Malmöhus Mäklarna AB

Malmöhus Mäklarna AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Sahlens väg 1, Ljungskogen, Vellinge kommun

Sahlens väg 1

Villa
Ljungskogen, Vellinge kommun
Malmöhus Mäklarna AB
21 895 000 kr
227 + 49 m²
7 rum
2 974 m² tomt

SOM EN MODERN HYLLNING till de klassiska sommarvillorna i Ljungskogen reser sig denna ståtliga tvåplansvilla på populärt läge mitt i Ljungskogen. Ett omhändertaget välplanerat hem om ca 227 kvm fördelat på 7 rok varav 4 sovrum. På andra våningen finns tre sovrum, ett generöst allrum öppet upp i nock, två fräscha badrum, tvättstuga mm. De rymliga balkongerna ger en extra dimension åt huset. Uppvuxen tomt om 2974 kvm med skyddade uteplatser och vacker växtlighet med rhodendendrons, ljung, bambogräs mm. Friliggande dubbelgarage och stor uppställningsplats för ett antal bilar. Ljunghusen är även känd för sina fina vita badhytter och den vackra stranden. Golfbanan som tillhör Ljunghusens Golfklubb, är en av Sveriges äldsta och även känd som en av Europas 1 000 bästa golfbanor. Här får man köa länge för att bli medlem! Populära Ljungenskolan omfattar grundskola F-9, fritidshem och Vellinge kommuns grundsärskola. Det finns även förskola i området. VARMT VÄLKOMNA ATT BOKA VISNING!

Falsterbovägen 43, Höllviken, Vellinge kommun
  • Sön 28 apr kl 10:30
Falsterbovägen 43, Höllviken, Vellinge kommun, bild 2
Falsterbovägen 43, Höllviken, Vellinge kommun, bild 3

Falsterbovägen 43

Villa
Höllviken, Vellinge kommun
Malmöhus Mäklarna AB
6 995 000 kr
157 m²
9 rum
643 m² tomt

DOWNTOWN HÖLLVIKEN! BOSTAD ELLER VERKSAMHET? VALET ÄR ERT! Äntligen har vi äran att presentera ett av Höllvikens äldsta- och kanske bäst bevarade hus. Ett kärt landmärke på A-läge mitt i byn, Kvinnohälsan är känt för många. Denna mycket välvårdade, äldre byggnad från sent 1800-tal övertogs av nuvarande ägare 1994. Vid förvärvet totalrenoverades hela byggnaden för att fungera som läkarpraktik. Generellt i området där det ligger nyttjas husen som bostäder. Enligt detaljplanen är det faktiskt det primära användningsområdet även för denna byggnad. Här är det alltså bara fantasin som sätter gränserna. Genomgående är vita väggar, klinker på golv på bottenplan samt trägolv på ovanplan. Huset är idag disponerat över fem rum på bottenplan och två rum på ovanplan. Därutöver finns även reception och två väntrum, två toaletter och på ovanvåningen finns ett enklare kök. Det som många inte känner till är att det bakom huset finns en härlig trädgård med singel, gräsmatta, buskar och en förrådsbyggnad. En liten oas mitt i byn! Här finns parkeringsplatser för upp till fem bilar. Önskar du bo? Önskar du bedriva egen verksamhet? Önskar du både och? Det här är kanske möjligheternas tillfälle för just dig! Övrig info från Vellinge Kommun: Höllviken 8:23 har beteckningarna Bh Ö II/ det betyder endast bostad och där så prövas lämpligt handel. Vid en rivningsansökan prövas om byggnaderna bör bevaras eller inte. Ring Vellinge Kommun på 040-425000 för ytterligare frågor. Fastigheten är förbesiktigad!

  • Premium
Caritasgatan 23A, Bellevue Sjösida, Malmö kommun

Caritasgatan 23A

Villa
Bellevue Sjösida, Malmö kommun
Malmöhus Mäklarna AB
25 000 000 kr
287 + 94 m²
7 rum
1 418 m² tomt

VACKER SEKELSKIFTESROMANTIK ANNO 1902 Det är ett mycket välkomnande och ståtligt intryck som man får när man kör in på Caritasgatan 23 a på Bellevue Sjösida. Känslan som infinner sig när man kliver innanför smidesgrindarna till denna fastighet förstärks sen ytterligare vidare in till bostaden och ut genom trädgården. Denna sekelskiftespärla anno 1902 i vackert välbevarat skick på attraktiv adress bjuder på såväl historia som charm där mycket utav originaldetaljerna är bevarade. Alla ytor är generöst tilltagna med tre rum i fil, fantastiskt rymd och slående ljusinsläpp. Villan ståtar med en mängd tidsenliga attribut; fiskbensparkett, eleganta blyinfattade fönsterpartier och burspråk, sirliga pelare, takrosetter och stuckaturer för att nämna några. Köket är ljust och luftigt med goda arbetsytor och praktikaliteter. Trevliga dubbeldörrar som tar dig vidare ut mot den soliga stensatta terrassen, wow vilken trädgård! Ljuset följer en vidare upp till ovanvåningen via den smäckra trappan, vilket hantverk! En mysig och väldigt välplanerad ovanvåning för en barnfamilj. Här finns i dagsläget fyra sovrum (fem-sex om man önskar) och två väl tilltagna badrum. Förvaringen här är mycket god och bjuder på bland annat ordentligt med garderober och två väl tilltagna "walk-in-closets". Utomhusmiljön är en sann dröm som matchar sitt hus väl. Vacker privat tomt med bästa solläge och om hela 1418 kvm med fina planteringar och stenläggningar. Här finns ett härligt poolområde med både pool och spabad. Det här är precis lika vackert och välskött ute som inne. En parkliknande oas med stenlagda gångar, vackra rosenbuskar, hortensior och terrasser i olika nivåer varav en upphöjd stensatt uteplats som man når i direkt anslutning från köket. Stor uppfart med plats för ett antal bilar samt dubbelgarage.

