Bjurfors Malmö Öster

Bjurfors Malmö Öster

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Sergels väg 12B, Ribersborg, Malmö kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 21 apr kl 14:45
Sergels väg 12B, Ribersborg, Malmö kommun, bild 2
Sergels väg 12B, Ribersborg, Malmö kommun, bild 3

Sergels väg 12B

Lägenhet
Ribersborg, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Öster
5 195 000 kr
96 m²
3 rum
vån 4/8
4 892 kr/mån
54 115 kr/m²

På havsnära adress, i hjärtat av Ribersborg, finner du denna genomgående trea om 96 kvadratmeter. Bostaden stoltserar med en klanderfri renoverad interiör som karaktäriseras av tidlösa materialval och bevarad funkischarm. Här varvas originalattribut, så som fiskbensparkett, kalkstensgolv och stora perspektivfönster, med moderna inslag. Därtill adderas stora sällskapsytor, fullutrustat kök och syd-västbalkong med havsglimt. Mellan havet och staden ligger Ribersborg, ett område känt och omtyckt för sitt funkispräglade formspråk och geografiska läge. Här samsas populära kvartersrestauranger med mysiga caféer och charmiga boutiquer. Ett stenkast bort lockar Ribersborgsstranden med salta stänk och friska promenader och i närområdet finns utmärkta kommunikationer med innerstadsbussar samt närhet till Citytunneln. Ribersborg erbjuder mängder av bekvämligheter som skapar mervärden och det är förtjusande enkelt att låta sig bli bortskämd. Det är med andra ord ingen slump att Ribersborg av många är ansett som ett av Malmös mest attraktiva bostadsområden. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kronetorpsgatan 74A, Segevång, Malmö kommun

Kronetorpsgatan 74A

Lägenhet
Segevång, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Öster
895 000 kr
38 m²
1.5 rum
vån 7/9
3 502 kr/mån
23 553 kr/m²

Välkommen till Kronetorpsgatan 74A. Denna välplanerade lägenhet på sjunde våningen sträcker sig över sina 38 kvadratmeter med en smidig och effektiv planlösning. Genom säkerhetsdörren möts du av en rymlig hall med eleganta mörkare laminatgolv och vita väggar, samt generösa förvaringsmöjligheter med inbyggda garderober. Det renoverade köket imponerar med sina eleganta vita luckor och mörka bänkskiva, det förnämliga mörka laminatgolvet sträcker sig även in i detta utrymme från hallen. Från köket har du smidig tillgång till den inglasade balkongen, där du kan njuta av frisk luft och naturligt ljus. Badrummet fortsätter med den stilrena tematiken med helkaklade vita väggar och ljusgrått klinkergolv, komplett med alla nödvändiga faciliteter för din dagliga skötsel och avkoppling. Det ljusa och inbjudande vardagsrummet är perfekt för sociala sammankomster eller avkoppling efter en lång dag. Här ger det ljusa laminatgolvet och de vita väggarna en känsla av rymd och harmoni. Från vardagsrummet når du sovrummet genom skjutdörrar, där samma stilrena inredning skapar en fridfull oas för vila och återhämtning. Bostaden är en del av Hsb Brf Segevång, en välskött förening med stabil ekonomi och goda förvaltningsrutiner. Här kan du känna dig trygg med att din bostad är i goda händer och att du har tillgång till gemensamma faciliteter och service av hög kvalitet. Området runt Kronetorpsgatan erbjuder utmärkta pendlingsmöjligheter med närhet till kollektivtrafik och grönområden. Det är en plats där stadslivet möter grönskan, vilket skapar en harmonisk miljö för en bekväm och avslappnad livsstil. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Köpenhamnsvägen 40C, Slottsstaden, Malmö kommun

Köpenhamnsvägen 40C

Lägenhet
Slottsstaden, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Öster
2 195 000 kr
59 m²
2 rum
vån 1/9
3 722 kr/mån
37 203 kr/m²

Välkommen till Köpenhamnsvägen 40C Steg in i en värld av modern elegans och bekvämlighet med denna totalrenoverade lägenhet i HSB Brf Pukan, en av Malmös mest eftertraktade bostadsföreningar. Med ett nyligen uppdaterat badrum och kök från HTH, komplett med en slående kompositbänkskiva, är denna bostad en oas av stil och funktion. Inuti möts du av väggar som är bredspacklade och målade, tillsammans med nya vitbetsade parkettgolv som sträcker sig genom varje rum. Belysningen är omsorgsfullt utvald och skapar en atmosfär av lugn och modernitet, med omdragen el som inkluderar en Plejddimmer för de eleganta spotlightsen. Men det är inte bara interiören som imponerar - HSB Brf Pukan erbjuder en livsstil som är svårslagen. Beläget perfekt mellan den grönskande Rönneholmsparken och det charmiga villakvarteret i Fridhem, ger detta hem en idealisk balans mellan stadsliv och avkoppling. Med närheten till Slottsstadens mångfald av restauranger och den vackra Ribersborgstranden, är alla dina behov inom bekvämt räckhåll. Föreningen själv erbjuder enastående faciliteter för sina medlemmar, inklusive gym, bastu, festlokal, boulebana och mysiga grillplatser - vilket ger dig möjlighet att njuta av ett aktivt och socialt liv utan att behöva lämna ditt eget kvarter. Så varför vänta? Ta chansen att uppleva det bästa av Malmö i denna fantastiska lägenhet. Vi ser fram emot att välkomna dig på en visning och visa dig allt som denna underbara bostad och omgivningen har att erbjuda!

