Mäklarhuset Enköping

Mäklarhuset Enköping

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Fittja 16, Fittja, Enköpings kommun

Fittja 16

Villa
Fittja, Enköpings kommun
Mäklarhuset Enköping
3 695 000 kr
99 + 68 m²
6 rum
2 926 m² tomt

Välkommen till detta charmiga hus med välbevarade sekelskiftesdetaljer och en naturnära omgivning. Här kan du njuta av en prunkande trädgård och koppla av i det mysiga uterummet. Bostaden erbjuder även ett praktiskt garage för din bekvämlighet. Detta rymliga hus erbjuder sex rum att inreda efter dina önskemål. Här finns en mysig vedspis som skapar en varm och hemtrevlig atmosfär. Med närheten till flera större städer har du alla bekvämligheter inom räckhåll samtidigt som du kan njuta av den lugna och naturnära omgivningen. Tomtarean är på hela 2926 kvadratmeter, vilket ger dig gott om utrymme att utforska och njuta av utomhusaktiviteter. Här finns även flera byggnader såsom garage, redskapsbodar, ett stort vedförråd och till och med en isolerad gäststuga. Dessutom finns ett växthus för dig som gillar att odla egna växter. Pool och poolhus för att njuta av varma sommardagar. Denna fantastiska bostad ligger på adressen Fittja 16 i området Fittja. Missa inte chansen att leva i detta drömhem i  underbar miljö.

Skrindvägen 3, TIBBLE KYRKBY, Upplands-Bro kommun
  • Tor 2 maj
Skrindvägen 3, TIBBLE KYRKBY, Upplands-Bro kommun, bild 2
Skrindvägen 3, TIBBLE KYRKBY, Upplands-Bro kommun, bild 3

Skrindvägen 3

Villa
TIBBLE KYRKBY, Upplands-Bro kommun
Mäklarhuset Enköping
2 100 000 kr
38 m²
3 rum
2 377 m² tomt

Välkommen till denna charmiga lantliga bostad med en stor tomt omgiven av vacker natur. Belägen i det populära området Tibble Kyrkby i Bro, har du närhet till flera större städer inom en timmes resa. Perfekt för den som vill njuta av lugnet på landet samtidigt som man har bekvämligheter inom räckhåll. Med endast 38 kvadratmeter erbjuder detta hus en ombonad atmosfär och en praktisk planlösning. Här finns tre rum som kan anpassas efter dina behov. Den generösa tomten på 2377 kvadratmeter ger gott om utrymme för trädgårdsaktiviteter och lek. Förutom den vackra naturen har du även nära till olika bekvämligheter. Inom gångavstånd hittar du stormarknad, golfbana, svampskog och möjlighet till bad i Lejondalssjön eller Mälaren. Lokaltrafiken tar dig smidigt in till Kungsängen/Bro och det finns flera förskolor i närheten för barnfamiljer. Huset kan behöva en hjälpande hand och man har möjlighet att sätta sin egen prägel på huset.  Planer på kommunalt vatten och avlopp finns från kommunen.  Passa på att skapa ditt drömboende i denna idylliska miljö. Kontakta oss idag för mer information och boka en visning!

  • Premium
Teda Sjogsta 17, null, Enköpings kommun

Teda Sjogsta 17

Villa
Enköpings kommun
Mäklarhuset Enköping
4 875 000 kr
122 + 24 m²
5 rum
3 734 m² tomt

Välkommen till detta lantligt belägna hus med en ljus och modern design, perfekt för den som vill bo i harmoni med naturen. Med sina välplanerade ytor och stora tomt ger denna bostad dig möjlighet att skapa ditt drömhem. För den odlingsintresserade finns stora möjligheter då det finns förberedd yta för odlingslådor samt nedgrävd regnvattentank (3 kbm) för bevattning . Bekväm parkering i garage samt stor grusad uppfart med plats för flera bilar. Detta hus erbjuder också en oinredd vind, vilket ger dig möjligheten att utöka boytan efter eget önskemål. Byggåret är 2022, vilket innebär att du får njuta av allt det nya och moderna som detta hem har att erbjuda. Då huset är nybyggt behöver inte någon fastighetsskatt betalas de 15 första åren. Med flera större städer inom en timmes avstånd har du lätt tillgång till allt du behöver. Samtidigt kan du njuta av lugnet och friden i det lantliga läget. Sammanfattningsvis erbjuder detta hus en perfekt kombination av modern design och natursköna omgivningar. Missa inte chansen att äga denna fantastiska bostad i Enköping. Välkommen att boka en visning redan idag!

