Bjurfors Södermalm

Bjurfors Södermalm

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Tantogatan 45, 9tr, Södermalm Högalid, Stockholms kommun

Tantogatan 45, 9tr

Lägenhet
Södermalm Högalid, Stockholms kommun
Bjurfors Södermalm
3 600 000 kr
42,5 m²
2 rum
vån 9
2 520 kr/mån
84 706 kr/m²

Högt upp på 9:e våningen med milsvid utsikt i kulturmärkta Tantobågarna hittar du denna otroligt välplanerade lägenhet! Tack vare det höga och fria läget är alla rum helt insynsskyddade och härifrån ser du årstiderna passera i naturen utanför. Detta hem är perfekt för sociala sammankomster med ett stort vardagsrum och direkt anknytning till kök, ett sovrum med plats för dubbelsäng och arbetsplats, en walk-in-closet samt ett stambytt badrum. Mycket välskött förening som äger marken med väldigt god ekonomi och låga avgifter. Det finns inga beslutade avgiftsförändringar. Fastigheten är kulturmärkt tack vare sin unika och häftiga arkitektur och utformning. Föreningen har tillgång till 110 garageplatser, 127 p-platser med eluttag. 203 vanliga p-platser och ca 18 platser på gästparkeringen. Föreningen tillhandahåller även gemensamhetslokaler såsom träningslokal, bastu, hobbyrum, pingislokal, festlokal, grillbord och inte minst en egen roddbåt. Här finns även tillgång till tre övernattningslägenheter. Här bor du med bara några minuters promenadavstånd från Tantolunden och Årstaviken. Följer man det fantastiska promenadstråket längst Årstaviken kan man njuta av flertal badplatser, foodtrucks och Boulebanor. Runt hörnet känner du stadens puls och Södermalms rika utbud av butiker, caféer och restauranger. Bra kommunikationer i området med T-bana Zinkensdamm, busstrafik och pendeltåg vid Södra Station som tar dig ända till Arlanda. Allt inom promenadavstånd.

  • Plus
  • Hiss
Bohusgatan 27, Södermalm Sofia, Stockholms kommun

Bohusgatan 27

Lägenhet
Södermalm Sofia, Stockholms kommun
Bjurfors Södermalm
3 295 000 kr
36 m²
1 rum
vån 2/5
3 036 kr/mån
91 528 kr/m²

Synnerligen ljus 20-talslägenhet med en fantastisk utsikt över Hammarbykanalen, Fredriksdal och Sthlm New. Lägenheten är lättmöblerad och rymmer bekvämt två personer, med gott om plats för både sittgrupp, matbord och sovdel. De spröjsade originalfönstren i söder ger ett underbart ljusinsläpp och djupa fönsterbrädor att sitta och njuta av den fria utsikten från. Här finns inte någon insyn. Köket är rymligt och har en öppen planlösning mot vardagsrummet vilket skapar en naturlig plats för matlagning och social samvaro. Badrummet som är i toppskick renoverades 2021 i samband med stambyte. I hallen finns gott om utrymme för hemmakontor och förvaring. Lägenheten har fina ytskikt med trägolv i original, speglade dörrar och vackra snickerier från byggåret. Med en takhöjd på 2,66 meter känns lägenheten ljus, rymlig och trivsam. Dessutom har du ett av Södermalms mest spännande restaurangutbud runt hörnet, vilket gör det till en idealisk plats att bo för den som uppskattar ett lugnt läge med storstadspulsen runt hörnet. Välskött förening där de större renoveringarna är gjorda. Föreningen är äkta och äger marken. Tillgång till mysig innergård med grönska, träd och utegrupper med grill under vår och sommar. Lugna och trivsamma kvarter med närhet till vattnet, tre stora parker och service i Skanstull. Närområdet erbjuder ett av Söders mest spännande utbud av restauranger med Duvan, Bambi och även Främmat som slår upp portarna till sommaren. Nära ner till vattnet och promenadstråk längs Årstaviken, Hammarby Sjö samt bad och motion på Eriksdalsbadet. Avkopplande miljö i Stora Blecktornsparken, Lilla Blecktornsparken och Vitabergsparken som väntar ett stenkast från porten. Kort promenad till pulserande folkliv och restauranger kring Skånegatan och Nytorget. Smidiga kommunikationer i Skanstull med tunnelbana och bussar samt pendeltåg vid Stockholm Södra.

  • Plus
  • Hiss
Högalidsgatan 11A, 5tr ÖG, Södermalm Högalid, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Högalidsgatan 11A, 5tr ÖG

Lägenhet
Södermalm Högalid, Stockholms kommun
Bjurfors Södermalm
3 150 000 kr
30 m²
1 rum
vån 5/5
1 376 kr/mån
105 000 kr/m²

-ACCEPTERAT PRIS- Här bor du på lugnt läge högst upp i gårdshuset med fint ljusinsläpp, utsikt över himmel och takåsar, högt i tak och stora fönsterpartier. En mycket välplanerad etta med praktisk sängloft och separat kök. Tack vare dem välplanerade kvadratmeterna ges här plats för både 160 säng, soffmöblemang och ett matbord för 6 personer. Lägg därtill fina detaljer såsom djupa fönsternicher, höga fönster och goda förvaringsutrymmen i form av inbyggda garderober och du får den perfekta ettan. I populära Hornstull bor du med direkt närhet till vattnet vid Pålsundet, Riddargjärden och Årstaviken. På lummiga Långholmen kan du ta fina promenader och härliga bad sommartid. Hornstull centrum erbjuder det mesta såsom trevlig caféer, barer och restauranger samt den omåttligt populära Hornstulls Marknad med foodtrucks. I Hornstulls galleria har flertalet butiker för den shoppingsugne och en stor mataffär på källarplan. På några minuters promenadavstånd nås tunnelbanan (röd linje) och flertalet busslinjer. Missa inte chansen att bli ägare till denna underbara lägenhet - välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Plus
Heliosgatan 12B, 5tr, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun

