Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Idrottsvägen 23A, Örbyhus, Tierps kommun

Idrottsvägen 23A

Lägenhet
Örbyhus, Tierps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
700 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/3
4 306 kr/mån
12 963 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och fina 2:a. Här bor ni en trappa upp från entrésidan och med egen uteplats mot grönska på baksidan av huset. Lägenheten är ljus och upplevs rymlig med högt i tak och bra planering. Från hallen nås det renoverade köket, vardagsrummet med utgång till uteplatsen, sovrummet samt badrummet. Intill sovrummet finns en klädkammare. Lägenheten har genomgående fina ytskikt och fönster i två väderstreck. Uteplatsen har stenplattor och ligger med fint sydvästläge som ger sol eftermiddag och kväll. Från lägenhetens alla fönster syns grönska och ger en härlig och lugn känsla. Brf Bo i Örbyhus är en fin och välordnad förening med ett lugnt läge i Örbyhus. Med kort promenad kommer ni till Upptåget/Mälartåg samt matbutik och pizzeria. Välkommen på visning, välkommen hem!

  • Uteplats
Gryttjom Vreta 229, Österbybruk, Östhammars kommun

Gryttjom Vreta 229

Fritidshus
Österbybruk, Östhammars kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
1 095 000 kr
38 + 8 m²
1 rum
1 935 m² tomt

Varmt välkommen till denna torpidyll i Gryttjom Vreta 229 som är en riktig sommardröm. Torpet består av en charmig glasveranda, ett typiskt lantkök med en fungerande vedspis med tillhörande kåpa, kammaren har en kakelugn och förutom detta finns här också en vind som kan inredas. På tomten finns här också en vedbod, jordkällare med överbyggnad samt en förrådsbod. Torpet var tidigare en bostad för gruvarbetarna i Dannemora gruva. Vatten från en borrad brunn. Torpet är beläget i en liten by strax utanför Österbybruk med riktig bullerbykänsla. I Österby finns all tänkbar service du kan behöva, bad både i simbassänger men även i "dammen"

Romsmaren 87, Hållnäs, Tierps kommun

Romsmaren 87

Fritidshus
Hållnäs, Tierps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
700 000 kr
17 + 10 m²
1 rum
2 079 m² tomt

Här erbjuds ett mycket enkelt men trevligt fritidsboende i havsnära, naturnära och lugnt läge i omtyckta och fina Fågelsundet. På tomten finns en stuga om 1 rum med trinettkök, bastubyggnad med dusch mulltoa och dusch samt en förrådsbyggnad. Detta kan vara något för er som längtar ut till hav och natur . Närheten till bland annat badplats, klippbad och vackra skogspartier gör detta boende perfekt för dig som längtar ut till naturen. Havet med underbara klippor och det vackra fiskelägret ligger endast ca 250 meter från huset och till Båtplats (cirka 400 meter).

Sandgatan 12, Karholmsbruk, Tierps kommun

Sandgatan 12

Villa
Karholmsbruk, Tierps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
850 000 kr
96 + 93 m²
4 rum
1 135 m² tomt

Denna bostad i Karlholmsbruk erbjuder ett enkelt boende på ett plan med fyra rum och kök samt källare med flera utrymmen. Huset är förutom köket genomgående äldre men välvårdat och erbjuder en möjlighet för den som vill sätta sin egen prägel på boendet. Huset är beläget på en lugn gata med minimal trafik och har fördelen av ett hörnläge. Trädgården är välvårdad med buskar och äppelträd som ger en mysig och avslappnad atmosfär. Här kan du njuta av sommardagar i solen eller ta en kopp kaffe på uteplatsen. Bostaden har även ett garage för bekväm parkering av din bil. Ett vattenburet uppvärmningssystem ser till att du har en jämn och behaglig temperatur året om. Varmt välkommen på visning!

Stångharen 215, Karholmsbruk, Tierps kommun

Stångharen 215

Fritidshus
Karholmsbruk, Tierps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
425 000 kr
45 m²
2 rum
1 000 m² tomt

Varmt välkommen till denna stuga på arrendetomt på ön Stångharen i Karlholmsfjärden. Stugan ligger högt och väl skyddat från nordanvind med fint solläge. Bryggan har badstege så du kan ta dig ett dopp direkt utanför bryggan. På arrendetomten finns huvudstuga med delvis nybyggd altan, plan gräsmatta för lek och spel, uthusbodar, jordkällare och utedass. Stugan säljs helst som den står inklusive allt lösöre som finns här. El finns ej men däremot finns här solpanel så att du kan ladda din mobil, titta på tv och få viss belysning. Det finns även en värmande vedspis i köket samt en kamin i storstugan. Till Stångharen tar ni er med båt från Vita magasinet på ca 10 min. Kika in på Karlholms motorbåtklubbs hemsida (http://karlholm.dinstudio.se) Blir man medlem i denna båtklubb så finns det en klubbstuga på en ö intill som klubbens medlemmar får låna för exempelvis övernattande gäster (se mer på deras hemsida). För dig som gillar att fiska så är det fina fiskevatten i omgivningarna. Möjlighet att friköpa tomten finns och för dig som vill dra hit el så kan även det vara möjligt. Välkommen till en given plats för härliga sommardagar och magiska sommarkvällar.

