Bjurfors Göteborg City

Bjurfors Göteborg City

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Delsjövägen 11, Örgryte, Göteborgs kommun

Delsjövägen 11

Villa
Örgryte, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
10 495 000 kr
176 + 80 m²
6 rum
612 m² tomt

Välkommen till en oas av charm i Örgryte trädgårdsstad! Detta fantastiska parhus, ritat av arkitekt Nils Olsson och uppfört år 1925, bjuder in till en härlig upplevelse. Fasaden pryds av klassisk lockpanel och tidstypiska spröjsade fönster, här är varje detalj en hyllning till förra sekelskiftets elegans. Stig in genom dörren och låt dig omfamnas av en atmosfär av bevarad skönhet och modern komfort. Entréplanets generösa sällskapsytor badar i naturligt ljus som strömmar in genom glaspartierna och ger en förtrollande utsikt över trädgårdens grönska. Här kan du njuta av både festliga middagar och avkopplande stunder framför öppna spisen. Köket, med sin charmiga serveringsgång och egen entré till trädgården, bjuder in till kulinariska äventyr och skapande av minnen. På det övre planet väntar tre mysiga sovrum, ett separat badrum och en toalett, medan vinden erbjuder en inspirerande plats för hobbyn och avkoppling under snedtaket. När du utforskar källarplanet möts du av praktiska utrymmen för tvätt, förvaring och hobbyaktiviteter, allt inbäddat i en atmosfär av välbefinnande och möjligheter. Den välskötta trädgården omfamnas av en frodig grönska med lövträd och Rhododendron, och leder dig längs en stig av skiffer till den imponerande stentrappan som tar dig upp till Tandåsgatan. Med ett vidbyggt garage och möjligheten till fler parkeringsplatser i trädgården är detta ett hem där praktiskt och vackert förenas. Beläget i ett av Örgrytes mest eftertraktade kvarter, erbjuder detta hem en perfekt balans mellan naturens lugn och stadens puls. På bara några minuters cykeltur når du Korsvägen, där äventyret och möjligheterna väntar runt varje hörn. Välkommen hem till en plats där historien möter nutiden och drömmarna blir verklighet.

Björkuddsgatan 3, Johanneberg, Göteborgs kommun

Björkuddsgatan 3

Lägenhet
Johanneberg, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
5 795 000 kr
120 + 20 m²
6 rum
vån 1/3
5 904 kr/mån
48 292 kr/m²

Ta chansen att flytta in i en trivsam och unik lägenhet belägen i Johanneberg / Övre Krokslätts lummiga villakvarter. En smakfullt renoverad lägenhet med tidstypiska detaljer såsom vacker fiskbensparkett och modernistisk design med fönster i olika väderstreck som ger ett fint ljusinsläpp. Som om inte detta vore nog finns även mycket förvaring samt goda sociala ytor såväl inomhus som utomhus. Från matsalen nås en otrolig altan på drygt 30 kvm där man kan njuta av solens strålar under en stor del av dagen. Utöver detta finns även en gemensam trädgård som delas med grannarna, där det finns både fruktträd och odlingsmöjligheter! Lägenhetens 120 kvadratmetrar på entréplan fördelar sig över möblerbar hall, praktiskt kök, stort vardagsrum, matsal, tre sovrum, och två helkaklade badrum med golvvärme. I källaren finns en nyrenoverad del på ca 20 kvadratmeter (biarea) med egen ingång som fördelas över en rymlig hall, ett rum med köksdel samt ett helkaklat badrum med golvvärme. Perfekt för tonårsbarnet eller för uthyrning om man inte behöver hela ytan själv! Om ni längtar efter att bo i ett lugnt och mysigt villakvarter med både grönska, stillhet och närhet till storstadspulsen är detta helt rätt lägenhet för er, varmt välkomna att visa ert intresse redan idag!

  • Uteplats
Uddevallagatan 35B, Bagaregården, Göteborgs kommun
  • Tor 2 maj kl 18:30
Uddevallagatan 35B, Bagaregården, Göteborgs kommun, bild 2
Uddevallagatan 35B, Bagaregården, Göteborgs kommun, bild 3

Uddevallagatan 35B

Lägenhet
Bagaregården, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
2 850 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/4
5 287 kr/mån
47 500 kr/m²

Bjurfors Century presenterar en ljuvlig tvåa i ett av Bagaregårdens sagolika landshövdingehus. Detta hem präglas av vackra välbevarade detaljer såsom framtaget brädgolv, fina fotlister, väl tilltagen takhöjd och inbyggt skafferi. Belägen på våning två med genomgående planlösning, fint ljusinsläpp och milsvida vyer från det stora fönsterpartiet i vardagsrummet. Sovrummet och köket vetter mot föreningens gemensamma innergård med grillmöjligheter och sittplatser. Bagaregården är ett av Göteborgs allra mysigaste områden, med vacker stadsbild och småskalig bebyggelse. Läget är idealiskt med en vacker stadssiluett och småskalig bebyggelse. Lyssna in fågelkvitter, njut av lummig omgivning och mysiga kvarter. Bagaregården är en liten pärla av klassicistisk och nationalromantisk arkitektur från tidigt 1900-tal. Tryggt undanskymt från stadspulsen som väntar bara några kvarter bort. Närliggande Redbergsplatsen erbjuder bra kommunikationer som enkelt tar dig vidare till stadens alla hörn. En kort promenad bort finner ni Olskrokstorget med mataffärer, butiker, apotek samt marknader. Cykelavstånd till Härlanda Tjärn och Skatås med dess grönområden och badplats. Här finns möjlighet till en mängd olika fritidsaktiviteter att ta del av året runt.

