Bjurfors Härryda

Bjurfors Härryda

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Elis väg 8, Hällingsjö, Marks kommun
  • Sön 21 apr kl 14:00

Elis väg 8

Villa
Hällingsjö, Marks kommun
Bjurfors Härryda
5 375 000 kr
135 m²
5 rum
1 220 m² tomt

Vackert belägen nybyggd arkitektritad enplansvilla från 2023 byggd för bästa boendemiljö, lägsta möjliga energianvändning och ett rationellt boende. Villan har en modern och öppen planlösning och från generösa ljusinsläpp flödar solen in i detta trivsamma hem. Här finns gott om sällskapsyta för trevligt umgänge och flera generösa uteplatser ger många valmöjligheter och mjuka gräsytor inbjuder till lek. Vardagsrummet är välplanerat och har en öppen planlösning med köket och ljuset som flödar in från de stora fönsterpartierna. Köksinredningen från Vedum är stilrent i beige med gott om utrymme för matplats, vilket underlättar för både vardag och fest. Fyra välplanerade sovrum, två badrum, klädkammare i sovrummen och en tvättstuga som rymmer både teknikdel, tvättmaskin, torktumlare och förråd. Köket är utrustat med diskmaskin, kyl/frys, mikrovågsugn, induktionshäll och varmluftsugn. Huset har en god standardutrustning med bl.a. genomgående parkettgolv. Hela huset är försett med vattenburen golvvärme kopplad till NIBE S735 frånluftsvärmepanna som har wifi och internetuppkoppling. Fiberranslutning finns i tomtgräns. Belysningen i huset är förberedd för och till viss del appstyrd med Plejd. Bostaden har sjöutsikt åt två håll med 100 meter till kommunal badplats, där det finns en strand och badbrygga. Där finns även en båtramp, där du kan sjösätta din fritidsbåt. Hällingsjö ligger i ett naturskönt område. Här bor man ca 35 minuter från Göteborg, 35 minuter från Borås och ca 15 minuter från Landvetters flygplats. Skolbussens hållplats som ligger 50 meter från tomtgränsen, tar dina barn till förskola och skola Ubbhult som ligger 3 km bort.

  • Plus
  • Nyproduktion
  • Energieffektiv
Ugglestigen 3, Mölnlycke - Solsten, Härryda kommun
  • Sön 21 apr kl 11:30
Ugglestigen 3, Mölnlycke - Solsten, Härryda kommun, bild 2
Ugglestigen 3, Mölnlycke - Solsten, Härryda kommun, bild 3

Ugglestigen 3

Villa
Mölnlycke - Solsten, Härryda kommun
Bjurfors Härryda
9 500 000 kr
178 m²
6 rum
3 978 m² tomt

Inbäddad i grönska ligger denna vackra villa från Myresjöhus om 178 kvm fördelad på sex rum och kök. Med sin rena, moderna stil vänder den sina stora glaspartier ut mot naturen. Huset omfamnas av 3978 kvm mark med avstyckningspotential för den som önskar. Alldeles nedanför dig, löper en mjuk sluttning ner till tomtens breda strandlinje mot den porlande bäcken och den stora woodlandmarken som tillhör tomten som täcks av vitsippor om våren. Här kan barnen leka med sina barkbåtar och klättra i träden. Atmosfären är rogivande. Väderstrecken är rätt. Här erbjuds du en villa med generös takhöjd, rikligt med ljusinsläpp, braskamin, och väldisponerade ytor. Ytorna är som gjorda för att njuta av det sköna i livet med familj och vänner. Ett tillfälle för dig som söker ett personligt och inflyttningsklart hem med mycket känsla och karaktär. Interiört karaktäriseras villan av harmoniska stilrena ytor där varje detalj är noga utvald. Modernt och snyggt kök med rejäl matplats, ljust och trevligt vardagsrum med värmande braskamin. Den öppna planlösningen mot vardagsrummet gör att vänner och bekanta kan delta i gemenskapen. Förutom kök och vardagsrum på nedre plan, återfinns ett badrum med dusch, sovrum med plats för kontorsplats, stor tvättstuga med groventré och förråd under trappan. På övre plan finner du stort badrum med badkar och dusch, allrum, två väl tilltagna sovrum, samt ett master bedroom med två rymliga walk-in-closets. På Ugglestigen 3 kan man njuta av en lummig, uppvuxen trädgårdstomt med gräsmattor som inbjuder till lek och spel. Mängder med vackra buskar och små planteringar varvat med fina grusgångar ger en härlig atmosfär. En stor terrass sträcker sig längs husets baksida i två nivåer. En självklar plats för midsommarfirandet med nära och kära. Den generösa träaltanen ger plats för de största utegruppsmöblerna. Under sommarhalvåret blir altanen en underbar plats att vara på då möjligheter till solstunder finns från förmiddag till kväll. I pergolan sitter du skyddat och njuter av den härliga miljön. Bilen parkerar du bekvämt på den asfalterade infarten som rymmer flera bilar. Laddbox finns för dig som kör fossilfritt och solceller sitter på taket som producerar egen el. Underbart läge med närhet till Wendelsbergsparken och dess rekreationsområde. Ta en avkopplande promenad, upplev de gamla anorna i parken eller förundras över djurlivet i dammarna. Utmärkta busskommunikationer till Göteborg via X4 vars busshållplats (Solsten) ligger ca 200 m från huset. Med bil tar det ca 10 minuter in till centrala Göteborg.

