SkandiaMäklarna Strängnäs

SkandiaMäklarna Strängnäs

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Lotorp 2, Mariefred Lotorp, Strängnäs kommun

Lotorp 2

Villa
Mariefred Lotorp, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
10 500 000 kr
120 + 40 m²
2 rum
5 860 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa med härlig vy mot Mälaren. Här kan du njuta av en uppvuxen trädgårdstomt om hela 5860 kvm, vilket ger dig gott om utrymme att skapa din drömoas. Tomten är stor och lummig, perfekt för trädgårdsälskaren. På den trevliga uteplatsen kan du spendera många soltimmar och avnjuta den naturnära omgivningen. Läge är viktigt och här har du allt du behöver. Bostaden är belägen i populära Lotorp med närhet till mysiga promenadstråk och bara en kort bilresa till Mariefreds centrum, Gripsholms slott och Mariefreds värdshus. Dessutom har du en lugn och barnvänlig omgivning samt goda pendlingsmöjligheter till Stockholm, antingen via bil eller tåg. Flytbrygga vid vattnet. Möjlighet till eventuell avstyckning. Inuti huset möts du av ett ljust och luftigt hem med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här finns även ett gästhus med kök och badrum, perfekt för gäster eller som ett extra utrymme att använda efter behov. Gästhuset erbjuder även en fantastisk vy mot Mälaren. För den som älskar vatten finns det en brygga vid vattnet där du kan njuta av solnedgångar eller kanske ta en simtur. För pendling finns Läggesta tågstation bara en kort promenad bort. Denna villa i lantligt läge har stor potential och med en stor tomt finns det bra möjligheter att skapa ditt drömboende. Missa inte chansen att bli ägare till denna fantastiska bostad med en trivsam vy mot Mälaren.

Rågvägen 30, Aspö Morrarö, Strängnäs kommun
  • Sön 28 apr kl 12:45

Rågvägen 30

Fritidshus
Aspö Morrarö, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
1 995 000 kr
50 m²
3 rum
2 164 m² tomt

Varmt välkomna till Rågvägen 30 och ett välplanerat fritidshus med modern standard. Här erbjuds ett naturnära boende med en insynsskyddad hörntomt i rakt söderläge och charmig fårhage som granne. Båt- och badplats på bekvämt promenadavstånd och separat gäststuga för sommarens övernattande gäster. Mycket renoveringar utförda så som nytt tak, kök, badrum, enhetliga golv och ytskikt i sobra färger. Med ett naturskönt läge på landsbygden utanför Strängnäs finner vi detta charmiga fritidshus med rätt förutsättningar för fritidshusdrömmen. Ni välkomnas av den inbjudande och välvårdade trädgårdstomten som bjuder upp till utomhusaktiviteter med härliga gräsytor och fin växtlighet. Huset disponeras på ett plan och har varsamt renoverats under de senaste åren till en modern standard. Väl inne i huset möts ni av en smidig entré som direkt ansluter till kök och vardagsrum. Välutrustat kök med gott om förvaring och plats för matgrupp intill fönster. Härifrån nås det väl tilltagna altandäcket via charmiga dubbeldörrar som ger ett trivsamt ljusinsläpp. Socialt utformat vardagsrum med braskamin och en tilltalande atmosfär för såväl avkoppling som umgänge. Som en förlängning av de sociala ytorna når ni enkelt ut på husets altandäck både via kök och vardagsrum. Två ordentliga sovrum med plats för ytterligare förvaring. Renoverat badrum med separett och duschkabin. Exteriört hittar vi en gäststuga och ett praktiskt förråd med plats för sommarens alla redskap. Plan och lättskött trädgård i rakt söderläge med äppelträd, päronträd, bärbuskar och goda möjligheter till odling. Trevlig vy över den angränsande fårhagen och sörmländska landskapsbilden. Morrarö är beläget ca 1 timmes bilfärd från Stockholm och 10 minuter från Strängnäs.. Området är välordnat med fotbollsplan, lekplats och badplats med både strand och badbrygga. Här ordnas gemensamt midsommarfirande och kräftskiva varje år. I området hittar ni också Morrarö gård med flertalet aktiviteter så som paintball, fotbollsgolf och traditionell gårdsförsäljning från ekologiska odlingar. I närområdet finns även Hornuddens trädgård som är en ekologisk trädgård med en säsongsbaserad restaurang. Möjlighet att hyra båtplats i den nyrenoverande småbåtshamen. Via sjövägen tar ni enkelt er vidare till ytterligare utflyktsmål och för den som gillar att fiska finns goda möjligheter. Ta chansen att förvärva er nästa fritidshusdröm!

  • Plus
Harvägen 1, null, Strängnäs kommun

Harvägen 1

Fritidshus
Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
1 850 000 kr
59 + 40 m²
1 930 m² tomt

På en högt belägen tomt i Stallarholmen finner du detta välplanerade fritidshus med samma ägare sedan byggåret. Med promenadavstånd till både bad- och tillhörande båtplats (plats 31) är det här det perfekta stället att njuta av sommardagarna. Den södervända tomten sträcker sig över hela 1930 kvadratmeter och ger dig en privat och insynsskyddad miljö att koppla av i. Fiber finns installerat. Inuti huset finns ett socialt utformat vardagsrum med delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Från köket kommer du direkt ut på ett intilliggande altandäck och i anslutning till entrén hittar du ytterligare en uteplats under däck i soligt söderläge. Bostaden inrymmer även tre rymliga sovrum med gott om plats för övernattande vänner och familj. Behändigt badrum intill hallen med våtrumsmatta. Utvändigt hittar vi en lättskött naturtomt med trevliga nivåskillnader och för den trädgårdsintresserade finns sommarvatten för bevattning. För den som önskar större tillåter detaljplan byggnadsarea upp till 100 kvadratmeter. Med promenadavstånd till både bad- och möjlighet till båtplats blir det enkelt att njuta av sommardagarna vid vattnet. Dessutom tar det knappt en timme att ta sig till Stockholm, vilket ger dig möjlighet att enkelt njuta av lugnet på landet. Stallarholmen är en sommaridyll med traditionella midsommarfiranden, flertalet badplatser och många evenemang så som båtturer med ångfartyget Ejdern, vikingafestival och korv & brödfestivalen. I närområdet hittar du bland annat Stallarholmens brygghus, Mälsåkers slott, cykelleder, och Norrby Golf med 18 hål och är en lättkuperad skogs- och parkbana i vacker sörmländsk natur. 3.5 kilometer till Gula Industrihuset med vedugnsbageri, köttbutik, kafé, butiker och mycket mer. 2 kilometer till ICA Skeppet, 19 minuter till E20 och ca 1 timme till Stockholm. Med en tilltalande utemiljö och utrymme för både vänner och familj är detta ett perfekt fritidshus för den som vill ha en avkopplande tillflyktsort. Passa på att säkra sommarstugedrömmen!

