Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands-Bro

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands-Bro

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kokillbacken 1, Kungsängen, Upplands-Bro kommun
Kokillbacken 1, Kungsängen, Upplands-Bro kommun, bild 2
Kokillbacken 1, Kungsängen, Upplands-Bro kommun, bild 3

Kokillbacken 1

Lägenhet
Kungsängen, Upplands-Bro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands-Bro
2 775 000 kr
68 m²
3 rum
vån 2/6
4 714 kr/mån
40 809 kr/m²

Här presenteras en välplanerad gavellägenhet med två sovrum och stort badrum med tvättmaskin och torktumlare, perfekt belägen bara ett stenkast från pendeltågsstationen och Kungsängens Centrum. Lägenheten stod klar så sent som år 2021 och är i mycket bra skick. En balkong erbjuder utrymme för utemöbler, perfekt för avkoppling och sociala stunder utomhus. Det moderna köket är fullt utrustat och vardagsrummet rymmer lätt en stor soffgrupp, vilket gör det till en idealisk plats för avslappnad umgänge och vardagsliv. Denna lägenhet är belägen i en populär HSB-förening som erbjuder bekvämligheter som en övernattningslägenhet för besökare, en grovtvättstuga, förråd och cykel-/barnvagnsförråd. Dess närhet till Kungsängens Centrum innebär att du har nära till ett brett utbud av restauranger, matbutiker, systembolag, gym och andra bekvämligheter. Med pendeltågsstationen bara 200 meter bort och tåg som avgår var 15:e minut, erbjuder detta område en bekväm och smidig livsstil för dess invånare.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ekdalen 6, Ådö, Upplands-Bro kommun

Ekdalen 6

Tomt
Ådö, Upplands-Bro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands-Bro
3 650 000 kr
2 051 m² tomt

Nu finns en unik möjlighet att bygga ditt drömboende på vacker sjönära naturtomt i soligt söderläge! Ådö i allmänhet och Ekdalen i synnerhet, har genom historien varit oerhört uppskattat för sin orörda natur och dess avkopplande och fridfulla miljö. De gamla ekarna, närheten till vatten, djur och natur gör detta till en fantastisk plats att bo och leva på. Tomtens höga läge ger dessutom möjlighet till Mälarutsikt i två väderstreck. Med godkänt förhandsbesked har blivande ägare stora möjligheter att forma byggnader, trädgård och boplats i eget smak och tycke i samråd med kommunen då det inte finns en detaljplan för Ekdalen. Det är inte ofta tillfälle ges för nybyggnation på Ådö, så passa på att ta chansen! * Kommunalt VA vid tomtgräns * Förhandsbesked finns för bostadshus om 160 kvm BYA * Fritt val av husleverantör * Infartsväg genom Ekdalen 4 som bekostas av säljaren. * Promenadavstånd till det populära Björknäsbadet samt till anrika Ådö Slott/Säteri * Promenadavstånd till buss 556 (2 min) * Pendeltåg från Bro station till Stockholm C (35 minuter) * Närhet till E18 (10 min) * Närhet till skolor och förskolor dit även kommunen erbjuder skolskjuts (5-10 min) * Närhet till handelsplats (10 min) * Närhet till anrika Bro Hof Golfbana samt Bro Park galoppbana (10 min) Tomten, utsikten, fågelsången och lugnet måste upplevas på plats! Boka därför en visning med ansvarig mäklare.

Ginstvägen 1, Finnsta, Upplands-Bro kommun
Ginstvägen 1, Finnsta, Upplands-Bro kommun, bild 2
Ginstvägen 1, Finnsta, Upplands-Bro kommun, bild 3

Ginstvägen 1

Villa
Finnsta, Upplands-Bro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands-Bro
4 850 000 kr
134 m²
5 rum
945 m² tomt