  • Premium
Kungsportsavenyen 41, Lorensberg, Göteborgs kommun
  • Borttagen före visning
Kungsportsavenyen 41, Lorensberg, Göteborgs kommun, bild 2
Kungsportsavenyen 41, Lorensberg, Göteborgs kommun, bild 3

Kungsportsavenyen 41

Lägenhet
Lorensberg, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
1 995 000 kr
18 m²
1 rum
vån 5/5
0 kr/mån
110 833 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Hiss
Olof Skötkonungsgatan 80, Örgryte, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 16:30
Olof Skötkonungsgatan 80, Örgryte, Göteborgs kommun, bild 2
Olof Skötkonungsgatan 80, Örgryte, Göteborgs kommun, bild 3

Olof Skötkonungsgatan 80

Radhus
Örgryte, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
11 500 000 kr
243 + 177 m²
8 rum
378 m² tomt

Välkommen till en tidlös pärla i hjärtat av det charmiga Örgryte. Detta fantastiska parhus från 1931 på Olof Skötkonungsgatan 80 är inte bara ett hem, det är en levande historia med sina originaldetaljer bevarade intakt såsom vackra trägolv, eldstäder, eleganta snickerier och karakteristiska fönster, inklusive de unika serveringsgångarna som återspeglar en tid av klass och elegans. Detta är ett hem och en dröm för den som söker genuin charm i en lyxig boendemiljö. Den rymliga bostadsytan fördelas smakfullt över två plan och erbjuder generösa sällskapsutrymmen och fina sovrum. Vill man ha två lägenheter i huset så går det bra då det finns två kök bevarade och trapphuset är redan på plats. Trädgården är en oas av lugn och grönska, perfekt för utomhusaktiviteter och sommarfester. Dessutom är läget oslagbart med närhet till allt Örgryte har att erbjuda. Med goda kommunikationer och närhet till grönområden och stadspulsen är detta det perfekta hemmet för den som söker en balanserad livsstil mellan stad och natur.

  • Premium
Björcksgatan 51C, Kålltorp, Göteborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Björcksgatan 51C, Kålltorp, Göteborgs kommun, bild 2
Björcksgatan 51C, Kålltorp, Göteborgs kommun, bild 3

Björcksgatan 51C

Lägenhet
Kålltorp, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
1 650 000 kr
35 m²
1 rum
vån 1/3
3 840 kr/mån
47 143 kr/m²

Hjärtligt välkomna till 35 härliga kvadratmeter. I en byggnad från 30-talet i lummiga Kålltorp finner ni detta trivsamma hem om ett rum och kök. Väl tilltagen takhöjd tillsammans med underbart ljusinsläpp från två väderstreck ger en fantastisk rymd och hemmakänsla. Köket är av äldre charmig stil och här finns bra med plats för matbord och förvaring. Allrummet är bra i sin storlek och ger plats åt både soffa och sänghörna. Kålltorp erbjuder ett lugnt och trivsamt boende i en av Göteborgs lummigaste stadsdelar där bostadsrättsföreningar blandas med villakvarter. Ett stenkast ifrån bostaden nås lummiga grönområden mot Delsjön där bad och annat friluftsliv lockar. Närhet finns även till populära Skatås motionscentrum med flertalet motionsslingor. I det absoluta närområdet finns ICA-butik, gym, charkuteri, omåttligt populära bageriet Lilla Sur, härliga caféer och kvarterskrogen Ölstugan Tullen samt mycket mer som nås med enbart någon minuts promenad från bostaden. Goda kommunikationer med spårvagn och buss tar dig till city på bara 15 minuter.

  • Premium
Såggatan 56D, Majorna, Göteborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Såggatan 56D, Majorna, Göteborgs kommun, bild 2
Såggatan 56D, Majorna, Göteborgs kommun, bild 3

Såggatan 56D

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
2 750 000 kr
59 m²
2 rum
vån 3/4
4 338 kr/mån
46 610 kr/m²

Varmt välkommen till en väldisponerad tvåa i hjärtat av Majorna. I ett charmigt landshövdingehus med en lummig innergård gömmer sig denna bostadspärla där varje kvadratmeter är välplanerad och hela hemmet genomgående i ett fint renoverat skick. Resultatet blir en perfekt mix av nutid och dåtid, vilket sätter tonen för hemmets karaktär. Med ett högt och ostört läge ligger den här rymliga tvåan. Hemmet erbjuder en smart planlösning. Det luftiga vardagsrummet är stort nog att rymma både matsalsbord samt soffgrupp, ett modernt kök med gott om arbetsyta och förvaring, ett rofyllt sovrum och ett stort helkaklat badrum med tvättmaskin. Detta är ett hem med en varm och hemtrevlig atmosfär på en populär adress i folkkära Majorna. Brf Såggatan 56 är beläget i en fastighet från 1930-talet. Föreningens mysiga innergård med fina planteringar och utemöbler skapar en idyllisk och genuin känsla. Som medlem får man ta del av både tvättstuga, barnvagnsrum och cykelförvaring. Såggatan 56D har ett perfekt läge i lugna Majorna där man med en kort spårvagnsresa bort når stadens puls. Här bor man dessutom granne med Slottsskogen och flertalet café- och restaurangsstråk. Närhet finns till alla tänkbara bekvämligheter så som matbutiker, restauranger, caféer, gym samt kommunikationer.

