Mäklarhuset Halmstad

Mäklarhuset Halmstad

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Haverdalsvägen 47, Haverdal, Halmstads kommun

Haverdalsvägen 47

Villa
Haverdal, Halmstads kommun
Mäklarhuset Halmstad
6 950 000 kr
197 + 10 m²
5 rum
1 602 m² tomt

Välkommen till denna idylliska pärla i Haverdal! Här presenteras ett charmigt hus med en lummig trädgård som sommartid blomstrar i sin fulla prakt. Med endast ett stenkast från Haverdals 4 km långa strand kan man verkligen tala om att detta är ett strandnära paradis! Detta stora hus imponerar med sina generösa sociala ytor och en fantastisk havsutsikt som kan avnjutas från just dessa rum. Planlösningen innefattar idag tre sovrum, badrum, gäst wc, tvättstuga, kök med öppen spis och matplats samt två mycket generösa vardagsrum/allrum som enkelt kan delas av till två extra sovrum för dem som behöver. Den öppna spisen i köket bjuder in till mysiga stunder när kalla höstvindar blåser in och altanen på husets baksida erbjuder solsken hela eftermiddagen och kvällen. Den lummiga tomten, som sträcker sig över 1602 kvm, bjuder på ett fantastiskt orangeri och litet växthus för odling, vilka ramar in den fantastiska grönskan. Med uppvuxna buskar och träd samt blomstrande rabatter blir detta verkligen en trivsam och inbjudande oas. Läget är magiskt med havet och stranden bara ett stenkast bort. För dig som älskar att ta ett dopp i havet närhelst andan faller på är detta en unik möjlighet. Denna bostad erbjuder allt som behövs för att förgylla tillvaron. Det är svårt att inte trivas i Haverdal med sin vackra kustnära natur och närheten till mataffär, skolomsorg, idrottshall, aktiv idrottsförening och golfbana. Dessutom ligger det anrika Haverdalsreservatet i närheten, ett av Hallands äldsta naturreservat. Här kan man njuta av varierad natur med krokiga tallar, barrbeklädda stigar, sanddyner och strandhed. För de aktiva finns gott om möjligheter till löpning, vandring och cykling längs de många stigarna. Missa inte den imponerande Lynga Sanddyna, Sveriges högsta sanddyna, som bjuder på spektakulär utsikt över både skog och hav. Med endast cirka 14 km till centrala delarna av Halmstad och goda förbindelser samt en cykelbana längs hela vägen är detta det perfekta läget för både naturälskare och stadspendlare. Missa inte chansen att bo i detta barnvänliga område med närhet till både havet och naturen! Välkommen hem till Haverdal - där drömmar blir verklighet!

Lindvägen 3, Haverdal, Halmstads kommun
  • Tor 25 apr kl 16:50

Lindvägen 3

Villa
Haverdal, Halmstads kommun
Mäklarhuset Halmstad
3 395 000 kr
102 m²
5 rum
844 m² tomt

Välkommen till Lindvägen 3 i populära Haverdal där du med en kort promenad/cykeltur når salta bad, den fina golfbanan eller naturreservatet. Här erbjuds ett 1-planshus om 102 kvm, 5 rok på en tomt om 844 kvm. På tomten finns även en carport med elbilsladdare, förråd, friggebod samt ett härligt inglasat uterum! Trädgården är välskött med uteplatser och ger ett prydligt intryck! Huset har genomgått stora renoveringar omkring 2002 i form av ny fasad, byte av syllar, tilläggsisolering, nya fönster, braskamin, byggt carport med förråd samt gjort en inglasad altan. Invändigt fördelar sig huset över 4 sovrum, badrum, wc med tvättmaskin+torktumlare, kök och vardagsrum i lagom öppet samspel. I vardagsrummet finns en värmande braskamin som höjer mysfaktorn! Detta är ett boende med hög trivselfaktor att använda som fritidsbostad eller som permanentbostad. Med vänliga hälsningar, Emil Karlsson - Mäklarhuset 070-357 19 24.

  • Plus
Kapellgatan 12C, Väster, Halmstads kommun
  • Ons 24 apr
Kapellgatan 12C, Väster, Halmstads kommun, bild 2
Kapellgatan 12C, Väster, Halmstads kommun, bild 3

Kapellgatan 12C

Radhus
Väster, Halmstads kommun
Mäklarhuset Halmstad
4 195 000 kr
137 + 105 m²
6 rum
264 m² tomt

Med ett attraktivt och lugnt läge på Väster/Rotorp erbjuds nu detta fina kedjehus i två plan med källare och en total yta om cirka 240 kvm. Här ges en lättskött trädgård med uterum och uteplats i sydvästläge där man efter lunch kan njuta av solen och få ljuvliga stunder till långt inpå småtimmarna. Vidbyggt finns carport för bilen med förråd i bakre delen mot trädgården. Kapellgatan 12C ligger på en återvändsgata vilket gör trafiken minimal! Huset har en mycket tilltalande planlösning med väldigt god yta med bl.a. kök, vardagsrum, wc samt 2 st sovrum på entréplan. Det rymliga vardagsrummet skapar fina förutsättningar att samla familj och vänner. En trappa upp erbjuds idag ett praktiskt allrum, 2 st sovrum, klädkammare och fint helkaklat badrum. Allt det praktiska och lite till har man samlat en trappa ned i källarplan. Här finns tvättstuga, helkaklat fräscht badrum med både badkar och dusch, sovrum, goda förrådsutrymmen samt ett stort hobbyrum/verkstad. Här på Kapellgatan 12C råder ett idylliskt lugn och inte långt här ifrån finns samfällighetens gemensamma lekplats som bjuder in till lek för barnen samtidigt så har man närheten och promenerar ned till både havet och city på en kvart! Flertalet förskolor och skolor på gång- och cykelavstånd. Är det du som blir nästa lyckliga ägare? Varmt välkommen på visning! Med vänlig hälsning, Emil Karlsson Mäklarhuset Halmstad - 0703 57 19 24.