Heliosgatan 12B, 5tr

Lägenhet
Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
Bjurfors Södermalm
4 100 000 kr
50 m²
2 rum
vån 5
3 896 kr/mån
82 000 kr/m²

- Accepterat pris- Exklusiv 2:a med stor balkong om ca. 14kvm! Stora öppna ytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, optimal för socialt umgänge. Fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier mot den fantastiska inglasade balkongen om ca. 14kvm som löper längs med hela lägenheten. Stort sovrum med gott om förvaring tack vare den praktiska klädkammaren. Här bor du med en hög modern standard och alla bekvämligheter. Stort badrum med dusch och tvättmaskin med bra förvaring. Ljusa ytskikt samt genomgående ekparkett på golvet. Utanför porten når vi härliga promenadstråk längs med det glittrande vattnet . Hammarby Sjöstad har innerstadens alla fördelar med bra kommunikationer, all tänkbar service och nöjen. Här finns ett fyrtiotal restauranger, vinotek, Systembolag, konditorier, välsorterade mataffärer, ett flertal butiker, skönhetssalonger och frisörer. Därtill finns fina parker, ett stort antal träningsanläggningar, Actic, Puls&Träning och SATS. Promenadstråk på bryggor längs vattnet och vassområden med rikt fågelliv. Sjöresans förskola ligger precis runt knuten och Sjöstadsskolan en kort promenad bort. Smidiga kommuniktioner med tvärbanan som går mellan Hammarby Sjöstad till Solna Centrum via Alvik och Gullmarsplan och Liljeholmen samt busslinjerna 71 (Slussen), 74 (Södra station) och 96 (nattbuss). Den avgiftsfria färjan Lotten går till Barnängen på Södermalm där buss 2,55, 66 och 76 stannar. Det finns även båtförbindelse mellan Hammarby Kaj och Nybrokajen.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Lottens Gata 11, Södermalm Sofia, Stockholms kommun

Lottens Gata 11

Lägenhet
Södermalm Sofia, Stockholms kommun
Bjurfors Södermalm
6 975 000 kr
84,5 m²
4 rum
vån 1
5 285 kr/mån
82 544 kr/m²

Välkommen till Lottens Gata 11. Här finns chansen att köpa en välplanerad och social fyra i toppskick med stor uteplats. Lägenheten utstrålar modern elegans med öppna ytor, stora fönster och fransk balkong som släpper in naturligt ljus. Köket är en dröm för den som älskar att laga mat, utrustat med moderna apparater och stora arbetsytor. Köket är designat för att vara centrum för socialt umgänge, med en öppen planlösning som skapar en naturlig koppling mellan kök och vardagsrum. Oavsett om du lagar mat eller underhåller gäster, kommer du att älska den dynamiska och välkomnande atmosfären. Vardagsrummet, som har ett fint hörnläge, släpper in massor av naturligt ljus från flera stora fönster. Den rymliga uteplatsen är som en förlängning av ditt vardagsrum och kök och erbjuder gott om plats för utemöbler, grönskande växter, parasoll och grill. Uteplatsen sträcker sig längs med hela bostadens bredd. De tre välplanerade sovrummen är precis som övriga bostaden väl genomtänkta och erbjuder gott om plats. Det stora sovrummet ligger lite avskilt från de sociala delarna och har gott om plats för dubbelsäng och förvaringsmöbler. Med ingång via vardagsrummet ligger de två andra sovrummen. Dessa rum är perfekta barnrum eller om du behöver ett kontor eller gästrum. Om alla rummen används till sovrum så finns möjlighet att inreda kontor i den väl tilltagna klädkammaren som nås från hallen. Denna yta disponeras idag både som klädkammare och kontor. Både det rymliga badrummet och gäst-wc:n når du från hallen. På Lottens Gata bor du i ett område där kulturmärkta byggnader möter nya hus. Här bor du i en nyproducerad lägenhet med allt positivt det innebär, nära vatten, promenadstråk och parker. En kort promenad bort når Södermalms hjärta, Nytorget, med ett myller av barer, restauranger och övrigt kultur- och nöjesliv. Via buss 2, 57 och 66 har du nära oavsett vart du ska. Eller varför inte ta en utflykt med båten från Barnhusbryggan? M/S Emelié tar dig från kajen till Djurgården och Nybrokajen på ca 20 minuter. På sikt kommer även T-banans blå linje att finnas nära. Här bor du i lugna och gröna kvarter med Tvätt-Malins park utanför fönstret och närheten till Vitabergsparken och strandpromenaden utmed Hammarby kanal. Från Hammarbykanalen vid Saltsjön tar du dig lätt mot Årstavikens söta Mälarvatten, förbi Eriksdalsbadet och vidare bort till Tantolunden och Hornstull. Vill du så kan du ta dig utmed strandpromenader och kajer runt hela Södermalm, tillbaka hem. Varmt välkommen till en social och välplanerad fyra med fint läge på Södermalm.

  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 5