  • Balkong
  • Hiss
Östervärnsgatan 10A, Värnhem, Malmö kommun
  • Sön 21 apr kl 12:00

Östervärnsgatan 10A

Lägenhet
Värnhem, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Öster
1 895 000 kr
57 m²
3 rum
vån 3/4
4 704 kr/mån
33 246 kr/m²

Välkommen till Östervärnsgatan 10A - superfin 3:a med balkong i väster! Inbäddat i Rörsjöstadens förlängning finner vi härliga Östervärn och närmare bestämt Östervärnsgatan 10A. Bostaden som presenteras ligger högt upp i huset och bjuder på ett genomgående dagsljus med sovrum och balkong mot innergården. Tack vare en uppöppnad planlösning nyttjas kvadratmetrarna på bästa sätt med kök och vardagsrum i öppen och social planlösning. Addera härtill ett superfint badrum i helkaklat utförande. Väggar, parkettgolv, strömbrytare och den höga takhöjden ger ett enhetligt och smakfullt intryck. Gott om förvaring både i lägenheten och ett källarförråd som tillhör. Trots ovan måste jag lyfta fram balkongen lite extra! Tack vare dess placering i väster kan man verkligen njuta av solen från eftermiddag till sen kväll. Östervärn är ett läge som har genomgått en livfull förändring de senaste 10 åren. Området bjuder på små, vackra gator från 1920 och 30-talet. Här bor man precis invid Värnhemstorget som blivit en av Malmös största knytpunkter med dagligvaruhandel och busspendling till Lunda och övriga skåne och i närområdet har det även tillkommit en ny tågstation "Östervärn". Ellstorpsparken, Rörsjöparken ligger också väldigt nära. Brf Värnhem 13 har utfört i stort sett alla stora renoveringar. Nyligen har man bl.a. dragit in fiberbredband, bytt vattenstammar, el och renoverat tvättstugorna. Föreningens ekonomi kommer få ett bra lyft i samband med vindslägenheterna som ska byggas. Varmt välkommen!

  • Plus
  • Balkong
Von lingens väg 74, Rosengård, Malmö kommun

Von lingens väg 74

Lägenhet
Rosengård, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Öster
1 450 000 kr
95 m²
4 rum
vån 1/3
6 279 kr/mån
15 263 kr/m²

Unik 4:a med både trädgård och inglasad balkong Välkommen till denna fina fyrarummare belägen på ostört läge på våningsplan 1 i Brf Hilda med egen trädgård och inglasad balkong. Här bor du i en stor och rymlig lägenhet med genomgående planlösning. Vardagsrum med gott om plats för soffmöbler. Två av tre väl tilltagna sovrum med härlig utsikt mot den lugna innergården. I hallen finns ett renoverat badrum, förberett för tvättmaskin samt en helkaklad gästtoalett. Unik chans med markplanet och att få sitt sin prägel på bostaden. En perfekt planerad bostad som är genomgående med ljusinsläpp från två håll. Väl tilltagna ytor och bra med förvaring via flera inbyggda garderober. Den fina trädgården och den inglasade balkongen bjuder på många soltimmar och på grund utav husets goda placering. Välkommen att bosätta dig i en stabil HSB-förening med bra förbindelser till centrum och närhet till motorvägen. På Rosengård bor du omgiven av härliga grönytor och välskötta Brf Hilda är strategiskt placerad alldeles intill en stor park. Perfekt för barnfamiljen! Varmt välkomna!

  • Uteplats
Sofierogatan 4B, Ellstorp, Malmö kommun

Sofierogatan 4B

Lägenhet
Ellstorp, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Öster
1 695 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/4
3 179 kr/mån
31 981 kr/m²

Kan detta vara Ellstorps finaste tvåa? Stig in i denna smakfullt renoverade och välplanerade tvårummare som erbjuder en cocktail av komfort och stil. Belägen i en välmående förening med låga avgifter, bjuder denna bostad in till en bekymmersfri livsstil. Renoveringen präglas av noggrant utvalda material och påkostade ytskikt, vilket ger ett trivsamt boende där varje detalj är genomtänkt. Det helkaklade badrummet är en lyxig reträtt, och den egna tvättstugan intill gör vardagen smidig och bekväm. Ett kvalitetskök från Kvik, komplett med moderna apparater, är en dröm för den som älskar att laga mat. Det rymliga sovrummet erbjuder maximal förvaring runt om sängen, medan det lättmöblerade vardagsrummet leder ut till balkongen i västerläge, perfekt för kvällssolen. Förvaringsmöjligheterna är generösa med garderober och klädkammare i hallen samt två förråd i källare och på vind. Bostaden tillhör den välskötta och lågt belånade föreningen Brf Svenstorp nr 1, som bildades redan 1943 och erbjuder låga avgifter till sina medlemmar. På lugna Ellstorpsgatan bor du med perfekt läge i grönskande omgivningar nära citynära Ellstorp. Med Ellstorpsparken bara ett stenkast bort, finns det gott om möjligheter till avkoppling och rekreation. Njut av närheten till stadens pulserande utbud av butiker, caféer och restauranger. Med cykelavstånd till city, högskolan och Centralstationen är läget både centralt och bekvämt. Knutpunkten Värnhem erbjuder utmärkta pendlingsmöjligheter och ett rikt utbud av service och handel. Från Värnhemstorget är både Lund och Malmö Högskola lättillgängliga, och Östervärns tågstation ligger bara ett stenkast från bostaden, vilket ger dig optimala kommunikationsmöjligheter. Varmt välkommen på visning – detta är en möjlighet du inte vill missa!