Hästskovägen 14A, null, Strängnäs kommun

Hästskovägen 14A

Lägenhet
Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
1 795 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/2
4 145 kr/mån
22 722 kr/m²

Välkommen till denna rymliga och välskötta gavellägenhet på Hästskovägen 14A! Här erbjuds ett boende med ett högt fritt läge, som bidrar till begränsad insyn och en lugn avkopplande atmosfär. Med sina 79 välplanerade kvadratmeter och genomgående fina ytskikt är detta ett hem att trivas i. En trappa upp välkomnas ni av en insynskyddad loftbalkong med härlig vy över närområdet. Väl inne möts ni av en smidig hall som leder vidare till de sociala ytorna i form av kök och vardagsrum med härligt ljusinsläpp via fönster i två väderstreck. Praktiskt arbetskök med gott om arbetsytor och generös förvaring. Här kan matlagningen enkelt kombineras med umgänge i goda vänners lag via intilliggande matplats. Inbjudande vardagsrum med tidsenligt parkettgolv och strålande ljusinsläpp via stort fönsterparti i västerläge. Vardagsrummet och köket är smakfullt avdelade med en fönsterklädd vägg, vilket bevarar ljuset samtidigt som det ger en inramning av köket. Lägenheten inrymmer även två rymliga sovrum och ett helkaklat badrum med behändig arbetsbänk.  Den insynsskyddade balkongen intill entrén bjuder på en rogivande vy i rakt österläge och är perfekt för sommarens morgonkaffe. Från balkongen ser ni även intilliggande lekplats och föreningens grillplats.  I Brf Kungsfågeln bor du i lugn och avskild miljö samtidigt som du har närhet till det bästa som stadskärnan har att erbjuda i form av småbåtshamn, restaurangutbud och vackra promenadstråk längs med Mälaren. Föreningen har bland annat ett gemensamt TV/bredbands-avtal för sina medlemmar med en fördelaktig avgift på 165:-/mån för både Tv och fiber (1000/1000). För pendlare tar det endast några minuter till resecentrum med goda kommunikationer via buss och tåg till både Stockholm och Eskilstuna. Föreningen har en mycket låg belåning och väl underhållna fastigheter vilket borgar för ett tryggt framtida boende. Som medlem i föreningen har du tillgång till gemensam tvättstuga i källarplan och förråd som tillhör lägenheten i separat byggnad som angränsar till fastigheten. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar fri parkering och dessutom möjlighet att hyra garage för en mer bekväm vardag. För den med el- eller hybridbil finns ett antal laddstolpar installerade.

Aspö Björkudden 5, null, Strängnäs kommun

Aspö Björkudden 5

Fritidshus
Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
1 195 000 kr
126 + 4 m²
4 rum
1 421 m² tomt

Med ett privat och ostört läge på populära Aspön hittar ni här ett vinterbonat fritidshus omgivet av naturskön miljö och lugn atmosfär. Beläget strax utanför Strängnäs med närhet till både Enköping och Stockholm. Här får du chansen att njuta av avkopplande dagar bort från stadens brus, samtidigt som du har närhet till bekvämligheter och Mälaren. Huset är ursprungligen från 1966 men har sedan dess byggts ut 2005 med ett ordentligt badrum och ytterligare sovrum med charmig balkong under tak. På taket hittar vi moderna solceller som hållit fastigheten självförsörjande på el de senaste åren. Huset välkomnar er med ett charmigt altandäck i rakt söderläge. Väl inne möts ni av en praktisk hall med goda avhängningsmöjligheter och förvaring via förråd. I anslutning till hallen ligger det hemtrevliga köket med charmig köksspis (ej sotad) och plats för matplats intill fönster mot trädgården. Det intilliggande vardagsrummet erbjuder gott om plats för vänner och familj. Även här finns det en stämningshöjande eldstad (ej sotad) som tillför både värme och hög trivselfaktor under vintermånaderna. Vidare så inrymmer huset ett helkaklat badrum, två sovrum och allrum med terrass i söderläge. Utvändigt hittar vi både terass och altandäck i rakt söderläge med plats för matgrupp och rogivande utsikt över närliggande skogsparti. Tilltalande utemiljö med naturtomt och trädgård med omsorgsfullt valda växter, ett ypperligt tillfälle för den trädgårdsintresserade. Ca 200 meter till Mälaren på lummig stig. På Aspö erbjuds ett boende mitt i en vacker jordbruksbyggd med gula åkrar och vajande vass längs med Mälaren. Här bor ni med 10 minuter från Strängnäs och ca 1h från Stockholm med bekvämt avstånd till traditionell lanthandel. Vägen fram till fastigheten är i behov av underhåll och renovering, varmt välkomna att promenera dem sista hundra meterna fram till huset!

  • Balkong
  • Uteplats
Lövängsvägen 9, null, Strängnäs kommun

Lövängsvägen 9

Villa
Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
2 250 000 kr
74 m²
3 rum
1 715 m² tomt

På Lövängsvägen i eftertraktade Stallarholmen erbjuds nu en fastighet som varit i samma familjs ägo i hela 37 års tid! Bostaden ligger vackert belägen på höjden inbäddad i härlig grönska med ett insynsskyddat läge. Huset utgörs av ett praktiskt kök, allrum, ett sovrum, helkaklat badrum, gäst-wc och ett rymligt vardagsrum med stämningshöjande kamin och plats för både sällskapsdel och matgrupp intill stort fönsterparti med vy mot den lummiga trädgården. Härifrån träder ni ut på det rymliga altandäcket i strålande söderläge med en härlig atmosfär för såväl avkoppling som umgänge med stora sällskap. Allrummet kan även nyttjas som sovrum. Tilltalande utemiljö med en attraktiv hörntomt på hela 1715 kvadratmeter med en magisk trädgård som består av lummig vegetation av ek, syrén och allt från äppel- och plommonträd till björnbär och smultron. Fenomenalt solläge med sol från tidig morgon till sen kväll. Bad- och möjlighet till båtplats på bekvämt promenadavstånd. Från fastighetens södra del kan Mälarens vatten skymtas. Vidare på fastigheten hittar vi härliga altandäck, lättskötta gräsytor, behaglig utebelysning och praktisk carport med indragen el. Stallarholmen är en sommaridyll med traditionella midsommarfiranden, flertalet badplatser och många evenemang så som båtturer med ångfartyget Ejdern, vikingafestival och korv & brödfestivalen. I närområdet hittar du bland annat Stallarholmens brygghus, Mälsåkers slott, cykelleder, och Norrby Golf med 18 hål och är en lättkuperad skogs- och parkbana i vacker sörmländsk natur. 3 kilometer till Gula Industrihuset med vedugnsbageri, köttbutik, kafé, butiker och mycket mer. 2 kilometer till ICA Skeppet, 19 minuter till E20 och ca 1 timme till Stockholm. Varmt välkomna att bekanta er med ert nästa fritidsboende!

