SkandiaMäklarna Göteborg Väster

SkandiaMäklarna Göteborg Väster

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Fagottgatan 6 - Vån 8/12, Ruddalen, Göteborgs kommun
  • Ons 24 apr kl 17:45
Fagottgatan 6 - Vån 8/12, Ruddalen, Göteborgs kommun, bild 2
Fagottgatan 6 - Vån 8/12, Ruddalen, Göteborgs kommun, bild 3

Fagottgatan 6 - Vån 8/12

Lägenhet
Ruddalen, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
2 795 000 kr
83 m²
4 rum
vån 8/12
3 849 kr/mån
33 675 kr/m²

Välkommen till en charmig fyrarummare på den attraktiva Fagottgatan 6! Bostaden är belägen på åttonde våningen och erbjuder en fantastisk utsikt över omgivningarna. Lägenheten är genomgående ljus med stora fönster som släpper in naturligt ljus och skapar en öppen och inbjudande atmosfär. Det välplanerade och ljusa köket har gott om förvaringsutrymme. Från köket når du den härliga balkongen i söderläge, vilken bjuder på sol under större delen av dagen (balkongen är under renovering). Vardagsrummet är rymligt och passar perfekt för sociala sammankomster och avkoppling. De tre sovrummen ger gott om plats för familjen eller gäster. Bostaden har också en rymlig klädkammare som erbjuder gott om förvaringsmöjligheter för kläder och accessoarer. Det stilrena badrummet håller en ljus färgsättning och är helkaklat. Välkommen på visning! Bostadsområdet Ruddalen ligger i direkt anslutning till friluftsområdet. Här finns idrottsanläggning med fotbollsplan, bandy- och skridskomöjligheter samt naturstigar som passar perfekt för löpning och skogspromenad. I natursköna Ruddalen finns verkligen alla möjligheter att hålla igång, med skogens sus utanför dörren finns också tid till avkoppling. Det tar inte mer än tio minuter till Linnéstadens många restauranger och kaféer. På ännu närmare håll ligger Frölunda Torg som har allt för en lyckad shoppingrunda, med butiker såväl som kaféer och lunchställen. Här bor du också nära till havet. På tjugo minuter når du populära badplatser som Ganlet, Näset, Smithska Udden och Fiskebäcksbadet. Spårvagnslinjerna 1, 7 och 8 går in till centrum. Från Frölunda Torg finns även bussförbindelser och därifrån tar man sig enkelt in till centrala Göteborg.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kopparslagaregatan 13, Johanneberg, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår
Kopparslagaregatan 13, Johanneberg, Göteborgs kommun, bild 2
Kopparslagaregatan 13, Johanneberg, Göteborgs kommun, bild 3

Kopparslagaregatan 13

Villa
Johanneberg, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
11 300 000 kr
129 + 51 m²
6 rum
409 m² tomt

CITYVILLA i mysigt område i Johanneberg. Toppenhus med en totalyta på 180 kvm och fullt av möjligheter såsom generationsboende, uthyrning av lägenhet eller eget våningsplan för det egna företaget. Bygglov har tidigare beviljats för att bygga en våning till på huset, precis som grannen bredvid har gjort. En övervåning med kök, vardagsrum, två sovrum och badrum samt inglasat balkong. Våningsplanet under har ett vardagsrum, kök, badrum/tvättstuga, ett sovrum och ett stort härligt allrum som kan bli ytterligare två sovrum. I området har ni väldigt nära till en liten park med en lekplats, mataffär, apotek, blomsterhandel samt flera andra restauranger. Här bor du i ett pittoresk miljö fast ändå mitt i centrum med kort promenad till Näckrosdammen, Liseberg och Avenyns puls.

  • Premium
Transistorgatan 11, Järnbrott, Göteborgs kommun
  • Sön 21 apr kl 15:00
Transistorgatan 11, Järnbrott, Göteborgs kommun, bild 2
Transistorgatan 11, Järnbrott, Göteborgs kommun, bild 3

Transistorgatan 11

Lägenhet
Järnbrott, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
3 495 000 kr
73 m²
3 rum
vån 5/5
3 441 kr/mån
47 877 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera en bostad utöver det vanliga, en otroligt smakfull bostad med unika egenskaper! Varmt välkomna till denna förtrollande trea som erbjuder enastående komfort och stil. Bostaden präglas av enhetliga ytskikt med vitmålade väggar och vackert parkettgolv, vilket skapar en harmonisk och välkomnande atmosfär. Med en imponerande takhöjd på 4.4 meter i högsta punkt och belägen på femte våningen av fem möjliga, erbjuder denna bostad en känsla av rymd och exklusivitet. Det fullt utrustade köket från Myresjökök imponerar med gott om förvaringsutrymme och en naturlig plats för större middagssällskap vid fönsterpartierna. Här kan du njuta av måltider i en ljus och trevlig miljö. Balkongen är en oas av naturligt ljus och solsken, perfekt för att njuta av härliga dagar och vackra solnedgångar. Med sin oslagbara utsikt erbjuder den en fantastisk känsla av frihet och lugn. Dessutom kan du njuta av privatlivet utan att behöva oroa dig för insyn från grannar eller förbipasserande. Badrummet är helkaklat och erbjuder vardagslyx med tvättmaskin, torktumlare och golvvärme för extra komfort och bekvämlighet. Denna bostad har låga avgifter och inkluderar Telia triple play i månadsavgiften, vilket ger tillgång till internet, tv och telefoni för enkel och smidig användning. Ännu ett stort plus är att förrådet tillhörande bostaden ligger på samma våningsplan. Bostaden är en tvåa enligt lägenhetsförteckning men disponeras som en trea idag med fördel. Detta är verkligen en bostad som måste upplevas på plats för att uppskattas fullt ut. Varmt välkommen på visning! Här bor du i optimalt läge mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, affärer och centrala Göteborg. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger knappt ett stenkast bort. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Knapebacken 3, Askim  Sisjön, Göteborgs kommun
  • Sön 21 apr kl 13:50
Knapebacken 3, Askim  Sisjön, Göteborgs kommun, bild 2
Knapebacken 3, Askim  Sisjön, Göteborgs kommun, bild 3

