Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Skogsbogatan 19, Leksand, Leksands kommun

Skogsbogatan 19

Villa
Leksand, Leksands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand
3 750 000 kr
126 + 80 m²
5 rum
893 m² tomt

Välkommen till Skogsbogatan 19, en trivsam och fin 1½ -plans villa om 126+80kvm med ett bra och centralt läge. Bostaden har de senaste åren genomgått löpande ytskiktsrenovering samt mer omfattande renoveringar såsom bland annat kök (-19), badrum (-22), ny elanslutning (-20) samt nytt avloppsrör (-22). Uppvärmning sker bekvämt via bergvärme (ny bergvärmepump -19)- här är det bara att flytta in och njuta av sitt fina boende! Lättskött tomt med härliga uteplatser samt en del inglasad altanplats. Här har Ni ett verkligt bra läge där Ni har promenadavstånd till centrala Noret, skolor, idrottsanläggning, simhall, Tegera Arena mm Välkommen med din visningsanmälan!

  • Energieffektiv
Nyttugsgattu 12, Tällberg, Leksands kommun

Nyttugsgattu 12

Fritidshus
Tällberg, Leksands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand
5 300 000 kr
102,6 m²
5 rum
2 013 m² tomt

NYPRODUKTION I TÄLLBERG Här erbjuder vi ett bekvämt och fint boende där det nyckelfärdiga huset är byggt på en fin tomt med naturskönt läge i närheten av Siljan. Låt oss presentera "LISAS LODGE" Med en stil i klassiskt Dalaidyll som förstärks genom den faluröda fasaden, spröjsade fönstren och möjlighet att komplettera med fler byggnader för ett kringbyggt gårdstun. Äldre stil samtidigt har du ett modernt boende med fina materialval och höga fönster som ger ett fint ljusinsläpp. Planlösningen ger gott om plats att umgås, fyra sovrum och ett mysigt loft och altan under tak. Huset byggs i lösvirke med smakfulla träpaneler på väggarna och ljus ekparkett på golven. Badrummen är helkaklade i matchande färger. Behagligt inomhusklimat genom golvvärme, ventilationssystem med återvinning gör driften kostnadseffektiv. Modern el med Ledsystem. I priset ingår anslutningsavgifter för kommunalt vatten/avlopp, el och fiber. Möjlighet att köpa till komplementbyggnader som bastustuga, carport med förråd eller gästhus. Kompletterande byggnader levereras helt nyckelfärdiga om så önskas. Husleverantören Nordparq AB, som även har sitt kontor i Tällberg, erbjuder ett väl genomtänkt inredningspaket genom samarbete med IKEA. En perfekt lösning för er som verkligen vill ha allt inflyttningsklart den dagen ni får nyckeln! Byggprocessen sköts av ett och samma byggföretag och ni har en egen kontaktperson under hela processen. När allt är klart överlämnas ert nya hus uppvärmt, städat och är redo för er inflyttning! Välkommen med Er intresseanmälan!

  • Nyproduktion
Rotgärdsgattu 3, Åkerö, Leksands kommun

Rotgärdsgattu 3

Villa
Åkerö, Leksands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand
3 095 000 kr
120 + 60 m²
4 rum
1 881 m² tomt

Välkommen till en mycket fin 1½ plans villa på Åkerö, ett centralt boende men ändå närhet till skog och natur. Med smakfulla färgval och fin interiör är det här lätt att trivas. Entréplan består utav hall, badrum, ett rymligt vardagsrum med braskamin. Stort socialt trivsamt kök/matplats där du gärna samlar nära och kära. På övreplan finns en möblerbar hall med anslutning till den mysiga balkongen, två rymliga sovrum samt en wc. På källarplan finner vi tvättstuga, matkällare, pannrum samt bra med förvaringsutrymmen. På tomten finns ett stort dubbelgarage, två härliga uteplatser och robotgräsklippare. Här bor Ni med härliga omgivningar i utkanten av ett fint barnvänligt villaområde. Promenadavstånd till Åkerö skola och in till Leksands Noret. Härliga gång och löpvägar längst med Siljans strand och med Källbergsskogen runt husknuten liksom möjligheter till bad i Siljan. Välkommen med din visningsanmälan!