Hornugglegränd 8, Lillsidan, Enköpings kommun

Hornugglegränd 8

Lägenhet
Lillsidan, Enköpings kommun
Mäklarhuset Enköping
795 000 kr
72 m²
2 rum
vån 3/3
5 195 kr/mån
11 042 kr/m²

Här bor du i en lägenhet högst upp i huset med närhet till stadens puls men ändå med en oasliknande innergård och en egen balkong. Här du möjlighet att sätta din egen prägel då lägenheten kan behöva en hjälpande hand. Planlösningen erbjuder hall med gott om plats för avhängning, stort vardagsrum som inbjuder till umgänge, sovrum mot innergården, stamrenoverat badrum och ett charmigt kök med goda arbetsytor och utgång till en stor balkong. Här bor du i en välskött bostadsrättsförening som erbjuder en grön innergård med gott om sittgrupper och lekyta för barn. I området finns gott om lekplatser och en fotbollsplan runt hörnet. Pendlingsvänligt läge samt närhet till livsmedelsaffär och cykelavstånd till centrum. Lägenheten passar såväl yngre som äldre med närhet till det mesta. Välkommen på visning!

  • Balkong
Braxvägen 14, null, Enköpings kommun
  • Sön 28 apr kl 11:30
Braxvägen 14, null, Enköpings kommun, bild 2
Braxvägen 14, null, Enköpings kommun, bild 3

Braxvägen 14

Fritidshus
Enköpings kommun
Mäklarhuset Enköping
1 495 000 kr
48 m²
5 rum
1 869 m² tomt

Välkommen till detta charmiga hus beläget i det populära sommarparadiset Märsön, med närhet till Mälaren och tillgång till bad och brygga. Här kan du njuta av lugnet och skönheten i naturen samtidigt som du har flera större städer inom en timmes avstånd. Fastigheten erbjuder en stor tomt med möjlighet till barnlek och aktiviteter som kubbspel och fotboll. För den som älskar midsommarfirande finns här utmärkta möjligheter att fira på traditionellt vis i den vackra trädgården. Utöver huvudbyggnaden finns även en gäststuga med två rum, ett sovrum och ett med duschkabin och bastu. Perfekt för gäster eller som extra utrymme för familjen. Dessutom finns ett förråd för förvaring av trädgårdsutrustning och liknande. Med sin stora tomt erbjuder denna bostad en fridfull och avskild atmosfär där du kan koppla av och njuta av sommardagarna. Här får du möjligheten att skapa ditt egna drömboende med närhet till både natur och stadsliv. Välkomna till Braxvägen 14 i Enköping, där du kan uppleva det bästa av både Mälarnära boende och sommarliv!

  • Premium
Ekenkällsgatan 11, Fanna, Enköpings kommun

Ekenkällsgatan 11

Lägenhet
Fanna, Enköpings kommun
Mäklarhuset Enköping
995 000 kr
38,5 m²
1 rum
vån 3/3
2 752 kr/mån
25 844 kr/m²

Denna välplanerade bostad belägen på Ekenkällsgatan 11 i populära Fanna är ett utmärkt val för den som söker sitt första boende. Med en yta på 38,5 kvadratmeter erbjuder detta bostadsrättsobjekt en bekväm och funktionell planlösning. Området är känt för sin popularitet och lockar med närhet till både stationen och centrum, vilket gör det lätt att ta sig runt och ta del av stadens utbud. För den som föredrar att cykla finns det goda möjligheter att ta sig fram på två hjul. Föreningen är stabil och välskött, vilket skapar en trygg boendemiljö. Badrummet har genomgått en stamrenovering, vilket är en värdefull uppgradering som ger en extra känsla av komfort och modernitet. Sammanfattningsvis erbjuder denna bostad på Ekenkällsgatan 11 i Enköping det perfekta tillfället för den som söker ett välplanerat boende i ett populärt område med närhet till allt man kan behöva.