  • Premium
Masthuggsterrassen 12D, Masthugget, Göteborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 15:00

Masthuggsterrassen 12D

Lägenhet
Masthugget, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
1 990 000 kr
30 m²
1 rum
vån 1/1
2 130 kr/mån
66 333 kr/m²

Du som letar efter en bostad i ett tryggt och lugnt kvarter med citypulsen ett stenkast bort - se hit! Här visar sig funktionalismen från sin bästa sida i en av Göteborgs mest eftertraktade föreningar. Lägenheten präglas av medveten och stilenlig interiör, ett fint ljusinsläpp och smarta lösningar i en öppen planlösning. Köket är modernt men tidstypiskt, erbjuder goda förvaringsmöjligheter och är inrett med integrerad kyl/frys och diskmaskin. Sovalkoven är snyggt avskilt från sällskapsrummet med en industriglasvägg. Förvaring har man bäst under sängen i de platsbyggda lådorna, samt i de stora garderobspartierna. Badrummet är tidlöst och fräscht helkaklat. Utöver ett optimalt läge och yteffektiv planlösning är bostaden placerad i en välskött förening med god ekonomi – Brf Masthugget, som dessutom är Nordens största förening. Som medlem i föreningen får man ta del av flertalet fördelar, så som tillgång till garage, biltvätt, gemensamhetslokaler, gästlägenheter, bastu, aktivitetsrum, tvättstugor och cykelrum med mera. Masthuggsterrassen har ett optimalt läge mitt i centrala Göteborg med närhet till både grönområden, flertalet café- och restaurangsstråk samt bekvämligheter så som matbutiker, restauranger, caféer, gym och kommunikationer. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

  • Plus
Fyrmästaregången 4, Masthugget, Göteborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 13:45

Fyrmästaregången 4

Lägenhet
Masthugget, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
2 290 000 kr
36,5 m²
2 rum
vån 2/6
2 164 kr/mån
62 740 kr/m²

Mitt i populära Masthugget finns nu chans att förvärva en ytterst välplanerad och ljus tvåa som erbjuder en kombination av tidlös och modern atmosfär i öppen planlösning. Detta hem har kvadratmeterna på rätt plats. Sällskapsrummet består av kök och vardagsrum i en öppen planlösning där både soff- och matsalsgrupp med enkelhet ryms. Köket går i en ljusgrön ljuvlig ton och erbjuder bekvämligheten av diskmaskin, förvaringsmöjligheter och uppskattade arbetsytor. Sovrummet vilar stillsamt på sin höjd och är tillräckligt stort för både dubbelsäng, arbetshörna och gedigen garderoblösning. Badrummet är helkaklat med schackrutigt golv där installation för tvättmaskin är gjort. Utöver ett optimalt läge och planlösning är bostaden placerad i en välskött förening – Brf Masthugget, som dessutom är Nordens största förening. Som medlem i föreningen får man ta del av flertalet fördelar, så som tillgång till garage, biltvätt, gemensamhetslokaler, gästlägenheter, bastu, aktivitetsrum, tvättstugor och cykelrum med mera. Fyrmästaregången har ett optimalt läge mitt i centrala Göteborg med närhet till både grönområden, flertalet café- och restaurangsstråk samt bekvämligheter så som matbutiker, restauranger, caféer, gym och kommunikationer. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

  • Plus
  • Hiss
Karl Gustavsgatan 31, Vasastaden, Göteborgs kommun

Karl Gustavsgatan 31

Lägenhet
Vasastaden, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
2 490 000 kr
44 m²
2 rum
vån 5/5
3 431 kr/mån
56 591 kr/m²

I hjärtat av Vasastadens myllrande kvarter, högst upp i huset, välkomnas ni till en riktig citypärla. En välplanerad tvåa med milsvid utsikt över områdets takåsar och vidare ut över staden. Bostaden präglas av en öppen och social planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum med rikligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Sovrummet ligger i ett insynsskyddat med gott om plats för dubbelsäng, garderober och tillhörande möbler. Här bor ni i en levande stadsdel med restauranger från världens alla hörn runt knuten. Det närmsta läget är lugnt men ni har direkt närhet till allt som innerstan har att erbjuda. Ta en promenad i Vasaparken, en kaffe på Manniny eller en pangmiddag på Koka. Landala torg ligger även det en kort promenad från bostaden med systembolag, matbutik och gym. Välkomna på visning!

  • Hiss
Bruksgatan 50, Majorna, Göteborgs kommun

Bruksgatan 50

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
1 640 000 kr
27 m²
1 rum
vån 1/5
2 219 kr/mån
60 741 kr/m²

Denna smart planerade etta erbjuder välplanerade ytor och funktioner samt en trevlig fransk balkong som vetter mot nordöst med morgonsol. För att se bilder och läsa om projektet gå in på: https://magnoliabostad.se/project/linnefabriken/ Här är varje detalj genomtänkt. Fönsterbröstningen är låg och skapar en luftig känsla med ljus och utsikt. I kombination med ljusgråa väggar och genomgående ekparkett skapas en hemtrevlig och sober grundpalett. Köksinredningen går i en beige kulör och ovan den tunt eleganta bänkskivan sitter ett stående kakel i beige matchande färg. Beslagen går i kaxigt svart och givetvis erbjuds full maskinpark av god och miljövänlig kvalitet. I en öppen och social planlösning mellan kök och allrum får en sovplats - och soffgrupp med enkelhet plats. Hallen erbjuder god förvaring i tre inbyggda garderober Badrummet som går i samma genomtänka färgpalett som övriga rum erbjuder kombinerad tvätt/tork. Detta nya kvarter växer fram i en av Göteborgs mest kända stadsdelar, Majorna. Här bor man med promenadavstånd till det mesta, så som flertalet mysiga restauranger med uteserveringar, butiker, saluhall, gym, förskolor och skolor. Se och läs mer om interiören och bostaden i broschyren i Dokument eller på Magnolias hemsida. Kontakta ansvarig mäklare för mer information och möte.