Varmt välkommen till denna välskötta enplansvilla belägen på en insynsskyddad gaveltomt i populära och barnvänliga Finnsta. Lättskött trädgård med gräsmattor på såväl fram som baksida. Stor asfalterad garageuppfart med plats för flertalet bilar. I garaget finns dessutom plats för såväl bil som förvaring. Huset bjuder på tre rymliga sovrum samt härliga sociala ytor, såväl inomhus som utomhus. Välplanerat kök, renoverat 2015 med härligt ljusinsläpp samt en matplats för flertalet middagsgäster. Solceller har nyligen installerats, november 2023. 23 paneler om totalt 45 kvm och med en installerad effekt om 9,2 kW och ger en beräknad produktion om ca 7 000 kWh. Huset är i gott skick med vattenburen värme genom frånluftsvärmepump samt tak bytt 2021. Fiber är indraget. Från huset har du gångavstånd till Bros mest omtyckta skolor och förskolor. Goda kommunikationer med närhet till buss och även gångavstånd till centrum. Centrum har äventyrsbad, bibliotek samt handel. Från Ginstvägen är det aldrig heller långt till Mälarens vatten, så oavsett om du söker båtplats eller svalka dig en varm sommardag behöver du inte åka långt. Dessutom cykelavstånd till Hällkana friluftsområde med badplats och skridskobana på vintern.

  • Premium
Gökärtsvägen 8, Finnstaberg, Upplands-Bro kommun
Gökärtsvägen 8, Finnstaberg, Upplands-Bro kommun, bild 2
Gökärtsvägen 8, Finnstaberg, Upplands-Bro kommun, bild 3

Gökärtsvägen 8

Villa
Finnstaberg, Upplands-Bro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands-Bro
7 250 000 kr
165 m²
6 rum
1 000 m² tomt

Drömmer du om en villa med extra allt i ett lugnt läge och med mindre än 30 minuter från centrala Stockholm där du verkligen kan njuta av sommaren? I så fall är det här huset för dig. Den stora poolen, bubbelpoolen, gäststugan och relax-avdelningen med bastu och dusch skapar tillsammans med den gigantiska terrassen och den fina gräsmattan en extraordinär baksida i söderläge. Här finns det plats för för barnen att leka och för de vuxna att träffas, umgås och leva. Detta i ett svårslaget läge som sista huset längst in i det barnvänliga bostadsområdet och med skog på två sidor av den stora tomten. Huset präglas av stora och ljusa ytor, såväl uppe som nere. Det fungerar utmärkt för två vuxna att jobba hemifrån utan att störa varandra. Huset har genom åren inte bara sköts om mycket bra, utan även systematiskt utvecklats. Det här är inte ett hus som behöver fixas. Här går det att flytta in direkt och börja leva och njuta i morgon. Det finns dessutom gott om förvaringsytor, stort garage och en uppfart som rymmer två bilar. Det är smidigt att pendla härifrån. Bara några hundra meter från huset finns busskommunikationer som tar er direkt till pendeltåget. En kort bilfärd bort ligger Sveriges bästa golfbana, Bro Hof. Ytterligare någon kilometer bort ligger Bro-Bålsta Golfklubb och Sveriges största galoppbana. I skogen bakom huset finner ni dessutom Bro Discgolfbana, som är rankad bland de bästa i regionen. Dessutom omringar fantastiska naturområden hela Bro. Bro är inne i en expansiv fas med flera stora byggprojekt som inom bara något år kommer göra det lilla samhället ännu mer attraktivt. Arbetet med utvecklingen av Bro är dock inget du märker av när du lever i den lilla idyllen längst in på Gökärtsvägen. Här är det tyst och lugnt. Och varmt i poolen. Men denna idyll ligger ändå bara 30 minuter från centrala Stockholm. Här lever man om man vill ha det bra…

  • Premium
Jädravägen 16, Mariedal, Upplands-Bro kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00
Jädravägen 16, Mariedal, Upplands-Bro kommun, bild 2
Jädravägen 16, Mariedal, Upplands-Bro kommun, bild 3

Jädravägen 16

Villa
Mariedal, Upplands-Bro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands-Bro
3 150 000 kr
110 + 20 m²
6 rum
2 085 m² tomt