Kungsgatan 12, Centrum, Enköpings kommun
Kungsgatan 12, Centrum, Enköpings kommun, bild 2
Kungsgatan 12, Centrum, Enköpings kommun, bild 3

Kungsgatan 12

Lägenhet
Centrum, Enköpings kommun
Mäklarhuset Enköping
1 775 000 kr
79 m²
3 rum
vån 1/4
4 074 kr/mån
22 468 kr/m²

Välkommen till denna centralt belägna bostadsrätt på Kungsgatan 12 i Enköping. Här erbjuds du möjligheten att bo mitt i stadens puls och samtidigt njuta av lugnet från din egen balkong mot innergården. Med hissen når du bekvämt upp till denna välplanerade lägenhet som sträcker sig över 79 kvadratmeter. Detta objekt har stor potential för den som vill skapa sin egen drömlägenhet. Med en stamrenovering som är planerad inom kort har du möjlighet att påverka badrummets utseende och skapa en miljö som passar just dig. Detta ger dig chansen att sätta din personliga prägel och skapa det perfekta boendet. Lägenheten är belägen på första våningen i en bostadsrättsförening med totalt fyra våningar. Ett perfekt läge för dig som vill ha närheten till allt som centrum har att erbjuda, samtidigt som du kan njuta av ett lugnt boende. Missa inte chansen att bli ägare till denna välbelägna bostadsrätt i Enköpings centrum. Kontakta oss för mer information eller för att boka in en visning.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hägnadsvägen 10, Sankt Ilian, Enköpings kommun

Hägnadsvägen 10

Lägenhet
Sankt Ilian, Enköpings kommun
Mäklarhuset Enköping
2 775 000 kr
93,5 m²
4 rum
vån 3/4
6 258 kr/mån
29 679 kr/m²

Välkommen till denna rymliga bostadsrätt på Hägnadsvägen. Med sina 93.5 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet gott om utrymme för hela familjen. Det renoverade och påkostade köket är verkligen i en klass för sig. Här kan du njuta av att laga mat och umgås med vänner och familj. Dessutom finns här inte ett, utan två badrum, vilket är en praktisk detalj som underlättar vardagen. Hissen från markplan gör det enkelt att ta sig upp till lägenheten, oavsett om du kommer med tunga kassar eller är i behov av extra tillgänglighet. Föreningen är väl etablerad och populär, vilket skapar en trygg och trivsam miljö att bo i. Läget är perfekt med bara ett stenkast från centrum och dess utbud av shopping, restauranger och nöjen. För den naturintresserade finns även vackra promenadstråk i närheten där du kan njuta av grönskan och frisk luft. Innergården är grönskande och inbjudande, perfekt för avkoppling och lek. Dessutom har föreningen en fin föreningslokal som kan användas för olika aktiviteter. Sammanfattningsvis är detta en bostad som erbjuder både komfort och bekvämlighet i en attraktiv miljö. Missa inte chansen att bli ägare till denna fina bostadsrätt i Enköping.

  • Hiss
Sparrsätra Benala torp 13, Sparrsätra/Benala, Enköpings kommun

Sparrsätra Benala torp 13

Villa
Sparrsätra/Benala, Enköpings kommun
Mäklarhuset Enköping
3 175 000 kr
114 + 38 m²
7 rum
2 507 m² tomt

Detta charmiga sekelskifteshus är en perfekt kombination av klassisk stil och modern bekvämlighet. Här möts du av vackra trägolv, vilket ger en varm och inbjudande atmosfär. Den mysiga vedspisen och kaminen skapar en hemtrevlig känsla och ger en extra dimension. Huset har även en vacker trädgård där du kan njuta av lugnet och avskildheten, trots det centrala läget med flera städer inom en timme. Det inglasade uterummet förlänger årstiderna och gör det möjligt att njuta av trädgården från tidig vår till sen höst. Förutom huvudbyggnaden finns det flera andra byggnader på tomten, inklusive en gäststuga och ett förråd med plats för fyrhjuling, gräsklippare etc. Perfekt för gäster eller som en egen arbetsplats. Läget är idealiskt för den som vill ha närhet till både naturen och stadens bekvämligheter. Här finns det gott om möjligheter till arbete och fritidsaktiviteter. Sammanfattningsvis är detta en unik fastighet med massor av charm och potential. Perfekt för den som söker ett hem med karaktär och möjlighet att skapa sin egen oas. Välkommen till Sparrsätra Benala torp 13!

