MOHV Malmö

MOHV Malmö

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Vougts väg 7, Rosengård, Malmö kommun
  • Imorgon kl 12:00
Vougts väg 7, Rosengård, Malmö kommun, bild 2
Vougts väg 7, Rosengård, Malmö kommun, bild 3

Vougts väg 7

Lägenhet
Rosengård, Malmö kommun
MOHV Malmö
795 000 kr
77 m²
3 rum
vån 6/9
6 618 kr/mån
10 325 kr/m²

Välkommen till denna moderna och stilrena lägenhet på våning 6. Här möts du av en modern design som är genomtänkt och välplanerad för maximal bekvämlighet. Det rymliga köket lockar med gott om förvaringsutrymme och en generös arbetsyta, samt en trevlig matplats i anslutning till köket. Vardagsrummet välkomnar dig med stora fönster som flödar in med naturligt ljus och skapar en behaglig atmosfär. De två sovrummen är väl tilltagna och det moderna badrummet kompletterar bostadens stil och funktion. I närområdet finner vi allt ifrån grönområden till skola, förskola, affärer, buss och ringvägen inom bekvämt avstånd. Varmt välkommen på visning eller med din intresseanmälan!

  • Premium
  • Hiss
Vendelsfridsgatan 6A, Lorensborg, Malmö kommun
  • Tis 2 apr kl 17:00

Vendelsfridsgatan 6A

Lägenhet
Lorensborg, Malmö kommun
MOHV Malmö
980 000 kr
27 m²
1 rum
vån 10/16
2 105 kr/mån
36 296 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma etta, belägen på våning tio med fantastiskt utsikt. Det erbjuds även en smakfull kokvrå med bra förvaring, stort fönsterparti som ger lägenheten ett bra ljusinsläpp och en rymlig inglasad balkong. Perfekt för dig som är ute efter en mindre lägenhet. Du bor här på bra läge med grönområden som Pildammsparken, Rönneholmsparken och Slottsparken bara en promenad bort. Malmö centrum har du på nära avstånd, som du smidigt tar dig till med en cykeltur. Det erbjuds även goda kommunikationer. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Berguvsgatan 9A, Söderkulla, Malmö kommun

Berguvsgatan 9A

Lägenhet
Söderkulla, Malmö kommun
MOHV Malmö
2 695 000 kr
115,5 m²
5 rum
vån 4/4
6 228 kr/mån
23 333 kr/m²

Välkommen till denna charmiga femrumslägenhet i det attraktiva och barnvänliga området Söderkulla. Lägenheten är en genomtänkt gavellägenhet som erbjuder ett stilfullt och välorganiserat boende. Här möts du av generösa sociala ytor, rymliga sovrum, ett helkaklat badrum, en praktisk gäst-wc och ett kök med gott om plats för matbord. Bostaden har också den förmånen att kunna njuta av en fantastiskt inglasad balkong med en härlig utsikt över det omgivande området. Området kännetecknas av närhet till grönområden, shoppingmöjligheter, aktiviteter, mataffärer, förskolor och skolor, samt utmärkta kommunikationer. Du bor här med bekvämt avstånd till både Mobilia och Hyllie, vilka båda erbjuder ett omfattande utbud av shopping och smidiga kommunikationsmöjligheter. Varmt välkommen med din intresseanmälan för att upptäcka allt detta boende har att erbjuda!

  • Balkong
Munkhättegatan 34C, Nydala, Malmö kommun

Munkhättegatan 34C

Lägenhet
Nydala, Malmö kommun
MOHV Malmö
1 795 000 kr
95,5 m²
4 rum
vån 3/8
4 636 kr/mån
18 796 kr/m²

Nu kan vi äntligen presentera denna välplanerade fyra om 95.5 kvm belägen på en lugn adress. Bostaden erbjuder ett stort socialt vardagsrum med utrymme för både soff- och matgrupp och utgång till den inglasade balkongen, fräscht och modernt fullutrustat kök med generösa arbets- och förvaringsytor, tre tilltagna sovrum och ett helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin samt en helkaklad gästtoalett. Ljus och inbjudande hall med goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter i form av inbyggda garderober. Intill köket finns en generös yta som rymmer ett matbord. En bostad för den stora barnfamiljen som söker en lägenheten att flytta rakt in i. Här bor ni dessutom bekvämt med närhet till skolor, förskolor, affärer samt goda kommunikationsmöjligheter till motorvägen mot Emporia men även till centrum. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Balkong
  • Hiss
Rödkullastigen 1A, Almhög, Malmö kommun