Lövängsvägen 5, Stallarholmen, Strängnäs kommun

Lövängsvägen 5

Fritidshus
Stallarholmen, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
1 850 000 kr
64 m²
3 rum
1 776 m² tomt

Välkommen till Lövängsvägen 5 - en möjlighet för dig som söker efter ett fritidshus med stor potential och närhet till både stad och natur. Denna charmiga fastighet erbjuder en fenomenal möjlighet med ett strålande tomtläge och kommunalt vatten & avlopp att förverkliga dina drömmar om ett skräddarsytt fritidshus. Bostaden välkomnar dig via en charmig farstu som ger ett gott första intryck. Med sin öppna planlösning mellan kök och vardagsrum skapas en härlig atmosfär för både umgänge och avkoppling. Intill finns även två mysiga sovrum och ett bekvämt badrum med tvättmaskin. Det insynsskyddade altandäcket under tak blir en naturlig samlingsplats och erbjuder en fridfull plats för avkoppling och sena grillkvällar. Den plana och lättskötta trädgården ger utrymme för lek och rekreation, samtidigt som den separata förrådet erbjuder gott om plats för förvaring. Förutom själva bostadshuset finns även en gäststuga med plats för flera, perfekt för de som vill ha extra utrymme för besökande vänner eller familj. Med promenadavstånd till både bad- och möjlighet till båtplats blir det enkelt att njuta av sommardagarna vid vattnet. Dessutom tar det knappt en timme att ta sig till Stockholm, vilket ger dig möjlighet att enkelt njuta av lugnet på landet. Stallarholmen är en sommaridyll med traditionella midsommarfiranden, flertalet badplatser och många evenemang så som båtturer med ångfartyget Ejdern, vikingafestival och korv & brödfestivalen. I närområdet hittar du bland annat Stallarholmens brygghus, Mälsåkers slott, cykelleder, och Norrby Golf med 18 hål och är en lättkuperad skogs- och parkbana i vacker sörmländsk natur. 3 kilometer till Gula Industrihuset med vedugnsbageri, köttbutik, kafé, butiker och mycket mer. 2 kilometer till ICA Skeppet, 19 minuter till E20 och ca 1 timme till Stockholm. Varmt välkomna att bekanta er med ert nästa fritidsboende!

Fogdö Vik 1, null, Strängnäs kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00
Fogdö Vik 1, null, Strängnäs kommun, bild 2
Fogdö Vik 1, null, Strängnäs kommun, bild 3

Fogdö Vik 1

Fritidshus
Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
2 695 000 kr
92 + 78 m²
3 rum
1 532 m² tomt

I hjärtat av populära Fogdö vik erbjuds nu ett välskött fritidshus som varit i samma ägo sedan 2002 och är nu på jakt efter nya ägare. Beläget på en attraktiv hörntomt med insynsskyddad trädgård, två gäststugor, garage, carport och påkostad pool som värms upp via solfångare. Allt detta beläget på lugn återvändsgata med badrocksavstånd till bad- och båtbrygga vid Mälaren. Bostaden välkomnar er via charmigt altandäck i härligt österläge, perfekt för sommarens morgonkaffe och sena frukostar. Vidare in i huset når ni kök och matplats med generösa arbetsytor och gott om förvaring. Inbjudande vardagsrum med plats för större sällskapsdel framför stämningshöjande insatskamin med ordentlig murstock. Separat matrumsdel med charmig blottad murstock. Från vardagsrummet träder ni ut på altandäcket i sydvästläge med utsikt över den trädgården och poolområdet med tillhörande lusthus. Entréplan inrymmer även två sovrum, helkaklat badrum och en inglasad farstukvist i anslutning till entrén. En trappa ner hittar vi ett rymligt allrum med gedigen insatskamin och plats för sällskapsdel. Källarplanet inrymmer ett helkaklat duschrum med tillhörande bastu, tvättstuga och mycket förvaringsmöjligheter. Tomten erbjuder en lättskött och insynsskyddad trädgård med fin växtlighet, sommarvatten för bevattning och ett fenomenalt solläge med sol från tidig morgon till sen kväll, ett ypperligt tillfälle för den odlingsintresserade. Poolområdet blir sommarens naturliga samlingsplats för både vänner och familj. Poolen värms tacksamt upp via solfångare och kan med enkelhet fyllas med den egenborrade brunnen. Utvändigt hittar vi även två gäststugor med plats för övernattande gäster och rymligt garage med carport under snedtak. Två praktiska förråd med gott om förvaring för sommarens alla redskap. Fogdö vik är ett familjevänligt område som präglas av grönskande omgivningar och närheten till Mälaren med båtbryggor och badplats med barnvänlig sandstrand. Som medlem i samfälligheten ges man möjlighet att disponera gemensamt paviljong, boulebana, fotbollsplan och grillplats. För den fiskeintresserade så har samfälligheten eget fiskevatten i Mälaren. Runt knuten anordnas det både traditionella midsommarfiranden som andra festligheter. I närområdet finns även Osprey Farm med gårdsförsäljning och restaurangverksamhet samt Fogdö Mat & Keramik där det serveras både lunch och middag under sommarhalvåret. För den golfintresserade hittar ni Fogdö golfbana på bekvämt avstånd. 6 minuter till närmsta ICA handel och en dryg timme till Stockholmsområdet. Ta chansen att förvärva er nästa fritidshusdröm!