  • Balkong
Sköldgatan 3C, Håkanstorp, Malmö kommun

Sköldgatan 3C

Lägenhet
Håkanstorp, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Öster
1 495 000 kr
71,5 m²
3 rum
vån 1/3
3 848 kr/mån
20 909 kr/m²

Välkommen till Sköldgatan 3C! Nu finns det tillfälle att förvärva en av områdets trevliga trerummare om 71,5 kvm belägen på högt första våningsplan med begränsad insyn i den så omtyckta föreningen - Riksbyggens Brf Malmöhus 10. I denna välskötta förening med låga avgifter och grönskande innergård finner vi denna ljusa och välplanerade bostaden. Lägenheten är genomgående bra planerad och erbjuder helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin, rymligt kök med plats för 4-6 personer runt matbord. Vardagsrummet är stort nog att rymma både soffgrupp och matsalsmöblemang, två bra sovrum med gott om plats för säng och förvaringsmöbel, balkong i söder mot innergård samt praktiskt hall med gott om förvaring i både klädkammare och skjutdörrsgarderober. Håkanstorp med sina tysta och lugna gator, ligger på ett läge som ger närhet till stan och grönområden. Det är ett bostadsområde med cykelavstånd till city, matbutiker, busshållplats bara någon minut bort och Värnhemstorget. Torget är en av Malmös knutpunkter för kollektivtrafiken och gör det enkelt att pendla fram och tillbaka. Du finner även stora mataffärer så som Willys, Lidl, Coop i närheten samt populära konditori Katarina på kort gångavstånd. Njut av lyxen att bo nära till stan och samtidigt bo på ett lugnt och skönt område med direkt närhet till parker, förskola, lekplatser och grönområden! I området kring Johanneslust finns även gym, padelbanor samt Boule-förening. Välkomna på visning!

  • Balkong
Sofierogatan 2, Ellstorp, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Sofierogatan 2

Lägenhet
Ellstorp, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Öster
1 895 000 kr
70,5 m²
3 rum
vån 3/4
4 178 kr/mån
26 879 kr/m²

Välkommen till Sofierogatan 2 - en bostaddröm på Ellstorp! Nu har bjurfors åter igen fått äran att förmedla en riktigt charmig lägenhet på Ellstorp. Vi erbjuds tre rum på gavelläge med balkong mot innergård där gammalt och nytt blandas på ett utmärkt sätt. Väl inne i bostaden får man direkt en härlig känsla i kroppen om ett trevligt och omhändertagande hem. Med trevliga attribut såsom vackra bräd- och parkettgolv, väl tilltagen takhöjd, fönsterbänkar i sten kombinerat med nyrenoverat kök, helkaklat badrum samt balkong mot innergård erbjuder denna lägenhet en unik karaktär och charm. Stor hall med gott om förvaring som fördelar oss till bostadens samtliga rum. Vi börjar direkt till höger om hallen där vi möts av ett inbjudande vardagsrum med plats för soffgruppen och övrigt möblemang efter eget tycke och smak, från vardagsrummet nås balkongen som vetter ut mot innergården. Vidare erbjuds ett renoverat kök med kvalitetsvitvaror från SMEG, betongbänkskiva och moderna ljusblå luckor med gott om förvaring bakom. Två stycken bra sovrum där det största idag används som matrum med klädkammare samt helkaklat badrum med dusch. Gott om förvaringsmöjligheter både i lägenheten och de två förråden som tillhör bostaden. Bostaden tillhör den välskötta och lågt belånade föreningen Brf Svenstorp nr 1 som bildades redan 1943. Brf Svenstorp äger sin mark, har välunderhållna fastigheter och erbjuder låga avgifter till sina medlemmar. På lugna Ellstorpsgatan bor du med perfekt läge i grönskande omgivningar nära citynära Ellstorp. Med Ellstorpsparken bara ett stenkast bort, finns det gott om möjligheter till avkoppling och rekreation. Njut av närheten till stadens pulserande utbud av butiker, caféer och restauranger. Med cykelavstånd till city, högskolan och Centralstationen är läget både centralt och bekvämt. Knutpunkten Värnhem erbjuder utmärkta pendlingsmöjligheter och ett rikt utbud av service och handel. Från Värnhemstorget är både Lund och Malmö Högskola lättillgängliga, och Östervärns tågstation ligger bara ett stenkast från bostaden, vilket ger dig optimala kommunikationsmöjligheter. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Sallerupsvägen 8, Värnhem, Malmö kommun