  • Premium
  • Energieffektiv
Hårskerödsvägen 61, Mölnlycke, Härryda kommun
  • Budgivning pågår

Hårskerödsvägen 61

Villa
Mölnlycke, Härryda kommun
Bjurfors Härryda
6 000 000 kr
139 + 16 m²
5 rum
3 194 m² tomt

Välkommen till denna välskötta enplansvilla med magnifik sjöutsikt och helt ostört läge. Villan är 139 kvm och har 2-3 sovrum, badrum med bastu, kök med stor matplats vänd mot utsikten. Vardagsrum med öppen spis, utsikt mot sjön och utgång till altan med solmöjligheter under hela dagen. Del av altanen är inglasad. På fastigheten finns också carport, förråd, flera parkeringsmöjligheter och en vinterbonad friggebod. Denna villa är inte bara ett hem utan också en plats för gemenskap och avkoppling i en verklig idyll i skogen, vid sjön. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Schottisvägen 2, Mölnlycke, Härryda kommun
  • Budgivning pågår
Schottisvägen 2, Mölnlycke, Härryda kommun, bild 2
Schottisvägen 2, Mölnlycke, Härryda kommun, bild 3

Schottisvägen 2

Villa
Mölnlycke, Härryda kommun
Bjurfors Härryda
7 975 000 kr
150 m²
6 rum
1 190 m² tomt

Välkommen till Schottisvägen 2. En friliggande villa om 150 m² från 2011 med många fönsterpartier som skapar ett ljust och luftigt intryck. Plan och lekvänlig tomt om 1.190 kvm. Det är endast ett stenkast från badbrygga i sjön som skymtas mellan träden från altanen. Altanen som löper längs 2 sidor och erbjuder solmöjligheter från morgon till kväll. Interiören i huset är tidlöst modern med ljusa ytskikt. På respektive våningsplan finns två sovrum, sällskapsrum och badrum. Från ett av de övre sovrummen nås en balkong med morgonsol. I entrévåningen finns härliga sociala ytor i form av kök, matplats och vardagsrum i en öppen planlösning, där man har en bra kontakt mellan alla delar. På fastigheten finns också carport, flera parkeringsplatser och förråd. Här bor man nära naturen med promenadavstånd till fina strövområden, skola, förskola och kommunikationer (X4).

  • Premium
Idrottsgatan 7, Mölnlycke - Centrum, Härryda kommun
  • Sön 12 maj kl 12:00
Idrottsgatan 7, Mölnlycke - Centrum, Härryda kommun, bild 2
Idrottsgatan 7, Mölnlycke - Centrum, Härryda kommun, bild 3

Idrottsgatan 7

Lägenhet
Mölnlycke - Centrum, Härryda kommun
Bjurfors Härryda
3 850 000 kr
70 m²
2 rum
vån 4/7
5 301 kr/mån
55 000 kr/m²

