Mäklarhuset Enskede

Mäklarhuset Enskede

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Glanshammarsgatan 91, Hagsätra, Stockholms kommun

Glanshammarsgatan 91

Lägenhet
Hagsätra, Stockholms kommun
Mäklarhuset Enskede
1 950 000 kr
75,5 m²
4 rum
vån 4/4
4 833 kr/mån
25 828 kr/m²

En unik lägenhet där tiden stått still sedan 70-talet! Härifrån kan man välja att behålla interiören eller så renoverar man och får chansen att sätta sin egen prägel på lägenheten. Oavsett vad du väljer har du en väldisponerad lägenhet i skuldfri förening att utgå ifrån. Planlösningen erbjuder tre bra sovrum, ett stort med plats för dubbelsäng och två jämnstora rum för barn/ungdom. Vardagsrummet har stort fönster och utgång till balkongen där förmiddagssolen lyser. Köket har matplats för fyra personer vid fönstret, gott om arbetsyta och förvaring. Smart detalj är att badrum och toalett är uppdelat i två separata utrymmen. Brf Vårsådden är en förening med otroligt bra ekonomi och som framgår av årsredovisningen är föreningen obelånad och till detta kan man även lägga att föreningen har väl underhållna fastigheter med bra gemensamhetsutrymmen för sina medlemmar, tex gym och bastu. Att föreningen är skuldfri betyder att föreningen inte påverkas av räntehöjningar vilket annars kan leda till höjd månadsavgift. Ormkärrsskolan med klass F-6 ligger runt hörnet så här kan även sjusovaren komma i tid. Från lägenheten är det ca 600 meter, vilket tar ca 8 minuter att gå, till Hagsätra tunnelbana och intilliggande centrum med butiker och restauranger. Stuvsta pendeltågsstation ligger ca 20 minuters promenad från bostaden. Genom området passerar buss 143 som går mellan Hökarängen och Älvsjö station.

  • Balkong
Filipstadsbacken 70, Larsboda, Stockholms kommun
Filipstadsbacken 70, Larsboda, Stockholms kommun, bild 2
Filipstadsbacken 70, Larsboda, Stockholms kommun, bild 3

Filipstadsbacken 70

Lägenhet
Larsboda, Stockholms kommun
Mäklarhuset Enskede
2 300 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 7/7
4 420 kr/mån
39 316 kr/m²

Vill du bo med en utsikt som väcker intresse? Här har man utsikt över grönområde och sjön Magelungen på ena sidan och mot Globen, Norra tornen och innerstan på andra sidan! Förutom utsikten så kan man även njuta av ett boende där man kan leva helt utan att uppleva insyn och på den stora inglasade balkongen kan man sitta och äta middag, ta ett glas vin eller en kopp kaffe från tidig vår och sen höst. En solig dag kan man tom sitta här på vintern! Lägenheten är väldisponerad med lättmöblerat vardagsrum där man har ett stort fönsterparti och utgång till en möblerbar balkong med milsvid utsikt över skog och sjö! Sovrummet är absolut helt utan insyn, har fin utsikt och rymmer en dubbelsäng och även en byrå eller ytterligare garderober. Kök har en matplats för 4 personer vid fönstret och om du sätter dig på rätt sida har du utsikt mot Globen, söderort och innerstad ända till Norra Tornen. Här finns bra arbetsytor och gott om förvaring så matlagningen blir enkel - för vem vill gå på restaurang när man har bästa utsikten hemma? Området erbjuder fantastiska kommunikationer med busslinjer, tunnelbana och pendeltåg inom bekvämt gångavstånd. Vid Farsta Strands torg finns bra närservice med bla matbutik, Detta är en lägenhet där man också kan både njuta av närheten till Farsta C samtidigt som man har Magelungen och Ågesta underbara rekreationsområde med bad, motionsslingor, utegym, golfbana, stall m.m. inom gång och cykelavstånd. Kortfakta Brf Adelsö 2 består av 165 lägenheter belåningen är 3 061 kr/kvm (2022) marken innehavs med tomträtt, avgäld justeras 2035 inga planerade höjningar av avgiften, höjdes med 5% vid årsskiftet inga planerade renoveringar

  • Premium
  • Hiss
Forshagagatan 15, Farsta, Stockholms kommun

Forshagagatan 15

Lägenhet
Farsta, Stockholms kommun
Mäklarhuset Enskede
1 495 000 kr
30 m²
1 rum
2 364 kr/mån
49 833 kr/m²