  • Hiss
Ottfjällsgatan 4, Strömmensberg, Göteborgs kommun

Ottfjällsgatan 4

Lägenhet
Strömmensberg, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
1 990 000 kr
36,5 m²
2 rum
vån 2/2
3 158 kr/mån
54 521 kr/m²

Hjärtligt välkommen till ca 36,5 härliga kvadratmeter. Smart planerat hem med renoverat kök och badrum från 2016. I en byggnad från 40-talet i lummiga Strömmensberg får du nu ta del av ett hem som nyttjas som två rum och kök i optimal planlösning. Härlig rymd och ett underbart ljusinsläpp från två väderstreck styrker hemmakänslan något enormt. Den ljuvliga balkongen med utsikt över grönska och takåsar bjuder på sköna soltimmar tack vare placering i söderläge. Köket är mycket smakfullt och inbjudande med diskmaskin och köksö. I öppen planlösning till vardagsrummet blir detta den naturliga sociala platsen för dig och dina vänner. Föredrar du tysthet, lugn och fågelkvitter är Ottfjällsgatan en svårslagen gata med ett otroligt lugn. Som namnet antyder ligger Strömmensberg just på ett berg med enastående utsikt över staden. Du bor med gångavstånd till kommunikation som tar dig vidare till citypulsen. Både spårvagn 1 och 3 från Härlanda leder dig vidare till centrum på cirka 10 minuter. Strömmensberg ger dig närhet till service och kommunikationer, gångavstånd till både Redbergsplatsen, Olskrokstorget och Munkebäckstorg. Fantastiska möjligheter finns till ett aktivt friluftsliv genom närheten till Skatås, Delsjöområdets naturreservat med fina vandringsleder, ridvägar, golfbana, fiskemöjligheter, motionsspår och flera fina badplatser såsom Härlanda tjärn. Optimalt läge med närhet till både centrum och natur.

  • Balkong
Södra Hamngatan 5B, Kungshöjd, Göteborgs kommun

Södra Hamngatan 5B

Lägenhet
Kungshöjd, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
3 125 000 kr
35 m²
1.5 rum
vån 2/4
1 743 kr/mån
89 286 kr/m²

En närmast dramatisk arkitektur dominerar intrycket i denna toppmoderna bostad som trots sina kvadratmeter präglas av rymd, yta och genomgående exklusiva material. Via väl tilltagna fönster kan dagsljuset färdas fritt över vackra plankgolv och högresta väggar på 3,6 meter. Här bor ni med en spektakulär livskvalité i en toppmodern lägenhet, ombyggd 2012 med påkostade speciellt utvalda materialval. Stå och laga goda middagar med vänner i det smakfulla Kvänumköket som är smart planerad längst ena väggen i vardagsrummet. De vita träluckorna bryts smakfullt av med en mörkare bänksskiva/stänkskydd i kalksten, givetvis är köket utrustat med diskmaskin för att underlätta vardagens bestyr. Ljuset flödar in genom två höga fönster, de djupa fönsterbänkarna i Kolmårdsmarmor ger möjlighet för inredning & dekor. Intill vardagsrummet återfinns sovalkoven som gömmer undan sängen på ett bra vis. I dagsläget är alkoven inred med 160 cm säng, här återfinns även garderober med optimerade förvaringsytor. Vidare erbjuds förvaring även i hallen, från hallen nås det stilfulla badrummet som är utrustat med tvättmaskin. I Brf Lilla Torget bor ni i en mycket familjär och välskött förening med god ekonomi vilket bidrar till låga avgifter. Fastigheten ligger i direkt anslutning till Fiskekrogen som är en av Sveriges bästa restauranger. På föreningens mysiga gård med charmfull gatstensbeläggning kan ni njuta av rofyllda sommarkvällar. Föreningens besitter en anrik historia och består av tre byggnader, Otterhällehuset som stod klart 1895, Wijkska huset, uppfört 1853, och Atlanticahuset från 1807. Kvarteren har en rik historia med eko från den gamla sjöfartsstaden. I det närliggande Landshövdingehuset hystes både riksdag och kungligheter från mitten av 1600-talet och framåt. I våra dagar är gatorna mest kända för sina många butiker, trivsamma caféer och välbesökta stjärnkrogar. Läget intill Södra Älvstranden, folklivet och platsens starka historiska atmosfär skapar en skön kontrast med lugnet inne i denna internationella citydröm.

