Svenska Mäklarhuset Lidingö

Svenska Mäklarhuset Lidingö

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Tallstigen 10, Högberga, Lidingö kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00

Tallstigen 10

Villa
Högberga, Lidingö kommun
Svenska Mäklarhuset Lidingö
15 850 000 kr
144 + 37 m²
5 rum
709 m² tomt

En fastighet som måste upplevas på plats. Hörnläge på lugn, barnvänlig återvändsgata i trivsamma Högberga. Villa med fritt, insynsskyddat läge med fantastisk sjöutsikt från både hus och tomt. Vare sig du vill utöka boytan, bara renovera ytskikten eller flytta direkt in så finns möjligheten att skapa ett riktigt drömboende. Entréplanet har förutom en fin vattenkontakt och utsikt ett härligt ljusinsläpp, generösa sällskapsytor och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt stora fönsterpartier och en balkong. Här finns också en rymlig hall med bra förvaring och ett sovrum med dusch och wc ensuite. Soutterrängplanet erbjuder tre sovrum varav ett med öppen spis och två med utgång till tomten. Här finns också ett stort badrum med bastu och en väl tilltagen klädkammare. Tomten består av plana gräsytor, berg, stenlagd uteplats under tak och har ett högt och svårslaget fritt läge. På uppfarten parkerar du enkelt två bilar under tak och laddstation för elbil finns. Extern förråd i direkt anslutning till huset. Högberga är ett trivsamt, uppvuxet och familjevänligt och etablerat villaområde nära både vatten, grönområden, lekplatser, bollplan, båthamn, vackra promenadstråk, Högberga Gård likväl som barnomsorg och kommunikationer. Välkommen på visning på Tallstigen 10!

  • Plus
Högnäsvägen 5, Näset, Lidingö kommun

Högnäsvägen 5

Lägenhet
Näset, Lidingö kommun
Svenska Mäklarhuset Lidingö
3 750 000 kr
80 m²
3 rum
vån 4/5
5 610 kr/mån
46 875 kr/m²

Välplanerad rymlig 3:a belägen högt upp i huset! Här kan du sätta din egen prägel på 80 välplanerade kvadratmeter med flertalet tidstypiska detaljer bevarade. Såsom vacker fiskbensparkett, fönsterbänkar i sten, kök med snabelhandtag och trälister och mycket annat. Lägenheten präglas av ett härligt ljuinsläpp tack vare sitt höga läge och fönster i flera väderstreck. Entré med förvaring i garderob samt en riktigt stor och möblerbar inre hall med tillgång till väl tilltagen klädkammare, vardagsrum som rymmer både soffa och matplats och utgång till en balkongen som är indragen i fasadlivet. Här kan du njuta av solen större delen av dagen. Vill du ha en mer öppen planlösning finns möjlighet att öppna upp mellan kök och vardagsrum för en mer öppen planlösning. Köket är ett funktionellt arbetskök i original med utrymme för mindre matplats. Två bra sovrum samt ett stambytt badrum. En riktig pärla för den som vill sätta sin egen prägel. Här bor du bekvämt med hiss och tvättstuga i samma hus. Du har tillgång till både vindsförråd och ett mindre källarförråd. Föreningen är välskött med god ekonomi och många av de stora renoveringarna bakom sig. Kostnadsfri parkering på gatan och möjlighet att hyra parkeringsplats eller garage av föreningen. Näset är ett populärt område på Lidingö med både centralt och lugnt läge. Här bor du nära både natur och grönområden med fina promenadstråk samtidigt om du bara har ca 8 minuter till Ropsten med buss. För dig som gillar att cykla finns bra cykelvägar. På Källängstorget finns matbutik och restaurang. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Agavägen 10, Larsberg, Lidingö kommun

Agavägen 10

Lägenhet
Larsberg, Lidingö kommun
Svenska Mäklarhuset Lidingö
3 195 000 kr
59 m²
2 rum
vån 4/6
3 565 kr/mån
54 153 kr/m²

Centralt beläget på Lidingö hittar du denna ljusa, välplanerade och genomgående 2:a (möjlig 3:a) med balkong i soligt och högt söderläge. Lägenheten består idag av öppna sällskapsytor, rymligt kök och stort sovrum med utrymme för dubbelsäng och förvaring i hel garderobsvägg samt ett stort badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Här bor du inte bara centralt på Lidingö med mataffär och kommunikationer utanför dörren men också nära grönområden, vatten, fantastiska promenadstråk och mycket annan närservice. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Hövdingevägen 8A, Brevik, Lidingö kommun
  • Budgivning pågår

Hövdingevägen 8A

Villa
Brevik, Lidingö kommun
Svenska Mäklarhuset Lidingö
11 595 000 kr
138 m²
7 rum
754 m² tomt

Villa på lummig, uppvuxen trädgårdstomt med toppenläge! Ett stenkast från Brevik Centrum med mataffär och Lidingöbanan som snabbt och enkelt tar dig in till Ropsten. Här bor du helt utan insyn nära allt såsom hav, sjö, naturreservat, fotbollsplaner, lekplatser, barnomsorg, caféer, restauranger, kommunikationer och mycket annat vilket ger dig fina möjligheter att leva och njuta runt knuten. Välplanerat med öppen, social planlösning, 3-4 sovrum, charmig glasveranda, badrum samt separat gäst wc. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och för att boka visning!

Visar alla 4