insynsfri balkong erbjuder en härlig vy mot grönskan. Bostaden präglas av stora fönsterpartier i soligt läge, vilket ger ett vackert ljusflöde. Generöst vardagsrum – perfekt för social gemenskap. Två bra sovrum som vetter mot ett lugnt och tyst läge. Helkaklat stort badrum med praktiskt vädringsfönster. Lägenheten erbjuder även bra förvaringsmöjligheter. Stor, stabil och lågt belånad förening med egen lekplats, välskötta grönytor och cykelgarage. På gångavstånd finns all tänkbar service, Rambergets fina natur och mycket goda kommunikationer som tar dig in till staden på endast 7 min. Här finns Kville Saluhall och Backaplan med ett stort utbud av affärer och restauranger, samt ett flertal gym endast en kort promenad bort. I närheten ligger också förskolor, grundskola och Lundby bibliotek.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sägengatan 55, Hisings Backa, Göteborgs kommun

Sägengatan 55

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
1 295 000 kr
53,1 m²
2 rum
vån 1/3
3 616 kr/mån
24 388 kr/m²

En trappa upp ligger denna trivsamma, fina och ljusa tvåa om ca 53 m². Den generösa balkongen har ett fritt läge utan direkt insyn och morgonsol. Rymlig bostad med lättmöblerade rum och bra förvaringsmöjligheter. Trivsamt kök med stilrena materialval samt stor matplats med plats för trevliga middagar. Det helkaklade badrummet renoverades i samband med stambyte 2016. I avgiften ingår parkeringsplats. Till lägenheten hör även ett förråd i entréplan. Lugnt och familjevänligt område med gröna och trivsamma gårdar mellan husen och lekplatser för barnen. Ett trivsamt boende i en välskött förening mitt i Hisings Backa. Nära till butiker vid Selma Lagerlöfs torg och bra kommunikationer in till Göteborg. Bostaden disponeras idag som en tvåa, men är registrerat som en etta i lägenhetsförteckningen.

  • Balkong
Vårlöksgatan 5B, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun

Vårlöksgatan 5B

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
1 995 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/3
4 039 kr/mån
38 365 kr/m²

Välplanerad genomgångstvåa med balkong i västerläge erbjuds nu på Vårlöksgatan 5B! Bostaden har en genomtänkt planlösning om 52 kvm med stora luftiga rum samt ett fint ljusflöde ifrån två håll och präglas av genomgående fina ytskikt som genomgått omfattande renoveringar samt bevarad fiskbensparkett. Köket är nytt från 2019 samt modernt med grå fronter och erbjuder all tänkbar utrustning för vardagen. Vardagsrummet är rymligt och lättmöblerat där sällskapsytorna förlängs av balkongen så du kan njuta av sol hela eftermiddagen samt kvällen med utsikt mot innergården. Badrummet är helkaklat och har fräschats upp med målad kakel, för vardagslyxen erbjuds en tvättmaskin installerad i hallen. Vidare finner du ett rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng och inbyggd förvaring. Till bostaden hör dessutom två förråd - källare och vind. Här bor du på en lugn återvändsgata mitt i hjärtat av centrala Hisingen med all tänkbar service inom gångavstånd så som Kville saluhall, matbutik, gym och frisör. På promenadavstånd når du även Backaplan som erbjuder ännu större utbud av service och närliggande Vågmästareplatsen där spårvagnar tar dig till centrala Göteborg på ca 5 minuter. För den naturintresserade har du även på flera fina grönområden på behändigt avstånd som Keillers park på Ramberget eller Hisingsparken. Kontakta mäklaren för mer info!

  • Balkong
Rundbäcksgatan 1, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00
Rundbäcksgatan 1, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Rundbäcksgatan 1, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Rundbäcksgatan 1

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
2 250 000 kr
50 m²
2 rum
vån 5/8
3 059 kr/mån
45 000 kr/m²

Modern hörnlägenhet med högt läge erbjuds på Rundbäcksgatan 1. Här finner du en välplanerad bostad om 50 kvm belägen på våning 5 av 8 som präglas av generöst ljusinsläpp och en utsikt som drar ögonen till sig. Boendet präglas av genomgående fina ytskikt, enhetligt parkettgolv och hög boendestandard. Köket är stilrent med vita släta luckor som kompletteras av matchande kakel och är välutrustat för vardagen. Kök och vardagsrum möts i en öppen planlösning som gjord för sociala sammankomster med en härlig rymd som förstärks av utsikten. Som en förlängning av sällskapsytorna nås balkongen med plats för loungegrupp och du kan njuta av förmiddagssol eller sen kvällssol. Vidare finner du ett helkaklat badrum med egen tvättmaskin samt ljusinsläpp och ett sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring i form av en generös klädkammare. Till bostaden hör ett källarförråd. I Kvillebäcken bor du omgiven av allt man behöver med en omväxlande arkitektur och gott om små torg samt gårdar. Genom Backaplan, ett av Sveriges största handelsområden, som ligger precis in på hörnet står över 120 butiker till förfogande. Den populära Kville saluhall ligger på kort avstånd och du hittar även ett par av de stora gymkedjorna precis utanför dörren. Kommunikationerna till och från området är mycket bra genom både buss samt spårvagn och du tar dig enkelt in till centrala Göteborg på bara 5 minuter. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information om bostaden!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ingebäckslyckan 130, Hisings Kärra, Göteborgs kommun