Rödkullastigen 1A

Lägenhet
Almhög, Malmö kommun
MOHV Malmö
850 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 2/8
4 274 kr/mån
15 596 kr/m²

Varmt välkomna till denna potentiella tvårummare på populära Almhög. Här får du en välplanerad bostad att renovera enligt din egen smak. Bostaden erbjuder 54.5 kvm som fördelas på ett gediget vardagsrum med stora fönsterpartier och utgång till en mysig balkong, stort kök, ett badrum och ett generöst sovrum. I hallen finns gott om utrymme för avhängningsmöjligheter samt inbyggda garderober. Dessutom bor du i en stabil och aktiv HSB förening med närhet till bland annat kaféer, konditori, pizzeria, kebab- och falafelkiosk, en livsmedelsbutik, ett apotek med mera. Närhet till Mobilia shoppingcenter medför ytterligare möjligheter till storhandel och shopping. Området är nära beläget Inre Ringvägen och erbjuder därmed möjlighet till smidiga bilresor utanför staden men även till andra stadsdelar. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Lilla Varvsgatan 21D, Västra Hamnen, Malmö kommun
Lilla Varvsgatan 21D, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 2
Lilla Varvsgatan 21D, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 3

Lilla Varvsgatan 21D

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
MOHV Malmö
1 795 000 kr
38 m²
1.5 rum
vån 4/5
3 198 kr/mån
47 237 kr/m²

I ett oslagbart läge intill Turning Torso och Sundspromenaden upptäcker vi denna moderna och välplanerade 1,5-rumslägenhet på fjärde våningen. Här erbjuds en kvadratsmart bostad med en härlig balkong där soliga dagar kan avnjutas! Den öppna anslutningen mellan kök och vardagsrum inbjuder till socialt umgänge, och lägenheten präglas av genomgående stilrena färgval, en avskild del för sovrum och ett generöst badrum. Runt hörnet finner vi havet och badplatser att spendera härliga sommardagar på och via en kort cykeltur når vi Malmö City. Masttorget med bland annat Ica Maxi, apoteket och restauranger finner vi ett stenkast bort och likaså goda busskommunikationer. Svårslaget läge! Varmt välkommen med din intresseanmälan eller på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Videdalsvägen 72, Videdal, Malmö kommun

Videdalsvägen 72

Villa
Videdal, Malmö kommun
MOHV Malmö
3 795 000 kr
89 + 89 m²
3 rum
703 m² tomt

Nu har vi glädjen att presentera denna 1-plansvilla om 89 kvm med lika stor källaryta. Här bjuds vi in till ett välplanerat och mysigt hus som väntar på din personliga prägel. På första plan finner vi den sociala delen som fördelas på ett rymligt kök med flödande ljusinsläpp, stort vardagsrum med plats för större soffgrupp och matplats för härliga middagar. Vidare finns ett badrum och två sovrum med inbyggda garderober. Från ena sovrummet finns utgång till ett inglasat rymligt uterum med plats för utemöbler. På källarplan har vi ett stort allrum som kan användas som sovrum eller efter behov, ytterligare ett rum, stort hobbyrum som tidigare nyttjats som en verkstad, tvättstuga med tillhörande dusch, rymlig toalett, förråd samt matförråd. Utöver det erbjuds en lättskött trädgård samt ett garage. Här får du fria händer att skapa ditt alldeles egna hus med alla bekvämligheter som vardagen kräver. Dessutom bor du på ett lugnt och familjevänligt Videdal med trevligt grannskap. Ett par minuter bort har vi skolor, närhet till affärer samt Inre Ringvägen för den som pendlar. Varmt välkommen på visning!

