Mäklarringen Nacka

Mäklarringen Nacka

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Ängsbacken 8, Björknäs, Nacka kommun

Ängsbacken 8

Lägenhet
Björknäs, Nacka kommun
3 995 000 kr
105 m²
5 rum
vån 1/5
8 554 kr/mån
38 048 kr/m²

Gå in på ”Läs mer hos mäklaren” för att se en digital visning av bostaden samt panoramavy med intressepunkter över området! Här erbjuds nu denna totalrenoverade femma med en separat uthyrningsdel, mitt i centrala Björknäs! Lägenheten är totalrenoverad och har ett fantastiskt ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck och en härlig ingasad balkong i sydväst. Detta är en modern och mycket funktionell lägenhet med smakfull inredning, genomtänkt planlösning samt goda förvaringsmöjligheter. Lägenheten har välkomnande hall, stort kök med matplats, vardagsrum med utgång till inglasad balkong, fyra sovrum, badrum samt wc. Uthyrningsdelen har hall, badrum, kök och sovdel. Uthyrningdelen är perfekt för generationsboende, att hyra ut eller för dig som är egenföretagare. Brf Talludden 1 är en välskött förening med stabil ekonomi. Föreningen bildades 1989 och omfattar 127 lägenheter. I föreningen finns tvättstuga, gästlägenhet, gym, bastu och cykelrum. I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-TV. Obligatoriskt tillägg för bredband och TV-kanaler tillkommer på 200 kr/mån. Detta är ett perfekt boende med direkt närhet till förskola och skola, badsjöar, centrum, bageri och motorvägsbussar in till stan. Härifrån är det också nära till både natur och friluftsliv samt till bad och båtliv kring Skurusundets fantastiska omgivningar.

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Nordmannavägen 20A, Kummelnäs, Nacka kommun
  • Sön 21 apr kl 15:00
Nordmannavägen 20A, Kummelnäs, Nacka kommun, bild 2
Nordmannavägen 20A, Kummelnäs, Nacka kommun, bild 3

Nordmannavägen 20A

Radhus
Kummelnäs, Nacka kommun
6 150 000 kr
132 m²
5 rum
9 611 kr/mån
46 591 kr/m²

I Kummelnäs bor ni i en rofylld skärgårdsnära miljö endast 25 minuter från stan. Fjärran från trafikbrus och stadens larm. Omgiven av det enkla livet och en natur där det vimlar av gömda pärlor att utforska. Här har Imola byggt bostäder som vill lite mer! Bostäder som de själva skulle vilja bo i. De brukar säga att de bygger bostäder som vill vara lite finare. Mer genomtänkta. Med bättre planlösningar. Bostäder som badar i ljus och håller en högre kvalitet - även där ni inte ser. Det är ju summan av detaljerna som skapar helheten! I vanlig ordning har de kryddat projektet med en osedvanligt hög standard och omsorg om detaljerna som de börjar bli kända för. Så de har full förståelse för om ni hellre stannar inne och bara myser. Nu saluför vi en av etagelägenheterna som äntligen kan bli er! Bostaden har specialritat kök, garderober och kommod i mörk kvartsskuren ek. Bänkskiva i kalksten. Vitvaror från Siemens. Blandare från Tapwell i krom. Porslin från Duravit. Parkettgolv i ljus ek från Kährs. Utanpåliggande downlights i svart med dimmer. Generösa fönsterpartier. Och allt detta med fågelkvitter utanför dörren. Lägg sedan till tysta betongbjälklag. Skön vattenburen golvvärme på båda planen. Gedigna väggar som ni kan spika i. Inbyggt högtalarsystem från Sonance. Rejäla dörrar. Trappa. Uteplatser och pergola. Buskar och vackra planteringar. Träd och allt annat som gör ert boende komplett så vore det väl konstigt om inte det här boendet är ett av de mest prisvärda i trakten. Magasinen består av 18 lägenheter som är fördelade i fyra magasinshus och ett parhus. Här drar ni fördel av både lägenhetens och villalivets privilegier samtidigt som ni inte drabbas av dess baksidor. De fyra magasinshusen grupperar sig i en klassisk gårdsstruktur där du utöver de egna uteytorna delar på de gemensamma kvaliteter som tomten bjuder. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Värmdövägen 676, Björknäs, Nacka kommun

