SkandiaMäklarna Norrköping

SkandiaMäklarna Norrköping

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Tallbacksvägen 1A, Hävla, Rejmyre, Finspångs kommun

Tallbacksvägen 1A

Lägenhet
Hävla, Rejmyre, Finspångs kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
180 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 1/2
2 636 kr/mån
3 303 kr/m²

Varmt välkommen hem till denna välplanerade tvåa om 54.5 kvm på våning 1. Nu har du möjligheten att förvärva denna lägenhet till ett förmånligt pris! Tillträde kan ske efter dina önskemål. Insidan erhåller en fräsch standard med ett helkaklat badrum, ljust och fräscht kök med plats för matbord, ett vardagsrum samt ett sovrum. Bostaden är belägen i Hävla med ungefär 400 meter till Hävla badplats. Cirka 15 minuter till Rejmyre samt 40 minuter till Finspång med bil. Här bor du i BRF Hävlagården. Det är en mindre privat förening med totalt 14 lägenheter där en parkeringsplats ingår i avgiften. Under våren och sommaren finns en uteplats med utemöbler att avnjuta. Välkommen Hem!

Trestegsgatan 113, Ektorp, Norrköpings kommun
  • Tor 28 mar kl 17:00
Trestegsgatan 113, Ektorp, Norrköpings kommun, bild 2
Trestegsgatan 113, Ektorp, Norrköpings kommun, bild 3

Trestegsgatan 113

Lägenhet
Ektorp, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
1 695 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2/3
5 467 kr/mån
20 926 kr/m²

Välkomna till denna fina trerummare i lugnt område. Lägenheten erbjuder en smakfull insida med genomgående ljusa ytskikt, en öppen planlösning mellan det ljusa köket, matplatsen och vardagsrummet. Stor inglasad balkong, fri utsikt och bra solläge, två trivsamma sovrum med bra förvaring, ett helkaklat duschrum samt med tvättmaskin och torktumlare. Bostaden är genomgående med fönster åt två håll, vilket ger ett underbart ljusinsläpp. Till lägenheten hör även ett källarförråd och ett matkällarförråd i markplan, vilket ger extra utrymme för förvaring. Bostadsrättsföreningen Ektorpshöjden är mycket välskött och den består av 392 lägenheter samt åtta lokaler. Föreningen förvaltas av HSB Östra. Här har du möjlighet att hyra garage, parkeringsplats eller carport-plats, där det tillämpas ett separat kösystem. Området runt Ektorpshöjden är mycket trevligt med flera lekplatser, förskolor, skolor och en idrottsanläggning. Med närhet till Norrköpings city, där du hittar ett brett utbud av restauranger, caféer, affärer, nöjesliv och bra kommunikationsmöjligheter med buss, tåg och spårvagn. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
  • Balkong
Östanvägen 31, Lindö, Abborreberg, Norrköpings kommun
  • Lör 6 apr kl 14:30
Östanvägen 31, Lindö, Abborreberg, Norrköpings kommun, bild 2
Östanvägen 31, Lindö, Abborreberg, Norrköpings kommun, bild 3

Östanvägen 31

Villa
Lindö, Abborreberg, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
5 495 000 kr
191 m²
6 rum
858 m² tomt

På lugn gata ett stenkast från Abborrebergsskogen ligger detta korsvirkeshus om 191 kvm med stor uppfart och friköpt tomt om 858 kvm. Husets smarta planlösning ger plats för 4-5 väl tilltagna sovrum, trivsamma sällskapsytor och generösa förvaringsutrymmen. Köket är ljust och rymligt med stor matplats och utgång till trädgården. Intill köket ligger vardagsrummet med mysig braskamin och plats för både soffgrupp och matbord. På entréplanet finns även ett helkaklat badrum med bubbelbadkar, duschhörna och bastu, och på övre plan finns en WC praktiskt placerat intill sovrummen. Från det stora sovrummet på övre plan nås den skyddade balkongen där man kan njuta av en kopp kaffe i kvällssolen med härligt sydvästläge. Den gemytliga tomten gränsar mot skogsparti och har ett skyddat läge med lättskött och plan gräsmatta, växthus och möjlighet till odling och planteringar om man så önskar. Pergolan med tak bjuder in till umgänge under såväl soliga som regniga sommardagar. På tomten finns även en förrådsbyggnad samt ytterligare en mindre byggnad som tidigare använts som affär. Stor, asfalterad uppfart med plats för många bilar. Huset har ett omtyckt och lugnt läge intill natursköna Abborreberg, på lågtrafikerad gata och med gångavstånd till förskolor, skolor, grönområden och kommunikationer. På behagligt promenadavstånd finns Lindö Strand som erbjuder aktiviteter för både stora och små med bl.a. utegym, lekplats, bad- och sittplatser. Vidare längsmed vattnet ligger småbåtshamnen med restaurang, glasskiosk, äventyrsgolf och båtplatser. Välkommen hem!