Sveagatan 98C, Limhamn, Malmö kommun
  • Mån 1 apr kl 16:00

Sveagatan 98C

Lägenhet
Limhamn, Malmö kommun
MOHV Malmö
1 995 000 kr
57,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 681 kr/mån
34 696 kr/m²

Stolt presenterar vi här Limhamns mest fashionabla hörnlägenhet smakfullt renoverad 2022! Med fantastisk läge mitt i Limhamns mysiga kvarter finner vi denna smakfullt renoverade bostad perfekt belägen mellan hav och stad! Högst upp i huset finner du denna genomgående, optimalt planerade och sofistikerade bostad präglad av en smakfull känsla och hög wow-faktor in i minsta detalj. Med sina sobra färgval, vackra golv och eleganta stil kombineras här stor estetik med komfort! Sociala ytor, bra förvaring och rymlig balkong med kvällssol och utsikt över den lummiga innergården ger detta boende många fördelar. Söker du ett boende utöver det vanliga i en mycket stabil och välmående förening så är detta en bostad för dig. Välkommen att läsa mer i annonsen och boka tid för visning!

  • Plus
  • Balkong
Lektorsgången 5B, Nydala, Malmö kommun

Lektorsgången 5B

Lägenhet
Nydala, Malmö kommun
MOHV Malmö
745 000 kr
46,5 m²
1 rum
vån 8/8
3 235 kr/mån
16 022 kr/m²

Varmt välkomna till denna välplanerade etta med inglasad balkong och härlig utsikt. Här fördelas 46,5 kvm på ett stort kök som rymmer en matplats och goda arbetsytor. I vardagsrummet finns gott om plats för en soffgrupp, mediemöblemang samt en dubbelsäng. I taket hänger en lamellgardin för att avskilja sovplatsen från det sociala utrymmet. Härifrån finns också access till den inglasade balkongen som vetter ut mot grönska. Badrummet är halvkaklat och i dagsläget finns ett badkar. I hallen finns generösa ytor för garderober och även en klädkammare med spotlights för ytterligare förvaring. Området erbjuder stillsamma grönskande innergårdar, goda kommunikationsmöjligheter till motorvägen mot Emporia men även till centrum. På Nydalatorget finns en mängd bekvämligheter, inklusive apotek, matbutiker, pizzeria, gym, cykelaffär, videobutik och ett café. Varmt välkommen hem!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Geijersgatan 2D, Limhamn/Ribersborg, Malmö kommun
  • Mån 1 apr kl 15:00
Geijersgatan 2D, Limhamn/Ribersborg, Malmö kommun, bild 2
Geijersgatan 2D, Limhamn/Ribersborg, Malmö kommun, bild 3

Geijersgatan 2D

Lägenhet
Limhamn/Ribersborg, Malmö kommun
MOHV Malmö
3 495 000 kr
75 m²
3 rum
vån 3/8
6 280 kr/mån
46 600 kr/m²

På ett av Limhamns bästa lägen, perfekt belägen mellan hav och stad, presenteras denna unika och vackra hörnbostad med två rejäla balkonger varav en inglasad. Med sin öppna, genomgående och sociala planlösning samt magnifika utsikt över Limhamnsfälten präglas detta boende av en smakfull känsla och hög wow-faktor in i minsta detalj. Med vackra, enhetliga inredningsval, egna tvättmöjligheter och bra förvaring kombineras här stor estetik med komfort. Garagemöjlighet och välsorterad mataffär i huset är ytterligare plus! Söker du ett boende utöver det vanliga på ett oslagbart läge så är detta en bostad för dig. Välkommen att läsa mer i annonsen eller kontakta ansvarig mäklare.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tessins väg 18B, Ribersborg, Malmö kommun
  • Mån 1 apr kl 11:15
Tessins väg 18B, Ribersborg, Malmö kommun, bild 2
Tessins väg 18B, Ribersborg, Malmö kommun, bild 3

Tessins väg 18B

Lägenhet
Ribersborg, Malmö kommun
MOHV Malmö
1 350 000 kr
25 m²
2 rum
vån 3/5
3 471 kr/mån
54 000 kr/m²

Här finner du en totalrenoverad och ombyggd 2:a med väldisponerade kvadratmeter och ett fantastiskt läge centralt och nära havet. Lägenheten välkomnar dig med enhetligt vitlaserade askparkettgolv och en funktionell planlösning som badar i ljus och skapar en öppen och luftig känsla. Stora fönster och ljusa väggar med högt i tak bidrar också till att lägenheten känns betydligt större än sina 25 kvadrat. Nuvarande ägare har satsat på kvalitet i renoveringen och här finns ett stilrent och modernt badrum med kvalitetsdokument, ett genomtänkt och unikt designat kök i massiv bok samt ett separat sovrum med öppningsbar vägg. I hallen finns förvaring i två bevarade inbyggda garderober. Med närhet till såväl service och kommunikation som havsnära promenader, är denna charmiga 2:a en riktig pärla som måste upplevas på plats. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Munkhättegatan 34A, Nydala, Malmö kommun

