SkandiaMäklarna Norrköping

SkandiaMäklarna Norrköping

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Slåttergatan 46D, Eneby, Karlshov, Norrköpings kommun
  • Lör 4 maj kl 12:00

Slåttergatan 46D

Radhus
Eneby, Karlshov, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
3 695 000 kr
116 + 57 m²
5 rum
183 m² tomt

Varmt välkommen till Slåttergatan 46D och underbara Karlshov! Nu finns möjligheten att förvärva ett renoverat och välplanerat radhus med plats för hela familjen. Med en generös totalyta om 173 kvm, fördelat över tre plan, erbjuder detta hem en perfekt kombination av modern design och praktisk funktionalitet. Insidan erbjuder genomgående ljusa och fräscha ytskikt och en tilltalande planlösning. Radhuset disponerar fem rum och kök, med tre sovrum. På entréplanet välkomnas du av en rymlig hall med direkt anslutning till toalett och klädkammare. Här finns även ett modernt kök och ett vardagsrum med plats för både soff- och matgrupp. Uteplatsen når du både från köket och vardagsrummet och på övre plan finns tre sovrum, klädkammare, allrum och ett helkaklat duschrum i modern stil. På källarplan finns en nyrenoverad tvättstuga med badkar/dusch, hobbyrum samt ett förråd med goda förvaringsmöjligheter. På den friköpta tomten kan du njuta av två trevliga uteplatser. En stenlagd uteplats på framsidan och ett vackert altandäck på baksidan ger dig möjligheten att njuta av soliga dagar och härliga kvällar utomhus tillsammans med med familj och vänner. I samfällighetsavgiften ingår kallvatten, sophämtning, garageplats och en p-plats. Beläget i ett lugnt och barnvänligt område, har detta radhus närhet till förskolor, skolor och grönområden. Eneby centrum ligger bara en kort promenad bort och erbjuder ett brett serviceutbud med mataffär, apotek, bibliotek och pizzeria. Med bekväma kommunikationer inom gångavstånd är detta verkligen det perfekta boendet för din familj. OBS! Kontakta ansvarig mäklare för besiktningsprotokoll. Välkommen hem!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
S:t Olofsgatan 9, Centralt, Söder, Norrköpings kommun
  • Sön 5 maj kl 13:00
S:t Olofsgatan 9, Centralt, Söder, Norrköpings kommun, bild 2
S:t Olofsgatan 9, Centralt, Söder, Norrköpings kommun, bild 3

S:t Olofsgatan 9

Lägenhet
Centralt, Söder, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
1 095 000 kr
32 m²
1.5 rum
vån 3/3
1 816 kr/mån
34 219 kr/m²

Denna trivsamma och ljusa lägenhet har ett lugnt och insynsskyddat läge högst upp i huset på tredje våningen. Lägenheten har en boaea om 32 kvm som rymmer bl.a. en separat sovalkov och vardagsrum med utgång till härlig balkong. Kök från 2022 i modernt utförande med grå luckor, integrerade maskiner och plats för matbord. Fräscht duschrum med kaklade väggar och klinkergolv. Till lägenheten hör dessutom både källar- och vindsförråd. Stabil och välskött bostadsrättsförening med fin innergård och ett centralt läge på populära Söder. Låg månadsavgift om 1 816 kr som inkluderar bl.a. TV-kanaler, bredband och nätavgift för el. Här har du gångavstånd till grönområden, parker, restauranger, affärer och allt vad city har att erbjuda. Välkommen hem!

  • Premium
Sikuddsvägen 24, Sikudden, Norrköpings kommun

Sikuddsvägen 24

Fritidshus
Sikudden, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
1 795 000 kr
40 m²
2 rum
1 403 m² tomt

Varmt välkommen till Sikuddsvägen 24 och denna fantastiska möjlighet med utsikt över Bråviken! Området Sikudden har anslutits till det kommunala VA-nätet och nu finns möjligheten att bygga ett nytt åretrunthus eller utveckla befintlig stuga till ett bekvämare boende. Anslutningsavgiften är redan betald! Stugan ligger högst upp i området med vidsträckt utsikt. Här finns kök med el- och vedspis, vardagsrum med öppen spis och ett sovrum med tillhörande klädkammare. Det finns även en gäststuga, en snickarbod och ett utedass. Här bor du med gångavstånd till den fina sjön Skiren med glasklart vatten och i skogen finns det gott om bär och svampmarker. Fastigheten är högt belägen och erbjuder en fantastisk utsikt över inre Bråviken och skogen blir din närmsta granne. Du tar dig till Norrköping med bil på ca 10 minuter. Närmaste tätort är Åby som är belägen 4 km bort och där finns det mesta av samhällsservice med bland annat skola, förskola, apotek, bibliotek, sporthall, mataffärer och restauranger. Kolmården med Bråviken erbjuder många fina platser för avkoppling och naturupplevelser. Välkommen med din intresseanmälan!

