Skogs & Villa Mäklaren

Skogs & Villa Mäklaren

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Siggeboda 192, Siggeboda/Usken, Lindesbergs kommun

Siggeboda 192

Fritidshus
Siggeboda/Usken, Lindesbergs kommun
1 995 000 kr
70 m²
2 rum
4 990 m² tomt

Äntligen har vi nöjet att presentera denna "Bergslags Pärla" som är belägen efter "tre sjöars väg", med utsikt över sjön Usken! Ett mycket charmigt torp med permanent standard, naturskönt läge i västersluttning med utsikt över sjön! Här kan man njuta av solen hela dagen och kvällen! Gäststuga, uthus med mindre stall och hönshus! Gångavstånd till båtplats och brygga (gemensam med granne ). Torpet inrymmer 2 rum och kök, tvättstuga och badrum på bottenplan samt inredd vindsvåning med allrum och sovrum! Härligt värmande eldstäder varav bergslagskamin i vardagsrum och vedspis i kök. I köket finns även en luftvärmepump och det finns även elelement! På gångavstånd finns det ett välkänt kalkbrott som är en populär badplats och även Uskavi gården, där man bl a kan äta en bit mat eller fika, spela minigolf, paddla kanot mm! Bergslagsleden, en populär vandringsled finns i närheten. Det är endast ca 15 km till Lindesberg/Nora, ca 47 km till Örebro och ca 21 mil till Stockholm!

Rällså 207, null, Lindesbergs kommun

Rällså 207

Villa
Lindesbergs kommun
895 000 kr
117 + 60 m²
4 rum
2 937 m² tomt

Bostadshus med bergvärme, nära Rällsjön (ca 120 m). Stor takad balkong med utsikt mot sjön! Uthus med gott om utrymme. Gäststuga finns också. Fastigheten ligger i ett område med fin natur, mycket skogsmark och närhet till flera sjöar. 13 km till Kopparberg och 3 mil till Lindesberg. Möjligt att ha som ett permanent boende eller fritidsboende. 4 rok, kaklat badrum med wc/bubbelbad/dusch samt källarvåning med förrådsrum, pannrum och bastu. Fasaden målades om ca 2020 och omdränering av källaren gjordes också kring den tiden. Här är det möjligt med ett snabbt övertagande vilket kan vara en stor fördel för den som vill njuta av våren och sommaren på landet! Välkommen på visning!

Häcklavägen 4, Ramsberg, Lindesbergs kommun

Häcklavägen 4

Villa
Ramsberg, Lindesbergs kommun
750 000 kr
150 + 90 m²
5 rum
1 587 m² tomt

Gediget 50-tals hus med bergvärme i natursköna Ramsberg! Mycket av ytskikten har renoverats sista åren, yttertaket är nytt från 2019 och även badrummet renoverades då. Fina platsbyggda köksskåp samt garderober är bevarade sedan huset byggdes 1954. I vardagsrummet finns fungerande eldstad som det är mysigt att värma sig vid under kyliga dagar. Därifrån är det utgång till ny altan i soligt söderläge. Två lägenheter i dagsläget, en på bottenvåningen och en på övervåningen. Möjligt att hyra ut ena lägenheten eller te x ha för gäster som hälsar på. Gott om utrymme och ett bra läge med fin omgivning. Närhet till omtyckt badplats med hopptorn, lekplats och kiosk, ca 1,5 km dit. Där kan man bl a hyra bastuflotte (vedeldad bastu) och ge sig ut på sjön! Obemannad lanthandel finns även i byn. Mer info om området på www.ramsberg.se

  • Energieffektiv
Fröddesboda Östra Gården 118, Fröddesboda, Lindesbergs kommun

Fröddesboda Östra Gården 118

Gård/Skog
Fröddesboda, Lindesbergs kommun
3 500 000 kr
17,9 ha tomt

Gård perfekt för generationsboende. Här finns totalt 3 st boende. I det stora bostadshuset finns två lägenheter en större och en mindre. Den större lämpar sig för barnfamiljen . Den mindre lägenheten samt lillstuga om 2 rok passar antingen tonårsboende eller far- morföräldrar. Ca 8 km in till centrala Lindesberg, goda tåg- och bussförbindelser med Örebro.