  • Premium
Nissastigen 17, Kärleken, Halmstads kommun
  • Tor 25 apr
Nissastigen 17, Kärleken, Halmstads kommun, bild 2
Nissastigen 17, Kärleken, Halmstads kommun, bild 3

Nissastigen 17

Villa
Kärleken, Halmstads kommun
Mäklarhuset Halmstad
3 975 000 kr
142 + 39 m²
5 rum
641 m² tomt

Här på Nissastigen 17 är allt förberett för en familj på språng mot massor av aktiviteter. En prydlig och ytterst välskött 1.5-plansvilla om ca 150+30 kvm där praktiska utrymmen tillsammans med rejäla renoveringar såsom tak och syllar är stora plus. Huset är sammanbyggt med garage och förråd via en stor praktisk groventré, otroligt uppskattat. Garaget har en elektrisk port och utanför väntar en rejäl stensatt uppfart med plats för flera bilar, husvagn, släp mm. Det vi också lägger märke till är att huset har ett vattenburet värmesystem vilket skapar en stor flexibilitet om man önskar bergvärme, luft/vattenvärmeump etc. för att hålla driftkostnaderna låga. Första intrycken präglas verkligen av hur välskött saker och ting är. Entréplanet rymmer ett fint kök och stort vardagsrum där man kan ha släkt och vänner sittande till bords om det behövs och högtidligheten kräver. Tvätten gör sig inte själv här heller, men logistiken är perfekt planerad med en rejäl groventré, en dröm för många barnfamiljer! På ovanvåningen ett avslappnat allrum som kan bli ungdomsgård när den tiden kommer och barnen vill ha lite distans till vuxensamhället. Stora sängkammaren ligger nämligen på bottenvåningen, så det är fritt fram för ett barnavälde på ovanvåningen med två sovrum dessutom. Klädkammaren på övervåningen ger fin och bra förvaring och det finns ytterligare bra förvaringsutrymmen runtom i huset och även i garaget. Huset har två helkaklade badrum i gott skick, det ena med dusch och det andra med badkar. Trädgård och baksida blir nästan som inhägnad med staket/häck mot grannarna och platt bollvänlig gräsmatta - även en studsmatta kan stå stabilt. Två uteplatser i soligt sydvästläge, har solläge hela dagen i princip och är delvis under tak. Sålunda lättskött både fram och bak och man klarar sig undan med lite buskklipp då och då, och gräsklipp lite oftare. Att huset är byggt med mexitegel och att man i samband med takbyte även plåtade in alla sarger och vindskivor, innebär att livet som villaägare är bekvämt med minimalt underhållsbehov. Varmt välkomna till Kärleken, här är det bara att ställa in möblerna och börja bo!

  • Premium
Aspgatan 4, Gullbrandstorp, Halmstads kommun

Aspgatan 4

Radhus
Gullbrandstorp, Halmstads kommun
Mäklarhuset Halmstad
2 250 000 kr
105 m²
4 rum
420 m² tomt

I attraktiva Gullbrandstorp har vi förmedlat många fina hus genom åren så området kan vi verkligen rekommendera! Denna gång är det fokus på en prydlig 70-talare på Aspgatan 4. Huset är en 1-plansvilla på fint soligt läge som gränsar till grönområde med både lekplats och fotbollsplan alldeles i närheten. Skyddad trädgård som ger fina förutsättningar för härligt uteliv nu när sommaren väntar bakom knuten. Invändigt väntar 105 kvadrat som fördelas på vardagsrum med en stor kamin, tre sovrum och kök med matplats. Huset har nyare tak och fönster, samt ett renoverat kök. Kvar att sätta sin prägel på är badrum och om man önskar annat utseende på väggar/golv. Att man trivts här under årens lopp är lätt att förstå med tanke på det lugna läget. I Gullbrandstorp bor man med ett fritt och naturnära läge i en vacker del av kommunen cirka åtta kilometer nordväst om Halmstad city. Bussförbindelserna in till stan är goda och det finns även cykelbana hela vägen. I området finns livsmedelsbutik och grundskola samt två förskolor med gott rykte så här ordnar man enkelt vardagsbestyren och har samtidigt nära till populära badstränder och flertalet golfbanor. Just lite mindre enplanshus är hett eftertraktat på marknaden så detta är synnerligen ett ypperligt tillfälle att förverkliga sin husdröm. Vi ses på Aspgatan 4!