Knapebacken 3

Lägenhet
Askim Sisjön, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
3 995 000 kr
89 m²
4 rum
vån 2/4
4 880 kr/mån
44 888 kr/m²

Gavelfyra - Två balkonger - Hög standard - Garage under huset - Påkostade materialval - Utsikt Varmt välkomna till denna exceptionella bostad med en attraktiv planlösning, generösa fönsterpartier och en härlig söderlägesbalkong! Bostaden håller en hög standard med noggrant utvalda material och enhetliga ytskikt. Den vitlaserade ekparketten är genomgående och de stora fönstren, med fönsterbänkar av polerad kalksten, bidrar till magiskt ljusinsläpp. Det fullutrustade Marbodal-köket erbjuder gott om förvaringsutrymme, Siemens-vitvaror och en naturlig plats för trevliga måltider vid fönstren. Tre rymliga sovrum med garderober och en klädkammare ger gott om plats för förvaring. Det stora badrummet är helkaklat och erbjuder vardagslyx med tvättmaskin, torktumlare och badkar samt gäst-wc. Denna bostad måste ses på plats för att uppskattas fullt ut. Välkommen att anmäla ditt intresse! - Värme, vatten, bredband och TV via Telenor. I attraktiva Askim, i västra Göteborg bor du i perfekt läge nära stad och natur ovanför Sisjöns handelsområde. På ett par minuter är du i Sandsjöbackas naturreservat som är mycket omtyckt och bjuder på långa cykel och vandringsleder och fantastiska naturupplevelser. Varma sommardagar kan du ta ett dopp vid Sisjöns badplats eller ta dig ner till Askimsbadet och njuta av härliga havsbad. På 20-25 min cyklar du in till Linnéplatsen där det erbjuds stort utbud av restauranger, caféer och butiker.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fagottgatan 2, Ruddalen, Göteborgs kommun
  • Mån 22 apr kl 18:00
Fagottgatan 2, Ruddalen, Göteborgs kommun, bild 2
Fagottgatan 2, Ruddalen, Göteborgs kommun, bild 3

Fagottgatan 2

Lägenhet
Ruddalen, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
2 150 000 kr
68 m²
3 rum
vån 7/12
3 111 kr/mån
31 618 kr/m²

Välkommen till en väl disponerad trea med inglasad och nyrenoverad balkong! Här bor ni på våning sju med insynsskyddat läge och skymt av vackra grönområden. Den inglasade balkongen med dubbla utgångar förlänger bostaden och blir som ett extra rum med plats för att socialisera i goda vänners lag. Föreningen har gjort en omfattande renovering till större balkonger och detta hus på Fagottgatan 2 är de första som blivit klara. Köket är tilltalande, vardagsrummet bjuder på härligt ljusinsläpp och förvaringsmöjligheterna är utomordentliga. Lägenhetens väggar är precis nymålade för ett fräscht intryck och självklart finns det säkerhetsdörr. Badrummet är stamrenoverat i föreningens regi. För närvarande finns det lediga parkeringsplatser och hiss finns! Ni bor med natursköna omgivningar inpå knuten, och shoppingmöjligheter finns att tillgå på Frölunda torgs köpcentrum. Goda förbindelser med buss och spårvagn tar er smidigt ut till den klippiga Näsethalvön eller in till innerstaden för att ta del av den sprudlande stadspulsen! Bostadsområdet Ruddalen ligger i direkt anslutning till friluftsområdet. Här finns idrottsanläggning med fotbollsplan, bandy och skridskomöjligheter, och naturstigarna passar perfekt för löpning och skogspromenad. I natursköna Ruddalen finns verkligen alla möjligheter att hålla igång, men med skogens sus utanför dörren finns också tid till avkoppling. Det tar inte mer än tio minuter till Linnéstadens många restauranger och kaféer. På ännu närmare håll ligger Frölunda Torg som har allt för en lyckad shoppingrunda, med butiker såväl som kaféer och lunchställen. Här bor du också nära till havet. På tjugo minuter når du populära badplatser som Ganlet och Fiskebäcksbadet. En lyx få förunnat i en stad i Göteborgs storlek. Vid Önnereds brygga hittar du också restaurangen Jungman Jansson som lockar med lunch och söndagsmiddag, ofta med marina förtecken. Om du verkligen vill komma ut på havet kan du maxa dagen med en kurs eller guidad tur med kajak som utgår från Önnereds brygga. De tio röda höghusen med vacker form siktas redan på håll och har gett området karaktär sedan 60talet. När leklusten faller på är Positivparken ett givet val med något för alla åldrar: parkourpark, studsmattor och lek på musik- och bondgårdstema. Här kan du spendera en ledig lördag med vänner eller familj, ta en picknick eller lägga något gott på grillen. Parken har också beachvolleyplan och boulebana. När vardagen kallar eller det krävs ärenden i centrum är det skönt att veta att det inte tar mer än 20 minuter till Brunnsparken och Centralstationen. Spårvagnslinjerna 1, 7 och 8 går in till centrum. Från Frölunda Torg finns även bussförbindelser, och därifrån tar man sig enkelt in till centrala Göteborg."