Nittbo 203, Ljusnaren, Ljusnarsbergs kommun
  • Sön 12 maj
Nittbo 203, Ljusnaren, Ljusnarsbergs kommun, bild 2
Nittbo 203, Ljusnaren, Ljusnarsbergs kommun, bild 3

Nittbo 203

Fritidshus
Ljusnaren, Ljusnarsbergs kommun
890 000 kr
25 m²
1 rum
881 m² tomt

Strandtomt med ett öppet och soligt läge mot Ljusnaren! Enkelt fritidshus samt utedass och gäststuga, samtliga med renoverings/rivningsbehov! Det finns även ett godkännande från 2017-09-04 att ett uterum får byggas, 24 kvm och högst 2,5 meter, det skall dock vara klart senast 5 år efter att beslutet togs. Det finns möjlighet att göra elanslutning till fastigheten, en offert finns från Ellevio, anslutningskostnad ca 40 000 kr. Ca 8 km till Kopparberg och ca 2 km till Skäret, vilket är känt för sina omtyckta operaföreställningar. I Kopparberg finns affärer, tåg- och buss station, bank, vårdcentral, apotek, Sveriges vackraste kyrka år 2006 mm.

  • Premium
Herrgårdsvägen 25, Guldsmedshyttan, Lindesbergs kommun
  • Budgivning pågår

Herrgårdsvägen 25

Villa
Guldsmedshyttan, Lindesbergs kommun
495 000 kr
57 + 9 m²
2 rum
2 646 m² tomt

Naturskönt beläget torp med permanent standard. 2 rok + mindre sovrum på vindsplan, wc/bad. Fin tomt med vackra grindstolpar, stenmur och pampiga träd! Här finns också ett uthus med en garage del samt bod, en liten bastu och växthus. Kommunalt vatten. Det är endast 1,5 km till busshållplats, ICA supermarket, bensinstation, gatukök mm. På gångavstånd finns bl a även en sevärdhet, Stripa Gruvmiljö samt Bergsgården som är ett B&B/restaurang/padel mm, på båda ställena brukar det anordnas olika typer av trevliga evenemang! Det finns flera badplatser längs Råsvalen och den närmaste badplatsen, ca 2,5 km ligger strax nedanför Guldsmedshyttans kyrka. Det är ca 3 km till Hagabackens skola F-6 och till Storå skolan årskurs 4-9 . I Storå finns tågperrong med goda förbindelser. Det är ca 1,5 mil till Lindesberg och ca 5,5 mil till Örebro.

Solgårdsvägen 3A, null, Ljusnarsbergs kommun
  • Budgivning pågår

Solgårdsvägen 3A

Villa
Ljusnarsbergs kommun
1 100 000 kr
141 + 170 m²
5 rum
2 902 m² tomt

Nu är denna fina fastighet till salu! Rymligt hus i ett plan och bra utrymmen för den motorintresserade. Både garageplats i huset och fint garage/verkstad från 2004 med billyft i uthuset. Större tomt än normalt i området, 2 902 m². Huset är utrustat med bergvärme från 2011 och det finns även några solceller. Fiber är installerat. 4 sovrum, stort härligt vardagsrum, tvättstuga, renoverad wc/handfat och renoverat badrum (wc/dusch). Mycket utrymmen finns i källarplan, stora förråd/hobbyrum, pannrum och ett inrett rum samt wc/handfat & dusch. Det har varit samma ägare sedan huset byggdes 1981 och det är välbevarat. Uthuset (fd ladugård) har utöver garaget/verkstaden också en fd djurdel med gjuten platta samt förråd och loft. Vidbyggd carport lämplig för traktor. Nära till elljusspår, naturreservat och Garhytteån. Gång-/cykelavstånd (ca 2 km) till Kopparbergs centrum som har flera sevärda, välbevarade byggnader och "Sveriges vackraste kyrka år 2006" en träkyrka från 1600-talet. Inom 1 mils avstånd finns golfbana i Stjärnfors och många sjöar, fiskevatten, vandringsleder samt bär-/svamprika marker!