Ingebäckslyckan 130

Lägenhet
Hisings Kärra, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
1 695 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1/2
3 972 kr/mån
27 339 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva denna välplanerade tvåa på Ingebäckslyckan 130 med stor uteplats mot gården. Bostaden erbjuder ett väl tilltaget vardagsrum som går att inreda utefter behov och fönster som ger ett härligt ljusinsläpp till hela bostaden. Från hallen finner ni köket som har bra förvaring samt plats för ett matbord, här nås bostadens underbara uteplats i västerläge. I sovrummet har ni gott om plats för en dubbelsäng med tillhörande möblemang och tre garderober som erbjuder god förvaring. Till sist finner ni ett helkaklat badrum med stilrena och moderna materialval och skön golvvärme. Här bor man i en populär förening med tillgång till bastu och gym samt närhet till kommunikationer och annan service. I Kärra har du närhet till allt och bostaden ligger inte långt ifrån Kärra centrum med dess stora utbud. Skola och förskola finns i närheten och det är goda bussförbindelser in till city. Ett boende som passar alla med närheten till city men ändå i ett lugnt naturskönt område. Välkomna på visning!

  • Uteplats
Lindholmsallén 28A, Lindholmen, Göteborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 11:45
Lindholmsallén 28A, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 2
Lindholmsallén 28A, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 3

Lindholmsallén 28A

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
3 995 000 kr
63 m²
2 rum
vån 4/7
3 680 kr/mån
63 413 kr/m²

Modern bostad med generösa ytor och tillgång till tre balkonger. Luftig och ljus bostad i gavelläge med öppen planlösning i expansiva Lindholmen. En balkong i söderläge med utsikt ner mot Lindholmshamnen, en inglasad mot väster och utsikt över Karlastaden och en vädrings balkong i norrläge mot Karlatornet. Bostaden har ett stort sovrum med bra förvaring, stora fönster och plats för dubbelsäng med sidobord. De sociala ytorna är oerhört generösa med god plats för önskat möblemang. Köket är modernt med goda ytor för matlagning och förvaring, plats finns för köksö. Badrummet är fräscht helkaklat med tvättdel och dusch. Interiört väntar stilrena inslag med moderna attribut. Här är ledorden för bostaden yteffektiv, modern och ljust. Föreningens hus byggs enligt riktlinjerna för miljöcertifieringen Svanen. Dvs. de ligger inte bara i yttersta framkant vad gäller arkitektur och material. Föreningens hus har lösningar som bidrar till bättre miljö och mer pengar i plånboken. Sedumtak som renar och fördröjer regnvatten och solpaneler för att dra ned driftkostnaderna för föreningen. På gården finns även ett orangeri som blir som ett extra vardagsrum för föreningens medlemmar som man kan abonnera. Lindholmen är ett expansivt område med mycket goda kollektiva förbindelser, till Nordstan tar det endast 7 minuter. Lindholmen är ett nytänkande område med bland annat Karlastaden som byggs, nära vatten och härliga promenadstråk. Många restauranger, caféer och närbutiker finns inom promenadavstånd. Runt knuten finns en underbar park intill Kooperativet. Gratisfärjan går från Lindholmen direkt till Stenpiren. Utanför dras nu spårvagnsspår som gör att det blir ännu smidigare med kollektivtrafiken framöver. Välkommen att boka in dig på visning via Bjurfors hemsida!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Monsungatan 34, Eriksberg, Göteborgs kommun

Monsungatan 34

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
2 595 000 kr
37 m²
1.5 rum
vån 5/8
2 943 kr/mån
70 135 kr/m²

Välkommen till Monsungatan 34 och denna trivsamma bostad som präglas av mycket ljus och välplanerade ytor. Här finner ni ett stilrent kök, vardagsrum i öppen planlösning mot kök och sovalkov som enkelt kan skärmas av samt badrum med kombinerad tvättmaskin. Balkongen ligger i högt och härligt gårdsläge med goda ytor för loungemöbel och inglasningen gör att balkongen känns som ett extra rum. Inglasningen kan givetvis enkelt skjutas undan. Nära till kommunikationer där bland annat buss 21, 16 och 99 går i närheten. I närområdet finns flertal välrenommerade restauranger, caféer och gym. Ett lokalt favorittips är Lucys Burgers som ligger näst intill huset. Välkommen att boka in dig på visning via Bjurfors hemsida!