Sallerupsvägen 8

Lägenhet
Värnhem, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Öster
3 095 000 kr
95 m²
4 rum
vån 3/4
6 157 kr/mån
32 579 kr/m²

Välkommen till Sallerupsvägen 8! Välkommen till denna representativa våning från 20-talet, där härlig rymd och atmosfär möter tidlös elegans i Bostadsföreningen Heimdal. Med en imponerande samling av tidsenliga attribut, såsom vackra lampstuckaturer, fiskbensparkett, generös takhöjd och spegeldörrar, erbjuder denna lägenhet en unik karaktär och charm. På tredje våningen sträcker sig lägenheten ut i en perfekt planlösning, där varje kvadratmeter genomsyras av ljus och karaktär. Sällskapsavdelningen välkomnar både lugna hemmakvällar och festliga tillställningar med sina rymliga och inbjudande ytor. Med sina 95 smart disponerade kvadratmeter inkluderar bostaden två rum i fil, separerade av förtjusande originalskjutdörrar, samt ett kök i äldre stil med skafferi och rejäl rostfri diskbänk. Dessutom erbjuder den två sovrum, en "walk-in closet", en stor hall och ett helkaklat badrum med badkar och tvättmaskin. Från den trevliga balkongen, belägen mot den lugna gården, kan man njuta av morgonkaffet i fridfull omgivning. Denna bostad är en del av en välskött förening med utmärkt läge och förstklassiga kommunikationsmöjligheter. På Sallerupsvägen 8 bor du centralt och attraktivt, med närhet till stadens breda utbud av butiker och restauranger. För avkoppling och naturupplevelser välkomnar Rörsjöparkens gröna områden under sommarmånaderna. Med gångavstånd till Centralstationen och smidiga kommunikationsmöjligheter vid Värnhemstorget underlättas vardagen för pendlare. Dessutom har vi Östervärns tågstation ett stenkast från bostaden, vilket ytterligare förbättrar kommunikationen i området. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Torngatan 38A, Kirseberg, Malmö kommun

Torngatan 38A

Lägenhet
Kirseberg, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Öster
2 195 000 kr
68 m²
2.5 rum
vån 1/3
5 122 kr/mån
32 279 kr/m²

Radhuskänsla på Torngatan med egna ingångar! Nu har Bjurfors fått äran att presentera denna unika bostadsdröm på Kirseberg, anno 1899 belägen längs de charmiga kullerstensgatorna på Torngatan. Denna sällsynta tvårummare kombinerar historisk karaktär med det moderna och är en sann dröm för den som söker en unik boendemiljö! Med egna ingångar och tidstypiska detaljer ger denna bostad en genuin känsla av hemtrevnad och historia. Den tilltagna takhöjden förhöjer känslan av rymd och ger utrymme för personlig prägel. Men det är inte bara inne i bostaden som charmen finns – den magiska innergården lockar med sina grönytor, planteringar och uteplatser, perfekt för avkoppling och umgänge. På gården finns även praktiska faciliteter som tvättstuga och bastu med dusch, vilket ger extra bekvämlighet och möjlighet till avkoppling. Allt detta i Brf Mjödet som är en familjär bostadsrättsförening med friköpt tomt, låga lån i föreningen, fördelaktigt gemensamt elavtal samt fantastisk innergård med uteplatser, grillmöjligheter, sittytor, gräsmatta etc. Läget är perfekt för den som önskar närhet till både stadsliv och grönområden. Med närhet till Beijers Park och med enkel tillgång till förskolor, matbutiker och restauranger är livet på Kirseberg både bekvämt och levande. Dessutom finns utmärkta kommunikationsmöjligheter med närhet till buss och tåg samt snabb tillgång till motorvägen för den som pendlar. Varmt välkommen på visning!

Jägersrovägen 15B, Västra Kattarp, Malmö kommun

Jägersrovägen 15B

Lägenhet
Västra Kattarp, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Öster
1 250 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 3/4
4 958 kr/mån
16 779 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade bostadsrätt på Jägersrovägen 15B, där varje rum bär på en unik charm från både moderna renoveringar och fina detaljer från fastighetens ursprungliga byggår. När du kliver in i det stora vardagsrummet möts du av den vackra fiskbensparketten, en fin detalj som lyfter rummets karaktär och ger en tidlös känsla till boendet. Här öppnar den inglasade balkongen, som vetter mot väster, upp för ljuset och möjligheten till avkoppling med en inspirerande utsikt över den härliga innergården. Köket, som renoverades år 2018, är inte bara ett modernt och välutrustat Ikea kök utan även en plats för gemenskap och matlagningens konst. Här är varje detalj noggrant utvald för att skapa en harmonisk atmosfär där både matlagning och samvaro trivs. Denna bostadsrätt är en del av en lågt belånad förening med en fin innergård, vilket ger en trygg och trivsam miljö att bo i. Här finns möjlighet till avkoppling och gemenskap precis utanför din dörr, vilket gör det till ett perfekt val för den som söker både komfort och samhörighet. Sammanfattningsvis erbjuder denna lägenhet en harmonisk kombination av modern komfort, välbevarade detaljer och välplanerade utrymmen. Med den vackra fiskbensparketten som en av många charmiga inslag är den redo att välkomna dig till ditt nya hem.