Tottgärdsgattu, Björken Siljansnäs, Leksands kommun

Tottgärdsgattu

Tomt
Björken Siljansnäs, Leksands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand
450 000 kr
1 124 m² tomt

Tomt om 1 124 kvm med ett högt läge och vy över Siljansnäs. Tomten passar bra för ett fritidshus så väl som ett permanent boende. I priset ingår anslutningsavgiften för kommunalt vatten och avlopp. Här bor ni i vacker miljö med närhet till livsmedelsbutik, kiosk, skola, förskola och skog och natur med fina möjligheter till vandring, cykling och skidåkning. Med en kort promenad finns fint utbud med restaurang på Siljansnäs Hotell och fik på Buffils Annas kaffestuga. Till centrala Leksand är det ca 20 minuter. Från Björkbergets utsiktstorn, som är en kort promenad bort, kan du beundra den fantastiska utsikten över hela Siljan. För den naturintresserade har Siljansnäs även sitt eget naturrum. Välkommen att åk förbi tomten, stanna till och känn på läget.

Holsåkersvägen 24, Insjön, Leksands kommun

Holsåkersvägen 24

Villa
Insjön, Leksands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand
2 395 000 kr
112 + 70 m²
5 rum
866 m² tomt

Trevlig 1,5 plans villa om 5 rok och källare. I entréplan finns snyggt kök, allrum, badrum och ett sovrum med walk-in-closet. Kök och ytskikten i villan är löpande renoverade under de senaste åren. Från köket är det utgång till den nybyggda altanen och trädgården. Det övre planet bjuder på två bra sovrum, en möblerbar hall samt en liten toalett. I källarplanet finns bland annat tvättstuga och pannrum med bergvärmecentralen. Här är det bara att flytta in och njuta av sin fina villa! Insynsskyddad, lättskött tomt med häck och delvis staket runt. På tomten finns en liten friggebod passande som gäststuga eller lekstuga. Kommunalt vatten och avlopp samt fiber och larm finns installerat. Närhet till Insjöns centrum med mataffär, tågstation, Hjultorgets shoppingcenter m.m. Insjöns skola samt flera förskolor finns i närområdet. Välkommen på visning!

  • Energieffektiv
Åkersbodarna Morhagsvägen 5, Åkersbodarna, Leksands kommun

Åkersbodarna Morhagsvägen 5

Villa
Åkersbodarna, Leksands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand
2 095 000 kr
85 + 15 m²
4 rum
2 371 m² tomt

Välkommen till Suja-gården i Åkersbodarna, en omtyckt by intill Styrsjön. Fastigheten är delvis omgärdad av en klassisk gärdesgård och erbjuder en stor och lummig tomt att njuta av. Här kan du uppleva den avkopplande miljön och fördelarna med att bo i närheten av Styrsjön, där bad och fiske finns inom bekvämt promenadavstånd i byn. Denna bostad har sedan år 2015 använts som permanentboende och erbjuder en funktionell planlösning med samtliga sovrum belägna på samma våning. I köket finner du en täljstenskamin som skapar en mysig atmosfär och i allrummet med vackert trägolv finns en öppen spis med insats för extra värme och komfort. För gäster eller extra utrymme finns en gäststuga med toalett, pentry och sovdel. Här kan du ta emot besök eller använda utrymmet för uthyrning om så önskas. Dessutom finns en förrådsbyggnad med vedbod och förvaring. Byn Åkersbodarna är välkänd för sitt vackra läge vid Styrsjön och sina fina traditioner, som Valborgsfirande, barnens midsommar och majstångsresning. Här finns också aktiviteter som Boulemästerskapen och trevliga skyltade stigar i skogen, exempelvis Pilgrimsleden, för sköna promenader. Välkommen till Åkersbodarna Morhagsvägen - en fridfull och naturnära plats att kalla hem!

Västanvik Skrikgärdsvägen, Västanvik, Leksands kommun

Västanvik Skrikgärdsvägen

Tomt
Västanvik, Leksands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand
510 000 kr
1 813 m² tomt

Välkommen till Skrikgärdsvägen i natursköna Västanvik! Här erbjuds en friköpt tomt om 1813 kvadratmeter, tomten är belägen i ett mindre villaområde högt upp i byn. Kommunalt vatten och avlopp finns i området och anslutningsavgiften ingår i tomtpriset. Här kan du njuta av det naturnära läget samtidigt som du har närheten till både Siljan och centrala Leksand. Leksand är en charmig ort som erbjuder en mängd aktiviteter och bekvämligheter för både barnfamiljer och aktiva pensionärer. Här finns goda möjligheter till friluftsliv med närhet till vackra sjöar och härliga skogspartier. Passa på att förverkliga dina drömmar och skapa ditt eget paradis på denna grönskande tomt i naturnära Västanvik. Här finns möjlighet att bygga det perfekta hemmet för dig och din familj.