  • Plus
Vallby Dräggesta 11, Dräggesta, Enköpings kommun
Vallby Dräggesta 11, Dräggesta, Enköpings kommun, bild 2
Vallby Dräggesta 11, Dräggesta, Enköpings kommun, bild 3

Vallby Dräggesta 11

Tomt
Dräggesta, Enköpings kommun
Mäklarhuset Enköping
575 000 kr
2 523 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska tomt belägen i en idyllisk bullerby omgiven av vacker naturskön miljö. Dessutom med en porlande bäck i närheten. Här har du möjligheten att skapa ditt alldeles egna drömboende. Antingen ett permanenthus eller kanske ett fint fritidshus. Med en tomtarea på 2523 kvadratmeter finns det gott om utrymme att förverkliga dina visioner och skapa ett hem som är skräddarsytt efter dina behov och önskemål. Både el och bredband finns vid tomtgräns. Läget är perfekt för den som vill ha närhet till flera större städer, samtidigt som man kan njuta av lugnet och friden som den omgivande naturen erbjuder. Här kan du bo mitt i grönskan och ändå ha smidiga pendlingsmöjligheter till arbetet eller kulturella upplevelser i storstaden. För den som har barn finns det gott om populära skolor och förskolor i området, vilket gör denna plats idealisk för att bygga upp en trygg och harmonisk tillvaro för hela familjen. Möjligheterna är oändliga på denna tomt. Skapa ditt eget paradis, omfamna naturen och njut av en framtida bostad som passar just dig och din livsstil. Välkommen till en plats där drömmar blir verklighet!

  • Premium
Hacksta Fjälby 19, null, Enköpings kommun

Hacksta Fjälby 19

Villa
Enköpings kommun
Mäklarhuset Enköping
7 495 000 kr
184 + 126,5 m²
10 rum
3 950 m² tomt

Välkommen till denna unika fastighet med enastående sjöläge och egen strand. Här kan du njuta av en panorama vy över vackra Mälaren. Med tre olika hus erbjuder denna bostad gott om sovplatser och kan passa både den stora familjen, företagaren eller för samägande med flera familjer. Fastigheten är avskilt belägen och ger dig möjligheten att komma bort från vardagens stress och bara vara. Trots sin idylliska placering är det bara en timmes resa till Stockholm och flera stora städer finns inom samma tidsram. Visst renoveringsbehov finns, men flera betydande renoveringar har redan genomförts, inklusive avlopp och tak på två av husen. Den stora tomten ger gott om utrymme för barnlek och trädgårdsintresse. Det är sällan denna fastighet blir tillgänglig på marknaden då den funnits i samma ägo i ca 50 år, så missa inte chansen att få äga detta unika sjöläge. Här kan du skapa minnen och njuta av livet i en naturskön miljö. Välkommen till Hacksta Fjälby 19!

Sankt Olofsgatan 9 A, Sankt Ilian, Enköpings kommun
  • Borttagen före visning

Sankt Olofsgatan 9 A

Lägenhet
Sankt Ilian, Enköpings kommun
Mäklarhuset Enköping
1 295 000 kr
49,4 m²
2 rum
vån 3
5 317 kr/mån
26 215 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Balkong
Kryddgårdsgatan 21, Centrum, Enköpings kommun