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ersåsbacken 68, Önnered, Göteborgs kommun
  • Sön 21 apr kl 12:00

Ersåsbacken 68

Lägenhet
Önnered, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
3 095 000 kr
65 m²
2 rum
vån 2/2
5 919 kr/mån
47 615 kr/m²

Välkommen till detta charmiga boende på Ersåsbacken 68, där uterummet och balkongen skapar en känsla av ett hus i lägenhetsformat! Beläget på ett gavelläge, omgiven av skog, erbjuder detta hem en helt insynsfri miljö där du kan njuta av lugnet och naturen. Med närheten till havet har du möjlighet att ta en enkel promenad ner till Ganlets salta bad för ett uppfriskande morgondopp och fantastisk naturupplevelse. Lägenheten erbjuder en välplanerad planlösning med generöst ljusinsläpp tack vare fönster i tre väderstreck. Köket är praktiskt utformat med gott om förvaringsutrymme, medan vardagsrummet är ljust och lättmöblerat, vilket gör det perfekt för sociala sammanhang med nära och kära. Det inglasade uterummet och balkongen i söderläge förlänger vardagsrummets yta och erbjuder en plats för trevliga sammankomster året om. Sovrummet är rofyllt med gott om plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang. Från sovrummet nås även balkongen. Badrummet är helkaklat och håller en hög standard med allt du kan behöva! Förutom att njuta av morgondopp vid Ganlet har du möjlighet att utforska närområdet med cykelturer till Näsets vackra badplatser eller promenader runt Sjöbacken (Tippen) för att bevittna fantastiska solnedgångar. Dessutom ligger det expansiva Frölunda Torg med över 200 butiker och ett brett utbud av service på bekvämt avstånd. Varmt välkommen att uppleva detta fantastiska hem på visning!

  • Plus
  • Balkong
Slottsskogsgatan 113, Kungsladugård - Majorna, Göteborgs kommun
  • Mån 22 apr kl 17:00
Slottsskogsgatan 113, Kungsladugård - Majorna, Göteborgs kommun, bild 2
Slottsskogsgatan 113, Kungsladugård - Majorna, Göteborgs kommun, bild 3

Slottsskogsgatan 113

Lägenhet
Kungsladugård - Majorna, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
2 895 000 kr
50 m²
2 rum
vån 2/2
4 324 kr/mån
57 900 kr/m²

Ta chansen att bo i en drömlik oas vid Slottskogen – välkommen till Slottsskogsgatan 113! Denna charmiga 2-rumslägenhet på 50 kvm i det mysiga Kungsladugårds villaområdet erbjuder en perfekt kombination av modern komfort och tidlös elegans med originaldetaljer. Med sitt genomgångsläge och gavelläge får du en ljus och luftig atmosfär som genomsyrar varje rum. Men det är balkongen som verkligen stjäl showen– belägen i bästa läge med utsikt över parken, och med solen som gästar dig från eftermiddag till kväll i det söder- och västläge. Denna fräscha lägenhet har bevarat sina ursprungliga detaljer, inklusive vackert fiskbensparkettgolv som ger en touch av klassisk elegans. Med Slottskogen som granne får du inte bara tillgång till en av Göteborgs mest älskade parker, utan också närhet till grönområden, motionsspår och en harmonisk livsstil. -Två rymliga förråd tillhör lägenheten. Föreningen är välskött och erbjuder trygghet och gemenskap för sina medlemmar. Med närhet till allt från charmiga kaféer till bekväma kommunikationer och shopping blir detta din perfekta plats att kalla hemma. Missa inte chansen att uppleva det bästa av Göteborgs stadsliv i denna fantastiska lägenhet på Slottsskogsgatan 113. Kontakta oss nu för att boka din visning och låt drömmen bli verklighet!

  • Premium
  • Balkong
Munspelsgatan 24, Västra Frölunda, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår
  • Ons 24 apr kl 17:00
Munspelsgatan 24, Västra Frölunda, Göteborgs kommun, bild 2
Munspelsgatan 24, Västra Frölunda, Göteborgs kommun, bild 3

Munspelsgatan 24

Lägenhet
Västra Frölunda, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
2 995 000 kr
89 m²
3 rum
vån 2/7
6 069 kr/mån
33 652 kr/m²

Nu har du möjligheten att förvärva en fantastisk fin 3:a om hela 89 kvm. Detta är en perfekt bostad för dig som sätter höga krav på ditt boende! Öppen och social planlösning mot kök och vardagsrum, här finns plats för allt du kan behöva! Lyxigt och modernt kök från Marbodal som förenklar vardagen, fräscht helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Två rofyllda sovrum, rejäl klädkammare och två fantastiska balkonger som nås från köket och vardagsrummet. Välkommen på visning! -Som medlem i Brf Strandsnäckan har du möjlighet att nyttja föreningens samlingslokal/övernattningslägenhet, gym, bastu samt hyra garage! Här bor du i optimalt läge mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, affärer och centrala Göteborg. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger knappt ett stenkast bort. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Stabbegatan 22, Björkekärr, Göteborgs kommun
  • Mån 22 apr kl 17:00
Stabbegatan 22, Björkekärr, Göteborgs kommun, bild 2
Stabbegatan 22, Björkekärr, Göteborgs kommun, bild 3

Stabbegatan 22

Lägenhet
Björkekärr, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
2 790 000 kr
62 m²
3 rum
vån 2/3
4 938 kr/mån
45 000 kr/m²

Varmt välkommen till en toppentrea i attraktiva Björkekärr. Här bor du på 62 väldisponerade kvadratmeter fördelade på två sovrum, mysigt vardagsrum, balkong i söderläge, fräscht kök, stamrenoverat badrum (2023) och hall. Lägenheten har en mycket bra planlösning och här trivs man oavsett ålder eller familjeförhållande. Tack vare stamrenovering i föreningens regi får man ett sprillans nytt badrum, och här har även nuvarande ägare installerat en tvättmaskin (2023). Köket är i mycket fint skick och renoverades ca 2015. Vardagsrummet är lättmöblerat och härifrån når man den härliga och rymliga balkongen med det ultimata solläget! Nuvarande ägaren har också dragit ny el i lägenheten. BRF Göteborgshus nr 20 erbjuder en trygg och stabil tillvaro. Föreningen är stor och består av hela 340 lägenheter. I förening finns också tillgång till festlokal, bastu, gym, vävstuga och hobbylokal, 4 grillplatser, boulebana och en liten lekplats. I Björkekärr bor du i den bästa av flera världar! Här är närheten till natur ett faktum och på promenad- och cykelavstånd finns både Härlanda tjärn och Delsjön - perfekt för ett kvällsdopp, en promenad eller en löprunda i fina omgivningar! Samtidigt bor man nära stan som du enkelt tar dig med buss/spårvagn eller cykel på nolltid. I närområdet, på till exempel Spåntorget, Trätorget och Stabbetorget, finns all typ av service man kan tänkas behöva såsom mataffärer, postombud, gym, butiker, kaféer, restauranger, skolor, förskolor etcetera. Allt på ett behagligt avstånd. Björkekärrs härliga läge gör att det är mycket familjevänligt och lockar människor i alla åldrar. Välkommen att Trivas!