  • Premium
Golfbanevägen 7 och 9, null, Valdemarsviks kommun

Golfbanevägen 7 och 9

Fritidshus
Valdemarsviks kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
3 495 000 kr
130 m²
4 rum
1 180 m² tomt

Välkommen till Golfbanevägen 7 och 9! Nu erbjuds detta kvadratsmarta boende som passar både som fritidshus och åretruntboende. Här har vi två fastigheter som är sammanlänkade med stor uteplats och inglasat attefallshus. På "puttlängds avstånd" ligger Gryts golfbana för den golfintresserade. Huvudbyggnaden rymmer generösa sällskapsytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning där stora fönsterpartier ger ett magiskt ljusinsläpp från tre håll. Här finns två sovrum och ett helkaklat duschrum där även tvättmaskin och torktumlare finns installerat. Byggnaden på Golfbanevägen 7 rymmer ett stort helkaklat badrum och ett större sällskapsrum/sovrum. Nuvarande förråd kan göras om till mindre kök om så önskas. Även här är det de stora fönsterpartierna som fångar ögat. Den stora uteplatsen har plats för större sällskap, delvis under tak, samt ett inglasat attefallshus. Tomten är lättskött med ett flertal buskar, växter och träd. Med skogen och naturen inpå tomtgränsen är det här boendet en oas där man kan få lugn och ro året om eller så blir detta en plats att njuta av periodvis när man vill fly stadens sus och brus. På några minuters bilfärd kommer man till Gryts samhälle som bland annat har en välbesökt Handelsträdgård. I närheten ligger även Fyrudden som har hamn, restaurang, pizzeria, mataffär samt småbutiker. Välkommen hem!

Melbyvägen 25, Melby, Finspångs kommun
Melbyvägen 25, Melby, Finspångs kommun, bild 2
Melbyvägen 25, Melby, Finspångs kommun, bild 3

Melbyvägen 25

Tomt
Melby, Finspångs kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
780 000 kr
1 268 m² tomt

Drömmer du om att bygga ett hus med riktigt bra läge mellan Norrköping och Finspång? Nu har du chansen, ta den innan någon annan gör det och vakna upp med sjöutsikt över det glittrande vattnet på Glan! I det växande området Melby erbjuds nu denna tomt om 1268 kvm med utsikt över Glan. Tomten är redo för nybyggnation med uppförande av valfri villa, då den är obunden till husleverantör. Anslutningsavgift för vatten och avlopp är betalt och sker i en samfällighet. Nuvarande ägare har fått godkänt bygglov på enplanshus med friliggande garage med en byggnadsarea om 203 + 40 kvm enligt exempelbilderna, med en total boarea om 183 kvm. Låt inte vägen och trafiken stoppa dig, det finns godkänt bygglov för uppförande av 4m högt bullerplank längst med vägen. Melby ligger strax väster om Svärtinge och har ett naturskönt läge mellan Norrköping och Finspång. Här bor ni med närhet till vatten och skog samt flera bad- och fiskeplatser kring sjön Glan. Med bilfärd tar det ca 15min till både Finspång och Norrköping. Busshållplats finns ett stenkast från tomten. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information!

  • Premium
Tvartorpsvägen 7B, Rejmyre, Finspångs kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 24 mar kl 15:00
Tvartorpsvägen 7B, Rejmyre, Finspångs kommun, bild 2
Tvartorpsvägen 7B, Rejmyre, Finspångs kommun, bild 3

Tvartorpsvägen 7B

Lägenhet
Rejmyre, Finspångs kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
499 900 kr
103 m²
4 rum
vån 2/2
4 949 kr/mån
4 853 kr/m²

Varmt välkomna till Tvartorpsvägen 7B och denna totalrenoverade 4:a i lugna Rejmyre! En trappa upp i huset finner vi en mycket fin och påkostad lägenhet som renoverades med omsorg 2021 där allting bytts ut och förnyats. Vi har genomgående ekparkett i hela lägenheten. Ett välutrustat kök från Ikea med stenskiva från Granit & Marmor, moderna inbyggda vitvaror samt fristående kyl/frys med filtrering och ismaskin. Tre rymliga sovrum varav ena med egen walk-in-closet. Stort och luftigt vardagsrum med utgång till balkong som erbjuder utsikt över grönområde och härlig eftermiddagssol. Ett helkaklat badrum med bubbelbad samt ännu ett badrum som är omgjort till tvättstuga. Till lägenheten hör ett källarförråd. Här bor ni lugnt och bekvämt i en obelånad (!) förening med närhet till bland annat matbutik, pizzeria, skola från förskola till årskurs 6 och det kända Glasbruket som funnits i över 200år. Ni finner även sjön Hunn endast några minuter bort från bostaden där ni har flera badplatser, promenadstråk samt fiskemöjligheter. Välkommen Hem

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Sysslomansgången 10, Sandbyhov, Norrköpings kommun
  • Sön 24 mar kl 14:30
Sysslomansgången 10, Sandbyhov, Norrköpings kommun, bild 2
Sysslomansgången 10, Sandbyhov, Norrköpings kommun, bild 3

Sysslomansgången 10

Lägenhet
Sandbyhov, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
845 000 kr
32 m²
1 rum
vån 1/6
2 889 kr/mån
26 406 kr/m²