Enebymovägen 1, Haga, Norrköpings kommun
  • Mån 29 apr kl 17:00
Enebymovägen 1, Haga, Norrköpings kommun, bild 2
Enebymovägen 1, Haga, Norrköpings kommun, bild 3

Enebymovägen 1

Lägenhet
Haga, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
795 000 kr
35,5 m²
1 rum
vån 3/3
2 176 kr/mån
22 394 kr/m²

Varmt välkomna till Enebymovägen 1 och denna trivsamma bostad med ett attraktivt läge högst upp i huset! Här möts du av en fint omhändertagen bostad om 35 kvadratmeter med flera härliga detaljer och bekvämligheter. Här kommer du kunna njuta av väldisponerade ytor, praktiska förvaringslösningar och ett rikligt ljusinsläpp. Insidan erbjuder ett praktisk kök med plats för ett matbord, ett kaklat duschrum med tvättmaskin samt ett trivsamt allrum med plats för både större soffa och säng. Till bostaden hör även ett vindsförråd samt ett källarförråd. Här har man verkligen lyckats skapa ett trivsamt och billigt boende, perfekt som första lägenhet, mellanlandning eller övernattningslägenhet. Här kommer du att bo i en trygg och stabil förening med bra ekonomi och låg belåning. I den låga månadsavgiften ingår värme, vatten, tv, bredband och den fasta elnätsavgiften. I föreningen finns en nyrenoverad relaxavdelning med bastu och man har även installerat solceller på taken vilket ger föreningen lägre driftkostnader. I Haga bor du med gångavstånd till förskola/skola, restauranger, matbutiker samt cykelavstånd till centrala Norrköping, campus och resecentrum. Spårvagnshållplats finns alldeles i närheten och fri parkering erbjuds på gatorna i området. Välkommen hem!

  • Premium
Doktor Butlers gata 15, Sandbyhov, Norrköpings kommun
Doktor Butlers gata 15, Sandbyhov, Norrköpings kommun, bild 2
Doktor Butlers gata 15, Sandbyhov, Norrköpings kommun, bild 3

Doktor Butlers gata 15

Lägenhet
Sandbyhov, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
1 095 000 kr
32 m²
1 rum
vån 1/5
2 889 kr/mån
34 219 kr/m²

Välkomna till denna nybyggda och välplanerade lägenhet i lugna Sandbyhov. Lägenheten är belägen på markplan med egen uteplats mot innergården. Helt nyproducerad med genomgående hög standard. Helkaklat badrum med egen tvättavdelning. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Ljusa väggar och genomgående lamellparkett i ek. Köket är från Marbodal och alla maskiner/vitvaror nya från 2023. Låg månadsavgift om 2 889kr/mån. Garage finns i huset med möjlighet att hyra din egen plats med eller utan laddmöjlighet. I snabbt växande & familjära Sandbyhov bor man nära både skolor och idrottsanläggningar men även service som apotek och vårdinrättningar. I närheten finns även naturområden i Hallbergsskogen och restauranger, caféer och mängder med butiker i Ingelsta Shopping-området. Tillträde kan ske enligt överenskommelse. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Trozelligatan 37, Söder, Norrköpings kommun
Trozelligatan 37, Söder, Norrköpings kommun, bild 2
Trozelligatan 37, Söder, Norrköpings kommun, bild 3

Trozelligatan 37

Lägenhet
Söder, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
1 995 000 kr
75 m²
2.5 rum
vån 2/3
4 621 kr/mån
26 600 kr/m²

Välkommen till smakfull lägenhet på populära Söder med två stora balkonger, ca 6 kvm per styck. Belägen på Trozelligatan, nära Konstmuseet. Möjlighet finns att bygga till ett extra sovrum om önskemål finns, se alternativ planlösning. Insidan erbjuder ljust och rymligt vardagsrum med generös takhöjd, fungerande eldstad och balkong på ca 6 kvm. Separat matsalsdel med burspråk, fint ljusgrått kök med AEG diskmaskin (2023). Stort trivsamt sovrum med bra förvaring och utgång till stor balkong (ca 6 kvm) mot grön innergård. Helkaklat duschrum med Svedbergs-inredning och kombinerad tvättmaskin/torktumlare (2023). Sist men inte minst, en välkomnande och rymlig hall med bra förvaring. Lägenheten har tilltalande gavelläge och fönster i tre väderstreck. Solsken på morgon-balkongen. Kvälls-sol på andra balkongen, med möjlighet till privata grillkvällar (med el-grill). Möjlighet finns att bygga till ett extra sovrum om önskemål finns, se alternativ planlösning. En fin och gemensam innergård med möjligheter till måltider utomhus och samkväm under vår & sommar. Gott om förvaringsmöjligheter med tillhörande förråd. Välskött bostadsrättsförening med låga månadsavgifter där både värme, vatten, bredband (250mbit/s) och tv ingår. I föreningen finns gemensam tvättstuga, torkrum och cykelförråd. Lägenhetens två balkonger förstorades med ca 50% i samband med föreningens renovering och är därför ovanligt rymliga och kan möbleras för 4-5 pers. Gångavstånd till Citykärnan, Vasaparken, Vrinneviskogen och Campus. Spårvagnshållplats finns runt hörnet. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
Smedstugugatan 5, Haga, Norrköpings kommun
  • Mån 29 apr kl 18:00
Smedstugugatan 5, Haga, Norrköpings kommun, bild 2
Smedstugugatan 5, Haga, Norrköpings kommun, bild 3

Smedstugugatan 5

Lägenhet
Haga, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
1 245 000 kr
57 m²
2 rum
vån 2/3
3 732 kr/mån
21 842 kr/m²

