Bjurfors Enskede

Bjurfors Enskede

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Vingavägen 9, Blåsut, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 14:30
Vingavägen 9, Blåsut, Stockholms kommun, bild 2
Vingavägen 9, Blåsut, Stockholms kommun, bild 3

Vingavägen 9

Lägenhet
Blåsut, Stockholms kommun
Bjurfors Enskede
3 950 000 kr
64 m²
2 rum
vån 3/5
3 834 kr/mån
61 719 kr/m²

Välkomna till denna ljusa och underbara lägenhet i eftertraktade Blåsut! Här bor ni med promenadavstånd till Globen och Södermalm. Lägenheten erbjuder en modern och inbjudande planlösning med ett stort och härligt kök, ett harmoniskt sovrum och ett underbart vardagsrum som bjuder in till stora sällskap och härligt umgänge. I vardagsrummet ges ett generöst ljusinsläpp tack vare det höga läget mot den trevliga innergården. Här finner ni även utgången till den väl tilltagna och mysiga balkongen i ett perfekt västerläge. Kombinationen av balkongens väl tilltagna yta och den fullt glasinfattade balkongdörren, ger känslan av att boytan förlängs. Här kan ni avnjuta solens strålar från tidig eftermiddag till kväll. En varm sommardag är denna plats given! Köket är en dröm för er som gillar att laga mat och ha middagsbjudningar då det är placerat perfekt i bostaden. Här kan man mingla samtidigt som maten tillagas. Det trevliga köket är utformat i L-formation och ger gott om förvaringsutrymmen i vit stilren skåpinredning. Köksutrustningen består av en stor kyl och frys, diskmaskin, spishäll och inbyggd varmluftsugn. Lägenheten erbjuder ett stort sovrum med riktig hotellkänsla. Väggarna är målade i en ljusgrå kulör som ger både en lyxig och ombonad känsla. Sovrummet ger plats åt en generös dubbelsäng, annat sovrumsmöblemang och bra förvaringsmöjligheter i två garderober. Lägenheten erbjuder även en riktigt fin walk in-closet som ni når ifrån hallen. Här har man låtit göra extra tillval såsom vackra fönsterbänkar i gedigen marmor. Det märks från första stund att denna bostad är något utöver det vanliga. Det stora och fräscha badrummet erbjuder såväl duschhörna som tvättmaskin och tumlare. Helkaklade väggar i vitt och svart klinkergolv med golvvärme. Badrummet är utrustat med wc, kommod, badrumsskåp med spegel och förvaringsskåp ovan tvättbänken. Ca 2 minuters promenad från bostaden, finner ni T-banestationen i Blåsut där t-banan tar er till stadens puls på under 10 minuter. I närområdet finns även tillgång till flertalet trevliga restauranger, serviceutbud och natursköna omgivningar med närliggande Nytorps gärde. Lite längre bort finner ni även stora och vackra Nackareservatet med strövstigar, elljusspår och badsjöar. Inom bekvämt cykelavstånd finns Globen Shopping med all tänkbar service. Varmt välkomna att låta er förföras av denna trevliga lägenhet som erbjuder precis allt!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Läggestavägen 8, Bandhagen, Stockholms kommun
  • Borttagen före visning

Läggestavägen 8

Lägenhet
Bandhagen, Stockholms kommun
Bjurfors Enskede
2 250 000 kr
57 m²
2 rum
vån 3/3
3 784 kr/mån
39 474 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Balkong
Dörrvägen 6, Gubbängen, Stockholms kommun

Dörrvägen 6

Lägenhet
Gubbängen, Stockholms kommun
Bjurfors Enskede
3 295 000 kr
64 m²
3 rum
vån 4/4
4 721 kr/mån
51 484 kr/m²