  • Balkong
  • Hiss
Östra Eriksbergsgatan 87, Eriksberg, Göteborgs kommun
  • Mån 29 apr kl 18:00
Östra Eriksbergsgatan 87, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 2
Östra Eriksbergsgatan 87, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 3

Östra Eriksbergsgatan 87

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
2 595 000 kr
46 m²
1.5 rum
vån 4/7
2 559 kr/mån
56 413 kr/m²

Här bor du i en modern lägenhet med alla bekvämligheter du kan önska. Sovalkov som byggts om med dörr så du kan få en god nattsömn med stilren skjutdörr och ett tyst sovrum. God plats för matbord och lättarbetat vitt kök. Här har du god plats för soffa och tv-möbel. Underbar förlängning till boendet är den inglasade balkongen i västerläge med kvällssol. Inglasningen kan skjutas undan vid varma dagar. Standarden är hög och du bara kan flytta in och njuta av att bo i hjärtat av Eriksberg. Om inte detta vore nog är även avgiften låg och möjlighet till bilplats i garage i samma hus ger dig en enkel vardag. Stabil förening med låg avgift som inkluderar mycket. Med solceller på tak hålls även driftskostnaderna nere. Endast 100 meter till busshållplats som trafikeras av bland annat buss 16, 19 och 21. Med några steg från entrén når du Eriksbergskajen som erbjuder vackra vyer, restauranger, caféer och färjeläge bland annat. Området har flertal gym, servicecenter och butiker. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lodjursstråket 1 (Karlatornet Skylevel vån 66), Lindholmen, Göteborgs kommun
Lodjursstråket 1 (Karlatornet Skylevel vån 66), Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 2
Lodjursstråket 1 (Karlatornet Skylevel vån 66), Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 3

Lodjursstråket 1 (Karlatornet Skylevel vån 66)

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
20 900 000 kr
178,5 m²
5 rum
vån 66/73
9 806 kr/mån
117 087 kr/m²

Nordens högsta, och mest spektakulära byggnad, sträcker sig nu 245 meter över stad, land och älv. Det uppmärksammade projektet sällar sig till två av världens mest mytomspunna byggnader. Arkitekterna bakom Karlatornets gestaltning har nämligen även ritat det legendariska Burj Kalifa i Dubai, samt One World Trade Center som ersatte de raserade tvillingtornen i New York. Trots den internationella kontexten är Karlatornets verkliga mirakel den ljusa och trivsamma atmosfär som öppnar sig uppe på 66:e våningen. Just denna våning tillhör byggnadens största och mest exklusiva med sina fem stora rum och en bostadsyta om hela 178,5 kvm. Uppe bland molnen flyter den vackra ekparketten ut under en takhöjd på 2,7 meter. I den öppna planlösningen, inramad av tidlöst rena arkitekturlinjer och sparsmakad design, breder fria ytor ut sig för allt från stressiga vardagsmorgnar till festkvällens mingel med familj och vänner. Himlen och panoramautsikten, helt ensam i sitt slag, är självklart ständig gäst i detta hem. Från golv till tak reser sig enorma glaspartier som låter dagsljuset uppfylla nästan varje vrå av den stora våningen Blicken färdas längs hamninloppet och långt ut i skärgården som glöder under den röda kvällshimlen. Nedanför dig ligger hela staden i kvällssol och snart glittrar stjärnorna ikapp med tusentals ljuspunkter. En av dem är faktiskt den sägenomspunna Vinga fyr. Utöver de spektakulära sällskapsytorna i öppen planlösning med kök har den stora våningen ett femstjärnigt master bedroom en suite med sobert badrum och balkong. Till detta kommer tre sovrum, ytterligare ett badrum, gäst-wc, separat tvättavdelning, vinrum, flera inre hallar mm. Våningens väl sammanhållna designlinje präglas av rena naturmaterial och sobra kulörer. Design, utrustning och bekvämlighet är genomgående state of the art. Den internationella inramningen är en del av livsstilen när du lämnar vardagens arbetsliv i Göteborg och parkerar i garaget. Låt hissen stanna till i byggnadens fantastiska lobby med drag av femstjärnigt hotell. Detta är byggnadens hjärta där de boende möts och kan hämta allt från post till kvällens matkasse i kylrummet. Lobbyn är bemannad med concierger som vet allt om livet i Karlatornet; från gymtider till personlig service. Som boende får du, bland mycket annat, bekväm tillgång till spa, gym, pool, hundspa, coworking space, room service samt en storslagen terrass. För denna lägenhet garanteras två parkeringsplatser i parkeringsgarage under Karlastaden om du önskar - kostnad tillkommer. INFO OM KÖP Då bostaden är under byggnation kommer det inte vara möjligt att gå på visning. Informationsträff kan ske på vårt kontor. Kontakta mig vid intresse samt om du önskar mer info. Tillträde preliminärt 13 juni 2024. Klicka på länken nedan för att komma till Serneke hemsida där du kan se läsa mer om projektet och se fler bilder. <a href="https://www.sernekebostad.se/hitta-bostad/vara-omraden/karlastaden-goteborg/karlatornet/?gclid=CjwKCAiAsNKQBhAPEiwAB-I5ze11bexC91Ec4_KNVbdbfPWAvM4XPXTgMvhsLySkBOZeCVsN6jzrMxoCS5MQAvD_BwE" target="_blank"><B>Serneke Karlatornet</B></a> <a href="https://issuu.com/serneke/docs/inredning_skylevel?fr=sMTdkNjUxOTYxMg"><B>Karlatornet Skylevel</B></a> <a href="https://www.sernekebostad.se/hitta-bostad/vara-omraden/karlastaden-goteborg/karlatornet/Karlatornet-Skylevel/"><B>Information och bilder Skylevel</B></a>