Ridhusgatan 14, Centrum / Galgberget, Halmstads kommun

Ridhusgatan 14

Lägenhet
Centrum / Galgberget, Halmstads kommun
Mäklarhuset Halmstad
2 195 000 kr
55,6 m²
2 rum
vån 1/4
3 822 kr/mån
39 478 kr/m²

År 2016 stod Brf Hägges trädgård i centrala Halmstad klar för inflyttning uppfört av Skanska. Här njuter man av ett lugnt och fridfullt boende intill Galgberget med naturen inpå knuten och gångavstånd till city. Lägenheten mäter 55 kvm och fördelar sig bl.a. över ett rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare, modernt kök från Marbodal samt sovrum. Vidare finns ett trivsamt vardagsrum med utgång till en inglasad uteplats att njuta av under sommarhalvåret. Hela lägenheten har ett ekparkettgolv, vitmålade väggar och infällda spotlights i tak i kök, uterum och badrum. I avgiften om 3 822 kr/mån ingår värme, kallvatten, bostadsrättstillägg, internet, IP-telefoni och TV. Föreningen har dessutom en trivsam innergård med sittbänkar, bord och grill som kan användas av medlemmarna. Det finns även en övernattningslägenhet som medlemmarna får nyttja i föreningen. Varmt välkomna till detta trivsamma boende! Med vänliga hälsningar, Emil Karlsson - Mäklarhuset 070-357 19 24

  • Hiss
Hallandsgatan 63A, Centrum, Halmstads kommun
Hallandsgatan 63A, Centrum, Halmstads kommun, bild 2
Hallandsgatan 63A, Centrum, Halmstads kommun, bild 3

Hallandsgatan 63A

Lägenhet
Centrum, Halmstads kommun
Mäklarhuset Halmstad
2 195 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/6
4 480 kr/mån
39 909 kr/m²

Vill du bo centralt med närhet till havet och natur? Då har vi boendet för dig! På Hallandsgtana 63a finner vi denna stilfulla och smart planerade lägenhet som stod klar 2022. På lägenhetens 55 kvm erbjuds kök från Ballingslöv, sovrum med skjutdörrsgarderob, duschrum i varma toner med golvvärme och egna tvättmöjligheter. Genomgående hög standard och två uteplatser varav en balkong med eftermiddags och kvällssol samt möjlighet till uteplats vid loftgången med förmiddagssol där morgonkaffet kan avnjutas med utsikt över innergården. Till just denna lägenheten ingår ett källarförråd samt ett extra förråd på loftgången! Här bor ni med promenadavstånd till restauranger, shopping, aktiviteter, naturen och havet. Vi ses på visningen! Med vänliga hälsningar Sara Johansson Mäklarhuset Halmstad 073-507 40 41

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vita bandsvägen 14, Söndrum - Vita bandet, Halmstads kommun
  • Tis 23 apr kl 16:00

Vita bandsvägen 14

Villa
Söndrum - Vita bandet, Halmstads kommun
Mäklarhuset Halmstad
4 395 000 kr
86 + 86 m²
4 rum
1 232 m² tomt

Om man kastar ett eller två snabba ögonkast åt havet till så inser man snabbt att här på Vita Bandsvägen 14 finns det plats för stora drömmar! Det här är ett av områdets äldsta hus (fr. 1954) på en rejält stor tomt om hela 1232 kvm och en byggrätt om 300 kvm. Perfekta kvarter för familjer som vill ha nära till hav, strand och natur samtidigt som alla bekvämligheter som barnomsorg, skola och affärer ligger inom räckhåll vilket gör det lätt att få vardagen att gå ihop. I dagsläget rymmer huset tre sovrum, vardagsrum, kök samt badrum på entréplanet. Vinden bjuder på stor volym men är i princip helt oinredd i dagsläget och i källaren förråd, tvättstuga osv. Skicket äldre på hela fastigheten så fina förutsättningar att låta sina renoverings ambitioner blomma ut eller bygga helt nytt. Oavsett vilket så kommer man garanterat trivas från dag ett på detta ypperligt fina läge! Nu är det dags att väcka det vackra till liv på Vita Bandsvägen 14, välkommen! Fastigheten säljs med så kallad friskrivning från dolda fel. Köparen får själv och ihop med sakkunniga personer undersöka byggnaderna med tillbehör efter eget önskemål innan kontraktsdagen.

  • Plus
Solrosvägen 11, Veinge, Laholms kommun

Solrosvägen 11

Villa
Veinge, Laholms kommun
Mäklarhuset Halmstad
800 000 kr
162 + 91 m²
7 rum
2 074 m² tomt

Välkomna till denna renoveringsmöjlighet i Veinge, här finns goda möjligheter att skapa ert drömboende! Detta är en rymlig villa om 162+91 kvm på en stor tomt om 2 074 kvm. Vidare erbjuds ett garage med förrådsdel samt ett trivsamt läge längst in på återvändsgata. Lägg därtill baksidan ligger fritt utan bakomvarande grannar. På entréplan finns kök, badrum, tvättstuga, sovrum samt ett stort vardagsrum, både från köket och vardagsrummet kan man nå ut till den överbyggda altanen. En våning upp finns idag 3 st sovrum, wc samt ett stort allrum med härliga fönsterpartier. Källaren ger bra biyta i form av förvaring, hobbyrum, pannrum, tvättdel etc. Detta är en fantastisk möjlighet för er som vill renovera och sätta er egna prägel. Ett kännetecken för hög trivselfaktor är att fastigheten varit i familjens ägo sedan åtminstone 1981. Varmt välkomna att boka in er på visningen! Med vänlig hälsning, Emil Mäklarhuset - 0703 57 19 24 Vänligen se besiktningsprotokoll under "dokument och länkar". Fastigheten säljs av Allmänna Arvsfonden med friskrivningsklausul från dolda fel.