  • Premium
Brogatan 24, Stallarholmen, Strängnäs kommun
  • Lör 27 apr kl 14:00

Brogatan 24

Fritidshus
Stallarholmen, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
1 495 000 kr
38 m²
2 rum
1 700 m² tomt

Här presenteras en renodlad torpardröm med bibehållen charm och mycket potential! Fastigheten är belägen mitt i populära Stallarholmen på Brogatan 24 med ett fantastiskt tomtläge och kommunalt V/A. Torpet omges av en lättskött och plan trädgård med en vacker inramad grusgång som leder upp till entrén. Torpet har ett visst renoveringsbehov för att nå sin fulla potential och kan därmed bli föremål för ett fint byggnadsvårdsprojekt. Bostaden uppfördes år 1900 och renoverades senast 1990. Ni välkomnas av en praktisk entréhall med tillhörande toalett. Därefter når ni det rymliga köket med tidsenlig murad järnspis (ej sotad) och plats för matgrupp intill fönster med utsikt över den inramade trädgården. Vardagsrum med plats för sällskapsdel framför den vackra kakelugnen (ej sotad). Från vardagsrummet når ni det avskilda sovrummet med plats för säng och förvaring. Allt detta paketerat i ett tidstypiskt utförande. På fastigheten inryms även två gäststugor med gott om plats för övernattande gäster samt en lada med praktisk förvaring för trädgårdens alla redskap och utemöbler. Fastigheten har en inbjudande trädgård som bjuder upp till utomhusaktivitet med härliga gräsytor och fin växtlighet. Stallarholmen är en sommaridyll med traditionella midsommarfiranden, flertalet badplatser och många evenemang så som båtturer med ångfartyget Ejdern, vikingafestival och korv & brödfestivalen. I närområdet hittar du bland annat Stallarholmens brygghus, Mälsåkers slott, cykelleder, och Norrby Golf med 18 hål och är en lättkuperad skogs- och parkbana i vacker sörmländsk natur. Ett stenkast till Gula Industrihuset med vedugnsbageri, kafé, butiker och mycket mer. 750 meter till ICA Skeppet, 13 minuter till E20 och ca 1h till Stockholm. Varmt välkomna att bekanta er med er nästa torpardröm!

  • Plus
Överåsvägen 16, Härad/ Strängnäs, Strängnäs kommun
  • Sön 28 apr kl 13:30
Överåsvägen 16, Härad/ Strängnäs, Strängnäs kommun, bild 2
Överåsvägen 16, Härad/ Strängnäs, Strängnäs kommun, bild 3

Överåsvägen 16

Villa
Härad/ Strängnäs, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
2 950 000 kr
96 + 62 m²
4 rum
6 889 m² tomt

Välkommen till denna gedigna 50-talsvilla med mycket av sin ursprungliga charm bevarad. Alla stora renoveringar är genomförda såsom: nytt tak, dränering, tilläggsisolering, ny puts, invädning renovering av golv och ytskikt och helkaklat badrum och bergvärme. Villan erbjuder ett trivsamt boende på två plan innefattande en mycket tilltalande social del med ett härligt vardagsrum i vinkel, murad öppen spis med insats och nyslipad ekparkett. Utång till balkong från vardagsrummet med morgon- och kvällssol. Altandäck via köket i västerläge. 2-3 sovrum. Garage i villans källardel. Kommunalt vatten och avlopp. Låg driftskostnad!. Stor trädgårds- och naturtomt om ca 6 900 kvm med flera olika körsbärs- äppel och plommonträd.

  • Premium
Stensättravägen, null, Nykvarns kommun
Stensättravägen, null, Nykvarns kommun, bild 2
Stensättravägen, null, Nykvarns kommun, bild 3

Stensättravägen

Tomt
Nykvarns kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
1 185 000 kr
2 211 m² tomt

Högt belägen villatomt i söderläge med vacker utsikt över omgivande fält och åkermark. Tilltalande lantlig miljö med ett rikt naturliv och ett fåtal grannar. Närhet till Mälaren och Sundsviksbadet och Taxinge slottscafé & badplats. Positivt förhandsbesked finns avseende bostadsbyggnad och köparen väljer själv husleverantör. Fastigheten är belägen utanför detaljplanelagt område. Framtida bebyggelse ska harmoniera med existerande bebyggelse och landskapsbild. Köparen skapar en egen lösning avseende VA. Endast ca 10 min bilresa till Nykvarns centrum och dess utbud utav butiker, restauranger & kulturliv. Flera bra grundskolor finns i Nykvarn. Stockholm City nås via 30 min tågresa. Varmt välkommen att förverkliga villadrömmen! Kontakta Fastighetsmäklare Calle Blomstrand 0707 57 16 51 för mer information.

  • Premium
Lundbyslingan 46, null, Strängnäs kommun

Lundbyslingan 46

Fritidshus
Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
2 500 000 kr
44 m²
2 031 m² tomt

Välkommen till Lundbyslingan 46 och detta insynsskyddade och vinterbonade fritidshus med modern standard. Stilren öppen planlösning mellan kök & vardagsrum. Utgång till omgivande altandäck via glasdörr ifrån vardagsrummet. Genomgående parkettgolv och ljusa färgval, 3 sovrum & helkaklat badrum med golvvärme. Under 2018 renoverades kök, badrum & ytskikt. Under 2018 drogs även elen om i huset, fönster byttes och luftvärmepump installerades. Kommunalt vatten och avlopp samt fiber. Inbjudande entréhall med goda förvaringsmöjligheter leder vidare in till kök och vardagsrum i en härlig öppen planlösning med utgång till omgivande altandäck. Modernt kök med grånyanserade skåpluckor kombinerat med vitt kakel. Induktionshäll, fläkt, kyl/frys, diskmaskin mm. Vardagsrumsdelen är möblerbar med soffgrupp etc och flera stora fönster bidrar till en härlig ljussättning. Fräscht badrum med kakel, klinker och behaglig golvvärme. Platsbesparande glasduschväggar, tvättmaskin & handfat i kommod. Vädringsfönster och wc. Huset erbjuder även 3 trevliga sovrum varav master bedroom är möblerbart med dubbelsäng. Övriga 2 sovrum är inredda med våningssäng. Gäststuga med eget altandäck och indragen el finns också att tillgå. Toppenläge i området med en charmig delvis kuperad naturtomt. Promenadavstånd till allmän badplats och endast en kortare bilresa in till Strängnäs centrum med dess utbud av butiker, restauranger och kulturliv. Endast en timmes bilresa ifrån Stockholm. Varmt välkommen på visning!

