Svenska Mäklarhuset Vallentuna

Svenska Mäklarhuset Vallentuna

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Västergården 121, Västergården, Vallentuna kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Västergården 121, Västergården, Vallentuna kommun, bild 2
Västergården 121, Västergården, Vallentuna kommun, bild 3

Västergården 121

Lägenhet
Västergården, Vallentuna kommun
Svenska Mäklarhuset Vallentuna
2 550 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/2
3 534 kr/mån
31 875 kr/m²

Områdets absolut bästa läge, med stor & helt ny uteplats om ca 70 kvm i gavel. Uteplatsen får sol från morgon till kväll. Från uteplats och från balkongen en trappa upp erbjuds harmonisk utsikt över ängar och grönska i helt insynsskyddade lägen. Förråd finns i anslutning till bostaden. Egen carport finns på några meters avstånd. Bostaden är i mycket fint skick med välplanerad planlösning. Vad som renoverats är: kök, badrum, enhetligt golv och samtliga ytskikt. Vardagsrummet har fransk balkong med makalös utsikt. Det finns även två rymliga sovrum och en bra klädkammare. Västergården är ett populärt bostadsområde med lekplatser och vackra omgivningar. Här bor man bra i ett av områdets absolut bästa lägen i en stabil förening.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Zetterlundsslingan 2, Kragstalund, Vallentuna kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00

Zetterlundsslingan 2

Lägenhet
Kragstalund, Vallentuna kommun
Svenska Mäklarhuset Vallentuna
1 995 000 kr
40 m²
2 rum
vån 1/3
4 140 kr/mån
49 875 kr/m²

Nu saluförs denna nyproducerade markplanslägenhet om 40 kvm i trevliga Kragstalund! Här erbjuds en öppen planlösning med härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Det stilrena köket med grå köksluckor erbjuder bra yta för matlagning, fullständig maskinpark samt plats för matbord för 4-6 personer. Från vardagsrummet tar man sig ut till den stenlagda uteplatsen som inom kort kommer vara inhängnad av en grönskande häck. Kvadratsmart sovrum med bra förvaring i garderobslänga samt plats för fullstor säng. Toppmodernt badrum med golvvärme, spotlights i tak samt kombinerad tvättmaskin. Missa inte denna! Kragstalund är ett erkänt lugnt område med naturen runt hörnet för motion och friluftsliv. Full service så som matbutik, restaurang, skolor och förskolor. Roslagsbanan är på 2 minuters gångavstånd och tar dig till Stockholm Östra på ca. 25 minuter, med endast en kort bilfärd tar du dig ner till Vallentuna Centrum med dess breda utbud. För mer information kontakta ansvarig mäklare Fredrik Ulvestaf på 0766-976 586 alt. [email protected].

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Tallåsvägen 124, 1TR, Kragstalund, Vallentuna kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Tallåsvägen 124, 1TR, Kragstalund, Vallentuna kommun, bild 2
Tallåsvägen 124, 1TR, Kragstalund, Vallentuna kommun, bild 3

Tallåsvägen 124, 1TR

Lägenhet
Kragstalund, Vallentuna kommun
Svenska Mäklarhuset Vallentuna
1 995 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/2
4 435 kr/mån
33 814 kr/m²

Välkomna till Tallåsvägen 124 och denna genomgående fina lägenhet med med balkong i söderläge. Här får vi ta del av ett modernt badrum från 2019, stilrent kök med köksö och yta för matplats för 4-6 personer intill fönster samt rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter. Vidare i lägenheten finns ett stort och socialt vardagsrum i öppen planlösning mot kök, här finns även en fransk balkong. Väl tilltaget sovrum med bra förvaring i garderobslänga. Bostaden ingår i den välskötta föreningen BRF Tallåsen som har god ekonomi med en låg belåningsgrad. Föreningen består av 161 lägenheter och här finns tillgång till både tvättstuga, bastu samt lekplats på innegården. Parkering följer med lägenheten och ingår i avgiften. Två förråd finns och hör till bostaden. Föreningen har under 2023 installalerat laddstolpar. Varje boende har sin egen DUO stolpe, dvs både elbilsladdning och motorvärmare. Motorvärmare ingår idag i avgiften, el-bilsladdningen kommer via en app debiteras separat på den som har kontot. Här bor man i direkt anslutning till Roslagsbanan som tar dig till Stockholm Östra på ca. 25 minuter. I området finns även ICA-Kragsta (08:00-22:00 varje dag), restaurang och med knappa 5 minuter bilfärd tar du dig till Vallentuna Centrum med dess breda utbud. Varmt välkommna! För mer information kontakta ansvarig mäklare Fredrik Ulvestaf på 0766-976 586 alt. [email protected].