Skälsjön 123, Lövstabruk, Tierps kommun

Skälsjön 123

Fritidshus
Lövstabruk, Tierps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
950 000 kr
75 m²
3 rum
2 041 m² tomt

Gedigen falurödfärgad torparstuga med vita knutar i mynningen till vackert naturreservat med allt det för med sig som rikt djur- och naturliv. Här bor ni spartanskt i mycket charmigt torp utan el, indraget vatten eller avlopp. Uthuslängan som ni välkomnas av på vägen till fastigheten har vackert utförande med stenmurad grund/fasad med lockläktpanel uppåt och välvda stenmurade tak invändigt. På gården finns även en gäststuga och en bastustuga med dass (komposttoalett Biolan) och duschutrymme (utan rinnande vatten). Direkt utanför tomten finns en vattenbrunn att hämta vatten via handpump. Torpet uppfördes under tidigt 1900-tal medan grusvägen upp från herrgården och området återfinns i text och bild så tidigt som 1600-tal. Huset uppfördes på baronens mark och arrenderades ut till en torparfamilj. 1975 styckades fastigheten av och övergick till ägandeform. Idag används stugan främst sommartid men går att nyttja även under vintern, med enklare levnadsstandard. Det finns solpaneler på taket som ger ström till några lamputtag och 12 volts kyl/frys. I entréplanet har ni en välkomnande hall, stort kök med vedspis och bakugn (ej i funktion), vardagsrum med kamin samt ett förråd under trappan. Övre planet erbjuder två sovrum varav ena med en vacker kakelugn. Om inte torpet och gården vittnar om svunna tider så infinner sig känslan direkt när ni bokstavligen åker genom Lövstabruk herrgårds fastighet för att ta er till Skälsjön 123. Bruket ligger endast 2 km från fastigheten och här finns bland annat ett värdshus med bra mat, mysig handelsträdgård öppen på somrarna liksom Barnens bruk, sevärdheter i bruket & herrgården och en fin badplats med bryggor, litet hopptorn samt bord och bänkar. Det är minst sagt en levande bruksort som anordnar festivaler som kammarmusikfestivalen, ölfestivalen och lövstadagarna. Inte nog med detta så har ni hela Hållnäshalvön att utforska! Här bor ni intill den grunda sjön Skälsjön som har ett rikt fågelliv och flora med bra svamskogar som ligger i naturreservatet Saxmarkens naturreservat. Naturreservatet har fin miljö att vistas i och mer information om naturreservatet finns att tillgå under dokument. Välkommen på visning, välkommen hem!

Blomstergatan 17, Tierp, Tierps kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Blomstergatan 17

Villa
Tierp, Tierps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
1 950 000 kr
97 + 97 m²
4 rum
1 275 m² tomt

Välkommen till denna trevliga enplansvilla med källare belägen centralt i Tierp! På entréplanet finns fyra rum och kök, perfekt för den större familjen eller för dig som önskar gott om plats att leva och umgås. I källaren finns en mysig gillestuga med trägolv och öppen spis, perfekt för mysiga kvällar med vänner och familj. Det rymliga vardagsrummet med matsal i fil imponerar med en öppen spis med kassett och utgång till det inglasade uterummet, där du kan njuta av ljumma sommarkvällar eller vackra höstdagar. Bostaden har låga driftskostnader tack vare bergvärme och treglasfönster, vilket ger en behaglig och energieffektiv uppvärmning året om. Dessutom har dräneringen även blivit gjord, vilket ger dig extra trygghet och låga underhållskostnader. Du har även närhet till mataffärer och kommunikationer, vilket gör det lätt att handla och ta sig till och från bostaden. En perfekt mix av bekvämlighet och charm! Välkommen att kontakta mig för mer information eller för att boka en visning. Detta är det perfekta hemmet för dig som söker en central och trivsam bostad i Tierp. Välkommen hem!

Hillebola 337, Tobo, Tierps kommun
  • Lör 27 apr

Hillebola 337

Fritidshus
Tobo, Tierps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
1 250 000 kr
38 m²
2 rum
3 454 m² tomt

Välkommen till detta underbara charmiga torp från slutet av 1700-talet! Torpet med stort T erbjuder en fantastisk lantlig miljö vid vägens slut, där mycket av den äldre charmen har bevarats. Här finner du ett lantligt kök med plats för alla och matlagning och umgänge blir till en fröjd, en mysig kammare som idag används som sovrum samt ett fint badrum. Trappan från hallen tar dig till loftet där du hittar ett trevligt allrum perfekt för avkoppling samt en sovdel för god nattsömn. Torpet har givetvis en fungerande vedspis och kakelugn i original. En stor härlig altan som byggdes 2020 som är en mycket trevlig plats för varma sommarkvällar med vänner och familj. Gäststugan är i mycket gott skick och tomten erbjuder stora ytor för odlingar och planteringar, här väljer du själv vart din oas är. Uthuset inkluderar en vedbod och en utedass. Läget ger en otrolig känsla av lugn och frihet. Missa inte chansen att äga denna pärla - Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Hillebola 327, Tobo, Tierps kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Hillebola 327