Finnvägen 6, Ramsberg, Lindesbergs kommun

Finnvägen 6

Gård/Skog
Ramsberg, Lindesbergs kommun
2 700 000 kr
800 m²
21 rum
1,6 ha tomt

Stor mangårdsbyggnad. Fastighet med goda möjligheter att driva pensionat, vandrarhem eller rum och frukost eller dylikt. Gångavstånd till 3 st sjöar, Ölsjön, Vreten och Glien. Ölsjön blev utnämnd till Örebro läns finaste badsjö 2022 och 2023. Närhet till stort naturreservat. Mycket fina fisketjärnar i omgivningen. Ca 1,5 h till Romme och Säfsten alpin. Närhet till mindre skidbackar i Riddarhyttan och Grängesberg.

  • Plus
Norra Daltorp 101, null, Ljusnarsbergs kommun

Norra Daltorp 101

Gård/Skog
Ljusnarsbergs kommun
2 500 000 kr
3,5 ha tomt

Välbebyggd gård med flera byggnader lämpliga för boende. Gården passar för såväl fritids- som permanent boende. Möjlighet till djurhållning i mindre skala samt odling för husbehov. Gården är högt belägen. Några kilometer nordost om Kopparbergs centrum. Mycket fina svamp- och bärmarker i omgivningen. Fina skidspår i närområdet. Ca 60 minuter till Romme Alpin som är en väldigt fin skidanläggning. Ca 60 minuter till Säfsen alpin. Ca 60 minuter till Grythyttans Gästgiveri. Ca 80 min till Loka Brunn. Ca 45 min till Bredsjö Ost café som saluför/tillverkar den kända Bredsjö Blå osten. En fin badsjö, Laxtjärn ligger någon kilometer i från fastigheten. Mindre bäck slingrar sig genom fastigheten vilken skapar en trolsk miljö runt bäcken. Egen privat väg in till fastigheten. Närhet till allmän väg.

  • Plus
Ingvaldstorp, null, Örebro kommun
  • Budgivning pågår

Ingvaldstorp

Gård/Skog
Örebro kommun
595 000 kr
5,7 ha tomt

Obebyggd jord- och skogsfastighet i ett skifte. Grillplats belägen på högt läge på marken. Skogen består av ungskog lämplig för vedhuggning.

Odonvägen 1, Lindesberg, Norslund, Lindesbergs kommun
  • Budgivning pågår

Odonvägen 1

Villa
Lindesberg, Norslund, Lindesbergs kommun
1 560 000 kr
134 + 31 m²
574 m² tomt

Välskött "familje" villa nära skolor och samtidigt nära till landsbygd/centrum! Huset inrymmer 5 rok (tidigare 6 rok), två st wc/dusch samt tvättstuga. Huset är delvis handikappsanpassat med en trapphiss till övervåningen (denna kan tas bort om den ej behövs)! Luftvärmepump-16. Huset har ett lugnt/fint läge på en hörntomt längs en återvändsgata! Garage med fjärrstyrd port samt förråd. Gångavstånd till förskola, skola F-6, ridskola, Ica Nära samt fina promenadvägar! Endast ca 1 km till Lindesbergs centrum! Staden har för övrigt en hel del att erbjuda, bla vårdcentral, sjukhus, gymnasium bla med idrotts college, idrottsarena, äventyrsminigolf, 18-håls golfbana, padelhallar, en fin strandpromenad och mycket mer!

Stripavägen 2A-C, null, Lindesbergs kommun

Stripavägen 2A-C

Övrigt
Lindesbergs kommun
1 600 000 kr
430 m²
4 329 m² tomt

Ståtligt och vackert hyreshus med två torn! Högt läge med delvis sjöutsikt. Vattenburen golvvärme via bergvärme i samtliga lägenheter. Det finns även Bergslagskaminer i alla vardagsrum, dessa är i bruk och godkända att använda. 6 lägenheter varav hälften är uthyrda i dagsläget. Hyresintäkten är uppskattad vid full uthyrning. Den här byggnaden bär på historia. Uppfördes som Salemkapell i början på 1900-talet, blev färdigt runt 1910 och byggdes om till hyreshus i slutet av 80-talet. Ena tornet byggdes då även till på ett mycket tidstroget sätt. Trevliga lägenheter med fint ljusinsläpp! 3 x 2 rok, ca 60 m² 1 x 3 rok, ca 70 m² 1 x 3 rok, ca 85 m² 1 x 4 rok, ca 90 m² Gångavstånd till tågperrong, affär, vårdcentral med apotek, gym, skola och ishall. Även närhet till sjön Råsvalen.