Karlsrovägen 15A, Centralt väster, Halmstads kommun
  • Idag kl 10:00
Karlsrovägen 15A, Centralt väster, Halmstads kommun, bild 2
Karlsrovägen 15A, Centralt väster, Halmstads kommun, bild 3

Karlsrovägen 15A

Lägenhet
Centralt väster, Halmstads kommun
Mäklarhuset Halmstad
1 895 000 kr
63 m²
3 rum
vån 3/3
3 727 kr/mån
30 079 kr/m²

Välkomna till denna fantastiska vindsvåning på Karlsrovägen 15A! Här har vi en boendemiljö som verkligen sticker ut från mängden. Med en härlig attityd och en speciell charm är detta hem perfekt för dig som söker något alldeles extra. När du kliver in i lägenheten möts du av ett ljust och luftigt vardagsrum. Här finns även fina detaljer som akustikpanel, en fransk balkong och flera takfönster som sprider ett behagligt ljus i hela lägenheten. Köket är helt nytt sedan 2014 och ger en härlig industriell känsla med porslinsho, snygg blandare, inbyggt vitrinskåp och en fräck köksfläkt. Sovrummet är mysigt och ombonat, perfekt för avkoppling efter en lång dag. Vidare når vi ytterligare sovrum som inretts till en lyxig walk in closet. Badrummet är också renoverat och har en stilren helkaklad design som verkligen imponerar. Denna pärla ligger endast fem minuter från stadens puls, vilket gör den till det perfekta boendet för både stadslivet och avkoppling. Missa inte chansen att bli ägare till denna unika vindsvåning! Med vänliga hälsningar Sara Johansson Mäklarhuset 073-507 40 41

  • Premium
Palettgränd 6, Söndrum - Bäckagård, Halmstads kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Palettgränd 6, Söndrum - Bäckagård, Halmstads kommun, bild 2
Palettgränd 6, Söndrum - Bäckagård, Halmstads kommun, bild 3

Palettgränd 6

Villa
Söndrum - Bäckagård, Halmstads kommun
Mäklarhuset Halmstad
5 375 000 kr
227 + 32 m²
8 rum
743 m² tomt

Lösvirkesbyggd villa från 1974 om 227 +32 kvm som rymmer stora härliga sällskapsytor och ett fint läge angränsande mot grönområde/allmänning. Intrycken: gediget, omhändertaget, välplanerat, spännande och inbjudande. Vi gillar planlösningen som fokuserar på att rymma den stora familjen, gäster och kontor. Samt optimerar ytor för socialt umgänge. Mycket vikt har lagts på att skapa öppna ljusa ytor. Vi ser vinterträdgården som ett litet guldkorn vilken nyttjas året om med känslan av sitta ute i trädgården. Underbart! Villan är ihopbyggd med garage och förråd, vilket tillsammans med goda förvaringsutrymmen i övrigt, bidrar till ett smidigt och bekvämt boendet. På entréplan finns tre sovrum, allrum med braskamin, stort vardagsrum, två klädkammare, badrum, gästtoalett, tvättstuga, renoverat kök och bastu med dusch. På övre plan finns två stora sovrum (går att göra om till tre), badrum och goda förvaringsutrymmen. Välkomna till Palettgränd 6!

  • Premium
Norra Vägen 20, Centrum / Galgberget, Halmstads kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Norra Vägen 20, Centrum / Galgberget, Halmstads kommun, bild 2
Norra Vägen 20, Centrum / Galgberget, Halmstads kommun, bild 3

Norra Vägen 20

Lägenhet
Centrum / Galgberget, Halmstads kommun
Mäklarhuset Halmstad
2 250 000 kr
76 m²
3 rum
vån 3/4
3 762 kr/mån
29 605 kr/m²

Vid foten av Galgberget kan vi nu erbjuda en underbar trerummare om 76 kvm belägen i en av Halmstads mest välskötta föreningar med en anmärkningsvärt låg månadsavgift om 3762 kr. Interiören renoverades med nytt kök 2013 och nytt badrum 2008 och uppvisar en fräsch och tilltalande boendemiljö. Eller vad sägs om ett stort spa-liknande badrum, ett stilrent modernt kök och ett stort ljust vardagsrum med utgång till inglasad balkong i västerläge. Utöver rikligt med garderober inne i själva lägenheten finns dessutom ett förråd som nås från balkongen samt ett stort varmförråd i entréplan. Vi charmas av att de flesta lägenheterna har skapat en egen liten uteplats på loftgången utanför sin entrédörr samt den fina innergården som skapar en liten oas sommartid. Vi gillar den hemtrevliga känsla detta ger! Detta är helt enkelt en suverän lägenhet som nu inväntar ny ägare. Närhet till naturen på Galgberget och längs med Nissan, men även nära in till pulsen i citykärnan. Helt optimalt i våra ögon! Helt enkelt en toppenlägenhet som vi varmt kan rekommendera :)