Villa
Tobo, Tierps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
1 195 000 kr
76 m²
3 rum
1 217 m² tomt

Välkommen till Hillebola och ett av de röda husen längs den idylliska bruksgatan. Här får ni ett klassiskt falurött hus med mycket känsla och historia. Hillebola var Nordupplands minsta vallonbruk när det begav sig och här finns mycket spännande och vackra miljöer i närmaste omgivningarna. Huset är ljust och i fint äldre utförande. I entréplanet finns ett sovrum, badrum, stort kök och rymligt vardagsrum. En trappa upp finner ni halva vinden inredd med något lägre takhöjd. Övervåningen kan nyttjas som sovrum eller allrum och andra halvan av vinden går också att inreda (murstocken finns bakom dörren). Tidigt 90-tal renoverades huset med nytt tegeltak, nya kopplade 2-glasfönster med spröjs och nytt badrum med våtrumsmatta. Här bor ni energisnålt och praktiskt med vattenburen värme via vedpannan i köket (både praktiskt och mysvärme), luft/luftvärmefläkt i vardagsrummet och låga kostnader för vatten och avlopp. VA ombesörjs via Hillebola samfällighetsförening där ni betalar 1700 kr/år för vatten och avlopp. På tomten finns fina gräsytor, buskar, träd och potatisland samt rabatt med bland annat en rosenbuske. Vidare på tomten finner ni en gäststuga/friggebod på höjden med ett trädäck utanför där ni kan njuta av utsikten över äng och skog. Parkera bilen i det fristående garaget med plats för en bil samt förvaring. Bakom garaget finns en liten jordkällare. Direkt utanför tomtgränsen på baksidan finns ett stort vedförråd samt carport på ofrigrund. Fastigheten säljes med friskrivningsklausul, kontakta mäklaren för mer information. Välkommen på visning, välkommen hem!

Nöttöbäcksvägen 2, Karholmsbruk, Tierps kommun

Nöttöbäcksvägen 2

Villa
Karholmsbruk, Tierps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
1 495 000 kr
91 + 10 m²
3 rum
1 683 m² tomt

Välkommen till detta charmiga 30-talshus. Här hittar du en sprakande vedspis i det tidstypiska köket, vitmålade fina trägolv, spröjsade fönster och en uppväxt trädgrådstomt med bärbuskar och fruktträd intill den porlande Nöttöbäcken. 3 rum o kök fördelat på 91 kvm samt källare med gott om förvaringsmöjligheter. Huset värms genom ett vattenburet system från en luft/vattenvärmepump från 2019 och som komplement finns förutom vedspisen även en nyinstallerad täljstenskamin i vardagsrummet. I uthuset finns garage samt verkstad. Taket är nylagt och fasaden är nymålad. Förberett för fiber. Idrottsplats med elljusspår i närheten av fastigheten, skola åk 1-6 finns i Karlholmsbruk (högstadiet går man i Skärplinge på Ol Andersskolan), livsmedelsbutik, mack, pizzeria och förutom det finns givetvis havet inom nära räckhåll. Karlholm strand är ett fd fabriksområde som är under uppbyggnad och här planeras restauranger, båthamn, padelbanor och inte minst strandnära boenden.

Galten 101, Karholmsbruk, Tierps kommun

Galten 101

Fritidshus
Karholmsbruk, Tierps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
1 995 000 kr
42 m²
2 rum
1 000 m² tomt

Nu har ni chansen att förvärva en riktig pärla i Karlholmsfjärden. Här erbjuds en friköpt* fastighet om 1000 kvm. En mycket välskött fastighet vad gäller byggnaderna så väl som trädäcket och trädgården. Ingenting är lämnat till slumpen och här är det bara att ta över och njuta av sommaren. Stugan ligger högt belägen på ön Galten och längst ut på udden vilket ger er en fantastisk utsikt åt flera håll. Här kan ni bada från brygga och sandstrand. På ön finns huvudstuga med nybyggt utekök, gäststuga med sovrum, hygienrum och duschrum samt en förrådsbod. Utöver dessa byggnader välkomnas ni av en mycket trevlig och välskött trädgård som blommar hela sommaren och på den högt belägna trallen kan ni njuta av varmbad i vedeldade badtunnan och titta ut över havet. Det finns inte el i någon av stugorna, el finns däremot draget ut till ön och det går att koppla på mot anslutningskostnad. Idag finns solceller för elförsörjning till huvudstugan och solceller på gäststugan för el till den. Spisen i huvudstugan drivs med gasol och vatten från sjön finns draget upp till huvudstugan för disk. Till ön och Galten 101 tar ni er, via Karlholm och båthamnen, på några få minuter med båt. Kika in båthamnens hemsida och mer information om att hyra båtplats (http://karlholm.dinstudio.se). Välkommen till en given plats för härliga sommardagar och magiska sommarkvällar, här kommer ni trivas årets alla dagar. Avsluta sommaren och välkomna hösten med en kräftskiva, på vintern tar ni er ut på skoter och glöm inte att borra hål för pimpelfisket och sedan kan ni värma er i stugan vid öppna spisen. När våren nalkas öppnar ni upp stugan och förbereder för sommarens bästa dagar. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul, kontakta mäklaren för mer information. * Pågående fastighetsreglering, fastigheten styckas av från stamfastigheten och 1 000 kvm friköpt tomt säljes. Varmt välkomna med er intresseanmälan! Visningar kommer ske så snart det finns möjlighet att åka ut med båt.