  • Premium
  • Balkong
Skogsmilsgatan 29, Högsbo, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår
Skogsmilsgatan 29, Högsbo, Göteborgs kommun, bild 2
Skogsmilsgatan 29, Högsbo, Göteborgs kommun, bild 3

Skogsmilsgatan 29

Lägenhet
Högsbo, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
1 995 000 kr
64,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 698 kr/mån
30 930 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och nyligen renoverade bostad på populära Skogsmilsgatan 29, belägen två trappor upp med en magnifik utsikt över omgivningarna! Denna bostad är optimal för den som värdesätter en vacker utsikt, lugn omgivning och bekvämlighet - här är det bara att flytta in och börja trivas! Det moderna köket har under 2020 genomgått en omfattande renovering och erbjuder ljusa färger, stilrena vitvaror och tillräckligt med plats för en matgrupp om 4-6 personer, idealiskt för gemensamma måltider och socialt umgänge. Det rymliga vardagsrummet är designat med komfort och gemenskap i åtanke, med gott om plats för både soffgrupp och matbord. Den vackra fiskbensparketten har bevarats i både vardagsrum och hall, vilket ger en extra touch av elegans. De stora fönsterpartierna ger ett härligt ljusinsläpp och en panoramautsikt över området. Balkongen är belägen i söderläge och kan nås antingen från sovrummet eller vardagsrummet, vilket bjuder in till avkoppling och njutning av solen. Sovrummet är smart planerat med gott om förvaringsmöjligheter och möjlighet att njuta av den vackra utsikten. En praktisk klädkammare ger ytterligare förvaringsutrymme för att hålla ordning och reda. Ljust och fräscht badrum med bl.a. tvättmaskin och golvvärme. Sammantaget utgör denna bostadsrätt en perfekt kombination av komfort, stil och praktiska lösningar, vilket gör den till ett drömboende för den som söker det lilla extra! I samma trappuppgång har man dessutom tillgång till föreningens bastu och relaxavdelning! Läget är fantastiskt med närhet till buss- och spårvagns kommunikationer, samt gång- och cykelavstånd till Slottsskogen, Änggårdsbergen och Linnéstaden med sina många restauranger och kaféer. Dessutom har du nära till naturstigar och idrottsanläggningar i Ruddalen, samt Frölunda Torg, Göteborgs främsta köpcentrum med cirka 200 butiker, 25 restauranger och caféer. Här finns även bekvämt cykelavstånd till havet med möjligheter till båtliv och flera härliga badplatser. Välkommen till din nya hemmiljö där bekvämlighet, natur och nöjen möts!

  • Premium
  • Balkong
Skogsmilsgatan 11, Högsbo, Göteborgs kommun
  • Tis 23 apr kl 17:00
Skogsmilsgatan 11, Högsbo, Göteborgs kommun, bild 2
Skogsmilsgatan 11, Högsbo, Göteborgs kommun, bild 3

Skogsmilsgatan 11

Lägenhet
Högsbo, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
1 575 000 kr
39 m²
2 rum
vån -1/3
3 357 kr/mån
40 385 kr/m²

Nu har ni möjligheten att förvärva en mysig tvåa i populära Högsbo! Bostaden är belägen en trappa ner med en härlig balkong i helt insynsskyddat läge! Här erbjuds ett bekvämt boende med vacker utsikt mot naturen och grönområdet. Balkongen är perfekt för varma och trevliga grillkvällar. Rofyllt sovrum med stora fönster och plats för dubbelsäng, sängbord och byrå. Rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp, matgrupp och tillhörande möblemang, den vackra fiskbensparketten är genomgående i kök och vardagsrum. Praktiskt kök samt helkaklat badrum som renoverades i samband med stambytet 2005 i stilrena och ljusa färger. Välkommen på visning! BRF Lavetten är en stabil och trygg förening. Föreningen har bl.a. en gemensam föreningslokal, gästlägenhet och bastu som kan bokas och användas av medlemmarna. Området är helt fantastiskt med buss- och spårvagns kommunikationer alldeles nära, gång- och cykelavstånd till Slottsskogen och Linnéstadens restauranger och kaféer. Det är även nära till såväl Ruddalens mysiga naturstigar och idrottsanläggning som till Frölunda Torg, Göteborgs bästa köpcentrum med ca 200 butiker samt 25 restauranger och fikamöjligheter. Cykelavstånd till havet med båtliv och flera härliga badplatser

  • Premium
  • Balkong
Beryllgatan 39, null, Göteborgs kommun
  • Sön 21 apr kl 13:30
Beryllgatan 39, null, Göteborgs kommun, bild 2
Beryllgatan 39, null, Göteborgs kommun, bild 3

Beryllgatan 39

Lägenhet
Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
2 350 000 kr
80,1 m²
3 rum
vån 1/3
5 342 kr/mån
29 338 kr/m²