Almo Alviksvägen, Alvik, Leksands kommun

Almo Alviksvägen

Tomt
Alvik, Leksands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand
100 000 kr
1 117 m² tomt

Välkommen till dessa friköpta tomter som är belägen i den natursköna byn Almo utanför Siljansnäs. Tomt 1: Almo 175:5 om 1 117 kvm Tomt 2: Almo 175:6 om 1 354 kvm Pris per tomt är 100 000 kronor. Här finns möjligheten att bygga i en fin by med närhet till vattnet och en naturnära miljö. Läget är perfekt för naturälskan då Alviken ligger på bekvämt avstånd. Här finns möjlighet till bad, fiske och andra vattennära aktiviteter. För vintersport finns Granbergets skidanläggning för både alpin och längdskidåkning samt vintertid fin skridskoåkning på sjön.

Lycka Majorshagsvägen 33, Tibble och Lycka, Leksands kommun

Lycka Majorshagsvägen 33

Tomt
Tibble och Lycka, Leksands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand
475 000 kr
1 659 m² tomt

Trevlig tomt i byn Tibble/Lycka. Tomten har en yta på 1659 kvm och anslutningsavgiften för kommunalt vatten och avlopp ingår i priset. Barnvänligt område med närhet till centrala Leksand, dit det finns cykelväg. En bit norrut ligger Leksands golfklubb och sedan finns fina skogsvägar i den intilliggande skogen upp mot Åsleden. För den naturintresserade finns det möjlighet att utforska den vackra vandringsleden runt Limsjön, perfekt för härliga promenader eller löprundor. Vid älven finns Tibble bystuga och fin liten badplats. Denna tomt erbjuder möjligheten att skapa en trivsam och tillvaro i en omtyckt del av Leksand. Åk förbi och kika på tomten och känn in läget!

Mejerigattu/Nosängsvägen, Siljansnäs, Leksands kommun

Mejerigattu/Nosängsvägen

Tomt
Siljansnäs, Leksands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand
175 000 kr
980 m² tomt

Varmt välkommen till Mejerigattu och Nosängsvägen i Siljansnäs, här finns tre tomter i fin bymiljö. Med kommunalt vatten och avlopp som redan är draget till tomtgränsen, finns alla bekvämligheter du behöver inom räckhåll. Tomt 1: Mejerigattu 5/Björken 200:24 om 980 kvm, taxeringsvärde 136 000 kronor. Tomt 2: Mejerigattu 3/Björken 200:25 om 971 kvm, taxeringsvärde 136 000 kronor. Tomt 3: Nosängsvägen/Björken 200:28 om 1 080 kvm, taxeringsvärde 140 000 kronor. Pris per tomt är 175 000 kronor. Närhet till Siljansnäs med livsmedelsbutik, kiosk, skola, förskola och fin natur med fina möjligheter till vandring, cykling och skidåkning. På Björkberget finns Buffils Annas Kaffestuga, Siljansnäs Hotell med bra restaurang och Naturum med utsiktstorn. Här finns också Biking Dalarnas fina mtb-leder. Vintertid når ni Granbergets skidbacke på ca 15 minuter med bil. Man kan också åka till Gesunda eller Sälen över dagen för ytterligare utmaningar i backarna. Till centrala Leksand är det ca 15 minuters bilfärd.