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ullmansgatan 5A, Övre Eriksberg, Göteborgs kommun
  • Tis 30 apr
Ullmansgatan 5A, Övre Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 2
Ullmansgatan 5A, Övre Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 3

Ullmansgatan 5A

Lägenhet
Övre Eriksberg, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
1 495 000 kr
23 + 9,5 m²
1 rum
vån 4/4
2 459 kr/mån
65 000 kr/m²

Varmt välkomna till en fantastisk vindslägenhet med låg avgift och ordentligt med charm. Här erbjuds en välplanerad etta som är något utöver det vanliga. I äldre landshövdingehus från 1935 byggdes denna lägenhet så sent som 2018. Bostaden karaktäriseras av genomgående hög standard samt fina materialval kombinerat med den äldre charmen. Den sociala planlösningen skapar en luftig känsla mellan kök och vardagsrummet. Köket innehar all maskinell utrustning man behöver för att lyckas med maten. I vardagsrummet finns två stora takfönster som skapar rikligt med ljus till hela bostaden. Badrummet är stilrent helkaklat i tidlösa färgval och det är även förberett för tvättmaskin. Ett perfekt boende för den som söker något unikt till en låg månadskostnad. Ett mycket bra boende i attraktivt och expansivt område. Gratis parkering utanför huset samt på gatorna runt om i kvarteret. Några hundra meter från bostaden ligger kollektivtrafiken som tar er in till centrum på ca 15 min. På gångavstånd har man all tänkbar service i form av mataffär, gym och caféer. Fin natur och mycket goda kommunikationer. Eriksbergs mysiga kajstråk ligger en kort promenad bort där ni finner mysiga caféer och båten som tar er snabbt och smidigt in till city.

  • Premium
Barken beatrices gata 12, Sannegårdshamnen, Göteborgs kommun

Barken beatrices gata 12

Lägenhet
Sannegårdshamnen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
4 395 000 kr
85 m²
3 rum
vån 4/4
5 789 kr/mån
51 706 kr/m²

Högst upp i huset ligger denna ljusa och trevliga bostad. Öppen och social planlösning samt en stor härlig takterrass. De stora fönsterpartierna och den öppna planlösning skapar ett fint ljusflöde i bostaden. Ett hem med privat läge och att verkligen trivas i. Köket är separerat från vardagsrummet men ändå öppet och har gott om förvaring. Här ryms även en trevlig matplats vid ett av fönstren ut mot terrassen. Två bra sovrum mot den lugna gården och badrum med duschhörna och tvättdel för kläder. Detta boende har en stor privat takterrass. Perfekt söderläge gör att du kan njuta av solen hela dagen. Slå dig ner och koppla av och blicka ner mot vattnet i Sannegårdshamnen. Här bor du nära all tänkbar service och goda förbindelser inte till city med buss eller färja. Går du upp på närliggande Sörhallsberget har du utsikt över hela hamninloppet och Göteborgs skyline. Området präglas av närheten till vattnet och Sannegårdshamnen med sina kajpromenader skapar livsglädje. Möjlighet till båtplats finns via båtföreningen i området. Helt enkelt ett bekvämt och trevligt boende i ett av Göteborgs mysigaste områden.

  • Balkong
  • Hiss
Nyhemsgatan 21A, Hisings Backa, Göteborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Lör 27 apr kl 15:00
Nyhemsgatan 21A, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Nyhemsgatan 21A, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Nyhemsgatan 21A

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
2 495 000 kr
71,5 m²
3 rum
vån 1/2
4 405 kr/mån
34 895 kr/m²

Kontakta mäklaren för visning! Välkommen in till en välplanerad och ljus lägenhet med två uteplatser. Här får du en bostad med huskänsla där det bjuds på stor social yta, två uteplatser och två sovrum samt ett helkaklat badrum med tvättavdelning för bekvämlighetens skull. Parkera bilen precis utanför och njut av lugnet i naturskönt område. Välkomna till ett modernt och energismart boende i mysigt villakvarter! I närområdet finns dagis, skola och goda kommunikationer till City. Dessutom finns mataffär alldeles intill.