Varmt välkomna till denna nyproducerade och kvadratsmarta lägenhet i trevliga Sandbyhov! Nu har du chansen att förvärva en nyproducerad enrummare på bottenplan med en låg månadsavgift och med en egen underbar uteplats. Bli den första att flytta in i denna pärla och undvik den långa väntetiden som ofta följer med nyproduktion. Insidan erbjuder en genomgående hög standard med moderna detaljer och materialval. Öppen planlösning som optimerar de sociala ytorna på bästa sätt. Det helkaklade duschrummet har en egen tvättavdelning. Genomgående lamellparkett i ek skapar en känsla av lyx. Det stilrena köket från Marbodal och de smakfullt utvalda materialvalen sätter en hög standard på denna lägenhet. Läget är optimalt med närhet till kommunikationer och bekvämligheter. Handikapparkering finns i närheten av porten, vilket gör vardagen ännu smidigare för dig som har det behovet. I det snabbt växande och familjära Sandbyhov har du inte bara närhet till skolor och idrottsanläggningar utan även till service som apotek och vårdinrättningar. Upptäck natursköna områden i Hallbergsskogen och njut av bekvämligheten med restauranger, caféer och butiker i Ingelsta Shopping-området. Detta är din möjlighet att skapa ditt drömhem i ett område som har allt att erbjuda! Välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
S:t Olofsgatan 40, Centralt, Söder, Norrköpings kommun
  • Sön 24 mar kl 13:30
S:t Olofsgatan 40, Centralt, Söder, Norrköpings kommun, bild 2
S:t Olofsgatan 40, Centralt, Söder, Norrköpings kommun, bild 3

S:t Olofsgatan 40

Lägenhet
Centralt, Söder, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
1 195 000 kr
36 m²
1 rum
vån 2/3
2 856 kr/mån
33 194 kr/m²

Varmt välkommen till S:t Olofsgatan 40 och denna optimalt planerade enrummare med en insida som verkligen imponerar! Insidan erbjuder ett charmigt genomgående trägolv, sober färgsättning, en avskild och lyxigt inredd sovdel och ett smakfullt kök med lyxig design. Här finns dessutom goda förvaringsmöjligheter i både hall och sovdel och i det luftiga vardagsrummet finns en läckert platsbyggd bokhylla. Här bor du i en trygg och ekonomiskt stabil förening med låg belåningsgrad. I föreningen finns flera gemensamma utrymmen såsom en härlig relax med både bastu, solarium och dusch. Tvättstuga finns i källaren och på den grönskande innergården ges tillfälle att välkomna våren med en grillkväll i goda vänners lag. Till lägenheten hör två förråd, ett på vinden och ett i källaren. Att bo på omtyckta Söder betyder gångavstånd till både citykärnan, matbutiker, Campus, Vasaparken och Vrinneviskogen. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
Oxhagsvägen 1E, Nyhem, Finspångs kommun
  • Tor 28 mar kl 17:00

Oxhagsvägen 1E

Lägenhet
Nyhem, Finspångs kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
900 000 kr
88,5 m²
3 rum
vån 1/5
4 425 kr/mån
10 169 kr/m²

Välkommen till lugna Nyhem och denna genomgående 3:a bekvämt belägen på första våningen! Här bor du tryggt och insynsskyddat i en trivsam lägenhet med härlig utsikt över grönområden på framsida likväl baksida. Optimal planlösning fördelat över tre rum och kök om hela 88,5 kvm! Insidan erbjuder ett fantastiskt Kolmårdskök från 2012 med förvaring på båda sidor samt plats för matbord. Stort och luftigt vardagsrum med parkettgolv och fransk balkong med härlig vy över skog och grönområden. Två väldisponerade sovrum, varav ena med platsbyggda garderober samt utgång till den inglasade balkongen. Rymlig hall med flera förvaringsmöjligheter och ingång till gäst wc. Sist men inte minst har vi ett fräscht duschrum som renoverades 2010 med en välutrustad duschkabin. Låg månadsavgift om 4425kr där värme, vatten, bostadsrättstillägg, renhållning, fasta elnätsavgiften samt grundutbud TV från Telia ingår! Stabil Riksbyggen förening med låg belåningsgrad. Goda parkeringsmöjligheter via föreningens parkeringsplatser samt garage, här finns även laddstolpar för dig som kör elbil! Mysiga promenadstråk i skog och natur som är din närmsta granne. Här har du även gångavstånd till förskola, skola samt flertalet lekparker. Goda kommunikationer via buss. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Orangerigatan 1B, Centralt, Strömmen, Norrköpings kommun
  • Sön 7 apr kl 13:00
Orangerigatan 1B, Centralt, Strömmen, Norrköpings kommun, bild 2
Orangerigatan 1B, Centralt, Strömmen, Norrköpings kommun, bild 3

Orangerigatan 1B

Lägenhet
Centralt, Strömmen, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
3 095 000 kr
75 m²
3 rum
vån 1/4
4 694 kr/mån
41 267 kr/m²

Med ett riktigt drömläge intill Strömmen hittar vi Orangerigatan 1b och denna ljuvliga 3:a, med bekvämt markläge och egen uteplats mot den lugna innergården. Ett behagligt läge med fönster i tre väderstreck och inga grannar vägg i vägg. Till lägenheten följer en garageplats (420kr/mån) som ligger i samma hus samt ett lägenhetsförråd utan extra kostnad. Insidan bjuder på 75 välplanerade kvadrat med ett luftigt vardagsrum och ett stilrent kök med utgång till uteplatsen. Här finns även två rymliga sovrum, varav ett med utgång till uteplatsen, ett helkaklat duschrum med golvvärme & suveräna tvättmöjligheter samt en inbjudande hall med både golvvärme och en rejäl skjutdörrsgarderob. Genomgående kvalitativa materialval och sober färgsättning. Tv/internetanslutning via fiber. Den underbara uteplatsen ligger lugnt och avskild mot den lummiga gården och här finns plats för bekvämt möblemang, både under tak och under bar himmel. Stensättning, staket, egen grind och många härliga soltimmar gör detta till en riktig liten oas. På uteplatsen är det även tillåtet att ha en egen gasolgrill. Centralt läge intill Strömmen med gångavstånd till både citykärnan, vackra promenadstråk och Centralstationen. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Bråddgatan 23, Centralt, Norrköpings kommun
Bråddgatan 23, Centralt, Norrköpings kommun, bild 2
Bråddgatan 23, Centralt, Norrköpings kommun, bild 3