  • Balkong
Von lingens väg 40, Rosengård, Malmö kommun

Von lingens väg 40

Lägenhet
Rosengård, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Öster
1 295 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 5/9
5 539 kr/mån
15 890 kr/m²

Välkommen till Von Lingens väg 40 - kan detta vara områdets finaste 3:a? Välkommen till denna otroligt fint renoverade och ljusa trerumslägenheten belägen på bästa läge i Brf Hilda. Här bor du i en rymlig och välplanerad bostad med stor inglasad balkong. Hela lägenheten har genomgått varsamma renoveringar med nyare utrustning. Modernt, stilsäkert och kvalitativa materialval rak igenom. Stilrent, genomgående laminatgolv ligger i hela bostaden och alla väggar är målade i ljusa toner. Modernt kök i ljusa toner med snyggt kakel som stänkskydd på väggarna som skapar en känsla av lite extra lyx! Vi erbjuds vidare både ett hel kaklat badrum med badkar samt en helkaklad gäst-wc. Här är det bara att flytta rakt in och njuta av att inte behöva renovera på flera år. Två rymliga sovrum i varsin ände av lägenheten samt ett stort vardagsrum med generöst fönsterparti med utsikt mot mellangården. Mycket bra förvaringsmöjligheter i lägenheten. Välkommen att bosätta dig i en stabil HSB-förening med bra förbindelser till centrum och närhet till motorvägen. På Rosengård bor du omgiven av härliga grönytor och välskötta Brf Hilda är strategiskt placerad alldeles intill en stor park. I avgiften ingår 1000 mbits bredband. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Kronetorpsgatan 74B, Segevång, Malmö kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 21 apr kl 14:00

Kronetorpsgatan 74B

Lägenhet
Segevång, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Öster
1 595 000 kr
71,5 m²
3 rum
vån 4/9
5 441 kr/mån
22 308 kr/m²

Välkommen till Kronetorpsgatan 74B Ta hissen upp till fjärde våningen och vi finner vi denna renoverade och fräscha gavellägenhet. Innanför dörren möts vi av en rymlig hall med plats för att installera skjutdörrsgarderob. Till vänster finns det ljusa och renoverade köket som har matplats för 4 personer. Nyrenoverat badrum med egen tvätt och tork. Vidare finns två rymliga sovrum, båda med plats för dubbelsäng och ett större vardagsrum att trivas i. Vardagsrummet är ljust och rymligt med plats för både soffgrupp och matsalsbord. Härifrån nås den inglasade balkongen med trevlig utsikt över området. Med bra pendlingsmöjligheter i området möjliggör att du kan ta dig vart du önskar. Väljer man att stanna hemma bor du här granne med Segepark och Beijers Park samt Burlövs golfklubb. Ett boende där du kommer stortrivas i helt enkelt med närhet in till centrala Malmö. Välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Köpenhamnsvägen 43A, Slottsstaden, Malmö kommun

Köpenhamnsvägen 43A

Lägenhet
Slottsstaden, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Öster
2 195 000 kr
57,5 m²
2 rum
vån 3/7
4 812 kr/mån
38 174 kr/m²

På våning tre (med hiss från källarplan) erbjuds denna renoverade tvårummare med balkong på fritt läge. Detaljer som genomgående golv, bredspacklade väggar och smakfullt renoverat kök och badrum gör detta till ett boende som man njuter av. Här blir ljusflöde och utsikt en del av vardagen! Vad gäller planlösning så är vardagsrummet rektangulärt och ger god yta för matplats vid hörnfönsterna. Utsikten härifrån och från balkongen ger en extra dimension! Denna lägenhet har också yta för matplats i köket vilket inte alla lägenheter har. I hall och sovrum finns inbyggda förvaringar, och garderoberna i sovrum med tillhörande inredning ingår i köpet. Här kan nästa ägare flytta in och njuta direkt. Lägesmässigt ligger Köpenhamnsvägen 43 precis mellan Fridhems villakvarter och Slottsstadens restauranger. Ett stenkast från bostaden ligger Rönneholmsparken och en välsorterad Ica Malmborgs, och mot havet finner vi Kallbadhuset och Ribersborgsstranden på gångavstånd. HSB Brf Trumman - Föreningen har köpt loss marken 2022 (ej tomträtt). - Gemensamma upphandlingar på bredband, bostadsrättsförsäkring och elavtal ger förmånliga priser. - Föreningen har utfört de allra flesta stora renoveringar som liknande hus brukar behöva. - Avgiften gick upp med 6% from 1/1 2023 (höjningen är inkluderad i nuvarande avgift). - I husen finns gym, övernattningslägenhet, bastu och festlokal. - Har man bil är ett tips att ställa bilen på Nordlinds väg, där brukar det finnas plats.