- Tillbyggt 2001 och 1984 - Öppna ytor och flexibel planlösning med 4 sovrum och möjlighet till 6 sovrum - Närhet till naturen och gångavstånd till badsjö - Tillstånd att ta genvägen förbi militärområdet mot Stockholm - Lättskött naturtomt och grusad uppfart med parkering för flertalet bilar - 5 minuter till Tjustaskolan (F-6) där kommunen erbjuder skolskjuts - Fiber För dig som drömmer om ett lugnt liv med ett lantligt boende, men ändå önskar närhet till storstaden, ges nu möjlighet att bli stolt ägare till denna vackra villa. Huset har ett högt läge med en stor och lummig tomt på hela 2085 kvadratmeter vilket ger ett insynsskyddat läge och en privat känsla. Goda odlingsmöjligheter med syrenberså, inhägnad köksträdgård och bärbuskar. Hela tomten är inhägnad, perfekt för både djur och barn. Stor altan i söder som bjuder på sol från morgon till kväll. Inne i huset möts du av en flexibel planlösning som ger dig möjlighet att anpassa utrymmena efter dina behov. Goda förvaringsmöjligheter och en fin balans mellan sociala ytor och plats för vila. Ovanvåningen är öppen till nock och skapar en luftig känsla och en härlig atmosfär. Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Vardagsrummet har en effektiv kamin som både bidrar till värme i huset och som även höjer mysfaktorn. Badrummet är nymålat och med en nyrenoverad duschhörna. Separat tvättstuga. Möjlighet att bygga ut ytterligare 15 kvm med attefallsutbyggnadsregeln. Källardel om ca 40 kvm, optimalt för förvaring. För familjer med barn är närheten till Tjustaskolan (F-6) en ovärderlig fördel. Kommunen erbjuder dessutom skolskjuts, vilket gör det bekvämt och tryggt för de små att ta sig till skolan. Vacker natur och närhet till stormarknad, golfbana, svampskog och bad i Lejondalssjön eller Mälaren. Promenadavstånd till lokaltrafik in till Kungsängen/Bro och flera förskolor i närheten.

  • Premium
Hästhovsvägen 8, Finnstaberg, Upplands-Bro kommun

Hästhovsvägen 8

Villa
Finnstaberg, Upplands-Bro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands-Bro
3 995 000 kr
112 + 50 m²
5 rum
731 m² tomt

**PRISSÄNKT** - Enplansvilla på lummig hörntomt - Fullt utrustad uthyrningsdel med eget duschrum samt kök - Nytt tak 2021 - Lugnt och barnvänligt område med gångavstånd till skolor, förskolor, handel och kommunikationer. På mysiga Hästhovsvägen hittar du denna trevliga enplansvilla på en lummig hörntomt med fem rum och kök. Här möts du av ett ljust och insynsskyddat hus med utmärkt planlösning, fint ljusinsläpp och lättmöblerade rum. Taket är bytt år 2021 Uthyrningsdel renoverad 2021 med eget duschrum och tvättmaskin samt köksdel med pentry. Här kommer du in i en rymlig och praktisk hall med gott om plats för avhängning och förvaring. Fortsätt in till ett rymligt, ljust och lite äldre kök med generösa arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter och gott om plats för matbord och stolar. Huset har också ett ljust, rymligt och socialt vardagsrum med stora fönster med härligt ljusinsläpp samt tre till fyra sovrum. Garage med portmotor samt uppfart som utan problem rymmer två till tre bilar. Baksidan bjuder på en insynsskyddad och solig altan med sol hela eftermiddagen, kvällen och plats för soffgrupp. Huset står på en lättskött, lummig och barnvänlig hörntomt med fruktträd, bärbuskar och välskött gräsmatta. I anslutning till huset hittar du även ett stort garage med bra förvaringsmöjligheter. Från huset har du gångavstånd till Bros mest omtyckta skolor och förskolor. Bussen går precis runt knuten och även gångavstånd till centrum. Centrum har äventyrsbad, bibliotek samt handel. Från Hästskovägen är det aldrig heller långt till Mälarens vatten, så oavsett om du söker båtplats eller svalka dig en varm sommardag behöver du inte åka långt. Dessutom cykelavstånd till Hällkana friluftsområde med badplats och skridskobana på vintern.