Välkommen till denna mycket välplanerade trea med balkong i soligt läge! När man kommer in i lägenheten möts man av en välkomnande hall med bra avhängningsöjligheter och bra förvaringsmöjligheter. Från hallen når alla bostadens rum. Till vänster finner vi köket. Köket är inrett med moderna skåp och är väldigt väldisponerat. Här finns det gott om både arbetsytor, förvaring samt plats för ett stort matbord. Till vänster finner vi badrummet. Badrummet är fräscht med kaklade väggar och inrett med wc, handfat och dusch. Vidare till vardagsrummet där det finns plats för en soffgrupp och övrigt möblemang. Från vardagsrummet nås utgången till den mysiga balkongen i soligt läge och härlig utsikt. Lägenheten bjuder även på ett stort sovrum med plats för en dubbelsäng och nattduksbord samt ett mindre sovrum med plats för säng och skrivbord. Mysigt och lugnt område med mycket grönska inpå husknuten. In till T-centralen tar du dig på endast på 18 minuter med tunnelbanan.

  • Balkong
Sockenvägen 484, mini 3:a, Enskede - Gamla Enskede, Stockholms kommun

Sockenvägen 484, mini 3:a

Lägenhet
Enskede - Gamla Enskede, Stockholms kommun
Bjurfors Enskede
2 995 000 kr
51 m²
2 rum
vån 3/3
4 322 kr/mån
58 725 kr/m²

Välkomna till denna nyrenoverade och otroligt optimalt planerade 3:a i attraktiva Enskede! Lägenheten erbjuder ett genomgående ljusinsläpp och har under 2023/2024 genomgått en totalrenovering där fokus har varit smakfulla färgkombinationer, raka linjer och stilrena materialval. Renoveringen är gjord med eftertänksamhet och riktig fingertoppskänsla! Allt är planerat in i minsta detalj för att skapa harmoni i kombination med en genomtänkt kontrast till husets byggår. Bostaden erbjuder en perfekt planlösning med ett väl tilltaget vardagsrum, ett otroligt välkomponerat och charmigt kök med allt man kan tänkas efterfråga, ett stort sovrum med riktig Master Bedroom-känsla och ett mindre sovrum som idag används som ett mysigt barnrum. Från vardagsrummet finner ni utgången till den underbara balkongen i ett perfekt söderläge. Ifrån hallen når ni det nyrenoverade badrummet i exklusiva materialval. Här bor ni med närhet till Gamla Enskedes pittoreska villakvarter, naturen, restauranger, boutiquer och service. Tunnelbanan finner ni endast ett par minuters promenad bort och den tar dig till pulsen på Södermalm på ca 6 minuter och till T-centralen på ca 15 minuter. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Stockholmsvägen 22, Enskede - Gamla Enskede, Stockholms kommun
Stockholmsvägen 22, Enskede - Gamla Enskede, Stockholms kommun, bild 2
Stockholmsvägen 22, Enskede - Gamla Enskede, Stockholms kommun, bild 3

Stockholmsvägen 22

Lägenhet
Enskede - Gamla Enskede, Stockholms kommun
Bjurfors Enskede
6 750 000 kr
80 + 15 m²
4 rum
vån 2/2
8 816 kr/mån
84 375 kr/m²