Hedvägen 5, Höllviken, Vellinge kommun
Hedvägen 5, Höllviken, Vellinge kommun, bild 2
Hedvägen 5, Höllviken, Vellinge kommun, bild 3

Hedvägen 5

Villa
Höllviken, Vellinge kommun
Malmöhus Mäklarna AB
12 895 000 kr
175 + 38 m²
6 rum
1 392 m² tomt

STRANDNÄRA POOLVILLA SOM ANDAS HAV OCH STRAND! Varmt välkomna till denna härliga enplansvilla med alla rätt, bara 3 minuter från Kämpingestranden. Huset är ca 175 kvm och bjuder på mysigt kök, trevliga sällskapsutrymmen, fem sovrum samt helkaklat badrum och gästtoalett. Samspelet mellan de lugna och smakfulla materialvalen utmärker villan tillsammans med den välplanerade planlösningen. Trädgården om ca 1 392 kvm är ombonad med vacker grönska och flera uteplatser där trä och sten samsas. Här har man på ett fint sätt skapat en unik utemiljö med pool, 4 x 8 m och stort trädäck i bästa solläge. Addera därtill ett gästhus om ca 38 kvm avskilt placerat med egen uteplats. Det är välskött och klassiskt, en ren fröjd att ta över! Välkomna till ett komplett, fulländat boende på mysigt läge!

  • Premium
Rådjursvägen 76C, Ljunghusen, Vellinge kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00
Rådjursvägen 76C, Ljunghusen, Vellinge kommun, bild 2
Rådjursvägen 76C, Ljunghusen, Vellinge kommun, bild 3

Rådjursvägen 76C

Radhus
Ljunghusen, Vellinge kommun
Malmöhus Mäklarna AB
8 500 000 kr
128 + 7 m²
4 rum
448 m² tomt

DET STORA LILLA FANTASTISKA HUSET FÖR LIVSNJUTARE! Ett pedantiskt skött hus för familjen på lugnt läge på en återvändsgata ca 150 m från Ljunghusens kilometer långa stränder. Säljaren har bott i huset i 24 år och det känns välkomnande med en gång när man kliver in genom dörren. Med stor omsorg har man lyckats skapa ett öppet, ljust boende som inbjuder till avkoppling och umgänge. Trädgården som anlades 2016 är en skyddad oas med vacker varierad växtflora, läcker pool om 3*6 meter och fin påkostad uteplats i syd-väst med Timbertech komposit däck under markis. Söker du lugnet, fågelkvitter, tystnad och havet med underbara naturupplevelser och fina cykelvägar har du hittat rätt. HÄR DOFTAR MAN HAVET! Varmt välkomna till populära Rådjursvägen där vägen ger skäl för sitt namn!

  • Premium
Trulsibrunnvägen 43, Höllviken/Kanalgatorna, Vellinge kommun
Trulsibrunnvägen 43, Höllviken/Kanalgatorna, Vellinge kommun, bild 2
Trulsibrunnvägen 43, Höllviken/Kanalgatorna, Vellinge kommun, bild 3

Trulsibrunnvägen 43

Villa
Höllviken/Kanalgatorna, Vellinge kommun
Malmöhus Mäklarna AB
20 000 000 kr
232 + 107 m²
5 rum
1 483 m² tomt

TRENDIGT OCH TILLFREDSTÄLLANDE PÅ TRULSI! Äntligen är det kaxiga huset på Trulsibrunnvägen 43 till salu! Denna läckra, relativt nybyggda villa erbjuder en arkitektur med stark karaktär, snygga materialval och är belägen långt ner på attraktiv kanalgata med stor, genomgående tomt. Här bjuds man på ett modernt livsstilsboende med alla tänkbara bekvämligheter och lösningar för er med höga krav på såväl boendemiljön som på omgivningen. Dessutom tar det bara några minuter att promenera ner till stranden. Huset som byggdes 2012 är smakfullt inrett och har en genomtänkt men inte förutsägbar planlösning med genomgående ljusa klinkergolv, ljusa väggar och spotlights i tak. Nedanvåningen erbjuder härliga öppna sällskapsytor med kök och vardagsrum som samspelar fint. De stora skjutpartierna ger rymd och konstant närhet till den lockande utemiljön. Från tidig vår till sen höst nyttjar du med fördel uterummet som nås från vardagsrummet och som du på ett smidigt sätt kan öppna upp helt, likt ett modernt pooltak. Köket från HTH tar plats i den öppna ytan och är stilrent inrett med passande vitvaror. Här finns en underbar köksö som skänker matglädje med gott om plats för matlagning och barhäng. På bottenplan finns även en "master en suite"-avdelning med sovrum, ett stilrent badrum med bastu och en härlig walk-in-closet. Trappan leder upp till ytterligare ett allrum med utgång till en stor takterrass som lämnar plats åt ännu fler soliga kvällstimmar. Här finns även två stora sovrum och ett härligt badrum. Extra lyxigt är att det finns tre franska balkonger här uppe, utemiljön och naturen runt omkring gör sig ständigt påmind. Trädgården bjuder på både ett maffigt poolområde med både pool och jacuzzi. En privat oas med stensatta uteplatser och stor gräsmatta som man vidare når Ljungvägen från. Närheten till havet och otroliga Kämpingestranden är slående, vad mer finns det att önska?