Smedby Vitmossevägen och Klåvesväg, Gärde, Västannor och Smedby, Leksands kommun

Smedby Vitmossevägen och Klåvesväg

Tomt
Gärde, Västannor och Smedby, Leksands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand
425 000 kr
901 m² tomt

Varmt välkommen till Smedby, Häradsbygden. Här finns tre fina tomter i ett mindre villaområden intill fin natur och trevlig bymiljö. De två första tomterna ligger på Vitmossevägen och den tredje ligger på området intill och har adressen Klåves väg. Tomt 1: Smedby Vitmossevägen/Smedby 17:35 om 972 kvm, taxeringsvärde 290 000 kronor. Tomt 2: Smedby Vitmossevägen/Smedby 17:36 om 901 kvm, taxeringsvärde 290 000 kronor. Tomt 3: Smedby Klåves väg/Smedby 17:38 om 1 023 kvm, taxeringsvärde 291 000 kronor. Pris per tomt: 425 000 kronor där anslutningsavgiften för kommunalt vatten och avlopp ingår. I närheten finns den populära skolan i Gärde och här finns också förskola. I Västannor finns ett fint bad med hopptorn. Fin natur med bra skogsvägar/stigar och närhet till affärer i både Leksand och Insjön.

Sovholsgattu, Siljansnäs, Leksands kommun

Sovholsgattu

Tomt
Siljansnäs, Leksands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand
475 000 kr
1 371 m² tomt

Trevlig tomt i villaområdet Stensveden i Siljansnäs. Med en yta på 1371 kvadratmeter finns det gott om utrymme att skapa ditt drömhem. I priset ingår anslutningsavgiften för kommunalt vatten och avlopp. Läget är barnvänligt och perfekt för familjer. Här bor du bara ett stenkast från områdets lekpark, vilket ger barnen möjlighet att leka och utforska i en trygg miljö. I centrala Siljansnäs finns skola och förskola. Närhet till fin natur med både vandrings/cykelled och skidspår.

Tasbäck Klintgattu, Siljansnäs, Leksands kommun

Tasbäck Klintgattu

Tomt
Siljansnäs, Leksands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand
475 000 kr
1 512 m² tomt

Varmt välkommen till Klintgattu i natursköna Tasbäck, Siljansnäs. Här erbjuder vi nu tre friköpta tomter med kommunalt vatten och avlopp inkluderat i priserna. Tomt 1: Tasbäck 100:8 om 1 512 kvm, taxeringsvärde 238 000 kronor. Tomt 2: Tasbäck 100:12 om 1 536 kvm, taxeringsvärde 288 000 kronor. Tomt 3: Tasbäck 100:14 om 1 753 kvm, taxeringsvärde 301 000 kronor. Pris per tomt är 475 000 kronor och kommunalt vatten och avlopp ingår i tomtpriset. Här bor ni i vacker miljö med närhet till både bad i Byrviken, en del av Siljan samt alla övriga aktiviteter som Leksand och Siljans-området bjuder på. I byn finns en aktiv byförening med bystuga, bastu, båthamn, brygga. I byn firas traditionsenligt midsommarfirande mm. Bystugan, som ligger strax ovanför fastigheten, kan hyras för privata fester och här finns det även en bagarstuga. Närhet till Siljansnäs med livsmedelsbutik, kiosk, skola, förskola och fin natur med fina möjligheter till vandring, cykling och skidåkning. På Björkberget finns Buffils Annas Kaffestuga, Siljansnäs Hotell med bra restaurang och Naturum med utsiktstorn. Här finns också Biking Dalarnas fina mtb-leder. Vintertid når ni Granbergets skidbacke på ca 15 minuter med bil. Man kan också åka till Gesunda eller Sälen över dagen för ytterligare utmaningar i backarna. Till centrala Leksand är det ca 15 minuters bilfärd.

Tottgärdsgattu, Björken Siljansnäs, Leksands kommun

Tottgärdsgattu

Tomt
Björken Siljansnäs, Leksands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand
475 000 kr
1 025 m² tomt

Tomt i på återvändsgata omtyckta området Björken och har en yta på 1025 kvm. I priset ingår anslutningsavgiften för kommunalt vatten och avlopp. Här bor ni i vacker miljö med närhet till livsmedelsbutik, kiosk, skola, förskola och skog och natur med fina möjligheter till vandring, cykling och skidåkning. Med en kort promenad finns fint utbud med restaurang på Siljansnäs Hotell och fik på Buffils Annas kaffestuga. Till centrala Leksand är det ca 20 minuter. Från Björkbergets utsiktstorn, som är en kort promenad bort, kan du beundra den fantastiska utsikten över hela Siljan. För den naturintresserade har Siljansnäs även sitt eget naturrum. Åk gärna förbi och känn på läget. Missa inte chansen att skapa ditt drömboende på denna attraktiva tomt.