  • Balkong
  • Hiss
Mor Marnas väg 96E, Husie, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 15:00

Mor Marnas väg 96E

Lägenhet
Husie, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Öster
4 795 000 kr
151 + 9 m²
4 rum
vån 1/2
7 740 kr/mån
31 755 kr/m²

I Villa Oxford möts man av gemensamma och härligt grönskande ytor i form av uppvuxen tomt och charmiga byggnadsdetaljer i idyllisk miljö nära Malmö och Lund. Med en känsla av lantlivets harmoniska idyll och sfär saluförs nu detta unika hem endast ett stenkast från Malmö. Ta chansen att förvärva ett hemtrevligt boende med en underbar gemensam pool i soligt läge, härlig uppvuxen tomt och en blandning mellan lantliv och modernt boende. Du får ett enastående hem med sociala sällskaps ytor samt tillgång till föreningens gemensamma uteplatser på en perfekt grönskande tomt med en ljuvlig pool i soligt söderläge. De moderna ytorna inne i lägenheten fördelar sig på två plan och erbjuder en fin inbjudande hall, stort vardagsrum och öppen planlösning mot platsbyggt kök med köksö. Du får två lyxiga badrum med badkar och dusch, en fantastiskt avkopplande relaxavdelning samt med praktisk förvaring i badrumsskåpen. Självklart finns även en gästtoalett. Ett boende för dig som älskar landet men samtidigt vill ha alla bekvämligheter från storstadslivet runt omkring dig. Vill du bo här? Då ska jag med stolthet presentera för dig detta exklusiva boende i Brf Villa Oxford 1. Detta är ett livsstilsboende i en anrik fastighet från anno 1910, beläget i en lantlig idyll med massor av grönska i sällskap rapsfältens gula färg. Läget är något utöver det vanliga då du här bor på ett naturskönt läge bland åkrar med gyllene rapsfält och hästhagar med omedelbar närhet till de stora vägarna E6 och E22. Fantastiska Bokskogen ligger i närheten och om du har ett brinnande intresse för golf så hittar du flertalet golfbanor i närområdet, bland annat PGA National i Bara endast 5 minuter bort. Den klassiska fasaden i harmoniserande sällskap med det helrenoverade inre står Brf Villa Oxford i en klass för sig. Varmt välkommen att ta del av detta unika boende!

  • Plus
  • Uteplats
Vårgatan 3B, Östervärn, Malmö kommun

Vårgatan 3B

Lägenhet
Östervärn, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Öster
1 295 000 kr
38 m²
2 rum
vån 3/4
3 322 kr/mån
34 079 kr/m²

Varmt välkomna till Vårgatan 3B! Nu kan vi med stort nöje presentera denna fantastiska lägenhet på Vårgatan 3B! Lägenheten är belägen på tredje våningen och fördelar sig på 38 välplanerade kvadratmeter. Här erbjuds inget mindre än ett mysigt sovrum, helkaklat badrum och ett stilrent kök med gott om förvaring i över och underskåp där vi har goda förvaringsmöjligheter samt en god arbetsyta. Inte nog med det så bjuder vardagsrummet på en generös yta som bjuder in till sociala tillställningar och rymmer såväl större soffgrupp som matplats för 4-6 personer. Detta boende är perfekt för dig som vill ha nära till city samt bo i ett av Malmös mest populära områden. Här har du nära till mataffärer, gym och restauranger. Vi har goda buss kommunikationer till såväl City som Malmö Universitet. Kort sagt ett utmärkt boende för den som inte vill göra avkall på sina boendekrav. Denna lägenhet vill du inte missa! Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Von lingens väg 7, Rosengård, Malmö kommun
  • Sön 21 apr kl 15:00
Von lingens väg 7, Rosengård, Malmö kommun, bild 2
Von lingens väg 7, Rosengård, Malmö kommun, bild 3

Von lingens väg 7

Lägenhet
Rosengård, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Öster
1 095 000 kr
83,5 m²
3 rum
vån 2/3
6 341 kr/mån
13 114 kr/m²

Välkommen till Von lingens väg 7! Via trapporna tar vi oss upp till andra våningen till en rymlig och välplanerad trerumslägenhet. Här erbjuds ett stort vardagsrum som ger plats för både en soffgrupp och matplats, ett kök med goda ytor för matlagning, ett funktionellt badrum med dusch, gäst WC samt två stort sovrum. Lägg därtill flertalet inbyggda garderober med mycket förvaringsmöjligheter och du har en perfekt lägenhet. Ett hem med potential och stor trivselfaktor. Som bostaden självklara höjdpunkt finns här en enorm inglasad balkong som nås från köket och sovrummet och som kan användas året om. Här ges en fin utsikt över grönskande miljöer och med gott om plats för växter, lounge hörna och middagsbord. Precis runt knuten finns skolor, bussförbindelser, tågstation och gott om grönområden om du vill njuta av grönska och natur. Kontinentalbanan med tågstation gör det enkelt för dig som pendlar. På Rosengård bor du omgiven av härliga grönytor och Brf Ida är strategiskt placerad alldeles intill en stor park.