  • Premium
  • Energieffektiv
Rektorsgatan 16, Trelleborg, Trelleborgs kommun
  • Budgivning pågår
Rektorsgatan 16, Trelleborg, Trelleborgs kommun, bild 2
Rektorsgatan 16, Trelleborg, Trelleborgs kommun, bild 3

Rektorsgatan 16

Villa
Trelleborg, Trelleborgs kommun
Malmöhus Mäklarna AB
4 250 000 kr
182 m²
5 rum
662 m² tomt

SMITTAS AV DET GLADA 70-TALET Året var 1978 och John Travolta och Olivia Newton-John toppade Sverigetopplistan med låten You're The One That I Want. Kanske var det den som dånade ur högtalarna när denna fina villa byggdes och satte glädje och trivsamhet i väggarna? För trivsamt är det verkligen, ett gott tecken på det är att fastigheten ägts av samma familj sedan huset byggdes. Här bor man "i ett” även om det inte är samma sak som att det inte finns plats för alla. De två välplanerade boendeplanen om hela 182 kvm är ett exempel på det. På entréplan finns de härliga sociala ytorna i form av ett rymligt kök med gott om förvaringsmöjligheter, plats för stort matbord samt utgång till uteplatsen i soligt västerläge. Vidare nås det generösa sällskapsrummet med plats för såväl soffgrupp som ytterligare matsalsmöblemang, här umgås man gärna tillsammans med många av sina vänner. På detta plan finns även ett stort sovrum, den rymliga hallen, badrum och groventré med tvättstuga. Husets ovanplan är minst sagt flexibelt och kan designas efter tycke, smak och behov. I dagsläget disponeras det över ett allrum och två stora sovrum - dessa två sovrum kan med enkelhet bli såväl tre som fyra om man önskar. Här uppe finns även ytterligare ett badrum samt utgång till stor balkong i västerläge. Lägg därtill en fullkomligt ljuvlig trädgård i både söder och väster med äppelträd, plommonträd, hallonbuskar, röda vinbärsbuskar, två uteplatser, ett uterum och plats för lek på gräsmatta. Nyrenoverat garage finns också, såklart! Om man gillar 70-talet kommer man gilla att det är läckert bevarat, det kan även vara en fin kontrast att modernisera med nytt kök och badrum. Oavsett så är huset en välkomnande och trygg plats på ett lugnt och skönt läge. Dessutom placerat på hörntomt i en återvändsgränd. Säljarna bekräftar att det har varit en fantastisk plats att låta barnen växa upp på, ett barnvänligt område med närhet till skola och grönområden. Och bra pendlingsavstånd till Malmö och Köpenhamn. Nu är det dags för en ny familj att få uppleva samma fina känsla. Varmt välkomna till Rektorsgatan 16 i Trelleborg!

  • Premium
Ljungvägen 2A, Höllviken/Kanalgatorna, Vellinge kommun
  • Budgivning pågår
  • Imorgon kl 12:00
Ljungvägen 2A, Höllviken/Kanalgatorna, Vellinge kommun, bild 2
Ljungvägen 2A, Höllviken/Kanalgatorna, Vellinge kommun, bild 3

Ljungvägen 2A

Villa
Höllviken/Kanalgatorna, Vellinge kommun
Malmöhus Mäklarna AB
9 500 000 kr
141 + 37 m²
4 rum
1 283 m² tomt

UNIKT LÄGE MED UNIKA MÖJLIGHETER Med direkt havsutsikt och enorm utvecklingspotential lämnas detta trevliga enplanshus med varm hand nu över till nästa ägare. Det unika här är att detaljplanen tillåter såväl parhus som fristående villa på tomten; det är helt klart spännande att tänka vad som ska få hända här härnäst. I den praktiska enplansvillan som står på fastigheten idag har en och samma familj bott sedan huset byggdes 1988 och det känns att man verkligen trivts här. Det är ett fint och praktiskt hus man bjuds på med tre sovrum, varav ett i separat master-avdelning, stort vardagsrum i vinkel, generöst kök, två badrum och ett integrerat garage. Lägg därtill en mysig trädgård i soligt söderläge med terrass för umgänge och grönytor för lek. Läget är även det unikt då man bor med direkt utsikt över havet och Öresundsbron. Vid Falsterbovägen, Höllvikens paradgata, erbjuds man utmärkta pendlingsmöjligheter till Malmö och Köpenhamn. Dessutom bor man här på gång- och cykelavstånd till butiker, restauranger och bibliotek. I andra änden av Ljungvägen nås vackra Kämpingestranden med sin vita sand och svalkande dopp. Varmt välkomna till Ljungvägen 2A!

  • Premium
Gibraltargatan 1C, MALMÖ LIVE, Malmö kommun

Gibraltargatan 1C

Lägenhet
MALMÖ LIVE, Malmö kommun
Malmöhus Mäklarna AB
5 295 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 4/5
3 361 kr/mån
68 323 kr/m²

GULDLÄGE MITT I CITY! Högt upp med utsikt över både grönskande park och stadens puls finner ni denna välplanerade och attraktiva bostad. På tredje våningen i det stilrena, vita huset precis invid Malmö Saluhall och Malmö Live kan vi presentera detta välplanerade hem med två sovrum och en tilltalande social del i öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här finns dessutom en rymlig, inglasad balkong i bästa västerläge där man mer än gärna njuter av sorl och vimmel i kvällssolen fram till småtimmarna. Känslan är ljus, modern och oerhört trivsam! Det generösa köket är stilrent i vitt från HTH och här finns matplats som rymmer upp till åtta personer. Dessutom är det nära anslutet med bostadens vardagsrum där man har plats för soffgrupp och övrigt häng. De båda sovrummen är praktiskt placerade i varsin ände med kök och allrum - bostadens hjärta - i mitten. Badrummet är helkaklat och här finns såklart tvättmöjligheter med tvätt- och torktumlare. I föreningen finns en välplanerad och arkitektritad innergård med vacker grönska och sittplatser. Men kronan på verket är ändå den i fastigheten gemensamma takterrassan som nyligen renoverats med ny trall och med ett tillhörande rum med kök och matmöblemang. Varför inte ta de två trapporna upp och njuta i en solstol en eftermiddag efter jobbet, eller så bokar ni den för sommarens festligheter och bjuder in era vänner. Svårslaget läge för middag och fest med ljuvlig utsikt över kanalen, takåsar, Turning Torso och havet, l y x ! Läget är oslagbart med det bästa av Malmös utbud precis runt knuten. Närhet till kulturliv, butiker, restauranger och cityliv och samtidigt till Slottsparken, Stadsbiblioteket och dess fina grönområden. Det är svårt att inte bli förförd av det ena eller det andra och det är kombinationen av allt som gör det så unikt. Det här ett riktigt guldläge som sällan erbjuds, här blir drömmen om citylivet sann! Varmt välkomna till Gibaltargatan 1C!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Majnyckelvägen 33, Gislövs läge, Trelleborgs kommun
  • Imorgon kl 11:30
Majnyckelvägen 33, Gislövs läge, Trelleborgs kommun, bild 2
Majnyckelvägen 33, Gislövs läge, Trelleborgs kommun, bild 3