  • Premium
  • Hiss
Falckens väg 28, Centrum / Väster, Halmstads kommun
  • Fre 26 apr kl 16:00

Falckens väg 28

Lägenhet
Centrum / Väster, Halmstads kommun
Mäklarhuset Halmstad
2 450 000 kr
90 m²
4 rum
vån 1/3
5 922 kr/mån
27 222 kr/m²

En skön del av 20-talet bor fortfarande kvar i dessa fyra rum och kök på Falckens väg 28. Själva placeringen ett par kvarter från stan är perfekt ur alla vinklar. Man har nära till det mesta – stad och shopping, strand och natur – samtidigt är det lyxigt lugnt. Rum i fil och trevlig takhöjd, ett stort kök, rymligt sovrum och uteplats med eftermiddags- och kvällssol. Lägg därtill ett markplansläge med tillgång till en mysig trädgård och känslan är rogivande. Välkommen på visning!

  • Plus
Vendelvägen 25, Söndrum - Kyrkbyn, Halmstads kommun

Vendelvägen 25

Villa
Söndrum - Kyrkbyn, Halmstads kommun
Mäklarhuset Halmstad
4 790 000 kr
127 m²
4 rum
318 m² tomt

Frågan är vad som är bäst för just barnen? Plan trädgård, kompisar i nästan varenda hus och bra skogsdungar för kojbygge skulle nog barnen svara. Föräldrarna tänker ofta mer praktiskt och att inte behöva dra igång några större renoveringsprojekt då tiden som finns "över" ofta är knapp. Här på Vendelvägen 25 är allt förberett för en familj på språng mot massor av aktiviteter. Huset byggdes 2008 där samtliga 127 kvm är i fint välvårdat skick med en praktisk planlösning så det är lätt för en barnfamilj att få livspusslet att gå ihop. Stort kök och ännu större vardagsrum där man kan ha fler sittande till bords om det behövs och högtidligheten kräver. Vidare ut till solsidan och den skyddade uteplatsen där man inte missar en endaste soltimme under hela eftermiddagen fram till solnedgången! Trädgården lättskött vilket är perfekt när man vill ha tid över till annat. Tvätten gör sig inte själv här heller men logistiken är perfekt planerad med en groventré från carporten. Stora som små får ostörd nattsömn på den privata ovanvåningen där tre sovrum ligger samlade vilket gör att man aldrig är alltför långt ifrån varandra. Två snygga helkaklade badrum - ett på varje plan - så det finns alltid ledig dusch eller badtid. En stor fördel med "nyare" hus är att de förbrukar mindre energi - Vendelvägen 25 har en årlig elförbrukning om ca 11 000 kWh vilket inkluderar både uppvärmning och hushållsel. I Kyrkbyns mysiga kvarter kan barnen leka fritt och cykelbana utanför dörren vilket gör att de små kan ta sig för egen maskin till skolan och aktiviteter redan vid tidig ålder. Flygstadens stora utbud av affärer i närheten samtidigt som man har hav och natur knappt en kvart bort. Kan det bli bättre? Välkommen på visning!

Södra Vägen 30, Centralt / Söder, Halmstads kommun
  • Mån 22 apr kl 16:00
Södra Vägen 30, Centralt / Söder, Halmstads kommun, bild 2
Södra Vägen 30, Centralt / Söder, Halmstads kommun, bild 3

Södra Vägen 30

Lägenhet
Centralt / Söder, Halmstads kommun
Mäklarhuset Halmstad
2 495 000 kr
64 m²
2 rum
vån 1/6
4 287 kr/mån
38 984 kr/m²

Fantastisk uteplats! Önskar du stor uteplats men känner dig färdig med trädgård är detta lägenheten för dig! Attraktiv och ljus tvåa på 64 välplanerade kvm i en spännande marin miljö på Söderkaj! Lägenheten är byggd 2017 och håller en genomgående hög standard och allt känns fortfarande som nytt. Här erbjuds bl.a ett helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin/torktumlare mm. Mörkt modernt kök från Vedum med lagom öppenhet mot ett stort vardagsrum med härligt ljusinsläpp, stort skjutbart fönsterparti mot en stor härlig uteplats om hela 37 kvm som löper runt hela lägenheten med inglasad del. Uteplatsen har ett fördelaktigt läge på hörna mot Nissan "andra raden" och är belägen åt söder med chans till sol under större delar av dagen. Lägenheten har därtill en rymlig hall med gott om plats att hälsa gäster välkomna samt ett generöst sovrum med en stor skjutdörrsgarderob. Månadsavgiften inkluderar värme, vatten och bostadsrättsförsäkring. Därtill har föreningen upphandlat ett mycket förmånligt paket avseende TV, bredband och ip-telefoni. Man erbjuder även en övernattningslägenhet för sina medlemmar och man har både parkering och garageplatser. Som boende på Söderkaj har man nära till det mesta som ger livskvalitet och promenadavstånd råder till både shopping och restaurangbesök samt salta bad. Populära Prins Bertils stig löper från Söderkaj längs med Nissan och havet hela vägen ut till Tylösand. Så välkommen till populära Söder, hoppas vi ses på visningen! Med vänliga hälsningar Sara Johansson 073-507 4041 - Mäklarhuset

  • Premium
  • Hiss
Persiljegränd 2, Gullbranna, Halmstads kommun
Persiljegränd 2, Gullbranna, Halmstads kommun, bild 2
Persiljegränd 2, Gullbranna, Halmstads kommun, bild 3