Munkhättegatan 34A

Lägenhet
Nydala, Malmö kommun
MOHV Malmö
1 195 000 kr
60 m²
2 rum
vån 4/8
3 035 kr/mån
19 917 kr/m²

Med hiss från markplan tar vi oss upp till våning fyra där vi möts av denna välplanerade tvårummare på 60 hela kvm som fördelas på ett stort vardagsrum, gediget sovrum, ett helkaklat badrum med bubbelbad för extra komfort, modernt kök i körsbärsträ och rostfria vitvaror samt matplats och utöver det en mysig inglasad balkong med härliga vyer. Hallen bjuder på goda ytor för avhängning och förvaring i form av garderober, städskåp samt klädkammare som i dagsläget nyttjas som tvättrum. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Serenadgatan 35, Högaholm, Malmö kommun
  • Budgivning pågår
  • Idag kl 13:00

Serenadgatan 35

Lägenhet
Högaholm, Malmö kommun
MOHV Malmö
1 495 000 kr
82,5 m²
3 rum
vån 4/5
4 765 kr/mån
18 121 kr/m²

Här ges nu möjligheten att förvärva en modern och stilfull bostad med en genomtänkt planlösning. Boendet har ett praktiskt och funktionellt kök, ett modernt badrum, bekväma tvättmöjligheter direkt i lägenheten, två rymliga sovrum, ett stort vardagsrum samt en imponerande inglasad balkong med panoramautsikt över området. Det här är en bostad som är redo att flyttas in i direkt! Precis utanför lägenhetens dörr finner du en förening som erbjuder en rad bekvämligheter, inklusive bastu, gym, festlokal och ett hobbyrum för föreningens medlemmar. Dessutom finns en trevlig innergård tillgänglig med sittplatser, lekplatser, cykelställ och miljöhus. I området finns också allt du behöver, såsom skolor, matbutiker, hundrastplatser och utomhusbad. För pendlare är läget optimalt med tillgång till olika bussar i området, vilket gör det smidigt att ta sig runt i Malmö. Dessutom ligger både yttre och inre ringvägen i direkt anslutning till området, vilket ger enkel tillgång till andra delar av staden. Det här är verkligen ett komplett och bekvämt boende med allt du behöver inom räckhåll. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Rödkullastigen 9B, Almhög, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Rödkullastigen 9B

Lägenhet
Almhög, Malmö kommun
MOHV Malmö
850 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 2/8
4 119 kr/mån
15 596 kr/m²

Varmt välkomna till denna hemtrevliga tvåa på populära Almhög, omgiven av vackra innergårdar. Här möts ni av en trivsam atmosfär och genomtänkta detaljer som gör detta till ett hemtrevligt boende. I köket möts ni av modern utrustning och gott om plats för ett mysigt köksbord, perfekt för måltider och sociala stunder. Det rymliga vardagsrummet välkomnar er med tillräckligt med utrymme för en stor soffgrupp och ett matrumsbord, skapande av en harmonisk samlingsplats för både avkoppling och måltider. Sovrummet imponerar med tillräckligt med plats för en bekväm dubbelsäng och skapar en avkopplande oas. Badrummet är smakfullt inrett med trevliga färgval och skapar en fräsch känsla. En extra bonus är den västvända balkongen som bjuder in till avkoppling och njutning av kvällssolen. Här finner ni bekvämligheter för en praktisk vardag. Utbud av närservice i området är omfattande. Här bjuds det bland annat på kaféer, konditori, pizzeria, kebab- och falafelkiosk, en livsmedelsbutik, ett apotek med mera. Grönsaks- och klädeshandel på Nydalatorget förekommer under vissa perioder. Gym och idrottsanläggningar för alla som älskar att motionera och hålla sig i form. Närhet till Mobilia shoppingcenter medför ytterligare möjligheter till storhandel och shopping. I området finns det en skola och förskolor samt olika lekplatser. Kommunikationsmöjligheter i form av bland annat busstrafiken är utmärkta med buss nummer 2 och 8. Hållplatser till stadsbussarna finns det gott om och det är enkelt att ta sig till andra delar av Malmö. Området är nära beläget Inre Ringvägen och erbjuder därmed möjlighet till smidiga bilresor utanför staden men även till andra stadsdelar. Välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Kungsörnsgatan 18, Söderkulla, Malmö kommun