Varmt välkomna till denna underbara trea på 80 kvm, perfekt belägen på första våningen i ett attraktivt område. Med en smart planlösning utnyttjas varje kvadratmeter optimalt för ökad användbarhet och komfort. När du kliver in möts du av en rymlig hall med gott om plats för förvaring och avhängning. Vidare in i lägenheten hittar du det ljusa och rymliga vardagsrummet med stora fönster som släpper in naturligt ljus. Det moderna köket, renoverat år 2020, erbjuder gott om förvaring och en trevlig matplats precis vid fönstret. Från köket har du också tillgång till balkongen, som har en härlig sydvästlig orientering och en fridfull utsikt över innergården. De två stora sovrummen är flexibla och ger plats för både arbete och avkoppling. Badrummet är ljust och modernt med helkaklade väggar och klinkers på golv, samt praktiska bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare. I avgiften ingår värme, kallvatten och kabel-TV samt en p-plats i det eftertraktade inomhusgaraget. På området finns trevliga gröna innergårdar med lekplatser och vackra blomsterarrangemang. Det finns skolor och förskolor i närheten, och det tar bara några minuter att gå till närmaste busshållplats. Resan in till city tar endast 12 minuter med kollektivtrafik. Det är även lätt att cykla till flera fina badplatser och båthamnar i närheten. Området har ett optimalt läge mellan stad och hav. Frölunda Torg, med över 200 butiker och alla tänkbara bekvämligheter, ligger bara en kort promenad bort.

  • Premium
  • Balkong
Önneredsvägen 110, Önnered, Göteborgs kommun
Önneredsvägen 110, Önnered, Göteborgs kommun, bild 2
Önneredsvägen 110, Önnered, Göteborgs kommun, bild 3

Önneredsvägen 110

Lägenhet
Önnered, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
2 895 000 kr
46 m²
2 rum
vån 2/4
3 332 kr/mån
62 935 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera en välplanerad tvåa med stor balkong och promenadavstånd till salta bad! Inredd med tidlös design för er som vill ha det lilla extra. Bostaden är nyproducerad (2020) och erbjuder ett boende med hög kvalitet. Härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier samt smakfullt kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till den generösa balkongen. Generöst sovrum med gott om plats för förvaring i form av garderober. Kök från Vedum med kvalitativa vitvaror och stilrent badrum med vardagslyx såsom golvvärme, handdukstork samt kombimaskin! Önnered är ett trivsamt område att bo och växa upp i. Lugnt och mycket populärt med bara ca 15 minuters promenad till havsbad. Önnered är en mycket attraktiv stadsdel med flera fina badplatser med både sandstrand och klippor runtomkring. Ganlet, Fiskebäck, Näset med Möttvik, Smithska Udden och Rörvik. Det är bara att välja. Nära till Nya Frölunda torg med dess stora utbud av ca 200 butiker, många caféer, restauranger och Frölunda Kulturhus. Naturreservatet Välen finns också på gångavstånd. Härlig natur med tre utsiktsvänliga bergsknallar, tre forntidsrösen, lummiga ek- och lövskogar, betesängar med nötkreatur och en av Göteborgs bästa utsiktsplatser för den som vill skåda fågel. Gångavstånd till Hemköp och till ICA Supermarket i Åkered där det även finns fiskhandel.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tunnlandsgatan 20, Kaverös, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår
Tunnlandsgatan 20, Kaverös, Göteborgs kommun, bild 2
Tunnlandsgatan 20, Kaverös, Göteborgs kommun, bild 3

Tunnlandsgatan 20

Lägenhet
Kaverös, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
3 295 000 kr
99 m²
4 rum
vån 1/3
4 373 kr/mån
33 283 kr/m²

Välkommen till Tunnlandsgatan 20, där denna imponerande fyrarummare erbjuder en unik bostadsupplevelse belägen på andra våningen. Bostaden kombinerar modern elegans med industriell charm, och varje detalj är noggrant planerad för att skapa en atmosfär av stil och komfort. Köket från HTH är hjärtat i hemmet och ger en industriell känsla som renoverades år 2017. Den robusta betongbänkskivan och Siemens vitvaror skapar en stilfull atmosfär. Här finns gott om plats för en matgrupp om 4-6 personer, vilket gör detta utrymme till en social samlingspunkt. Det rymliga vardagsrummet är fritt från insyn och skapar en avslappnad atmosfär. Här kan du skapa olika sällskapsytor och inreda efter dina egna behov och önskemål. Samtliga sovrum i bostaden är välplanerade och erbjuder en harmonisk plats för vila och avkoppling. Varje sovrum är utformat med omsorg för att maximera utrymmet och skapa en inbjudande atmosfär. Det stora badrummet, renoverat 2022 i microcement, är en stilfull plats för avkoppling och välbefinnande. Här kombineras moderna bekvämligheter med elegant design. För ytterligare bekvämlighet finns en extra gäst-wc samt en praktisk klädkammare. Tunnlandsgatan 20 erbjuder en unik kombination av industriell charm och modern elegans, och det är här du kan skapa ditt drömhem. Njut av inglasade balkongstunder, sociala möten i köket och avkoppling i det rymliga vardagsrummet i denna välskötta och välplanerade bostad. Området och läget är perfekt, lugnt, avskilt och barnvänligt boende med närhet till matbutik, Slottsskogens, Svaleboskogens, Änggårdsbergens och Ruddalens natur. Mariaplans och Majornas kaféer, pubar och restauranger finns på cykelavstånd. Strosa i natursköna Ruddalens motionsområde eller ta cykeln till havet via de välhållna cykellederna. Från spårvagnshållplatserna Nymilsgatan eller Lantmilsgatan tar du dig enkelt in till stan via knutpunkten Marklandsgatan, som erbjuder goda kommunikationer till både salta bad och de flesta delar av staden. Linnéplatsen nås på endast 8 minuter.