Fräsarvägen 16, null, Strängnäs kommun

Fräsarvägen 16

Villa
Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
2 475 000 kr
138 + 36 m²
5 rum
525 m² tomt

Välkommen till Fräsarvägen 16 och en välplanerad familjevilla i sydvästläge! Trivsam delvis öppen planlösning mellan kök & vardagsrum. Två härliga vardagsrum med varsin kamin. Dubbla badrum, 3 - 4 sovrum & härlig trädgård med altandäck i sydvästläge. Garage med gjuten platta och indragen el. Förråd. Lättskött trädgård med gräsmatta och fruktträd. Spabad. Omtyckt och barnvänligt kvarter med närhet till skola, förskola och grönområden. Gångavstånd till allmän badplats i sjön Visnaren. Åkers Styckebruk kännetecknas utav natursköna omgivningar, vandringsleder på Sörmlandsleden och ett rikt kulturarv. Sjön Visnaren med allmän badplats övergår i de vackra Marvikarna med en paddlingsled hela vägen till Gnesta. Skottvångs gruva med restaurang, barnteater och musikunderhållning finns inom cykelavstånd.

Bataljonsgatan 10C, Eldsund, Strängnäs kommun
  • Sön 21 apr kl 11:45

Bataljonsgatan 10C

Lägenhet
Eldsund, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
2 750 000 kr
75 m²
3 rum
vån 0/4
5 691 kr/mån
36 667 kr/m²

Varmt välkommen till Bataljonsgatan 10C! Mycket charmig 3:a i markplan med synliga takbjälkar, mälarutsikt & dubbla uteplatser. Genomgående parkettgolv, ljusa färgval och modernt kök ifrån HTH. Välplanerad entréhall med praktisk förvaring öppnar upp till kök & vardagsrum i delvis öppen planlösning. Fantastiskt ljusinsläpp via 2 glasdubbeldörrar som ger access till stenbelagd uteplats med mälarutsikt. Karaktärsgivande takbjälkar och elegant fullutrustat kök ifrån HTH. Rymligt och fräscht badrum inrett med kakel & klinker. Golvvärme. Egen tvättmaskin & torktumlare. Lägenheten erbjuder 2 sovrum vardera inredda med parkettgolv och glasdörr mot uteplats. Separat förråd. Lägenheten är belägen i vacker tidigare kasern byggd 1921. Renoverad under 2017 - 2018. Nedanför lägenheten finns lättillgänglig badplats med brygga och badstege. Bostadsrättsföreningen disponerar en egen båt som är gratis för bostadsrättsinnehavare att låna. I närområdet finns en populär träningsanläggning och motionsspår. Trivsamt promenadstråk längs Mälaren leder in till Strängnäs stadskärna med dess utbud av butiker, restauranger & kulturliv. Ifrån Strängnäs moderna resecentrum nås Stockholm central med ca 45 min tågresa. Kontakta fastighetsmäklare Calle Blomstrand 070 757 16 51 för mer information.

  • Plus
  • Hiss
Hästskovägen 14D, null, Strängnäs kommun

Hästskovägen 14D

Lägenhet
Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
1 995 000 kr
79 m²
3 rum
vån 1/2
4 145 kr/mån
25 253 kr/m²

Varmt välkomna till Hästskovägen 14D och en fenomenal trerummare i markplan. Här erbjuds ett lugnt boende med ett av områdets bästa lägen! Lägenheten välkomnar er via en inbjudande entré med härlig morgonsol och ett högt, fritt läge. Redan när du kliver in i hallen möts du av en inbjudande planlösning som ger ett gott första intryck. Intill ligger det praktiska arbetsköket med generösa arbetsytor för matlagningsentusiasten. Det öppna vardagsrummet och köket skapar en härlig atmosfär för umgänge och middagar med familj och vänner. Härifrån når ni uteplatsen i sydväst med gott om utrymme för både gäster och familj, perfekt för sommarens grillkvällar. På entrésidan hittar ni lägenhetens andra uteplats där du kan avnjuta sommarens morgonkaffe. Med två uteplatser får du möjlighet att njuta av solen från morgon till kväll. Lägenheten erbjuder även två rymliga sovrum, flertalet smarta förvaringslösningar och ett helkaklat badrum med tvättutrustning och praktisk arbetsbänk. Lägenheten har ett högt, fritt läge där framsidan erbjuder en härlig vy över området. Omgivningen runt lägenheten är bilfri och präglas av närheten till skog och natur, vilket bidrar till en lugn och harmonisk atmosfär. I Brf Kungsfågeln bor du i lugn och avskild miljö samtidigt som du har närhet till det bästa som stadskärnan har att erbjuda i form av småbåtshamn, restaurangutbud och vackra promenadstråk längs med Mälaren. Föreningen har bland annat ett gemensamt TV/bredbands-avtal för sina medlemmar med en fördelaktig avgift på 165:-/mån för både Tv och fiber (1000/1000). För pendlare tar det endast några minuter till resecentrum med goda kommunikationer via buss och tåg till både Stockholm och Eskilstuna. Föreningen har en mycket låg belåning och väl underhållna fastigheter vilket borgar för ett tryggt framtida boende. Som medlem i föreningen har du tillgång till gemensam tvättstuga i källarplan och förråd som tillhör lägenheten i separat byggnad som angränsar till fastigheten. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar fri parkering och dessutom möjlighet att hyra garage för en mer bekväm vardag. För den med el- eller hybridbil finns ett antal laddstolpar installerade. Definitiv ett tillfälle att ta vara på - välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Uteplats
Spinnrocksvägen 2, Fårhushagen, Strängnäs kommun

Spinnrocksvägen 2

Lägenhet
Fårhushagen, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
2 695 000 kr
106 m²
4 rum
5 000 kr/mån
25 425 kr/m²

Välkommen till detta välplanerade kedjehus i ett av Strängnäs snabbast växande områden. Här erbjuds ett bekymmersfritt boende som passar perfekt för såväl den stora som lilla familjen med närhet till skolor, lekplatser och idrottsanläggningar. Här kan ni njuta av solen från morgon till kväll på den härliga uteplatsen i rakt söderläge. Med vattenburet uppvärmningssystem och kamin i vardagsrummet är det både varmt och behagligt året om. När du kliver in möts du direkt av ett nymålat och stilrent hem med enhetliga parkettgolv som ger ett gott första intryck. Praktisk hall med goda förvaringsmöjligheter för den som behöver. Vidare ligger det generösa vardagsrummet med stämningshöjande kamin och plats för större sällskapsdel. Härifrån kommer ni ut på altandäcket i rakt söderläge med sol från morgon till kväll, perfekt för sommarens middagar med vänner och familj. I anslutning till vardagsrummet ligger det fullutrustade arbetsköket som gör matlagningen till en fröjd. Här finns det även plats för matgrupp på 4-6 personer intill fönstret som vetter mot entrésidan. En trappa upp hittar ni bostadens tre sovrum och ett mindre allrum som lämpar sig utmärkt som mindre tv-rum, sällskapsyta eller arbetsutrymme. Huvudsovrum med egen klädkammare och behagligt ljusinsläpp. Huset inrymmer även två helkaklade badrum varav ett med modern tvättutrustning. Utvändigt hittar ni en plan och lättskött gräsmatta som lämpar sig för såväl den trädgårdsintresserade som den bekväma. Praktiskt förråd i anslutning till entrén. Brf Runda Byn är en modern bostadsrättsförening i Strängnäs. Bostadsrätternas uppfördes 2017-2018 och består av 18 st kedjehus. Föreningen har ett gemensamt fiber-avtal för sina medlemmar med en fördelaktig avgift på 206:-/mån. I avgiften ingår kallvatten och renhållning. För den aktiva finns Larslunda sport- och fritidscenter inom 700 meter med padelhall, träningsanläggning, gymnastikhall, träningsplaner för fotboll m.m. Sim- och idrottshall planeras att tas i bruk efter sommaren 2025. Här hittar ni även Strängnäs Golfklubb 18- och 9-hålsbana och trevlig lunchrestaurang. Goda bussförbindelser och med bil når ni enkelt Solberga handelscentrum, väg 55 och E20. Närmsta lekplats hittar ni 50 meter från baksidan och altandäcket. Sammantaget ett familjevänligt boende med närhet till det mesta!