  • Hiss
Borraregatan 1, Johanneberg, Göteborgs kommun

Borraregatan 1

Lägenhet
Johanneberg, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
4 980 000 kr
84 m²
3 rum
vån 1/6
3 823 kr/mån
59 286 kr/m²

Likt en oas mitt i staden ligger Borraregatan, ett rofyllt läge omgivet av idylliska villakvarter, med bekvämt gångavstånd till det mesta innerstaden har att erbjuda. Här erbjuds denna stilfulla trea som nyproducerades 2014 i modern design med kvaliteter utöver det vanliga. Här erbjuds ett fullutrustat kök med en stor köksö som är en dröm för den matlagningsintresserade, två bra sovrum och gott om praktisk förvaring, ett rymligt badrum med separat tvättavdelning. Lägg därtill den generösa uteplatsen där ni kan njuta av skön kvällssol och ni förstår att detta är ett hem som erbjuder alla tänkbara bekvämligheter. Förutom detta så ligger lägenheten i en otroligt välskött och mycket populär förening med mycket god ekonomi som erbjuder något för alla. Här finns det både garage, gästlägenhet, gym, tvättstuga samt två cykel- och tre barnvagnsrum. Fastigheten är dessutom funktions- och handikappanpassad med hiss direkt från markplan och även ned till garaget. Utanför fastigheten erbjuds det bra kommunikationsmöjligheter där tre busslinjer tar dig in till city på bara ett par minuter. Det erbjuds bilpool ett stenkast från huset och man har även Styr och Ställ parkering alldeles runt husknuten. Inom kort promenadavstånd nås Götaplatsen, Avenyn, Evenemangsstråket och knutpunkten Korsvägen. I området finns det välsorterade livsmedelsbutiker, apotek, caféer, bageri och restauranger. Alldeles utanför lägenheten nås Mossens naturområde med elbelyst motionsslinga samt friskvårdsanläggningen Fysiken. Varmt välkomna till ett hem att trivas i!

  • Uteplats
  • Hiss
Hvitfeldtsgatan 7B, Kungshöjd, Göteborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 16:00
Hvitfeldtsgatan 7B, Kungshöjd, Göteborgs kommun, bild 2
Hvitfeldtsgatan 7B, Kungshöjd, Göteborgs kommun, bild 3

Hvitfeldtsgatan 7B

Lägenhet
Kungshöjd, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
2 850 000 kr
31 m²
1 rum
vån 1
2 356 kr/mån
91 935 kr/m²

(31 kvm boarea & 7 kvm ”ej mätvärd area" enligt mätning 20210415) På Hvitfeldtsgatan 7B i ett vackert hus från 1913 återfinns ett perfekt cityboende på ca 31 kvadratmeter plus ett stort och möblerbart entresolplan om ytterligare ca 7 kvm samt möblerbar yta undertill. Detta är en unik och praktisk enrumslägenhet fullproppad med charm. Bostaden som tidigare varit en verkstad är verkligen en lägenhet som sticker ut. Lägenheten har ett stort allrum med stora och vackra fönsterpartier från golv till tak som ger en härlig känsla av rymd. Den smarta planlösningen inkluderar ett stort allrum med unikt sovloft, goda förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober som sträcker sig från golv till tak och yta till möblemang för både soffa, matgrupp samt skrivbordshörna. Från allrummet finns även en dörr som tar er ut till föreningens fantastiska innergård. Njut av soliga middagar i goda vänners lag och detta blir en lägenhet utöver det vanliga! Köket är smakfullt renoverat i klassiska toner av vitt och erbjuder bra förvaring. Badrummet är helkaklat i sobra färger och återfinns längst in i lägenheten. Brf Hvitfeldtsgatan 7-9 är en välskött förening med stabil ekonomi. De fina gårdarna tas väl om hand och här finns uteplatser på trall som får nyttjas av samtliga medlemmar. På Kungshöjd är det mestadels de boende i området som ni möter på gatan och Hvitfeldtsgatan är en enkelriktad gata med ytterst lite trafik. Nedanför backen lockar Kungsgatan med ett rikt restaurangutbud där ni kan njuta mat från jordens alla hörn och på kort promenadavstånd når ni hamnstråket, casinot, mysiga Haga, Vasa och Linné. Nybyggda Stenpiren och dess enkla access till Lindholmen lockar många dagspendlare och båtresenärer som vill ta en promenad längs kajen på andra sidan hamninloppet. Varmt välkommen med intresse!

  • Premium
  • Hiss
Walter Bengtssons Gata 21, Kungsladugård, Göteborgs kommun
Walter Bengtssons Gata 21, Kungsladugård, Göteborgs kommun, bild 2
Walter Bengtssons Gata 21, Kungsladugård, Göteborgs kommun, bild 3

Walter Bengtssons Gata 21

Lägenhet
Kungsladugård, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
2 490 000 kr
42 m²
2 rum
vån 2/4
3 365 kr/mån
59 286 kr/m²

Välkommen till denna pärla på våning två med inglasad balkong och smart planlösning! I Fixfabriken välkomnas ni nu till denna fantastiska bostad. Ett ytterst kvalitativt boende i populära kvarter där stadskärnan eller havet enkelt nås genom kollektivtrafiken. Bostaden är socialt och modernt disponerad med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket bjuder in till samvaro och gemenskap. Ni erbjuds ett rymligt sovrum med god förvaring, plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang. Från sovrummet når ni även bostadens generösa inglasade balkong som under stora delar av året fungerar som ett extra rum till lägenheten. Utöver detta finner ni ett stort badrum med tvättmaskin och torktumlare. Enhetliga och sobra ytskikt genomsyrar bostaden tillsammans med väl utvalda materialval vilket gör det enkelt för er att sätta en egen prägel med möbler och textiler. Varmt välkomna!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Nordhemsgatan 18A, Linné, Göteborgs kommun
Nordhemsgatan 18A, Linné, Göteborgs kommun, bild 2
Nordhemsgatan 18A, Linné, Göteborgs kommun, bild 3