Med ett fritt och attraktivt läge ligger denna moderna lägenhet som har en mycket trivsam planlösning. Det fina läget gör att man har ljusinsläpp från två håll samt utsikt mot Wendelsberg. Köket ligger i en trevlig öppen lösning till vardagsrumsdelen och skapar stora sociala sällskapsytor. Här finns plats för att duka upp stort, både till vardags och fest. Bostaden erbjuder i dagsläget ett stort sovrum med fem garderober samt ytterligare förvaringsmöjligheter i form av en klädkammare. Det kombinerade tvätt och duschrummet är helkaklat och går i ljusa toner. Ovanför den praktiska arbetsbänken finns två överskåp. Ett bekvämt boende utan insyn i vardagsrummet ger en härlig känsla. Från köket når man den generösa balkongen som vetter mot Wendelsberg och dess grönskande omgivning. Ett hem att trivas i för både yngre och äldre som uppskattar centrumlägets alla bekvämligheter. Någon minuts promenadavstånd till Mölnlyckes växande utbud såsom matvaruaffärer, torghandel, restauranger, caféer, Stenungsbageri, Systembolag och flera mysiga små inredningsbutiker. Utmärkta busskommunikationer till Göteborg via X4 som ligger ett stenkast från byggnaden. Med bil tar det ca 15 minuter in till centrala Göteborg.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hasselvägen 56, Mölnlycke - Skogen, Härryda kommun
Hasselvägen 56, Mölnlycke - Skogen, Härryda kommun, bild 2
Hasselvägen 56, Mölnlycke - Skogen, Härryda kommun, bild 3

Hasselvägen 56

Villa
Mölnlycke - Skogen, Härryda kommun
Bjurfors Härryda
7 950 000 kr
170 + 34 m²
7 rum
1 052 m² tomt

Välkommen till ett mycket charmigt och spännande hem! Villan är byggd i flera etage med några trappsteg i höjdskillnad vilket ger liv och karaktär. Här finns många fina platser för egentid eller umgänge. Alla får plats. Köket är rymligt och det finns en fin kontakt mellan arbetsdel och matplats. 2 separata sällskapsrum gör att även ungdomarna har en egen del för sig och sina kompisar. Utöver husets praktiska funktioner så som 4 -5 sovrum, flera badrum och tvättstuga finns spännande utrymmen att utforska som till exempel ett loft med hemlig ingång och sidovindar med möjligheter. Vid uppfarten finns garage med plats för bil, arbetsyta och förvaring. Huset ligger vid slutet av två återvändsgator med begränsad trafik. Runt hela huset löper ett trädäck med flera altaner i alla väderstreck. Här bor man lugnt med närhet till skola, förskola och allmänna kommunikationer. Inom gångavstånd når man fantastiska natur- och strövområden och flera olika badplatser i Finnsjön och Örtjärn. Här kombineras det bästa av två världar, du bor i anslutning till en skön och trivsam natur samtidigt som du har all nödvändig service endast några minuter bort. Ett drömläge för dig som vill ha ett rymligt och charmigt boende där det bara är att flytta rakt in! Välkommen på visning!

  • Premium
Spjälvägen 3, null, Bollebygds kommun
  • Sön 21 apr kl 14:00
Spjälvägen 3, null, Bollebygds kommun, bild 2
Spjälvägen 3, null, Bollebygds kommun, bild 3

Spjälvägen 3

Villa
Bollebygds kommun
Bjurfors Härryda
4 250 000 kr
128 + 45 m²
5 rum
882 m² tomt