Kungsörnsgatan 18

Lägenhet
Söderkulla, Malmö kommun
MOHV Malmö
2 095 000 kr
105,5 m²
5 rum
vån 3/3
6 991 kr/mån
19 858 kr/m²

Välkomna upp till denna praktiska och moderna gavellägenhet på hela 105 kvm. Direkt vid ingång möts vi av en hemtrevlig känsla tack vare den luftiga hallen som erbjuder ytor för förvaring och garderober om så önskas. Här finns fyra sovrum, lyxigt renoverat badrum från 2023 med våtrumsintyg, stilrent kök med tillhörande tvättstuga för extra komfort samt en renoverad gästtoalett. Utöver det bjuds här på en stor inglasad balkong som används som extra rum året runt. En perfekt bostad för den stora familjen som söker en inflyttningsklar bostad. Området har närhet till grönområden, shopping, aktiviteter, mataffärer, förskola, skola och goda kommunikationer. Här bor ni nära Mobilia och attraktiva Hyllie Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Serenadgatan 11, Högaholm, Malmö kommun

Serenadgatan 11

Lägenhet
Högaholm, Malmö kommun
MOHV Malmö
1 250 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/3
6 038 kr/mån
15 625 kr/m²

Välkomna till denna rymliga och hemtrevliga trea belägen en trappa upp. Den här ljusa bostaden erbjuder en genomtänkt planlösning med extra förråd på samma våning och en bekväm tvättstuga en trappa ner. Här möts ni av ett generöst vardagsrum, två rymliga sovrum, och ett kök som imponerar med gott om förvaring och arbetsyta. Badrummet är komplett med badkar, och för extra bekvämlighet finns även en separat gäst-wc. Den inglasade balkongen i söderläge erbjuder en trevlig plats att koppla av medan ni avnjuter en vy över omgivningen. Varmt välkomna att uppleva allt detta på närmare håll under en visning! Här finns dessutom goda möjligheter att ta sig runt i Malmö, då yttre som inre ringvägen ligger i direkt anslutning till området. Samt som det går bussar i närheten, med 33:ans stadslinjebuss kan du nå Hyllie på ca 15 minuter och vill du åka in till stan så tar du stadsbuss nummer 8 till både Södervärn och Malmö C.

  • Balkong
Citadellsvägen 21C, Centrum/City, Malmö kommun
  • Mån 1 apr kl 14:00

Citadellsvägen 21C

Lägenhet
Centrum/City, Malmö kommun
MOHV Malmö
2 295 000 kr
42 m²
1 rum
vån 1/8
3 407 kr/mån
54 643 kr/m²

Missa inte möjligheten att köpa denna fantastiska nyproducerade lägenhet med egen södervänd uteplats perfekt belägen mellan hav och stad! På Malmös mest eftertraktade läge, där staden möter hav, parker och stranden, växer denna nya stadsdel fram i symbios med det historiska Malmö. Här, vid kanalens promenadstråk framför Malmöhus Slott, byggs nu Brf Slottshamnen i en lugn, grönskande och historisk miljö. Här presenteras denna optimalt planerade och moderna bostad präglad av en smakfull känsla och hög wow-faktor in i minsta detalj. Med sin öppna och sociala planlösning, vackra enhetliga parkettgolv och lyxiga tillval kombineras här stor estetik med komfort! Den effektiva planlösningen i kombination med rymlig uteplats i söderläge med utsikt över Malmöhus Slott, gör detta till ett perfekt boende på oslagbart läge. Garagemöjlighet och nära till allt är ytterligare plus! Söker du ett boende utöver det vanliga så är detta en bostad för dig. Inflyttning kan ske omgående om önskemål finns. Välkommen att läsa mer i annonsen!.