Kryddgårdsgatan 21

Lägenhet
Centrum, Enköpings kommun
Mäklarhuset Enköping
1 050 000 kr
38 m²
1 rum
vån 1/6
3 047 kr/mån
27 632 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och moderna bostad mitt i Enköpings centrum. Här erbjuds bekvämligheter som hiss och förråd för en smidig vardag. Med sitt utmärkta pendlingsläge är detta hem perfekt för den som vill bo centralt samtidigt som man har bra möjligheter att resa till och från arbete. Området kring Kryddgårdsgatan erbjuder ett rikt utbud av restauranger och butiker, vilket gör det lätt att hitta allt du behöver inom bekvämt avstånd. Lägenheten är ljus och modern, vilket ger en trivsam atmosfär och skapar en behaglig boendemiljö. Bostadsrättsföreningen är välskött och har en tvättstuga för de boende. Här bor du med närhet till allt som Enköping har att erbjuda. Med sina 38 kvadratmeter erbjuder denna bostad en smart planlösning som utnyttjar ytan på bästa sätt. Perfekt för den som söker ett modernt och centralt boende. Välkommen till Kryddgårdsgatan 21!

  • Hiss
Vällingevägen 8, Skolsta, Enköpings kommun
  • Sön 28 apr kl 16:00
Vällingevägen 8, Skolsta, Enköpings kommun, bild 2
Vällingevägen 8, Skolsta, Enköpings kommun, bild 3

Vällingevägen 8

Villa
Skolsta, Enköpings kommun
Mäklarhuset Enköping
3 495 000 kr
100 + 70 m²
6 rum
864 m² tomt

I pendlarvänliga Skolsta finner du detta välplanerade hus som erbjuder alla i familjen sin egen plats men har även gott om sällskapsutrymmen. Det karaktäriseras av rejäla sällskapsytor, ljusa och moderna färg och materialval samt en lummig tomt och stor altan med inglasat uterum. Här har man ha trevliga grillkvällar, spela kubb och barnen kan leka fritt. Huset erbjuder en välkomnande hall, vardagsrum med stora fönster och plats för både soffdel och matrumsdel, renoverat kök, ett bra sovrum och ett renoverat badrum. På övre plan har du två sovrum och en gäst-wc. I källaren finns en praktisk tvättstuga, dusch, pannrum och flera stora förråd. Trädgården är lättskött där man kan njuta av både sol och skugga, sommartid blir den som ett extra rum. Här finns både fruktträd och flera perenner, inglasat uterum som gör det till en oas. Här bor ni i en idyll för barnfamiljer belägen ca 15 min med bil från Enköping, 20 min till Bålsta och 45 min till Stockholm. I området kan barnen leka fritt med gång och cykelavstånd till populär skola, förskola och vacker natur men ändå med närhet till allt vad staden har att erbjuda. Ett boende utöver det vanliga med ett stort mått av livskvalité!

  • Premium
Lillkyrka Eka 13, null, Enköpings kommun

Lillkyrka Eka 13

Villa
Enköpings kommun
Mäklarhuset Enköping
2 730 000 kr
73 + 15 m²
5 rum
1 404 m² tomt

Denna charmiga bostad från sent 1700-tal är belägen i natursköna Lillkyrka, med närhet till Mälaren och en vacker trädgård som omger huset. Här möts du av synliga takbjälkar och en mysig atmosfär. Detta hem erbjuder en genuin känsla med både fungerande vedspis, öppen spis och kakelugn, perfekt för mysiga kvällar framför brasan. För den som vill koppla av och njuta av en avkopplande bastu finns en sidobyggnad med dusch och bastu. Naturen är aldrig långt borta, med rikt djurliv och fasaner som strövar fritt på tomten. För den som uppskattar stadsnära bekvämligheter finns flera större städer inom en timmes bilfärd. Fastigheten har även andra byggnader såsom en stuga som kan användas som gäststuga samt en mindre stuga för källsortering. Dessutom finns det möjlighet till att använda delar av sidobyggnaden som garage, verkstad eller förråd. Detta är verkligen en unik möjlighet att bo i ett historiskt hem med moderna bekvämligheter. Välkommen till Lillkyrka Eka 13!