I denna väl omhändertagna enplansvilla, som präglas av öppna och sociala ytor med ett genomgående fint ljusinsläpp, erbjuds ett bekvämt och högkvalitativt boende. Med en ypperlig planlösning på 128 kvadratmeter, finns det gott om plats för familjen att trivas och bo. Här finns fyra sovrum, två badrum, en tvättstuga samt ett generöst sällskapsrum som delar utrymme med matsalsdel och kök. Interiören är stilren och tidlös med genomgående ljusa ytskikt. De öppna ytorna badar i ljus tack vare det generösa fönsterpartiet i vardagsrumsdelen. Dessa fönster suddar ut gränsen mellan inne och ute och skapar en känsla av att vara nära naturen även inomhus. Från vardagsrummet har du direkt tillgång till trädäcket där du kan njuta av soliga dagar under sommarhalvåret. På de öppna ytorna finner vi den strategiskt placerade kaminen - perfekt för att sprida mysfaktor och värme på kyliga dagar. Här kan du koppla av efter en lång dag med en god bok eller ett glas vin. Trädgården är delvis inhägnad och lättskött med fina planteringar och en plan gräsmatta - idealisk för lek eller avkoppling på lata dagar. Villan inkluderar också ett vidbyggt garage på cirka 45 kvadratmeter, som även kan nås från tvättstugan. Ett praktiskt plus för den som värdesätter extra förvaringsutrymme och bekvämlighet. Huset är beläget i populära Erikstorp i Bollebygd - ett område som har mycket att erbjuda i en lugn och trygg omgivning. Området präglas av ett harmoniskt samspel mellan natur och bebyggelse, vilket ger en känsla av hemtrevnad. I närområdet finner du allt från mindre butiker, mysiga restauranger, apotek och mataffärer vilket underlättar vardagens ärenden. För den naturintresserade finns det flera promenad- och cykelvägar att upptäcka, samt grönområden att utforska. Skolor och förskolor finns inom gångavstånd, vilket gör området attraktivt för barnfamiljer. Omgivningen bjuder också på lekplatser där barnen kan springa av sig och umgås med sina vänner. Här finns även ett rikt utbud av fritidsaktiviteter med idrottsplatser och föreningsliv. Med bra kommunikationer når man enkelt både centrala Bollebygd, Borås och Göteborg. Här erbjuds ett trivsamt boende i en välplanerad miljö där alla kan finna sin plats att kalla hemma.

  • Premium
Suttebäcksvägen 6, Landvetter - Backa, Härryda kommun

Suttebäcksvägen 6

Villa
Landvetter - Backa, Härryda kommun
Bjurfors Härryda
7 975 000 kr
6 rum
1 535 m² tomt

I natursköna Backaområdet uppförs 1-plansvilla, modern och hög standard med spännande arkitektur samt genomtänkta planlösningar. Skolor och daghem finns i närområdet och naturen med bad och promenadstråk ligger runt hörnet. Boarean om 169 kvm. Villan är mycket välbyggd och har genomgående bra standard med många trevliga detaljer. Vackra ljusinsläpp, vattenburen golvvärme är bara några av husets bekvämligheter. Härligt sällskapsrum där det är öppna trivsamma ytor mellan kök och vardagsrum. Villan erbjuder även ett rymligt allrum, två snygga helkaklade badrum och hela fyra sovrum. Friliggande garage. Kommunen bygger en ny väg till området. Här bor man i en lantlig och naturskön miljö med 15 minuters från centrala Landvetter. Backaområdet ska förtätas och några hundra meter från den här fastigheten finns ny skola och förskola tillsammans med flertal nya bostäder. Den unika kombinationen av denna spännande villa intill naturen och det ogenerade läget, ger hemmet en härlig trivselkänsla att bo i.

Bäckängsvägen 23B, Sätila, Marks kommun
Bäckängsvägen 23B, Sätila, Marks kommun, bild 2
Bäckängsvägen 23B, Sätila, Marks kommun, bild 3

Bäckängsvägen 23B

Lägenhet
Sätila, Marks kommun
Bjurfors Härryda
2 595 000 kr
121 m²
5 rum
vån 2
6 525 kr/mån
21 446 kr/m²