Bråddgatan 23

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
1 895 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/6
3 147 kr/mån
35 093 kr/m²

Välkomna till denna fina bostad med en stor inglasad balkong mot innergården. Lägenheten är smakfullt renoverad under senare år med bl.a ett nytt kök, genomgående nya parkettgolv samt nymålade ytskikt. Planlösningen erbjuder en halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum, en separat sovrumsdel, en inglasad balkong samt ett rymligt badrum med egen tvättavdelning. Välskött HSB-förening där värme, vatten, tv, bredband och nätavgiften för el ingår i månadsavgiften. I föreningen finns ett gemensamt övernattningsrum, en gymnastiksal, en bastu samt flera tvättstugor. På nära avstånd finns allt man kan tänkas behöva; resecentrum, Campus, Strömmen, Folkparken, restauranger, mataffärer och citykärnan med hela dess utbud. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Taborsbergsvägen 13, Haga, Norrköpings kommun
  • Tor 21 mar kl 17:00
Taborsbergsvägen 13, Haga, Norrköpings kommun, bild 2
Taborsbergsvägen 13, Haga, Norrköpings kommun, bild 3

Taborsbergsvägen 13

Lägenhet
Haga, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
995 000 kr
90,7 m²
3 rum
vån 1/3
8 479 kr/mån
10 970 kr/m²

Välkommen till Taborsbergsvägen 13. Här har vi nöjet att presentera en charmig 3-rumslägenhet på 90,7m² i det omtyckta området Haga. Belägen på första våningen, erbjuder denna lägenhet en optimal planlösning med två mysiga sovrum, ett kök med en trevlig matplats som öppnar upp mot vardagsrummet. Här finner du även en praktisk gäst-wc samt ett badrum komplett med egen tvättmaskin. Lägenheten genomsyras av naturligt ljus, vilket skapar en behaglig atmosfär. Värt att notera är att ett stambyte i föreningen genomfördes 2010. I avgiften ingår Vatten, värme, bredband samt kabel-tv. Området Haga har verkligen allt att erbjuda med närhet till vackra promenadstråk, skolor, förskolor, smidiga kommunikationer, matbutiker och Norrköpings city. Välkommen Hem!

  • Premium
Smedstugugatan 5, Haga, Norrköpings kommun
  • Mån 25 mar kl 17:00
Smedstugugatan 5, Haga, Norrköpings kommun, bild 2
Smedstugugatan 5, Haga, Norrköpings kommun, bild 3

Smedstugugatan 5

Lägenhet
Haga, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
1 295 000 kr
57 m²
2 rum
vån 2/3
3 732 kr/mån
22 719 kr/m²

Denna välplanerade och hemtrevliga tvårummare om 57 kvm är lugnt belägen på andra våningen i huset, med endast en trappa upp och minimal insyn. Lägenheten har renoverats löpande med bl.a. nya ytskikt och ett helkaklat duschrum med klinkergolv. Rymligt och ljust kök i modernt utförande med integrerad diskmaskin och rostfri maskinell utrustning. Stort och mysigt vardagsrum med gediget parkettgolv och gott om plats för såväl matbord som soffgrupp. Härifrån nås den härliga balkongen som ligger i soligt sydvästläge med trivsam utsikt över gården och området. Bostaden har en praktisk planlösning med väldisponerade ytor och bra förvaringsutrymmen med både klädkammare och stor skjutdörrsgarderob. Dessutom tillhör två förråd. Lägenheten är belägen i omtyckta Haga, med närhet till kommunikationer, parker och grönområden, mataffär och restauranger samt cykelavstånd till resecentrum, Campus och citykärnan. Välkommen hem!

  • Premium
Knopgatan 10, Lindö, Norrköpings kommun
Knopgatan 10, Lindö, Norrköpings kommun, bild 2
Knopgatan 10, Lindö, Norrköpings kommun, bild 3

Knopgatan 10

Radhus
Lindö, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
4 795 000 kr
192 m²
6 rum
362 m² tomt

Detta kvalitativa och välplanerade parhus om generösa 192 kvm erbjuder ett modernt och exklusivt boende med det lilla extra. Under 2015/2016 genomfördes en totalrenovering interiört med bl.a. ett nytt kök, nytt dusch- och badrum, ny tvättstuga och nya ytskikt. Huset fick samtidigt nya fönster samt golvvärme på hela entréplanet via ny bergvärmeanläggning. På entréplan finns bl.a. ett helkaklat duschrum, separat tvättstuga samt det smakfulla köket i kvalitativt utförande med bl.a. stenbänkskiva och stor köksö med vinkyl. Trivsamma sällskapsytor erbjuds på såväl entréplan som övre plan, där man kan mysa framför den öppna spisen om höstkvällarna eller gå ut på balkongen under soliga vårdagar. Det övre planet innehåller även ett helkaklat duschrum samt husets väl tilltagna sovrum. Exteriört erbjuds dessutom en insynsskyddad baksida som vetter mot allmänning, med stor altan och pool från 2016. Under kyligare dagar kan man i stället njuta av ett värmande spa-bad beläget på husets andra altan. Friliggande garage. Knopgatan har ett lugnt och lågtrafikerat läge i omtyckta Lindö med gångavstånd till grönområden, skog, mataffär, förskolor och skolor. I småbåtshamnen finns restaurang, glasskiosk och äventyrsgolf, och i nyutvecklade Lindö Strand finns bl.a. utegym, stor lekplats och vackra promenadstråk längsmed vattnet. Välkommen hem!

