Svenska Mäklarhuset Johanneshov

Svenska Mäklarhuset Johanneshov

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Lidköpingsvägen 39, Hammarbyhöjden, Johanneshov, Stockholms kommun

Lidköpingsvägen 39

Lägenhet
Hammarbyhöjden, Johanneshov, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Johanneshov
3 150 000 kr
49 m²
3 rum
vån 1/3
4 334 kr/mån
64 286 kr/m²

En lägenhet på 48 kvadratmeter med extra allt! Balkong i ett trevligt västerläge som erbjuder en trevlig och ljus atmosfär. En bostad i toppskick med renoverat kök, helkaklat badrum, trevligt golv, ljusinsläpp i två väderstreck och sedan är det dessutom en gavellägenhet. Lidköpingsvägen 39 ligger ett par minuters gångavstånd till Hammarbyhöjdens T-bana som tar dig till Skanstull på 5 minuter. En kort promenad till Nackareservatet med fantastiska elljusspår, badplatser samt utegym. Det finns flertalet mysiga restauranger och caféer att besöka i närområdet. Detta är ett hem för den som ställer höga krav på sitt boende. Föreningen har lummiga innergårdar och det finns möjlighet att hyra deras lokal för tillställningar och sammankomster. En utmärkt möjlighet att få bosätta sig med direkt närhet till service, natur och kommunikationer. Helt klart ett hem att trivas i!

  • Balkong
Forsskålsgatan 13C, Hammarbyhöjden, Johanneshov, Stockholms kommun
  • Sön 21 apr kl 11:30
Forsskålsgatan 13C, Hammarbyhöjden, Johanneshov, Stockholms kommun, bild 2
Forsskålsgatan 13C, Hammarbyhöjden, Johanneshov, Stockholms kommun, bild 3

Forsskålsgatan 13C

Lägenhet
Hammarbyhöjden, Johanneshov, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Johanneshov
2 795 000 kr
47 m²
2 rum
5 477 kr/mån
59 468 kr/m²

Välkommen till en unik bostad i hjärtat av söder om söder med påtaglig radhuskänsla i lummig grönskande miljö. Med promenadavstånd från Hammarbyhöjden, Södermalm och alldeles invid Hammarby Sjöstad finner ni denna optimalt planerade 2:a om 47 kvm med en väl tilltagen uteplats som under de varma månaderna utgör en förlängning av bostaden. Umgås med vänner och familj i stora sällskap till härliga grillkvällar i lugnt och privat läge vid återvändsgata. Hela lägenheten uppfördes 2010/11 och är i mycket gott skick med social öppen planlösning, modernt kök & badrum samt fräscha ytskikt. Genomgående golvvärme i lägenheten och alla bekvämligheter som tvättmaskin, torktumlare samt diskmaskin. Sammantaget ett boende i toppklass som borgar för hög trivselfaktor. Något som är alldeles extra är att denna förening tillåter sina medlemmar att hyra ut sin bostad både på kort (airbnb) och längre tid. Detta är helt klart ett hem att trivas i. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Lidköpingsvägen 8, Hammarbyhöjden, Johanneshov, Stockholms kommun
  • Borttagen före visning

Lidköpingsvägen 8

Lägenhet
Hammarbyhöjden, Johanneshov, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Johanneshov
2 795 000 kr
51 m²
2 rum
vån -1/3
3 248 kr/mån
54 804 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Thunbergsgatan 26, Skärmarbrink / Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Thunbergsgatan 26, Skärmarbrink / Hammarbyhöjden, Stockholms kommun, bild 2
Thunbergsgatan 26, Skärmarbrink / Hammarbyhöjden, Stockholms kommun, bild 3

Thunbergsgatan 26

Lägenhet
Skärmarbrink / Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Johanneshov
2 795 000 kr
41 m²
2 rum
vån 3/3
4 270 kr/mån
68 171 kr/m²