Välkommen till denna charmiga etagelägenhet i en villa från 1910 som är centralt belägen i Gamla Enskede, omgiven av pittoreska villakvarter och en härlig och mysig atmosfär. Denna moderna och tidlösa bostad sträcker sig över två plan och välkomnar dig med ett ljust och inbjudande kök med en fransk balkong som vetter ut mot trädgården. På övre plan finns ett vardagsrum med kamin, murstock och spännande vinklar. Här finns tre sovrum, alla med takkupor orienterade åt tre olika väderstreck. Den tidstypiska arkitekturen från början av 1900-talet ger en unik och mycket charmig karaktär till bostaden. Kök och badrum erbjuder alla moderna bekvämligheter som en familj behöver. Två av sovrummen har en lugn och harmonisk utsikt mot de omgivande villorna och Triangelkyrkan. Det tredje sovrummet har en fantastisk utsikt mot hjärtat av Gamla Enskede med restauranger och folkliv. Badrummet är utrustat med golvvärme, badkar, duschhörna samt tvättmaskin och torktumlare för bekvämlighet i vardagen. På baksidan finns en mysig, välplanerad och lummig trädgård som delas med föreningen, komplett med en ny pergola och grillplats för gemensamma tillställningar och trevligt umgänge. I Gamla Enskede finns utmärkta skolor, bekväma kommunikationer och ett charmigt utbud av bagerier, kaféer, restauranger och butiker. Mitt över gatan ligger Enskede Skola (200 meter), Triangelkyrkan (några steg bort), samt populära Robin Delselius Bageri, Gamla Enskede Matbod och Matateljen (ca 100 meter). För shopping och nöjen är det populära Globenområdet inom gångavstånd, medan tunnelbanestationen Sandsborg (grön linje, nr 18) gör det enkelt att nå stadens centrum på några minuter. Inom gångavstånd finns även mataffärer som Ica och Coop för dagligvaruinköp, med en större Ica Bea Kvantum bara 1,3 km bort på Enskedevägen. I närområdet finns även Slakthusområdets omvandling till en unik destination som fokuserar på mat, kultur och upplevelser är en spännande satsning för Stockholm. Slakthusområdet kommer därmed inte bara att erbjuda en ny destination för stockholmare och besökare utan också fungera som ett exempel på hur urban omvandling kan drivas med hållbarhet i åtanke. Med planerad färdigställande kring 2033 är det en spännande resa som väntar för detta historiska område i Stockholm. En utveckling man inte vill missa! Med bekväma kommunikationer och ett levande lokalsamhälle erbjuder denna villalägenhet en perfekt kombination av stadsliv och charmigt boende i Gamla Enskede. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Kyrkogårdsvägen 61, Enskede - Enskededalen, Stockholms kommun

Kyrkogårdsvägen 61

Lägenhet
Enskede - Enskededalen, Stockholms kommun
Bjurfors Enskede
2 995 000 kr
40 m²
2 rum
vån 2/2
3 141 kr/mån
74 875 kr/m²

Välkommen till denna underbara och smakfulla bostad belägen i närheten av Enskedes charmiga villaområde. Här presenteras en lägenhet som har genomgått en varsam renovering och genomsyras av atmosfären från tidigt 1900-tal, komplett med vackra originaldetaljer klassiska gjutjärnsradiatorer, djupa fönsternischer och imponerande takhöjd. Detta charmiga hem erbjuder välkomnande och lätthanterliga ytor, med en modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Det stora sovrummet är lugnt beläget mot en vacker bakgård, medan det rymliga badrummet är utrustat med en bekväm dusch – allt sammanflätat för att skapa en atmosfär där man verkligen kan trivas. Boendet här präglas av en stabil förening med låg belåning, vilket ger en extra trygghet för de boende. Dessutom innehar föreningen fem hyresrätter, vilket bidrar till en varierad och dynamisk gemenskap. För de som uppskattar grönska och avkoppling finns en vacker trädgård att njuta av, komplett med odlingslådor, sittgrupper och en bedårande utsikt mot Enskedes villaområde. Detta är den perfekta platsen för avslappnade grillkvällar i trevligt sällskap. Det ultimata läget för detta boende gör det till ett drömval för många. Beläget i Enskedes villaområde har man direkt närhet till tunnelbanan, de gröna områdena i Skogskyrkogården och Nackareservatet, samtidigt som Södermalms pulserande nöjesliv finns inom räckhåll för en cykeltur. Dessutom ligger Dalen centrum bara några minuters promenad bort, där tunnelbanan tar dig till Södermalm på endast ca 7 minuter. Sammanfattningsvis erbjuder denna bostad en perfekt balans mellan bekvämlighet, charm och närhet till natur och stadsliv – ett drömboende som förtjänar att upplevas på plats.