  • Uteplats
Spårbacksvägen 5, null, Gnesta kommun

Spårbacksvägen 5

Tomt
Gnesta kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
1 325 000 kr
1 009 m² tomt

Välkommen till Spårbacksvägen 5, en fantastiskt friköpt tomt som erbjuder en perfekt möjlighet att skapa ditt drömboende! Med en rejäl tomtarea och vacker grönska omkring sig, är detta verkligen en plats att kalla hemma. Tomten är belägen i ett detaljplanelagt område och har kommunalt vatten och avlopp redan draget till tomtgränsen, vilket gör byggprocessen smidigare för dig. Två tomter i området är redan sålda. Möjlighet till båtplats. Njut av den natursköna omgivningen och den fantastiska utsikten över sjön Klämmingen, samtidigt som du är nära till kommunikationer. Med möjlighet att bygga med VårgårdaHus, kan du vara säker på att få ett kvalitetsboende som passar just dina behov. Rekommendation att enplanshus eller suteränghus uppförs. Förutom närheten till Mariefred och Läggesta tågstation, där det tar endast 37 minuter med tåg till centrala Stockholm. Dessutom finns det möjlighet till fiber för att säkerställa snabb och pålitlig internetuppkoppling. I närområdet finns förskola. Tänk på att kostnad för indragning av el, kommunalt vatten och avlopp samt fiber tillkommer. Men med allt detta i åtanke, är denna tomt verkligen perfekt både som semesterboende och åretruntboende. Missa inte chansen att skapa ditt drömboende i dessa natursköna och vackra omgivningar. Kontakta oss idag för mer information och boka en visning! Uppskattade anslutningskostnader för kommunalt vatten & avlopp 35 000 kr, indragning av el ca 35 000 kr, uppskattad kostnad för fiber 25 000kr.

Spårbacksvägen 3, null, Gnesta kommun

Spårbacksvägen 3

Tomt
Gnesta kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
1 325 000 kr
1 007 m² tomt

Välkommen till Spårbacksvägen 3, en fantastiskt friköpt tomt som erbjuder en perfekt möjlighet att skapa ditt drömboende! Med en rejäl tomtarea och vacker grönska omkring sig, är detta verkligen en plats att kalla hemma. Tomten är belägen i ett detaljplanelagt område och har kommunalt vatten och avlopp redan draget till tomtgränsen, vilket gör byggprocessen smidigare för dig. Två tomter i området är redan sålda. Möjlighet till båtplats. Njut av den natursköna omgivningen och den fantastiska utsikten över sjön Klämmingen, samtidigt som du är nära till kommunikationer. Med möjlighet att bygga med VårgårdaHus, kan du vara säker på att få ett kvalitetsboende som passar just dina behov. Rekommendation att enplanshus uppförs. Förutom närheten till Mariefred och Läggesta tågstation, där det tar endast 37 minuter med tåg till centrala Stockholm. Dessutom finns det möjlighet till fiber för att säkerställa snabb och pålitlig internetuppkoppling. I närområdet finns förskola. Tänk på att kostnad för indragning av el, kommunalt vatten och avlopp samt fiber tillkommer. Men med allt detta i åtanke, är denna tomt verkligen perfekt både som semesterboende och åretruntboende. Missa inte chansen att skapa ditt drömboende i dessa natursköna och vackra omgivningar. Kontakta oss idag för mer information och boka en visning! Uppskattade anslutningskostnader för kommunalt vatten & avlopp 35 000 kr, indragning av el ca 35 000 kr, uppskattad kostnad för fiber 25 000kr

Spårbacksvägen 7, null, Gnesta kommun

Spårbacksvägen 7

Tomt
Gnesta kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
1 325 000 kr
1 009 m² tomt

Välkommen till Spårbacksvägen 7, en fantastiskt friköpt tomt som erbjuder en perfekt möjlighet att skapa ditt drömboende! Med en rejäl tomtarea och vacker grönska omkring sig, är detta verkligen en plats att kalla hemma. Tomten är belägen i ett detaljplanelagt område och har kommunalt vatten och avlopp redan draget till tomtgränsen, vilket gör byggprocessen smidigare för dig. Två tomter i området är redan sålda. Möjlighet till båtplats. Njut av den natursköna omgivningen och den fantastiska utsikten över sjön Klämmingen, samtidigt som du är nära till kommunikationer. Med möjlighet att bygga med VårgårdaHus, kan du vara säker på att få ett kvalitetsboende som passar just dina behov. Rekommendation att suterränghus uppförs. Förutom närheten till Mariefred och Läggesta tågstation, där det tar endast 37 minuter med tåg till centrala Stockholm. Dessutom finns det möjlighet till fiber för att säkerställa snabb och pålitlig internetuppkoppling. I närområdet finns förskola. Tänk på att kostnad för indragning av el, kommunalt vatten och avlopp samt fiber tillkommer. Men med allt detta i åtanke, är denna tomt verkligen perfekt både som semesterboende och åretruntboende. Missa inte chansen att skapa ditt drömboende i dessa natursköna och vackra omgivningar. Kontakta oss idag för mer information och boka en visning! Uppskattade anslutningskostnader för kommunalt vatten & avlopp 35 000 kr, indragning av el ca 35 000 kr, uppskattad kostnad för fiber 25 000kr