Värmdövägen 676

Villa
Björknäs, Nacka kommun
6 395 000 kr
183 + 101 m²
5 rum
1 502 m² tomt

Välkommen till möjligheternas hus, perfekt för den stora familjen. Trivsamt inredd bostad med en totalarea om 284 kvm fördelat över tre plan (183 kvm i entréplan och vindsplan + 101 kvm i källarplan). Entréplanet bjuder på goda utrymmen såsom stort kök med öppen planlösning mot vardagsrumsdel och utgång till altan i sydväst. Stor hall med härlig braskamin, två sovrum, badrum och wc. Vidare finner ni en utbyggnad om 30 kvm som med fördel skulle kunna delas upp i två sovrum, användas som sällskapsrum eller göras om till uthyrningsdel då separat ingång finns. Vindsplanet har idag ett sovrum inrett, övriga ytor behöver färdigställas med ytsikt (väggarna är gipsade och golv bestående av golvspån). Här kan ni själva inreda efter tycke, behov och smak men vindsplanet skulle med enkelhet rymma två stora sovrum, ett allrum och en wc om så önskas. I källarplanet kan kreativiteten fortsätta flöda. 101 kvm generösa utrymmen och en enorm potential. Gym, spaavdelning, bastu, vinkällare, tvättstuga, biorum, verkstad och förråd. Här är det endast era drömmar som sätter stopp för vad det kan bli. I trädgården växer bl.a vackra äppelträd, en ståtlig ek och flertalet blomster. Plan fin gräsmatta där barnen kan leka fritt då trädgården är inhängnad. Husets baksida skulle även med fördel kunna ge ytterligare en privat skyddad del att vistas på. I Björknäs bor ni i ett trivsamt och attraktivt läge med närhet till badsjöar, skärgård, förskolor, skolor, närservice och kommunikationer.

Essvägen 11B, Stortorp Trångsund, Huddinge kommun
  • Sön 21 apr kl 11:30
Essvägen 11B, Stortorp Trångsund, Huddinge kommun, bild 2
Essvägen 11B, Stortorp Trångsund, Huddinge kommun, bild 3

Essvägen 11B

Villa
Stortorp Trångsund, Huddinge kommun
7 850 000 kr
200 + 53 m²
7 rum
726 m² tomt

På lugn gata i populära Stortorp återfinns denna nyrenoverade villa trivsamt belägen. Här erbjuds nu tillfälle att förvärva en bostad om totalt 253 kvm som kan disponeras på flera olika sätt. Kanske är du egenföretagare, vill hyra ut eller har en äldre ungdom som föredrar att bo ensam - men ändå nära, i den separata lägenheten? Bostadens översta plan inrymmer kök och sällskapsrum, med öppen spis, i en trivsam öppen planlösning med gott om plats för sociala tillställningar. Från detta plan nås både den insynsskyddad uteplatsen och tomten samt även den väl tilltagna takterrassen. På entréplanet finns master bedroom, två sovrum, kontor, badrum, tvättstuga med dusch och bastu samt många stora utrymmen att nyttja precis efter önskemål och behov. I suterrängdelen återfinns den fullutrustade lägenheten samt garaget. Som boende i Stortorp bor du i uppvuxna villakvarter samtidigt som city ligger på behagligt avstånd. I närområdet finns det många olika förskolor och skolor att välja mellan och du har heller inte långt till barnens aktiviteter, friluftslivet eller badplatsen. Kort promenadavstånd till busshållplats och ca 1,5 km till pendeltågsstation. Välkomna på visning!

