Bjurfors Båstad

Bjurfors Båstad

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Björkvägen 6, Förslöv, Båstads kommun
Björkvägen 6, Förslöv, Båstads kommun, bild 2
Björkvägen 6, Förslöv, Båstads kommun, bild 3

Björkvägen 6

Villa
Förslöv, Båstads kommun
Bjurfors Båstad
4 500 000 kr
138 + 114 m²
6 rum
1 844 m² tomt

Villan är byggd för trivsel och socialt umgänge med fina sällskapsrum i etage, öppna spisar, praktisk källarvåning och ett underbart poolområde som är höjdpunkten i trädgården. Den uppvärmda poolen glimmar som ett smycke om kvällarna och den trivsamma paviljongen med öppen spis bjuder på en härlig miljö för badliv och fina grillkvällar under en allt längre sommarsäsong. Fastigheten erbjuder med sin skyddade naturmiljö, kombinerat med sitt centrala läge ett mycket komfortabelt boende för såväl barnfamiljer, hemvändare och egenföretagare. Praktiskt taget underhållsfri exteriör och låga driftkostnader gör det lätt att leva här.

  • Premium
Kattviksvägen 317A, Norrviken, Båstads kommun
Kattviksvägen 317A, Norrviken, Båstads kommun, bild 2
Kattviksvägen 317A, Norrviken, Båstads kommun, bild 3

Kattviksvägen 317A

Lägenhet
Norrviken, Båstads kommun
Bjurfors Båstad
4 400 000 kr
61 m²
2 rum
vån 1/2
3 892 kr/mån
72 131 kr/m²

Strax nedanför Norrvikens trädgårdar finns denna fina bostadsrätt med exklusivt läge och obruten vy mot Kattegatt. Här har du tillgång till havet året runt, oavsett om du vinterbadar från bryggan eller tittar på vilda vågor från det ombonade vardagsrummet. Även somrarna är fantastiska och de väl tilltagna uteplatserna bjuder in till långa lata frukostar i solen och ljuvliga sommarkvällar i solnedgången. Poolen står redo för ett tempererat dopp efter den inbokade padel- eller tennismatchen som du självklart vinner. Lägenheten har inretts med nordisk känsla och fina materialval. Det första som möter dig innanför dörren är den fantastiska utsikten, och den öppna planlösningen gör att du inte behöver släppa den med blicken. Köket med inredning från Vedum har fina arbetsytor i sten och bra förvaring och i sovrummet vaknar du med havsutsikt. Här är det lätt att leva. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Varegårdsvägen 105, Torekov, Båstads kommun
Varegårdsvägen 105, Torekov, Båstads kommun, bild 2
Varegårdsvägen 105, Torekov, Båstads kommun, bild 3

Varegårdsvägen 105

Villa
Torekov, Båstads kommun
Bjurfors Båstad
6 975 000 kr
110 m²
4 rum
953 m² tomt

Den här fina enplansvillan har allt du vill ha och lite till. Lättlevt i ett plan med gångavstånd till både bykärnan och stranden. När du inte njuter av Torekovs härliga sommarmyller tar du det sannolikt lugnt vid poolen eller påtar i växthuset. Livet är till för att njutas!