Spårbacksvägen 2, null, Gnesta kommun

Spårbacksvägen 2

Tomt
Gnesta kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
850 000 kr
1 171 m² tomt

Välkommen till SpårVälkommen till Spårbacksvägen 2, en fantastiskt friköpt tomt som erbjuder en perfekt möjlighet att skapa ditt drömboende! Med en rejäl tomtarea och vacker grönska omkring sig, är detta verkligen en plats att kalla hemma. Tomten är belägen i ett detaljplanelagt område och har kommunalt vatten och avlopp redan draget till tomtgränsen, vilket gör byggprocessen smidigare för dig. Två tomter i området är redan sålda. Möjlighet till båtplats. Njut av den natursköna omgivningen och den fantastiska utsikten över sjön Klämmingen, samtidigt som du är nära till kommunikationer. Med möjlighet att bygga med VårgårdaHus, kan du vara säker på att få ett kvalitetsboende som passar just dina behov. Rekommendation att 2-planshus uppförs. Förutom närheten till Mariefred och Läggesta tågstation, där det tar endast 37 minuter med tåg till centrala Stockholm. Dessutom finns det möjlighet till fiber för att säkerställa snabb och pålitlig internetuppkoppling. I närområdet finns förskola. Tänk på att kostnad för indragning av el, kommunalt vatten och avlopp samt fiber tillkommer. Men med allt detta i åtanke, är denna tomt verkligen perfekt både som semesterboende och åretruntboende. Missa inte chansen att skapa ditt drömboende i dessa natursköna och vackra omgivningar. Kontakta oss idag för mer information och boka en visning! Uppskattade anslutningskostnader för kommunalt vatten & avlopp 35 000 kr, indragning av el ca 35 000 kr, uppskattad kostnad för fiber 25 000kr.

Spårbacksvägen 4, null, Gnesta kommun

Spårbacksvägen 4

Tomt
Gnesta kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
1 000 000 kr
1 135 m² tomt

Välkommen till Spårbacksvägen 4, en fantastiskt friköpt tomt som erbjuder en perfekt möjlighet att skapa ditt drömboende! Med en rejäl tomtarea och vacker grönska omkring sig, är detta verkligen en plats att kalla hemma. Tomten är belägen i ett detaljplanelagt område och har kommunalt vatten och avlopp redan draget till tomtgränsen, vilket gör byggprocessen smidigare för dig. Två tomter i området är redan sålda. Möjlighet till båtplats. Njut av den natursköna omgivningen och den fantastiska utsikten över sjön Klämmingen, samtidigt som du är nära till kommunikationer. Med möjlighet att bygga med VårgårdaHus, kan du vara säker på att få ett kvalitetsboende som passar just dina behov. Rekommendation att 2-planshus uppförs. Förutom närheten till Mariefred och Läggesta tågstation, där det tar endast 37 minuter med tåg till centrala Stockholm. Dessutom finns det möjlighet till fiber för att säkerställa snabb och pålitlig internetuppkoppling. I närområdet finns förskola. Tänk på att kostnad för indragning av el, kommunalt vatten och avlopp samt fiber tillkommer. Men med allt detta i åtanke, är denna tomt verkligen perfekt både som semesterboende och åretruntboende. Missa inte chansen att skapa ditt drömboende i dessa natursköna och vackra omgivningar. Kontakta oss idag för mer information och boka en visning! Uppskattade anslutningskostnader för kommunalt vatten & avlopp 35 000 kr, indragning av el ca 35 000 kr, uppskattad kostnad för fiber 25 000kr.

Spårbacksvägen 6, null, Gnesta kommun

Spårbacksvägen 6

Tomt
Gnesta kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
1 000 000 kr
1 104 m² tomt

Välkommen till Spårbacksvägen 6, en fantastiskt friköpt tomt som erbjuder en perfekt möjlighet att skapa ditt drömboende! Med en rejäl tomtarea och vacker grönska omkring sig, är detta verkligen en plats att kalla hemma. Tomten är belägen i ett detaljplanelagt område och har kommunalt vatten och avlopp redan draget till tomtgränsen, vilket gör byggprocessen smidigare för dig. Två tomter i området är redan sålda. Möjlighet till båtplats. Njut av den natursköna omgivningen och den fantastiska utsikten över sjön Klämmingen, samtidigt som du är nära till kommunikationer. Med möjlighet att bygga med VårgårdaHus, kan du vara säker på att få ett kvalitetsboende som passar just dina behov. Rekommendation att 2-planshus uppförs. Förutom närheten till Mariefred och Läggesta tågstation, där det tar endast 37 minuter med tåg till centrala Stockholm. Dessutom finns det möjlighet till fiber för att säkerställa snabb och pålitlig internetuppkoppling. I närområdet finns förskola. Tänk på att kostnad för indragning av el, kommunalt vatten och avlopp samt fiber tillkommer. Men med allt detta i åtanke, är denna tomt verkligen perfekt både som semesterboende och åretruntboende. Missa inte chansen att skapa ditt drömboende i dessa natursköna och vackra omgivningar. Kontakta oss idag för mer information och boka en visning! Uppskattade anslutningskostnader för kommunalt vatten & avlopp 35 000 kr, indragning av el ca 35 000 kr, uppskattad kostnad för fiber 25 000kr.

Sörgärdsgatan 19, Centrala Strängnäs, Strängnäs kommun

Sörgärdsgatan 19

Lägenhet
Centrala Strängnäs, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
1 995 000 kr
67,1 m²
2 rum
vån 1/4
4 378 kr/mån
29 732 kr/m²

Välkommen till Sörgärdsgatan 19 och denna välplanerade 2:a i centrala Strängnäs med endast några få minuters promenadavstånd till dels Strängnäs stadskärna dels resecentrum. Lägenheten är inredd med ett modernt kök ifrån Epoq (2020), stort helkaklat badrum & vardagsrum med parkettgolv. Inbjudande entréhall med goda avhängningsmöjligheter öppnar upp till lägenhetens vardagsrum och kök. Rymligt och stilrent kök ifrån Epoq med bl.a. kyl-och frys i fullstorlek, diskmaskin och induktionshäll. Elegant stenbänkskiva, grånyanserade skåpluckor och vitt kakel. I köket finns flera större fönster och dessutom en fransk balkong som bidrar till ett trevligt ljusinsläpp. Storleken på köket tillåter att flera middagsgäster kan sitta bekvämt. Vardagsrummet är inrett med parkettgolv och via dubbeldörrar nås balkongen i österläge. Balkongen är möblerbar och så finns det en markis för soliga dagar. Vardagsrummet går att möblera med en soffgrupp etc. Lägenhetens sovrum finns invid vardagsrummet och är inrett med parkettgolv och praktisk klädkammare. Jämte entréhallen nås det rymliga badrummet inrett med kakel & klinker. Brf Semaforen är en etablerad bostadsrättsförening bestående av 2 st flerbostadshus med totalt 27 lägenheter. Husen byggdes 2004 och föreningen har egna parkeringsplatser där kösystem tillämpas, 250 kr/månad ink motorvärmaruttag. Belåningen är 8410 kr/kvadratmeter enligt Årsredovisning 2023. På Sörgärdsgatan 19 bor du väldigt centralt med endast någon minuts promenadavstånd till Strängnäs stadskärna med dess utbud av butiker, restauranger och kulturliv. Inom kort promenadavstånd finns ICA-butik, systembolag och ett modernt gym. Strängnäs resecentrum finns inom ett stenkast och därifrån tar tågresan till Stockholm ca 50 min. Varmt välkommen på visning!