  • Premium
Fyrspannsvägen 29, Jarlaberg, Nacka kommun
Fyrspannsvägen 29, Jarlaberg, Nacka kommun, bild 2
Fyrspannsvägen 29, Jarlaberg, Nacka kommun, bild 3

Fyrspannsvägen 29

Radhus
Jarlaberg, Nacka kommun
4 795 000 kr
127 m²
5 rum
10 188 kr/mån
37 756 kr/m²

Gå in på "Läs mer hos mäklaren" nedan för en digital visning av bostaden samt panoramavy med intressepunkter över området. Välkommen till detta unika radhus på totalt 127 kvm som är uppdelat i två separata bostadslägenheter men kan enkelt återställas till ett radhus i två plan. Passar perfekt för generationsboende, att hyra ut eller för dig som är egenföretagare. Radhuset är fördelat mellan våningsplanen och utgör två lägenheter med separata ingångar och fönster i två väderstreck. Den nedre våningen består av två rum och kök samt två uteplatser, och den övre våningen består av tre rum och kök samt en loftbalkong. Brf Illern är en stor välskött förening som erbjuder bekvämligheter såsom bastu, gästlägenhet, festlokal, cykelförråd, förråd och tvättstuga. Här bor man i ett lugnt och familjärt område med trivsamma utemiljöer. På föreningens harmoniska innergårdar finns uteplatser, grillplatser och lekplats med planterade buskar, träd och rabatter. Detta är en perfekt bostad för dig som vill bo centralt med shopping, kommunikationer, skolor och puls inpå knuten och samtidigt ha nära till naturområden och vatten. På 15 minuter tar man sig till Slussen med motorvägsbuss eller bil. När utbyggnaden av den nya tunnelbanan är klar kommer den att ha en uppgång i anslutning till Jarlaberg. I Nacka Strand finns trevliga restauranger, promenadstråk samt pendelbåtar som går till stan och skärgården. I närområdet finns fotbollsplan, tennisplan och flera lekplatser. På gångavstånd ligger även ett flertal förskolor och skolor. Ica Maxi och Nacka Forum ligger bara några minuter bort och har alla förnödenheter man kan tänkas behöva. Vänligen kontakta mäklaren för visning.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Jupitervägen 16A, Käppala - Lidingö, Lidingö kommun
  • Budgivning pågår
Jupitervägen 16A, Käppala - Lidingö, Lidingö kommun, bild 2
Jupitervägen 16A, Käppala - Lidingö, Lidingö kommun, bild 3

Jupitervägen 16A

Villa
Käppala - Lidingö, Lidingö kommun
13 900 000 kr
173 m²
5 rum
1 632 m² tomt

På skyddad återvändsgata, strax ovan Käppala Båtsällskap och Käppalabadet, erbjuds nu tillfälle att förvärva denna välhållna och renoverade enplansvilla anno 1988. Fastigheten är belägen på en svag sydsluttning alldeles ovan Halvkakssundets vattenspegel. Bostaden erbjuder ett bekvämt leverne där balansen mellan funktionalitet, flexibilitet och estetik är i fokus. Här presenteras 173 kvm fördelade över generösa sällskapsrum med stora fönsterpartier mot vattnet, tre sovrum med bra klädförvaring i många garderober, påkostat och stilrent kök, två helkaklade badrum - varav det ena med tvättmaskin och torktumlare samt gott om övriga förvaringsmöjligheter. Trivsam utemiljö med en mjuk struktur där gröna former, växter och träd bildar en harmonisk helhet. Den asfalterade uppfarten leder fram till carporten samt entrésidans stilfulla stenläggning. Som boende i Käppala bor du mitt i en skärgårdsidyll med mysiga promenadstråk alldeles inpå knuten och endast ett stenkast från bad- och båtliv. På kort avstånd nås också förskolor och skolor, lekplatser och vackra grönområden. I närområdet finns också Gåshagas restauranger, Breviks centrum samt hållplats för Lidingöbanan.