Odlingsvägen 74, Lillkyrka, Enköpings kommun

Odlingsvägen 74

Radhus
Lillkyrka, Enköpings kommun
Mäklarhuset Enköping
1 695 000 kr
117 m²
4 rum
5 871 kr/mån
14 487 kr/m²

Välkommen till detta ljusa och moderna radhus beläget på Odlingsvägen 74 i barnvänliga Lillkyrka. Detta välplanerade boende erbjuder en trivsam och prisvärd livsstil. Med sina 117 kvadratmeter erbjuder detta bostadsrätt en rymlig och funktionell yta för hela familjen. Här får du möjlighet att njuta av ljusa och moderna färg- och materialval som skapar en harmonisk atmosfär. En perfekt plats för barnfamiljer med generösa utrymmen för lek både inomhus och utomhus. På tomten finns till och med plats för en studsmatta där barnen kan roa sig. Förskola och skola återfinns inom gångavstånd, vilket underlättar vardagen för de aktiva föräldrarna. Naturen är aldrig långt borta då det finns fina elljusspår i närheten för både löpning och skidåkning, perfekt för den som älskar att vara aktiv och njuta av frisk luft. Detta boende är verkligen ett prisvärt alternativ för den som söker ett modernt och familjevänligt boende. Missa inte chansen att få en egen fristad att kalla hemma. Välkommen till Odlingsvägen 74!

  • Uteplats
Runhällsgatan 4, null, Enköpings kommun

Runhällsgatan 4

Villa
Enköpings kommun
Mäklarhuset Enköping
3 275 000 kr
86 + 86 m²
4 rum
652,5 m² tomt

Välkommen till denna ljusa och välskötta bostad belägen på Runhällsgatan 4 i Enköping. Med sitt attraktiva läge erbjuder detta hus en bekväm och familjevänlig miljö. Genomgående ljusa färg- och materialval ger en fräsch atmosfär och skapar en känsla av rymd i alla rum. Här finns även en effektiv bergvärmelösning, vilket bidrar till både låga driftskostnader och en hållbar boendemiljö. Flera stora renoveringar har utförts i bostaden, vilket innebär att du som köpare kan flytta in utan att behöva tänka på stora projekt. Närhet till både pendling och centrum gör vardagen smidig och bekväm, samtidigt som området erbjuder en lugn och trivsam atmosfär. För den aktiva familjen finns det gott om möjligheter till utomhusaktiviteter på den generösa tomtytan om 652.5 kvadratmeter. Här finns även en separat tonårsdel i källaren, perfekt för den som önskar extra utrymme för äldre barn eller gäster. Sammanfattningsvis är detta en välplanerad och familjevänlig bostad med många fördelar. Välkomna till Runhällsgatan 4!

Såningsvägen 1, Åkersberg, Enköpings kommun
  • Sön 5 maj kl 11:30

Såningsvägen 1

Lägenhet
Åkersberg, Enköpings kommun
Mäklarhuset Enköping
1 995 000 kr
82,6 m²
3 rum
vån 3/3
8 990 kr/mån
24 153 kr/m²

Välkommen till ett 55-plus boende som erbjuder gott om aktiviteter för medlemmarna och med en unik atriumgård med en växtlighet som för tankarna till Sydeuropa. Här finns även boulebana och flertalet sittgrupper. Läget är fritt med vidsträckta vyer samt bjuder på gott om sol. Ytskikten är ljusa och moderna och planlösningen utmärk med genomgående ljusinsläpp. Du välkomnas av en generös hall med parkettgolv. Köket är ljust och rymligt med plats för flera gäster kring bordet. Två rejäla sovrum, stort helkaklat badrum och ett vardagsrum med utgång till inglasad balkong kan den här lägenheten ses som ett tillfälle för dig som söker en lugn livsstil med tillgång till sköna aktiviteter i fastigheten. Föreningen erbjuder övernattningslägenhet (att hyra) samt samlingslokal för medlemmarna att nyttja. Beläget intill golfbanan med en kort promenad till dess restaurang och servering. Läs mer om föreningen på www.brfbovieranenkoping.se För att förvärva denna bostad krävs att man är 55 år fyllda eller äldre. Att bo och leva i Bovieran innebär en enkelhet där allt finns nära inpå. Man kan antingen leva mycket privat eller finna goda möjligheter till samvaro/aktiviteter med andra medlemmar. Välkommen till ett boende med ett stort mått av livskvalité!