Denna välplanerade och hemtrevliga tvårummare om 57 kvm är lugnt belägen på andra våningen i huset, med endast en trappa upp och minimal insyn. Lägenheten har renoverats löpande med bl.a. nya ytskikt och ett helkaklat duschrum med klinkergolv. Rymligt och ljust kök i modernt utförande med integrerad diskmaskin och rostfri maskinell utrustning. Stort och mysigt vardagsrum med gediget parkettgolv och gott om plats för såväl matbord som soffgrupp. Härifrån nås den härliga balkongen som ligger i soligt sydvästläge med trivsam utsikt över gården och området. Bostaden har en praktisk planlösning med väldisponerade ytor och bra förvaringsutrymmen med både klädkammare och stor skjutdörrsgarderob. Dessutom tillhör två förråd. Lägenheten är belägen i omtyckta Haga, med närhet till kommunikationer, parker och grönområden, mataffär och restauranger samt cykelavstånd till resecentrum, Campus och citykärnan. Välkommen hem!

  • Premium
Sysslomansgången 10, Sandbyhov, Norrköpings kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00
Sysslomansgången 10, Sandbyhov, Norrköpings kommun, bild 2
Sysslomansgången 10, Sandbyhov, Norrköpings kommun, bild 3

Sysslomansgången 10

Lägenhet
Sandbyhov, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
845 000 kr
32 m²
1 rum
vån 1/6
2 889 kr/mån
26 406 kr/m²

Varmt välkomna till denna nyproducerade och kvadratsmarta lägenhet i trevliga Sandbyhov! Nu har du chansen att förvärva en nyproducerad enrummare på bottenplan med en låg månadsavgift och med en egen underbar uteplats. Bli den första att flytta in i denna pärla och undvik den långa väntetiden som ofta följer med nyproduktion. Insidan erbjuder en genomgående hög standard med moderna detaljer och materialval. Öppen planlösning som optimerar de sociala ytorna på bästa sätt. Det helkaklade duschrummet har en egen tvättavdelning. Genomgående lamellparkett i ek skapar en känsla av lyx. Det stilrena köket från Marbodal och de smakfullt utvalda materialvalen sätter en hög standard på denna lägenhet. Läget är optimalt med närhet till kommunikationer och bekvämligheter. Handikapparkering finns i närheten av porten, vilket gör vardagen ännu smidigare för dig som har det behovet. I det snabbt växande och familjära Sandbyhov har du inte bara närhet till skolor och idrottsanläggningar utan även till service som apotek och vårdinrättningar. Upptäck natursköna områden i Hallbergsskogen och njut av bekvämligheten med restauranger, caféer och butiker i Ingelsta Shopping-området. Detta är din möjlighet att skapa ditt drömhem i ett område som har allt att erbjuda! Välkommen hem!

  • Premium
  • Hiss
Trestegsgatan 113, Ektorp, Norrköpings kommun
  • Mån 29 apr kl 18:00
Trestegsgatan 113, Ektorp, Norrköpings kommun, bild 2
Trestegsgatan 113, Ektorp, Norrköpings kommun, bild 3

Trestegsgatan 113

Lägenhet
Ektorp, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
1 595 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2/3
5 467 kr/mån
19 691 kr/m²

Välkomna till denna fina trerummare i lugnt område. Lägenheten erbjuder en smakfull insida med genomgående ljusa ytskikt, en öppen planlösning mellan det ljusa köket, matplatsen och vardagsrummet. Stor inglasad balkong, fri utsikt och bra solläge, två trivsamma sovrum med bra förvaring, ett helkaklat duschrum samt med tvättmaskin och torktumlare. Bostaden är genomgående med fönster åt två håll, vilket ger ett underbart ljusinsläpp. Till lägenheten hör även ett källarförråd och ett matkällarförråd i markplan, vilket ger extra utrymme för förvaring. Bostadsrättsföreningen Ektorpshöjden är mycket välskött och den består av 392 lägenheter samt åtta lokaler. Föreningen förvaltas av HSB Östra. Här har du möjlighet att hyra garage, parkeringsplats eller carport-plats, där det tillämpas ett separat kösystem. Området runt Ektorpshöjden är mycket trevligt med flera lekplatser, förskolor, skolor och en idrottsanläggning. Med närhet till Norrköpings city, där du hittar ett brett utbud av restauranger, caféer, affärer, nöjesliv och bra kommunikationsmöjligheter med buss, tåg och spårvagn. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
  • Balkong
Bråviksvägen 65, Lindö Strand, Norrköpings kommun
  • Imorgon kl 17:45
Bråviksvägen 65, Lindö Strand, Norrköpings kommun, bild 2
Bråviksvägen 65, Lindö Strand, Norrköpings kommun, bild 3

Bråviksvägen 65

Lägenhet
Lindö Strand, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
3 195 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/4
5 749 kr/mån
40 443 kr/m²