  • Premium
Bergsgatan 3, Gustavsberg, Värmdö kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 21 apr kl 15:30
Bergsgatan 3, Gustavsberg, Värmdö kommun, bild 2
Bergsgatan 3, Gustavsberg, Värmdö kommun, bild 3

Bergsgatan 3

Lägenhet
Gustavsberg, Värmdö kommun
3 795 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/2
3 759 kr/mån
52 708 kr/m²

Gå in på ”Läs mer hos mäklaren” för att se en digital visning av bostaden samt panoramavy med intressepunkter över området! I ett av Gustavsbergs äldsta brukskvarter, på idylliska Kvarnberget, återfinns denna charmiga takvåning anno 1891. Bostaden är smakfullt renoverad med välbevarade sekelskiftesdetaljer, gedigna materialval och modern utrustning. Det höga läget och med fönster i tre väderstreck ger ett varmt och rikt ljusinsläpp med vacker utsikt över takåsarna och den grönskande vegetationen. Lägenheten har genomtänkt planlösning, generös förvaring och möjlighet att installera eldstad. Här erbjuds ett solsäkert läge med balkong i sydväst och en egen terrass i den lummiga trädgården utanför. Brf Mariagatan 3 i Gustavsberg är en välskött och lågt belånad förening med en stabil ekonomi. Föreningen bildades 2005 och omfattar fyra bostadsrätter. Månadsavgiften har varit oförändrad sedan 2014 och det finns inga planerade avgiftshöjningar. Föreningens trädgård är fint kuperad med inslag av berg i dagen och naturmark som omfamnar och bäddar in varje uteplats. Trädgården är uppvuxen och bjuder på perenna buskar och vackra gamla ekar. De kulturhistoriska bruksgatorna ligger i hjärtat av Gustavsberg och har en riktig "barnen i Bullerbyn känsla". Här bor du i en lugn och harmonisk oas med direkt närhet till både hamnen och centrum. Här är det också nära både natur och friluftsliv samt till bad och båtliv. Strax nedanför huset längs med gångvägen når du ett mysigt växthuscafé samt en av Gustavsbergs mest omtalade pizzerior. På bara några minuters promenad nås kommunikationer som tar dig till Slussen på ca 25 minuter.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Utövägen 20, Västra Orminge, Nacka kommun
Utövägen 20, Västra Orminge, Nacka kommun, bild 2
Utövägen 20, Västra Orminge, Nacka kommun, bild 3

Utövägen 20

Lägenhet
Västra Orminge, Nacka kommun
2 595 000 kr
93 m²
4 rum
vån 2/2
6 734 kr/mån
27 903 kr/m²

Gå in på "Läs mer hos mäklaren" nedan för digital visning av bostaden samt panoramavy med intressepunkter över området. Välkommen till denna stora, välplanerade fyra med en härlig balkong i sydväst och fönster i två väderstreck! Öppna och härliga sociala ytor, genomtänkt planlösning samt generösa förvaringsutrymmen. Det stora köket har full maskinell utrustning, utgång till den härliga balkongen samt en trevlig matplats för sex-åtta personer. Det ljusa och inbjudande vardagsrummet är en perfekt sällskapsyta som enkelt rymmer en större soffgrupp samt annat önskat möblemang. Lägenheten har tre sovrum med extra ljudisolerade väggar samt två badrum. Brf Utövägen 8-28 är en välskött och lågt belånad förening med en stabil ekonomi. Här bor man i ett lugnt och familjärt område med trivsamma utemiljöer och direkt närhet till allt man kan tänkas behöva. Som medlem har man tillgång till gemensamma utrymmen såsom tvättstuga och föreningslokal. De trivsamma utemiljöerna är en lugn oas för de boende och ett perfekt ställe för barnen att leka.

  • Premium
  • Balkong
Länkvägen 5, Björknäs, Nacka kommun

Länkvägen 5

Radhus
Björknäs, Nacka kommun
6 495 000 kr
112 m²
5 rum
7 176 kr/mån
57 991 kr/m²