Nordhemsgatan 18A

Lägenhet
Linné, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
4 500 000 kr
72 m²
2 rum
vån 4/4
3 974 kr/mån
62 500 kr/m²

Bjurfors Century välkomnar er till en vacker 1800-talstvåa på högsta våningsplan på omtyckta Nordhemsgatan. Det är en speciell känsla att kliva in i ett hem med anor från 1800-talets slut, där de historiska detaljerna och attributen flätas samman med de nya på ett harmoniskt vis. Ni som inte vill ge avkall på brädgolv, stuckaturer, kakelugnar, gedigen takhöjd och djupa fönsternischer, se hit! Här bor ni högst upp i huset och med härligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Bostadens 72 kvadratmeter är väl nyttjade, charmen är bevarad och som kronan på verket erbjuds ni en generös balkong i söderläge mot gården. Lägenheten ligger privat på högsta våningen med takåsarna som närmsta granne. Atmosfären är sagolik! Stora fria ytor och rumsvolymer. Bostadens hjärta är definitivt köket som binder samman hemmets alla rum, köksön bjuder in till mingel i goda vänners lag. Köket pryds av en pampig kakelugn, få av sitt slag! Vidare in i vardagsrummet som badar i ljus erbjuds gott om plats för möblemang efter önskemål, även här stoltserar en dekorativ kakelugn i ena hörnet. Vidare erbjuder bostaden ett rymligt sovrum med klädkammare, kaklat badrum, en välkomnande hall samt en generös balkong belägen i husets hörn. Här har ingenting lämnats åt slumpen... Några minuters promenad tar dig antingen till parkernas fågelsång eller ett brusande folkliv. Linnéstaden är en av Göteborgs populäraste stadsdelar. I kvarteret finns ett rikt utbud av trendiga restauranger och caféer samt trevliga små butiker. På Tredje Långgatan, som delvis är gågata under sommarmånaderna, ligger populära Olssons vin, Tacos &Tequila och Taverna Averna med sina härliga uteserveringar samt café, vinbar och kulturarena. I närområdet finns både Hemköp, Coop och Willys samt mysiga Saluhallen Briggen. För natursköna upplevelser finns Slottsskogen, Botaniska trädgården samt Änggården på promenadavstånd. Goda kommunikationer med både buss och spårvagn från närliggande hållplatser. Varmt välkomna att trivas!

  • Premium
  • Balkong
Spånkullen 9, Björkekärr, Göteborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Spånkullen 9, Björkekärr, Göteborgs kommun, bild 2
Spånkullen 9, Björkekärr, Göteborgs kommun, bild 3

Spånkullen 9

Lägenhet
Björkekärr, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
2 390 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1/6
4 015 kr/mån
41 207 kr/m²

Välkommen till Spånkullen 9 i det natursköna Björkekärr. Denna omsorgsfullt planerade bostad bjuder in till bekvämt och modernt boende. I entrén möts du av en rymlig klädkammare som ger gott om utrymme för förvaring och ordning. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en ljus och inbjudande atmosfär, perfekt för både avkoppling och sociala sammankomster. Genomgående fräscha ytskikt och vackra parkettgolv ger bostaden en känsla av stil och hemtrevnad. Den generösa balkongen utan insyn om cirka 10 kvadratmeter, en underbar plats att koppla av och bara njuta. Här finns gott om plats för att inreda med bekväma möbler för eller en trevlig matplats för middagar med nära och kära. Björkekärr är en högt eftertraktad stadsdel som lockar med en mångfald av bekvämligheter. Här finns ett brett serviceutbud bara ett stenkast bort, inklusive matbutiker, restauranger, konditorier samt vårdcentral och apotek. Med busslinje 17, som trafikerar området med frekventa turer, tar det endast cirka 20 minuter att nå stadskärnan, vilket ger enkel tillgång till ytterligare shopping, nöjen och arbetsmöjligheter. Dessutom finns det bekvämt gångavstånd till Härlanda Tjärn, en idyllisk badplats, och vackra motionsspår som lockar till avkopplande promenader och aktiva utomhusaktiviteter.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sjömansgatan 6C, Masthugget, Göteborgs kommun
  • Mån 29 apr kl 18:00
Sjömansgatan 6C, Masthugget, Göteborgs kommun, bild 2
Sjömansgatan 6C, Masthugget, Göteborgs kommun, bild 3

Sjömansgatan 6C

Lägenhet
Masthugget, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
2 490 000 kr
39 m²
2 rum
vån 3/3
2 853 kr/mån
63 846 kr/m²

Bjurfors Century presenterar nu chansen att förvärva en välbevarad bostadsjuvel mitt i Gamla Masthuggets hjärta. Lägenheten nyttjas idag som en tvåa. Tidstypiska detaljer såsom högt i tak och brädgolv möter modern funktion och genomgående fina ytskikt. Tack vare det höga läget och öppna sociala ytor präglas bostaden av en känsla av ljus och rymd. Köket ligger i anslutning till hall och vardagsrum. Stilrent och smart renoverat och bra med arbetsytor. Sovrummet rymmer dubbelsäng och vardagsrummet har plats åt matgrupp, soffa och tillhörande möblemang. Rymlig och välkomnande hall med plats för förvaring. Fräscht badrum. Hjärtligt välkomna till denna landshövdingedröm på Sjömansgatan! Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Drivhusgatan 9, Johanneberg - Almedal, Göteborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Sön 28 apr kl 14:30
Drivhusgatan 9, Johanneberg - Almedal, Göteborgs kommun, bild 2
Drivhusgatan 9, Johanneberg - Almedal, Göteborgs kommun, bild 3