Persiljegränd 2

Villa
Gullbranna, Halmstads kommun
Mäklarhuset Halmstad
2 995 000 kr
128 m²
5 rum
628 m² tomt

Kolla in denna renoverade villa med bara ca 800 meter ner till saltstänkta bad och fantastiska promenadstråk. Här kan ni flytta rakt in i dessa 128 välplanerade kvadratmetrar där nuvarande ägare har gjort imponerande renoveringar på entréplan. Här har man öppnat upp och gjort om planlösningen samtidigt som man har bytt syllar, bjälklag, satt in bergvärme med vattenburen golvvärme, alla ytskikt, fasad, ja listan kan göras lång! Både kök och badrum är också renoverade vilka är oerhört smakfulla. Planlösningen är mycket trivsam med kök och vardagsrum i öppet samspel samt badrum, sovrum och walk-in-closet på entréplan. Här kan man även nå ut till altandäck i söderläge. Övre plan har WC, 2 klädkammare, sovrum samt ett stort allrum/sovrum. I garagebyggnaden med vidbyggt uterum finns även en renoverad tvättstuga med nya maskiner samt bergvärmepumpen. Just bergvärmepumpen bidrar till de låga driftskostnaderna där nuvarande ägare förbrukat under 10 000 kWh/år. Detta är ett trivsamt område med närhet till busshållsplats, matbutiker, shoppingcenter osv. Vill man inte stanna och hänga på stranden hela dagen ligger Halmstad, Båstad samt Helsingborg med snabb överfart till Danmark på bekvämt avstånd för en dagsutflykt. Varmt välkommen till detta tjusiga boende i Gullbranna! Med vänliga hälsningar Emil Karlsson, Mäklarhuset Halmstad - 0703 57 19 24

  • Premium
Lunagränd 16, Söndrum/Ranagård, Halmstads kommun

Lunagränd 16

Villa
Söndrum/Ranagård, Halmstads kommun
Mäklarhuset Halmstad
5 750 000 kr
133,4 m²
6 rum
276 m² tomt

Sänkt accepterat pris! Huset inkl. tillval och pantbrev har kostat ca 6 250 000 kr! På populära Ranagård har nya hus tagit form under de senaste åren och nu väntar Lunagränd 16 på nya ägare. Huset stod inflyttningsklart i januari 2023 och erbjuder 133 kvm i två plan fördelat på 6 rum och kök varav 4 sovrum. Perfekt för den moderna familjen och som kan fungera i många olika familjesituationer. Detta är ett trähus som värms upp med fjärrvärme och har FTX-ventilation (från- och tilluft med återvinning), vilket borgar för låga driftkostnader och en god inomhusmiljö. Vattenburen golvvärme på hela entréplan och vattenburna radiatorer på övre plan. Två helkaklade badrum med extra tillval såsom exklusivare klinker, takdusch. kuvertskärning i duschen med designgolvbrunn (insert tile) mm. Snyggt modernt och fullutrustat kök i vitt med bra belysning och goda arbetsytor. Bra planlösning där hela övre plan är dedikerad åt familjen och barnen med 3 sovrum, badrum och allrum. Dessutom utgång till en härlig takterrass. Här finns även carport och förråd. Ta chansen och förverkliga drömmen om att bo i nybyggt hus. Fördelarna är många, förutom en fräsch modern boendemiljö så har nya hus lägre driftkostnader och är dessutom "skattefria" i 15 år (för närvarande sparar man 9 525 kr/år). Lägg till att underhållsbehovet är högst begränsat de första 10-15 åren och kalkylen för ett nybyggt hus blir mycket attraktiv. Välkommen till Lunagränd 16!

  • Plus
Bolmenvägen 19, Unnaryd, Hylte kommun
  • Tis 23 apr kl 16:45
Bolmenvägen 19, Unnaryd, Hylte kommun, bild 2
Bolmenvägen 19, Unnaryd, Hylte kommun, bild 3

Bolmenvägen 19

Villa
Unnaryd, Hylte kommun
Mäklarhuset Halmstad
1 295 000 kr
134 + 76 m²
5 rum
2 027 m² tomt

Välkommen till denna välrenoverade villa belägen i natursköna Unnaryd! Med en boyta på 134 kvm och biyta på 76 kvm finns här gott om plats för hela familjen och för att ta emot gäster. Huset har genomgått en omfattande renovering och är i gott skick med nyare tak, fönster, dränering, el etc. Generös tomt som sträcker sig över ca 2 000 kvm och ger möjlighet till lek, odling och avkoppling i det gröna. För den som uppskattar vattenlivet ligger en badplats vid sjön Unnen bara en kort promenad bort. I entréplan väntar ett rymligt kök i anslutning till matrum samt veranda, vardagsrum samt ett sovrum. Övre plan huserar ett stort sovrum, wc samt allrum som enkelt går att göra om till ett sovrum till. Källarplan ger god yta för förvaring samt ett pannrum men är också inredd med gillestuga, wc och ett stort badrum/spaavdelning med en vedeldad bastu! Garaget ger gott om utrymme för bilen och förvaring. Unnaryd är känt för sin natursköna omgivning och här finner man lugnet och närheten till naturen. Perfekt för den som vill koppla av och njuta av det vackra svenska landskapet. Perfekt för både permanentboende och fritidsboende! Varmt välkommen på visning. Med vänlig hälsning, Emil Mäklarhuset - 0703 57 19 24