Mitt i centrala Björknäs, med närhet till både stad och rekreation, återfinns detta bostadsrättsparhus med stilfulla och moderna arkitektoniska linjer. Här presenteras tilltalande 112 kvm fördelade över två plan där balansen mellan funktionalitet och estetik är i fokus. Bostaden karaktäriseras av fantastiska ljusflöden, sobra färgsättningar samt genomgående påkostade materialval med bl.a. Carraramarmor i kök och badrum. Praktiskt planlösning där entréplanet erbjuder sociala ytor med kök, matplats och sällskapsrum i en trivsam öppen planlösning med ett härligt ljusflöde genom de generösa fönsterpartierna. Härifrån nås även trädgården samt den väl tilltagna terrassen i härligt solläge. Vidare på detta plan finns också ett badrum med tvättdel/klädvård samt sovrum/kontor. Det övre planet har en mer privat karaktär med sina tre sovrum, badrum samt klädkammare. Detta skapar tillsammans en bekväm och harmonisk helhet för alla i familjen. Fin och skyddad trädgårdsmiljö med stor terrass och plats för flera sittgrupper, gräsmatta och grönskande träd. I anslutning till entrén, på den stenlagda infarten, finns plats för två parkerade bilar. Förråd och fiber finns. Perfekt boende för barnfamiljen med direkt närhet till förskola och skola, badsjö, centrum, bageri och motorvägsbussar in till stan. Härifrån är det också nära till både natur och friluftsliv samt till bad och båtliv kring Skurusundets fantastiska omgivningar. Ett bekymmersfritt boende där det bara är att flytta in - varmt välkomna hem!

  • Balkong
  • Uteplats
Hjortängsvägen 2, Eknäs, Nacka kommun

Hjortängsvägen 2

Lägenhet
Eknäs, Nacka kommun
4 295 000 kr
72 m²
3.5 rum
vån 2/3
6 494 kr/mån
59 653 kr/m²

Välkommen till Brf Nacka Kvarndammen 2 och denna unika bostad om 72 kvm som passar dig som har höga krav på ditt boende. Här presenteras effektivt planerade kvadratmeter med fokus på funktionalitet och estetik. Bostaden karaktäriseras av ljus och rymd genom de stora fönsterpartierna från golv till tak med utsikt mot Kvarndammen. Precis som en panoramatavla över sjön! Bostaden har genomgående modern och stilren design, generös takhöjd, sober färgsättning, genomgående genomtänkt belysning med LED spotlights, golvvärme, exklusiva vitvaror samt påkostade materialval med bl.a. Carraramarmor i både kök och badrum. Detta skapar tillsammans en harmonisk och trivsam helhet. Stor balkong i söder, utan insyn, med utsikt över vattnet. På entréplan finns tvättstuga, cykelrum samt teknikrum. Kallförråd finns i separat byggnad. Parkeringsplats och hiss finns. Huset, som är beläget på stor tomt alldeles invid Kvarndammen, har fasad i cederträ, generösa fönsterpartier, vackra smidesräcken och plåttak. Vattenburen uppvärmning sker via bergvärme som tillgodoser en stabil, effektiv och miljövänlig energiförsörjning. Här bor du med direkt närhet till förskola och skola, badsjö, centrum, bageri och motorvägsbussar in till stan. Härifrån är det också nära till både natur och friluftsliv samt till bad och båtliv kring Skurusundets fantastiska omgivningar. Ett bekymmersfritt boende där det bara är att flytta in - varmt välkomna hem!

  • Balkong
  • Hiss
Södra vägen 49, Kvarnholmen, Nacka kommun
Södra vägen 49, Kvarnholmen, Nacka kommun, bild 2
Södra vägen 49, Kvarnholmen, Nacka kommun, bild 3

Södra vägen 49

Lägenhet
Kvarnholmen, Nacka kommun
7 195 000 kr
107 m²
3 rum
vån 2/6
7 195 kr/mån
67 243 kr/m²