Majnyckelvägen 33

Villa
Gislövs läge, Trelleborgs kommun
Malmöhus Mäklarna AB
6 795 000 kr
175 m²
6 rum
750 m² tomt

LEV LIVET LITE GRÖNARE här på Majnyckelvägen 33 i Gislövs läge. Här bjuds det nämligen på energieffektiv SOLCELLSANLÄGGNING och en mysig utemiljö med både pool och bastuanläggning för att maximera njutet. Redan vid första anblick känner man sig hemma precis här på denna attraktiva hörntomt. Här möts vi av ett vackert, tilltalande, vitt stenhus med två rejäla uppställningsplatser för flertalet bilar och ett bekvämt garage. När vi dessutom tar steget in i huset fortsätter den hemtrevliga känslan och ett välplanerat hus presenterar sig. Ett oerhört varmt och välkomnande hem med trivsam planlösning. Utmärkande för detta hus från 2007 i 1,5-plan är samspelet mellan de smakfulla materialvalen, den välplanerade planlösningen med stora härliga ytor och att man på ett så trevligt sätt skapat en trivsam utemiljö. Tack vare de vackra fönstersättningarna är indoor-outdoor-känslan påtaglig och här är man alldeles privat i sin egna oas. Vardagsrummet stoltserar med grym takhöjd och härligt ljusinsläpp med öppet upp i nock. Vardagsrummet tillsammans med det sociala öppna köket i anslutning till matplatsen blir på ett mycket naturligt sätt bostadens hjärta. Utöver de härliga sällskapsytorna har huset så mycket som 3-4 sovrum och rymmer med lätthet den stora familjen och har även gott om plats för de som vill ha arbetsyta hemma. Trädgården är solig och bjuder på både gräsmatta, blomsteräng, pool med pooldäck, fristående bastu med vedkamin samt flertalet härliga uteplatser i olika väderstreck. Helt klart ett av de bästa lägena i området då man i denna privata oas är helt insynsskyddad och dessutom ligger man fritt på hörnan. Sydkustens gamla fiskeläge Gislövs läge är en mycket populär bostadsort. Området består till största del av villor och är ett attraktivt ställe att bo på för både vuxna och barn. Placeringen är god med direkt närhet till Trelleborg och endast en knapp halvtimme från Malmö och Lund. Även Köpenhamn och kontinenten är inom bekvämt avstånd. Området bjuder på natursköna omgivningar och i Gislövs Hamn med trevlig gästhamn finns kiosk och café under sommartid. För barnfamiljer finns Serresjöskolan (F-6) strax intill och spelar man golf finns Beddinge GK på 15 minuters avstånd. Söker ni trygg bullerbykänsla i mysiga kvarter och vill ni samtidigt bo på bekvämt avstånd till Trelleborg, Höllviken, Malmö och Köpenhamn så har ni hittat hem. Detta är kort och gott ett riktigt drömhem som har allt man kan önska sig. Hjärtligt välkomma på visning!

  • Premium
Östergatan 1, Drottningtorget, Malmö kommun
Östergatan 1, Drottningtorget, Malmö kommun, bild 2
Östergatan 1, Drottningtorget, Malmö kommun, bild 3

Östergatan 1

Lägenhet
Drottningtorget, Malmö kommun
Malmöhus Mäklarna AB
16 895 000 kr
328 m²
6 rum
vån 1/5
14 700 kr/mån
51 509 kr/m²

ANTIKT VINTAGE OCH MODERNT PÅ ÖSTERGATAN ! Jugend, Art Nouveau , Liberty .. "Kärt barn från sekelskiftet har många namn" Låt er bli förälskade i denna genomgående spektakulära våning utformad i Jugendstil med fantastiska och välbevarade detaljer belägen i ett av Malmös mest historiska kvarter. Byggnaden (Miljonpalatset) uppfördes 1907 och fick sitt smeknamn på grund av den för tiden sanslösa byggkostnaden på över en miljon kronor. Våningen som dessutom är belägen på en hörna ståtar med tidsenliga attribut som fiskbensparkett, stuckaturer och takrosetter och har nyligen genomgått en genomgående omfattande renovering både tekniskt och interiört. Alla ytor är generöst tilltagna med fantastisk rymd, ljus och takhöjd (3,40) och har en boarea om hela 328 kvm fördelat på 6 rok med bl a två kaklade badrum och en gästtoalett. De fem stora salongerna i fil vetter ut mot Östergatan och Bagersgatan och inbjuder till trevliga sociala sammankomster och avskildhet om så önskas. Rummen skiljs av med karaktäristiska pardörrar. Ljuset flödar in via de väl tilltagna fönsterpartierna och burspråken som har munblåsta originalglas, dekorativa blyinfattningar och nya fönsterbeslag. Det platsbyggda nya köket från Quesarum med matplats är en dröm för alla matlagningsentusiaster som noga planerats med smakfulla tidstypiska snickeridetaljer och etablerade varumärken. Med varsam hand har man bevarat våningens ursprung och starka karaktär till ett toppmodernt boende med alla bekvämligheter. Östergatan 1 ligger på ett kulturstrakt läge vid Drottningtorget som erbjuder vackra pampiga byggnader med rikt restaurangliv, affärer, och optimala pendlingsmöjligheter från Centralstationen som ligger några minuter bort. VARMT VÄLKOMNA TILL EN VÅNING SOM BERÖR OCH FÖRFÖR

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Månstigen 31, Ljungskogen, Vellinge kommun
Månstigen 31, Ljungskogen, Vellinge kommun, bild 2
Månstigen 31, Ljungskogen, Vellinge kommun, bild 3

Månstigen 31

Villa
Ljungskogen, Vellinge kommun
Malmöhus Mäklarna AB
18 495 000 kr
185 + 61 m²
6 rum
2 552 m² tomt