Dimbobaden, null, Örebro kommun
  • Budgivning pågår

Dimbobaden

Gård/Skog
Örebro kommun
595 000 kr

Skog/Jakt/Fiske i ca 100 ha samfällt fiske. Ca 2 ha produktiv skogsmark beväxt med skog i 30 - 40 års åldern. Fiske i samfällt fiskevatten enligt bilaga i sjön Hjälmaren där det finns gott om både kräftor och gös. Gott om vildsvin, hjort, älg och rådjur. Möjlighet att att jaga älgkalv på oregistrerad mark.

Silverhöjden, Lerviken, null, Ljusnarsbergs kommun

Silverhöjden, Lerviken

Gård/Skog
Ljusnarsbergs kommun
2 300 000 kr
63 ha tomt

Obebyggd skogsfastighet med stor andel röjningsskog.

Norra Finnfall 514, Norra Finnfall, Ljusnarsbergs kommun

Norra Finnfall 514

Gård/Skog
Norra Finnfall, Ljusnarsbergs kommun
3 600 000 kr
89,4 ha tomt

Obebyggd skogsfastighet med två skogsskiften. Goda drivningsförhållanden. Stor andel tillväxt skog i åldrarna 10-50 år, ca 74 ha.

Grönbo 545, Grönbo, Lindesbergs kommun

Grönbo 545

Fritidshus
Grönbo, Lindesbergs kommun
550 000 kr
85 + 20 m²
3 rum
3 679 m² tomt

Torp från 1890 i Bergslagens djupa skogar. Möjligt att ha även som permanent bostad. 3 rok, badrum, pannrum samt tvättstuga. Renoveringsbehov finns. Stor tomt om 3 679 kvm, delvis ängsmark. Fint soligt läge! Svamp- och bärrika marker i omgivningen samt gångavstånd till naturreservat. Närhet till mindre byskola, Pilkrogs friskola. Ca 18 km till Lindesbergs centrum.

Grängshyttan, null, Hällefors kommun

Grängshyttan

Gård/Skog
Hällefors kommun
1 150 000 kr
10 ha tomt

Närhet till väg. Goda drivningsförhållanden.

Krokforsvägen 6, null, Ljusnarsbergs kommun

Krokforsvägen 6

Villa
Ljusnarsbergs kommun
475 000 kr
76 + 30 m²
3 rum
1 161 m² tomt

Ett fint, litet bostadshus som är passande även som fritidshus! Bra läge med närhet till naturen och härlig badplats. Trivsamma rum och en skönt värmande eldstad i vardagsrummet. Garagedel som kan nås även inifrån. Trevlig trädgård med jordgubbsland, krusbär, vinbär mm och altan i västerläge = kvällssolsläge. På tomten finns även en rejäl jordkällare och en mindre redskapsbod. Endast 400 m till badplatsen vid sjön Sågdammen. På samma område finns också inom- & utomhusgym, fotbollsplan och elljusspår med längdskidspår vintertid. Vid Sågdammen anordnas gratis simskola för barn under två veckor på sommaren. Mer om aktiviteter i Ställdalen på https://www.stalldalensaik.se. Det finns även ett aktivt byalag som hittar på gemensamma aktiviteter, där de som vill får delta. Naturskön omgivning som består av bär- & svamprika skogar samt flera fina fiskevatten! Endast 15 min med bil till golfbana i Stjärnfors och 20 min till Gokart-bana i Grängesberg. En halvtimme med bil till familjevänlig skidanläggning (Fjällberget) och ca 1 timme till de större skidanläggningarna Säfsen Resort samt Romme Alpin. Till Kopparberg är det 9 km och där finns det vårdcentral, apotek, tandläkare, bank, affärer, skola F-9 mm.