  • Premium
Erikslundsvägen 20A, null, Ängelholms kommun

Erikslundsvägen 20A

Övrigt
Ängelholms kommun
Bjurfors Båstad
7 500 000 kr
275 m²
4 798 m² tomt

Den vackra huvudbyggnaden i klassiskt rött tegel med byggår 1898 har omsorgsfullt renoverats och bevarats av de nuvarande ägarna. En vacker veranda välkomnar och det är bara fantasin som sätter gränserna för nyttjandet. Det taktiska läget invid Ängelholm e-handelscentrum ger utmärkta förutsättningar för att inrymma en affärsverksamhet men fastigheten kan lika gärna bli en ståtlig privatbostad. Här finns även möjlighet att både bygga nya bostäder och utveckla de befintliga byggnaderna. I dagsläget finns fyra uthyrda lägenheter varav en i komplementbyggnad. Här finns även lagerutrymmen, lastbrygga och garage. Huvudbyggnaden har tidigare använts som kontor och hela entréplanet är omgående tillgängligt för köparen. En väl tilltagen gårdsplan har plats för parkering och på baksidan finns en fin trädgård. Goda kommunikationer via E6, väg 107 och så både buss och cykelväg utanför dörren. Perfekt för den stora familjen, företagaren eller för dig som vill bygga bostäder med närhet till både exklusiva Crownwood golfklubb och bad. Välkommen på visning!

Magnarps byaväg 200, Magnarp, Ängelholms kommun

Magnarps byaväg 200

Villa
Magnarp, Ängelholms kommun
Bjurfors Båstad
7 300 000 kr
184 + 58 m²
8 rum
3 048 m² tomt

Välkommen till Villa Paradiset - ett drömhus i populära Magnarp med lugnt och lantligt läge, men ändå gångavstånd till strand och bad samt goda kommunikationer. Med Skäldervikens blåa vatten på ena sidan huset och Hallandsåsen mot norr får du det bästa av vad Bjäre har att erbjuda. Både landskap och hav. Huset erbjuder gott om utrymme för en stor familj med ett stort kök och fina sällskapsytor med öppen spis i centrum och vedspis i den fina vinterträdgården. På den välkomnande infarten ryms flera bilar och den stora parkliknande trädgården har gott om plats för lek och fina möjligheter för odling och trädgårdsprojekt. Vänta inte - hör av dig till oss och boka in dig på visning!

Kattviksvägen 293, Norrviken, Båstads kommun
Kattviksvägen 293, Norrviken, Båstads kommun, bild 2
Kattviksvägen 293, Norrviken, Båstads kommun, bild 3

Kattviksvägen 293

Lägenhet
Norrviken, Båstads kommun
Bjurfors Båstad
8 000 000 kr
95 m²
3 rum
5 146 kr/mån
84 211 kr/m²

I strandkanten, med Kattegatt framför dina fötter, finns en underbar lägenhet om tre rum och kök i markplan. Lägenheten öppnar upp mot havet genom gedigna glaspartier som du gärna öppnar upp. Den ljuvliga doften av hav och sommar blandar sig med doften från grillen och kvällarna på altanen blir gärna långa. Den magiska utsikten är något du aldrig tröttnar på oavsett om vattnet glittrar blått eller stormen ryter. Här finns tre rum och kök, bra förvaring samt två badrum. Allt av yppersta kvalitet, från trägolvet till vitvarorna från Miele. Från den stora altanen om drygt 40 kvm mot havet lyssnar du till vågornas kluckande mot stranden och njuter av kvällssolen. Den andra terrassen, som är lika stor, vetter mot poolen i söderläge. Tennis- och padelklubben står till ditt förfogande och den långa badbryggan badas det från året runt. Det här är ett boende att älska!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Lundgrens Väg 10, Laholm, Laholms kommun
Lundgrens Väg 10, Laholm, Laholms kommun, bild 2
Lundgrens Väg 10, Laholm, Laholms kommun, bild 3

Lundgrens Väg 10

Villa
Laholm, Laholms kommun
Bjurfors Båstad
3 995 000 kr
153 + 60 m²
6 rum
626 m² tomt

Välkomna till denna rymliga och välhållna 40-tals villa med charmiga originaldetaljer bevarade. Huset är uppdelat i två separata bostäder vilket öppnar för många olika fördelaktiga lösningar. Varför inte hyra ut den ena bostaden för att finansiera ditt egna boende? Eller kanske använda som generationsboende? Möjligheterna är många med den här smarta och genomtänkta planlösningen. Huset är fint renoverat med en underbar nyslipad fiskbensparkett i original, helkaklade badrum, kaminer i båda vardagsrummen och alla fönster i original men med 3-glas kassetter insatta. Huset ligger lugnt och centralt i Laholm nära den vackra Stadsparken med sina fina promenadstråk. Lagan rinner förbi en liten bit bort med vacker natur och restauranger längs vattenkanten och Stortorget med dess utbud med restauranger, butiker etc ca 600 meter. Välkomna att kontakta mäklaren för visning på Lundgrens Väg 10!