  • Premium
  • Balkong
Idaborgsgatan 51, Ellstorp, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Idaborgsgatan 51

Lägenhet
Ellstorp, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Öster
1 945 000 kr
70 m²
3 rum
vån 2/3
4 149 kr/mån
27 786 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva denna härliga 3:a. Bostaden erbjuder gott om förvaring i form av två klädkammare. Bostaden är modern med renoverat kök, helkaklad badrum, fräscha ytskikt och härlig balkong i anslutning till vardagsrummet. Belägen på andra våningen över stadens buller men ändå lättillgänglig från trapporna. På Idaborgsgatan bor du med kort promenadavstånd till knutpunkten Värnhem som erbjuder ett rikt utbud av butiker, gym, caféer och restauranger. I bostadens omedelbara närområde finner du köpcentrat Malmö Entré samt goda busskommunikationer till Lund och Malmö Universitet.

  • Balkong
Åkervägen 50, Åkarp, Burlövs kommun

Åkervägen 50

Radhus
Åkarp, Burlövs kommun
Bjurfors Malmö Öster
4 295 000 kr
123 + 20 m²
5 rum
271 m² tomt

Välkommen till detta välskötta och praktiskt planerade radhus med två uteplatser, strategiskt beläget på gaveln med en lättskött och avskild hörnträdgård. Här erbjuds ett trivsamt boende för en barnfamilj med tre till fyra sovrum, samt generösa sällskapsytor. Huset är i väldigt gott skick och har två badrum som totalrenoverades med stil och kvalitet år 2022. Utöver detta finns även ett trevligt uterum, gröna gräsytor och praktiska förråd på tomten. Perfekt för den som önskar en lagom stor trädgård och uppskattar det bekväma med indraget fibernät. Dessutom är det bekvämt beläget med närhet till skolor, förskolor, närservice och utmärkta pendlingsmöjligheter till både Lund och Malmö.

Västra Älvgatan 10, Citadellskajen, Malmö kommun
Västra Älvgatan 10, Citadellskajen, Malmö kommun, bild 2
Västra Älvgatan 10, Citadellskajen, Malmö kommun, bild 3

Västra Älvgatan 10

Lägenhet
Citadellskajen, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Öster
3 295 000 kr
68 m²
2 rum
vån 1/8
5 169 kr/mån
48 456 kr/m²

Välkomna till Västra Älvgatan 10 Det nya kvarteret runt historiska Citadellskajen är fint anpassat för nutidens Malmöbor. Här bor du precis i utkanten av Gamla Staden, men ändå så nära att du känner vibrationerna från Lilla Torg. Det här är ett boende för dig som vill ha lugn men ändå lite puls. Utanför porten väljer du bara höger för slott och stad eller vänster för ett bad i Västra Hamnen. En joggingtur runt Slottsträdgården? Eller kanske bara strosa längs kajen en stund. På den framväxande kajen planeras Citadellsvägen till ett vackert gång- och cykelstråk, vilket kommer bidra till en lugnare boendemiljö. Här sammanlänkas Malmö stad och området ytterligare. De korta avstånden gör det enklare att klara av vardagen utan bil. Bara en kilometer bort ligger Anna Lindhs plats med Citytunnelstation som är hela södra Sveriges kommunikationsnav där du i princip kan ta dig vart du vill. Nu erbjuds en stor tvårumslägenhet om 68 kvm med egen uteplats OBS! Det är ej möjligt att boka visning av lägenheten då byggnaden färdigställs i april 2024.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Bullerbygatan 105, Gyllins Trädgård, Malmö kommun

Bullerbygatan 105

Lägenhet
Gyllins Trädgård, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Öster
1 930 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/4
4 643 kr/mån
32 167 kr/m²

Välkommen till denna förtrollande bostad på markplan med en underbar uteplats i soligt söderläge. De två rummen är elegant fördelade för att maximera varje kvadratmeter i en öppen planlösning mellan det moderna köket och det ljusa vardagsrummet, skapandes generösa och inbjudande sällskapsytor. Det stilfulla köket är utrustat med moderna bekvämligheter och erbjuder en rymlig matplats för trevliga måltider. Badrummet imponerar med sin generösa storlek och är helkaklat, komplett med tvättmaskin och torktumlare för extra bekvämlighet i vardagen. Hela lägenheten fortfarande i nyskick. Denna pärla är belägen i det populära Gyllins Trädgård, där ni bor granne med en vacker park i ett grönskande och fridfullt område. Goda kommunikationsmöjligheter ger enkel tillgång till stadens puls, samtidigt som det finns cykelvägar som tar er till Kvarnby, Toftanäs och Riseberga för de som föredrar motion och frisk luft. Kvarnby golfbana och Toftanäs handelsområde, med ett välsorterat ICA Maxi och Apotek, finns också inom bekvämt avstånd. För familjer med barn är detta område känt som ett av Malmös bästa skolområden, med flera dagis och skolor inom gångavstånd. Missa inte chansen att uppleva denna fantastiska bostad – varmt välkomna på visning!