Sockenvägen 365, Enskede - Gamla Enskede, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Sockenvägen 365

Lägenhet
Enskede - Gamla Enskede, Stockholms kommun
Bjurfors Enskede
2 700 000 kr
40 m²
2 rum
vån 2/3
2 398 kr/mån
67 500 kr/m²

Välkomna till denna fint renoverade lägenhet om 2 rok i attraktiva Gamla Enskede! Här har man renoverat lägenheten med fingertoppskänsla och låtit bevara originaldetaljer samt kompletterat med nya och moderna material. Lägenheten erbjuder ett fritt läge med ingen insyn, en perfekt planlösning med ett väl tilltaget vardagsrum med plats för både stor sällskapsdel och matplats, en underbar balkong i ett perfekt söderläge, ett förstklassigt och toppmodernt kök från Samsung Chef Collection i stilrena färger och materialval samt ett sovrum som ger möjligheten att möblera upp med dubbelsäng. Här bor ni med kort promenadavstånd till Gamla Enskedes pittoreska villaidyll. I Gamla Enskedes anrika villakvarter finns utmärkta kommunikationer och ett trevligt serviceutbud av bageri & café samt restauranger och butiker. Här bor ni med ett utmärkt läge nära Enskede Skola, Triangelkyrkan samt nära mysiga Delselius Bageri, Gamla Enskede Matbod och Matateljen. Det finns även secondhandaffärer, antikaffärer och inredningsbutiker i området. Bostaden erbjuder närhet till naturen och har tunnelbanestationen Sockenplan endast ett stenkast bort. Varmt välkommen till visning!

  • Plus
  • Balkong
Sandsborgsvägen 16, Enskede - Gamla Enskede, Stockholms kommun

Sandsborgsvägen 16

Villa
Enskede - Gamla Enskede, Stockholms kommun
Bjurfors Enskede
12 000 000 kr
115 + 50 m²
5 rum
610 m² tomt

Välkommen till denna förtjusande 1920-talsvilla, komplett med en friköpt tomt i bästa solläge! Belägen på en uppväxt trädgårdstomt, omgiven av fruktträd och en frodig växtlighet, skapar denna villa en oemotståndlig atmosfär av charm. Det generösa entréplanet erbjuder idealiska sociala utrymmen för trevliga tillställningar. En charmig farstu leder in till en tidlöst elegant hall med parkettgolv som sträcker sig ut till vardagsrum och matplats. Med tidstypiska detaljer är villans charm påtaglig. Det ljusa och luftiga köket välkomnar med exklusiva materialval och tre fönster som ger rymd och ljus. Från köket öppnar sig den imponerande matplatsen med två meter höga spegelskjutdörrar, perfekt för stora middagar och socialt umgänge. Vardagsrummet, som erbjuder gott om plats för avkoppling har en öppen spis i original (f.n. ej i bruk). Från vardagsrummet finns utgång till den generösa altanen, perfekt för att avnjuta eftermiddagssolen. På övervåningen finner ni tre charmiga sovrum samt badrum. Utanför sovrummen går det att få mer yta om man väljer att sätta in takkupa(bygglov krävs). I källaren finns en studio/sovrum med öppen spis i original (f.n. ej i bruk). Här finns även det rymliga renoverade badrummet/tvättstugan komplett med tvättmaskin och torktumlare, samt wc, duschhörna och badkar. Denna del skulle kunna användas som uthyrningsdel, vilket öppnar upp för möjligheten till en extra inkomstkälla. Villan ligger på en lugn gata med bara några minuters promenad till olika kommunikationsmöjligheter (Södermalm på 8 min med t-bana!) och världsarvet Skogskyrkogården. I närområdet finns allt som Gamla Enskede har att erbjuda, inklusive den populära restaurangen Gamla Enskede Matbod och det välkända Robin Delselius bageri. Promenadavstånd till slakthusområdet (Slaktkyrkan, Distrikt Fem, Restaurang Solen, Enskede Bryggeri), Enskede Ridhus, prisbelönta Enskedeparkens Bageri, Nytorps gärde, Nytorpsbadet och Nackareservatet med bl.a. Söderbysjön, Hellasgården.