Ett tips "Läs mer hos mäklaren" nedan för en digital visning av bostaden samt panoramavy med intressepunkter över området. Nu erbjuds möjligheten att bo i denna stora nyproducerade trea om 107 kvm, centralt beläget på Kvarnholmens solsida. Lägenheten har ett oslagbart söderläge med utsikt över vatten och natur i Svindersvik. Den karaktäriseras av ett fantastiskt ljusinsläpp, generös takhöjd om 280 cm samt mycket påkostade materialval. Lägenheten har en genomtänkt och öppen planlösning med stora sociala ytor. Generösa förvaringsmöjligheter i klädkammare och ett flertal platsbyggda garderober som , samt i externt lägenhetsförråd på samma våningsplan. Garaget nås bekvämt via hissen. Brf Kvarnholmen Södra är en äkta förening som äger marken och består av 99 nyproducerade Svanenmärkta lägenheter. På den fina gården finns härliga grönytor, planteringsytor samt en lekplats med sandlåda - perfekt för barn och sociala umgängen. Som boende har man tillgång till gemensamma utrymmen såsom barnvagns- och rullstolsförråd, cykelrum samt gemensamhetslokal. Boendeparkering finns till samtliga boende i garage om fyra våningar som nås bekvämt via hissen. Här bor du i en kulturhistoriskt unik miljö som utvecklas till en levande stadsdel där historia förenas med nyskapande. På några minuters gångavstånd finns bland annat skola, mataffär, bageri, ett flertal caféer och restauranger. Goda kommunikationer avgår med jämna mellanrum, både med buss och båt. Man tar sig smidigt till Slussen med buss på en kvart och från Kvarnholmens brygga till Nybrokajen med båt på ca tjugo minuter. Nacka Forum ligger bara några kilometer bort och har ett stort utbud av bland annat butiker och närservice. Detta är en Svanenmärkt bostad, Nordens officiella miljömärke för hus med en hälsosam boendemiljö och minskad miljöpåverkan. Svanenmärkta hus har bland annat låg energiförbrukning, miljörum för källsortering, energieffektiva vitvaror och noga utvalda material som inte innehåller skadliga ämnen. Här bor man i en sund inomhusmiljö med god ventilation, bra ljusförhållanden och låga bullernivåer. Lägenheten säljs på ritning med tillträde 2024-08-07, möjlighet finns att ordna ett tidigare tillträde. De första bilderna i annonsen är digitalt stylade för att ge en vision om hur bostaden kan se ut möblerad.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Ljuskärrsvägen 52, Ljuskärrsberget / Saltsjöbaden, Nacka kommun

Ljuskärrsvägen 52

Lägenhet
Ljuskärrsberget / Saltsjöbaden, Nacka kommun
2 175 000 kr
63,3 m²
2 rum
vån 1/2
4 146 kr/mån
34 360 kr/m²

Gå in på "Läs mer hos mäklaren" nedan för en digital visning av bostaden samt panoramavy med intressepunkter över området. Här erbjuds nu denna fina gavellägenhet om 63,3 kvm som enkelt kan göras om till en 3:a! Lägenheten karaktäriseras av fint renoverade ytskikt, härligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck och öppen planlösning mellan vardagsrum, kök och matplats. Detta är en modern och mycket funktionell lägenhet med smakfull inredning, genomtänkt planlösning samt goda förvaringsmöjligheter. Lägenheten har välkomnande hall, luftigt och lättmöblerat vardagsrum, stort kök med full maskinell utrustning och generösa arbetsytor samt en trevlig matplats för sex-åtta personer. Harmoniskt sovrum med plats för bland annat dubbelsäng och sängbord samt stort badrum med fönster. Den trivsamma uteplatsen som har plats för både loungegrupp, matplats och grill är ombonad av grönskande buskar som under vår och sommar skapar ett naturligt insynsskydd. Brf Ljuskärrsberget är en populär och välskött förening som ligger lummigt och naturskönt på höjden ovanför Saltsjöbaden centrum. Föreningen bildades 1972 och omfattar 471 bostadsrätter, 2 lägenheter och 13 lokaler med hyresrätt. Här bor du i ett lugnt och familjärt område med trivsamma utemiljöer och bilfria promenadvägar - som en lugn oas för de boende och ett perfekt ställe för barnen att leka. I området finns det även förskolan Fyren. Som medlem får du tillgång till gemensamma utrymmen såsom tvättstugor, gästlägenheter, bastu, föreningslokal, lekplatser m.m. I området finns parkeringsplatser i ett flertal parkeringsdäck med garage, det finns även laddplatser för elbilar. I avgiften ingår VA, bredband, kabel-TV och IP-telefoni. På Ljuskärrsberget har du närhet till kommunikationer, affärer, närservice, skolor och förskolor. Här bor du nära natur och vatten samt härliga skärgårdsmiljöer såsom Lundsjön och Erstaviken. Ett fantastiskt läge som erbjuder det bästa av båda världar!