Välkommen till detta trivsamma bostadsrättsradhus som sträcker ut sina 121 kvadratmeter över fem rum och kök. Hemmet erbjuder hela familjen utrymme att växa och trivas, med en noggrant genomtänkt balans mellan gemensamma ytor och privatliv. Det finns två badrum som är elegant designade med ett tidlöst val av kakel och klinker. Ett av badrummen är utrustat med dusch, perfekt för snabba morgonrutiner, medan det andra har ett badkar för avkopplande stunder. En rymlig tvättstuga underlättar vardagens sysslor och gör vardagens bestyr enklare. Köket, fint designat med ljus inredning, flyter samman med vardagsrummet i en öppen planlösning som främjar gemenskap och umgänge. Stora fönster släpper in rikligt med ljus vilket ger hemmet en välkomnande atmosfär. Bostadsrätten färdigställdes 2017 vilket innebär att ni kan njuta av ett lättskött hem många år framöver. Denna bostad erbjuder allt man kan önska sig i form av komfort, funktionalitet och modern interiör. Området är familjevänligt och lugnt, vilket gör det till en idealisk plats för både barnfamiljer och de som söker ett tyst tillflyktsort. En härlig lekplats finns i området där barnen kan hålla sig sysselsatta. Här finns även två attraktiva badstränder i nära anslutning till bostadsområdet, vilket ger möjlighet att njuta av soliga dagar vid vattnet. Den närmaste stranden, Flohult, ligger bara några minuters promenad från huset. Denna mindre sandstrand erbjuder en intim och avkopplande atmosfär. Den större stranden, Sätila Sand, är en omtyckt destination med sin generösa yta av fin sand. I närheten finns alla nödvändiga bekvämligheter för ett bekvämt vardagsliv. Här hittar du matbutik för dagens inköp, vårdcentral och apotek för eventuella medicinska behov samt restaurang för de dagar då du vill låta någon annan ta hand om matlagningen. Det finns även skola och förskola i närheten vilket gör läget ypperligt för barnfamiljer. Området består av bostadsrättsradhus samt fristående villor vilket bidrar till en varierad och ytterst trivsam boendemiljö. Detta idylliska område erbjuder charmiga hem och lugna gator där man kan känna sig trygg och välkommen. Här har du allt du behöver inom räckhåll samtidigt som du bor nära naturen med dess skönhet och fridfullhet! Varmt välkomna att höra av er om intresse finns! Bokad visning. Kontakta mäklaren för anmälan.

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Rådastocksvägen 8, Mölnlycke - Centrum, Härryda kommun
Rådastocksvägen 8, Mölnlycke - Centrum, Härryda kommun, bild 2
Rådastocksvägen 8, Mölnlycke - Centrum, Härryda kommun, bild 3

Rådastocksvägen 8

Villa
Mölnlycke - Centrum, Härryda kommun
Bjurfors Härryda
6 300 000 kr
133 + 37 m²
7 rum
1 006 m² tomt

Detta vackra hem i 1,5 plan, med historia från 1936, erbjuder den perfekta platsen att samlas, leva och bo i. Villan är väl underhållen och renoverad genom åren. Som exempel tak, fasad, fönster och dränering med mera. Köket och de båda sällskapsrummen bidrar till gemenskap och på sommaren inkluderas altanen med solläge. Två rymliga badrum finns i huset och tre till fyra sovrum ger utrymme till hela familjen. Detta är verkligen ett hem som utstrålar lugn och fridfullhet. Den fina trädgårdstomten är plan och lekvänlig och här finns ett växthus för odling och njutning. Närliggande Rådasjön finns en bekväm promenad från villan och inbjuder till svalkande dopp under sommarhalvåret. Mölnlycke centrum med sitt rika utbud av service och resecentrum ligger alldeles i närheten. Mycket bra kommunikationer till Göteborg och Borås. Varmt välkommen att uppleva detta fina hem!

  • Premium
Sandsjövägen, Härryda-Sandsjön, Härryda kommun

Sandsjövägen

Tomt
Härryda-Sandsjön, Härryda kommun
Bjurfors Härryda
2 500 000 kr
2 119 m² tomt

Nu finns möjlighet för dig att bygga just det hus du vill ha på en tomt i Skårtorp med fint solläge nära badsjö och vacker natur. Tomten är 2.119 kvm stor. Det byggs även på granntomterna där mycket generös byggarea till huset tillåtits plus garage. Eftersom tomtstorleken är väl tilltagen finns möjlighet till fler byggnader, stor altan och pool. Avlopp kommer att delas med ett par grannfastigheter. Fastigheten ingår i en samfällighetsförening som sköter vägunderhåll och snöskottning. Årlig kostnad tillkommer. Tomten är knuten till Varbergshus och här får du vara med att utforma ditt eget hus. Exemplet i annonsen heter Strandlyckan. Varbergshus ansvarar för hela byggnationen genom totalentreprenad med lokala entreprenörer. Att Varbergshus är en del av Derome innebär trygghet i alla led, från skog till färdigt hus. För mer information om byggnationen kontakta Lena Lundmark på Varbergshus 031-334 15 81, [email protected] Närområdet är idylliskt med promenadstigar, svamp och bär i urskogen. Det är nära till gemensam badplats i Hornasjön. Även Sandsjön finns på gångavstånd. Närmsta förskola är Skårtorps förskola. I Härrydaskolan går man från förskoleklass till årskurs 6. Precis vid Skårtorpsvägens början finns busshållsplats. Nr 611 tar dig till Korsvägen via Landvetter centrum på 30 minuter. Med bil tar det ca 20 minuter. Det är även smidigt att ta sig till Landvetter flygplats och Borås.