  • Premium
Torsvägen 174F, Kolmården - Torsviken, Norrköpings kommun
Torsvägen 174F, Kolmården - Torsviken, Norrköpings kommun, bild 2
Torsvägen 174F, Kolmården - Torsviken, Norrköpings kommun, bild 3

Torsvägen 174F

Lägenhet
Kolmården - Torsviken, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
2 595 000 kr
113 m²
5 rum
301 m² tomt

Passa på under pågående kampanj som ger dig upp till 400 000 kr i rabatt och 12 månaders avgiftsfritt! Dessutom är månadsavgiften garanterad fram till 2028. Detta trivsamma och nybyggda hörnradhus erbjuder ett riktigt idylliskt boende med närhet till skog och vatten samtidigt som du har all nödvändig service inom räckhåll. Radhuset har en boarea om 113 kvm som är praktiskt och trivsamt disponerade över två plan med en modern och öppen planlösning. Stora fönsterpartier och härliga vyer mot naturen och skogen intill ger en rogivande känsla, med ett generöst ljusinsläpp och begränsad insyn. På entréplanet finns de sociala ytorna, med ett påkostat kök från HTH i öppen planlösning mot vardagsrummet som ger plats åt både matbord och soffgrupp. Härifrån nås altanen och tomten med plan och lättskött gräsmatta. Entréplanet innehåller även en klädkammare och kombinerat duschrum/tvättstuga med kaklade väggar och klinkergolv, dusch, wc och tvättpelare. På övre plan ryms de privata ytorna, med tre tilltagna sovrum, ett mysigt allrum samt radhusets andra duschrum, även detta helkaklat med klinkergolv. Till radhuset hör en rymlig hörntomt med altan och eget förråd, samt två platser på den gemensamma parkeringsytan (ingår i månadsavgiften). Här möts en praktisk tillvaro med ett familjevänligt och rofyllt boende, med gångavstånd till badplats och vackra skogspromenader i Kolmårdsskogarna. Radhuset är del av Brf Skogspromenaden som består av både radhus och kedjehus i högkvalitativt utförande och gott om villakänsla i bekväm bostadsrättsform. Såväl inredning som utrustning har valts med omsorg: samtliga dusch/-badrum har kakel och klinker, köket har inredning från HTH och vitvarorna är från Siemens. Oavsett vilket hus du väljer får du ett välbyggd och välutrustat hem i bekväm bostadsrättsform. Dessutom erbjuds genomtänkta praktiska detaljer i tillvaron, såsom eget förråd och egen parkering. Husens fasader pryds av liggande träpaneler och färgsätts i gröna och jordnära toner för att knyta ihop kvarteret med naturens grönska runt omkring. Brf Skogspromenaden har fått sitt namn av en anledning, då skogens stigar ligger bara några steg från ytterdörren, där närheten till glittrande Bråviken är ett stort plus i kanten. I området byggs också en stor, fin lekplats med trollskogstema. Det mesta du behöver i din vardag hittar du inne i Krokek, 2 km bort, såsom förskolor och skolor, bra kommunikationer, mataffär och restaurang. In till Norrköping tar du dig på cirka 20 minuter med bil. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Årtullsgatan 5, Lindö Strand, Norrköpings kommun
  • Tis 26 mar kl 18:00
Årtullsgatan 5, Lindö Strand, Norrköpings kommun, bild 2
Årtullsgatan 5, Lindö Strand, Norrköpings kommun, bild 3

Årtullsgatan 5

Lägenhet
Lindö Strand, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
2 195 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/5
4 234 kr/mån
36 583 kr/m²

Med ett bekvämt och lättillgängligt läge på entréplan erbjuds nu denna rymliga tvåa med en tilltalande planlösning och ljuvlig uteplats med glimtar mot Bråvikens böljande blå. De sociala ytorna står i fokus med en öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Spännande vinklar, generösa fönsterpartier och ljusinsläpp från flera väderstreck ger en härlig känsla. Här erbjuds även ett tidlöst och kvalitativt kök från Vedum, ett helkaklat duschrum med suveräna tvättmöjligheter, ett rymligt sovrum med rejäl garderobsvägg och en inbjudande hall med genomtänkt förvaringslösning. Här bor man i en nytänkande förening med Svanenmärkta hus där höga krav ställts på bl.a. miljöprestanda, resurseffektivitet och inomhusmiljö. Tack vare Svanenmärkning kan man ansöka om s.k. grönt bolån med förmånlig ränta. Närområdet kan inte beskrivas som något annat än en idyllisk plats att bo på. Här erbjuds kort gångavstånd till både havsbad, småbåtshamn, kvarterskrog och vackra promenadstråk utmed både vatten & skog. Här finns även flera förskolor, skolor, välsorterad matbutik och närliggande busshållplats med täta förbindelser in till city. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Propellergatan 2, Lindö Strand, Norrköpings kommun
  • Imorgon kl 18:30
Propellergatan 2, Lindö Strand, Norrköpings kommun, bild 2
Propellergatan 2, Lindö Strand, Norrköpings kommun, bild 3