INBÄDDAD BLAND LJUNG OCH TALL I LJUNGSKOGEN! Vackert inbäddad bland ljung och tall ligger denna enplansvilla med alla tänkbara bekvämligheter på ett lugnt och ostört läge. Villan har uppdaterats genom åren och den nuvarande ägaren har under 2023 utfört invändiga renoveringar med noga utvalda materialval. Ett varmt och ljust hem med härliga sällskapsytor, ett inbjudande kök för matentusiasten och fem fina sovrum. Villan har också flera badrum, en rymlig tvättstuga och ett välanvänt uterum. Disponeringen i villan om ca 185 kvm är öppen, inbjudande och praktisk. Den ljusa skogstomten om ca 2 552 kvm ligger i bästa läge och den fina utemiljön är tillgänglig från flera rum. I de vackra planteringarna samsas ljung, rhodendendrons och tall med gräsmatta - perfekt för umgänge och trevligheter. Addera därtill ett gästhus optimalt för gäster eller tonårsbarn som vill rå om sig själva. Ett hem att flytta rakt in i, redo att välkomna nya ägare som vill uppleva och leva i vackra Ljunghusen. Området är lugnt och skyddat nära golfbana och kritvita stränder. Varmt välkomna till Månstigen 31!

  • Premium
Västra Falkvägen 5, Ljungskogen, Vellinge kommun
Västra Falkvägen 5, Ljungskogen, Vellinge kommun, bild 2
Västra Falkvägen 5, Ljungskogen, Vellinge kommun, bild 3

Västra Falkvägen 5

Villa
Ljungskogen, Vellinge kommun
Malmöhus Mäklarna AB
16 800 000 kr
178 + 25 m²
6 rum
2 591 m² tomt

EN YTTERST VÄLSKÖTT ENPLANSVILLA! En villa om 178 kvm som lämpar sig lika bra för barnfamiljen som för det enskilda paret. Ett underbart socialt vardagsrum att umgås i med vackra burspråk och fint ljusflöde integrerat med köket. Avskild sovrumsavdelning med fyra sovrum och ett tv rum. Trädgården om 2591 kvm är en dröm, pedantisk skött med både automatisk bevattning och robotgräsklippare, stenlagd terrass om ca 100 kvm, delvis under tak med öppen spis. Läget är perfekt, lika nära Ljunghusens golfbana, sköna havsbad som till Ljungenskolan. Utmärkta kommunikationer till Malmö och Köpenhamn.

  • Premium
Videholms Allé 1B, Höllviken, Vellinge kommun
  • Budgivning pågår

Videholms Allé 1B

Lägenhet
Höllviken, Vellinge kommun
Malmöhus Mäklarna AB
5 500 000 kr
82,5 m²
3 rum
vån 5/5
7 165 kr/mån
66 667 kr/m²

HÖGST UPP MITT I BYN MED HAVSUTSIKT Högt upp i det blå erbjuds en av Höllvikens mest unika våningar om 82,5 kvm med spännande arkitektur med ljuvlig havsutsikt och fantastisk vy över Höllviken. Denna fräcka bostad är i sitt original en trerummare men disponeras idag över två rum och kök. Önskar man två sovrum kan man enkelt lösa detta genom att igen sätta upp en vägg. På Höllvikens absoluta toppläge bor man privat och ostört högst upp i huset på våning 5 av 5 och här råder lugnet. Ljuvlig panoramautsikt och den inbjudande terrassen om ca 40 kvm har solchans hela dagen. Tilltalande planlösning med slående ljusinsläpp med hjälp av de många fönstersättningarna från golv till tak. Mysigt kök med matplats, härligt allrum och praktiskt sovrum. Addera därtill ett helkaklat snyggt badrum som även inrymmer tvättmaskin och torktumlare, vilken lyx! Ett högklassigt boende mitt i centrala Höllviken. Varmt välkommen till Videholms Allé 1B, måste upplevas på plats!!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Grythundsvägen 9, Böste Ängar, Trelleborgs kommun
Grythundsvägen 9, Böste Ängar, Trelleborgs kommun, bild 2
Grythundsvägen 9, Böste Ängar, Trelleborgs kommun, bild 3

Grythundsvägen 9

Villa
Böste Ängar, Trelleborgs kommun
Malmöhus Mäklarna AB
16 500 000 kr
339 + 34 m²
5 rum
3 150 m² tomt

OSLAGBART I STEN MED HAVET SOM GRANNE ! Två unika strandfastigheter om totalt 3 150 kvm. Den arkitektritade villan om 339 kvm stoltserar med en rymd utöver det vanliga med högt ryggåstak och fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och flera terrassdörrar ut mot havet. Materialvalen är sammanhängande och genomgående såsom vackert gotländskt kalkstensgolv och putsade vita väggar. Den generösa sällskapsytan rymmer släkt och vänner. Stort härligt kök smakfullt inrett med gjuten bänkskiva i betong och maskiner infällda i väggen, genomtänka detaljer som gör skillnad. Tre välplanerade, ljusa sovrum, samtliga med klädkammare. En trappa upp finns ett rum att nyttja som allrum eller sovrum, även här med vidunderlig utsikt. Planlösningen är genomtänkt och otroligt spännande. Fastigheten framför är obebyggd och strandskyddad vilket gör att trädgården mynnar ut i en naturtomt och vidare ut i strand och hav. Läget och utsikten blir knappast bättre! Nästan så man kan doppa tårna i havet från tomten. Här får man det bästa av två världar - lugnet och avskildheten och samtidigt tillgängligheten och närheten till allt man behöver! Det vilar ett tryggt lugn över detta vackra hem, en plats att landa och andas, som bör upplevas på plats. Varmt välkomna till Böste Ängar och Grythundsvägen 9 & 11!