  • Plus
  • Hiss
Kryddgårdsgatan 23, Centrum, Enköpings kommun

Kryddgårdsgatan 23

Lägenhet
Centrum, Enköpings kommun
Mäklarhuset Enköping
995 000 kr
40 m²
1 rum
vån 1/6
3 207 kr/mån
24 875 kr/m²

Denna ljusa toppmoderna lägenhet är en 1:a om 40 kvadratmeter belägen mitt i stan med närhet till caféer, restauranger och butiker. Helkaklat badrum med golvvärme, vardagsrum & kök med i öppen planlösning med plats för umgänge. Hiss, tvättstuga i huset samt lägenhetsförråd. Populär förening som är väl förvaltad. Månadsavgiften är 3207 kr (inkl vatten och värme). Perfekt för dig söker din första bostad, eller till dig som söker ett boende nära Centrum. Välkomna på visning.

  • Hiss
Idrottsallén 2, Munksundet, Enköpings kommun

Idrottsallén 2

Lägenhet
Munksundet, Enköpings kommun
Mäklarhuset Enköping
1 495 000 kr
42 m²
2 rum
vån 1/8
2 855 kr/mån
35 595 kr/m²

Välkommen till denna moderna och välplanerade bostadsrätt belägen centralt i Enköping. Här erbjuds du ett fantastiskt tillfälle att förvärva en lägenhet som verkligen imponerar. När du kliver in genom dörren möts du av ett ljus och rymlig lägenhet, där högt i tak skapar en känsla av rymd och frihet. Det glasade uterummet är verkligen pricken över i:et och förvandlar din vardag till en oas av lugn och avkoppling. Här kan du njuta av morgonkaffet eller sätta dig ner med en bok och bara vara i harmoni med omgivningen. Området erbjuder också en rad fördelar för och passar såväl ung som gammal. Med parker och promenadstråk runt hörnet finns det alltid möjlighet till frisk luft och härliga promenader med staden runt hörnet. Denna bostadsrätt är verkligen ett drömboende för dig som söker det lilla extra. Med sin moderna design och perfekta läge kan du verkligen få ut det mesta av Enköpings charmiga atmosfär. Missa inte chansen att bli ägare till denna lägenhet, som verkligen kommer att bli ditt eget lugna paradis.

  • Hiss
Västerleden 66, Västerleden, Enköpings kommun

Västerleden 66

Lägenhet
Västerleden, Enköpings kommun
Mäklarhuset Enköping
1 275 000 kr
65 m²
3 rum
vån 2/3
4 442 kr/mån
19 615 kr/m²

Här bor du bekvämt med skogen som granne men ändå med gångavstånd till centrum. Lägenheten är renoverad och omgjord till en mindre 3 rok och har en bra planlösning med stora ytor och en rejäl balkong som har gott om dagssol. Lägenheten fördelar sig på hall med gott om plats för ytterkläder och skor, vardagsrum med utgång till balkong, två sovrum och ett helkaklat badrum med badkar. Bostadsrättsförening erbjuder en trevlig innergård med en välplanerad lekplats för dom små, externt förråd till lägenheten. Här bor du i ett lugnt pendlarvänligt bostadsrättsområde, du når motorvägen på ca 4 min med bil samt Enköpings Centrum på bara ca 6 min. Gångavstånd till en matvarubutik samt Enöglaskolan. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Ängsmarksvägen 37c, null, Enköpings kommun

Ängsmarksvägen 37c

Lägenhet
Enköpings kommun
Mäklarhuset Enköping
1 395 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/2
4 258 kr/mån
25 364 kr/m²

På Ängsmarksvägen 37C bor du bekvämt i en nyproducerad och energismart lägenhet. En mycket tilltalande planlösning med generösa ytor. Stora fönster i flera väderstreck och en stor balkong gör denna bostad sällsynt ljus och luftig. Lägenhetens planlösning fördelar sig på en välkomnade hall, kök med en rymlig matplats, vardagsrum där ljuset flödar och skänker extra trivsel. Från vardagsrummet når man balkongen med utsikt över hästhagar. I sovrummet finns goda förvaringsmöjligheter och det finns även ett helkaklat badrum med tvättmaskin. Den osedvanligt fina planlösningen ger en härlig känsla av rymd och hemtrevnad. Lägenheten ligger i naturnära område med närhet till skola, förskola, vacker natur men ändå med cykelavstånd till centrum. Ett boende utöver det vanliga med ett stort mått av livskvalité! Varmt välkomna på visning!