Propellergatan 2

Lägenhet
Lindö Strand, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
4 995 000 kr
108 m²
4 rum
vån 2/4
6 489 kr/mån
46 250 kr/m²

Äntligen säljer vi nu den lägenhet som har huserat som visningslägenhet i Lindö Strand 1. Lägenheten är belägen med det absolut bästa läget i området med hänförande utsikt över Bråviken från lägenhetens alla fönster samt balkong. Balkongen ligger dessutom i västerläge med fin eftermiddags- och kvällssol. Lägenheten har en boarea om 108 kvm fördelat på 4 rum och kök varav 3 sovrum. Öppen och modern planlösning med härlig köksö mellan kök och vardagsrum. Två helkaklade duschrum, det ena med tvättmaskin och torkumlare. Klädkammare/förråd i lägenheten och ytterligare ett utvändigt förråd hör till lägenheten. Det här är en unik chans att förvärva en av de absolut bästa lägenheterna i Lindö Strand, och lägenheten behöver verkligen upplevas plats. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Skärgårdstomter i underbar miljö, Gryts skärgård!, Gryt, Valdemarsviks kommun
  • 24 lediga bostäder

Skärgårdstomter i underbar miljö, Gryts skärgård!

Tomt
Gryt, Valdemarsviks kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
fr. 750 000 kr
2 683 m² tomt

I bästa tänkbara skärgårdsmiljö alldeles invid Gryts Varv finns nu möjligheten att förvärva en tomt för nybyggnation av såväl fritids- eller permanentboende. Området är nyexploaterat och består av 34 tomter med varierande lägen. Tomternas storlek varierar mellan 2 003 m² som minst upp till 2 683 m² som störst. Till varje tomt finns vatten och avlopp framdraget och anslutningsavgiften ingår i tomtpriset. Även el och fiber är förberett fram till tomtgräns, anslutningsavgift för dessa tillkommer. Detaljplanen medger en generös byggrätt med en byggnadsarea om 250 m² för huvudbyggnaden. Huset får dessutom byggas i två våningar vilket gör att möjligheten att bygga ett riktigt stort hus finns. Därutöver kan en komplementbyggnad med en byggnadsarea om maximalt 100 m² byggas. Tomterna är helt obundna till husleverantör så här är det fritt fram att bygga med vem du vill eller i egen regi. Det finns heller ingen tidsram inom vilken du måste bebygga tomten. En nybyggd brygga om 60 meter ut i vattnet ger 120 bryggmeter med y-bommar och alla tomter får en plats vid bryggan. Fantastiskt fint läge i Gryts skärgård med gångavstånd till Varvet som erbjuder bl.a. restaurang. En härlig båttur bort så når du bl.a Fyrudden och Harstena.

  • Nybyggnadsprojekt
Nygatan 85, Centralt, Norrköpings kommun
Nygatan 85, Centralt, Norrköpings kommun, bild 2
Nygatan 85, Centralt, Norrköpings kommun, bild 3

Nygatan 85

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
5 995 000 kr
240 m²
6 rum
vån 2
12 204 kr/mån
24 979 kr/m²

Vem drömmer inte om sekelskiftescharm, dubbla balkonger och att få ha en hel våning för sig själv? Varmt välkomna till Nygatan 85, en unik sekelskiftesvåning med flera härliga attribut som är lätta att förälska sig i. Vad sägs om dubbla balkonger, fiskbensparkett, klassiska stuckaturer, burspråk och ljuvliga flaggfönster med spröjs? Med fönster i tre olika väderstreck genereras ett fantastiskt ljusinsläpp och en spännande planlösning. Här erbjuds bland annat ett spatiöst vardagsrum med burspråk, matsal i fil, salong med en dekorativ öppen spis och tre rejäla sovrum, varav ett med egen toalett och samtliga med utmärkta förvaringsmöjligheter. Här finns dessutom ett tidlöst renoverat kök, gäst-wc och ett stort badrum med både dusch, badkar och bastu. Med två balkonger ges valmöjlighet mellan skugga och sol och den praktfulla balkongen mot Nygatan är med sina smidesräcken och bredd ett riktigt stadssmycke. Med lägenheten mitt i stadens centrum kommer du att ha tillgång till en mängd olika bekvämligheter och nöjen. Oavsett om du är ute efter shopping, restauranger eller kulturella upplevelser, så är detta den perfekta platsen att bo på. Föreningen kan efter styrelsebeslut acceptera juridisk person som medlem vid förvärv av bostadsrätt för bostadsändamål. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
S:t Persgatan 148B, Centralt, Öster, Norrköpings kommun
  • Sön 24 mar kl 12:00
S:t Persgatan 148B, Centralt, Öster, Norrköpings kommun, bild 2
S:t Persgatan 148B, Centralt, Öster, Norrköpings kommun, bild 3

S:t Persgatan 148B

Lägenhet
Centralt, Öster, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
2 595 000 kr
105 m²
4 rum
vån 1/4
5 908 kr/mån
24 714 kr/m²