  • Premium
Rangången 6, Vellinge Kommun, Vellinge kommun

Rangången 6

Villa
Vellinge Kommun, Vellinge kommun
Malmöhus Mäklarna AB
4 695 000 kr
111 m²
4 rum
369 m² tomt

NÄR ENPLAN ÄR BÄST Varmt välkomna till denna praktiska enplansvilla på Rangången i Vellinge. Ett hus som är attraktivt på så många sätt – läget, storleken, tomten. Huset är ca 111 kvm stort och ligger på ett skyddat och lugnt läge, perfekt för familjen, för paret eller för den ensamstående. Här känns det väl att man har trivts, det är en mycket hemtrevlig känsla som infinner sig när man kliver in genom dörren. Planlösningen är tilltalande och de sociala ytorna är samlade.. Här är nämligen det renoverade köket, det rymliga allrummet med öppen spis och uterummet tätt sammanhängande. Disponeringen är semiöppen men ändå avskild, precis som man önskar ha det. I den andra delen av huset finns de tre generösa sovrummen samlade tillsammans med det stora av de två badrummen. Vidare ut från uterummet når man den insynsskyddade och privata trädgården som under sommartid blir ett stort extra rum där man gärna njuter tillsammans med vänner och familj. Här finns olika uteplatser, gräsmatta för lek och den är avgränsad gentemot grannarna med staket och häckar. Förvaringen är god och till huset hör ett fristående förråd samt garage i gemensam garagelänga. Området är populärt, nära skolor, serviceutbud och grönområden. Ett oerhört trivsamt hem som renoverats med varsam hand och som är redo att ta emot sin nästa ägare. Varmt välkomna på visning!

Fridhemsvägen 1, Fridhem, Malmö kommun
Fridhemsvägen 1, Fridhem, Malmö kommun, bild 2
Fridhemsvägen 1, Fridhem, Malmö kommun, bild 3

Fridhemsvägen 1

Villa
Fridhem, Malmö kommun
Malmöhus Mäklarna AB
35 000 000 kr
329 + 213 m²
12 rum
1 814 m² tomt

RENÄSSANS FÖR ERIK BUNCH Varmt välkomna att bli hänförda och imponerade av ett drömboende där det ställts höga krav med ett resultat som överträffar både interiört och exteriört. Med vacker hand och sinne för detaljer skapade arkitekten Erik Bunch denna pampiga villa med inspiration från svenska 1700-tals gårdar som avspeglar rokokostilen. Idag har villan moderniserats och renoverats till ett toppmodernt boende för familjen utan att göra avkall på vare sig kvalitet eller stil. Färg och tapetval har noga valts genom inredningsarkitekt, specialgjorda fönster via snickeribolag har ersatt en del äldre fönster, nya enhetliga strömbrytare i porslin och bakelit. Huset sticker ut med sina välbevarade detaljer såsom trappan mot ovanvåning, stuckaturer, fiskbens parkett mm. Det platsbyggda finsnickrade köket från Åraslövs Snickeri är en dröm både att se på och arbeta i, noga planerat med etablerade varumärken. Garage med plats för två bilar, två ladd boxar för el bilar och stor uppställningsplats för ytterligare bilar. Hjärtligt välkomna att skapa nya minnen och bli hänförda av en sann tjugotals dröm på toppläge, där ljuset och utsikten mot Öresund är oslagbart.

  • Premium
Ljungsätersvägen 12A, Ljunghusen, Vellinge kommun

Ljungsätersvägen 12A

Villa
Ljunghusen, Vellinge kommun
Malmöhus Mäklarna AB
10 750 000 kr
124 m²
7 rum
1 009 m² tomt

EN SANN LJUNGHUSENDRÖM! Med ett idylliskt läge i hjärtat av Ljunghusen ligger denna romantiska 20-tals villa som fullständigt badar i charm. Huset är beläget i en lummig trädgård och med en stillsam utsikt över områdets lugna villakvarter. Huset byggdes 1925 och har varsamt bevarats med mycket känsla både vad gäller huset och omgivningen. Boytan om 124 kvm är fördelad över 1,5-plan med mysigt kök, trivsamma sällskapsrum, badrum med tvättmöjligheter och fyra sovrum. Husets genomgick en totalrenovering under åren 2021-2023 och resultatet har blivit ett komplett hus i perfekt, smakfull kontrast mellan den äldre charmen och moderna bekvämligheter. Attraheras du av romantik och tradition är det denna ljuvliga villa du väntat på. Här får du välbevarad charm och tidstypiska detaljer i uppdaterad tappning såsom takbjälkar, vackra trägolv, glasveranda och pärlspont från golv till tak… här är allt på plats! För de som är extra intresserade av byggnation och historia har huset dessutom nominerats av Ljungens villaägarförening till 2024 års “Bevarandepris för god byggnadsvård. Tomten är 1 009 kvadratmeter och sträcker sig på ett trevligt vis runt huset. Stämningen i trädgården är magisk med vackra syrénbuskar och tallar som bidrar till en omfamnande och lummig känsla. På det nya trädäcket ges gott om plats för att inreda för både loungemöbler och solstolar - detta är en sann idyll där man gärna tillbringar rofyllda stunder. Addera därtill en gäststuga om ca 18 kvm avskilt placerat med egen uteplats. Här finns sovrum, kitchenette och badrum med bastu och är helt perfekt för långväga gäster eller tonårsbarn som vill rå om sig själva!” Läget på Ljungsätersvägen är optimalt, någonstans i mitten med närhet till både kommunikationer och service samt till den välkända vita sandstranden som Ljunghusen är så känd för. Denna lilla pärla letar nu efter sin nästkommande ägare - varmt välkomna till Ljungsätersvägen 12A!