  • Premium
Fiskebyn 7, Mellbystrand, Laholms kommun

Fiskebyn 7

Radhus
Mellbystrand, Laholms kommun
Bjurfors Båstad
4 995 000 kr
111 + 3 m²
5 rum
201 m² tomt

Välkomna till detta lättlevda och vackra hus, byggt med omsorg och kvalitet i mysiga Mellbystrand. Här bor du med stil antingen som permanent eller på fritiden, och endast ett stenkast från havet! Läget är oslagbart, endast 400 meter till havet med Sveriges längsta sandstrand och nära till skogen med underbara stigar att utforska. Under 2024 är det planerat att börja byggas en 100 meter lång havsbrygga – perfekt för härliga bad! Mysiga Mellbystrand har en lagom blandning av permanentboende och fritidshus, det är nära till kommunikationer och det finns både skola F-6 samt flera förskolor i närområdet. En bit in från vägen ner till stranden ligger det här vackra parhuset, byggt 2019 i 1½ plan med ett flertal snedtak och takfönster vilket ger ett ljust och härligt hem med mycket karaktär. Fasaden är vitputsad och ger ett modernt intryck och materialen är genomgående påkostade. Här ryms tre sovrum och två helkaklade badrum, köket och vardagsrummet har öppen planlösning och glaspartier tar dig ut till uteplatsen i söderläge. Ett hus med minimalt underhåll och mycket charm - här är lätt att trivas!

Svenstadsvägen 250, Svenstad, Båstads kommun

Svenstadsvägen 250

Villa
Svenstad, Båstads kommun
Bjurfors Båstad
3 545 000 kr
186 + 46 m²
9 rum
1 538 m² tomt

Välkommen till en trivsam villa med härlig utsikt över Bjäres böljande landskap mellan Boarp och Torekov. Här finns stora rum och många möjligheter för den stora familjen, generationsboende, uthyrning eller verksamhet. Garage finns i huskroppen och du har även tillgång till en komplementbyggnad i intilliggande hage. Bussförbindelse i princip utanför dörren.

Hedhusvägen 44, Skummeslövsstrand, Laholms kommun
  • Budgivning pågår
Hedhusvägen 44, Skummeslövsstrand, Laholms kommun, bild 2
Hedhusvägen 44, Skummeslövsstrand, Laholms kommun, bild 3

Hedhusvägen 44

Fritidshus
Skummeslövsstrand, Laholms kommun
Bjurfors Båstad
4 095 000 kr
123 m²
5 rum
722 m² tomt

Välkommen till en vit och välskött pärla med cykelavstånd till stranden, goda kommunikationer och terrass med utmärkt solläge. Den stora, terrasserade altanen bjuder in till lugna dagar i solen såväl som långa middagar i goda vänners sällskap och det naturliga ljuset är närvarande både ute och inne. De luftiga sällskapsrummen öppnas lätt upp mot utemiljön och ett väl tilltaget kök ger plats för alla. Sovrummen är tre till antalet och rymmer fantastiska tio bäddar. Två fungerande öppna spisar skänker mys och värme även ruggiga dagar och för gästerna finns ett bekvämt boende på andra sidan altanen. Kom på visning!