  • Premium
  • Balkong
Sormenvägen 51, Lindöberg, Vallentuna kommun
Sormenvägen 51, Lindöberg, Vallentuna kommun, bild 2
Sormenvägen 51, Lindöberg, Vallentuna kommun, bild 3

Sormenvägen 51

Villa
Lindöberg, Vallentuna kommun
Svenska Mäklarhuset Vallentuna
5 495 000 kr
143 m²
5 rum
408 m² tomt

Mycket fin familjevilla med ett bra läge i lugna och attraktiva Lindöberg. Stort och stilrent kök från 2020. Luftigt vardagsrum med stora fönsterpartier. 3-4 sovrum. 2 helkaklade badrum. Allrum. Vattenburen golvvärme på entréplan. Carport med förråd samt plats för ytterligare bilar på uppfarten. Stort uterum samt uteplatser på såväl fram som baksidan. Varmt välkomna!

  • Premium
Kårsta-Gillberga 27, Kårsta, Vallentuna kommun
Kårsta-Gillberga 27, Kårsta, Vallentuna kommun, bild 2
Kårsta-Gillberga 27, Kårsta, Vallentuna kommun, bild 3

Kårsta-Gillberga 27

Villa
Kårsta, Vallentuna kommun
Svenska Mäklarhuset Vallentuna
4 995 000 kr
129 m²
4 rum
2 315 m² tomt

Med harmonisk utsikt över åkrar och skogsmark finns denna nyproducerade villa med dubbelgarage om 60 kvm. Villan är 129 kvm med inredningsbar övervåning och totalytan blir ca 197 kvm stort med inredd övervåning. Trappa till övervåning, fönster, underlagsgolv, förberedelser för VVS, el och data samt takkupa finns redan. Entréplan består av tre rymliga sovrum varav master med walk-in-closet, badrum, separat tvättstuga och sociala ytor mellan kök och vardagsrum på cirka 50 kvm med ett fantastiskt ljusinsläpp. Dubbelgaraget har gjuten isolerad platta så här är möjligheterna goda att använda ytan som mer än garage. Här bor man i eget och lugnt område med cirka 3 km till Roslagsbana som b.la. trafikerar till Vallentuna station på ca 21 min och till Stockholm Östra på ca 51 minuter. Vattenburen värme kopplat till ny frånluftsvärmepump från Nibe. Välkomna till ett nytt och bekymmerslöst boende i lugnt och fint område med låg drift, dessutom är man befriad från att betala fastighetsskatt första 15 åren. Visningar sker kontinuerligt så välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning!

  • Premium
Bylevägen 112, Kragstalund, Vallentuna kommun
  • Budgivning pågår

Bylevägen 112

Lägenhet
Kragstalund, Vallentuna kommun
Svenska Mäklarhuset Vallentuna
2 095 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2/2
4 472 kr/mån
37 411 kr/m²

Mycket fin 2:a från 2005 med balkong i soligt sydväst! Genomgående och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger en ljus och rymlig känsla. Generöst sovrum med utmärkta förvaringsmöjligheter. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Parkeringsplats ingår. Nära kommunikationer och livsmedelsbutik. Varmt välkomna!