  • Plus
Mariedalsvägen 13, Mariedal, Upplands-Bro kommun
Mariedalsvägen 13, Mariedal, Upplands-Bro kommun, bild 2
Mariedalsvägen 13, Mariedal, Upplands-Bro kommun, bild 3

Mariedalsvägen 13

Villa
Mariedal, Upplands-Bro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands-Bro
3 950 000 kr
100 m²
4 rum
1 584 m² tomt

Är du trött på att titta på hus som kräver renovering från topp till tå? Då är detta huset för dig! Här får du en totalrenoverad villa med ett lantligt läge och med skogen som granne. Boende får även tillstånd att köra över militärområdet, vilket förkortar såväl avstånd som tid, vid färd mot Stockholm och Kungsängen. ** Energieffektivt med energiklass C ** Stor och plan insynsskyddad tomt med garage och två förrådsbyggnader ** Modernt kök och vardagsrum i öppen planlösning och med 5,4 meter till nock ** Effektiv planlösning med två snyggt renoverade badrum och smarta förvaringslösningar Denna påkostade villa har totalrenoverats invändigt sedan 2013 med en genomtänkt planlösning vilket ger två sovrum på nedre plan samt ett sovrum med eget badrum på övervåningen. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, öppet till nock. Modernt kök med det mesta i utrustningsväg samt ett rymligt vardagsrum med kamin centralt placerad. Nedervåningen har dessutom ytterligare ett badrum, som stod klart så sent som 2020. Insynsskyddad tomt med trädgård och altan i sydväst. På tomten finns även garage och förråd. Mycket låga driftskostnader (10 000 kWh/år) tack vare ett mycket bra isolerat hus, 3-glasfönster och en effektiv uppvärmning med bla luft/luft-värmepump, FTX-ventilation (mekanisk från och tilluft med värmeåtervinning) samt en gedigen kamin. Ljudisolerade innerväggar. Energiklass C! Vacker natur och närhet till stormarknad, golfbana, svampskog och bad i Lejondalssjön eller Mälaren. Promenadavstånd till lokaltrafik in till Kungsängen/Bro och till närmaste skola, Tjustaskolan (F-6) får barnen skolskjuts. Oavsett om du söker ett hus till familjen eller om barnen redan har flyttat ut, är detta huset för dig. Huset säljs besiktigat och ansvarsförsäkrat.

  • Premium
Växthusvägen 9, Rosenängarna, Upplands-Bro kommun

Växthusvägen 9

Lägenhet
Rosenängarna, Upplands-Bro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands-Bro
1 250 000 kr
36 m²
1 rum
vån 3/3
2 860 kr/mån
34 722 kr/m²

Högst upp i huset och med ett fritt läge från den stora soliga och inglasade balkongen ligger denna fina och välplanerade lägenhet som stod klar 2017. Denna lägenheten är verkligen för dig som ställer krav. Mycket ljusinsläpp samt mycket fina materialval präglar lägenheten. Bra planerad lägenhet där varenda kvadratmeter har tagits till vara. Fullt utrustat kök med allt du kan tänka dig i utrustningsväg. Badrum med kakel och klinker samt egen tvättmaskin. Helt enkelt en perfekt lägenhet, oavsett om du söker din första lägenhet eller är på jakt efter ett kvadratsmart boende nära kommunikationer. Eget förråd vid parkeringsplatserna samt gott om parkering. Från lägenheten är det nära till det mesta. 2 minuter till bussen, 10 minuter till matbutiken samt 15 minuter till badplats. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Prästhagsvägen 11, Kungsängen Strandvägsområde, Upplands-Bro kommun

Prästhagsvägen 11

Lägenhet
Kungsängen Strandvägsområde, Upplands-Bro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands-Bro
695 000 kr
21 m²
1 rum
vån 2/3
3 900 kr/mån
33 095 kr/m²

På drygt 21 kvadratmeter har man lyckats med konststycket att få in ett helt litet hem. Det är hur som helst en ovanligt god idé att notera Prästhagsvägen 11 i lägenhetsvisningskalendern, oavsett om det är ett kompakt första boende eller en generös övernattningslägenhet du är på jakt efter. 1 trappa upp ligger denna ett med insynsskyddat läge och ingång från loftgång. Helkaklat badrum med klinkergolv byggt år 2012. Vardagsrummet är lättmöblerat tack vare den öppna planlösningen. Sätter du in en loftsäng finns här plats även för soffmöbler samt matplats. Lägenheten har genomgående klinkergolv och fräsch köksdel som även bjuder på bra med plats. I källaren finns både tvättstuga och lägenhetsförråd. Söker du en 1:a nära kommunikationer och grönområden är detta ett unikt tillfälle. På under 5 minuter går du till pendeltåget. Centrum ligger ett stenkast bort och bjuder på det mesta i serviceväg. Restauranger, matbutiker, Systembolag, gym m.m. Dessutom gångavstånd till badplats vid Mälaren med brygga, utegym samt sandstrand. Välkommen till Prästhagsvägen 11.