Långgårdsgatan 1, Gamla Väster, Malmö kommun
  • Sön 5 maj kl 10:30

Långgårdsgatan 1

Lägenhet
Gamla Väster, Malmö kommun
Malmöhus Mäklarna AB
4 495 000 kr
87 m²
3 rum
vån 3
6 250 kr/mån
51 667 kr/m²

Vem drömmer inte om att bo mitt i smeten på eftertraktade Långgårdsgatan. Här har du allt du behöver bara en kort promenad bort men fortfarande beläget på ett lugnt inbäddat läge på populära Gamla Väster. Här finns det bästa restaurangliv som Malmö kan erbjuda, trendiga inredningsbutiker, mysiga caféer, festligt uteliv och bra shopping. Dessutom är närheten till vackra grönområden, parker och promenadstråk slående. För den som pendlar har du behagligt gångavstånd till tåget och älskar du världsstaden Köpenhamn är du där på ett nafs! Bostaden passar dig som värdesätter din tid för just här behöver du inte göra något alls. Allt är väldigt genomtänkt och fint renoverat i genomgående enhetlig skandinavisk stil. Påkostade materialval som ger bostaden en lyxig känsla och planlösningen är praktisk och genomtänkt. Hallen är inbjudande och rymlig och här har man fått till bra platsbyggd förvaring. Från hallen når vi även både gäst-wc och det stora badrummet. Vidare in bjuds det på ett härligt kök i öppen planlösning mot vardagsrummet vilket gör lägenheten väldigt social. Givetvis finns här plats med både rejält matbord och generös soffa. Snygg genomgående enstavsparkett och stort bekvämt badrum med lyxig känsla, fullt utrustad med tvättfaciliteter såklart. De båda sovrummen är rejäla och bjuder på bra förvaringsmöjligheter med garderober, ja ni hör, här har vi precis allt och lite till! Varmt välkomna till citylivet och Långgårdsgatan 1.

  • Plus
  • Hiss
Falsterbovägen 85, Höllviken, Vellinge kommun

Falsterbovägen 85

Övrigt
Höllviken, Vellinge kommun
Malmöhus Mäklarna AB
14 895 000 kr
387 m²
772 m² tomt

FÄRGSTARKT LÄGE! Vår välbesökta och omtyckta färghandeln i hjärtat av Höllviken är nu till salu. Mitt på Höllvikens paradgata bland alla butiker, cafér och restauranger ligger vårt kära landmärke Färghandeln. Under flera år, så långt vi kan minnas har vi handlat färg och andra hemma och trädgårdsatteraljer precis här. Möjligheter för oss "hemmafixare" att förverkliga våra små drömmar och nu även större möjligheter för kanske dig att förverkliga din dröm med din verksamhet, eller varför inte spinna vidare på nuvarande koncept. Ja...läge läge läge och här har du alla förutsättningar med hjälp av det attraktiva läget att locka kunderna! Affärslokalen har en yta på hela 280 kvm och har dessutom praktiskt nog en komplett bostad med egen separat ingång om 107 kvm på ovanvåningen, vilket bidrar till fler användningsområden för just denna del. Därutöver separat kontor/lunchrum och ett generöst förråd som i dagsläget även agerar lager. Bostadens kvadrat är fördelat på två allrum, två sovrum, kök och badrum. Det stora vardagsrummet har en panoramautsikt över hela byn, dvs stenkoll på läget! Här finns även en inglasad terrass med havsutsikt! Dessutom finns ytterligare ytor att disponera på vinden. Entreprenörer!! Detta kan inte bli fel! Varmt välkomna till en PALETT FULL AV MÖJLIGHETER! Övrig info från Vellinge Kommun: Höllviken 7:56 har beteckningarna Hb II n/ det går att läsa i bestämmelserna att detta betyder endast handel och så prövas lämpligt bostad. Vid en rivningsansökan prövas om byggnaderna bör bevaras eller inte. Ring Vellinge Kommun på 040-425000 för ytterligare frågor.

Gislövs strandväg 63, Gislövs läge, Trelleborgs kommun

Gislövs strandväg 63

Villa
Gislövs läge, Trelleborgs kommun
Malmöhus Mäklarna AB
6 800 000 kr
224 + 84 m²
7 rum
794 m² tomt

HÄR BLIR DRÖMMEN VERKLIGHET! Med stolthet kan vi nu äntligen presentera denna fantastiska 1,5-plans villa i Gislövs läge som är precis lika trivsam och charmig som man förväntar sig vid första anblick. Den vitputsade fasaden tillsammans med de röda fönstren, det svarta plåttaket och den välskötta trädgården är en sann fröjd för ögat. Här bjuds vi på välbevarad charm och tidstypiska detaljer i en uppdaterad tappning. Historien berättar faktiskt att detta hus, med byggnadsår 1909, varit ett missionshus fram till 1970-talet och både takhöjd, rymd och de generösa, höga fönstersättningarna med fantastiskt ljusinsläpp gör det sannerligen unikt. Planlösningen är tilltalande och praktisk och bottenvåningen erbjuder idag en välkomnade hall, mysigt lantkök, trevlig sällskapsavdelning med öppen spis, två sovrum, badrum samt tvättstuga. På ovanvåningen finns ett stort härligt vardagsrum, sovrum och toalett. Önskar man fler sovrum är planlösningen flexibel, här finns det möjlighet att sätta sin egen prägel. Boarean är på totalt ca 224 kvm varav 45 kvadratmeter idag disponeras som ett fullutrustat gästboende med separat kök, badrum, sovrum och allrum. Användningsområdena är många! Man kan använda det som en förlängd del av huset, eller varför inte använda det som tonårsavdelning, som separat gästavdelning för vänner och bekanta som kommer på besök eller till uthyrning på kort- eller långtid. Nuvarande ägare har senast haft gästboendet uthyrt på korttid, vilket är en otrolig intäktsmöjlighet. Utemiljön är noga planerad in i minsta detalj och här har inget lämnats åt slumpen. Här finns en ny påkostad jacuzzi, utedusch med varmvatten, smakfull pergola med stor terrass, utedusch, välskött gräsmatta och ett fint uterum. Sydkustens gamla fiskeläge Gislövs läge är en mycket populär bostadsort. Området består till största del av villor och är ett attraktivt ställe att bo på för både vuxna och barn. Placeringen är god med direkt närhet till Trelleborg och endast en knapp halvtimme från Malmö och Lund. Även Köpenhamn och kontinenten är inom bekvämt avstånd. Området bjuder på natursköna omgivningar och i Gislövs Hamn med trevlig gästhamn finns kiosk och café under sommartid. För barnfamiljer finns Serresjöskolan (F-6) och spelar man golf finns Beddinge GK på 15 minuters avstånd. Detta är ett sannerligen charmigt hem i lantlig och romantisk stil fast i modernt format. Varmt välkomna att uppleva det själv på plats!