  • Premium
  • Uteplats
Barken Beatrices gata 34, Sannegårdshamnen, Göteborgs kommun
  • Tis 23 apr kl 18:00
Barken Beatrices gata 34, Sannegårdshamnen, Göteborgs kommun, bild 2
Barken Beatrices gata 34, Sannegårdshamnen, Göteborgs kommun, bild 3

Barken Beatrices gata 34

Lägenhet
Sannegårdshamnen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
4 285 000 kr
98 m²
3 rum
vån 1/4
6 671 kr/mån
43 724 kr/m²

Välkommen till din drömbostad i hjärtat av Sannegårdshamnen – en exklusiv pärla som väntar på att bli ditt nya hem! Denna magnifika trerummare erbjuder en enastående kombination av modern elegans och närhet till naturen. Med nyligen genomförd renovering och en genomtänkt design är detta hemmet där dina livs bästa stunder kommer att ta plats. Steg in i ett öppet och luftigt vardagsrum där ljuset flödar genom stora fönster mot Sörhallsberget. Här möts du av materialval av högsta kvalitet och en stilren inredning som smälter samman till en harmonisk atmosfär. Den öppna planlösningen integrerar smidigt vardagsrummet med matplatsen och det toppmoderna köket. Ett av hemmets mest imponerande drag är de dubbla utomhusområdena som ger dig möjlighet att njuta av solen under många timmar. Balkongen har fin utsikt ner mot Sannegårdshamnen och hamninloppet, uteplatsen ligger i skyddat läge mot en lugn innergård - här kan du skapa din egen oas precis som du önskar. Med sin storlek behöver du inte tumma på fina drömmar. Sovrummen är generöst tilltagna och erbjuder gott om förvaring och komfort. Det större sovrummet har en direkt anslutning till den privata uteplatsen, vilket skapar en enastående koppling mellan ute och inne. Badrummet är mycket smakfullt renoverat och har en tvättdel för en enkel vardag. Läget är svårslaget – med närhet till både park och hav är detta en unik chans att bo intill en grönskande park samtidigt som stadens puls ligger inom räckhåll. Din nya bostad ligger i en lugn och fridfull del av Sannegårdshamnen och bostaden har minimal insyn då du inte har några hus direkt utanför. Gemytlig förening med garage (separat kö), gästlägenhet och tvättstuga. Området i Sannegårdshamnen erbjuder närhet till vattnet och en idyllisk miljö. Här kan du njuta av promenader längs stranden, utforska båtlivet eller bara koppla av och ta in den friska luften. Det är ett lugnt område som ger en rofylld tillvaro, samtidigt som du har bekvämt avstånd till stadens puls och nöjen. Bostaden har ett centralt läge i Sannegården. Närmsta busshållplats nås inom 100 meter som bland annat trafikeras av buss 99, 16 och 21. Till Brunnsparken kommer du på 10 minuter! I närområdet finns servicebutiker, matbutik, tandläkare och flertal restauranger och caféer. Med närhet till 7 olika gym i området och anrika Hagabadet Älvstranden med spa och yoga alldeles intill bostaden har du allt lättillgängligt. Välkommen att boka in dig på visning via Bjurfors hemsida!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Glöstorps röseväg 13, Tuve, Göteborgs kommun
  • Tis 23 apr kl 17:00
Glöstorps röseväg 13, Tuve, Göteborgs kommun, bild 2
Glöstorps röseväg 13, Tuve, Göteborgs kommun, bild 3

Glöstorps röseväg 13

Lägenhet
Tuve, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
1 695 000 kr
40,5 m²
1 rum
vån 5/8
2 888 kr/mån
41 852 kr/m²

I populära Tuve ligger denna etta i toppskick med härlig balkong. Bostaden är om ca 40,5 kvm och ligger i högt läge på våning fem. Hallen är rymlig och erbjuder goda förvaringsmöjligheter i stor skjutdörrsgarderob. Lägenheten har genomgående ljusa väggar och snyggt golv, samt praktiskt klinker i hallen. Köket är modernt med vitvaror i vitt och ligger i social öppen planlösning med vardagsrummet. Via det ljusa och luftiga vardagsrummet tar du dig ut på balkongen i västerläge som erbjuder kvällssol. Badrummet är helkaklat med egen praktisk tvättavdelning. Låg månadsavgift där Telia Triple Play ingår. Området är lugnt och trivsamt nära butiker och övrig service, fina strövområden, sportanläggning och golfbanor. Mycket goda kommunikationer genom hållplatser för stombuss och vanlig buss inom bekvämt avstånd.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Rundbäcksgatan 6, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 12:00
Rundbäcksgatan 6, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Rundbäcksgatan 6, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Rundbäcksgatan 6