Björkvägen 9, Råby - Bro, Upplands-Bro kommun
Björkvägen 9, Råby - Bro, Upplands-Bro kommun, bild 2
Björkvägen 9, Råby - Bro, Upplands-Bro kommun, bild 3

Björkvägen 9

Villa
Råby - Bro, Upplands-Bro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands-Bro
5 575 000 kr
159 + 50 m²
6 rum
858 m² tomt

Påkostad och välplanerad villa med stor altan och pool på insynsskyddad tomt. Huset är beläget som sista huset på återvändsgata i ett lugnt och barnvänligt villaområde. Väl inne i huset finner ni fina sällskapsytor, flexibel planlösning med 3-5 sovrum samt dubbelgarage med plats för såväl bil som förvaring. Mycket låga driftkostnader med en ny luft/vattenvärmepump samt vattenburen värme på båda planen. Två rymliga badrum med kakel och klinker, varav det på nedre plan även har bastu. Genomgående exklusiv fiskbensparkett i hela huset. - Stora sociala ytor, 2 badrum, 3-5 sovrum - Rymligt dubbelgarage med portmotorer - Vattenburen golvvärme på båda planen, 3-glasfönster, fiber. - Flertalet skolor och förskolor ligger inom gångavstånd - Närhet till Mälaren, insjöar, strövområden och lekplatser - Goda kommunikationer med gångavstånd till buss till Bro pendelstation. Med pendeltåg nås Stockholm City på drygt 30 minuter I närområdet finner ni belysta löparspår och mysiga skogsområden. I närområdet finns flertalet skolor och förskolor, både kommunala och privata. För dig som önskar närhet till vatten nås badplatser och båtklubbar inom några minuters bilfärd. Även närhet till högklassiga golfbanor, ridhus, galoppbana, handel, restauranger och service. Huset säljs besiktigat, energideklarerat samt försäkrat mot dolda fel.

  • Premium
Byggmästarvägen 3, Gamla Bro, Upplands-Bro kommun

Byggmästarvägen 3

Lägenhet
Gamla Bro, Upplands-Bro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands-Bro
1 695 000 kr
59,7 m²
2 rum
vån 3/3
2 825 kr/mån
28 392 kr/m²

Denna gavellägenhet har genomgått en stilfull renovering och erbjuder en attraktiv balkong i sydvästläge med fri utsikt mot baksidan av fastigheten. Lägenheten är särskilt generös med förvaringsutrymme och inkluderar en rymlig klädkammare inne i bostaden samt två separata förråd i källaren, där det också finns tillgång till en tvättstuga för boendets bekvämlighet. Badrummet renoverades år 2017 och är utrustat med en dusch för enkel och praktisk användning. Köket genomgick en renovering år 2016 och har en matplats samt fönster som vetter mot både framsidan och innergården för en trevlig atmosfär. Sovrummet erbjuder gott om plats för en säng, arbetsplats och förvaring, medan det stora vardagsrummet med fördel kan delas upp för att skapa ytterligare ett sovrum om så önskas. Här finns tillräckligt med utrymme för en bekväm soffgrupp och TV-möbler, och du har även tillgång till den soliga balkongen i bästa solläge och med en ostörd utsikt. Denna lägenhet ingår i en populär och välskött förening med låga avgifter och mycket låg belåning (1.461 kr/kvm), vilket skapar en trygg boendesituation för dess medlemmar. Beläget i det lugna området Gamla Bro, har du endast fem minuters promenad till pendeltågsstationen, matbutiker och restauranger, vilket ger en bekväm vardag och enkel tillgång till alla bekvämligheter. * Rymlig lägenhet högst upp i huset med balkong i sydväst * Gångavstånd till pendel och handel * Välskött förening med låg belåning * Gott om parkering