  • Hiss
Källarängsvägen 47, Stallarholmen-Sundbyhed, Strängnäs kommun
Källarängsvägen 47, Stallarholmen-Sundbyhed, Strängnäs kommun, bild 2
Källarängsvägen 47, Stallarholmen-Sundbyhed, Strängnäs kommun, bild 3

Källarängsvägen 47

Villa
Stallarholmen-Sundbyhed, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
5 300 000 kr
146 + 31 m²
7 rum
1 086 m² tomt

Här bor ni i en nybyggd villa med låga driftskostnader, nästan underhållsfritt de första 10 åren. Ingen fastighetsavgift under 15 år. Dessutom erbjuder OBOS ett tryggt bostadsköp. Som OBOS medlem kan du ansöka om tillträdesskydd eller skydd mot dubbel boendekostnad. Denna enplansvilla är uppförd på naturskön tomt, i ett lugnt kvarter med sjönära läge. Huset ligger endast ca 5 min promenad till Mälaren. I Strängnäs kommun finns det gott om grundskolor samt all tänkbar service, från matbutiker, banker och bensinstationer till shoppingcenter och restauranger. Här får du som önskar en aktiv fritid med gångavstånd till parker, naturreservat, cykelbanor och strandpromenad längst sjön. Nyproducerad enplansvilla om 7 rum och kök i sydvästläge. Tilltalande och välplanerad enplansvilla med hela 4 sovrum. Delvis öppen planlösning mellan vardagsrum och matrum. Vattenburen uppvärmning. Groventré och tvättstuga. Stor altan i sydvästläge. Låga driftskostnader. Närhet till både skola och -förskola. Bussförbindelser och ICA butik inom behagligt promenadavstånd. Närhet till Mälaren med badplats. Goda pendlingsmöjligheter via tåg från Läggesta eller Strängnäs. Uppvuxet och trevligt område! Perfekt för barnfamiljer. Vackra omgivningar med promenadstråk och Mälaren nås med en kort promenad. Kort promenad till Gula Rosornas företagsby med exempelvis charkbutik, café mm. Ca 15 minuters bilfärd till Läggesta tågstation med parkeringsmöjligheter. Tåg från Läggesta till Stockholm ca 38 minuter. Stallarholmen är en växande stad med ett rikt fritidsutbud i ett vackert läge precis intill mälaren och erbjuder ett liv med kvalitét för både stora och små. Här finns en F-6-skola, mataffär, distriktssköterska, caféer, bibliotek, badplatser och värdshus. Här kan du ägna dig åt ridning, båtliv, träning, golf, skytte, dans, fotboll, vikingaliv, bridge, körsång och många andra aktiviteter. I Stallarholmen bor det drygt 3850 invånare samtidigt som det finns fler än 400 företag! Här ordnas attraktiva evenemang som Korv- och Brödfestival, SuperLOPPIS, Visdagar, Vintagefestival och flera marknader. Stallarholmen ligger vackert vid Mälaren, en timme från Stockholm och en kvart från Strängnäs och Mariefred. KÄLLARÄNGSVÄGEN 47 Är detta ditt drömhus? Härligt! Då går du raka vägen in på https://www.smalandsvillan.se/sok-tomt-bostad/kallarangsvagen-47/ . Och du, eftersom SmålandsVillan är en del av OBOS: passa på att bli OBOS-medlem om du inte redan är det. Medlemmar får ju förtur till köp, och dessutom massor av fina förmåner för husägare och blivande sådana. Förturen gäller även vid budgivningar, som OBOS-medlem har du möjlighet att matcha det högsta budet.

  • Premium
Tingstugatan 55A, Tingstuhöjden, Strängnäs kommun

Tingstugatan 55A

Lägenhet
Tingstuhöjden, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
1 550 000 kr
72 m²
3 rum
vån 3/3
4 584 kr/mån
21 528 kr/m²

Varmt välkomna till Tingstugatan 55A och en hemtrevlig trerummare på 72 kvadratmeter, helt fri från insyn och med fri sikt över närliggande grönområde. Högst upp i huset välkomnas du av en rymlig entréhall med gott om förvaring och goda avhängningsmöjligheter. Till höger finns ett rymligt arbetskök med generösa arbetsytor och praktisk förvaring som bjuder in till matlagning i goda vänners lag. Intill hallen når du det ljusa vardagsrummet med tidsenlig fiskbensparkett och en rymlig balkong i rakt söderläge med sol från morgon till kväll. Det sociala vardagsrummet utgör hemmets mittpunkt med plats för både sällskapsdel och matgrupp. Bostaden inrymmer även två välplanerade sovrum och ett helkaklat badrum med tvättmaskin. BRF Lansen består av 48 bostadsrättslägenheter fördelat på tre huskroppar. Stabil förening med god ekonomi och välskötta fastigheter med en rullande 5-årsplan för underhållsåtgärder. Lågt belånad förening med ynka 1 244:- /kvm vilket speglas i den förmånliga månadsavgiften på 4 584:-/mån. Bostadsrättsföreningen tillhandahåller sina medlemmar tvättstuga, två förråd i källarplan och 60 parkeringsplatser varav 3 som gästparkering, separat kö för parkeringsplats. Populärt kvarter med promenad- och cykelavstånd till Strängnäs centrum och resecentrum. Tåget tar dig vidare till Stockholm central på ca 47 minuter. För den som gillar att vistas i naturen är det bara att slänga på sig löparskorna och ge sig ut i spåret. Direkt närhet till grönområde, och modern träningsanläggning. Goda bussförbindelser med knappa 150 meter till busstation.

  • Balkong

Visar 1 - 25 av 86