  • Uteplats
Perstorpsvägen 12, Eriksvik, Nacka kommun

Perstorpsvägen 12

Villa
Eriksvik, Nacka kommun
5 000 000 kr
1 502 m² tomt

Vill du bygga RADHUS om 500 kvm i BTA? Detaljplan har vunnit laga kraft 2021-10-15 Fördröjd genomförandetid vilket betyder att bygglov kan sökas först 2024-10-15. Byggrätt: BTA (bruttototalarea) om 500 kvm radhus. Antalet radhus flexibelt. Se övriga planbestämmelser bland mer information eller länk till Nacka kommuns hemsida. Attefallshus och övriga attefallsåtgärder möjliga för varje bostad. Friggebod om 15 kvm. Köparen uppmanas att kontrollera nämnd byggrätt samt attefallsåtgärder med Nacka kommun. - Preliminär gatukostnadsersätttning om 1 206 500 kr - Va-kostnad enligt Nacka kommuns VA-taxa och är beroende av hur många bostäder som byggs. Läs mer under länkar och beräkna enligt önskemål - Bullerutredning från Structor finns - Nybyggnadskarta finns - På fastigheten idag finns ett äldre garage och förråd Som boende i Eriksvik bor du mitt i naturen med vackra promenadstråk samt bad- och båtliv i Kilsviken alldeles inpå knuten. I närområdet finns också skola och flertalet förskolor.

  • Plus
Yxlö bryggväg 71, Yxlan, Norrtälje kommun
Yxlö bryggväg 71, Yxlan, Norrtälje kommun, bild 2
Yxlö bryggväg 71, Yxlan, Norrtälje kommun, bild 3

Yxlö bryggväg 71

Tomt
Yxlan, Norrtälje kommun
2 295 000 kr
2 730 m² tomt

I Stockholms norra skärgård, i rofylld miljö och med badrocksavstånd till klippbad, återfinns denna nyligen avstyckade fastighet på Yxlan. Här i Yxlö, som är en av ön äldsta byar, finns nu möjlighet för dig som vill förverkliga dina skärgårdsdrömmar att uppföra din nästa bostad på en tomt med utblick mot Furusundsleden. Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område. Förhandsbesked är beviljat för nybyggnad av enbostadshus. Bostadshus för permanentboende i 1,5 plan med BYA ca 160 kvm, gästhus med BYA ca 50 kvm samt dubbelgarage med förrådsmöjligheter. Förhandsbesked samt VA-utredning finner ni bland dokument. När man har byggt nytt så blir fastighetsägaren befriad från fastighetsavgift i 15 år. Fiber finns i området. Säljaren av fastigheten äger angränsade fastighet ned mot vattnet. Säljaren är ok med att ta bort träd nedan tomten för att möjliggöra god havsutsikt. Fastigheten ligger högt där solen strålar från soluppgång till solnedgång. Kuperad mark som ligger insynsskyddat pga av sin höga höjd mot grannar. Yxlan är en långsmal ö, ca 15 km lång och mäter ca 2 km på det bredaste stället. Naturen är omväxlande löv- och barrskog med branta stränder på västsidan. På nordöstra sidan finns ett fint bad där du ser ut mot det fria havet över Gräsköfjärden. På ön finns ca 300 permanentboende men sommartid ökar befolkningen markant. Bebyggelsen består av dels stora grosshandlarvillor med glasverandor och dels små röda stugor där lots- och tulltjänstemän bodde när farleden i Blidösund var pulsådern i yrkessjöfarten. På nordspetsen ligger det idylliska samhället Köpmanholm. Här finns, förutom färjeläget, en livsmedelsbutik "Köpmanholms lanthandel, grill och bar" samt Köpmanholms skola (f-6). Att ta sig kommunalt till Stockholm tar ca 1 h 30 min och till Norrtälje tar det ca 45 min. Välkommen till skärgården!

  • Premium

Visar alla 14