Skeppstavägen 33, Bandhagen, Stockholms kommun

Skeppstavägen 33

Lägenhet
Bandhagen, Stockholms kommun
Bjurfors Enskede
1 900 000 kr
25 m²
1 rum
vån 3/3
1 602 kr/mån
76 000 kr/m²

Varmt välkomna till denna underbara lägenhet med ett kanonläge i eftertraktade Bandhagen. Här bor ni med närhet till naturen, serviceutbud och kommunikationer. Lägenheten är otroligt väldisponerad och smakfullt inredd med genomgående fint golv och ljus färgsättning. Lägenheten har en optimal planlösning där allrummet erbjuder ett härligt sällskapsutrymme med ljus som flödar in genom generösa fönsterpartier, men samtidigt är befriad från insyn med sitt läge högst upp i huset. Trygg och stabil förening med flertalet hyresrätter kvar som dold tillgång, stambyte mm utfört i husen. Bandhagen har närhet till både kommunikationer, service och grönska. På bara några minuters promenad tar du dig till Bandhagens Centrum där du har utmärkta kommunikationer i form av både buss och tunnelbana. Välkommen på visning!

Bandhagsplan 11, Bandhagen, Stockholms kommun
Bandhagsplan 11, Bandhagen, Stockholms kommun, bild 2
Bandhagsplan 11, Bandhagen, Stockholms kommun, bild 3

Bandhagsplan 11

Lägenhet
Bandhagen, Stockholms kommun
Bjurfors Enskede
1 700 000 kr
22 m²
1 rum
vån 1
1 761 kr/mån
77 273 kr/m²

Accepterat Pris!! Välkommen till denna fantastiska enrummare, nyproducerad år 2020. Denna lägenhet är den perfekta bostaden för dig med höga krav på standard och komfort, särskilt om det är ditt första boende. Lägenheten erbjuder ett stilrent och funktionellt kök med en design som inte bara är ögongodis utan även praktiskt utformad för att göra matlagning och umgänge till en njutbar upplevelse. Köket är utrustat med moderna bekvämligheter som underlättar din matlagningserfarenhet. Med en kombinerad kyl/frys har du gott om plats för både färska råvaror och frysta produkter. En ugn finns till hands för matlagning och bakning, och en effektiv fläkt håller köket fräscht och luktfritt. Induktionshällen ger snabb och exakt värmekontroll, vilket gör tillagningen av dina favoriträtter till en bris. Badrummet är helkaklat och skapar en ren och fräsch atmosfär med praktiska faciliteter för din vardag. Här finner du toalett och ett rymligt badrumsskåp med gott om utrymme för att organisera dina toalettartiklar och hålla badrummet snyggt och prydligt. En handdukstork finns också till hands för att ge dig härligt varma handdukar efter en avkopplande dusch. Spotlights i taket ger badrummet den där extra lyxiga känslan. Denna lägenhet har ett utmärkt läge mitt i Bandhagens centrum, vilket innebär att du har bekvämt avstånd till olika bekvämligheter och service i området. Dess närhet till tunnelbanan är också en fördel, då det ger dig enkel tillgång till kollektivtrafiken och möjlighet att snabbt ta dig till andra delar av staden. Sammantaget är detta en mycket bekväm och attraktiv lägenhet med fina detaljer och ett utmärkt läge. Här får du både stil och funktion i en och samma bostad. Välkommen hem!

  • Premium
  • Hiss
Bandhagsplan 9, Bandhagen, Stockholms kommun

Bandhagsplan 9

Lägenhet
Bandhagen, Stockholms kommun
Bjurfors Enskede
1 650 000 kr
19,5 m²
1 rum
vån 1/10
1 727 kr/mån
84 615 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva en av Bandhagens absolut bäst planerade lägenheter! Välkomna till denna fint renoverad och optimalt planerade lägenhet om 19,5 kvm med allt man kan tänkas behöva. Här har man valt att skapa ett perfekt boende där välbevarade och charmiga originaldetaljer kombinerats med nytt och fräscht. Fokus vid renoveringen har varit snygga linjer, fina materialval och harmoniska kulörer. Bostaden erbjuder ett otroligt vackert fönsterparti med generöst ljusinsläpp, ett optimalt planerat och modernt kök med full utrustning såsom varmluftsugn, mikro, induktionshäll, köksfläkt, kyl med frysfack och diskmaskin, ett fräscht badrum i vitt och ljusblått samt en mysig sovdel som idag har möblerats upp med en stor loftsäng. Underbart boende i en förening med ett perfekt läge i trevliga Bandhagen. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Hiss
Östrandsvägen 70, Enskede - Stureby, Stockholms kommun
Östrandsvägen 70, Enskede - Stureby, Stockholms kommun, bild 2
Östrandsvägen 70, Enskede - Stureby, Stockholms kommun, bild 3