Lycka Majorshagsvägen 4, Tibble och Lycka, Leksands kommun

Lycka Majorshagsvägen 4

Villa
Tibble och Lycka, Leksands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand
2 950 000 kr
131 + 100 m²
5 rum
1 330 m² tomt

Varmt välkommen till Lycka och Majorshagsvägen 4 där vi finner denna fina sutterängvilla med källare och vidbyggt garage. En hemtrevlig interiör går som en röd tråd genom husets alla rum. Bostaden består utav hall, ett ombonat kök i körsbär med matplats intill, allrum med access till balkong, två sovrum och ett badrum på entréplan. I källaren finner vi groventré, allrum med plats för både tv-soffhörna och matplats samt ett sovrum intill. Vidare finns badrum, bastu, tvättstuga med torkrum och rymligt förråd. På den trevliga hörntomten finns bärbuskar och äppelträd. Trädgårdssidan ligger i perfekt läge där det är sol både dag och kväll. Tomten omgärdas av norsk spireahäck som blommar ljuvligt tidig sommar. I byn finns den egna förskolan, Olympica. I grannbyn finns Ullvi skola som har klasserna F-6. Cykelväg till Leksands noret, busskommunikationer och båt /badplats vid Tibble bystuga. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

Ängsgårdarna 18, Tällberg, Leksands kommun

Ängsgårdarna 18

Tomt
Tällberg, Leksands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand
1 450 000 kr
3 824 m² tomt

Fin stor tomt med sjöutsikt och sjönära läge i södra Tällberg. Tomten, som är plan och rektangulär, ligger i området Sjöängen, mot Siljan och har den traditionella "Tällbergsutsikten" och ett optimalt läge med närhet till Siljan och Tällbergs by. Tomten är klassad som Typ C, vilket medger friaste möjliga utformning och största husmodell för området. Nedanför tomten är intilliggande mark samfälld (grönområde), vilket förstärker känslan av rymd och privat läge. Anslutningsavgifter för kommunalt VA, el och ev. fiber tillkommer. Med endast en kort promenad nås Siljans strand och intilliggande välkända hotell med högkvalitativa restauranger och möjlighet till berikande upplevelser, rekreation och historisk lokal kultur. I närliggande byn Plintsberg finns Tällbergs station och byns matbutik. Här finns också för- och grundskola. Rikligt med vacker natur med leder för både vandring och cykel. Välkommen att besöka vackra Tällberg och titta på det idylliska område där ert kommande drömhus kan komma att stå!

Dalvägen 4, Insjön, Leksands kommun
  • Fre 22 mar kl 16:00

Dalvägen 4

Villa
Insjön, Leksands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand
1 795 000 kr
91 + 36 m²
4 rum
1 457 m² tomt

Välkommen till ett perfekt 1-plans hus med garage, förråd och stor tomt vid Finnviken i omtyckta Tunsta. Här har du utsikt över Finnviken med båthamn, vid Finnviken finns även badplats med bastu. Gångavstånd till populära Hjultorget där butiker och restauranger finns. Dalvägen är en lugn gata med lite trafik. Huset är smakfullt renoverat genom åren. I huset finns tre sovrum ett mysigt allrum med kamin, renoverat kök med klinkergolv, 2st fina toaletter och bra förvaring i garage och förråd. Huset har en lummig och avskild uteplats med trall på baksidan. Här finns plats både för mat- och soffgrupp, solläge under fina sommardagar med ny markis installerad. Husets baksida vetter mot öppna åkrar och en lite bit bort finns Tunsta skogen med fina strövområden, stigar som ger goda möjligheter till promenad och motion. Huset har lättskött trädgård med installerad robotgräsklippare. Bärbuskar och äppelträd finns på gården.