  • Premium
Stellan Mörners Gata 19, Centrum/Nissastrand, Halmstads kommun

Stellan Mörners Gata 19

Lägenhet
Centrum/Nissastrand, Halmstads kommun
Mäklarhuset Halmstad
2 595 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 4/6
4 550 kr/mån
42 195 kr/m²

Här har vi en helt fantastisk tvårummare byggd 2020 med ett privat läge uppe på fjärde våning. Lägenheten har bland annat inglasad balkong och flera genomtänkta tillval. Vi gillar framförallt kök och vardagsrum i öppen planlösning med stora fönster samt den helt magiska färgsättningen av denna hemtrevliga lägenheten. Ytan här skulle man kunna göra om till ett tredje rum/kontor om så önskas. Lägenheten har även ett rymligt sovrum med skjutdörrsgarderob, en stor hall med kappavdelning samt ett helkaklat badrum med bl.a. badkar, tvättmaskin och torktumlare. Bland annat finns tillval i lägenheten såsom: mattlackat vitpigmenterat parkettgolv, kök från Marbodal med kökslucka "Malevik mörk" samt smart elsystem(Philips Hue) som innebär att man kan styra belysning mm. med en app i mobilen. Detta är helt enkelt en lägenhet som sticker ut och charmar dess besökare samt har ett kanonläge på Nissastrand! Med vänlig hälsning, Emil Mäklarhuset - 0703 57 19 24

  • Plus
  • Hiss
Stenvinkelsgatan 9b, Centrum, Halmstads kommun

Stenvinkelsgatan 9b

Lägenhet
Centrum, Halmstads kommun
Mäklarhuset Halmstad
1 995 000 kr
74 m²
3 rum
vån 3/3
5 045 kr/mån
26 959 kr/m²

Fantastisk takvåning som renoverats och idag uppvisar en högst charmig boendemiljö med modern stilfull inredning. Våningen mäter 74 kvm och erbjuder två sovrum, kök, vardagsrum och badrum. Lägenheten är belägen högst upp på tredje våningen och bjuder således på charmiga snedtak, fönster i takkupor samt en fin utsikt mot föreningens innergård. Atmosfären är mysig och alla de rätta detaljerna är på plats. Vi hänförs av det ytterst smakfulla köket i grått. Vardagsrummet är mysigt med stor takkupa. Vidare har lägenheten två bra sovrum med tillhörande garderober samt badrum. Med tanke på läget högst upp i huset så störs man, trots det centrala läget, minimalt från ljud och insyn. Lägenheten har enhetligt ekparkettgolv och fräscha ytskikt. Så här är det bara att flytta rakt in och njuta! Det hör dessutom två stycken rymliga förråd till lägenheten! Lägenheten ligger granne med Gunillaparken med en härlig lekplats och fina grönytor. Föreningen är väldigt mysig och har en pittoresk innergård där det erbjuds möjlighet till avkoppling, odling och grillning mm. Tänk att lägga sig i loungesoffan med en bra bok eller tillaga kvällens sommarmiddag på grillen. Varmt välkomna till Stenvinkelsgatan 9! Med vänliga hälsningar Sara Johansson 073-507 40 41 Mäklarhuset

Hemmansvägen 5, Öster / Högskolan, Halmstads kommun
Hemmansvägen 5, Öster / Högskolan, Halmstads kommun, bild 2
Hemmansvägen 5, Öster / Högskolan, Halmstads kommun, bild 3

Hemmansvägen 5

Lägenhet
Öster / Högskolan, Halmstads kommun
Mäklarhuset Halmstad
1 250 000 kr
73,5 m²
3 rum
vån 1/3
4 450 kr/mån
17 007 kr/m²

Varmt välkomna till Hemmansvägen 5 och populära BRF Linehed. Här bor man i en trygg HSB-förening med närhet till intilliggande parker, livsmedelsbutiker, förskola, dagis och inte minst Högskolan. Lägenheten är välskött men skulle man vilja renovera finns det goda förutsättningar med denna trivsamma planlösning samt att det finns hela 45 800 kr att nyttja i den inre reparationsfonden! Invändigt väntar ett rymligt boende med badrum, två sovrum, praktiskt kök med matplats intill och ljust vardagsrum med utgång till ett ljuvligt inglasat uterum! Lägenheten är belägen i markplan och är "genomgående" vilket ger ett bra ljusinsläpp. Extra lyx är att lägenheten har vattenburen golvvärme. Månadsavgiften är endast 4 450 kr och inkluderar värme(fjärrvärme), vatten, bostadsrättstillägg, Internet, samt TV. Brf Linehed är en mycket solid HSB-förening där man investerat i solceller och de största renoveringarna är gjorda; såsom tak, stammar, fönster, ventilation och balkonger vilket borgar för ett tryggt och bekvämt boende under lång tid framöver. Varmt välkomna på visning! Med vänliga hälsningar Emil Mäklarhuset - 0703 57 19 24

  • Premium
Skolgatan 26, Centrum / Galgberget, Halmstads kommun

Skolgatan 26

Lägenhet
Centrum / Galgberget, Halmstads kommun
Mäklarhuset Halmstad
1 895 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 1/3
2 684 kr/mån
34 771 kr/m²