Varmt välkommen till Lindö Strand som kännetecknar ett boende i ett naturskönt område med Bråviken utanför dörren, i ett kvarter som präglas av genomtänkt arkitektur och hållbara materialval. Nu erbjuds denna moderna hörntrea med ljusinsläpp från två väderstreck, lägenheten ligger i första huset närmast vattnet och har både balkongen och flertalet fönster ut mot Bråviken. Social och luftig planlösning med öppna ytor mellan kök och vardagsrum. Förråd i lägenheten och god förvaring med skjutdörrsgarderober i sovrummen. Stort duschrum med separat tvättmaskin och torktumlare. Garage finns under huset. I Lindö bor du med vacker natur som bjuder in till en aktiv livsstil med bland annat motionsspår, lekplatser, båtbryggor, badplats och inte minst, en makalös utsikt över Bråviken. Här finns också skola från årskurs F-6, förskolor, äldreomsorg, aktivt föreningsliv samt matbutik, allt för ett enkelt och trevligt liv. I området finns även småbåtshamn och strandpromenad. Just nu pågår en renovering av strandlinjen där piren rustas upp och parken uppdateras med grillplatser, multiplan, utegym, nya sittbryggor m.m. För att ta dig till stadens puls i Norrköping city tar du antingen cykeln eller hoppar bekvämt på bussen.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bråviksvägen 65, Lindö Strand, Norrköpings kommun
  • Imorgon kl 17:45
Bråviksvägen 65, Lindö Strand, Norrköpings kommun, bild 2
Bråviksvägen 65, Lindö Strand, Norrköpings kommun, bild 3

Bråviksvägen 65

Lägenhet
Lindö Strand, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
3 295 000 kr
96 m²
4 rum
vån 2/4
6 647 kr/mån
34 323 kr/m²

Varmt välkommen till Lindö Strand som kännetecknar ett boende i ett naturskönt område med Bråviken utanför dörren, i ett kvarter som präglas av genomtänkt arkitektur och hållbara materialval. Nu erbjuds denna moderna hörnfyra med fönster åt tre håll och balkong i vinkel i sydvästläge. Social och luftig planlösning med öppna ytor mellan kök och vardagsrum. Vill man ha extra stora sociala ytor kan ett sovrum väljas bort och lägenheten blir då en stor trea. Förråd i lägenheten och god förvaring med skjutdörrsgarderober i sovrummen. Stort bad/duschrum samt en gästtoalett. Garage finns under huset. I Lindö bor du med vacker natur som bjuder in till en aktiv livsstil med bland annat motionsspår, lekplatser, båtbryggor, badplats och inte minst, en makalös utsikt över Bråviken. Här finns också skola från årskurs F-6, förskolor, äldreomsorg, aktivt föreningsliv samt matbutik, allt för ett enkelt och trevligt liv. I området finns även småbåtshamn och strandpromenad. Just nu pågår en renovering av strandlinjen där piren rustas upp och parken uppdateras med grillplatser, multiplan, utegym, nya sittbryggor m.m. För att ta dig till stadens puls i Norrköping city tar du antingen cykeln eller hoppar bekvämt på bussen.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vipvägen 25, Skärblacka, Norrköpings kommun

Vipvägen 25

Villa
Skärblacka, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
2 495 000 kr
108 + 41 m²
5 rum
767 m² tomt

Välkommen till detta 1-planhus på lugn återvändsgata i Skärblacka. Öppen planlösning och härliga ljusinsläpp via många fönster runt vardagsrum och kök som gör det till husets naturliga mittpunkt. Tre rymliga sovrum och nyrenoverat duschrum gör detta till ett oerhört tilltalande hem. Förvaring finns det gott om både i stort förråd samt separat lekrum, klädvårdsrum och stor tvättstuga. Med utgång från köket nås trädgården med uteplats, lekstuga och bärbuskar. Bekvämt boende med närhet till både skola och affär. Uppvärmning sker via bergvärme. Välkommen hem!

Melbyvägen 25, Melby, Finspångs kommun
Melbyvägen 25, Melby, Finspångs kommun, bild 2
Melbyvägen 25, Melby, Finspångs kommun, bild 3

Melbyvägen 25

Tomt
Melby, Finspångs kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
780 000 kr
1 268 m² tomt

Drömmer du om att bygga ett hus med riktigt bra läge mellan Norrköping och Finspång? Nu har du chansen, ta den innan någon annan gör det och vakna upp med sjöutsikt över det glittrande vattnet på Glan! I det växande området Melby erbjuds nu denna tomt om 1268 kvm med utsikt över Glan. Tomten är redo för nybyggnation med uppförande av valfri villa, då den är obunden till husleverantör. Nuvarande ägare har fått godkänt bygglov på enplanshus med friliggande garage med en byggnadsarea om 203 + 40 kvm enligt exempelbilderna, med en total boarea om 183 kvm. Låt inte vägen och trafiken stoppa dig, det finns godkänt bygglov för uppförande av 4m högt bullerplank längst med vägen. Vatten/avlopp framdraget till tomtgräns, anslutningsavgift tillkommer. Melby ligger strax väster om Svärtinge och har ett naturskönt läge mellan Norrköping och Finspång. Här bor ni med närhet till vatten och skog samt flera bad- och fiskeplatser kring sjön Glan. Med bilfärd tar det ca 15min till både Finspång och Norrköping. Busshållplats finns ett stenkast från tomten. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information!