  • Energieffektiv
Galeonsvägen 16 A, Bredsand, Enköpings kommun

Galeonsvägen 16 A

Radhus
Bredsand, Enköpings kommun
Mäklarhuset Enköping
2 895 000 kr
146 m²
6 rum
7 950 kr/mån
19 829 kr/m²

Som att bo i villa fastän det är bostadsrätt. Modernt boende i nyskick om hela 146 kvadratmeter fördelat på 6 rum och kök, varav 4 sovrum (möjlighet till fler sovrum). Tvåplanshuset som byggdes 2022 har en hög standard, egen parkering till två bilar, stora uteplatser, utomhusförråd och man disponerar tomten på både fram- och baksida. Brf Norra Hamnkaptenen är beläget i nybyggda villa- och bostadsrättskvarteret i Bredsand med naturen runt knuten, gångavstånd till både livsmedelsaffär och badstrand. Här har barnfamiljen närhet till förskola och fina lekplatser. Barnvänligt och lugnt område med utmärkta gång- och cykelvägar. Varmt välkommen på visning.

  • Energieffektiv
Boglösa Svallby 14, null, Enköpings kommun

Boglösa Svallby 14

Villa
Enköpings kommun
Mäklarhuset Enköping
3 495 000 kr
147 + 30 m²
6 rum
1 595 m² tomt

I natursköna Boglösa med en utsikt över skog och åker finner du detta enplanshus. Huset bör passa såväl ung som gammal där allt ligger på samma plan med stora umgängesytor men erbjuder ändå alla i familjen sin egen plats. Det karaktäriseras av praktiska lösningar, braskamin, stor tomt med både uterum och flera förråd. Huset erbjuder en välkomnande hall med gott om utrymme för kläder och skor, vardagsrum som inbjuder till umgänge, utgång till inglasat uterum, stort kök med bra arbetsytor gör att man lockas till matlagning och bjudningar, fyra sovrum, badrum och tvättstuga. Man har delvis trädgårdstomt och delvis naturtomt som är omgärdat av häck. Stor altan och uterum där man kan njuta av både sol och skugga. Uppfart med rum för flera bilar, garage, orangeri och flera förråd. Här bor ni i en barnfamiljsidyll. I området kan barnen leka fritt med närhet till skola, förskola i Lillkyrka. Gångsavstånd till busshållsplats som enkelt tar dig in till Enköping. Även enkelt att pendla till flera större städer inom en timme från huset. Vacker natur men ändå med närhet till allt vad staden har att erbjuda. Ett boende utöver det vanliga med ett stort mått av livskvalité!

Kryddgårdsgatan 21b, Centrum, Enköpings kommun

Kryddgårdsgatan 21b

Lägenhet
Centrum, Enköpings kommun
Mäklarhuset Enköping
1 995 000 kr
75 m²
3 rum
vån 1/5
6 013 kr/mån
26 600 kr/m²

Modern lägenhet mitt i centrum med närhet till allt vad staden erbjuder. Här bor du med direkt närhet till kommunikationer, caféer, restauranger och butiker. Den här fina 3-rumslägenheten är belägen en trappa upp med hiss. Bostadsrätten byggdes 2015 och är om 75 kvm fördelat på välkomnande hall, två rymliga sovrum, vardagsrum som inbjuder till umgänge i öppen planlösning mot kök, helkaklat badrum, kök med gott om bänkyta och en fransk balkong. Genomgående ljusa och moderna ytskikt. I föreningen finns innergård med plats för sittgrupper, gemensam tvättstuga och separat förråd till varje lägenhet. Pendlarvänligt läge, fina gång- och cykelvägar och goda busskommunikationer. Varmt välkommen på visning!

  • Hiss

Visar 1 - 25 av 30