Östrandsvägen 70

Lägenhet
Enskede - Stureby, Stockholms kommun
Bjurfors Enskede
1 750 000 kr
20 m²
1 rum
vån 3/3
1 580 kr/mån
87 500 kr/m²

Varmt välkommen till denna charmiga 1:a om 20kvm i pittoreska Stureby med Hemskogen runt knuten. Lägenheten är belägen i en otroligt charmig fastighet som verkligen andas 50-tal. Det här är arkitektur när den är som allra bäst. Huset är ritat av välrenommerade arkitekten Björn Hedvall. Lägenheten har en mycket trivsam atmosfär, ligger insynsskyddat högst upp i huset, är otroligt bra planerad och erbjuder en optimal användning av utrymmet - perfekt för dig som söker en mysig och välplanerad lägenheten som har allt! Lägenheten har ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare stort fönsterparti och har genomgått en varsam renovering med riktig fingertoppskänsla. Här har man låtit bevara och förädla originaldetaljer såsom elementen, fönster och fönsterbeslag samt den vackra badrumsdörren. När du kliver in i lägenheten möts du av ett inbjudande rum som är smakfullt inrett och har en öppen anslutning till kökshörnan. Köket är utrustat med moderna vitvaror och tack vare den extra arbetsbänken ges här bra arbetsytor för både matlagning och förvaring. Rummet ger plats för att möblera upp med en större säng, en mysig soffhörna och en trevlig matplats invid fönstret. Hallen i lägenheten har nyligen renoverats och är utrustad med gott om förvaringsmöjligheter. De platsbyggda garderoberna har givits särskild omsorg och försätts med både fullt utdragbara lådor med soft-close, belysning och lådfronter i massiv ek. Här kan du med andra ord enkelt organisera dina kläder och skor, vilket skapar en välkomnande och prydlig entré till ditt hem. Golvet är belagt med en vacker gotländsk kalksten som även har golvvärme installerat. Badrummet är mycket fräscht, helkaklat och inrett med stilrena färger och snygga materialval och detaljer såsom duschdörr i glas och förvaringsskåp ovan wc. Badrummet har ett vädringsfönster som släpper in naturligt ljus utan insyn. Lägenheten är perfekt för dig som uppskattar smart design, bekvämlighet och stil. Med sina välplanerade ytor och smakfulla detaljer skapar den en otroligt trivsam känsla från första stund. Här bor ni en stabil och mycket trevlig förening med låg avgift! Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Nynäsvägen 339, Enskede - Gamla Enskede, Stockholms kommun

Nynäsvägen 339

Lägenhet
Enskede - Gamla Enskede, Stockholms kommun
Bjurfors Enskede
2 100 000 kr
23 m²
1 rum
vån 1/3
1 414 kr/mån
91 304 kr/m²

- ACCEPTERAT PRIS - Nu har du chansen att förvärva en av Gamla Enskedes absolut bäst planerade lägenheter! Välkomna till denna fint renoverad och optimalt planerade lägenhet om 23 kvm i en vacker fastighet anno 1927/1928. Här har man valt att skapa ett perfekt boende där välbevarade och charmiga originaldetaljer kombinerats med nytt och fräscht. Fokus vid renoveringen har varit snygga linjer, bekvämlighet samt fina materialval. Bostaden erbjuder ett otroligt vackert fönsterparti med utsikt mot de pittoreska villakvarteren, ett optimalt planerat kök i L-formation och med bardel, ett fräscht badrum i vitt och grått samt en harmonisk sovdel med plats för mindre dubbelsäng. Perfekt boende i en förening med ett underbart läge i Gamla Enskede. Varmt välkommen på visning!

  • Plus

Visar alla 13