  • Plus
Fridhemsvägen 9D, Härryda - Stora Bugärde, Härryda kommun

Fridhemsvägen 9D

Tomt
Härryda - Stora Bugärde, Härryda kommun
Bjurfors Härryda
1 750 000 kr
1 242 m² tomt

Här infinner sig en rofylld känsla där kreativitet och skapande har en naturlig plats. In bland skog och mark finner vi denna tomt som inramats av träd. I en egen oas med mycket grönska med fina stigar gör att man blir fascinerad utav atmosfären som ger utsikt över skog där man med glädje sitter och njuter av magin som inges av skogen. Här har ni möjlighet att skapa ert drömboende på en nyligen avstyckad tomt om 1242 kvadratmeter. Tomten är fri från husleverantör. Men om du vill ha det bekvämt så finns det ett förslag från Hjältevadshus. Expempel på detta är huset Spira 175 med sin öppna planlösning och med ytor för fina stunder tillsammans med familj och vänner kan man bygga detta ståtliga 1 ½-planshus till ett fast pris. Huset kan inredas med 4-8 ljusa rum, två öppna vardagsrum, kök och två badrum, där sovrummen och vardagsrummet på andra planet når över tre meter i nockhöjd vilket skapar en enormt fin och luftig rymd, även förvaringsmöjligheter såsom förråd finns i huset och möjlighet till vindsförråd kan uppföras. Köken från Ballingslövskök är satta i fin harmoni för att utgöra mycket köksförvaring, här väljer man av de behagliga färger som man finner i Ballingslövssortiment. Badrummen är kaklade av proffsiga kakelhuset i Kungsbacka, man väljer fritt på ett sortiment med ljusa härliga färger på kaklet och önskar man mer karakteristika kakelplattor så kan man naturligtvis välja till detta. Övre plan är ej färdig ställd och kan inredas efter behov men förberedd för med fullisolering i tak, fönster i gavelspets och uppdraget vatten och avlopp till badrum även utdraget rör för radiatorer till rummen på övre plan. Här bor ni med närhet till Landvetter med matbutiker, restauranger, frisörer och gym. En liten promenad ner till busstationen Bugärde tar er in till Korsvägen och Göteborg på 25 minuter. Hällingsjöskolan som ligger 8 minuters bort erbjuder förskola upp till åk 5, Rävlanda- och Landvetterskolan ligger 13 respektive 18 minuter bort från bostaden och har elever från åk 6 och uppåt. På 11 minuter infinner ni er på Landvetter flygplats som tar er vidare ut i Sverige och världen.

Ankares Väg 5, Mölnlycke - Båtsmanstorpet, Härryda kommun
  • Sön 21 apr kl 12:00
Ankares Väg 5, Mölnlycke - Båtsmanstorpet, Härryda kommun, bild 2
Ankares Väg 5, Mölnlycke - Båtsmanstorpet, Härryda kommun, bild 3

Ankares Väg 5

Lägenhet
Mölnlycke - Båtsmanstorpet, Härryda kommun
Bjurfors Härryda
3 795 000 kr
102,1 m²
4 rum
7 758 kr/mån
37 169 kr/m²