Välkommen till Thunbergsgatan 26. En charmig 2:a med öppen planlösning högst upp i huset. Den erbjuder en rymlig och fin balkong i sydvästläge med vacker utsikt. Föreningen är välskött och erbjuder gemensamma ytor som bland annat en härlig trädgård med grillplats och en relaxavdelning med bastu. Bostaden är belägen nära tunnelbanan men också naturen för den som vill ha stadspuls men ändå vara nära grönområden. Thunbergsgatan ligger ett par minuter från Skärmarbrink och Hammarbyhöjdens tunnelbana som tar dig till Skanstull på ca 5 minuter. I närheten av lägenheten väntar även Nackareservatet med fantastiska elljusspår, badplatser samt utegym. Här har ni verkligen en unik möjlighet att få bosätta er med direkt närhet till service, natur och kommunikationer.

  • Premium
  • Balkong
Lidköpingsvägen 28, Hammarbyhöjden, Johanneshov, Stockholms kommun
  • Sön 21 apr kl 12:45
Lidköpingsvägen 28, Hammarbyhöjden, Johanneshov, Stockholms kommun, bild 2
Lidköpingsvägen 28, Hammarbyhöjden, Johanneshov, Stockholms kommun, bild 3

Lidköpingsvägen 28

Lägenhet
Hammarbyhöjden, Johanneshov, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Johanneshov
3 395 000 kr
48 m²
2 rum
vån 3/3
3 586 kr/mån
70 729 kr/m²

Välkommen till en perfekt planerad gaveltvåa högst upp i huset med öppen planlösning. Mycket väldisponerade rum, stora fönster som bidrar med härligt ljus och fantastisk milsvid utsikt samt balkong i söderläge är bara några av alla fördelar som den här lägenheten har. Här bor du dessutom i en solid förening med mycket god ekonomi på en av områdets mysigaste gator med närhet till det mesta. Föreningen har en mysig grillplats på husets baksida och parkeringsplatser med elstolpar där det är lätt att få en plats om så önskas. Den här lägenheten måste verkligen upplevas på plats! Helt klart ett hem att trivas i. Varmt välkommen på visning.

  • Premium
  • Balkong
Fyrvaktarkroken 66, Blåsut, Johanneshov, Stockholms kommun
  • Sön 21 apr kl 14:00

Fyrvaktarkroken 66

Lägenhet
Blåsut, Johanneshov, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Johanneshov
4 995 000 kr
72 m²
3 rum
vån 4/6
5 442 kr/mån
69 375 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva denna fantastisk 3:a på Fyrvaktarkroken 66 med optimal planlösning. Insynsskyddat och fritt läge med fönster i flera väderstreck skapar ett genomgående och härligt ljusflöde. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Från vardagsrummet når vi balkongen i trevligt sydöstläge. Genomgående fint golv i alla rum, kök med bra förvaring samt arbetsytor. Två rymliga sovrum i ostört läge och ett generöst badrum med golvvärme. Till bostaden finns ett tillhörande källarförråd. Föreningen har även ett eget gym samt en mysig innergård endast för medlemmar med grill och lekplats.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Finn Malmgrens väg 20, Hammarbyhöjden, Johanneshov, Stockholms kommun

Finn Malmgrens väg 20

Lägenhet
Hammarbyhöjden, Johanneshov, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Johanneshov
2 250 000 kr
41 m²
2 rum
4 101 kr/mån
54 878 kr/m²

Välkomna till denna fantastiska tvåa på populära Finn Malmgrens väg med fina golv och smarta inredningslösningar. Den öppna planlösningen skapar en luftig och lättmöblerad känsla. Köket är smakfullt renoverat i behagliga toner med goda förvaringsmöjligheter, arbetsytor och rostfria vitvaror. Lägenheten har en modern planlösning som inbjuder till ett socialt liv. Vardagsrummet är lättmöblerat med plats för soffgrupp och andra möbler. Egen mysig uteplats samt tillhörande källarförråd. Helt klart et hem att trivas i.