Karby 240, Vendel, Tierps kommun

Karby 240

Villa
Vendel, Tierps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
2 495 000 kr
196 + 125 m²
7 rum
892 m² tomt

Välkommen till en lättskött och underhållsfri villa med en fantastisk oas till trädgård. Ni möts av en putsad och vitmålad villa med spännande former. Runt hörnet av huset och förbi trallbelagda altanen går ni nedför en trappa ned till gården. En lummig och grönskande trädgård med utsikt över hästhagar. I den lättskötta trädgården har ni vackra perenna blommor (pioner, rosenbuske och syréner) blandat med frukt och bär. Här har ni gott om frukt och bär till förtäring, saft, sylt och bakning med rabarber, hallon, päron, äpplen samt röda- och svarta vinbär. Om ni söker ett unikt hus med spännande arkitektur och funkisstil måste ni kika in Karby 240! Här möter ni en 50-talsvilla i två plan + sutteräng med bland annat stenputsfasad, rundad gavel (även rundade väggar inomhus) och två garage. Utöver detta finns även två eldstäder, rundade inomhusväggar samt en hel del originaldetaljer som fönsterbrädor i marmor, smidesräcke, skjutdörrar och under laminatgolven finns trägolv från byggåret. Allt detta toppas av den hänförande utsikten över ängar samt glimt över Vendelsjön. Villan i tre våningar har stort kök med matplats, ett badrum/WC på alla tre våningsplanen, fem sovrum, två vardagsrum i fil, tvättstuga, bastu, pannrum, två garage och flertalet förrådsrum + klädkammare. Här bor ni i ett driftssnålt hus med uppvärmning via jordvärme (golvvärme på övervåningen och entréplanet), solvärmepaneler samt vedeldning i äldre kombipanna, nya 3-glasfönster, nytt tak från 90-talet samt enskilt vatten och avlopp. Fiber finns! I Karby bor ni lantligt med fin natur och samtidigt goda pendlingsmöjligheter till Örbyhus och Uppsala via busshållsplats nära huset samt nära påfart till E4:an. Inom 2 km har ni bland annat Vendels skola (F-5), bensinstation och kyrka. Välkommen på visning, välkommen hem!

Åkerby 417, Skärplinge, Tierps kommun

Åkerby 417

Villa
Skärplinge, Tierps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
1 450 000 kr
107 + 71 m²
4 rum
1 352 m² tomt

Välkommen till Åkerby och det stenputsade 50-talshuset. I lantlig idyll finner ni det charmiga huset med många originaldetaljer bevarade och en lantlig miljö där ni kan ha höns spatserande på gården om ni önskar! Huset har de senaste tre åren renoverats med nytt tak, nya fönster, ny ytterdörr, fiberinstallation och upprustning av köket. På den lummiga tomten finns även ett Gunnebostängsel. Vattenfall började nedgrävning av tidigare luftburna elledningar i Åkerby under hösten 2023, på denna fastighet hanns det inte klart innan snön och tjälen. Vattenfall kommer fullfölja nedgrävningen i vår och återställa trädgården. Detta boende ger er den lantliga idyllen och samtidigt ett enkelt och praktiskt boende med kommunalt vatten och avlopp, uppvärmning via bergvärme och luft/luftvärmepump samt stora renoveringar utförda så här kan ni bara flytta in och njuta av lugnet. Under den kallare årstiden kan ni elda i kaminen för hög mysfaktor. I källaren finns även en kombipanna om ni önskar elda för uppvärmningen. Säljarens ord om Åkerby i synnerhet men även om Skärplinge med omnejd: "Åkerby är en fin by med många promenadvägar. Vintertid ser vi ofta Norrsken från gården. Rikt djurliv med rådjur, lodjur, älg och rävar gör att man nästan dagligen ser något. Havsörn cirklar ofta ovanför och tranor trängs på åkrarna runt byn. Nära till Skärplinge med ICA, pizzeria och LK saluhall som säljer delikatesser från närområdet plus har börjat med café, pizza och hamburgare vilket är bland de godaste som finns. Relativt nära till havet och hela Roslagskusten. Landskapet är vackert under alla årstider." Välkommen på visning, välkommen hem!