  • Premium
Odens väg 40 C, Skummeslövsstrand, Laholms kommun

Odens väg 40 C

Radhus
Skummeslövsstrand, Laholms kommun
Bjurfors Båstad
2 495 000 kr
112,5 m²
5 rum
7 550 kr/mån
22 178 kr/m²

Välplanerad bostadrätt i två plan med utmärkta uteplatser med altan, pergola och trädgårdstäppa. Bilplatser på egen uppfart och praktiskt trädgårdsförråd är andra plusfaktorer samtidigt som stora spröjsade fönsterpartier skänker ljus och rymd i detta kvadratsmarta hem. Trots den moderna interiören görs inget avkall på den varma hemkänslan, som genomsyrar bostaden. Hit flyttar såväl barnfamiljer som par som flyttar från hus. Det pendlingsvänliga läget är perfekt för Dig som pendlar och i närheten finner man allt från milslång strand till affärer och skolor. Välkomna på visning.

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Paulins väg 15 F, Båstad - Väster, Båstads kommun
Paulins väg 15 F, Båstad - Väster, Båstads kommun, bild 2
Paulins väg 15 F, Båstad - Väster, Båstads kommun, bild 3

Paulins väg 15 F

Lägenhet
Båstad - Väster, Båstads kommun
Bjurfors Båstad
2 995 000 kr
41 m²
2 rum
vån 1/2
4 207 kr/mån
73 049 kr/m²

Fantastiskt belägen markbostad med optimal planlösning och egen trädgård bakom låsbara grindar och insynsskyddande avenbokshäck. Detta paradis förvärvar Ni som vill ha markkänsla, leva nära naturen och ändå ha nära till Båstads sommarpuls. Nedanför lockar Paulins brygga till salta bad och vill man besöka Båstads hamn, strand och restauranger njuter man en promenad längs strandpromenaden in till centrum. Underbart hörnläge invid föreningens egna äppellund. Hela lägenheten är totalt ombyggd för några år sedan och är i nyskick. På innergården njuter medlemmarna det gemensamma poolområdet - en omtyckt samlingsplats för trevligt och spontant umgänge med goda grannar. Parkering ingår i månadsavgiften och föreningen godkänner uthyrning under ordnade former. Mycket välskött och omtyckt förening.

  • Premium
Alfred Fiskares väg 2, Mellbystrand, Laholms kommun

Alfred Fiskares väg 2

Villa
Mellbystrand, Laholms kommun
Bjurfors Båstad
12 900 000 kr
145 + 31 m²
7 rum
1 589 m² tomt

Bara några fotsteg från Mellbystrands glittrande kust, uppenbarar sig detta spektakulära hem som lätt för tankarna till ett semesterparadis i en fransk kustby. Ett boende med personlig och ombonad atmosfär alldeles intill hav och öppna strandängar. Det stillsamma läget till trots, har du närhet till folkliv och puls i Båstad, Skummeslövsstrand och Mellby. Det bästa av två världar. Liksom de natursköna omgivningarna erbjuder huset något helt utöver det vanliga. Både när det gäller interiör och planlösning. Glöm allt om modernistiskt raka linjer, vitt och stramt. Här är det charm och karaktär som står i centrum med inslag såsom platsbyggda snickerier i massivt trä, kullerstensväggar, takpanel, mönstrat klinkergolv, eldstäder och synliga bjälkar. Takhöjd upp till nock tillsammans med charmiga vinklar och vrår bidrar till ytterligare dynamik, liksom ljuset som strömmar in från flera håll. Den originella rumsfördelningen med två förenade huskroppar erbjuder såväl flexibilitet som funktionalitet. I den ena öppnar sig den stora sällskapsdelen som är sammanlänkad med köket med helglasade mot havssidan. I anslutning finns även en ateljé, ett sovrum och badrum. I den andra delen av huset finns ytterligare ett kök med anslutande sällskapsavdelning, två sovrum och ett badrum. I källarplan finner vinälskaren sitt paradis i ett vinrum som skulle kunna platsa i Toscana samt ett intilliggande sällskapsrum. På övre plan finns ett loft och wc. Fönsterdörrar på flera ställen leder ut till altaner och uteplatser i anslutning till de sociala rummen. Ett hem med härliga rum och många sängplatser som gör det enkelt att samla familj och vänner för en helg eller sommarvistelse. Utemiljön talar samma språk som huset med naturliga trädgårdsrum, frodig växtlighet och gömställen. Lummiga träd, bersåer och växter skapar insynsskydd och lä. Uteplatser i olika nivåer, i både sol och skugga, välkomnar för avkoppling och kreativitet. Öppna gräsytor lockar till lekfullhet. Den mest iögonfallande uteplatsen av dem alla är utan tvekan den gamla träbåten som är ombyggd till en njutbar plats under bar himmel. Här samlas vänner för oförglömliga middagar och solnedgångar med utblick över havet. Salta havsbad året om på badrocksavstånd är ett lika självklart som njutbart inslag i vardagen när du är bosatt här. Ett hem utöver det vanliga, på en osedvanligt vacker plats.