  • Balkong
Torget 3B, Kungsängen, Upplands-Bro kommun

Torget 3B

Lägenhet
Kungsängen, Upplands-Bro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands-Bro
1 795 000 kr
74 m²
3 rum
vån 2/3
6 798 kr/mån
24 257 kr/m²

Välkommen till denna hemtrevliga lägenhet belägen vid Kungsängen Centrum, endast ett stenkast från Pendeltåg och handel. Stambytt badrum (2012) med kakel och klinker samt två rymliga sovrum. Mysigt sällskapskök samt vardagsrum med plats för det mesta. Balkong i sydost som ger sol från morgon till eftermiddag och där du dessutom för en vy över Mälarens vatten. Från lägenheten är det gångavstånd till det mesta i Kungsängen. I Centrum finns allt man kan tänka sig, matbutiker, gym, systembolag, restauranger med mera. Från lägenheten är det mindre än 10 minuter till badplatsen vid Mälaren. Här finner ni även sandstrand, volleybollplan samt utegym. Pendeltåget avgår varje kvart och tar dig in till city på under halvtimmen. Välskött HSB-förening med låg belåning (4 314 kr/kvm 2022) Välkommen på visning.

  • Balkong
Smidövägen 15A, Smidö, Upplands-Bro kommun

Smidövägen 15A

Villa
Smidö, Upplands-Bro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands-Bro
10 000 000 kr
204 m²
6 rum
2 000 m² tomt

Nyckelfärdigt Eksjöhus på en plan tomt med strålande utsikt mot Mälaren. Servitut med access till stranden. Smidö är ett idylliskt område med fantastiska Mälarstränder och möjlighet till båtplats. Huset planeras vara färdigt september/oktober 2024. Huset håller mycket hög kvalitet med bland annat: - Bergvärme med vattenburen golvvärme - Kök och badrumsinredning från Vedum - Samtliga vitvaror från Miele - Kakel och klinker i badrum - Parkettgolv från Tarkett * Nyckelfärdigt * Vatten och avlopp är betalt * Elanslutning betald * Direktaccess till Mälaren med servitut på del av stranden * Goda kommunikationer med närhet till buss. Endast 10 minuter med bil till E18 * Närhet till skolor och förskolor * Möjlighet till fiber BOKA GÄRNA TID MED MÄKLAREN ELLER BESÖK TOMTEN SJÄLV

  • Plus
Pettersbergsvägen 6, Norrboda, Upplands-Bro kommun

Pettersbergsvägen 6

Lägenhet
Norrboda, Upplands-Bro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands-Bro
1 850 000 kr
55,7 m²
2 rum
vån 1/6
3 449 kr/mån
33 214 kr/m²

**KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING** Välkommen till denna rymliga gavellägenhet med ljusa och rymliga ytor belägen 1/2 trappa upp. Bostaden har rymliga sällskapsytor, väl valda materialval, stora fönster och ett rymligt och lätt planerad vardagsrum. I området går flertalet bussar och en promenad på ca 15 minuter tar dig till Kungsängens pendeltågsstation för vidare färd dit du önskar! I det direkta närområdet finner ni butiker som LIDL, Biltema och Stora COOP. - Ljus - Bra kommunikationer - Välplanerad - Byggd 2017 - Lugnt område - Öppen planlösning Varmt välkommen på visning!

Smidövägen 13A, Smidö, Upplands-Bro kommun

Smidövägen 13A

Tomt
Smidö, Upplands-Bro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands-Bro
4 000 000 kr
2 047 m² tomt

Plan tomt med vacker Mälarutsikt belägen vid natursköna Smidö. Vacker sjöutsikt mot såväl öster som norr. Möjlighet till egen infartsväg från Smidövägen. Fritt val av husleverantör. Kontakta ansvarig mäklare om ni önskar kontakt med husleverantör. Generös byggrätt med 300 kvm BTA byggt i två plan samt garage. Flertalet möjligheter till båtplats. * Vatten och avlopp är betalt * Elanslutning betald * Gångavstånd till bad. Möjlighet till båtplats * Goda kommunikationer med närhet till buss. Endast 10 minuter med bil till E18 * Närhet till skolor och förskolor * Möjlighet till fiber Välkommen att själv åka förbi eller boka visning med ansvarig mäklare

  • Plus

Visar alla 15