Marmaby 37, Marma, Älvkarleby kommun
Marmaby 37, Marma, Älvkarleby kommun, bild 2
Marmaby 37, Marma, Älvkarleby kommun, bild 3

Marmaby 37

Fritidshus
Marma, Älvkarleby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
1 600 000 kr
102 + 21 m²
3 rum
1 500 m² tomt

Endast 1,5 timmes säker och bekväm motorvägskörning från Stockholm finner du denna lilla idyll vid Dalälven. Marmaby är den lilla byn med bullerbykänsla där allt du drömmer om att sommaren skall erbjuda finns att bara ta för sig av. Fina bad- och fiskevatten, sommarängar och fantastiska svampskogar precis runt hörnet. Bostaden är vinterbonad så här kan man med fördel fira både midsommar och julafton. Stor härlig uppvuxen trädgård med äppelträd, bigarråträd, körsbärsträd, bärbuskar och flertalet perenner. Verandan bjuder på många fina sommarkvällar med utsikt mot älven. Dalälven är helt fantastisk att utforska flertalet grillplatser iordningställda på de små öarna där alla är välkomna att besöka. På kroken kan man få gädda, gös och abborre. Ett måste är att åka båt i den omtalade kärlekstunneln som mynnar ut vid badplatsen i Marma där du kan njuta vid den offentliga badplatsen. Marma har en aktiv båtklubb där möjlighet till båtplats finns.

  • Premium
Jakob Ols väg 4, Tierp, Tierps kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Jakob Ols väg 4

Lägenhet
Tierp, Tierps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
1 500 000 kr
75,2 m²
3 rum
4 126 kr/mån
19 947 kr/m²

Välkommen till denna fräscha bostad i ett attraktivt område med närhet till natur och bekvämligheter. Detta bostadsrättsparhus erbjuder 3 rum och kök i ett plan samt ett underbart inglasat uterum som förlänger sommaren och ett vidbyggt garage. Bostaden har renoverats och erbjuder modern och fräsch känsla. Det nyare köket och badrummet är fräscha och funktionella, vilket ger en bekväm vardag. Det inglasade uterummet blir en oas för avkoppling och sociala stunder. Här kan du njuta av naturen och ljuset utan att bry dig om årstiderna. Det vidbyggda renoverade garaget ger gott om utrymme för förvaring och möjlighet att skydda din bil från väder och vind. På garageuppfarten finns även plats för 2 bilar. Området erbjuder en härlig livsstil med närhet till natur och fina promenadvägar. Du kan njuta av skogen och ta långa promenader eller varför inte löprundor i elljusspåret för att ladda energi. Dessutom är avståndet till affärer och kommunikation inte långt, vilket gör vardagen smidig och bekväm. Varmt välkommen på visning, välkommen hem!

  • Plus
  • Uteplats
Stationsgatan 2, Tierp, Tierps kommun

Stationsgatan 2

Lägenhet
Tierp, Tierps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
850 000 kr
25 m²
1 rum
vån 3/4
2 005 kr/mån
34 000 kr/m²

Välkommen till trevliga Stationsgatan 2 där du hittar denna fina lägenhet om ett rum och kök. Bostaden är ljus och kvadratsmart och erbjuder bland annat generös takhöjd och modern utrustning. Kök och vardagsrum i öppen planlösning och här finns även en fransk balkong - förutom det finns här även ett rymligt helkaklat badrum samt en sovalkov med fönster. Ett boende i mycket bra skick och med komfortabel vattenburen golvvärme. Lämplig för dig som ska skaffa din första lägenhet, studentbostad, övernattningsbostad eller helt enkelt för dig som letar efter ett litet, enkelt och billigt boende.' Hiss finns i huset och den går ända ner till garaget i källarplanet vilket är väldigt praktiskt! Fiber finns givetvis. Detta boende har ett av Tierps bästa lägen – alldeles intill station! Med en kort promenad når du Centrum och inom några minuter är man vid Trollsjön. Här finns det mesta för dig som vill kunna njuta av det bästa i Tierp. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Hiss
Palmgatan 3C, Tierp, Tierps kommun

Palmgatan 3C

Lägenhet
Tierp, Tierps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
1 425 000 kr
95 m²
4 rum
vån 1/2
6 952 kr/mån
15 000 kr/m²

Äntligen säger säkert många. Nu finns denna bostadsrätt på 95 kvm fördelat på 4 rum och kök och väntar kanske just på dig. Denna trevliga bostadsrätt erbjuder den perfekta kombinationen av bekvämlighet och stil. Med 4 rymliga rum och kök får du gott om plats för hela familjen att trivas i. Hörnläget ger bostaden även ett fint ljusinsläpp Bostaden har genomgått en renovering och bjuder nu på ett trevlig kök, 3 st sovrum och vardagsrum med ljusinsläpp från flera håll. Badrummet har även stamrenoverats. Den inglasade balkongen når ni från vardagsrummet. Här kan du sitta och koppla av med en kopp kaffe och bara njuta. Med denna fina renoverade bostadsrätt får du inte bara en praktisk och funktionell bostad, utan även en bostad att trivas i. Missa inte chansen att göra detta till ditt nya hem. Kontakta oss redan idag för mer information och boka in din visning.