Kronostället 9, Västra Karup, Båstads kommun

Kronostället 9

Villa
Västra Karup, Båstads kommun
Bjurfors Båstad
3 950 000 kr
115 + 7 m²
4 rum
1 800 m² tomt

På ett högt läge i mysiga Västra Karup ligger denna fina enplansvilla med utsikt mot havet och Kullaberg. Huset ligger på den lugnaste gatan och gränsar till ängar och hagar, stora vackra träd ramar in den vidsträckta och härliga tomten på hela 1 800 kvm. Här finns tre sovrum och två badrum, allt väldigt väl underhållet. Med riktigt låga driftkostnader och ett hus i mycket bra skick blir det här både ett billigt och ett bekymmersfritt boende! Välkomna till denna välskötta enplansvilla på lugnaste läget!

  • Plus
Margretetorpsvägen 36, Förslöv, Båstads kommun
Margretetorpsvägen 36, Förslöv, Båstads kommun, bild 2
Margretetorpsvägen 36, Förslöv, Båstads kommun, bild 3

Margretetorpsvägen 36

Villa
Förslöv, Båstads kommun
Bjurfors Båstad
1 995 000 kr
72 + 50 m²
3 rum
1 080 m² tomt

Förslöv är den by på Bjärehalvön som utvecklats allra mest under de senaste åren och som fortsätter att locka allt fler boende från hela Skåne och Halland. Ett stort serviceutbud tillsammans med närheten till vackra stränder lockar många till byn och andra uppskattar att byn är så välanpassad till barnfamiljer - med den nyrenoverade skolan och ett stort utbud av fritidsaktiviteter. Tågstationen gör också byn till ett bra val för Dem som pendlar till t.ex. Ängelholm, Helsingborg, Laholm eller Halmstad. Fastigheten är belägen nära bykärnan med gångavstånd till förskola, grundskola, affärer, vårdcentral med mera. Tomten är generös och lockar säkert Dig med gröna fingrar som drömmer om att odla eget. Här finns också gott om plats att bygga garage och gästhus eller växthus, om andan faller på. Intill ligger ett stort grönområde, vilket ger ett privat boende med begränsad insyn. Huset har genomgått en hel del förbättringar genom åren såsom t.ex. tillbyggnad av sällskapsrum/matrum, badrumsrenovering, dränering, fönsterbyten, fiberindragning och nytt plåttak. Tillträde sker efter överenskommelse med ny ägare (snabbt tillträde möjligt). Fastigheten är förbesiktigad och Säljaren tecknar även en försäkring mot dolda fel.