  • Uteplats
  • Hiss
Karolingatan 28, Vita Höja, Malmö kommun

Karolingatan 28

Lägenhet
Vita Höja, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Öster
1 695 000 kr
85 m²
3 rum
vån 9/9
5 740 kr/mån
19 941 kr/m²

Välkommen till din drömbostad på Vita Höja - Husie Denna magnifika gaveltrea på våning 9 har genomgått en imponerande renovering och erbjuder en oöverträffad livsstil med fantastisk utsikt över föreningens vackra innergård och det pittoreska Jägersro. Med en yta på generösa 85 kvadratmeter och ett gavelläge som ger extra ljusinsläpp, är detta ett hem som inte bara imponerar utan även inspirerar. Bostaden öppnar upp sig med en genomgående planlösning, perfekt för att skapa en trivsam atmosfär mellan kök, hall och vardagsrum. Här finns gott om plats för att bjuda in till middagar och sociala tillställningar, med ett rymligt vardagsrum som kan rymma både soffa, soffbord och TV. Den generösa hallen erbjuder skjutdörrsgarderober för smidig förvaring, medan det välutrustade köket från IKEA är en dröm för alla matälskare med sin matplats för 4-6 personer. Boendet har två stora sovrum, varav ett med en rymlig klädkammare, perfekt för att skapa en personlig oas för avkoppling och återhämtning. Det helkaklade badrummet har ljusa färger likaså gästtoaletten. Föreningen på Vita Höja är inte bara välorganiserad och ekonomiskt stabil, den är också en plats där gemenskap och trivsel prioriteras högt. Med en aktiv styrelse som främjar den sociala samvaron och en förening där renlighet och ordning är en självklarhet, kan du känna dig trygg och hemma från första stund. Detta är inte bara en bostad, det är ett hem där drömmar blir verklighet. Missa inte chansen att uppleva det själv – välkommen på visning! Kontakta oss idag för att boka din personliga visning och upptäck din framtida oas på Vita Höja!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Thomsons väg 18, Rosengård, Malmö kommun

Thomsons väg 18

Lägenhet
Rosengård, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Öster
750 000 kr
48 m²
2 rum
vån 3/8
3 501 kr/mån
15 625 kr/m²

Välkommen till ett strålande boende beläget i Rosengård, Malmö. Denna fräscha och välplanerade bostad består av 48 kvadratmeter på våning 3 av 8 i HSBs brf Arvid - en bostadsrättsförening som är välkänd för sin stabilhet och skötsel. Byggnadsåret 1969 ger en tidstypisk charm till detta boende, som har renoverade ytsikt och kök. Köket är rymligt och välutrustat, vilket gör det till en perfekt plats att bjuda in vänner och familj. Vardagsrummet har en underbar känsla av ljus och rymd, och glasade balkongen på cirka 10 kvadratmeter bjuder på obeskrivliga vyer över Malmö stad och dess ljuvliga solnedgångar. Detta är ett perfekt tillfälle att bo med goda kommunikationsmöjligheter och närhet till stadens puls. Välkommen till ditt nya boende!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Sundholmsgatan 12A, Limhamn/Ön, Malmö kommun
  • Mån 22 apr kl 18:00

Sundholmsgatan 12A

Lägenhet
Limhamn/Ön, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Öster
1 895 000 kr
42 m²
2 rum
vån 3/5
3 265 kr/mån
45 119 kr/m²

Modern tvårummare på tredje våningen med balkong på mysiga Ön. Här erbjuds en bra planlösning med välplanerade rum och gott om förvaring, badrum med tvättmöjligheter samt kök och vardagsrum i öppen planlösning. Det finns även en Walk-in closet i sovrummet. Bostaden nås med hiss från markplan. Det finns även ett källarförråd. På Ön bor du med havet precis runt knuten och är omgiven av vacker natur samt på gångavstånd till Limhamn och dess stora utbud av butiker, restauranger, mataffärer och service. Goda pendlingsmöjligheter in till city med närmaste busshållplats ett stenkast bort. Välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Von lingens väg 116, Rosengård, Malmö kommun

Von lingens väg 116

Lägenhet
Rosengård, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Öster
950 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 8/9
4 151 kr/mån
15 966 kr/m²

*** Kontakta ansvarig mäklare för att boka visningstid*** Välkommen till denna prisvärda tvåa belägen på ostört läge på våningsplan åtta i Brf Hilda. Här bor du i en stor och rymlig lägenhet med stor inglasad balkong med utgång från kök, vardagsrum och sovrum med härlig utsikt. Lägenheten disponeras idag som en 2,5 rok, men går enkelt att återstålla till 2 rok om så önskas. Lägenheten har genomgått en del renoveringar mellan 2021-2023. Som totalrenovering av kök, sovrum, hall och vardagsrum. Välkommen att bosätta dig i en stabil HSB-förening med bra förbindelser till centrum och närhet till motorvägen. På Rosengård bor du omgiven av härliga grönytor och välskötta Brf Hilda är strategiskt placerad alldeles intill en stor park. I avgiften ingår 1000 mbits bredband. Välkomna!

  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 40