  • Premium
Tvartorpsvägen 7B, Rejmyre, Finspångs kommun
  • Budgivning pågår
  • Lör 4 maj kl 11:00
Tvartorpsvägen 7B, Rejmyre, Finspångs kommun, bild 2
Tvartorpsvägen 7B, Rejmyre, Finspångs kommun, bild 3

Tvartorpsvägen 7B

Lägenhet
Rejmyre, Finspångs kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
499 900 kr
103 m²
4 rum
vån 2/2
4 949 kr/mån
4 853 kr/m²

Varmt välkomna till Tvartorpsvägen 7B och denna totalrenoverade 4:a i lugna Rejmyre! En trappa upp i huset finner vi en mycket fin och påkostad lägenhet som renoverades med omsorg 2021 där allting bytts ut och förnyats. Vi har genomgående ekparkett i hela lägenheten. Ett välutrustat kök från Ikea med stenskiva från Granit & Marmor, moderna inbyggda vitvaror samt fristående kyl/frys med filtrering och ismaskin. Tre rymliga sovrum varav ena med egen walk-in-closet. Stort och luftigt vardagsrum med utgång till balkong som erbjuder utsikt över grönområde och härlig eftermiddagssol. Ett helkaklat badrum med bubbelbad samt ännu ett badrum som är omgjort till tvättstuga. Till lägenheten hör ett källarförråd. Här bor ni lugnt och bekvämt i en obelånad (!) förening med närhet till bland annat matbutik, pizzeria, skola från förskola till årskurs 6 och det kända Glasbruket som funnits i över 200år. Ni finner även sjön Hunn endast några minuter bort från bostaden där ni har flera badplatser, promenadstråk samt fiskemöjligheter. Välkommen Hem

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Östanvägen 31, Lindö, Abborreberg, Norrköpings kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00
Östanvägen 31, Lindö, Abborreberg, Norrköpings kommun, bild 2
Östanvägen 31, Lindö, Abborreberg, Norrköpings kommun, bild 3

Östanvägen 31

Villa
Lindö, Abborreberg, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
5 495 000 kr
191 m²
6 rum
858 m² tomt

På lugn gata ett stenkast från Abborrebergsskogen ligger detta korsvirkeshus om 191 kvm med stor uppfart och friköpt tomt om 858 kvm. Husets smarta planlösning ger plats för 4-5 väl tilltagna sovrum, trivsamma sällskapsytor och generösa förvaringsutrymmen. Köket är ljust och rymligt med stor matplats och utgång till trädgården. Intill köket ligger vardagsrummet med mysig braskamin och plats för både soffgrupp och matbord. På entréplanet finns även ett helkaklat badrum med bubbelbadkar, duschhörna och bastu, och på övre plan finns en WC praktiskt placerat intill sovrummen. Från det stora sovrummet på övre plan nås den skyddade balkongen där man kan njuta av en kopp kaffe i kvällssolen med härligt sydvästläge. Den gemytliga tomten gränsar mot skogsparti och har ett skyddat läge med lättskött och plan gräsmatta, växthus och möjlighet till odling och planteringar om man så önskar. Pergolan med tak bjuder in till umgänge under såväl soliga som regniga sommardagar. På tomten finns även en förrådsbyggnad samt ytterligare en mindre byggnad som tidigare använts som affär. Stor, asfalterad uppfart med plats för många bilar. Huset har ett omtyckt och lugnt läge intill natursköna Abborreberg, på lågtrafikerad gata och med gångavstånd till förskolor, skolor, grönområden och kommunikationer. På behagligt promenadavstånd finns Lindö Strand som erbjuder aktiviteter för både stora och små med bl.a. utegym, lekplats, bad- och sittplatser. Vidare längsmed vattnet ligger småbåtshamnen med restaurang, glasskiosk, äventyrsgolf och båtplatser. Välkommen hem!

  • Premium
Skönviksvägen 13, null, Norrköpings kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Skönviksvägen 13, null, Norrköpings kommun, bild 2
Skönviksvägen 13, null, Norrköpings kommun, bild 3

Skönviksvägen 13

Fritidshus
Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
4 490 000 kr
91 m²
3 rum
1 476 m² tomt

Med fantastisk utsikt över Bråvikens glittrande vatten, intill skog och natur i rogivande Kvarsebo, ligger detta nybyggda enplanshus om 91 kvm. Huset uppfördes i slutet av 2022 och är av modell Tionde Fjärden från Boro-hus med hög standard och kvalitativa materialval genomgående. Den smakfulla designen och synnerligen ombonade känslan utmärker sig redan i entréhallen där vyn mot havet genom de spröjsade fönstren möter dig. De vilsamma färgvalen och noga avvägda detaljerna löper som en röd tråd genom bostaden som präglas av eftertänksamhet där det praktiska och det trivsamma möts i en tilltalande disponering. Köket ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet, som tillsammans med ryggåstaket skapar en härlig rymd där ljuset flödar från morgon till kväll. Köket har en klassisk design i lantlig stil med en kvalitativ maskinpark som bl.a. inkluderar integrerad diskmaskin och utrustning från Siemens samt köksfläkt från Smeg. De sociala ytorna bjuder in till umgänge, och den värmande braskaminen erbjuder en plats av avkoppling och återhämtning under kyliga kvällar. Från vardagsrummet nås den rymliga altanen belägen i direkt söderläge, som rymmer både loungegrupp, matbord och solsängar för soldyrkaren. Altanen sträcker sig längsmed husets baksida och leder vidare ner mot trädgården där en soltrappa blir en naturlig plats att njuta av havsutsikt och sol från förmiddag till kväll. Här finns dessutom en gedigen yta belägen under tak som lämpar sig perfekt för de regniga sommardagarna. Interiört imponerar planlösningen med två helkaklade duschrum, en separat tvättstuga och två väl tilltagna sovrum. Den ena duschrummet är beläget intill entréhallen, medan det andra ligger i anslutning till det ena sovrummet och har även utgång till altanen för praktisk tillgänglighet till gästhuset utanför. Det andra duschrummet har dessutom en stor bastu, och den generösa utformningen ger en lyxig känsla. Exteriört har villan en tidlös utformning med stående träpanel och vackert spröjsade fönster. På entrésidan finns en boulebana, och den nyanlagda trädgården erbjuder både planteringar och grusade gångar som leder vidare till den skyddade baksidan. Här finns gott om sittplatser och utrymme för spring och lek för stora som små. Den generösa tomten om ca 1 476 kvm har ett högt och trivsamt läge intill äng och grönområden med utsikt över betande hästar och Bråviken som breder ut sig. Tillsammans med gästhuset ryms här både den stora och lilla familjen, eller varför inte goda vänner på besök? Gästhuset är golvisolerad och ca 13,5 kvm. Det finns även möjlighet att uppföra Attefallshus på tomten, samt Attefallstillbyggnad. Kvarsebo är beläget ca 3,5 mil från Norrköping, med skog och natur intill knuten och gångavstånd till bad- och båtplats samt färja i närområdet. Närhet till Kolmårdens djurpark. Välkommen hem!