  • Plus
  • Balkong
Rådhusallén 8A, Tierp, Tierps kommun

Rådhusallén 8A

Lägenhet
Tierp, Tierps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
730 000 kr
38,6 m²
1 rum
vån 3/3
2 574 kr/mån
18 912 kr/m²

Denna fina 1:a ligger högst upp i huset vilket gör att du slipper bli störd av spring i trapphuset. Trots sin lilla storlek erbjuder den ett rymligt kök renoverat -21 med ordentligt med förvaring. Hallen är nyrenoverad -24 och erbjuder även den gott om förvaring i de tre garderoberna. I det kombinerade vardagsrummet/sovrummet (även det målat) kan du lätt skapa rum i rummet genom att avgränsa med tex tyg. Härifrån kommer du också ut på en väl tilltagen balkongen som erbjuder kvällssol. Här bor du med en låg månadsavgift i en förening som har en god ekonomi och med många renoveringar redan genomförda. Säkerhetsdörrar tillsammans med läget gör att lägenheten inte är lyhörd. Läget är centralt med endast några minuter till allt från station, affärer, restauranger, med mera. I källaren finns två förråd. I angränsande byggnad finns tvättstuga och torkrum. I denna byggnad finns cykelförråd, pingisrum och mindre gym. Som första boende eller kanske för övernattning är denna lägenhet perfekt. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Torggatan 8A, Tierp, Tierps kommun

Torggatan 8A

Lägenhet
Tierp, Tierps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
1 100 000 kr
51,1 m²
2 rum
vån 2/2
3 588 kr/mån
21 526 kr/m²

Välkommen till en fint renoverad lägenhet 2 trappor upp med balkong i västerläge in mot innergården. En kort promenad tar dig in till de centrala delarna i Tierp med affärer och station. I lägenheten finns ett välplanerat kök och badrum med kakel, klinkers och golvvärme. Hallen är rymlig och även här finns klinker med golvvärme. Praktisk förvaring i den bevarade skrubben. I sovrummet finns gott om plats för både säng, skrivbord och förvaring. Lägenheten har genomgående laminatgolv utom i hall och badrum. Här bor du i en stabil och trygg förening där det finns en tydlig plan för renoveringar vilket innebär att risken för kostsamma överraskningar är liten. Till lägenheten hör två förråd och bilen parkerar du på grusplanen vid huset.

  • Balkong
Hemgårdsvägen 8, Tierp, Tierps kommun
  • Budgivning pågår

Hemgårdsvägen 8

Villa
Tierp, Tierps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
1 995 000 kr
123 + 80 m²
5 rum
1 156 m² tomt

SÄNKT PRIS!!! Enplans villa med källare i centrala Tierp. Denna välskötta bostad är perfekt för den som söker ett bekvämt och praktiskt boende. Belägen i centrala Tierp, erbjuder denna villa närhet till allt du behöver - vårdcentral, matbutiker, skola och centralstation. Villans trevliga planlösning inkluderar ett rymligt vardagsrum, 4 sovrum och ett renoverat badrum från 2003. Köket är stilrent och moderniserades år 2002, vilket ger dig en perfekt plats att laga och njuta av alla dina favoriträtter. Nya 3-glasfönster från 2020 ser till att du får en ljus och energisnål bostad med bra isolering. Uppvärmning sker med luft-vatten från 2008 vilket ger en effektiv och ekonomisk värmelösning. Njut av sommardagarna på den härliga altanen med tak, som ligger mot en egen liten skogsbacke. Perfekt för att njuta av solen och koppla av efter en lång dag. Bilen är väl omhändertagen i det vidbyggda garaget med gjuten platta, och elport för extra bekvämlighet. Aldrig mer behöver du oroa dig för regn eller snö när du kommer hem. Denna villa är den perfekta kombinationen av praktiskt boende och bekvämt läge. Missa inte chansen att bli ägare till detta boende i centrala Tierp. Välkommen på visning, välkommen hem!

  • Plus
Minkvägen 9, Tierp, Tierps kommun

Minkvägen 9

Villa
Tierp, Tierps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
2 675 000 kr
117 + 117 m²
4 rum
1 054 m² tomt

SÄNKT PRIS!!! Välkommen till denna fina villa i vinkel med källare som kanske får dina drömmar att slå in. Denna välskötta bostad erbjuder inte bara en bekväm livsstil, utan även en perfekt bostad att skapa minnen i. Här får alla plats! Bostaden är perfekt för den stora familjen då man har 3 sovrum på entréplanet (kan göras om till 4 sovrum) och i källaren finns 3 st inredda sovrum. Ni kommer säkert att tycka om det trevliga uterummet som byggdes för 7 år sedan och ger en perfekt plats för avkoppling och umgänge med familj och vänner. Bostaden har även ett effektivt bergvärmesystem samt en luftvärmepump. Du kan vara säker på att du inte bara kommer att bo i en komfortabel miljö, utan även spara på din energiförbrukning. Läget är perfekt för den aktiva familjen - beläget på en hörntomt i ett attraktivt område med närhet till idrottsplats, ishall, utegym och elljusspår. Dessutom är det bara en kort promenad till centrum och goda kommunikationer, vilket gör att pendling till jobbet blir enkelt. Denna villa i ett plan med källare är verkligen ett utmärkt val för den som söker bekvämlighet och livskvalitet. Panelen på huset byttes ut 2021 och målades då även om. I köpet följer även en robotgräsklippare med. Välkommen på visning, det kan vara ert nya hem!