  • Plus
  • Uteplats
Lidköpingsvägen 60, Hammarbyhöjden, Johanneshov, Stockholms kommun

Lidköpingsvägen 60

Lägenhet
Hammarbyhöjden, Johanneshov, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Johanneshov
3 695 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/3
3 375 kr/mån
63 707 kr/m²

Här finner du en perfekt planerad tvåa (möjlig trea) med en social och väldisponerad planlösning. Bostaden har välplanerade rum med stora fönster en södervänd balkong i anslutning till vardagsrummet vilket bidrar till ett genomgående härligt ljusinsläpp. Bostaden har en härlig mix av bevarade originaldetaljer kombinerat med modernare inslag. Här bor du dessutom i en solid förening med god ekonomi på en av områdets mysigaste gator. Denna lägenhet måste upplevas på plats! Varmt välkommen på visning. Kontakta gärna mäklaren för mer information eller privatvisning.

  • Balkong
Mariestadsvägen 23, Hammarbyhöjden, Johanneshov, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 14:30

Mariestadsvägen 23

Lägenhet
Hammarbyhöjden, Johanneshov, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Johanneshov
2 995 000 kr
58,4 m²
2.5 rum
vån -1/3
4 221 kr/mån
51 284 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Välkommen till en mycket trevlig gavellägenhet i hjärtat av Hammarbyhöjden. Här finner du en smakfullt inredd bostad med fina ytskikt, modernt inrett kök, gott om förvaringsutrymmen, ljust vardagsrum i gavel med fönster i två väderstreck och ett bra sovrum i insynsskyddat läge samt ett praktiskt arbetsrum. Lägenheten står som en 2:a i lägenhetsregistret men nyttjas som en 3:a. Lummig och trevlig utsikt mot Hammarbybacken. Här bor du lugnt och trevligt med ett par minuters promenad till tunnelbanan och torget. Nackareservatets skid- och motionsspår samt badsjöar ligger runt hörnet, samtidigt är Södermalms puls bara tre stationer bort. Detta är helt klart ett hem att trivas i. Varmt välkommen på visning.

  • Plus
Finn malmgrens väg 6, Hammarbyhöjden, Johanneshov, Stockholms kommun

Finn malmgrens väg 6

Lägenhet
Hammarbyhöjden, Johanneshov, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Johanneshov
3 795 000 kr
54 m²
3 rum
vån 2/2
3 940 kr/mån
70 278 kr/m²

Accepterat pris - solig västerbalkong - parkeringsplats ingår - bra förening med solid ekonomi. Ytterst välplanerad 3:a med balkong i perfekt västerläge med sol från lunch till solen går ned. Öppen planlösning och stora fönsterpartier i två väderstreck ger ett fantastiskt ljusinsläpp och ökar känslan av trivsel. Köket är renoverat 2019 i smakfullt ljusgrått. För ytterligare arbetsytor har man byggt en praktisk köksö med inbyggd förvaring. Lägenheten har två stora sovrum där båda har plats för dubbelsäng samt förvaringsmöbler. Det är separat badrum och wc samt två källarförråd tillhör lägenheten. Visst målningsbehov föreligger. Stabil och välskött förening med god ekonomi samt låg skuldsättning. Alla stora renoveringar är genomförda. Vid köp av lägenheten ingår en parkeringsplats till en avgift av endast 300 kr i månaden! Vacker funkisfastighet omgiven av höga träd centralt belägen nära en välsorterad matbutik, närservice och tunnelbanans gröna linje. En kort promenad från lägenheten ligger Nackareservatet med fantastiska strövområden, badsjöar samt skidåkning vid Hammarbybacken. Sammantaget en bra trea i toppenförening med närhet till natur, service och kommunikationer. Detta är helt klart ett hem att trivas i. Välkommen på visning!

  • Balkong

Visar alla 10