  • Premium
Norra Promenaden 124, Centralt, Norr, Norrköpings kommun
  • Sön 5 maj kl 12:30
Norra Promenaden 124, Centralt, Norr, Norrköpings kommun, bild 2
Norra Promenaden 124, Centralt, Norr, Norrköpings kommun, bild 3

Norra Promenaden 124

Lägenhet
Centralt, Norr, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
3 295 000 kr
95 m²
4 rum
7 010 kr/mån
34 684 kr/m²

På ståtliga Norra promenaden ligger denna nyproducerade och spatiösa bostad om 95 kvm fördelat på fyra rum och kök. Denna exklusiva lägenhet är belägen i nyuppförd byggnad med tidstypisk utformning som harmonerar med den vackra omgivningen. Bostaden erbjuder en trivsam disponering med sociala ytor och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Kvalitativt HTH-kök i modernt utförande med bänkskiva i sten och integrerade maskiner. Härifrån nås den stora terassen som är delvis inglasad och erbjuder en plats för avkoppling under såväl sol som regn. Vackert enstavsparkettgolv pryder hela lägenheten tillsammans med påkostade materialval och smakfulla färgsättningar i tidlös design. Den generösa fönstersättningen låter ljuset flöda och skapar en härlig atmosfär från morgon till kväll. Lägenheten är även utrustad med plejd system vilket låter dig sköta belysningen bekvämt via mobilen. Genom den vältänkta planlösningen erbjuds ett praktiskt boende med tre väl tilltagna sovrum, en gäst-wc samt ett stort duschrum med tvättmaskin och torktumlare. Här finns dessutom gott om förvaringsutrymmen med ett stort förråd i lägenheten. Har du intresse i vin så finns här ett eget vinskåp i föreningens tempererade vinkällare! Härifrån har du gångavstånd till citylivet med restauranger, affärer och goda kommunikationer. Intill Norra promenadens gröna allé ligger den blomstrande Folkparken och Åbackarna med vackra promenadstråk längsmed strömmen. Välkommen hem!

  • Premium
  • Hiss
Östra Promenaden 47, Oxelbergen, Norrköpings kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Östra Promenaden 47, Oxelbergen, Norrköpings kommun, bild 2
Östra Promenaden 47, Oxelbergen, Norrköpings kommun, bild 3

Östra Promenaden 47

Lägenhet
Oxelbergen, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
1 695 000 kr
58 m²
2 rum
vån 4/4
2 354 kr/mån
29 224 kr/m²

Varmt välkommen till Östra Promenaden 47, en charmig 30-tals fastighet på populära Öster. Nu ges möjligheten att förvärva denna välplanerade 2:a med högt insynsskyddat läge. Lägenheten är smakfullt renoverad och har attribut som högre takhöjd, pelare, skjutdörrar i original och breda fönsterbänkar. Rymligt vardagsrum med naturlig matplatsdel, fräscht renoverat kök med full maskinell utrustning, helkaklat duschrum med kombimaskin samt ordentligt sovrum som vetter mot den lugna innergården. Här bor du på centralt läge endast några minuter från Norrköping City med dess breda utbud. Oxelbergsparken, kommunikationer, förskolor, skolor och affärer finns i området. Du bor dessutom i en mycket stabil och välskött förening med en mycket låg månadsavgift. Till lägenheten hör både källar- och vindsförråd. Välkommen Hem!

  • Premium
Skiftesgången 2, Vidablick, Norrköpings kommun

Skiftesgången 2

Lägenhet
Vidablick, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
1 995 000 kr
73,5 m²
3 rum
vån 2/3
4 574 kr/mån
27 143 kr/m²

Välkommen till denna totalrenoverade bostad om 73,5 kvm fördelat på 3 rum och kök belägen på våning 2 av 3. I samband med totalrenoveringen ändrades planlösningen för att få ett större badrum, rymligare hall, ett bättre planerat sovrum och ett stort kök. Lägenheten har en rikligt med ljusinsläpp och ger en luftig känsla då den är genomgående med öppen planlösning. Lägenheten har genomgående ljusa ytskikt och påkostade materialval med golv, kök och badrum. Här erbjuds dessutom goda möjligheter att skapa förvaring. Helkaklat badrum med tvättmaskin. Två förråd tillhör lägenheten. Lägenheten har både fransk balkong mot gården och balkongen har ett härligt läge mot grönområde, Barnvänlig gård med grönskande planteringar och trivsamma sittplatser. HSB Vidablick är en välskött och populär bostadsrättsförening med vackra omgivningar och ett lugnt läge med praktiskt avstånd från såväl city som Ingelsta shoppingcentrum. Här har du gångavstånd till grönområden, parker, mataffärer och kommunikationer. Välkommen hem!