  • Plus
Bergsvägen 36, null, Lindesbergs kommun

Bergsvägen 36

Övrigt
Lindesbergs kommun
4 100 000 kr
592 m²
1 685 m² tomt

Hyreshus med 10 st lägenheter ca 3,5 mil no Örebro. 7 st lägenheter är uthyrda. En är klar för uthyrning. Ytterligare en behöver renoveras, nytt badrum under uppbyggnad. Bergvärmepumpar från 2021. Varm och kallvatten nytt till alla lägenheter. Ny vattenledning från kommuens servis till huset. De flesta blandare är utbytta. Inga synliga läckage ifrån tak. Hyresintäkter 2023, 612 000 kr vid full uthyrning. I dagsläget 3 st vakanser och ca 430 320 kr intäkter. Elkostnad 132 708 kr för -23. Försäkring 12 500 kr för -23. Vatten och avlopp. 75 714 kr -23. Hyresgästföreningen 1 400 kr. -23. Fiber 1 500 kr -23. Driftnetto = 388 178 kr

Sköndal, null, Lindesbergs kommun

Sköndal

Tomt
Lindesbergs kommun
695 000 kr
1 093 m² tomt

Tomt med bra läge på Sköndal i Lindesberg. Gångavstånd till Lindesbergs lasarett och Lindesbergs centrum.

Sköndal, null, Lindesbergs kommun

Sköndal

Tomt
Lindesbergs kommun
695 000 kr
1 122 m² tomt

Tomt med bra läge på Sköndal i Lindesberg. Gångavstånd till Lindesbergs lasarett och Lindesbergs centrum. Tomten är bebyggd med ett förråd.

Tallvägen 42, null, Ljusnarsbergs kommun
  • Budgivning pågår

Tallvägen 42

Villa
Ljusnarsbergs kommun
425 000 kr
110 + 65 m²
5 rum
1 370 m² tomt

Trevligt läge intill allmänning! Detta hus har många möjligheter. Övervåningen kan användas som en separat bostad så möjligt att te x hyra ut, använda som generationsboende eller ha för gäster som kommer på besök. Källarvåning med garage och flera förrådsutrymmen. Dessutom uthus med garageplats och vedbod mm. Gångavstånd till förskola, tågperrong, fin badplats, elljusspår (med längdskidspår vintertid), ute- och inomhusgym, fotbollsplan (is med hockeyrink vintertid).

Ålkilsplan 6, null, Lindesbergs kommun

Ålkilsplan 6

Lägenhet
Lindesbergs kommun
550 000 kr
40 m²
1 rum
vån 3/3
2 574 kr/mån
13 750 kr/m²

Bra läge med gångavstånd till Lindesbergs centrum samt Linde skolan (gymnasium). Låg månadsavgift.

Örebrovägen 95, null, Lindesbergs kommun

Örebrovägen 95

Övrigt
Lindesbergs kommun
2 490 000 kr
3 502 m² tomt

Affärsfastighet med bra skyltläge invid södra infarten till Lindesberg. Fastigheten har tidigare använts för lågprishandel samt försäljning av bilar. Fastigheten är lämplig för någon typ av handel då det finns goda parkeringsmöjligheter. Stora öppna ljusa ytor i bygganden.

Annelundsvägen 9, null, Lindesbergs kommun
Annelundsvägen 9, null, Lindesbergs kommun, bild 2
Annelundsvägen 9, null, Lindesbergs kommun, bild 3

Annelundsvägen 9

Villa
Lindesbergs kommun
2 850 000 kr
190 + 70 m²
6 rum
1,3 ha tomt

En fantastiskt bostad! Ett vackert och gediget hus från 1800-talet i mycket fint skick, totalrenoverat 2021-2023. Ljusa rum med ekparkettgolv ger en bra grund för den som vill sätta sin egen prägel. Två kaklade badrum samt tvättstuga med utgång till trädgården. Härliga ”walk in closets” till två av sovrummen på övervåningen. Även renoverade utrymmen i källaren, kan användas som te x hobbyrum eller lager. Huset är besiktigat. Nya altaner har byggts i både norr- och söderläge och husets entré pryds av en fin veranda. Utöver allt som har gjorts på huset har det även installerats en ny avloppsanläggning. Det stora tomten möjliggör för te x odling och det finns en bra matkällare alternativt vinkällare. Ca 5,5 km till centrala Lindesberg. Välkommen på visning!

  • Premium

Visar 1 - 25 av 69