  • Premium
  • Balkong
Munspelsgatan 26, Västra Frölunda, Göteborgs kommun
Munspelsgatan 26, Västra Frölunda, Göteborgs kommun, bild 2
Munspelsgatan 26, Västra Frölunda, Göteborgs kommun, bild 3

Munspelsgatan 26

Lägenhet
Västra Frölunda, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
2 095 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1/7
4 328 kr/mån
41 078 kr/m²

Varmt välkommen till denna fantastiska, nyproducerade tvåa från 2020 som erbjuder allt du kan tänkas behöva för en bekväm och stilfull tillvaro! Med stilrena materialval och en smart planlösning välkomnas du in i en ljus och modern atmosfär. Köket, designat av Marbodal och utrustat med elegant utrustning från Siemens, är en dröm för matlagning och sociala stunder. Den öppna planlösningen mot vardagsrummet skapar en luftig känsla och en perfekt plats för umgänge samt med möjlighet till att stänga igen genom snyggt och praktiskt skjutsystem. Från vardagsrummet tar du dig ut till den generösa balkongen med gott om plats för möblering. Sovrummet är rymligt och välkomnande med gott om plats för en dubbelsäng och tillhörande möblemang samt platsbyggd garderob. Badrummet är stort och fräscht, med vardagslyx som kombimaskin för extra bekvämlighet i vardagen. Denna bostad måste helt enkelt upplevas på plats för att förstå dess fulla potential och charm. Varmt välkommen på visning, detta är ett hem du inte vill missa! - Som medlem i Brf Strandsnäckan har du möjlighet att nyttja föreningens samlingslokal/övernattningslägenhet, gym, bastu samt hyra garage! Här bor du i optimalt läge mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, affärer och centrala Göteborg. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger knappt ett stenkast bort. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Munspelsgatan 26, null, Göteborgs kommun
  • Sön 21 apr kl 11:00
Munspelsgatan 26, null, Göteborgs kommun, bild 2
Munspelsgatan 26, null, Göteborgs kommun, bild 3

Munspelsgatan 26

Lägenhet
Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
2 150 000 kr
51 m²
2 rum
vån 4/7
4 328 kr/mån
42 157 kr/m²

Välkommen till denna underbara tvåa från 2020 som erbjuder enastående komfort och stil. Lägenheten är belägen på fjärde våningen med en rymlig inglasad balkong som ger dig både morgon- och kvällssol under vår- och sommarhalvåret. Här möts du av stilrena materialval, en smart planlösning och generöst med naturligt ljus. Det ljusa och moderna köket från Marbodal är utrustat med eleganta vitvaror från Siemens och skapar en inbjudande atmosfär med sin öppna planlösning mot vardagsrummet. Från vardagsrummet når du den generösa balkongen som blir ett extra rum där du kan njuta av soliga dagar och milda kvällar. Att den dessutom är inglasad gör att du kan använda den året runt. En perfekt plats för att avnjuta en kopp kaffe eller för att bjuda in vänner till trevliga stunder. Sovrummet är rymligt och välkomnande med tillräckligt med plats för en dubbelsäng och övrig inredning. Det stora och fräscha badrummet erbjuder vardagslyx med både tvättmaskin och torktumlare. Som medlem i Brf Strandsnäckan har du förmånen att ta del av föreningens samlingslokal/övernattningslägenhet, gym, bastu samt möjlighet att hyra garage! Här bor du optimalt mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, butiker och centrala Göteborg. Det expansiva Frölunda Torg, med över 200 butiker och ett brett serviceutbud, ligger bara ett stenkast bort. Cykelvägar tar dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård. Välkommen till ditt nya hem! Denna bostad är en verklig pärla som måste upplevas på plats. Varmt välkommen att kontakta mig vid intresse!

  • Premium
  • Hiss
Rubingatan 28, null, Göteborgs kommun
  • Borttagen före visning

Rubingatan 28

Lägenhet
Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
2 795 000 kr
96,5 m²
4 rum
vån 3/3
6 024 kr/mån
28 964 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Balkong
Ärlegatan 5D, Kungsladugård - Majorna, Göteborgs kommun
  • Tis 23 apr kl 17:30
Ärlegatan 5D, Kungsladugård - Majorna, Göteborgs kommun, bild 2
Ärlegatan 5D, Kungsladugård - Majorna, Göteborgs kommun, bild 3

Ärlegatan 5D

Lägenhet
Kungsladugård - Majorna, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
2 390 000 kr
33,3 m²
1 rum
vån 5/6
2 147 kr/mån
71 772 kr/m²

Nu har vi det stora nöjet att presentera en välplanerad etta i toppmodernt hus med kanonläge! Ta hissen till femte våningen och kliv in i denna mysiga och trivsamma lägenhet där varje kvadratmeter optimerats för hög komfort och funktionalitet. Den öppna planlösningen skapar en inbjudande atmosfär med en smidig övergång från det fullt utrustade köket till vardagsrummet, perfekt för avslappnade kvällar eller underhållande vänner. Tack vare planlösningen har man längst in i lägenheten en sovalkov som man enkelt kan avskärma från vardagsrummet. Lägenhetens balkong är stor och rymlig och badar i solljus! Med närhet till bekvämligheter, grönområden och kommunikationsmöjligheter är detta det optimala hemmet för både unga yrkesverksamma och studenter. Majorna och Kungsladugård erbjuder en kulturhistorisk och vacker miljö som är lätt att älska och leva i, här finns allt du behöver. Stadsdelen ligger på nära avstånd till havet, innerstaden och naturreservat. Röda sten, Slottsskogen, Botaniska trädgården och Mariaplan med dess stora restaurangutbud finns runt knuten. På bara en kort promenad kommer man till mysiga Klippan, som erbjuder fina promenadstråk, glasscafé, fik och restauranger. Goda kommunikationer och fina gång- och cykelvägar som enkelt tar dig till såväl innerstadens puls som Saltholmen och Göteborgs vackra skärgård. Utanför gårdarna finns ett sjudande folkliv med många mysiga butiker, restauranger, barer samt trevliga ställen som erbjuder musik och konserter så som Utopia, Musikens hus med mera. Här finns också gott om mataffärer, apotek, förskolor och skolor inom nära räckhåll! Det är dags att uppleva det bästa av stadsboende i denna moderna pärla. Kontakta oss nu vid intresse och upptäck hur Ärlegatan 5 kan bli din nya hemadress!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Krokslättsgatan 8D, null, Mölndals kommun
  • Sön 21 apr kl 12:00
Krokslättsgatan 8D, null, Mölndals kommun, bild 2
Krokslättsgatan 8D, null, Mölndals kommun, bild 3