I den nedre delen av Båtmanstorpet hittar du detta charmiga radhus med ett attraktivt gavelläge, vilket erbjuder utmärkta solmöjligheter. Här finns en generös trätrall där grillkvällar kan avnjutas i goda vänners lag, och läget är unikt tack vare den stora trädgårdsdelen på husets sida. Radhuset rymmer tre ljusa sovrum med behaglig färgsättning, fördelade på två plan med sociala sällskapsytor. Köket är fräscht och ligger i direkt anslutning till det generösa vardagsrummet, som har utgång till uteplatsen. Bostaden kännetecknas av moderna ytskikt genom båda planen, vilket ger en samtida känsla. Detta är ett bekvämt och trivsamt boende i ett familjärt område, med närhet till både skolor och kommunikationer. Föreningen erbjuder en generös tvättstuga i området samt övernattningslägenhet och bastu, vilket ligger i direkt anslutning till bostaden. Bara en kort promenad bort ligger Fridaskolan som även har grundskola och gymnasieskola, Båtmansskolan som gränsar till området är en 6-9-skola. Området är grönskande och erbjuder gångavstånd till naturen, samtidigt som det ligger nära Mölnlyckes knutpunkt. Här finns all service som man kan förvänta sig av ett levande centrum, inklusive livsmedelsbutiker, restauranger och gym bland mycket annat. Välkommen till ett hem där komfort möter bekvämlighet i en harmonisk kombination!

  • Premium
  • Uteplats
Sandsjövägen, Härryda-Sandsjön, Härryda kommun

Sandsjövägen

Villa
Härryda-Sandsjön, Härryda kommun
Bjurfors Härryda
2 200 000 kr
1 449 m² tomt

Nu finns möjlighet för dig att bygga just det hus du vill ha på en tomt i Skårtorp med fint solläge nära badsjö och vacker natur. Tomten är 1449 kvm. Det byggs även på granntomterna där mycket generös byggarea till huset tillåtits plus garage. Eftersom tomtstorleken är väl tilltagen finns möjlighet till fler byggnader, stor altan och pool. Avlopp kommer att delas med ett par grannfastigheter. Fastigheten ingår i en samfällighetsförening som sköter vägunderhåll och snöskottning. Årlig kostnad tillkommer. Obs! Utgångspriset gäller tomten. Hus tillkommer. Husförslaget i annonsen är endast ett exempel. Man kan välja valfritt Varbergshus. För mer information kontakta Lena Lundmark, Varbergshus. 031-334 15 81. Närområdet är idylliskt med promenadstigar, svamp och bär i urskogen. Det är nära till gemensam badplats i Hornasjön. Även Sandsjön finns på gångavstånd. Närmsta förskola är Skårtorps förskola. Härrydaskolan finns i närheten från förskoleklass till årskurs 6. Precis vid Skårtorpsvägens början finns busshållsplats. Nr 611 tar dig till Korsvägen via Landvetter centrum på 30 minuter. Med bil tar det ca 20 minuter. Det är även smidigt att ta sig till Landvetter flygplats och Borås.

Sandsjövägen 2B, Härryda-Sandsjön, Härryda kommun

Sandsjövägen 2B

Tomt
Härryda-Sandsjön, Härryda kommun
Bjurfors Härryda
2 200 000 kr
1 594 m² tomt

Nu finns möjlighet för dig att bygga just det hus du vill ha på en tomt i Skårtorp med fint solläge nära badsjö och vacker natur. Tomten är 1594 kvm. Det byggs även på granntomterna där mycket generös byggarea till huset tillåtits plus garage. Eftersom tomtstorleken är väl tilltagen finns möjlighet till fler byggnader, stor altan och pool. Avlopp kommer att delas med ett par grannfastigheter. Fastigheten ingår i en samfällighetsförening som sköter vägunderhåll och snöskottning. Årlig kostnad tillkommer. Obs! Utgångspriset gäller tomten. Hus tillkommer. Husförslaget i annonsen är endast ett exempel. Man kan välja valfritt Varbergshus. För mer information kontakta Lena Lundmark, Varbergshus. 031-334 15 81. Närområdet är idylliskt med promenadstigar, svamp och bär i urskogen. Det är nära till gemensam badplats i Hornasjön. Även Sandsjön finns på gångavstånd. Närmsta förskola är Skårtorps förskola. Härrydaskolan finns i närheten från förskoleklass till årskurs 6. Precis vid Skårtorpsvägens början finns busshållsplats. Nr 611 tar dig till Korsvägen via Landvetter centrum på 30 minuter. Med bil tar det ca 20 minuter. Det är även smidigt att ta sig till Landvetter flygplats och Borås.

Visar alla 15