  • Plus
Källberget Gropgärdsgattu 14, Källberget, Leksands kommun
  • Fre 22 mar kl 14:00
Källberget Gropgärdsgattu 14, Källberget, Leksands kommun, bild 2
Källberget Gropgärdsgattu 14, Källberget, Leksands kommun, bild 3

Källberget Gropgärdsgattu 14

Villa
Källberget, Leksands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand
2 595 000 kr
128 + 31 m²
3 rum
1 253 m² tomt

Här erbjuder vi ett falurött, underbart hus i den gamla delen av Källbergets by. Huset som är i två plan, innehåller 3 rok och en liten källare. Rymligt kök med fin vedspis i köket och öppet in mot allrummet. På övre plan hittar vi två trevliga sovrum och ett badrum. Vattenburen uppvärmning gnm pellets. Fiber installerat. Uppväxt tomt med fina planteringar och ett gulligt litet uthus inrett med sommarrum för övernattande gäster. Gamla Källberget är en mycket omtyckt by med cykelväg in till Noret. Intill finns Källbackens förskola och det är också nära till Åkerö skola. Till Leksand ca 2 km. Ett idylliskt läge med fina natur som Källans motionsspår både för skidor och att springa i, härifrån går även fina mtb-leder vidare ut i skogen mot Asaklitt och Heden. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Bodlindor Kvarnvägen 16, Leksand Bodlindor, Leksands kommun

Bodlindor Kvarnvägen 16

Fritidshus
Leksand Bodlindor, Leksands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand
485 000 kr
26 m²
2 rum
1 388 m² tomt

Här erbjuds ett mysigt fritidsboende i en skön miljö. På fastigheten finns flera byggnader att tillgå. Härbret som idag är inrett och varmbonat har ett litet kök och ett allrum på nedre plan, här kan du njuta av den öppna spisen under höstkvällar. En trappa upp har du ett sovrum som rymmer en dubbelsäng samt förvaring. Utanför sovrummet finner du en balkong där du kan njuta av utsikten över fastigheten. På fastigheten finns även ett litet enplanshus som inte är färdigställt. Huset är varmbonat med el. Uthuset som står på fastigheten fungerar idag som utedass, förråd och har även en vedeldad bastu. Byn Bodlindor ligger cirka 10 minuters körning från Leksands centrum. Byn ligger vackert vid sjön Opplimen som har en fin badplats. Det är lätt att vandra runt Opplimen på den fina vandringsleden som tar dig genom skogen, längs ängar och genom den vackra byn Sjugare. Att äga ett hus i Bodlindor ger möjlighet till både aktiviteter och avkoppling. Svampskogar, bärplockning, skidåkning, vandring, kultur och natur i hela Siljansbygden. På tomten finns möjlighet till enkel odling men också snickeri, målning och avkoppling. ett byalag ordnar midsommarfirande enligt fin tradition. Bodlindor kan bli ditt nästa paradis , Välkommen.

Plintsberg Frimodigsgattu 1, Plintsberg, Leksands kommun

Plintsberg Frimodigsgattu 1

Fritidshus
Plintsberg, Leksands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand
3 750 000 kr
95 m²
3 rum
2 174 m² tomt

Längst den slingrande byvägen i vackra Plintsberg finns det här fina timmerhuset på Frimodigsgattu 1. Ett högt och soligt läge med utsikt över Siljan och ängsmarker. Fastigheten består av den gamla "storstugan" som har fått en fin tillbyggnad, där det ryms hall, 2 sovrum samt förråd med groventré. Från entréhallen är det ett litet etage upp till den trevliga storstugan med kök. I rummet finns en mysig öppen spis och genom det stora fönstret har man ljuvlig utsikt mot Siljan. Vidare finns ett badrum med dusch. På tomten finns en mindre isolerad gäststuga om 1 rum. Vidbyggt med gäststugan finns carport samt ett oisolerat förråd. På fastigheten finns hela tre bra uteplatser att njuta av sol och utsikt. Rymlig altan intill entrén, gavelsidan utanför köket samt gästrummets ombonade entré. Uppväxt trädgård med perenna växter och bärbuskar, omringad av klassisk gärdesgård och flaggstång. Här är chansen för Dig som vill förverkliga drömmen om ett fint läge med den klassiska "Tällbergs-utsikten" Bostaden passar bra både som ett permanent eller som fritidsboende. I byn finns bystuga med bagarstuga och midsommarstång. Aktiviteter arrangeras året runt. Tällbergsbyarnas fina golfbana ligger på promenadavstånd. Närhet till livsmedelsbutik och järnvägsstation med busshållplats längre ner i byn. I grannbyn Tällberg finns flertalet förstklassiga restauranger och små butiker. Till Leksand och Rättvik, ca 10 min med bil. Vi visar fastigheten enligt överenskommelse, välkommen att kontakta oss för att boka en tid.