Krokslättsgatan 8D

Lägenhet
Mölndals kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
1 795 000 kr
37 m²
1 rum
vån 1/3
2 959 kr/mån
48 514 kr/m²

Stig in i denna charmiga lägenhet på Krokslättsgatan 8D som är bekvämt belägen endast en trapp upp! Här möts du av en omsorgsfullt utformad bostad med en optimal kombination av komfort och funktionalitet. På 37 kvadratmeter erbjudes en smart planlösning där varje kvadratmeter utnyttjats på bästa sätt. Det generösa vardagsrummet erbjuder utrymme för både sovplats samt en mysig soffhörna. Det separata köket, utrustat med allt du kan tänkas behöva inklusive tilltalande förvaringslösningar, inbjuder till inspirerande matlagning och sociala måltider. Badrummet är renoverat år 2023 och har en modern design med stora ljusa kakelplattor. Denna lägenhet erbjuder inte bara en bekväm bostad, utan även ett privilegierat läge med en perfekt balans mellan stadsliv och natur med närhet till allt du behöver. Krokslättsgatan är en populär och välskött gata i Mölndal, beläget nära Mölndals centrum som har ett varierat utbud av butiker och restauranger. Kommunikationsmöjligheterna är utmärkta med närhet till buss- och spårvagnshållplatser samt motorvägar. Härifrån tar du dig snabbt och smidigt in till Centralstationen. Sammantaget är området attraktivt för alla åldrar. Missa inte chansen att uppleva denna fantastiska bostad!

  • Premium
Turkosgatan 11, null, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 21 apr kl 12:00

Turkosgatan 11

Lägenhet
Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
2 995 000 kr
113,3 m²
5 rum
vån 2/3
7 111 kr/mån
26 434 kr/m²

FIN FEMMA på populära Turkosgatan. Mycket ljus och bra planerad hörnlägenhet med en stor inglasad balkong med rätt solläge. Fyra rymliga sovrum placerade i olika delar av lägenhet, fint kök med stor matplats, gästtoalett och renoverat badrum. Bra bostadsrättsförening där värme, VA, bredband, digital-TV, IP-telefoni och parkeringsplats i garage ingår i avgiften. Boende erbjuds också tillgång till gym, övernattningslägenhet, fetslokalt för upp till 60 personer, hobbyrum och boulebana. Omtyckt förening med mysiga gårdar, fina planteringar, flera lekplatser och grillplatser att njuta av. Turkosgatan har nära till både mataffär, skolor, förskolor och kommunikationer. Kort cykelavstånd till havet med båtliv och flera härliga badplatser. Sandstrand och barnvänligt på Askimsbadet med sin fina pir. Härliga klippor och en mindre strand på Marholmen. Vill ni inte cykla in till city så finns det mycket bra bussförbindelser, Ca 15 min in till Göteborgs nöjen. Till Frölunda Torg med dess stora utbud av shopping, caféer och restauranger mm tar man sig på några minuter.

  • Plus
Sannå Dalavägen 82, null, Kungsbacka kommun

Sannå Dalavägen 82

Villa
Kungsbacka kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
3 390 000 kr
52 m²
4 rum
7 063 m² tomt

Nu har vi nöjet att presentera detta idylliska torp beläget i Särö/Släp. Huset är ett åretrunt-boende och har en lång historia bakom sig. Den generösa tomten ger möjlighet till både odling och rekreation och runt knuten finns flera svamp- och bärområden. Husets charm och höga mysfaktor har bevarats då det har renoverats varsamt över tid och med hänsyn till husets karaktär för att bevara den härliga torpkänslan. Huset är fördelat på ca 52kvm i två plan, där entréplan erbjuder hall, badrum, kök, vardagsrum, gästrum och isolerad veranda. En trappa upp finns idag ett litet allrum, ett sovrum samt vindsutrymme för förvaring. I Särö bor du helt optimalt, både med närhet till salta havsbad och samtligt tar du dig smidigt med kollektivtrafik till både Göteborg och Kungsbacka. Särö centrum erbjuder butik, blomsterbutik, restauranger, frisör, café, vårdcentral med mera. För större shoppingutbud finns Kungsbacka, Nya Hovås och Göteborg inom bekvämt avstånd. Området erbjuder även flera fina naturreservat, idrottsplatser, golfbanor samt populära Säröbanan, cykelleden som tar dig mellan Särö och Göteborg. Särö Västerskog har, till skillnad från många kustnära skogar, fått bevara sina magnifika ekar och tallar. Ta en promenad, andas frisk luft och njut av naturen som fått stå nästintill orörd i många hundra år. Särö ligger precis vid havet och har flera populära badplatser, både varma klippor och mjuka sandstränder.  År 1839 öppnades spaanläggningen Särö Havsbad och sedan dess är området känt som bad- och kurort. Känslan och minnena lever kvar med hotell, spa och kallbadhus. Känn dig som hemma i inspirerande och charmiga Särö!

  • Uteplats
Turkosgatan 6, null, Göteborgs kommun

Turkosgatan 6

Lägenhet
Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
1 995 000 kr
77,8 m²
3 rum
vån 3/3
5 207 kr/mån
25 643 kr/m²

Varmt välkomna till en supertrevlig trea med stilrena materialval och attraktiv planlösning. Bostaden är väldigt ljus och belägen tre trappor upp utan insyn. I de kompletta och snygga köket finns det gott om förvaring och inbyggd ugn & mikro på bekväm höjd samt naturlig plats för middagssällskap vid stora fönsterpartier. Två generösa sovrum med gott om plats för garderober, ena sovrummet med hel garderobsvägg. Fräscht badrum med blått mosaik på golvet och vita väggar halvkaklat samt vardagslyx med tvättmaskin & torktumlare. Stort vardagsrum med stor social yta med plats för såväl matbord som sektionssoffa. Rummets stora fönster bjuder på härlig naturligt ljusinsläpp. Från vardagsrummet nås lägenhetens guldkorn, den stora och mysiga balkongen. - I avgiften ingår värme, VA, bredband, digital-tv, ip-telefoni och parkeringsplats. Här bor du i ett lugnt område med gröna innergårdar och mysiga grillplatser samt omtyckt och stabil HSB förening. Optimalt läge mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, affärer och centrala Göteborg som nås på ca en kvart med bil. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger endast ett stenkast bort. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård.