Drivhusgatan 9

Lägenhet
Johanneberg - Almedal, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
2 350 000 kr
49 m²
2 rum
vån 3/3
4 044 kr/mån
47 959 kr/m²

Bjurfors Century presenterar denna välplanerade och unika landshövdingehustvåa i omtyckta Almedal. Bevarad 40-talscharm samspelas med moderna lösningar i en livsvänlig och social planlösning med fönster i motsatta väderstreck i ett insynsskyddat läge. Ljusa ytskikt, slipat och lackat golv, helrenoverat, tjusigt kök och renoverat badrum i föreningens regi. En bostad i ypperligt skick! Lummig, gemensam innergård landshövdingeanda med grillplats och utemöbler. I samma uppgång finns tvättstuga/torkrum samt vinds- och källarförråd. Någon minuts promenad till buss- och spårvagnshållplats som trafikeras av flertalet linjer med några få minuters resväg till city. Knappa 10 minuters promenad till Liseberg och både Chalmers och Avenyn inom behagligt promenadavstånd. Flertalet matvarubutiker i närområdet såsom Willys, ICA Maxi, Coop samt till träningsanläggningar. Södra Centrum är ett växande kvarter där restauranglivet, butiker och café har expanderat sina verksamheter senaste två åren.

  • Premium
Kastellgatan 4, Linné, Göteborgs kommun
Kastellgatan 4, Linné, Göteborgs kommun, bild 2
Kastellgatan 4, Linné, Göteborgs kommun, bild 3

Kastellgatan 4

Lägenhet
Linné, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
6 850 000 kr
104 m²
3 rum
vån 5/6
5 497 kr/mån
65 865 kr/m²

På eftertraktade Kastellgatan återfinns denna generösa sekelskiftestrea, som med en luftig takhöjd, pampig karaktär och många bevarade detaljer erbjuder ett drömhem på bästa adress. Vad sägs om vacker bevarad stuckatur, massiva brädgolv, höga fotlister, välvda sovrumsväggar, en stor smidesbalkong med lugnt gårdsläge och dessutom en fungerande kakelugn? Allt detta i en stabil förening med en välskött fastighet från 1902. Varmt välkomna till ett hem med mycket karaktär och ett oslagbart, rofyllt läge intill Skansberget och Skansen Kronans fot. Bostaden nås via hiss eller via trapphus och välkomnar er med en egen entré. Innanför ytterdörren erbjuds ett mycket spatiöst och socialt disponerat hem med ett genomgående rikt ljusinsläpp. Bostadens väl tilltagna kök med sina högresta fönster och öppna planlösning kommer garanterat bjuda på många härliga middagar med vänner och familj. Börjar och avslutar kvällen gör ni bäst i det stora sällskapsrummet som imponerar med sin vackra stuckatur och sin fungerande, dekorativa kakelugn. Hemmets mycket generösa balkong rymmer både matplats och loungemöbler. Hit förflyttar ni er med fördel från brasan under årets varmare månader och njuter av så väl morgonkaffet som middagen utomhus. I det sovrum som idag används som master bedroom skvallrar de välvda väggarna om husets byggår och historia vilket skänker stor charm och karaktär till rummet, likväl som till hemmet i stort. Det tredje rummet är generöst utformat och går att disponera som ett extra sovrum alternativt som gästrum eller kontor. Här ryms utan problem en dubbelsäng och garderobsmöbler. Badrummet är stilrent renoverat med egen tvättmaskin installerad. Linnéstaden är en av Göteborgs mest eftertraktade stadsdelar, mycket tack vare sitt rika utbud av caféer, restauranger, butiker och mötesplatser. Närheten till Slottsskogen gör att morgonjoggning, kvällspromenad eller ren avkoppling blir enkelt för Linnéborna. Likaså är närheten till stan varför många väljer att bosätta sig här; med spårvagn och buss tar du dig enkelt till citykärnan på under tio minuter. I det direkta närområdet finner ni Skanstorgets rika restaurangliv, det populära surdegsbageriet Alvar & Ivar, brunchfavoriten Egg & Milk, välsorterade blomsterbutiker samt delikates- och livsmedelsbutiker.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bomgatan 5, Johanneberg - Almedal, Göteborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 15:30

Bomgatan 5

Lägenhet
Johanneberg - Almedal, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
2 895 000 kr
61 m²
2.5 rum
vån 1/3
2 161 kr/mån
47 459 kr/m²