  • Plus
  • Energieffektiv
Fårskärsvägen 30, Gårdskär, Älvkarleby kommun

Fårskärsvägen 30

Fritidshus
Gårdskär, Älvkarleby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
1 695 000 kr
84 m²
2 rum
2 006 m² tomt

Söker ni ett fritidsboende i rofylld miljö att spendera alla lediga dagar oavsett årstid? Här bor ni nära havet i ett vinterbonat fritidshus med permanent standard. Huset är som skapt för ett socialt liv där ni kan samla vänner och familj i de stora öppna ytorna. Utanför dörren har ni en fantastisk trädgård intill skogen, ett lugnt område med bra grannar och mindre än 2 km till havet. Här har ni fritidsboendet som kan bli ert för alltid hem! Huset, från början fritidshuset, är byggt 1965 men 2011 gjordes stora förändringar med utbyggnationer, nya fönster, nytt tak, nytt kök och nytt badrum utöver alla ytskikt som också renoverades. Huset har efter renoveringen ett ryggåstak över kök, lounge och sovrum. Idag finns ett sovrum men möjlighet att uppföra väggar och göra fler sovrum. Vardagsrummet och matplatsen, med öppen planlösning mot kök och lounge, erbjuder fint ljus genom stora fönsterpartier från golv till tak, varav två pardörrar som öppnar upp mot baksidan och en stor altan som går i vinkel. Altanen följer två olika väderstreck och här kan ni välja att njuta i solen eller svalka er i skuggan. På Fårskärsvägen 30 bor ni i insynsskyddat läge med tujahäck på framsidan och skogsparti på baksidan. För ett par år sedan uppfördes det mysiga lusthuset som ni når från altanen. På gården har ni flera byggnader utöver lusthuset: gäststuga, matkällare, vedförråd och hönshus. I trädgården finns fruktträd, buskar och rabatter med perenner. Här har ni alla möjligheter att skapa er egen oas. Fortsätter ni grusvägen förbi fastigheten så når ni en vägbom och efter den når ni havet mindre än 2 km bort. Där finns möjlighet att hyra båtplats av Häckskärsvikens båtklubb för 1 000 kr/år. Välkommen på visning, välkommen hem!

Havsängen 16B, Karholmsbruk, Tierps kommun

Havsängen 16B

Radhus
Karholmsbruk, Tierps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
5 350 000 kr
108 m²
4 rum
455 m² tomt

Dessa exklusiva bostäder i direkt anslutning mot havet ger dig en unik närkontakt med skärgården och livskvalitet i bostaden. Havsblicken bygger nu sex lyxiga hem med egna strandtomter och med en hänförande utsikt över Karlholmsfjärden. Ni erbjuds ett modernt hem med spännande sjöbodsinspirerad arkitektur där ingenting lämnats åt slumpen. Bostadens kök och vardagsrum har en otrolig känsla av rymd och ljusflöde med fönsterpartier från golv till tak längs hela sociala långsidan. Via fönsterpartierna tar man sig ut på bostadens generösa terrass och sin egen båtbrygga. Bostaden är i ett plan och har en väl genomtänkt planlösning som inkluderar tre sovrum, två badrum, ett teknikrum/tvättstuga samt loft ovanför våtrummen. Kök och vardagsrum ligger i öppen planlösning och ger en enastående utsikt över havet. Från ert eget hem kan ni njuta av otroligt vackra soluppgångar och solnedgångar, där himlen färgar havet i olika färger! Från kök och vardagsrum når ni det ca 70 kvm stora trädäcket indelat i två etapper som sträcker sig längs hela husets kortsida och långt ut mot havet. Här kan ni njuta av härliga grillkvällar, avkoppling i solen och sociala samvaron med vänner och familj. Ni kan anlägga er egen brygga mot det nedre däcket. Tänk er att kunna ha sin egen båt precis utanför hemmet och kunna åka ut på havet när ni vill. Detta projekt är perfekt för er som söker en vacker plats att bo och vistas på med närhet till havet och med högsta boendestandard. Här bor ni billigt med låga driftkostnader och befriat från fastighetsavgift i 15 år. Huset börjar uppföras under senare halvan av 2023 vilket ger er möjligheten att göra några personliga anpassningar om så önskas. Grundutförandet av bostaden är målade väggar och tak med parkettgolv, våtrummen är helkaklade och köket från Ballingslöv har en köksö. Tomten kommer vara finplanerad med grusad uppfart framför huset och på baksidan ett stort trädäck. Havsblickens exklusiva frontline mot havet består av 3 huskroppar med 6 st friköpta bostäder. Endast två bostäder finns kvar i detta unika läge, 4 av 6 bostäder är redan sålda! Havsblicken är det hem som ni drömt om. Här kan ni koppla av och njuta av livet precis som ni förtjänar. Tomten förmedlas av fastighetsmäklaren och entreprenadavtal ingås med Karlholm Strand Bostäder 26 KB. Observera att tomten är knuten till Karlholm Strand Bostäder 26 KB och kan inte köpas utan att byggnation sker via Karlholm Strand Bostäder 26 KB. Kontakta oss nu för mer information och se vad detta exklusiva projekt kan erbjuda er!