  • Balkong
Lindgårdsvägen 13C, Svinninge, Österåkers kommun
Lindgårdsvägen 13C, Svinninge, Österåkers kommun, bild 2
Lindgårdsvägen 13C, Svinninge, Österåkers kommun, bild 3

Lindgårdsvägen 13C

Lägenhet
Svinninge, Österåkers kommun
Svenska Mäklarhuset Vallentuna
3 595 000 kr
69 m²
4 rum
4 062 kr/mån
52 101 kr/m²

I ett av Svinninges bästa område med havsnära läge och utsikt finns denna fantastiska BR-villa med inhängnad stor tomt och rejäl altan med vackra altandörrar från kök och vardagsrum. Bostaden är yteffektiv och har genomgående påkostade och smakfulla materialval. Entréplan med öppen planlösning och vackra fönsterpartier som bidrar med ett fint ljusinsläpp. På entréplan finns även ett smakfullt badrum, ett sovrum med garderober och en välkomnande hall. I entréplan är det vattenburen golvvärme och på övervåning är det vattenburna element. Övre plan är inrett med två fina sovrum varav ena med havsutsikt. Föreningen består av 12 stycken bostadsrätter av högsta klass, 6 parhus, 3 minivillor och 3 studiohus. Lindgårdsvägen är perfekta adressen för er som söker ett lugnt, lantligt och havsnära läge med närhet till bra kommunikationer i form av buss med hållplats några hundra meter från huset. Till Stockholm C tar det ca 25 minuter med bil. Till Arninge köpkvarter är det ca 15 minuter med bil.

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Sörgården 126, Sörgården, Vallentuna kommun

Sörgården 126

Lägenhet
Sörgården, Vallentuna kommun
Svenska Mäklarhuset Vallentuna
2 195 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 2/3
5 016 kr/mån
27 610 kr/m²

Varmt välkommen till en suverän trea i populära Sörgården! Bostaden erbjuder utmärkt planlösning med goda förvaringsmöjligheter. Här får vi ta del av ett nyrenoverat kök med exlusiva materialval, ett stort socialt vardagsrum, samt två väl tilltagna sovrum. Stambytt och helt nyrenoverat badrum (2020-2021) med egen tvättmaskin samt en nyrenoverad gäst WC. Här bor du endast ett stenkast från Vallentuna Centrum, kommunikationer, kvarnbadet och härliga promenadstråk intill Vallentuna sjön. Kantarellen är närmsta förskola och med bara några minuters gångavstånd ligger Rosendalsskolan (F-9). Bostaden ingår i den ekonomiskt stabila föreningen BRF Sörgården med låg belåningsgrad. För mer information kontakta ansvarig mäklare Fredrik Ulvestaf på 0766-976 586 alt. [email protected]. Intresserad? Ring mäklaren!

  • Balkong
Fritzbergsvägen 9, Bällstalund, Vallentuna kommun

Fritzbergsvägen 9

Lägenhet
Bällstalund, Vallentuna kommun
Svenska Mäklarhuset Vallentuna
1 625 000 kr
34 m²
1 rum
vån 1/3
4 575 kr/mån
47 794 kr/m²

Toppfin & perfekt planerad 1:a med rymlig balkong mot föreningens lugna & lummiga baksida. Balkongen är i västerläge och får härlig eftermiddagssol. Lättmöblerat allrum med fint ljusinsläpp i insynsskyddat läge. Integrerat kök med plats för matbord och smakfullt badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare och vädringsfönster. Parkeringsplats finns och ingår i avgiften. Här bor man perfekt i lugnt och populärt bostadsområde nära livsmedelsbutik, buss, roslagsbana (trafikerar till Stockholm Östra på ca 25 min), natur m.m. Arninge köpkvarter finns på ca 10 minuter bilresa och Täby Centrum på cirka 15 minuter. Förråd finns och hör till bostaden. Bostaden ligger bekvämt i entréplan från huvudingång och tack vare sutterängplan så är bostaden 1 tr upp från baksida, där bostaden med fönster och balkong vetter mot. Visningarna börjar närma sig så välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 9