  • Balkong
Valthornsgatan 6, null, Göteborgs kommun
Valthornsgatan 6, null, Göteborgs kommun, bild 2
Valthornsgatan 6, null, Göteborgs kommun, bild 3

Valthornsgatan 6

Lägenhet
Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
1 950 000 kr
42 m²
2 rum
vån 7/16
3 373 kr/mån
46 429 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera denna ljusa och välplanerade tvårummare med en rymlig balkong och en fin utsikt från sjunde våningen! Bostaden är nyproducerad (2019) och erbjuder en boendemiljö av högsta kvalitet. Genomgående enhetliga ytskikt med vita väggar och vackra ljusa golv skapar en harmonisk atmosfär. Det eleganta Marbodal-köket erbjuder tidlösa färgval med vita luckor och matchande vitvaror, med undantag för den integrerade diskmaskinen. De stora fönsterpartierna och tillgången till den stora balkongen maximerar det naturliga ljuset och den trevliga utsikten. Det generösa vardagsrummet rymmer bekvämt en soffgrupp och ett matbord för middagar med vänner och familj. Badrummet är modernt helkaklat med ljusgrått klinkergolv och vitt kakel på väggarna, komplett utrustat med vikdörrar i glas, kommod, wc, spegelskåp och kombimaskin. I månadsavgiften ingår Telia Triple Play (TV-paket, bredbandstelefoni och 100/100 bredband Här bor du i optimalt läge mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, affärer och centrala Göteborg. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger knappt ett stenkast bort. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård. Varmt välkommen till en välplanerad tvåa i toppskick!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Munspelsgatan 22, Västra Frölunda, Göteborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Munspelsgatan 22, Västra Frölunda, Göteborgs kommun, bild 2
Munspelsgatan 22, Västra Frölunda, Göteborgs kommun, bild 3

Munspelsgatan 22

Lägenhet
Västra Frölunda, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
3 000 000 kr
75 m²
3 rum
vån 4/5
5 475 kr/mån
40 000 kr/m²

Välkommen till Munspelsgatan 22! Här har du möjligheten att förvärva en trivsam och välskött bostadsrätt med en härlig inglasad balkong, dubbla badrum, fantastiskt ljusinsläpp och tillgång till egen tvättstuga. Denna ljusa och genomtänkta bostad hälsar dig välkommen med en harmonisk atmosfär redan från entrén. Hallen erbjuder gott om förvaringsutrymme för att hålla ordning och reda. Det moderna köket är fullt utrustat med alla bekvämligheter du behöver för en bekväm vardag. Det öppna och ljusa vardagsrummet skapar en social yta som inbjuder till avkoppling och umgänge. Stora fönster släpper in rikligt med naturligt ljus och bidrar till en härlig atmosfär. Bostaden kompletteras med en stor inglasad balkong där du har möjlighet att skapa din egen lilla oas. Två rymliga sovrum och en klädkammare erbjuder extra förvaringsutrymme och flexibilitet. Det extra lyftet i denna bostad utgörs av två kompletta badrum, vilket ökar bekvämligheten och gör morgonrutinerna smidiga. Här bor du i optimalt läge mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, affärer och centrala Göteborg. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger knappt en kilometer bort. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hedtångsvägen 23, Hovås, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår

Hedtångsvägen 23

Lägenhet
Hovås, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
3 450 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 5/6
4 095 kr/mån
61 062 kr/m²

Välkommen till Hedtångsvägen 23! Stig in i denna omsorgsfullt utformade nyproducerade lägenhet 2021, där varje detalj har skapats med tanke på komfort och stil. Denna pärla är belägen högt upp i huset och erbjuder en fantastisk gavelbalkong som omfamnar lägenheten och bjuder in till avkoppling i eftermiddagssolen och kvällens skimmer. Med en skandinavisk känsla som genomsyrar varje hörn, välkomnar denna bostad dig med en luftig atmosfär och stilrena detaljer. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en naturlig samlingsplats för familj och vänner, perfekt för både avkoppling och underhållning. Med en genomtänkt planlösning erbjuder lägenheten optimal användning av varje kvadratmeter, vilket ger både funktionalitet och trivsel. Här finns utrymme för att skapa din drömvardag i en miljö där modern design möter praktiskt boende. Missa inte chansen att uppleva det bästa av både bekvämlighet och skönhet på Hedtångsvägen 23. Kontakta oss nu för att boka din visning! Nya Hovås är en mycket attraktiv stadsdel med närhet till både kust och skog. Längs kusten finns flera småbåtshamnar och på cykelavstånd hittar man flera härliga badplatser med både klippor och sandstrand såsom Amundön, Askimsbadet, Hovåsbadet eller Killingholmen. Ett bra sätt att lära känna kustremsan är att cykla på den tidigare banvallen för Säröbanan. Den sträcker sig längs större delen av kusten och bjuder på många vackra vyer. För den som vill vandra och vistas i ett vackert skogs- och hedlandskap finns Sandsjöbackareservatet med härliga Oxsjön. Billdals park är också ett trevligt område för både lek och motion, i anslutning till parken ligger det en ridskola. Vid Kodakhuset finns ICA-Kvantum, vårdcentral, Bvc, tandläkare, blomsterhandel, apotek, systembolag, gym, bowling, frisör, fyra restauranger, fiskhandel, konditori och flera butiker. Bra förbindelser med bussar in till city, 20 minuter in till Linnéstaden samt bra förbindelse till knutpunkten Frölunda Torg.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 30