  • Premium
Odens väg 50, Allarp, Laholms kommun

Odens väg 50

Tomt
Allarp, Laholms kommun
Bjurfors Båstad
1 375 000 kr
601 m² tomt

Din dröm om det perfekta boendet börjar här: en exklusiv hörntomt med utsikt över naturområde och med gångavstånd till havet! Välkommen till den mest eftertraktade tomten i Allarp, en pärla som nu är tillgänglig för dig och din framtida drömbostad. Denna hörntomt utmärker sig med sin fria vy över naturområdet som angränsar och dess strategiska läge gör den idealisk för par och familjer som söker ett tryggt bostadsområde med närhet till allt en aktiv familj behöver. Gångavstånd till svalkande dopp i havet, pendlingsvänligt med närhet till E6, korta cykelavstånd till både Båstad och Skummeslövsstrand, skolor och affärer samt generös detaljplan. Tillfälle! Ring mäklare Maria Nygren på tel. 0704-979951 för mer information och visning. (Övrigt: Fastigheten ägs av ett bolag som kan överlåtas vid önskemål.)

  • Plus
Klövervägen 17, Grevie, Båstads kommun

Klövervägen 17

Villa
Grevie, Båstads kommun
Bjurfors Båstad
4 995 000 kr
246 + 51 m²
7 rum
990 m² tomt

Här presenteras en imponerande villa med spatiösa ytor, belägen på en av Bjärehalvöns mest attraktiva tomter. Området ligger endast 5 minuter ovanför Båstad med solsäkert läge samt med slående utsikt över Kullens fyr, Skälderviken och Danmark i horisonten. Ett stenkast från huset ansluter Banvallens cykelled som tar Dig till och från Båstad på bara några minuter. Här på åsens höjd avnjutes de vackraste av solnedgångar året runt och närheten till halvöns vackraste badplatser på halvöns sydsida. Bjäres många golfbanor ligger på kort avstånd och nere i byn Grevie finns allt från mataffär till välrenommerad Montessoriskola, frisör, idrottsplats med nybyggda Padelbanor med mera. Bostadsområdet som angränsar till naturskyddade Sinarpsdalen består av blandad bebyggelse och lockar såväl permanentboende som deltids-/ fritidsboende. Hit flyttar paret som vill ha gott om plats för släkt och vänner, eller familjen som söker efter ett boende som erbjuder hög livskvalitet i ett barnvänligt, lugnt kvarter. Varmt välkomna på visning.

Stationsterrassen 10, lgh 300, Stationsterrassen, Båstads kommun

Stationsterrassen 10, lgh 300

Lägenhet
Stationsterrassen, Båstads kommun
Bjurfors Båstad
1 090 000 kr
55,8 m²
4 rum
vån 3/3
5 666 kr/mån
19 534 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva denna charmiga takvåning på bästa läge, nära till allt och ändå lugnt och stilla! Lägenheten rymmer idag åtta sängplatser och är en av få lägenheter i föreningen som har ett riktigt kök. Välj själv om du vill nyttja den för egen semester eller hyra ut för att få in intäkter, lägenhetens yta och tillgång till kök gör den till en av de som genererar mest intäkter. Pensionat Enehall ombesörjer all uthyrning för ett bekymmersfritt ägande. På sommaren har man Båstads pulserande liv en kort promenad bort, havet är en morgonrockspromenad bort liksom skogen med underbara vandringsstigar - här är enkelt att koppla av och njuta av en härlig semester! Välkomna!

  • Plus
Klinkehögsvägen 5B, lgh 1101, Båstad - Centrum, Båstads kommun

Klinkehögsvägen 5B, lgh 1101

Lägenhet
Båstad - Centrum, Båstads kommun
Bjurfors Båstad
2 195 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/2
4 722 kr/mån
37 845 kr/m²

Välkomna till denna ljusa lägenhet som ligger mitt i byn, men ändå lugnt och stilla. Terrass med morgonsol och stor balkong mot den skyddade innergården med sol från förmiddag till sen kväll. Här bor du enkelt och bekymmersfritt mitt i byn med nära till kommunikationer, restauranger, butiker etc och ändå är havet bara ett stenkast bort - välkomna på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Stationsterrassen 10, lgh 433, Stationsterrassen, Båstads kommun

Stationsterrassen 10, lgh 433

Lägenhet
Stationsterrassen, Båstads kommun
Bjurfors Båstad
725 000 kr
29 m²
1 rum
vån 1/1
4 306 kr/mån
25 000 kr/m²