  • Nyproduktion
Havsängen 16A, Karholmsbruk, Tierps kommun

Havsängen 16A

Villa
Karholmsbruk, Tierps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
5 700 000 kr
108 m²
4 rum
461 m² tomt

Dessa exklusiva bostäder i direkt anslutning mot havet ger dig en unik närkontakt med skärgården och livskvalitet i bostaden. Havsblicken bygger nu sex lyxiga hem med egna strandtomter och med en hänförande utsikt över Karlholmsfjärden. Ni erbjuds ett modernt hem med spännande sjöbodsinspirerad arkitektur där ingenting lämnats åt slumpen. Bostadens kök och vardagsrum har en otrolig känsla av rymd och ljusflöde med fönsterpartier från golv till tak längs hela sociala långsidan. Via fönsterpartierna tar man sig ut på bostadens generösa terrass och sin egen båtbrygga. Bostaden är i ett plan och har en väl genomtänkt planlösning som inkluderar tre sovrum, två badrum, ett teknikrum/tvättstuga samt loft ovanför våtrummen. Kök och vardagsrum ligger i öppen planlösning och ger en enastående utsikt över havet. Från ert eget hem kan ni njuta av otroligt vackra soluppgångar och solnedgångar, där himlen färgar havet i olika färger! Från kök och vardagsrum når ni det ca 70 kvm stora trädäcket indelat i två etapper som sträcker sig längs hela husets kortsida och långt ut mot havet. Här kan ni njuta av härliga grillkvällar, avkoppling i solen och sociala samvaron med vänner och familj. Ni kan anlägga er egen brygga mot det nedre däcket. Tänk er att kunna ha sin egen båt precis utanför hemmet och kunna åka ut på havet när ni vill. Detta projekt är perfekt för er som söker en vacker plats att bo och vistas på med närhet till havet och med högsta boendestandard. Här bor ni billigt med låga driftkostnader och befriat från fastighetsavgift i 15 år. Huset börjar uppföras under senare halvan av 2023 vilket ger er möjligheten att göra några personliga anpassningar om så önskas. Grundutförandet av bostaden är målade väggar och tak med parkettgolv, våtrummen är helkaklade och köket från Ballingslöv har en köksö. Tomten kommer vara finplanerad med grusad uppfart framför huset och på baksidan ett stort trädäck. Havsblickens exklusiva frontline mot havet består av 3 huskroppar med 6 st friköpta bostäder. Endast två bostäder finns kvar i detta unika läge, 4 av 6 bostäder är redan sålda! Havsblicken är det hem som ni drömt om. Här kan ni koppla av och njuta av livet precis som ni förtjänar. Tomten förmedlas av fastighetsmäklaren och entreprenadavtal ingås med Karlholm Strand Bostäder 26 KB. Observera att tomten är knuten till Karlholm Strand Bostäder 26 KB och kan inte köpas utan att byggnation sker via Karlholm Strand Bostäder 26 KB. Kontakta oss nu för mer information och se vad detta exklusiva projekt kan erbjuda er!

  • Nyproduktion
Havsporten 33, Karlholm, Tierps kommun

Havsporten 33

Fritidshus
Karlholm, Tierps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
3 500 000 kr
140 m²
5 rum
100 m² tomt

Har Ni också längtat att få bo vid havet? Havsporten 33 är ett fantastiskt friköpt radhus i 3 plan med ett unikt läge vid havet och hör och häpna, här finns 3 st underbara uteplatser, varav 2 st är stora fina takterasser. Här har ni havet precis utanför fönstret och möjlighet att lägga till båten alldeles utanför. Här skapar ni er egna dröm sommar som vinter, varför inte en fisketur, dopp i havet, långfärdsskridskor, vinterbad, eller bara få själen att må bra med en kopp kaffe och njuta av den fina utsikten mot havet. Detta unika boende är på 140 kvm och har 5 rum och kök i 3 plan med mycket fina tillval. Planlösningen är mycket tilltalande med sällskapsytor i entréplanet och utgång till en stor uteplats direkt vid havet, sovrummen finns på mellanplanet och härligt allrum på översta planet där ni även finner 2 st härliga takterrasser. Fina sommarkvällar kanske en padelmatch är att föredra eller varför inte ett träningspass på gymmet då allt detta finns i området. Att bo i Karlholm Strand skall vara enkel och bekvämt, livet ska vara härligt att leva, gillar ni friluftslivet så kommer ni inte att bli besvikna. Skulle ni sedan längta in till lite puls i staden så är det bara några mil till Gävle. Kan det vara Ni som hittat hem? Välkomna på visning

  • Plus

Visar 1 - 25 av 26