Kråkbärsvägen 8, Ljungskogen, Vellinge kommun

Kråkbärsvägen 8

Villa
Ljungskogen, Vellinge kommun
Malmöhus Mäklarna AB
19 800 000 kr
200 + 8 m²
6 rum
2 488 m² tomt

ETT CHARMERANDE ÄLSKAT TIMMERHUS som bygger på en tusenårig tradition. Synliga takbjälkar, vitlaserat brädgolv, öppet upp i nock, spröjsade fönster och en underbar skogstomt är vad man möts av på underbara Kråkbärsvägen 8 i Ljunghusen. Påkostad interiör med bl a nyare kök (2018) från Sie Matic med maskinpark från Gaggenau. För övrigt präglas huset av öppenhet och trivsamhet och inbjuder till samkväm med gott om plats att samla familj och vänner i. Privat sovrumsavdelning med tre sovrum samt sep gästavdelning med egen igång och bad, perfekt för gäster, tonårsbarn eller föräldraavdelning. Läget är magiskt, några 100 meter till både Ljunghusens golfklubb och till sköna havsbad. VÄLKOMNA ATT BLI FÖRÄLSKADE

Hästängsvägen 10, Höllviken, Vellinge kommun

Hästängsvägen 10

Lägenhet
Höllviken, Vellinge kommun
Malmöhus Mäklarna AB
3 975 000 kr
76 m²
3 rum
vån 2/3
6 223 kr/mån
52 303 kr/m²

INFLYTTNINGSKLAR OCH NYMÅLAD PRIVAT VÅNING! I hus 2 på våning 1(en trappa upp) erbjuds denna nymålade och välplanerade 3:a om 76 kvm med balkong i söderläge. Ett unikt nyproducerat boende centralt i Höllviken ut mot Öresund med minimalistisk skandinavisk stil med väl genomtänkta gedigna materialval med hög kvalitet. Smakfullt kök från Vedum med extra påkostade tillval som bänkskiva i natursten och induktionshäll. Kaklat badrum med dusch och tvättmöjligheter, även här med extra tillval som rund takdusch - Tapwell. Till våningen finns ett eget förråd, föreningen har även en gemensam övernattningslägenhet som går att boka. Parkeringsplats finns att hyra. Läget är perfekt med bekvämt gångavstånd till matbutiker, restauranger, bagerier, caféer och busstation för dig som pendlar. VÄLKOMNA TILL STRANDHUSEN

  • Balkong
  • Hiss
Köpenhamnsvägen 118, Bellevue Sjösida, Malmö kommun

Köpenhamnsvägen 118

Radhus
Bellevue Sjösida, Malmö kommun
Malmöhus Mäklarna AB
9 400 000 kr
202 + 3 m²
8 rum
211 m² tomt

EN KLASSIKER MED SKÖN VY MOT HAVET! Välkommen till detta välskötta och inbjudande radhus i tre plan med trädgård i soligt söder/västerläge! I lugna och familjära kvarter erbjuds nu detta friköpta radhus till försäljning och möjlighet för nästa familj att göra till sitt hem. Utsikten mot Öresund och Köpenhamn ger en oslagbar känsla av välbefinnande - här är det enkelt att leva och njuta. Ett lättskött boende som ger tid över för annat! Planlösningen är mycket funktionell med allrum, kök med matsal, badrum med bastu samt tvättstuga på entréplan, två sovrum, badrum och generöst vardagsrum på mellanplan samt ytterligare två sovrum och ett allrum på översta plan. Trädgården är skyddad och erbjuder tack vare sitt perfekta läge många soltimmar att njuta av. Här erbjuds en genomtänkt alldeles lagom utemiljö med ståtlig grönska som tillsammans med olika uteplatser ger en trivsam och ombonad känsla. Här samsas svajande bambu, fina träd med grönskande buskar vilket gör detta till en plats där man garanterat kommer spendera mycket tid på. Utöver detta finns även förråd på tomten, garage samt uppställningsplats för bilar i området. Här bor man på lugn gata i gröna omgivningar och med närhet till city, goda kommunikationer, Hylliekrokens golfanläggning, Limhamnsfältet samt Ribersborgsstranden och havet. Dessutom finns bra och moderna matbutiker i närområdet. Ta chansen och förverkliga drömmen – varmt välkomna till Köpenhamnsvägen 118!

Hans Levins väg 25, Höllviken, Vellinge kommun
Hans Levins väg 25, Höllviken, Vellinge kommun, bild 2
Hans Levins väg 25, Höllviken, Vellinge kommun, bild 3

Hans Levins väg 25

Villa
Höllviken, Vellinge kommun
Malmöhus Mäklarna AB
14 895 000 kr
215 + 30 m²
6 rum
1 035 m² tomt

KÄRLEK VID FÖRSTA ÖGONKASTET Känslan av kust, vita stränder och hav genomsyrar villan! Läget är OSLAGBART! Några 100 meter och du befinner dig på den bländande vita kilometerlånga Kämpingestranden. Att det är ett älskat, genomtänkt och omsorgsfullt omhändertaget hus råder inga tvivel om, det känns redan så fort man stiger in i huset. Boarea om ca 215 kvm fördelat på 6 rok varav 4 sovrum. Garage och förråd om ca 30 kvm. Välplanerat med bl a rymligt vardagsrum i vinkel med spröjsade fönster och vitpigmenterat oljat enstavs trägolv (lagt 2022 ) Det lantliga köket från "Kungsäter exklusive" skapar den rätta charmiga känslan, allt är platsbyggt och anpassat efter rummet på bästa sätt med alla moderniteter för matlagningsentusiasten. Access till det nylagda trädäcket i väster. Ovanvåningen erbjuder ett gemensamt allrum med stora takfönster, tre sovrum samt ett fräscht kaklat badrum! "VARMT VÄLKOMNA TILL KÄMPINGE BEACH HOUSE"

  • Premium

Visar 1 - 25 av 29