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
2 495 000 kr
63 m²
3 rum
vån 4/5
4 197 kr/mån
39 603 kr/m²

Mitt på centrala Hisingen i den nya stadsdelen Kvillebäcken ligger denna nybyggda bostad som stod klar för inflyttning under 2015. Bostaden består av 63,5 välplanerad kvadratmetrar och invändigt är bostaden ljus och trivsamt inredd med genomgående parkettgolv i ek. Lägenheten har en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök som skapar en hög trivselfaktor. Stora fönster ger bostaden ett generöst ljusinsläpp som ger lägenheten sin rymd. Köket är välutrustat och erbjuder all maskinell utrustning man kan tänkas behöva. Naturlig plats för sovrummen längst in i lägenheten. Stort badrum med tvättavdelning. Samtliga lägenheter är anslutna till fibernät, där det ingår bredband, IP-telefoni och ett bra grundutbud av TV-kanaler. Ett mycket bra boende i ett attraktivt och lugnt område. Här har du närheten till allt du kan tänkas behöva med matbutiker, gym skolor och naturområden. Utmärkta kommunikationer som tar dig endast 6 minuter in till staden.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Gröna Annas gata 11, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
  • Sön 21 apr kl 12:30
Gröna Annas gata 11, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Gröna Annas gata 11, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Gröna Annas gata 11

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
3 495 000 kr
84 m²
3.5 rum
vån 1/6
4 660 kr/mån
41 607 kr/m²

Modern genomgångslägenhet med uteplats erbjuds nu på Gröna Annas gata 11. Här finner du ett välplanerat boende om 84 kvm som är registrerat som en 3:a men med fördel kan nyttjas som en 4:a. Bostaden präglas av ljusinsläpp från två väderstreck, parkettgolv och genomgående smakfulla materialval. Köket är stilfullt och välutrustat med vita fronter samt stora vackra kakelplattor som reser sig ovan arbetsytorna. I direkt anslutning till köket öppnar det rymliga vardagsrummet upp sig vilket ger en social planlösning med lättmöblerade ytor. Sällskapsytorna förlängs utegången till den inglasade uteplatsen som ligger i västerläge mot den lugna innergården. Vidare har du två stora sovrum som båda rymmer dubbelsäng och till förvaring finns garderober samt en klädkammare i anslutning. I hallen finns ytterligare en klädkammare som med fördel kan nyttjas som barnrum eller hemmakontor beroende på behovet. Badrummet är helkaklat i klassiskt utförande och har utrustats med tvättpelare. I detta citynära boende har man lagt stor möda på att skapa harmoniska bostäder med hög standard. Området karaktäriseras av lugna gårdar med lekplatser och där Kvillebäcken letar sig fram mellan husen. Du omgärdas på ena sidan av Brämaregården med utbud av mysiga caféer, saluhall samt restauranger och på andra sidan av Hjalmar Brantingsplatsen samt Backaplan och dess stora shoppingutbud. Här ifrån tar du dig till centrala Göteborg på knappa 4 minuter med buss och spårvagn eller med cykel på ca 10 minuter. För dig som lockas av naturen finner du det mysiga grönområdet Keillers park och Ramberget med en av stans bästa utsikter eller varför inte vidare mot Lindholmen/Eriksberg med kajpromenader. Kontakta mäklaren för mer information!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Barken storegrunds gata 7, Sannegårdshamnen, Göteborgs kommun
  • Mån 22 apr kl 17:00
Barken storegrunds gata 7, Sannegårdshamnen, Göteborgs kommun, bild 2
Barken storegrunds gata 7, Sannegårdshamnen, Göteborgs kommun, bild 3

Barken storegrunds gata 7

Lägenhet
Sannegårdshamnen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
2 795 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/4
4 125 kr/mån
52 736 kr/m²

Välkommen till en fin och välplanerad bostad med stor och solig söderbalkong som dessutom är inglasad. Stort fönsterparti mot balkongen ger ett fint ljusflöde i hela bostaden. Balkongen ligger mot innergården i bästa solläge och har blick ner mot vattnet. Här kan du njuta av solen stora delar av dagen. Köket rymmer matplats vid fönstren. Köket och vardagsrum har öppen och social planlösning precis som man vill ha det. Stort sovrum i lugnt läge mot innergården. Vid sovrummet ligger en rymlig klädkammare. Badrummet med duschhörna bakom glasvägg och här finns även en tvättmaskin. Dessutom finns en tvättstuga med tvättmaskin och torkskåp i källaren rätt ner. Ett perfekt boende för dig som drömmer om en fin bostad vid kajkanterna på älvstranden. Bostaden är väl disponerad och rummen är så stor. Här bor du i lugnt läge nära vattnet i Sannegårdshamnen med sina promenadstråk och caféer. En mycket fin bostad nära vattnet i populära Sannegårdshamnen, som verkligen lever upp under sommartid och du har goda förbindelser in till city via både buss och färjan Älvsnabben, som lägger till vid kajkanten. Har du båt, finns möjlighet till båtplats.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Molnvädersgatan 28, Biskopsgården, Göteborgs kommun
  • Mån 22 apr kl 18:30
Molnvädersgatan 28, Biskopsgården, Göteborgs kommun, bild 2
Molnvädersgatan 28, Biskopsgården, Göteborgs kommun, bild 3