Platåvägen 6, Göten, Norrköpings kommun

Platåvägen 6

Fritidshus
Göten, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
1 895 000 kr
58 m²
4 rum
2 185 m² tomt

Varmt Välkommen till Platåvägen 6! Här erbjuds ett charmigt fritidshus med spektakulär utsikt över sjön Roxen som är omgiven av en fantastisk natur. Huset är vinterbonat och passar lika bra som permanentboende som fritidshus. Med två mysiga sovrum, en tvätt-del, ett praktiskt badrum och en generös kontorsyta med möjlighet till ett extra sovrum, finns det gott om plats för hela familjen eller för att ta emot gäster. Köket är fräscht och utrustat med modern utrustning, vilket gör matlagningen till en ren fröjd. Och med naturen precis utanför dörren finns det gott om möjligheter till att plocka bär, svamp, fiska, vandra eller bara ta en promenad i den vackra omgivningen. Den inglasade altanen erbjuder en ljus och mysig plats att umgås på, medan den stora trätrallen med det tillhörande spabadet är det perfekta stället att koppla av på och njuta av utsikten över sjön. Göten är sommarstugeområde vid Roxens norra del med kommunalt vatten/avlopp samt fiber. Badplats, utomhusgym, bastu och en boulebana är några av anläggningarna som området erbjuder. Det finns även tillgång till båtplats för 600kr/år. Välkommen hem!

Albrektsvägen 21, Centralt, Norrköpings kommun
  • Sön 5 maj kl 11:00
Albrektsvägen 21, Centralt, Norrköpings kommun, bild 2
Albrektsvägen 21, Centralt, Norrköpings kommun, bild 3

Albrektsvägen 21

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
3 695 000 kr
86 m²
4 rum
vån 1/5
42 965 kr/m²

Varmt välkomna till denna underbara marklägenhet med lättillgänglig access och en stor inglasad uteplats. Här erbjuds ett ljust hörnläge med fönster i två väderstreck och en trivsam planlösning med välplanerade ytor. Här finns bland annat ett stilrent och tidlöst Marbodal kök, ett helkaklat badrum med suveräna tvättmöjligheter, ett luftigt vardagsrum och tre bra sovrum som är placerade i olika delar av bostaden. Här finns dessutom en klädkammare, en gäst-wc och kanske det bästa av allt - den inglasade uteplatsen med golvvärme! Här ryms med enkelhet bekväma möbler och "utesäsongen" förlängs. Ta del av fördelarna som en ägarlägenhet erbjuder. Det innebär att du äger din lägenhet vilket gör att lagfart och pantsättning av ägarlägenheten fungerar på samma sätt som av en fastighet och du har friheten att bygga om i lägenheten, hyra ut den till vem du vill och hur länge du vill. Juridisk person är godkänt. Du kan även överlåta eller pantsätta lägenheten. Du betalar inte heller någon traditionell månadshyra. Du betalar endast driftkostnader och en avgift på 1 765kr/mån till samfälligheten. Här bor man på en central adress med badhuset och vackra promenadstråk precis utanför huset. På endast ca 5 minuters promenadavstånd nås den pulserande citykärnan med dess stora utbud av restauranger, butiker, skolor, förskolor, matbutiker och mycket mer. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
  • Äganderätt
Södra Promenaden 40, Söder, Norrköpings kommun
  • Imorgon kl 17:00
Södra Promenaden 40, Söder, Norrköpings kommun, bild 2
Södra Promenaden 40, Söder, Norrköpings kommun, bild 3

Södra Promenaden 40

Lägenhet
Söder, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
1 895 000 kr
50 m²
2 rum
vån 1/5
3 677 kr/mån
37 900 kr/m²

Varmt välkommen till Södra Promenaden 40 och denna fantastiska tvåa med generös uteplats på Söder! Här bor du i en fastighet byggd 2016 med kvalitativa materialval, ett härligt insynsskyddat ljusinsläpp och en välplanerad planlösning som ger dig utrymme att trivas. Stig in genom den välkomnande hallen, där du kommer att uppskatta den praktiska skjutdörrsförvaringen som ger ordning och reda direkt. Vidare finner du ett helkaklat duschrum med den bekvämlighet du behöver i form av tvättmaskin och torktumlare. Köket och vardagsrummet förenas i en öppen planlösning som skapar en social atmosfär där umgänge och matlagning flyter samman. Här finns plats för dina kulinariska ambitioner och för att skapa minnen med nära och kära. Det rymliga sovrummet erbjuder en härlig atmosfär med generösa garderober. Denna lägenhet är verkligen något som måste upplevas på plats för att förstå dess fulla potential. Uteplatsen, som sträcker sig över cirka 12 kvadratmeter, vetter mot en fridfull innergård som under sommaren blomstrar i frodig grönska. Här kan du njuta av ditt morgonkaffe, skapa en utomhusoas för avkoppling eller bjuda in vänner och familj till grillkvällar - allt detta utan att störas av stadens brus. Till lägenheten hör också ett källarförråd. Del av Brf Nya Parken 1 med tillgång till övernattningsrum och månadsavgifter som inkluderar bredband, TV-kanaler och IP-telefoni. Bostaden har ett omtyckt läge intill restaurangliv och vackra promenadstråk längs Södra promenaden. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Knopgatan 10, Lindö, Norrköpings kommun
Knopgatan 10, Lindö, Norrköpings kommun, bild 2
Knopgatan 10, Lindö, Norrköpings kommun, bild 3