I nära anslutning till huvudbyggnaden ligger denna fina lägenhet som du kan nyttja själv eller hyra ut för att få intäkter! Här bor du mysigt med pensionatet Enehalls historia ekandes i väggarna, och de ombesörjer all uthyrning. Lägenheten har egen ingång och direkt access till den gemensamma trädgården. Du kommer rakt in i en liten hall med avhängningsmöjligheter och med ett avlastningsbord i svart marmor, och fortsätter in i det stora rummet som är avdelat i två avdelningar. På ena sidan finns sovrummet med en härlig dubbelsäng med mörkt grå klädd sänggavel, två sängbord och fina sänglampor i retrostil. På väggen sitter en diskret och klassiskt mönstrad tapet med rutor i ljusa färger. Två inbyggda garderober och en byrå med tv på väggen ovanför får också plats. I andra delen av rummet finns en ljusgrå bäddsoffa med divan, en grå fåtölj med fotpall, soffbord i svart marmor och en byrå. Fin golvlampa i samma stil som sänglamporna. Samma fondtapet som i sovrummet ramar in fint. Här finns också ett pentry med vita luckor och mörkgrå laminatskiva som bänk. Kylskåp, micro, kaffebryggare och vattenkokare finns. Badrummet når du från hallen, här ligger en ljus plastmatta på golv och väggar. Dusch, wc och handfat. På golvet ligger ett ljust laminatgolv, väggarna är målade i vitt där det inte sitter tapet. Fönster mot tre väderstreck ger mycket ljusinsläpp och lägenheten upplevs ljus och fin. På sommaren har man Båstads pulserande liv en kort promenad bort, men här är ändå lugnt och stilla. Havet är en morgonrockspromenad bort liksom skogen med underbara vandringsstigar - här är enkelt att koppla av och njuta av en härlig semester! Välkomna!

  • Uteplats
Stationsterrassen 10, lgh 315, Båstad - Centralt, Båstads kommun

Stationsterrassen 10, lgh 315

Lägenhet
Båstad - Centralt, Båstads kommun
Bjurfors Båstad
725 000 kr
32,5 m²
2 rum
vån 1/2
4 872 kr/mån
22 308 kr/m²

Rymlig bostadsrätt om två rum med allrum, sovrum och badrum med dusch. F.n. finns tre sängplatser och rummet har utmärkta möjligheter att bli ett perfekt rum för barnfamiljen eller den som vill ha möjlighet till lite självhushållning. Intäkter från uthyrning i pensionatsverksamheten när du inte nyttjar rummet själv.

Tjärby 102, Tjärby, Laholms kommun

Tjärby 102

Villa
Tjärby, Laholms kommun
Bjurfors Båstad
6 500 000 kr
304 + 26 m²
11 rum
4 538 m² tomt

Klassisk herrgårdsbyggnad som totalrenoverats med omsorg i gustaviansk stil med romerska inslag. Byggnaden har sitt ursprung i det händelserika 1600-talet och i omgivningarna finns många fornfynd. Den prydliga allén av Ullungrönn rundar den stora garagebyggnaden och avlutas i en representativ rondell vid den praktfulla fontänen. En bred trappa leder upp till den skyddade verandan och när dubbeldörren öppnas välkomnas du av ljusa, härliga sällskapsytor med rymliga salonger i fil och finsnickrade bröstpaneler. Väggarna har klätts med skimrande sidendamast och på golven ligger parkett. Det platsbyggda lantköket har plats för alla vänner och vedspisen i gjutjärn med vacker spiskåpa är en fröjd att elda i. Jularna i det här huset blir magiska! Övervåningen är mer privat och rymmer familjens alla sovrum, ett stort allrum med balkong mot vida vyer och ett badrum i palatsstil. Det här är ett hus att njuta av och i!

  • Plus

Visar alla 22