Molnvädersgatan 28

Lägenhet
Biskopsgården, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
1 195 000 kr
50,2 m²
2 rum
vån 1/8
3 570 kr/mån
23 805 kr/m²

På entréplan finner man denna fina tvåa. Nyrenoverad bostad med en härlig balkong som vetter mot ett soligt söderläge. Bostaden erbjuder välplanerade ytor och goda förvaringsmöjligheter. Renoverat kök med gott om förvaring. Badrummet är renoverat i samband med stambytet. Lägenhetens sovrum ger gott om plats för en större säng samt garderober. Vardagsrummet är stort och rymmer både soffa och matsalsbord. Härifrån leds man ut till lägenhetens balkong. Här bor du bara några minuter gångväg till kollektivtrafiken som smidigt tar dig in till centrum.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Rambergsvägen 25B, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 10:40
Rambergsvägen 25B, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Rambergsvägen 25B, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Rambergsvägen 25B

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
995 000 kr
38 m²
2 rum
vån 3/3
4 686 kr/mån
26 184 kr/m²

Optimalt planerad tvårummare om ca 38 kvm i fint skick med bevarade originaldetaljer. Bostaden bjuder på en smart planlösning med bevarade äldre detaljer såsom plankgolv i original. Smakfulla ytskikt i samtliga rum samt modernt kök med vit inredning. Ett härligt ljusflöde når bostaden från öst och väst och där lugnet och naturen hägrar utanför. Väldisponerat vardagsrum med många bra möbleringsmöjligheter samt ett bra sovrum med klädkammare och plats för dubbelsäng. Två förråd följer med lägenheten och bredband ingår i avgiften. Lägenheten ligger med lugnt läge intill foten av Ramberget och Keillers park, men samtidigt centralt på Hisingen med närhet till affärer, restauranger och goda kommunikationer. Fina välskötta gårdar med utemöbler och grillplats.

  • Premium
Östanvindsgatan 13D, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
  • Sön 21 apr kl 12:00
Östanvindsgatan 13D, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Östanvindsgatan 13D, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Östanvindsgatan 13D

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
1 695 000 kr
42 m²
2 rum
vån 3/3
3 274 kr/mån
40 357 kr/m²

Högt upp i huset i lugnt läge ligger denna fina genomgångsbostad. Här bor du centralt nära all service vid Wieselgrensplatsen och det är goda kommunikationer in till city. Bostaden ligger lugnt och perfekt i kanten av området. En mycket trevlig bostad med härligt ljust vardagsrum och utgången till den soliga balkongen. I närheten ligger sköna naturområden såsom Flunsåsparken och det mysiga parkområdet Ramberget. En mycket charmig och trivsam bostad i populärt område väntar dig här med hela två stora förråd.

  • Premium
  • Balkong
Götaverksgatan 20, Lindholmen, Göteborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00
Götaverksgatan 20, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 2
Götaverksgatan 20, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 3

Götaverksgatan 20

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
3 195 000 kr
62 m²
2 rum
vån 2/16
4 368 kr/mån
51 532 kr/m²

Att bo med fri utsikt utan insyn är något många drömmer om. Men i denna bostad på våning 2 finns just denna lyx. Detta är en modern lägenhet med påkostade materialval, yteffektiv planlösning, och en stor balkong i fritt läge mot söder. Stort sovrum med god förvaring och utan insyn. Lägenheten har bra med förvaring genom många garderober. Smakfullt kök med alla vitvaror du kan önska för en enkel vardag med öppen planlösning mot vardagsrummet. Ett lyxigt badrum med tvättdel. Detta är helt enkelt ett boende för dig som vill bo och njuta direkt. Garage finns i föreningen, ledig plats finns både med och utan laddning per april 2024. Föreningen hyr även ut en stor lokal till en förskola. Utanför föreningens fastighet finns en nybyggd park som ger en trevlig plats av grönytor i området precis intill populära Kooperativet. Lindholmen är ett nytänkande område med bland annat Karlastaden som byggs, nära vatten och härliga promenadstråk. Många restauranger, caféer och närbutiker finns inom promenadavstånd. Härifrån kommer du in till Brunnsparken på 10 minuter och en kort promenad bort finns färjan som tar dig till city på ett trevligt sätt. Välkommen att boka in dig på visning via Bjurfors hemsida!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Astris Gata 66, Eriksberg, Göteborgs kommun
  • Tis 23 apr kl 18:00