Knopgatan 10

Radhus
Lindö, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
4 795 000 kr
192 m²
6 rum
362 m² tomt

Detta kvalitativa och välplanerade parhus om generösa 192 kvm erbjuder ett modernt och exklusivt boende med det lilla extra. Under 2015/2016 genomfördes en totalrenovering interiört med bl.a. ett nytt kök, nytt dusch- och badrum, ny tvättstuga och nya ytskikt. Huset fick samtidigt nya fönster samt golvvärme på hela entréplanet via ny bergvärmeanläggning. På entréplan finns bl.a. ett helkaklat duschrum, separat tvättstuga samt det smakfulla köket i kvalitativt utförande med bl.a. stenbänkskiva och stor köksö med vinkyl. Trivsamma sällskapsytor erbjuds på såväl entréplan som övre plan, där man kan mysa framför den öppna spisen om höstkvällarna eller gå ut på balkongen under soliga vårdagar. Det övre planet innehåller även ett helkaklat duschrum samt husets väl tilltagna sovrum. Exteriört erbjuds dessutom en insynsskyddad baksida som vetter mot allmänning, med stor altan och pool från 2016. Under kyligare dagar kan man i stället njuta av ett värmande spa-bad beläget på husets andra altan. Friliggande garage. Knopgatan har ett lugnt och lågtrafikerat läge i omtyckta Lindö med gångavstånd till grönområden, skog, mataffär, förskolor och skolor. I småbåtshamnen finns restaurang, glasskiosk och äventyrsgolf, och i nyutvecklade Lindö Strand finns bl.a. utegym, stor lekplats och vackra promenadstråk längsmed vattnet. Välkommen hem!

  • Premium
Orangerigatan 1B, Centralt, Strömmen, Norrköpings kommun
Orangerigatan 1B, Centralt, Strömmen, Norrköpings kommun, bild 2
Orangerigatan 1B, Centralt, Strömmen, Norrköpings kommun, bild 3

Orangerigatan 1B

Lägenhet
Centralt, Strömmen, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
3 095 000 kr
75 m²
3 rum
vån 1/4
4 694 kr/mån
41 267 kr/m²

Med ett riktigt drömläge intill Strömmen hittar vi Orangerigatan 1b och denna ljuvliga 3:a, med bekvämt markläge och egen uteplats mot den lugna innergården. Ett behagligt läge med fönster i tre väderstreck och inga grannar vägg i vägg. Till lägenheten följer en garageplats (420kr/mån) som ligger i samma hus samt ett lägenhetsförråd utan extra kostnad. Insidan bjuder på 75 välplanerade kvadrat med ett luftigt vardagsrum och ett stilrent kök med utgång till uteplatsen. Här finns även två rymliga sovrum, varav ett med utgång till uteplatsen, ett helkaklat duschrum med golvvärme & suveräna tvättmöjligheter samt en inbjudande hall med både golvvärme och en rejäl skjutdörrsgarderob. Genomgående kvalitativa materialval och sober färgsättning. Tv/internetanslutning via fiber. Den underbara uteplatsen ligger lugnt och avskild mot den lummiga gården och här finns plats för bekvämt möblemang, både under tak och under bar himmel. Stensättning, staket, egen grind och många härliga soltimmar gör detta till en riktig liten oas. På uteplatsen är det även tillåtet att ha en egen gasolgrill. Centralt läge intill Strömmen med gångavstånd till både citykärnan, vackra promenadstråk och Centralstationen. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Bråddgatan 23, Centralt, Norrköpings kommun
Bråddgatan 23, Centralt, Norrköpings kommun, bild 2
Bråddgatan 23, Centralt, Norrköpings kommun, bild 3

Bråddgatan 23

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
1 895 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/6
3 147 kr/mån
35 093 kr/m²

Välkomna till denna fina bostad med en stor inglasad balkong mot innergården. Lägenheten är smakfullt renoverad under senare år med bl.a ett nytt kök, genomgående nya parkettgolv samt nymålade ytskikt. Planlösningen erbjuder en halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum, en separat sovrumsdel, en inglasad balkong samt ett rymligt badrum med egen tvättavdelning. Välskött HSB-förening där värme, vatten, tv, bredband och nätavgiften för el ingår i månadsavgiften. I föreningen finns ett gemensamt övernattningsrum, en gymnastiksal, en bastu samt flera tvättstugor. På nära avstånd finns allt man kan tänkas behöva; resecentrum, Campus, Strömmen, Folkparken, restauranger, mataffärer och citykärnan med hela dess utbud. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar 1 - 25 av 127