Om du tilltalas av en låg avgift, välskött förening där de stora renoveringar är gjorda, tillgång till en sommartid lummig trädgård med grillplats och en stilrent renoverad 2:a med en härlig rymd - ja du kan detta vara något för dig! Med en av Halmstads lägsta avgifter och med direkt närhet till Galgbergets vackra natur blir livet på Skolgatan förnämligt. Att lägenheten är mysig, privat och enbart ligger en halv trappa upp gör det hela ännu bättre. Månadsavgiften är 2684 kr och sneglar man på föreningens årsredovisning inser man att lägenhetens fördelar även låter sig beskrivas i kronor och ören då huset och föreningen har stått stadigt under decennier. Föreningen har enbart 2 117 000 kr i skuld och samtidigt en kassa på 463 000 kr. Det innebär att lägenhetens andel av föreningens totala lån är mycket låga 99 405 kr. Trots det centrala läget så upplevs lägenheten överraskande tyst. Välkommen till Brf Björken!

  • Uteplats
Egon Östlunds Gata 12, Centralt / Nissastrand, Halmstads kommun

Egon Östlunds Gata 12

Lägenhet
Centralt / Nissastrand, Halmstads kommun
Mäklarhuset Halmstad
2 195 000 kr
59 m²
2 rum
vån 4/6
4 526 kr/mån
37 203 kr/m²

NYTT LÄGRE PRIS! Nu har vi det stora nöjet att presentera en oerhört trivsam tvårummare byggd 2020 på populära Nissastrand! Ett stort utropstecken är den rymliga och inglasade balkongen om ca 10 kvm. Balkongen ligger mot den mysiga innergården, med cederträ på väggar och trätrall på golv, supersnyggt och framförallt i söderläge! Just denna lägenheten ligger på 4:e våning utan fönster mot loftgången, vilket ger ett friare läge mot grönska och innergård istället. Redan i loftgången infinner sig en härlig känsla och när vi öppnar ytterdörren möts vi av en genomgående ljus boendemiljö. Lägenheten har 59 väldisponerade kvm som innehåller ett ljust och fräscht kök i öppet samspel med vardagsrummet, sovrum med smart förvaring via skjutdörrsgarderober samt ett fullutrustat badrum innehållande både tvättmaskin och torktumlare. Föreningen tillhandahåller även en gemensamhetslokal, garageplatser i källare, hiss samt en övernattningslägenhet för vänner och familj. Sammanfattningsvis är det en riktigt fin lägenhet med många mervärden på Nissastrand, välkommen på visning! Med vänlig hälsning, Emil Mäklarhuset - 0703 57 19 24

  • Hiss
Sjöbottenvägen 10, Gustavsfält, Halmstads kommun

Sjöbottenvägen 10

Villa
Gustavsfält, Halmstads kommun
Mäklarhuset Halmstad
3 395 000 kr
115 m²
4 rum
598,9 m² tomt

Välkommen till ett bekvämt renoverat enplansboende om 115 kvm på populära Gustavsfält. Tre sovrum, två badrum, ett kök – där har man huset på Sjöbottenvägen 10 i sammanfattning. Ett startklart hus som barnfamiljen bara kan flytta rätt in i och börja njuta av livet som villaägare! Vidbyggt med huset finns ett rymligt garage med förrådsdel och trädgården bjuder på ett fritt och soligt söderläge. Uppvärmning via fjärrvärme och vattenburen golvvärme vilket ger både komfort och vettiga driftskostnader, viktigt att tänka på i dessa tider. Gustavsfält är ett lugnt barnvänligt område med närhet till det mesta. Cykelavstånd till både centrum och Östra stranden. Helt enkelt ett välskött hus som nu väntar på nya ägare, välkommen på visning!

  • Plus
Burmeistersvägen 4, Norra Utmarken, Halmstads kommun

Burmeistersvägen 4

Villa
Norra Utmarken, Halmstads kommun
Mäklarhuset Halmstad
3 995 000 kr
115 + 40 m²
5 rum
997 m² tomt

På Burmeistersvägen 4 finner vi en oerhört hemtrevlig villa från 1929 med ett högt läge och magisk utsikt över ett böljande landskap! Huset imponerar med sin härliga charm och överraskar med dess 115 välplanerade kvadratmetrar. På entréplan finns bra sociala ytor med vardagsrum, allrum och kök tillsammans med 2 fräscha badrum och groventré/tvättstuga. Här finns även en braskamin centralt placerad vilket höjer både mysfaktorn och värmen :) Övre plan har tre sovrum samt en möblerbar hall med plats för kontor/spelrum. Hela villan är i bra skick och besiktningsprotokollet visar detsamma, här är det bara att flytta rakt in! Tomten om ca 1 000 kvm har en stor grusad uppfart, altandäck i bra solläge, lättskött trädgård och ett förråd om ca 40 kvm. Norra Utmarken är ett mycket trivsamt villaområde med blandad bebyggelse och barnvänliga omgivningar. Detta är ett boende vi verkligen gillar med dess charm och fina skick. Varmt välkommen på visning! Med vänlig hälsning, Emil Mäklarhuset - 0703 57 19 24

Visar 1 - 25 av 29