Svenska Mäklarhuset Lidingö

Svenska Mäklarhuset Lidingö

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Agavägen 10, Larsberg, Lidingö kommun

Agavägen 10

Lägenhet
Larsberg, Lidingö kommun
Svenska Mäklarhuset Lidingö
3 195 000 kr
59 m²
2 rum
vån 4/6
3 565 kr/mån
54 153 kr/m²

Centralt beläget på Lidingö hittar du denna ljusa, välplanerade och genomgående 2:a (möjlig 3:a) med balkong i soligt och högt söderläge. Lägenheten består idag av öppna sällskapsytor, rymligt kök och stort sovrum med utrymme för dubbelsäng och förvaring i hel garderobsvägg samt ett stort badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Här bor du inte bara centralt på Lidingö med mataffär och kommunikationer utanför dörren men också nära grönområden, vatten, fantastiska promenadstråk och mycket annan närservice. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Högsätravägen 17, Gångsätra, Lidingö kommun
  • Budgivning pågår

Högsätravägen 17

Lägenhet
Gångsätra, Lidingö kommun
Svenska Mäklarhuset Lidingö
4 150 000 kr
91,3 m²
4 rum
vån 5/5
7 165 kr/mån
45 455 kr/m²

Smakfullt renoverad, belägen högst upp i huset med hörnläge och fönster i tre väderstreck, hittar du en av föreningens bäst belägna 4:or. Med 91,3 välplanerade kvm, öppen och ljus planlösning, genomgående vackra materialval och både platsbyggt kök och platsbyggd förvaring är denna lägenhet unik och något utöver det vanliga. Här finns förutom en rymlig hall, ett kök med utrymme för matplats, ett härligt vardagsrum med fönster i flera väderstreck, tre bra sovrum samt stambytt badrum och en separat wc. Du bor centralt beläget på Lidingö nära både bra kommunikationer, grönområden och närservice i ett expansivt område. Välkommen på visning på Högsätravägen 17!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Hövdingevägen 8A, Brevik, Lidingö kommun
  • Budgivning pågår

Hövdingevägen 8A

Villa
Brevik, Lidingö kommun
Svenska Mäklarhuset Lidingö
11 595 000 kr
138 m²
7 rum
754 m² tomt

Villa på lummig, uppvuxen trädgårdstomt med toppenläge! Ett stenkast från Brevik Centrum med mataffär och Lidingöbanan som snabbt och enkelt tar dig in till Ropsten. Här bor du helt utan insyn nära allt såsom hav, sjö, naturreservat, fotbollsplaner, lekplatser, barnomsorg, caféer, restauranger, kommunikationer och mycket annat vilket ger dig fina möjligheter att leva och njuta runt knuten. Välplanerat med öppen, social planlösning, 3-4 sovrum, charmig glasveranda, badrum samt separat gäst wc. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och för att boka visning!

Visar alla 3