Välkomna till denna fina fyrarummare som är belägen i en vacker fastighet anno 1900. Lägenheten är belägen en halv trappa upp på plan 1 och har genomgående planlösning med högt i tak och stora ljusa rum. Insidan erbjuder bl.a vardagsrum och matsal/sovrum i fil med inbyggda skjutdörrar, två sovrum, en innerhall som går att nyttja som ex. kontor eller bibliotek, ett nyare kök, ett duschrum samt ett helkaklat badrum. Fantastisk innergård med lekplats, uteplatser och grillmöjligheter. Välskött Riksbyggenförening där vatten, tv, bredband och nätavgiften för elen ingår i månadsavgiften. Föreningen har endast 1 611 kr i lån per kvm, vilket ger en stabil och säker ekonomi. Om du vill ha en trygg och bekväm plats att bo på med närhet till restauranger, shopping, gym och kommunikation så kan detta vara lägenheten för dig. Välkommen hem!

  • Premium
Trestegsgatan 53, Ektorp, Norrköpings kommun
Trestegsgatan 53, Ektorp, Norrköpings kommun, bild 2
Trestegsgatan 53, Ektorp, Norrköpings kommun, bild 3

Trestegsgatan 53

Lägenhet
Ektorp, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
1 195 000 kr
42,5 m²
2 rum
vån 1/4
2 949 kr/mån
28 118 kr/m²

Varmt välkommen till denna fina och optimerade minitvåa om 42,5 kvm i populära Ektorp! Bostaden har en väl genomtänkt planlösning för maximalt utnyttjad boyta och den härliga uteplatsen blir en naturlig förlängning av det rymliga vardagsrummet där solen når dig i stort sett hela dagen. På dessa välplanerade 42,5 kvm ryms förutom ett stort vardagsrum med öppen planlösning mot kokvrån också ett gemytligt sovrum (saknar fönster) med plats för en större säng samt ett helkaklat badrum där en tvättmaskin även inryms. Köket från IKEA rymmer såväl integrerad kyl/frys, kombinations ugn/micro, spishäll, kolfilterfläkt samt integrerad diskmaskin. Här har man nyttjat ytan optimalt med skåp ända upp till taket. Fönstret gör att rummet känns luftigt och större än vad det är. Uteplatsen, delvis under tak från balkongen ovan, rymmer såväl ett matbord som en loungegrupp och den egna gräsplätten omringas av plank samt nyplanterade tujor. Då sovrummet saknar fönster är lägenheten registrerad som 1 rok i föreningens register. Brf Ektorpshöjden är en trygg och stabil förening som under åren genomgått flera större renoveringar. I den låga månadsavgiften om 2 949 kr ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband samt den fasta delen av elen. På nära avstånd i Ektorp finns förskola, skola, matbutiker och idrottsområde. Även cykelavstånd till Norrköpings citykärna och bra bussförbindelser. Välkommen hem!

  • Premium
Gustaf Janzéns gata 6, Sandtorp, Norrköpings kommun
  • Tor 21 mar kl 18:00
Gustaf Janzéns gata 6, Sandtorp, Norrköpings kommun, bild 2
Gustaf Janzéns gata 6, Sandtorp, Norrköpings kommun, bild 3

Gustaf Janzéns gata 6

Lägenhet
Sandtorp, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
1 450 000 kr
54 m²
1.5 rum
vån 0/4
3 995 kr/mån
26 852 kr/m²

Varmt välkommen till hemtrevliga Sandtorp och denna toppmoderna lägenhet bekvämt belägen på entréplan! Här finner vi en fantastiskt lägenhet med optimal planlösning om hela 54 kvm. Insidan erbjuder genomgående ljusa och fräscha ytskikt med goda förvaringsmöjligheter via stor klädkammare och lägenhetsförråd i lägenheten. Trivsamt vardagsrum med gott om ljusinsläpp som går samman med det moderna och välutrustade köket. Från vardagsrummet nås även den härliga uteplatsen där man kan tillbringa många trevliga stunder med nära och kära. Vidare har vi ett avgränsat sovrum samt ett helkaklat duschrum med allt man kan önska sig! Lugnt och barnvänligt område med gångavstånd till spårvagnshållplats, matbutiker, förskola/skola samt skog & natur. Möjlighet finns att hyra parkeringsplats samt garage via föreningen och fri parkering på gatorna i närområdet. Välkommen Hem

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Gastsmygen 6, Lindö, Norrköpings kommun
  • Sön 24 mar kl 16:00

Gastsmygen 6

Villa
Lindö, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
4 925 000 kr
138 + 12 m²
5 rum
936 m² tomt