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Von Lingens Väg 114, Rosengård, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Von Lingens Väg 114

Lägenhet
Rosengård, Malmö kommun
MOHV Malmö
1 195 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 2/9
3 994 kr/mån
20 084 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera denna nyrenoverade tvåa belägen i den stabila föreningen BRF Hilda på Von Lingens väg 114. Här erbjuds en ljus och rymlig lägenhet med en stor inglasad balkong i soligt läge, goda förvaringsutrymmen i form av inbyggda garderober och ett stilrent lök. Lägenheten har ett större sovrum, helkaklat badrum och ett vardagsrum som bjuder på generös yta som är perfekt för sociala tillställningar. Från de flesta rum i lägenheten når vi ut till balkongen som är perfekt för att tillbringa sommarkvällarna på. I detta lugna och grönskande område finner vi bekvämt promenad avstånd till köpcentrum, idrottsanläggningar, nya tågstationen samt bra bussförbindelser in mot Malmö city. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Gymnasistgatan 13D, Gullviksborg, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Gymnasistgatan 13D

Lägenhet
Gullviksborg, Malmö kommun
MOHV Malmö
1 450 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 556 kr/mån
17 791 kr/m²

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING! Varmt välkomna till denna rymliga trerummare på fritt och insynsskyddat gavelläge högst upp i huset. Lägenheten har en trevlig rundgående planlösning med väldisponerade rum och en inglasad balkong i soligt läge med grönskande utsikt. I anslutning till det renoverade köket finns en rymlig matplats och båda sovrummen bjuder på inbyggd förvaring. Här bor du i en engagerad förening med tillgång till garageplats och med en fin inhägnad innergård och i närområdet finns bra skolor, trevliga grönområden samt mataffärer och vårdcentral. Vi ses på visning!

  • Balkong
Roslins Väg 12B, Ribersborg, Malmö kommun

Roslins Väg 12B

Lägenhet
Ribersborg, Malmö kommun
MOHV Malmö
1 595 000 kr
40 m²
1.5 rum
vån 4/4
4 476 kr/mån
39 875 kr/m²

Välkommen högst upp i huset till denna charmiga etta. Här erbjuds välplanerade kvadratmeter, fint ljusinsläpp och en härlig balkong i sydvästligt läge med grönskande utsikt. Dessutom finns här ett bra planerat kök med gott om förvaring, helkaklat badrum med dusch och en sovalkov som rymmer en större säng. En lägenhet som måste ses! Här bor du på utmärkt och lugnt läge. Bara några minuters promenad bort har du Riberborgstranden och Malmö centrum tar du dig smidigt till med en kort cykeltur. I närområdet finns även grönområden så som Slottsparken och Pildammsparken och dessutom bjuder området på trevliga restauranger och caféer.

  • Balkong
Kolsyregatan 5B, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun

Kolsyregatan 5B

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
MOHV Malmö
3 495 000 kr
88 m²
4 rum
vån 3
6 856 kr/mån
39 716 kr/m²

PRIVATA VISNINGAR ERBJUDS! Missa inte möjligheten att köpa denna fantastiska nyproducerade lägenhet perfekt belägen mellan hav och stad! Bostaden är ursprungligen tänkt som en fyrarumslägenhet och möjligheten att bygga till ytterligare sovrum är optimal om behovet finns. Idag har lägenheten 3 rum. Här presenteras denna välplanerade och moderna bostad präglad av en smakfull känsla och hög wow-faktor in i minsta detalj. Med sin öppna och sociala planlösning, vackra enhetliga parkettgolv och elegans kombineras här stor estetik med komfort! På den stora balkongen har du utsikt över gården och Limhamns Sjöstads omgivning samt skymtar havet i horisonten. Garagemöjlighet, övernattningslägenhet i kvarteret och nära till allt är ytterligare plus! Här bor man med havet som granne samt optimala kommunikationer till Malmös andra delar. Nya Glasbruksskolan och nyöppnade ICA Supermarket på nära avstånd samt med kort promenad till Limhamns centrum. Du finner även Ribersborgsstranden och Hylliekrokens golfbana på nära avstånd. Ta en skön promenad längs havet in mot Malmö City eller 7:ans busslinje på Limhamnsvägen, eller varför inte luncha på populära Kajutan? Söker du ett boende utöver det vanliga så är detta en bostad för dig. Välkommen att läsa mer i annonsen och boka in er på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 21