Astris Gata 66

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
2 195 000 kr
40 m²
1.5 rum
vån 2/4
2 307 kr/mån
54 875 kr/m²

Välkommen till Astris gata och denna kvadratsmarta bostad med en separat sovdel och stora fönsterpartier för ett naturligt ljus. Bostaden har en praktisk planlösning som delar upp de privata och sociala ytorna. Kök och vardagsrum i en öppen planlösning som rymmer plats för en bekväm soffgrupp och ett matbord. I den avskilda delen av bostaden finns möjlighet att placera sängen där du enkelt kan skärma av med en dörr om du önskar mer avskildhet. Förvaringsmöjligheterna är generösa med skjutdörrsgarderober och en stor klädkammare. Badrummet är helkaklat och utrustat med bekvämligheter som kombinerad tvättmaskin för en smidig vardag. Denna bostad är belägen i ett fridfullt och grönt område högt upp på Eriksbergsplatån. Närområdet erbjuder bekvämligheter som mataffärer, restauranger och utmärkta transportmöjligheter. På bara några minuters promenad kan du nå Eriksbergs kajstråk med sina vackra promenadstråk längs vattnet, där du hittar mysiga caféer och restauranger. I närheten finns också den grönskande Färjenäsparken, perfekt för en avkopplande picknick. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Hiss
Långströmsgatan 26, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
  • Sön 21 apr kl 12:00

Långströmsgatan 26

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
1 895 000 kr
53 m²
2 rum
vån 5/5
3 303 kr/mån
35 755 kr/m²

Välplanerad tvåa belägen högst upp på våning 5 av 5 erbjuds nu på Långströmgatan 26. Här finner du en kvadratsmart bostad om 53 kvm med genomgående hög standard på materialval. Bostaden präglas av ljusa ytskikt, parkettgolv som löper i samtliga rum och detaljer som fönsterbrädor i sten. Kök och vardagsrum ligger i en halvöppen planlösning vilket ger en rymlig och luftig känsla som förstärks av ljusinsläppet från fönsterpartiet. Köket är modernt i tidlöst utförande med vita fronter och vardagsrummet är enkelt att möblera med matplats, soffgrupp och möblemang. Balkongen nås från vardagsrummet som ligger i österläge med förmiddagssol. Tack vare det höga läget bor du helt utan insyn. Badrummet är helkaklat och har egen tvättavdelning. I hallen bjuds på förvaring genom en tilltagen skjutdörrsgarderob. Ett förråd tillhör även bostaden! Här bor du i ett område som växt fram senaste åren där föreningen satt fokus på livskvaliteten för medlemmarna med många gemensamma utrymmen såsom grillplatser, utegym samt gång- och cykelvägar. Det finns även tillgång till multisportplan, lekplats och förskola i anslutning till området. På promenadavstånd når du service butik för vardagshandel och bussar avgår precis utanför som tar dig snabbt vidare mot Hjalmar Brantingsplatsen och centrala Göteborg. Kontakta mäklaren för mer information!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Virvelvindsgatan 6, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
  • Borttagen före visning

Virvelvindsgatan 6

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
1 595 000 kr
35,5 m²
1.5 rum
vån 3/11
2 880 kr/mån
44 930 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Balkong
  • Hiss
Hisingsgatan 10, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
  • Mån 22 apr kl 17:00
Hisingsgatan 10, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Hisingsgatan 10, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Hisingsgatan 10

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
3 995 000 kr
98 m²
4 rum
vån 5/6
6 568 kr/mån
40 765 kr/m²

Unik lägenhet med en fantastisk utsikt över takåsarna presenteras nu på Hisingsgatan 10. Här bor du i en attraktiv stadsdel och en arkitektritad byggnad färdigställd så sent som 2019. Över de fyra rummen om ca 98 kvm vilar en tidlös och modern atmosfär som förstärks av gott ljusinsläpp och stora rumsvolymer. Du välkomnas genom en entrébalkong och leds till sällskapsytorna samt köket i öppen planlösning med utgång till en balkong. Bostaden präglas av modernitet och genomgående påkostade materialval som exempelvis ekparkett, fönsterbrädor i marmor, vitvaror från Siemens samt köksbänkskiva i laminat. En nyproducerad bostad blandat med känslan av gamla Brämaregården med sin charm och sitt lokala utbud av bland annat butiker och bagerier. Till bostaden hör ett källarförråd. På gångavstånd ligger Backaplan, ett av Sveriges största handelsområden, med ett brett utbud av shopping, träning, saluhall och spännande smakupplevelser med en bred ekologisk prägel. Även kommunikationerna till och från området är mycket bra genom både buss och spårvagn som tar dig enkelt in till centrala Göteborg på bara 5 minuter. Från Brf Qvillestaden når du på några minuters gång promenadstråk längs Lindholmen och Eriksbergkajen eller varför inte ta en promenad upp på Ramberget och njut av utsikten över Göteborg. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 88