Mullbackvägen 15, Insjön, Leksands kommun

Mullbackvägen 15

Villa
Insjön, Leksands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand
2 950 000 kr
125 + 125 m²
6 rum
3 570 m² tomt

Ett enplanshus på Mullbackvägen 15 som erbjuder ett hemtrevligt och rymligt boende där du bara kan flytta in. Här erbjuds öppen spis, härlig atmosfär och fint ljusinsläpp. Huset står på en stor, lummig och rogivande skogstomt med stora gräsytor, lekstuga, uthus, stallbyggnad, gästhus med bagarstuga. Här finns dessutom ett platsbyggt och stort växthus och ett litet och välplanerat hönshus med förråd.

Nosängsvägen/Plarsgattu (prel), Siljansnäs, Leksands kommun

Nosängsvägen/Plarsgattu (prel)

Tomt
Siljansnäs, Leksands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand
275 000 kr
1 570 m² tomt

Hörntomt om 1 570 kvm, mot Nosängsvägen och Plarsgattu. Trevlig bymiljö med närhet till matbutik, skola och kommunikation mm. Runt husknuten finns fin natur för skogspromenader och cykling. För mer info kring byggnationer, se detalj/områdeshandlingar under "Dokument och länkar" i annonsen. Åk förbi och känn på läget!

Hjortnäsheden Stenbacken 2, Hjortnäsheden, Leksands kommun

Hjortnäsheden Stenbacken 2

Tomt
Hjortnäsheden, Leksands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand
750 000 kr
2 638 m² tomt

Möjlighet att förvärva en tomt inom detaljplanerat område beläget i ett naturskönt och trevligt tomtområde med närhet till Siljan. Tomten ligger mellan Leksand och Tällberg med ca 5 km in till Leksand centrum och något längre till Tällberg. Som ägare av fastigheten så ges möjlighet att bli medlem i samfällighetsförening med badplats vid Siljan. Idag är fastigheten inte ansluten till kommunala VA nätet möjligheten finns då det är framdraget till tomtgränsen. Likaså gäller fiberanslutning. Under dokument finns detaljplan med byggrätt och de regler som tillämpas vid byggnation. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Plus
Sjögattu alt Lertagsgattu (prel), Tällberg, Leksands kommun

Sjögattu alt Lertagsgattu (prel)

Tomt
Tällberg, Leksands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand
985 000 kr
2 692 m² tomt

Välkommen till denna tomt med ett centralt läge i Tällberg. Här har Ni gångavstånd ner till sjön Siljan och närhet till allt det Tällberg har att erbjuda. Intill tomten går stigen upp till den välbevarade kulturmiljön Storängen som ligger mitt i Tällberg och här finns tex Klockargårdens Kaffestuga. I närområdet finns fina små inrednings och klädbutiker. Tomten är inte gallrad så det står köparen fritt att ta ner så mycket man vill. Avgifter som tex kostnad för vatten/avlopp, el- och fiberanslutning tillkommer (enl. gällande taxa hos Dala Vatten och Dala Energi). En kort promenad från tomten når ni badplatsen och campingen och alldeles ovanför ligger Tällbergs alla hotell och restauranger. I byn samt i närliggande Plintsberg finns förskola, grundskola, matbutik och järnvägsstation. Underbar närmiljö och fina leder i byn och vid vattnet, som ligger strax bortanför tomten. För mer info kring byggnationer, se pdf med fördjupad översiktsplan och karta under "Dokument och länkar" i annonsen. Kika förbi och känn på läget!

  • Plus
Siljansvägen (prel), Tällberg, Leksands kommun

Siljansvägen (prel)

Tomt
Tällberg, Leksands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand
1 350 000 kr
1 310 m² tomt

Nu har vi äran att kunna presentera ett unikt tillfälle att förvärva en tomt med bra läge i vackra Tällberg. Här har du möjlighet att kunna bygga ett drömboende där du har sagolika solnedgångar och Tällbergs alla utbud i närheten. Tällberg, belägen på en sluttning mot Siljan mellan Leksand och Rättvik har med sina milsvida vyer över Siljan, spahotell och mysiga omgivning lockat tusentals turister året om. Här finns något för alla, både sommartid såsom vintertid. Åk gärna och känn på läget! Visning enligt ök.

Visar alla 25