Välkomna till detta välskötta och hemtrevliga enplanshus beläget i Lindö med utsikt mot Bråviken. Villans 138 + 12 kvm är trivsamt fördelade på fem rum och kök, med möjlighet till ytterligare rum om så önskas. Gastmygen är en lugn och lågtrafikerad återvändsgata belägen i hjärtat av Lindö intill småbåtshamnen med restaurang och vackra promenadstråk längsmed vattnet. Huset har renoverats löpande såväl invändigt som utvändigt och erbjuder generösa sällskapsytor och en genomtänkt disponering som tilltalar både den lilla och stora familjen. Interiören är i bra skick genomgående med parkett- och klinkergolv, väl tilltagna sovrum och nytt kök 2019 med marmor ovan bänkskiva i vitoljad ek. Vardagsrummet ligger i öppen planlösning mot köket som skapar en luftig och trivsam miljö där ljuset flödar från morgon till kväll. Här finns även en öppen spis med kassett som ger värme och mysfaktor under kyliga vårdagar. Från vardagsrummet nås det inglasade och isolerade uterummet, även det med öppen spis, som förlänger säsongen långt in på höstkanten. Huset erbjuder både ett helkaklat duschrum och ett helkaklat badrum med italienskt kakel och härlig bastu med plats för 4-5 personer. Utöver detta finns gott om förvaringsutrymmen, centraldammsugare och en praktisk groventré med tvättstuga. Den friköpta tomten är plan och lättskött med gräsmatta, fruktträd och vackra odlingar. De skyddade tomtytorna ger plats åt barnlek och umgänge, med rogivande vy mot Bråvikens vatten. På tomten finns även ett fristående, inglasat uterum samt en redskapsbod. Stor och isolerad garagelänga om ca 60 kvm bestående av garagedel och två förrådsrum. På uppfarten finns plats för ytterligare 5-6 bilar. Villan är belägen i familjevänliga kvarter med mycket begränsad trafik och gångavstånd till förskolor, skolor, kommunikationer och vackra promenadstråk längsmed havet och i Abborrebergsskogen. I småbåtshamnen finns restaurang, glasskiosk och äventyrsgolf, och i nyutvecklade Lindö Strand finns ytterligare aktiviteter för både barn och vuxna i form av bl.a. lekplats, utegym, volleybollbana, basket- och fotbollsplan samt båt- och badplats. Välkommen hem!

  • Plus
Propellergatan 4, Lindö Strand, Norrköpings kommun
  • Lör 23 mar kl 12:30
Propellergatan 4, Lindö Strand, Norrköpings kommun, bild 2
Propellergatan 4, Lindö Strand, Norrköpings kommun, bild 3

Propellergatan 4

Lägenhet
Lindö Strand, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
3 195 000 kr
79 m²
3 rum
vån 1/4
4 665 kr/mån
40 443 kr/m²

Intill Bråvikens strandkant erbjuds nu denna stilrena hörn-3:a med en härlig layout och modern interiör. Lägenheten är påkostad med inglasad balkong och flera andra tillval som förhöjer helhetskänslan i lägenheten. Den tilltalande planlösningen består av ett smakfullt kök i tidlös design, matplats och vardagsrum. Med fönster i två väderstreck genereras ett härligt ljusinsläpp och ytan bjuder verkligen in till gemenskap med familj och vänner. Utgången till balkongen är optimalt placerad i vardagsrummet och tack vare både inglasning och en åtråvärd havsutsikt blir detta ett mysigt tillhåll året runt. Vidare finnes två rejäla sovrum, ett stort förråd och ett lyxigt duschrum med suveräna tvättmöjligheter. Månadsavgiften inkluderar både värme, kallvatten, bredband och tv. Här bor man i Lindös kanske vackraste område, granne med Bråviken och omgiven av båtliv, badstränder, bryggor och vackra promenadstråk. I området finns mängder av lekplatser, förskolor, skolor, matbutik och på kort gångavstånd nås den populära kvarterskrogen "Hamnkrogen". In till citykärnan är det många som väljer cykeln, men det finns även täta bussförbindelser och hållplats endast ett stenkast bort. Kolla gärna in 3D-visningen i annonsen för att gå på en första visning digitalt. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Galärvägen 13C, Sandviken, Kolmården, Norrköpings kommun

Galärvägen 13C

Villa
Sandviken, Kolmården, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
4 995 000 kr
190 + 10 m²
7 rum
642 m² tomt

Det är med stor glädje vi presenterar detta imponerande parhus med en förtrollande utsikt över Bråviken i Sandviken/Kolmården! Huset, uppfört år 2018, sträcker sig över totalt 200 kvadratmeter och tack vare sin placering kan stoltsera med sol från morgon till kväll. Du kan njuta av solen från det härliga altandäcket eller varför inte från balkongen? Oavsett var du befinner dig i huset kommer den fria utsikten och det härliga solläget alltid att vara i fokus. Detta är ett praktiskt och lättskött boende, perfekt för dig som inte vill ägna tid åt gräsmatta eller trädgårdsskötsel. På övre plan finner vi husets hjärta med ett vardagsrum och kök i en härlig öppen planlösning. De generösa fönsterpartierna och den tilltagna takhöjden skapar en fantastisk atmosfär att trivas i. Här finns även masterbedroom med fransk balkong och direkt anslutning till duschrum och walk-in closet. Här återfinns dessutom ett extra sovrum samt en gästtoalett. Entréplanet rymmer husets mer privata utrymmen med fyra sovrum, varav två är större och kan användas som allrum eller TV-rum för den som så önskar. Här finns också ett badrum och en praktisk tvättstuga. Fastigheten är dessutom befriad från fastighetsskatt fram till 2033, vilket innebär en besparing på cirka 100 000 kronor. Boendet är bekvämt och energieffektivt med frånluftsvärmepump och vattenburen golvvärme på båda planen. Här bor du i ett trivsamt boende med närhet till restauranger, bad, äventyrsgolf, padel och Kolmården med dess skog och natur. Dessutom finns goda kommunikationer med en busshållplats cirka 100 meter från huset samt pendeltåg till Stockholm i Krokek. Välkommen hem!

  • Balkong
  • Uteplats

Visar 1 - 25 av 119