Äntligen finns en centralt belägen tvåa med uteplats ute med låg avgift till försäljning, unikt med närhet till både Korsvägen, Liseberg och Avenyn med dess rika utbud. Centralt i Almedal, strategiskt placerad inom gränsdragningen för vägtullarna, ligger denna rymliga och väldisponerade tvåa. Ljust läge med genomgående planlösning, uteplats i härligt gårdsläge, social kök, ljusa ytskikt och badrum. Låg avgift och mycket välskött och lågt belånad förening med en härlig innergård att njuta av. Tillgång till egen garageplats i källaren för 300 kr/mån. Någon minut promenad bort till buss- och spårvagnshållplats (Almedal) som trafikeras av bland annat 2:an och 4:an som på några få minuters resväg tar er in till stadspulsen. Ett stenkast från Liseberg. Även Chalmers och Avenyn finns inom behagligt promenadavstånd. Flertalet matvarubutiker i närområdet såsom Willys och ICA Maxi samt en av friskvårdskedjan Nordic Wellness största anläggningar samt STC med ett gym 200m bort i Lyckeholms fabriker. I föreningens bottenplan huserar Olismo, en Yogastudio med klasser måndag-lördag. I området finns dessutom många bra förskolor och närhet till Stuxis fritidspark! Detta är ett område under expansion.

  • Plus
  • Uteplats
Kabelgatan 16, Majorna, Göteborgs kommun
  • Mån 29 apr kl 17:30

Kabelgatan 16

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
2 190 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 1/6
5 003 kr/mån
40 183 kr/m²

Varmt välkomna till en smakfullt renoverad tvåa på grönskande Gråberget. Detta är ett hem med en varm och genuin atmosfär där bevarad funkischarm möter modern funktion. Här erbjuds ni ett rymligt vardagsrum som inbjuder till umgänge och gemenskap, inbjudande kök med gott om förvaring och bänkyta, ett rofyllt sovrum med generös garderobsförvaring, stor klädkammare, helkaklat badrum nyrenoverat 2018, samt en balkong i njutbart söderläge. Utöver ett populärt läge i Majorna är bostaden placerad i en stor, trygg och välskött förening - HSB Brf Gråberget. Som medlem i föreningen får man ta del av flertalet fördelar, så som tillgång till en fullt utrustad gemensamhetslokal, övernattningslägenheter, tvättstugor, bastu, cykelrum, lekplats och trevliga grillplatser. Kabelgatan har ett perfekt läge i västra centrum. Här bor man dessutom granne med Slottsskogen och flertalet café- och restaurangsstråk. Närhet finns till alla tänkbara bekvämligheter så som matbutiker, restauranger, caféer, gym samt kommunikationer. Ett hem och område att trivas i! Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Ahrenbergsgatan 4C, Munkebäck, Göteborgs kommun

Ahrenbergsgatan 4C

Lägenhet
Munkebäck, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
1 895 000 kr
48 m²
2 rum
vån 1/3
3 898 kr/mån
39 479 kr/m²

Här presenteras ett strålande ljust hem där charm och rymd matchas samman till en hemtrevlig atmosfär. Ni får ta del av ett stort kök med plats för matbord, gott om arbetsyta samt förvaring. Vardagsrummet badar i ljus från de stora fönsterpartierna och här kan ni även blicka ut mot underbar grönyta. Sovrummet är placerad mot den lugna gården och badrummet är smakfullt renoverat. Bo med närhet till city och naturen med Härlanda Tjärn, Skatås och Delsjöarna som bjuder in till en mängd olika fritidsaktiviteter året runt inom gång/cykelavstånd. Mycket goda kommunikationer med cykelvägar in mot city och någon minuts gångavstånd till både Munkebäckstorgets spårvagns- och stombusshållplatser. En kort promenad till Munkebäckstorgets generösa serviceutbud och närhet även till ICA Kvantum, systembolag, bensinstation och gym. Flera populära restauranger i området. Direkt närhet till tågstationen där ni bland annat kan ta pendeln till Alingsås eller ta er till Göteborgs Station på ca 5 min.

Lilla munkebäcksgatan 5E, Munkebäck, Göteborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Lilla munkebäcksgatan 5E

Lägenhet
Munkebäck, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
2 990 000 kr
87 m²
3 rum
vån 2/2
5 631 kr/mån
34 368 kr/m²

På charmiga Lilla Munkebäcksgatan presenteras ett ljuvligt hem där 30-talets takhöjd och detaljer möter moderna material. Bostadens balkong vetter i soligt sydvästläge. Här kan många härliga soltimmar avnjutas med en grönskande utsikt över trädgård och skog. Välkomna högst upp i ett vackert 30-talshus och slås av magisk karaktär om två etage. Här blandas smakfullt renoverat kök tillsammans med brädgolv och generös takhöjd. Bostaden disponeras med två rymliga sovrum samt två helkaklade badrum. På ovanvåningen möts ni av allrum och fritt ljusinsläpp från ett stort fönsterparti. Munkebäck är ett lugnt område där mindre bostadsrättsföreningar blandas med villakvarter. På den mysiga innergården avnjuter man de ljumna kvällarna med grill och trivsamt umgänge. Här får man det bästa av två världar. I det direkta närområdet finns ett stort serviceutbud med bland annat ICA Kvantum, nattöppen bensinstation, systembolag och andra affärer som Torpavallen har att erbjuda. Vid Munkebäckstorget ligger apotek, vårdcentral, fruktaffär och hållplats för kommunikationer. En liten promenad bort finner ni Bagaregårdens caféer och små butiker, Redbergsplatsen och det stora serviceutbudet vid Olskrokstorget. Här har ni även nära till naturen och rekreationsområdet kring Skatås och Delsjön som bjuder in till en mängd olika fritidsaktiviteter, året om. Varmt välkomna till detta förtjusande hem!

  • Balkong

Visar 1 - 25 av 53