Denna funktionella pärla välkomnar dig med en inbjudande hall, perfekt för avhängning och förvaring, samt ett helkaklat badrum i omedelbar närhet. Kök och vardagsrum smälter samman i en öppen planlösning med utgång till en stenlagd uteplats. Det välplanerade köket erbjuder gott om utrymme för matlagning och förvaring. Det rymliga rummet rymmer både det sociala umgänget och en avskild sovdel, enkelt avskärmat med hjälp av gardiner. Vid köket finns utrymme för en trevlig middagsdukning med vännerna, medan vardagsrummet naturligt placeras vid fönstret och erbjuder gott om plats för soffgrupp och mediamöbel. Farsta är ett charmigt och expanderande område i södra Stockholm. På bekvämt gångavstånd når du sjöarna Magelungen och Drevviken med flera badplatser, vackra promenadstråk och upptrampade skridskobanor under vinterhalvåret. I närheten finns även en idrottsanläggning med sport- och simhall samt Ågesta friluftsområde med elljusspår (skidspår på vintern), ridhus och en golfbana med drivning range. Farsta Gård är känd för sin populära restaurang och café. I Farsta finns flera välrenommerade skolor och förskolor, inklusive Hästhagsskolan, Magelugnsskolan, Farsta Strandskola, Farstaängsskolan och Kvickentorpsskolan. Du bor endast ett stenkast från Farsta Centrum med utmärkta kommunikationsmöjligheter. Tunnelbanans gröna linje (station Farsta Centrum) tar dig enkelt till Stockholms Central på cirka 20 minuter, och vid centrum finns flera busslinjer som bland annat går till Handen, Haninge, Huddinge, Skarpnäck och Högdalen. Missa inte chansen att uppleva detta bekväma och charmiga boende i hjärtat av Farsta!

  • Hiss
Tussmötevägen 134c, Stureby, Stockholms kommun

Tussmötevägen 134c

Lägenhet
Stureby, Stockholms kommun
Mäklarhuset Enskede
2 995 000 kr
51 m²
2 rum
vån 3/5
4 015 kr/mån
58 725 kr/m²

Lägenhetens planlösning är populär med kök och vardagsrum i öppen planlösning och med utgång till balkongen. I anslutning till hallen har man ett stilrent duschrum med vackert klinkergolv och kaklade väggar samt kombitvättmaskin. Sovrummet ligger med svalt nord/västläge. Utanför porten har man Hemskogen, ett grönområde som löper längs gränsen mellan Stureby och Enskedefältet ända bort till Årstafältet. Här kan man gå med hunden eller ta en rogivande skogspromenad. Inom ett några minuters promenad har man busstation, t-bana och ICA BEA och lite längre bort finns Gamla Enskede, Svedmyra och Sockenplan med caféer och restauranger. Föreningen har en stor fördel i att man äger sin mark och dessutom har man ett rymligt garage vilket kan ge möjligheten till garageplats direkt när man flyttar in då det ofta inte är kö. - byggt 2019 - hiss (går även ner till garaget) - externt förråd - full maskinell utrustning i köket - tvätt/tumlare i badrum - balkong med eftermiddagssol - nära t-bana och BEA (Ica Kvantum ) - skogsområde utanför porten

  • Balkong
  • Hiss
Fågelkärrsvägen 2c, Gamla Enskede, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Fågelkärrsvägen 2c

Lägenhet
Gamla Enskede, Stockholms kommun
Mäklarhuset Enskede
2 195 000 kr
26 m²
1.5 rum
vån 0/3
1 900 kr/mån
84 423 kr/m²

Bostad i toppskick helt utan insyn med tillhörande uteplats i soligt sydvästläge. Kvadratsmart planlösning där stilrent kök från Marbodal ligger i öppen planlösning mot allrum med plats för matgrupp och soffa. Sovalkov erbjuder plats för bred säng och ett rymligt stilrent duschrum. Bostaden byggdes 2019 och är belägen i välskött fastighet från 1927 och solid förening med låg skuldsättning. Kort promenad till Globen och dess stora serviceutbud med butiker och restauranger såväl utmärka kommunikationer med närmsta T-bana, gröna linjen hållplats Blåsut. Ett perfekt första boende - Boka gärna in er till visning!

  • Uteplats

Visar alla 5